Sziasztok,
Bocsika, hogy csak most. Dokivadászaton vagyok. Akit kiszemeltem első körben, na ő nagyon valószínűséggel nem lesz itthon jövő áprilisban.
Most másik után kutatok.

Nem egyszerű
Szisszkám
Olvastam. Meg írtam is levelet, de állandóan visszadobja a hellokitty.

Sajnálom. Azt is, hogy negatív lett. Azon meg kikattantam, ahogy bántak Veled a patikában. Ez olyan vérlázító:
ad1 semmi közük hozzá
ad2 és ha lenne, akkor sem így...
Na jó, kifortyogtam magam...
Pedig ma reggel tényleg úgy ébredtem, hogy zebrát rajzolok Neked!
Nem baj, majd a májusi babának!
De klassz lesz a hétvége! Élménybeszámolót várok!!!
Adri
Örülök, hogy jobban van a férjed, távolból olvasva drukkoltam Nektek!
A lecsó megmondom őszintén annyira nem mozgatott meg, de jó volt olvasni, ahogy együtt főztök!
Tündi
Igen, én is ezt a trendet veszem észre, hogy a legváratlanabbkor érkeznek a csöppségek. De azon gondolkodtam, lehet, hogy ez azért (is) van, mert így akkor tudnak jönni, amikor ők akarnak és nem akkor, amikor mi beleképzeljük őket magunkba. Nem?
Juca
Amúgy dokim szerint egy kis vörösbor naponta kifejezettem egészséges a babának a megmaradáshoz. Sőt. Növeli a méh vérbőségét.

Hú, de tudományos...
Annácska
Azért örülök neki, hogy átestél a céges parti viszontagságain

Nekem könnyebb lenne, rólam mindenki tudja határon innen és túl, hogy nem iszom alkoholt, se kávét.
Jajajajajjjj reggeli rosszullét, délelőtti rosszullét, majd délutáni és esti farkaséhség.. Ez a divat mostanában felénk.
Évi77
Az erős szagokon én is nagyon meglepődtem. Duplán érzem egy-két kollegám büdösségét.

És ez nem annyira klafa.

De bárhol járok ezt tapasztalom én is.
Édes vagy, hogy mesélsz Kavicsnak! Nekem még meg kell ágyaznia magának a kis hamisnak, utána lesz esti mese

Most is épp dolgozik.
Kinga
Én is ott leszek az erkélyen este! Köszi a tippet! (tudod, most meg az aggódás...

)
Pusza
Unique