A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

SziasztokKép

Hülye internet nem működött, így csak most tudtam elküldeni.

Szisszka
Sajnálom, hogy nem lett zebrádKép
Bunkó emberek meg sajna vannak.
Nem vigaszként, de engem is mindenki 16 éves kiscsajnak néz.

Adriana
Párodnak jobbulást!Kép

Pilissel ugyan mi van? Már biztos megszületett a babájaKép

Többre sajna nem volt időm, Tescózni voltunk, nagyon elfáradtam, ilyenkor csak futólag végigolvasom a legrövidebb írásokat. BocsiKép
Holnap pedig apucival Pestre megyünk, kettesbenKép, anyukám lesz majd itthon Kristóffal. Néznünk kell majd valami csini ruhát Kristófkának a jövő vasárnapi keresztelőre, mert itt nálunk elég gyér a választék.Meg még egy pár babacuccot éshát ránkfér egy kis kikapcsolódásKép

Még gyorsan feldobok pár képet, ezeket ma csináltam a kissrácról, olyan kis vagány ebben az új szerkójábanKép

KépKép

Kép

BabusKép

Kép
babus2005

Sziasztok,

Bocsika, hogy csak most. Dokivadászaton vagyok. Akit kiszemeltem első körben, na ő nagyon valószínűséggel nem lesz itthon jövő áprilisban. Kép
Most másik után kutatok. Kép Nem egyszerű Kép

SzisszkámKép
Olvastam. Meg írtam is levelet, de állandóan visszadobja a hellokitty. Kép Sajnálom. Azt is, hogy negatív lett. Azon meg kikattantam, ahogy bántak Veled a patikában. Ez olyan vérlázító:
ad1 semmi közük hozzá
ad2 és ha lenne, akkor sem így... Kép

Na jó, kifortyogtam magam... Kép Kép Kép
Pedig ma reggel tényleg úgy ébredtem, hogy zebrát rajzolok Neked! Kép
Nem baj, majd a májusi babának! Kép
De klassz lesz a hétvége! Élménybeszámolót várok!!! Kép

AdriKép
Örülök, hogy jobban van a férjed, távolból olvasva drukkoltam Nektek! Kép
A lecsó megmondom őszintén annyira nem mozgatott meg, de jó volt olvasni, ahogy együtt főztök! Kép

TündiKép
Igen, én is ezt a trendet veszem észre, hogy a legváratlanabbkor érkeznek a csöppségek. De azon gondolkodtam, lehet, hogy ez azért (is) van, mert így akkor tudnak jönni, amikor ők akarnak és nem akkor, amikor mi beleképzeljük őket magunkba. Nem? Kép

JucaKép
Amúgy dokim szerint egy kis vörösbor naponta kifejezettem egészséges a babának a megmaradáshoz. Sőt. Növeli a méh vérbőségét. Kép Hú, de tudományos... Kép

AnnácskaKép
Azért örülök neki, hogy átestél a céges parti viszontagságain Kép Nekem könnyebb lenne, rólam mindenki tudja határon innen és túl, hogy nem iszom alkoholt, se kávét. Kép
Jajajajajjjj reggeli rosszullét, délelőtti rosszullét, majd délutáni és esti farkaséhség.. Ez a divat mostanában felénk. Kép

Évi77Kép
Az erős szagokon én is nagyon meglepődtem. Duplán érzem egy-két kollegám büdösségét. Kép Kép És ez nem annyira klafa. Kép De bárhol járok ezt tapasztalom én is.
Édes vagy, hogy mesélsz Kavicsnak! Nekem még meg kell ágyaznia magának a kis hamisnak, utána lesz esti mese Kép Most is épp dolgozik.Kép

KingaKép
Én is ott leszek az erkélyen este! Köszi a tippet! (tudod, most meg az aggódás... Kép)

Pusza

Unique

KépKép
unique

Kicsit megbolondult a gépünk, bocsi az összevissza képekértKép

Kép
babus2005

Ezt akartam még: (ez a kedvencemKép)
Kép

Kép
babus2005

BabusKép
Összevissza képek vagy nem, csak ismételni tudom magam: egy kis álompasi! Kép Tündéri kissrác! Kép
És jó vásárlást holnapra, biztos találtok valami szépet! Hova mentek, melyik üzletbe?

KépKép
unique

babus tenyleg nagyon vagany a kissrac,szep szemei vannak,nagyon ariKép

Kép
monyoka

<font color="ff0000">KÖZÉRDEKÛ!!!
TOPIC TALI 2005. SZEPTEMBER 24 SZOMBAT! HELYSZÍNRE ÖTLETEKET VÁRUNK! ÍRJÁTOK NE A NAPTÁRBA!
</font>

KépKép
unique

Unique, Monyóka
KösziKép

A Megatoys-ba szeretnék menni mindenképp, ott van Kenguru Gold üzlet, meg talán autósülést is néznünk kéne, mert a bébihordozós ülés már lassan kicsi lesz.
Talán még a Minimanó-ba is benézünk, végül pedig bemegyünk a Westwndbe egyet kajálni, és estleg mozizni, de erre már tuti nem lesz időnk, mert max. 7-re haza kell érnünk a fürdetés miatt.

Babus

Kép
babus2005

Nincs ötletem tali helyszín ügyében.
Legyen könnyen megtalálható és megközelíthető, mert mi pl. abszolút nem vagyunk járatosak Pesten.

Kép
babus2005

Lányok, most el kell mennem, hétfőn jövök legközelebb az UH eredményekkel.

Mindenkinek jó hétvégét! Unique Kép remélem tartogatsz néhány zebrát a hétvégére Kép köszönöm szépen a táblicskut. Feb 25 a szülinapom Kép.

Babus Kép így ismeretlenül is, drága a kicsi fiad és olyan gyönyörű! Meseszép!

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Hirtelen elég sok meló zúdult a nyakamba, ezért írni, nem max. olvasni tudtam, azt is csak kutyafuttában.

Csak kiragadva:

Csibe Kép
Ismerkedhetünk persze, ha már földik vagyunk. Kép

Unique Kép
Én is láttam a kis "foltocskádat". Nagyon-nagyon jó nektek. Várom a további fotókat is majd. Rosszullét, egyebek?
A szeptemberi talit még kigondolom, talán én is megjelenek...

Adri Kép
Szegény férjed, télleg nagyon rossz lehetett. De akkor már enyhültek a tünetek ugye?
Egyébként valami csoda fojtán a férjemmel én is lecsot csináltam !!!együtt!!! a héten. Olyan boldog voltam tőle.
Nem is tudják ezek a fiúk, milyen kis dolog elég ahhoz, hogy boldogok legyünk. Főleg Csibe sztorija (ezt hiszem ő írta a masszázst)! Kép

Sziszka Kép
Én is sajnálom ezt a tesztet. Na majd legközelebb. Egyszer azért mér én is teszteltem életemben, és nekem is vagy 5 napot késett (talán még soha nem volt ilyen), ám legbelül tudtam, hogy nem vagyok várandós, jelhiány miatt. Sajnos úgy is lett.

Ivással kapcsolatban én is szoktam dilemmázni, így a ciklus 2. felében én mértékkel szoktam csak fogyasztani. Ami azt jelenti nálam, hogy buli esetén, max 1-2 rövid ital, és kis bor vagy sör. De mindig érzem, hogy nem vagyok terhes. Szentül hiszem, hogy úgyis érezni fogom, és akkor úgysem fogok inni.
Másrészt, szinte semmit nem csinálhatnánk ilyenkor, mert mi van ha...pl. nem is emelhetnénk, nem mehetnék bringával zötykölődős úton stb. . Sztem még ebben az időszakban olyan nagy károk még nem érhetik az ippehogy mefogant bébit, különben tényleg ülhetnénk otthon a kanappén. (legalább esetemben már 1 éve ülhetnék ott)
Úgyhogy Virág Kép szerintem ne aggódj.
Most ennyi, szervusztok
Junko
Vendég

És ezt a farmer kertésznacit ma vettem neki(kicsit hosszú még):
Kép

És képzeljétek, előbb megvolt Kristófka első pici balesete. Legurult a szőnyegjéről(pillanatok alatt fordult vagy 3-at) és a parkettán koppant a buksijával. De csak jót röhögött rajta, szegény én meg sikítozva rohantam hozzá, hallva a koppanást.De kutya bajaKép Most is azon töpreng, hogyan tudna ismét elgurulni odáigKép

Babus

Kép
babus2005

Képzeljétek, meghívást kaptam egy lánybúcsúra most szombatra Kép Tiszta extázisba kerültem, az előzetes infók alapján igggen jónak ígérkezik Kép Mindjárt segédkezem is az ajándékok beszerzésében, már annyira várom Kép Ha a lagzi is ilyen jónak ígérkezik (szept.3), akkor lesz ereszd el a hajamat.... Kép

Megyek is haza, elújságolom apának Kép Persze ő is megy a vőlegény legénybúcsújára, csak az jövő héten lesz Kép
Szép estét mindenkinek! Kép

Bocsi az offért, de tényleg annyira fel vagyok dobódva.... Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsika, de nem tudok rendesen visszaolvasni, csak átfutottam a dolgokat!!

UNIQUE!!!!
Mi volt az a gyógynövény amiben fürcsiztél? Meg amilyen teát is ittál?
Csak mert nekem órák óta görcsöl a hasam, és nem múlik, hiába vettem be gyógyszert Kép

Köszi
Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Visszaolvastam. A talin ott leszek, valószínű, hogy a férjem nélkül, de ez még nem biztos. Nincs ötletem, hogy hol legyen, de bárhol jó nekem. Én ismerem a Darshant és szerintem is jó hely, csak nem tudom, hogy mikor nyitnak, én még mindig csak este voltam ott, és gondolom ez most napközbeni buli lesz.

Unique!
Minden látszik a képen, akinek látszódnia kell Kép Örülök a nagy és egészséges Pöttömödnek Kép

Évi, Juca!
Engem is érdekelne ez a családtervező központos dolog. Megbeszéltétek az orvosaitokkal, vagy csak úgy bejelentkeztetek és utána az eredményt elvittétek az orvosaitoknak, vagy hogy működik ez?

Eszter!
Nagyon szépen fogalmaztad meg azt amit igazán nem is lehet elmondani. Még most is megkönnyeztem.

Sysy!
Gratula a kressz vizsgádhoz. Csak így tovább Kép

Adri!
Jobbulást a férjednek. Az enyémnek is most el van törve a keze.

Ezermester Dudu!
Nagyon jól szórakoztam. Ilyet szívesen olvasok máskor is Kép

Sziszka!
Most olvastam a gyógyszertáras történetedet és teljesen fel vagyok háborodva. A tesztel kapcsolatban szerintem a Gabriell nem jó, de ezt már többször leírtam, szerintem azért próbálj meg mást is. Én még szorítok Neked!

Kinga!
Nekünk sajna nincs erkélyünk, pedig tudnék mit kívánni Kép

Babus!
Kristófka most is zabálni való mint mindig, főleg ebben a farmer kertsész naciban...

Még este benézek, de holnap és holnapután nem leszek, mert kiveszik a mandulám (egy kicsit félek), de utána jövök.

dido

dido
dido

Szisszka!

Cickafarkfű, ha jól emlékszem!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Didó!

"Jó" műtétet!
Nem olyan nagy hacacáré, csak egyél utána, akkor is ha nagyon fáj! A fagyit van ahol engedik, van ahol nem.
Ügyes légy!
Ja, és ne nézd meg, nem egy nagy élmény a mandula házon kívül!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Babus!

Nagyon kis vagány ez a kispasi! És minden képen mosolyog! A baleset miatt ne aggódj nagyon, lesz még néhány kék-zöld foltja mire megnő.KépKép
Ezeket a kisebb csetlés-botlásokat nem igazán lehet elkerülni. De azért reméljük ennél nagyobb nem lesz!!

Sziszka!
Szegénykém, most meg már görcsöl a hasad! Jobbulást kívánok!

Tündi!
Már Te is lánybúcsúzol? Mindenki? Esküvői dömping van így a nyár végén?KépKépKép
Mi is ilyenkor házasodtunk, nekünk szept. 4.-én lesz az első évfordulónk!Kép
Biztosan jól fogtok szórakozni!

Junko!
Már sokkal jobban van a férjecském, azóta fodrásznál is volt, lenyírítta a haját, és melíroztatta.Aaaaannnyira jó pasi lett!! KépKépKép
Ja,és igazad van, tényleg ne üljünk a fenekünkön, hátha árt a talán meg sem fogant babának. Igenis élni kell az életünket, ahogyan eddig, persze azért alkoholisták úgysem leszünk! Kép

Unique!
Gondolkodom majd még a helyszínen, szólok, ha eszembe jut valami használható.

Adri

Kép

Kép
adriana

Dido!

Hadirokkant Rt? KépKépKépKép
Férjecskéd törött kézzel, Te kivett mandulával...
Kívánom, hogy minél fájdalommentesebb legyen ez az egész procedúra! Egyél sok pudingot!

Adri

Kép

Kép
adriana

Eszter
Kösziiiii!!!!!
Megnézem van e itthon. Ha nincs gyorsan elküldöm a párom...

Adri
Órák óta görcsöl a hasam, viszont még mindig nem jött meg... Kép

Sziszka

szisszka

Babus Kép
Kristófka tényleg nagyon vagány pasi Kép
Lenyűgöző szemei vannak, ellenállhatatlan lesz a csajok számára Kép

Dido Kép
Nem irigyellek a műtét miatt, de drukkolok, hogy mielőbb meggyógyulj Kép
Gondolni fogunk rád holnap. Pontosan mikor lesz a műtét? Altatnak, vagy csak érzéstelenítenek?

Sziszka Kép
Szegénykém Kép Remélem hamarosan jobban leszel, a tea biztosan segít Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jaj, lányok, de sokat írtatok! Csak pár órára hagytalak itt Kép

Na jó, mivel még van egy csomó melóm, csak pár szót (ja, nem kell külön mondani, holnap 12-e, adófizetési határidő, brrrr)

AnnácskaKép
Megkaptad a mailemet tegnap? Kép

DidoKép
Hát nem tudom, lehet, hogy nem olyan nagy durranás, de azért gondolok majd Rád holnap! Kép
Mikor jössz vissza hozzánk?

JunkoKép
Annyira örülnék, ha el tudnál jönni a talira! (szerintem nem vagyok vele egyedül Kép)
Rosszullétek vannak, köszönik. Minden reggel. Menetrendszerű. Órát lehet hozzá állítani. Na nem egészen, mert éjjel kezdődik és kb. délig tart. Ha szerencsém van és találok olyan kaját, amit éppen szívesen megeszem. Ha nem, akkor akár estig is, aztán meg non-stop Kép
Most ma kicsit jobb lett, vettem be MagneB6-ot. Kép
Ja, és klassz a hangulatom, de nemsokára leszálló ágba kerülök. Benyakaltam 1/2 deci Lambrusco-t (vörösbor) egy jó nagy adag juhsajttal. Kép
Pici ágyazgat még mindig, érzem, ahogy feszülnek a szalagok, meg minden Kép Meg feszít néha a pocim is. Biztos nő a drágám Kép

AdriKép
Köszi a helyszínt illetően! Kép

LányokKép
Alapvetően ok a Duddu által felvetett ötlet, csak gondoltam, addig hátha valakinek eszébe jut még valami... Szóval már van egy és az már azt is jelenti, hogy hely hiánya miatt nem maradhat el a buli!!! Kép

KépKép
unique

Unique Kép
Megkaptam és válaszoltam Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

AnnácskaKép
Írtam! Kép

KépKép
unique

Lányok Kép
Merre vagytok?
Úgy látom mindenki pihizik Kép
Hátha ez előcsalogat valakiket Kép
Kép

Unique Kép
Írtam Kép

Annácska

annácska

Nagy a csend... Kép
Már vártam a mai micimacit! Kép
Mindenki alszik, így lassan én is mék Kép

AnnácskaKép
mail ment!! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique Kép
Válaszoltam Kép

Lányok Kép
Lassan én is nyugovóra térek Kép
Szép álmokat Kép

Annácska

annácska

Szia Lányok!
Mire megjöttem, mindenki nyugovóra tért.
Azért én írok, csak elolvassa valaki.

Szóval holnap megkérdezem a Darshan-t, hogy hánykor nyit, no meg szerzek egy-két fotót nektek, ha találok. Még lehet, hogy holnap eszembe jut másik hely, de szerintem ez tutti.

Hihetetlen, hogy mennyi lánybúcsú van. Ma már én is rápörögtem, pedig csak jövő pénteken lesz. Képzeljétek, mivel a menyasszony nem akart igazi chippandale-t, ezért lesz neki álcsippendél, mégpedig az együttesből a táncos fiúk, akik pl. bőgatyát dobálnak le magukról, meg műbajuszt. És persze csak atlétatrikóig vetkeznek. Remélem bejön majd a poén, tisztára rá vagyok pörögve!

Virág, Tündi!
Nagyon jó mulatást nektek! Aztán azért röviden offtopic elmesélhetnétek!

Dido!
Hol a beígért fotód? S ha kimanduláznak, hogy randizunk? Vagy jövő hétre már fittipaldi leszel?
Ha nem sikerül feltöltened, küld el mail-ben. l. profilomban.
És szurkolok holnap, hogy minden rendben legyen, aztán jelentkezz mielőbb!

Babus!
Ezen a tündérkén tényleg hosszú a gatyó, annyira, hogy kilóg a képből! Apja lesz a szeme alapján, igaz? Gyönyörű!!

Junko!
Hát persze, hogy ott a helyed a talin!

ÉS MINDEN ÚJ ÉS RÉGI TOPICLAKÓNAK EGYARÁNT!!!

Jó éjszakát mindenkinek!
Álmodjatok szépeket,
tarka-barka réteket,
gyönyörű szép kék eget!

réka
Vendég

Sziasztok!

Köszi, hogy gondoltok rám holnap. Remélem igazatok van és tényleg nem nagy durranás, de sajna nem altatanak csak érzéstelenítenek.
Nem tudom, hogy mikor lesz pontosan, a dokinéni annyit mondott, hogy menjek 1/2 8-ra, és szombaton már haza is jöhetek, de hogy mikor, azt sem tudom.

Na nem nyavajgok tovább, majd ha hazaengedtek jövök.
Addig is minden anyukának kismaminak és kismami jelöltnek kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok!

dido

dido
dido

Hááát, nem kellett sokáig keresni:

http://www.darshan.hu/dudvar/index.html

Lehet lemeózni!
Azért még gondolkodom.

Puszi:
réka
Vendég

Dudu!
A képpel még ügyködni kell, már sikerült albumot csinálnom, de még nem raktam bele képeket, mert még le kell kicsinyíteni őket, és ehhez én nem értek, majd a férjecskémet kérem meg.
A talival szerintem nem lesz gond, nagyon remélem, hogy addigra már csak régi emlék marad ez a péntek-szombat, de addig még úgyis "beszélünk".

dido

dido
dido

Dido!
Én türelmesen megvárom a képeket! Kép
Holnap de. Veled leszek akkor, de úgyis minden rendben lesz!

És várunk hétfőn!

dudu
Vendég

Sziasztok.

Szomoruanlatom hogy nekem senki sem irt egy sort sem(
Ma nehez napom volt sokat dolgoztam.Kepzeljetek megkerdeztem a ferjem hogy vesze nekem textet,hat persze hogy a valasz,nem.Nagyon letortem emiattAkarmit kerdeztem a babaval kapcsolatban,semmire nem valaszolt vagy ha igen akkor eleg ketertelmuen.Eleg pocsekul vagyok.Egy hajszalnyi eselyem van arra hogy lehet hogy babank lex es nem all melletttem.Ma egex nap nyugos.
Ne haragudjatok,hogy nyafogok,de ugy erzem senki nem ert meg,hogy mi jar a fejemben es min megyek keresztul.
A pocim is fajdogal,ugy erzem meg fog jonni,sebaj inkabb ma,ez a napom ugyis el van cseszve.
megegyszer bocsiKép

Kép
monyoka

MonyóKép

Ne légy már KapAnyányi MonyóKép
Ha nyüglődős a férfi, nem nyaggatjuk pláne. Írtam ezzel kapcsolatban Adrinak. Lehet, hogy már most megcsapta a másodhegedűs szele, lehet, hogy ez folyik a csapból, vagy lehet, hogy még alapjáraton nincs felkészülve. Viselkedj úgy mint egy Díva, és akkor adagold a dolgot, amikor fogékony a témára, és csak ügyesen. Tudom, hogy nem könnyű, de mi az???
Én is sokat dolgoztam, néha bekukk, de aztán melóban elmerül. A többiek úgyis tudják, hogy én extragalád módon csak egy két embernek szoktam írni, aki kérdez, vagy aki nekem ír, vagy akinek írnom kell, mert úgy érzem. Többre nem fussa, ez van lányok, AKI kérdez , AKI válaszol: TjucaKép

Juca

tjuca

Közérdekű:

A mai napi szakirodalomKép HOROSZPÓK

A Hold a Skorpióban halad égi útján. Egészségügyi vonatkozásaiban a has alsó részét és a nemi szerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk.

A cickafarkas megelőző ülőfürdők ilyenkor segíthetnek az egyes női bajokon.Ha meddőségtől szenvedünk, és gyermeket szeretnénk, akkor ezen a napon sokat tehetünk a gyermekáldás megérkezésének érdekében. Vizsgáltassuk meg csigolyáinkat, ugyanis ha egyik ágyékcsigolyánk elmozdult, könnyen lehet a baj okozója. A gólyaorr nevű gyógynövény tea formájában történő fogyasztása sokszor eredményre vezetett már. Menstruációs problémák kezelésére is kiváló a mai nap. Megelőzésként is segít, ha a mai napon palástfű teát fogyasztunk.

Ui: palástfüvet már ajánlottam, vérzéscsökkentő, menstruációkor, missed ab és szülés után javallott, a cickáért Unique tanácsadó asszonyhoz lehet fordulni bizalommalKép

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!

Szép jó reggelt ezen a borús péntek reggelen!Kép

Szisszka!Kép

Mi újság hogy vagy? Pocifájás?

Én hamarosan megyek dolgozni és majd csak délután tudok jönni.

Mindenkinek nyugodt napot kívánok!!!!!!

Puszi!

Sysy
sysy77

Augusztus 4-én megszületett Pilis kislánya Kép Neve Hanna, 3200 g és 56 cm. Hamarosan tesz fel képeket nekünk Kép És amint ideje engedi biztosan ír a szülésről is. Egyébként tegnap mentek haza a kórházból Kép

Tündi
Vendég

Évi
Nagyon jó szórakozást Egerben, mellesleg én egri vagyokKép)!!A fedett usziba is látogassatok el, nagyon szép.

Tündi
Én úgy örülök, hogy te így örülsz. Akkor majd élménycsere..Kép
És lányok persze, hogy én offtopic megosztom veletek az élményeketKép Biztos oltári lesz!

Sys
Gratulálok a vizsgához. Én tegnap előtt kaptam kezembe a jogsit, nagyon jó érzés volt! Kicsi férjem csak azért bejött elém autóval, hogy én vezethessek hazaKép)

Dido
Nagyon szorítok. Hogyhogy ilyen korodban veszik ki a manduládat?

Babus
Sose írok neked, de mindig megnézem a Kristófka képeit, és olyan édes. Jó kedvű baba lehet, mert mindig teli vigyor van a képeken. Vagy csak szeret pózolniKép)))

Sziszka
Jobban vagy már? Átérzem a helyzetedet...nekem már lassan egy hete szurkál a pocakom és hol van még a menszi és a hátamról már ne is beszéljünk. Tegnap annyira fájt, hogy elmenekültem munkahelyről, mert már nem tudtam egyhelyben ülni.
Aztán otthon rámtört az álomkór és fél 6-tól fél 9-ig aludtam, aztán meg fél 11-től reggelig, na ez szépKép
Jajj bocs mennyi hülyeséget írtam. Szóval remélem te jobban vagy már.

Monyó
Este már nem lehet a férfiakkal komoly dolgokról beszélgetni, mert az aznapra rendelkezésükre álló beszélgetési egység keretüket már kimerítettékKép)ezt olvastam valahol. Amúgy is szerintem ők sosem fogják teljesen átérezni nekünk miért olyan fontos ez az egész dolog (sokszor szerintem még mi magunk sem tudjukKép) és azt meg pláne nem hogy miért vagyunk ilyen türelmetlenek. Szóval ezeket nyugodtan velünk beszéld meg, mi megértjük és átérezzük. Vele meg csak a jó hírt kell közölniKép
Biztosan nagyon boldog lesz meglátod.
Amúgy nekik is vannak rossz napjaik, ahogy nekik. Az én férjem is ám tud olyan hisztis picsa lenni, hogy csak na!Kép

Na puszi Virág
Virag2

Évi79
Nagyon jó szórakozást, kikapcsolódást, pihenést és romantikázást kívánok nektek! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok, szép reggelt Mindenkinek Kép

Monyóka Kép
Nem ám elkámpicsorodni!
A pasikat nem abból a tésztából gyúrták mint minket, nem bírják, ha folyton csak a baba van porondon. Erre érdemes odafigyelni majd a későbbiekben is.
Ha mind ketten vágytok egy babára, akkor csak arra figyelj, hogy egészséges maradj és apát nem beavatva elkapd a jó napokon Kép
Tényleg nem szabad túlzásba esni, mert akkor megrémülnek, hogy ők már nem is olyan fontosak.

Juca lányom Kép
Nem semmi a jó kedved Kép Örülök, hogy ilyen extra mosolygós vagy Kép
Honnan szerzel ilyen horoszkópokat, nagyon jó Kép

Sziszka Kép
Remélem jobban vagy és pocakod sem fáj már Kép

Dudu Kép
Nekem nagyon tetszik a hely Kép

Éva Kép
Nagyon szép meglepetést szerveztél az évfordulótokra Kép
Biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni Kép
Várunk vissza az élménybeszámolóval és képekkel. Jó pihenést nektek Kép

Annácska

annácska

Pilis Kép
Hatalmas gratula a lányodhoz Kép
Kép

Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejecskét kivánok Kép

Annácska

annácska

Szia Évi!
Imádom az ilyen meglepetéseket és biztos a férjed is így lesz ezzel! Érezzétek magatokat nagyon jól!

Monyó!
Csak ügyesen a kommunikációval! Nem egyszerű, én is sokáig várok, hogy a tökéletes pillanatban hozzak szóba dolgokat. De egy idő után ráérzel majd, hogy mi az, amit muszáj vele megbeszélni, s mi az, amit inkább itt kell kiadnod magadból.

Virág!
Akkor végülis fogsz tudni tesztelni időben, nem? És akkor írod is nekünk azonnal, hogy mizújs' ugyi? Jó, jó tudom, hogy ez csak jövő héten lesz, de én azért várhatom egy kicsit, nem?

Szisz!
Mizú' menzi ügyben? Ugye semmi? Vagy inkább mostmár azt kívánod, hogy legyen, csak tudjad, nem?

Puszi:
réka
Vendég

Pilis!Kép

Én is gratulálok, és különösen tetszik a csöppség neve!
Nagyon sok boldogságot kívánok!

Juca

tjuca

Éva Kép
Kivinek úgy emlékszem ma van a műtétje Kép
Szerintem csak holnap engedik haza.

Annácska

annácska

Pilis!

Nagy-nagy gratula a nagylányhoz! A Hanna név különösen kedves nekem. Úgy látszik, te ahhoz az 5%-hoz tartozol, akinek pontosan a kiírás napján születik meg a babája!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Duddu
Hát akkor a biztonság kedvéért szerintem jövő hét csütörtökön tesztelek. És naná, hogy megosztom veletek az eredményt. Igyekszem nem beleélni magam a dologba, bár nehézKép. De ha nem akkor is jó hónap volt. Jó dolog a nyaralás.

Évi
Tényleg? Nekem nem is írta. Azért igyekszem nem nagy jelentőséget tulajdonítani a dolognak, több okból is:
-mert elvileg csak 15-20. napon kezdi az ember a tüneteket érezni, mert ekkor lép biológiailag kapcsolatba a babával (ezt az okosságot itt valahol olvastamKép és hát ott még nem tartok.
-és kettő van gerincsérvem azon a szakaszon ahol fáj, lehe, hogy az jött elő megint.
Na de ma megyek irodai mobil masszázsra a mi kis tündésri masszőr nőnkhöz, és már alig várom.
Imádom az ilyen dolgaiért ezt a céget.Kép

Unique
Hogy is volt ez a dolog veled?

Puszi nektek!
Virág
Virag2

Jéé most vettem észre, hogy már nem kezdő felhasználó vagyok..azt még nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz..hmmm
Virag2

Virág!
Hát persze, hogy jó!
Micsoda? Masszázs a cégben? Nem semmi!
S lehet, hogy elmúlnak a fájdalmaid is.

réka
Vendég

Duddu
Hát lehet, még a Timi (a masszőr) valami finom mentás olajat is szokott a nyakamra kenegetni. Na attól teljesen felfrissül az ember.
Virag2

Unique
Írtam mailt! Kép
Köszi mindent!
Te hogy vagy?

Lányok!
Máris visszaolvasok! Kép

Sziszka

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: