A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

És így szokott az esti szenvedés véget érni.

Réka-Emese
KépKép

bgy

sziasztok.
Mar egyszer legepeltem mindent de megszakadt a kapcsolatomKép
Kivi,sajnalom ami veled tortent.sogornom pont igy jart mint te,en voltam vele abortuszon.sajnalomKép

SYSY gratula a vizsgadhoz csak igy tovabb.)

SZISZKO,nagyon izgulok erted,es imadkozom is mielott lefekszem.legyel te elottem a zebrasKép)

Uniqve gratula,naon jo erzes lehete,nalunk sajnos nincs arra lehetoseg hogy az apuka is bejojon uhra.pedig jo lenne

pille szep almokatKép)

Kép
monyoka

bgy gyonyoruek a babak.bevallom picit irigy vagyok radKép)

Kép
monyoka

na enis lefekszem holnap nehez napom lex,takaritunk a haz korul.JA ma van az 5ik nap hogy kesikKép) nagyon kozeleg a vasarnap(ha addig nem jon meg,textelek).puxa lanyok,azert napkozbe probalok benezni,mert kivancsi vok am ratokKép) szep almokat a mamaknak,babaknak,magzatoknak,embrioknak,na meg azert ne hagyjuk ki a spermakat sem,ok is nagyon fontosak,sot...kezdek hulesegeket irni ugyhogy mentemKépsziasztokKép)

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!

megcsináltam a tesztet, sajna negatív lett.
ez van...
persze még mindig nem jött meg, úgyhogy igyekszem eljutni dokibácsihoz, de szerintem már csak jövő7en. Addig is, ha van valakinek felesleges menzije, szívesen várom!!! csak mert ugye elég idegesítő, hogy nem jön meg!

Sziszka

szisszka

Sziasztok Lányok!Kép

Szép jó reggelt!Kép

Szisszka!Kép

Mi újság?
Teszteltél?Kép
Úgy izgulok érted légyszí jelentkezzél!Kép
Nagyon várom!Kép

Unique!Kép

Hogy vagy ma?Kép

Annácska!Kép

Milyen volt a céges buli?Kép
Gondoltam rád!
Hogy érzed magad?

Sysy
sysy77

Szisszka!

Ne add fel a reményt!Még bármi lehet!
Tudod a remény hal meg utoljára!!!!!!!!!!
Én továbbra is szorítok!Kép

Sysy
sysy77

Sysy
Köszi aranyos vagy!
Bár én már feladtam...azaz ezt a hónapot.
még kicsit így érzem magam:Kép

De örülnék, ha megjönne, és akkor mondhatnám legalább, hogy új hónap meg minden...

Sziszka

szisszka

SziaSzisz!

Épp most akartalak sürgetni, hogy megtudjam, mi újság! Nem örülök, hogy negatív. Milyen tesztet használtál? És már kb. 4 napos a késés, nem?
Ez a legrosszabb, hogy meg sem jön és a teszt is negatív. Én azért sem küldök menzit és drukkolok nagyon!

Gratulációnak szántam, de most inkább drukkom jeléül elküldöm a meglepidet. Na ezt Neked!:
Kép

Puszi:
réka
Vendég

Réka
Köszi a drukkot, na meg a képet is nagyon!!!
Tetszik ám! Kép
Gabriel tesztet vettem ezt adták a gyogyótárban, ahova tuti nem megyek többet.
Pedig mondtam, hogy másfajtát szeretnénk, de a nő bunkó stílusban közölte, hogy ez a fajta van csak, meg hogy: Milyen tájékozott a kisasszony, hogy esetleg érzékenyebb tesztet szeretne. Majd ahogy mentem kifelé, "halkan" megjegyezte: Ostoba tinilányok!

Sziszka

szisszka

Sziszka
Kép Sajnálom!

Annácska
Hogy sikerült a céges buli? Kép Kollegák tudják már az állapotod?

Csibe
Az ilyen férjet nagyon meg kell szeretgetni ezért a jó kis meglepiért, gondolom meg is tetted Kép

Unique
Köszi a storit, nagyon jó volt olvasni. Tényleg kezd az a "trendi" lenni, hogy reménytelennek tűnő hónapokból lesz a cserebogár Kép Örülök nektek Kép

Szép napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Sziszka!
Ez felháborító! Én sem mennék oda többet, az tutti.
A másik véglet meg az, amikor a legdrágábbat akarják mindenáron rád sózni, mert "úgyis az a legjobb".

Van ám még a tarsolyomban pozitív teszt utáni meglepi is! Úgyhogy hajrá!

Móni23!
Eszembe jutottál. Nagyon rég nem jártál erre!
Talán szabin vagy?

Kismamik!
Hogy érzitek ma magatokat?

réka
Vendég

Sziasszka!

Sajnálom, de ne keseredj el, talán orvost nem ártana megkérdezni mi a manó van???

Juca

tjuca

Gyöngyi!

Annyira szépek ezek a lányok, hogy én nem kicsit vagyok irigy. Hogy fértek el a hasadban?

Juca

tjuca

Sziasztok!
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!
Szisszka
Sajnálom.KépEz már 100 %?Én azért még drukkolok.

Bgy
Gyönyörűek a lányok!Kép

Monyóka!
Veled mizu? Van v.mi tüneted, megérzésed?
pille

Szép reggelt Mindenkinek!
Tündi!
De jó, hogy újra itt vagy köztünk!!!KépÖrülök, hogy szép volt a naralás, nagyon várom a képeket, közben mi is voltunk Horvátországban, már raktam fel képeketKép!
Örülök, hogy elkezdödhet Nálatok valami, lehet, tényleg ikreket kapsz cserébe a várakozásért, most én is pont ezen agyalok, mert tudod, mi egyforma idöpontban kezdtük a probálkozást, egyikünknél sem találtak még semmi bibit, ill. "minden rendben", nem is csuszunk le a "jó" napokról, mégsincs még Baba, de lehet, hogy cserébe ikreket kapunk a várakozásért!!!KépElöre az ikrekért!!!KépSzóval mégegyszer nagyon örülök, hogy itt vagy!

Annácska!
Elsírtam magam az írásodon!Mindenkinek ilyet kívánok!!!Kép

Gyöngyi!
Nagyon édesek a Lányok, milyen nagyok már!Kép

Kinga
Kinga79

Sziszka!
Annyira sajnálom!Milyen bunkók egyesek!Bár ilyen már velem is többször elöfordult, szerintem mindig azt hiszik,hogy: na, ennek is biztos besikerült,aztán meg megy majd elvetetni!Szinte megvetöen néznek Rám, igaz, fiatalabbnak néznek mindenhol.

Kinga
Kinga79

Unique
Vali (Tacsifül) írta sms-ben, hogy ma 10. cn van, légyszi javítsd ki a táblában!

Kinga, Drága Kinga
Igen, egyszerre kezdtük, és még egyikünk sem látja az út végét. Remélem azért jól vagy, és kitartóan próbálkoztok. Képeidet ma megnézem mindenképpen, kiváncsi vagyok Kép Az én képeim a Tündi30 munkái albumban vannak, ott nézd meg Kép
És előre az ikrekért! Kép

Tündi
Vendég

Tündi, Kinga!
Ez a beszéd! Jó ezt olvasni! Kép

Zsu, azaz Valér!
Merre jársz?
MÉg mindig szabin?

Dido!
És te? Ha nem jársz erre, kivel keverjem össze a nevemet?

dudu
Vendég

Helló!

Sziszka!
Kép
Ennél már csak egy rosszabb van...
remélem hamarosan újra startolsz!
Legalább csitrinek néznek! Ez is lehet jó hír!

Babus!
Figyeld meg, ha esik eláll az orra, ha nem újra folyik? Parlagfű?!!!!
Csak egy tipp, ha egyéb tünet nincs.

Tündi!
ne légy ilyen mélabús! Most már mindjárt!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Juca, Pille, Duddu, Tündi
Tényleg megszeretgettem a férjecskémet estére a meglepiért!Kép

Szisszka!
Köszi a képet! Nagyon találó!Kép
Ne keseredj el, hátha...
Én a helyedben visszaléptem volna és jól kiosztom a nőt az biztos!Vegye észre magát!

Gyöngyi!
Nagyon édesek a lánykáid!!!!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Csak most tudtam jönni, mert esemény volt, a párommal kellet rohannom az ügyeletre.KépKépKép

Szisszka!
Nagyon sajnálom! Kép
Pedig annyira azt hittem, hogy ez a Te hónapod! Tudom, ma még nagyon nehéz, de holnapra talán kicsit jobban ézred magad! És menj el tényleg dokihoz, hogy megtudd mitől késik ennyit.
Küldök egy virágot Neked, hogy jobb kedved legyen!
Kép

Pussz
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Egy kicsit nem tudok jönni és máris 4 archívat írtatok. Most nem tudom végig olvasni csak majd este, de azért nagyjából átfutottam.

Kivi!
Nagyon sajnálom. Együtt érzek Veled, és ha bármiben tudok segíteni csak szólj.

Juca!
Köszi a választ. Nem tudom, hogy megsürgessem-e a hormonvizsgálatot, végül is addig már csak egy ciklusom "lenne". Majd még meglátom, de azóta sincs semmi. Soha nem voltam óramű, mert elég tág a ciklusom, de olyan, hogy csak 1 napig tartson olyan még nem volt. Azért köszi, hogy leírtad, hogy ez "normális" ilyenkor.

Sziszka Kép

Dudu!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál, este fogok is majd jönni.

Most mennem kell.
Sziasztok : dido

dido
dido

Sziasztok!

Adri
Köszi a képet! Kép

Lányok!
Köszi a vígaszt, jólesik! Kép

Azért itt a mai kép! Kép Kép Kép Kép

Kép

Holnap délután megyünk Dombrádra. 300 km-es út, úgyhogy jó lesz! Imádok autózni! Aztán meg egész hétvégén ralli! Kép Úgyhogy jól el leszek foglalva! Kép

Sziszka

szisszka

Sziszka!
Szupi a kép!!!Remélem nagyon szép hétvégétek lesz!Kép

Lányok!
eSTE KI KELL ÜLNI AZ ERKÉLYRE!Jön az augusztusi csillaghullás, mindenki kívánjon valamit, vagy inkább Valakit!!!!!!!!!!!!!!Kép

"Az augusztusi csillaghullás során több tűzgömb is várható, amelyek közül a legszebbek bevilágíthatják az éjszakai égboltot. A Perseida-meteorraj csütörtökről péntekre és péntekről szombatra virradó éjszaka adja a legtöbb hullócsillagot. Bolygónk Nap körüli keringése során augusztusban találkozik a Perseida-meteorrajjal. A meteorrajok az űrben keringő törmelék-áramlatok, amelyeket üstökösök vagy kisbolygók szórnak szét pályájuk mentén."

kINGA
Kinga79

Kinga
Köszi! Kép

Lányok!!!!
Mi ez a nagy csend??? Kép

Sziszka

szisszka

Sziszzka!
Én itt vagyok, de hol a többi nép?
Holvan most mindenki?

Csak közben főzöm az ebédet az én kis drágámnak, szegénykém nagyon megviset most. Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!

Mi történt a férjeddel?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Adri

Én meg tanulok...
Fogalmam sincs holvannak a többiek!
Hahóóó!!!
Hol vagytok????
Kép

Sziszka

szisszka

Évi!

Valamilyen alleriás reakciója volt, reggel duplára dagadt az arca, befulladt, csupa kiütés lett mindenhol.
Úgyhogy rohantunk az ügyeletre, kapott injekciót, gyótgyszert, spray-t, mindent.
Szegénykémet nagyon megviselte.
Meg engem is. Kép Iszonyú látvány volt.

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!

Jobbulást kívánok szegény férjecskédnek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Csajszik!
Én is itt vagyok, csak mire írnék valamit, főnöknőm mindig lefoglal egy okossággal.

Adri!
Lemaradtam? Mi van a pároddal? Miért voltatok ügyeleten? Remélem, semmi komoly..

Sziszka!
Tök jó lesz ez a hétvége! Majd mesélj!

Kinga!
Köszi az infót! Már jeleztem a páromnak, hogy mi lesz az esti program. Kép

Most futok, mert már leskelődnek, hogy mit kalapálok ennyire.

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

A Kincstárban voltam egy olyan adag szerzQdésbejelentéssel, hogy az expedíción leültettek.

Ez szörnyq Adri, és legalább tudjátok, hogy mitQl lehetett???

Juca

tjuca

Adri

Jobbulást a férjednek!!!
Tudjátok, hogy mitől lehetett?

Sziszka

szisszka

Képzeljétek, hiába frissítettem, az utolsó néhány bejegyzés csak most jelent meg, mikor már én is beírtam.

Szóval Adri!
Már látom, hogy mi történt. Szegények. Kép Volt nagy ijedtség, gondolom! És tudják, hogy mitől volt? Remélem, kivizsgálják.
Vigyázzatok magatokra!

réka
Vendég

Köszi, hogy így együttéreztek!

Sajnos asztmás, a befulladás attól volt. Az allergia viszont úgy néz ki, hogy gyógyszerérzékenység. Algopirint vett be tegnap este, valszeg attól. De most folyamatban a kivizsgálás, majd kiderül.
Még az szerencse, hogy nem a nyaralás alatt!
De már sokkal jobban van, köszöni a jókívánságokat. Segít nekem lecsót főzni.Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Bgy Kép
Nem találok szavakat Kép
Gyönyörűek a lányok Kép Réka olyan édesen mosolyog, Emese meg nagyon tudományos Kép
Sok boldogságot hozzájuk Kép

Sysy Kép
A buli nagyon jó volt, csak fárasztó Kép
Nem sokat aludtam az éjjel, így be kellett hoznom a lemaradást. Nem rég keltem fel az ebéd utáni szunyókálásból Kép

Tündi Kép
Még senki sem tudja, hogy babát várok, így nem kis küzdés volt az anti alkoholizálás Kép Egész este, csak rostosat ittam, a többiek meg tukmáltak, hogy igyak. Amúgy sem szoktam inni, utánom az alkoholt, legfeljebb pezsgőt, de azt is alkalmakon. Na de a fiúk, gondolhatod hogy néztek ki reggelre Kép

Sziszka Kép
Nagyon sajnálom, hogy ilyen bunkó volt a patikus, mint ha az embernek nem lenne amúgy is elég baja Kép Azt meg még jobban sajnálom, hogy negatív lett a teszted Kép Menj el mindenképp dokihoz.

Adri Kép
Szegény férjed Kép A férfiak nagyon elesetek tudnak lenni betegen. Jó hogy otthon tudsz vele lenni Kép

Unique Kép
Még évekkel ezelőtt volt a Kismama magazinhoz egy "Öröknaptár kismamáknak" és annak a skálája alapján van ez a kor, de nem hiszem, hogy ez annyit számítana Kép
Hogy érzed magad? Hányinger?

Évi Kép
Veled mi a helyzet, neked sincsenek rosszulléteid?
Én csak állandóan aludni tudnék Kép
Kedden is a cégben ledöltem egy kicsit, mert nem bírtam ébren maradni Kép A kollegám meg is jegyezte, hogy még sosem látott tőlem az állandóan pörgöstől ilyet Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kérnék egy tanácsot tőletek!
Először is Adri kösz a leánybúcsúsvetkőzőspasi tippet, én már beszéltem is vele azóta és őt választották a barátnéim isKép)
És kívánom a férjed gyógyuljon meg mihamarabb...azaz múljon el az allergiája.

Szóval a tanácskérés pont a lánybúcsúval kapcsolatban lenne, ami ugye is a 27 cn.-on lesz, és hát aggódom egy picit, hogy mi van, ha a pici ott csücsül, akkor nem nagyon kellene dorbézolni..

Szerintetek a csütörtök reggel megnyugtatásom végett elvégzett terhességi tesz kimutathatja az igazságot?
Most az mindegy, hogy igen vagy nem.Mármint, ami az eredmény kimenetelét illeti.
Mert, ha nem akkor oltárit fogok bulizni és jólérzem magam, ha meg igen akkor felköltözök a föld felé 20 cm-el.
Az utóbbi két hónapban amúgy 27 napra jött meg, de ugye az csak pénteken derülne ki..az meg már késő..
Virag2

Virág
Telefonáld körbe néhány patikát, hogy hol lehet kapni Qupido tesztet, állítóleg ez a legérzékenyebb, és most már kimutatná ha babás vagy. Nem lesz könnyű és sokkal drágább mint a többi teszt.

Tündi
Vendég

Annácska!

Köszönöm szépen, én jól vagyok, semmi hányingerem nincs. Okos gyerek a kis Kavics, nem bántja anyát!
Az erős szagok zavarnak, főleg, ha tele a hasam. Étvágyam szuper, még mindig. Tegnap már meséltem Neki, illetve egy gyerekeknek való verseskönyvből olvastam föl. Egyelőre én jobban élveztem, mint Kavics.Kép
Holnap megyünk a doktornéninkhez, első találkozás lesz vele. Drukkoljatok légyszi, hogy szimpi legyen. Szerintetek csinál UH-t ő is? Remélem igen!

Virág!

Szerintem ha egy jó érzékeny tesztet veszel, és reggeli első pisiből csinálod, akkor esetleg már kimutathatja. Ha jól emlékszem, Mea pont így csinálta, csak ő a szilveszteri buli előtt... Neki bejöttKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi
Köszönöm, van rá egy hetemKép hogy találjak valahol ilyet.

Virág
Virag2

Szia Virág!
Én egy hónapja vettem Qupido tesztet a Fő utcában lévő patikában.
De én azért nem mernék biztos lenni benne, hiába ilyen érzékeny.
Unique!
Tutti kimutatná szerinted?

Nehéz kérdés, mert biztos tombolnál egy nagyot, ha negatív, ha viszont pozitív, győzd majd eltitkolni. Kép

Nagyon hasonló cipőben járok. Én is jövő pénteken megyek egy leánybúcsúba és köv. kedd-szerdán kell megjönnie. Így mondjuk én még biztosan nem fogom tudni, ezért elhatároztam, hogy veszek egy üveg vörösbort, vagy rosé-t és csak egy pohárral iszom, a többit meg elosztogatom. Úgyis szeretek kínálgatni.

réka
Vendég

Ja és 1600 Ft volt a qupido.
Nem semmi.
Vendég

Virág
Ja, hogy ez jövő hét? Kép Én aszittem most, és hogy még csak szerda van Kép Húúú de gyorsan mennek a napok Kép Addig biztosan be tudod szerezni ezt a tesztet.

Tündi
Vendég

Virág Kép
Elképzelhető, hogy egy érzékeny teszt kimutatja, hogy van-e valaki a pocidban Kép Nekem egy nap késéssel a 28 napon már kimutatta Kép
Egyébként gondolj, csak bele, hogy Judit az első időszakot Egyiptomban töltötte és a rosszulléteit itallal enyhítette és még is gyönyörű, egyészséges fia született Kép
Sokan nem is tudják, hogy babát várnak és még is isznak alkoholt. Az a kevés, amit egy buli alkalmával iszik az ember lánya nem árt a babának Kép

Dudu Kép
Az öttlet zseniális Kép
Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe tegnap este Kép

Évi Kép
Tényleg furcsa, hogy a szagok mennyire felerősödtek Kép
Nagyon jó, hogy már most ennyire foglalkozol Kaviccsal Kép
Drukkolok, hogy szimpi legyen a dokinő Kép
Szerintem csináltat új uh-t a dokinő Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Egyik barátném , most nem kell megbotránkozni, de füvezett egy alaklommal, mikor kiderült, hogy az elsQ gyerek szoptatása mellett útban a második. A kiscsaj makk egészséges. A másiknak meg volt egy jó estéjeKép

Most nem akarlak arra buzdítani, hogy mindent bele, de pár korty bor, vagy egy pohár sör nem hiszem, hogy árt.

Ugyanez a lány mutatott egy angol könyvet, melyben a terhesség 1. trimeszterénél óvintézkedésnek betették, hogy ezentúl kevesebb alkoholt igyon a kismami. Van egy kis tér a nulla tolerancia és a ne vedeljen valaki, sztem az arany középút a legjobb, egy-két korty még belefér.
Én pl. most várom pirit, és amikor a görbém olyan hektikussá vált, mint egy szívritmus fokozott izgalmi állapotban ledöntöttem egy adag amarettós jegeskávét. Valahogy azt érzem, ha ezeket az apró dolgokat is elvonom magamtól, akkor lesz bennem a görcs, és ez teljesen begátol.

Juca

tjuca

Annácska!

Igen, egy férfi, ha beteg... Kép De ezen én is megijedtem. Itthin tudik lenni , mert még tart a nyári zárás a bölcsiben, jövő héten Balaton, aztán kezdődik a meló, akkor már csak délutánonként jövök.

Virág!
Örülök, hogy sikerült a pasi! Majd várjuk ám a beszámolót, igaz, lányok??KépKépKép
Szerintem is tesztelj nyugodtan, egy Qpidoval. De akkor már lehetne péntek reggel is, nem? Ha péntek ete lesz, akkor leghamarabb aznap reggel tesztelj szerintem, akkorraa ki kell mutatnia.
Drukkolok!KépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok.

sziszka sajnalom,pedig fogtam a csipiszt is reggel 8kor.

Lanyok.Ma van a 6ik napom hogy kesik.)semmit nem erzek,se hanyinger se szedules,semmi.Annyi az egesz hogy faradekony vagyok,de az lehet az idovaltozastol is.

Adri,huha az kemeny lehetet.hala istennek hogy nem tortent semmi komoly baj.

Kép
monyoka

lanyok letezik az hogy en vagyok itt a legfiatalabb?22eves.

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: