A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Andi,

Engem is örökbe fogadsz???? :wink: :wink:
Mindjárt lesz egy-két unokád is. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: pedig lassan felkészítheted magad erre.Nekem is időbe telt,mire megértettem,már nincs non stop rám szorulva a gyerek.Az se érdekli hova megyek,mikor jövök,mert el van egyedül is... :?
vedresandi

Andi,

Tudom, hogy kellene, de hála istennek egyenlőre a lányok csak "hülyék és nem lehet velül mit játszani" alapon jöhetnek számításba.

Bár ha látnak egy cicis nénit a tévében azért odatapad a kis szemük. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy! REmélem sikerülni fog ez a suli dolog! De már az ovinál is így működik. Pont mellettünk van az ovi, ahová tartozunk, de én nem oda szeretném majd íratni manót, mert a játszótéren már láttam egy két ominózus esetet, hogyan is bánnak a gyerekkkel. Nem figyelnek rájuk eléggé, mert csak pofáznak egymással az ovónénik, meg bagóznak és ettől frászt kapok, meg kiabálnak velük, meg rángatják őket, Kicsit messzebb van egy másik ovi, ahol előnyt élveznek a körzetesek, meg akinek már odajár a gyereke, meg megy dolgozni az anyuka. Na mi se körzetesek nem vagyunk, se tesó nem jár oda és még kistesót is akarunk. Szóval tiszta hátránnyal indulunk majd neki 2 év múlva.

Tegnap este én is írtam, hogy már most frászt kapok, hogy valami kiscsaj elveszi majd tőlem Manót, de addig összeszedem magam, hogy ne olyan legyek majd , mint az anyósom. Az a legjobb, amikor a barátnőmnek mesélte, hogy jaj milyen rossz neki, hogy a kicsi fia már nem vele beszéli meg a dolgokat, meg, hogy már mi fontosabbak vagyunk , mint ő. Pedig volt ideje megszokni a helyzetet, mert 13 éve vagyunk együtt és nyáron leszünk 3 éves házasok.

Bettsy! Nem rég raktam fel a képeket az újakat az iwiwre, azok most készültek májusban.
Én szoktam nézegetni a képeket és a Petid is olyan nagy fiú már! :wink:

Chris! Azért nagyon várom a másik teszted és olyan erős két csík lesz rajta, hogy csak na! Milyen típusú tezstet csináltál?? Én anno a Coraxot vettem és csak azt az egyet csináltam.

Ja Judy! Elfeleznéd velem Chros halványcsíkos tesztjét??? Középen kettévágjuk és neked is lesz meg nekem is! NA mit szólsz???

Húúúúúúúúúúúúú képzeljétek most voltam pislantani :oops: és azt hiszem délután csinálok egy ovutesztet, mert lehet már elindult valami! :lol: Bár lehet még korai, de lehet a napokban bekövetkezik a pé????

Szép Napocskát Mindenkinek!
Vendég

Szia Chris,

Persze, hogy elfelezem veled a tesztet, nem vagyok irigy. :lol: :lol:

Én ebben a hónapban nem csinálok ovutesztet. Most 2-3 naponta van összebújás, így mindig lesz elegendő kiskatona.
Meghát ugyis megnéz a doki kedden, hogy hogy állnak a tüszőim. Bár lehet akkorra már reped.

Amugy lányok a doki azt is látja az uh-on, ha már megrepedt a tüsző?? Ehhez nem nagyon értek, és most Dr Pandi sincs itt. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris - Krisz, bocs.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok,

A fene egye meg, ez a mai hőm a tegnapi "rózsaszínezés" után: Pedig ez ma még csak a 12. DPO..

Kép

Kép
bienvenue

Szia Bien!

Hát nem egyszerű ez a görbe!
Pandus kimenőt kapott,és nem tudja elemezni...remélem még egy beágyazódás :wink: :lol:
Elmúlt a "rózsaszínezés"???
vedresandi

Bár,most jobban megnéztem.
:( Sztem az sem kizárt,hogy előbb volt PÉ,és ez a piri előtti leesés :( ,mert akkor ez már nem a 12 DPO,de ne legyen igazam... :?
vedresandi

Szia Andi,

Igen, akkor volt egy pöttyöcske, és azóta semmi. Igaz, tompán néha fáj a pocim, de ennyi.

Kép
bienvenue

Reggel, amikor mondtam Apának, hogy ez a hónap is valszeg a kutyáké, bánem akartam, de elkezdtek potyogni a könnyeim :cry:

Kép
bienvenue

Én is pont ettől tartok, Andi :evil:

Kép
bienvenue

Sziasztok! Itt a szundi 8) Változatosság kedvéért megint fúrnak :twisted: Zolika meg ijedt, ( még én is...). Most csend van, de bármikor fúrnak egy nagyot, aztán semmi :twisted: UTÁLOM!!!

Fáradt vagyok, álmos vagyok, nyűgős vagyok, segítsenek kis Oliknak :roll: :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik, gondolj a pocaklakódra, és helyrebillen a világ!

Kép
bienvenue

Szia Bien!!! Igen, ez a nyugtatóm 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Én is kérek :cry:

Kép
bienvenue

Bien: én csak a saját múlt havi görbém alapján gondoltam ezt!!!
Ettől még persze lehet baba is...remélem tényleg az.
Ha ez vigasztal,tegnap én is elpityeregtem magam többször is...az egy sírós nap lehetett ezek szerint :cry:
vedresandi

Szia Olik...látom ez a fúrás nem fog soha elmúlni nálatok!
Aludj Te is Zolival egyet :wink:
vedresandi

Sziasztok Lányok!

Krisz, Judy!
Ne aggódjatok, nektek is lesz nemsokára ilyen tesztetek, mint nekem. :wink:

Szia Olik!
Neml lehet valami jó az a fúrás. Felújítanak a szomszédok? Pocaklakó hogy viselkedik? :wink:

Szia Bien!
Én sajnos nem igen értek a görbékhez, így nem is igazán tudok nyilatkozni. De a remény hal meg utoljára... :wink: Én még azért drukkolok...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi, lehet, hogy van valami a levegőben... Ma már olyan pesszimista vagyok, egyfolytában sírhatnékom van - pedig még meg sem jött... Hülye vagyok, mi? :evil:

Kép
bienvenue

Bien: nem vagy hülye.Én tegnap attól elbőgtem magam,hogy amikor megálltam a ház előtt,a párom kocsija még nem volt ott :oops: :lol: :?
vedresandi

Szia Chris!

Hogy vagy/tok? :wink:
Magamat illetően én már nem vagyok túl bizakodó...

Kép
bienvenue

Andi!
Ma is sikerült jó nagyot tanulnom. :lol: 1 óra tanulás, majd fél óra alvás. :lol: Ha így haladok jövőre szóbelizhetek. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: remélem azért 16-án nem fogod átaludni a napot :wink:
vedresandi

Andi, tényleg? Azt hittem, csak rajtam tört ki ennyire a bőgőzés... Premensis vagyok valszeg... De Te remélem, babás :wink:

Kép
bienvenue

Bien!
Egész jól. Csak a derekam ne fájna ennyire, és ne érezném folyton azt, hogy a párnán van a legjobb helye a buksimnak. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi!
Azt én is nagyon remélem :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Bien: én már komolyan mondom nem tudom.Megbeszéltük Babszikával, ha kamu tüneteink vannak,vagy megyünk a zárt osztályra,vagy az Arany Alkony otthonba :wink:
vedresandi

Andi!
Szerintem semmi kamu :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Bien:nézd csak ezt meg.Ez a múlt havi görbuszom....összenéztem a Te görbéddel.Persze nem vagyunk egyformák,de nagyon hasonló!
Kép
vedresandi

Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásért.
Szavaznátok a barátnőm kislányára?
A 20as versenyző lenne Ő.

http://www.kapos.hu/index.php?lap=babavoks.php

Köszönöm
B.
frigo

Szia Andi, Tényleg van benne hasonlóság... Normális Bien most azt mondaná, hogy de remélem, a vége most másként alakul mint a régi görbédnek :wink: A mai lüke Bien viszont nem mond semmit... :roll:

Kép
bienvenue

Sziasztok csajok,

Én meg jól bealudtam. Apa ébresztett fel, mert felhívott telefonon.

Bien,

Még nem jött meg. De ha meg is jön, jön a következő hónap, arra kell koncentrálni. :lol: :lol:

Chris,

Ha pihenned kell akkor pihenj. A szervezeted tudja mi kell neki. Hallgass rá. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

SZia Judy,

Igazad van.

Kép
bienvenue

Judy: fene a jódógodat :wink: :lol: Én is tudnék most aludni,mert éjjel nagyon rosszul aludtam :(
vedresandi

Andi,

Látod mire jó, ha beteg a gyerek. :lol:
Bár az túlzás, hogy beteg (hála istennek), hétfőn fájt a torka, azóta sem panaszkodik, csak itthon eszetlenkedik. :lol:

Ez a hülye meleg állandóan elnyom. Na meg mióta itthon vagyok, állandóan csipegetek valamit a szekrényből. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Engemmeg most hívott Dani...megkapta idei eslő egyesét :wink: :lol:
Nem akart ma 2000m-t futni,és sétált :lol:
vedresandi

Frigo ! Szavaztam!

Bien! Hát nem túl biztató ez a görbe! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem meg fog jönni. De ne legyen igazam!!!

Andi! Akkor ma én is 1-est kaptam volna,mert én sem futottam volna! Sőt én utálok futni. Bár én bicikliztem egy kicsit ma reggel 7-kor.

Judy! Az a lényg, hogy pihenhetsz és szerencsére a gyerek sem beteg nagyon.
Vendég

Krisztinka: Mondtam is Daninak,hogy nekem se lett volna kedvem futni ebben a kánikulában,ezért ne aggódjon...nem is értem a tanárt.Miért most akarja felmérni a gyerekek teljesítményét...
vedresandi

Andi! Vannak hülye tanárok! Nem mind az, de nekem is volt egy pár. Főleg az amelyik még 1. osztályban kinevetett, kigúnyolt , mert hamisan énekeltem. Sajna az énekléshez egyáltalán nincs tehetségem, de 8 évig zongoráztam, meg furulyáztam, sőt fel is vettek volna a tanítóképző fősuliba is, he nem az első helyre vesznek fel, ahová akartam is menni. Pedig a tanítóképzőben énekelni is kellett az alkalmasságin és nem nagyon akarták beírni a megfeleltet csak akkor amikor előjöttem a zeneiskolával.
Vendég

Na csinátem egy ovu tesztet:

Tehát ovu teszt és nem terhességi még:

Kép

Olyan egyértelműen pozitív nem??? :?
Vendég

Krisz: én még nem csináltam ovu-tesztből se pozitívat,de ez az!!!
Este adjatok bele apait,anyait :wink: :lol:
vedresandi

Krisz,

Ez egyértelműen pozitív.

Apára fel ma este. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szerintetek mire ébredt fel Zolcsi? Fúrásra :twisted: Annyira megijedt, hogy remegett szegénykém és zokogott :cry: Alig tudtam megnyugtatni.

Kép
Kép
Kép
olik22

Szegény Zolika! Én is utálom a fúrókat!
Vendég

[quote="christell"]
írta:
christellBetsy!
És te? Kisvuk? Írd meg, hogy mi volt a védőnőnél.

Christell!
Köszi, aránylag jól vagyok. Védőnőnél minden okés volt. Vérnyomás, vizelet rendben, ráadásul fogytam 1kg-ot. De mondta, hogy nem gond (Petinél ilyenkor már +2kg-nál voltam). Államvizsga tételeket már kívülről fújod? ;)
Vendég

Krisztinka!
Az ovuteszteddel kapcsolatban írtam a másik topikba Neked!
Vendég

Sziasztok!
Itthon vagyunk újra.
Meséljetek kivel mi történt?
Vendég

Betsy!
Örülök, hogy minden ok veletek. Még egy államvizsga tételt sem tudok. :cry: Még csak olvasgatom őket, de sajnos még az olvasással sem jutottam a végére. Mindig belealszom. Nem tudom hogy fogok végezni velük. Állítólag elég 2 hét, hogy megtanuljuk őket. Ha így haladok januárra lehet megtanulom. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Panda!

Hogy vagytok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: