A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Pilinke es Kamelia!

szerintem nagyon jo eselyeitek vannak, nekem ugyanugy kezdodott gorcsoltem mintha meg akarna jonni tobb mint egy hetig, pedig egy babo koltozott a hasikomba es a dokibacsi szerint ezek a fajasok a meh tagulasai voltak. Lassan belepunk a baboval a 12. hetbe, ugyhogy fel a fejjel es szerintem par nap es ott a zebra.
Nem akartok tesztelni?
Egyebkent ha megnezitek a januar kb 23ai hozzaszolasaim ugyanezeket irtam.
~Drukkolok mindkettotoknek!
Edina
edina

Breki!
Pedig elküldtem az e-mailt a b...i.kri...a stb címedre.. Utána egyébként mentem haza, úgyhogy csak most látom, hogy nem kaptad meg Kép
Abban írtam, hogy pénteken-vagyis ma-elvileg magánrendel a dokim az ünnepnap ellenére, és hogy elmegyek hozzá. De ekkora PECHet, hogy hatszor(!!!) hívtam, kb. fél óránként és nem vette fel a telefont!! Szóval akkor nem rendelt ma. Csakhogy itt állok egyetlen egy szem Bromoval, a három napra. Klassz Kép Ma este bevettem egy felet az egész szem helyett, és holnap megpróbálok egy patikába bemenni a papírjaimmal, hogy nekem ez a gyógyszer létszükséglet és adjanak vény nélkül!! Vagy legalább két szemet!! Ha nem sikerül, holnap este beveszem a másik felet, és vasárnap meg semmit. Tényleg nincs jobb ötletem, nagyon el vagyok kenõdve. Egyébként szolnoki vagyok, tehát még csak egy "összefussunk valahol"-t sem tudunk megbeszélni. Okulva ebbõl a hercehurcából, biztosan felíratok az orvosommal minimum két dobozt vagy ha lehet még többet.
Azért remélem, nem tesz kárt a prolaktin szintemben ez a kavarás, - de használni nem használ az biztos. Kép
Köszi egyébként!
Vanda
Vanda

Breki Kép
Elküldtem a levlet hotmailes címedre is, de szerintem már nem tudjuk megoldani. Kép

Timici Kép
Holnap úgyis megyek a patikába, rákérdezek erre a cseppre, - lehet ezt babagyanúsan használni?

Pilinke Kép
Mondom én, hogy "gyanús" vagy. KépKép Hamarosan szép piros lesz a Te neved is. KépKép Nem sok a 37,1 egyáltalán SÕT; "láttam" már 37,3-at is, sõt, ha babás lennél (már pedig miért ne Kép) akkor még följebb is mehet (ekkor válik a BIfázisú hõgörbébõl TRIfázisú).
Viszont ha hajnali 4-5 felé felriadsz, érdemesebb lenne akkor megmérned a hõdet, mert utána már nem lesz meg a három órás egyfolytában alvásod (vagy igen?) és nem valósághû az ébredési (!!) hõmérsékleted. A nevében is benne van: ébredési hõ.

Kamelia Kép
Este teljesen felesleges megmérned a hõdet, mert az ÉBREDÉSI kell, mégpedig:
- minden reggel azonos idõben kell mérni (és ha ettõl eltér valamelyik nap, pl. egy órával késõbb méred, azt fel kell jegyezni)
- legalább három óra hossza alvás meglegyen
- mindenféle mozgás elõtt (se pisilni, se felkelni, se szex, se inni,stb. A legjobb a párnádhoz készíteni a lázmérõt.)
- 5 percig
- hüvelyben vagy popóban
- Utána még visszaalhatsz nyugodtan, pl. hétvége
Ez a szabályos mérés, és az így mért hõbõl tudnak csak az orvosok bármilyen szakvéleményt mondani.

Vanda
Vanda

Kamelia, Edina,

megnyugtattatok. Elolvastam a tünetekrõl szóló írást, hát elég bíztató. Én ma a 30. napon járok, átlag 28-29 naposak a ciklusaim.

Kamelia, hol mérted a 37,1-et, szájban vagy altájékon? Csak a reggeli, ébredés utáni hõ mérvadó, este felesleges mérni - ezt mondják a hozzáértõk.

Szerintetek lehet este is hányingerem? Mert nekem kaja után meg fogmosáskor "szokott" lenni.(Ez persze lehet pszichés is.)

Pilinke
pilinke

Vanda,
köszi az infót. Azt nem tudtam, hogy 3 óra folyamatos alvásnak meg kell lenni, de azt igen, hogy ébredési hõnek hívják, így természetesen mindig akkor mérem, amikor ébredek. Ennek a párom nem mindig örül, mert felkapcsolom a lámpát, hogy megnézzem, mennyi (nem bírnék várni egy percet sem!)

Kérdeztem a páromtól, hogy majd ha összejött, akkor meglepetésként szeretné megtudni, vagy követné velem az eseményeket. A meglepetést választotta, de azért minden hõmérõzés után megkérdezi, hogy mennyi. Hogy lesz ebbõl meglepetés?! Kép

Pilinke
pilinke

Pilinke Kép
Hát úgy lesz meglepi, hogy majd a kétcsíkos tesztet szépen becsomagolod és átnyújtod neki. Vagy szabad a fantázia KépKép Úgyis látja, hogy még mindig nem jött meg, tehát valahol fel lesz rá készülve; de ha belegondolsz, valahol neked is meglepi lesz a két csík KépKépKép És ennél szebb ajándékot elképzelni sem tudnék most itt adhoc magamnak és a páromnak is. Hmmmm Kép
Vanda
Vanda

Vanda,
ma kétszer is mértem hõt, és nem tudom, hogy melyiket írjam be. Egész éjszaka kevesebb mint kétóránként felébredtem (iszonyú), végül fél hatkor megmértem: 36,9. Valamikor reggel elaludtam, és fél 10-kor ébredtem fel, akkor is mértem: 37,2 és 37,3 között volt. Reggel aludtam mélyen, és talán akkor a 3 óra is megvolt, viszont az nagyon késõn van, a ciklusban a többi érték kb. 6 óra körüli. Szerinted?

A meglepetésrõl igazad van, hát nekem is az lesz. A fantáziám az nagyon aktív, azzal nem lesz gond. Kép

Nekted is és minden próbálkozónak õszintén nagyon kívánom a két csíkot!!! Kép A ciklus vége felé a legnehezebb. Minden napot egy évnek érzek.

Kamelia,
mizujs veled?

Pilinke
pilinke

Sziasztok!
A receptet leírtam az ötletek, tippekben a MIt fõzzekben, ahogy megígértem.
Velem amúgy még mindig semmi +11 napnál tartok már. Kissé idegesítõ. Ráadásul valami borzasztó kiütések jöttek az arcomra és nagyon viszketek. De majd csak helyre jövök!...
Szép estét!
Sugárka
sugarka

Timici!

Nalunk volt a parom andrologiai vizsgalaton. A nogyogyasz adott beutalot, hogy ot is megnezzek mielott HSG lenne. En a II. sz. Noi Klinikara jarok. Ott is csinaltak meg baratomnak. Szerintem te is kerdezd meg a nogyogyaszod. Korzeti nem kell ehhez. Meg van egy hely, ahol fizetni kell erte, de sok jot hallottam rola. Krio kft. (???) azt hiszem. Talan a tobbiek tudjak.
Klari
Klari

Szép reggelt Mindenkinek!

Látom megint van néhány babagyanús emberke közöttünk.
Lányok, nagyon drukkolok nektek!!! KépKépKép

Gyerekek! Valaki meg tudná mondani, hogy kell majd szedni a Clostyt? Holnap kell mennem végre a dokihoz, és akkor leszek a 7. napon. Akkor még el lehet kezdeni? Vagy csak a ciklus legelején? Kilukad az oldalam... Kép

Ha valakinek idõközben módosultak az adatai, szóljon, jó?

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Kisvuk 4 c 108 cn Svájc 27 év
Újpocok 8 c 94 cn Budapest 33 év
Gabó 31 c 92 cn Miskolc 27 év
Monchy 7 c 74 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4 c 72 cn Salgótarján 23 év
Lora 16 c 59 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 57 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 52 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 45 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 40 cn Nyíregyháza 27 év
Khjutka 41 c 37 cn Vidék 30 év
Edus 5 c 36 cn Svajc 25 év
Indigo 4 c 35 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 35 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 34 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 33 cn Budapest 26 év
Kakukkfû 4 c 31 cn Budapest 25 év
Marcsi 5 c 31 cn Budapest 27 év
Doris 11 c 28 cn Budapest 29 év
Orsoly 3 c 28 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18 c 26 cn Budapest 29 év
Timea 4 c 26 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12 c 25 cn Budapest 30 év
Edi 12 c 24 cn Maglód 33 év
Mamacs 15 c 22 cn Budapest 24 év
Alma 9 c 20 cn Györ 29 év
Eni 7 c 20 cn Pécs 27 év
Vanda 11 c 19 cn Szolnok 26 év
Alice 37 c 18 cn Budapest 29 év
Kamilla 6 c 10 cn Budapest 26 év
Mzsperx 7 c 7 cn Budapest 28 év
Edelweiss 12 c 6 cn Szeged 32 év
</pre>

És Hivatalos Kismamáink... Kép

<pre>
Klari 9 c 56 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 49 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Kedves Edelweiss,
En az 5-8 napon szedem a clostit, de olyat is lattam mar, hogy valaki a 2. naptol szedte. Ha eloszor fogod szedni, szerintem mar keso, mert eloszor csak egy dobozt fog felirni, es az 8 szem.
Udv, Kakukkfu
kakukkfu

Szép Jó reggelt Lányok!

Képzeljétek Március 15-én Pénteken este 9.30-kor megszületett a hugicám babucikájaKép
KépKépKép3.20 kg és 52 cm KISFIU, Dániel OlivérKépKépKépmind a ketten jól vannak és már alíg várom hogy láthassam õket.

Puszi Mindenkinek
Alice
Alice

Bocs, 4-8
Kakukkfu
kakukkfu

6c 2cnKép
Marcsi

Alice,

Gratulálok a hugicádnak, s minden jót kívánok nekik.

Pusz

Alma
Alma

Szép jó reggelt LányokKép
Sajnos én nagyon rosszúl érzem magam, fáj a torkom és kicsit a fülem is...
AliceKép
Gratulálok a Hugicádnak és a BabucinakKépKépKép Jó egészséget kívánok NekikKép
MarcsiKép
Ne szomizzKép

Puszi: Doris
doris

Alice!

Gratulalok a hugodnak, remelem, mi is lassan nyomaba lepunk.
Udv,
Kakukkfu
kakukkfu

JO reggelt mindenkinek Kép

Szeretnem mindenkinek megkoszonni a sok sok drukkolast es biztatast ! Tegnap reggel nem birtam tovabb es teszteltem !
KETCSIKOS Kép))))))))))))))) !!! El sem akartam hinni...

Nagyon biztos voltam benne, hogy nem , hiszen penteken mar egyertelmuen mensis tuneteim voltak: Hasgorcs-mensi szeru, migren stb. De pentek este egyszercsak elmult mintha elvagtak volna es tegnap reggelig semmi nem tortent. Akkor jartam a 27.napon. Miutan az elozo ciklusok 27,26,26 naposak voltal igy nem birtam tovabb es teszteltem egyet.
Hat a ket csik ugyan nem lett egyforma szinu de egyertelmuen ket csik ! A teszt hasznalati utasitasa szerint a csikos erossege nem szamit, ha megvan mindketto az babat jelent Kép

Juuuj en annyira izgatott vagyok ! Ugye pozitiv iranyba nem tevednek a tesztek ???

Pilinke , teszteltel mar ?

p.s. ha valaki erdekel , le tudom irni milyen ovi tesztet hasznaltam illetve melyik tesztet csinaltam tegnap.

kamelia
(+ pocaklakoja )
kamelia

Lányok!

Köszönöm a jókívánságokat és remélem követni fogjuk minél hamarabb a hugicámat hisz itt a tavasz(én már elég szépen kirügyeztemKép

Kamelia!Kép

Gratulálok nektekKépKép
én megmodtam hogy itt a tavaszKépKépKép

Lányok lenne egy kérdésem kb.most vagyok félidõben és én szoktam érezni azt hogy mikor van peteérésem mert nagyon fáj a hasam,de akció is volt most igaz annyira fájt de nem érdekelt.
Ha netalán tán összejön a baba akkor a fájdalom abba kell maradjon ha megtermékenyül a pete vagy fájhat továbra is mert van több belõlle????

Alice
Alice

Kamelia,
Gratulálok. Engem érdekel.
Breki
Breki

Alice
Gratulálok a hugicádnak. Legyen sok öröme a kis picurban! Kép

Kamelia
Hatalmas gratula Neked is. Mikor lesz hivatalos a dolog? KépKépKép

Marcsi
Ne szomizz.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Akkor ez már csak a következõ ciklusban lesz használható. Kár, de legalább már nem csak várakozunk.

Edelweiss
edelweiss

Kamelia,

Gratulálok! Két csík az két csík! De szeretnék már én is olyat látni! Vigyázz nagyon magatokra.

Pusz

Alma
Alma

Pilinke!

Mi van veled????

Izgulok érted,és remélem jó hírrel fogadsz minket.

Alice
Alice

Kamelia!

Nagy gratula!!!!!!

Caldea
Caldea

Kamelia!Kép Gratulálok!KépPozitív irányba nem nagyon tévednek a tesztek!Kép
Alice!Kép Gratula a hugicádnak is! Akkor most már nagynéni vagy?Kép
Doris!KépJobbulást!Kép
Marcsi!KépFel a fejjel!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Timici!

Mi a Schöpf Mérei Kórházban voltunk andrológusnál, a Bakáts tér 10-ben. Keszthelyi Zsuzsát kell felhívni, 215-1055, õ elmond mindent. Nem kell beutaló, csak TB kártya, vidékiek is mehetnek és két nap múlva megvan az eredmény. Munkanapokon 1/4 8-tól 13-ig lehet menni, de érdemes rögtön kezdésre odaérni, mert utána sokan vannak. Nagyon normálisak, van egy külön szoba, újságokkal, oda lehet elvonulni produkálni. Anno nekem Moni ajánlotta.

Marcsi!Kép
Sajnálom.Kép Akkor most indul az inszem?

Kamelia!Kép
Neked gratulálok!KépKépKép Ez a hét is jól kezdõdik!

Edi
Edi

KameliaKép
GratulálokKép
CaldeaKép
Mi a helyzet Veled?
SienKép
Nálad mi újság?

doris

Kamelia,
Nagy GratulaKépKép

Pilinke
Te is tesztelj, légysziiiiiiiii, nagyon esélyes vagy. Én sem bírok aludni reggel 5-6-kor már fennvagyok, képtelen vagyok visszaaludni és estére meg nagyon fáradt, vagyok, söt már napközben is. Állandóan iszom. Nem tudom hogy csinálom, de annyit iszom, mint egy gödény. Egy nap minimum 2 l víz + egyéb folyadékok, mint kakaó, leves stb.

Lányok, honap reggel megyek UH-ra légyszi drukkoljatok, hogy minden rendben legyen a babócával! Úgy figyelem magamon a tüneteket, mint mellbimbó érzékenység, hidegrázás, szomjúság és félek, hogy elmúlnak. Tiszta hülye vagyokKépKépKép, de tényleg. Nyugtassatok meg légysziiiiiiiiiiiiiiii. (Könyörgö jel)

Timici,
Schöpf Mérei Ágost kórház, Bakáts téren, Keszthelyi Zsuzsát kell keresni, minden nap lehet menni bejelentkezés nélkül, reggel 7-re érdemes menni. A vizsgálatra van egy szoba, no nem szép, de azért szoba ággyal, csappal és szexlapokkal, lehet segíteni is ámKép Eredmény kb. 2 nap múlva.

Caldea!
Veled mi a helyzet? Már egy hete késik nem???? KépKépKép

Alice,
Gratula a kis jövevényhezKépKépKép
Azt hiszem tudom mit kérdezel. Én is gondolkoztam ezen. Ha megvolt a peteérés és megtermékenyül a pete akkor fájhat e pé. szerüen továbbra is az oldalam 1-2 napig? Igen fájhat, mert nekem is fájtKép Persze azért a fájdalom el fog múlni.

Marcsi,
SajnálomKép
Szerintem ha már egyszer babás voltál, nagy az esélyed rá, hogy babás legyél minél elöbb. Csak egy kicsit próbálj meg lazítani. Ha úgy gondolod nagyon kivagy, érdemes lenne egy pszichológust is felkeresni. Én megtettem volna hamarosan.

Üdv,
Moni
mj

Kettõ után jelentkezem.

Caldea
Caldea

Sziasztok Lanyok!

Na most ratok zuditom a gorbemet, mert keptelen vagyok kiigazodni azon, hogy mi tortenikKép

14. 36,4 UH, meg nincs erdemleges tuszo
15. 36,4
16. 36,6 akcio
17. 36,5
18. 36,5
19. 36,75 akcio (kesobb mertem)
20. 36,75 kesobb mertem
21. 36,5 UH, 16 mm-es dominans tuszo
22. 36,35 akcio
23. 36,55
24. 36,5
25. 36,55 akcio
26. 36,5
27. 36,7 akcio
28. 36,7

Na ki mit lat ki belole? Lehetett ovi? Ha meg nem volt, hova lett a tuszo? Ha meg volt, miert nem maszik feljebb a hom?Kép Beszti mint szakerto, rad kulonosen szamitokKép

orsoly

Ps: Marcsi akkor inszemre felKép
orsoly

Sziasztok!
Sien!
Hallottam, hogy kerestél és köszönöm a drukkolásod!!! Nagyon jól esett! Szóval márc. 14-én megvolt az elsõ inszem: elõzõnap volt 2 db 20 mm-es tüszõm, a férjem eredményei is jók voltak (120 millió/ml, és 75% gyorsan mozgó)Most várakozunk! Nem reménykedem túl magam! ha nem sikerül megyek a következõ inszemre!!! Sok sikert kivánok neked az elkövetkezõ inszemhez! És remélem jó példával fogok majd szolgálni!!!!

Móni!
Szivbõl gratulálok a babócához! És kérlek ne aggódj annyit!!! Õszintén szólva amennyit vissza tudtam olvasni, eléggé csodálkoztam azon, hogy itt mindenki jobban tudja, hogy kell-e neked progi, mint az orvosod!... Szerintem bizz a dokidban, és ha már ilyen "kalandos körülmények között" megfogant a bébi, és neked semmi bajod(vérzés, barnatrutyi stb.), akkor nem lehet gond a picivel!!! Sok sikert az UH-hoz!
Puszi, Szonja
Szonja

Szióka csajok!

Dolgozom ezerrel most van 3 perc idõm míg átjön a fõnök emailje. Már szombat elmúlt a mellfeszülés és tudtam hogy megjön. Hát mit tehetnék. Fel fogom hívni a Kálit. Szerintetek (oh, megjött az email) is az a legjobb? Már a férjem is csak azzal tudott vigasztalni, hogy majd az inszem mel összejön.
Moni mostmár a nyugtatón gondolkodom, pláne, hogy tegnap tök rossz hirt kaptam egy rokonomról - amúgy meg hallottam, hogy egy orvos túl ideges volt, és nyugtató szedése után jött össze a baba.
HSG-re is bejelentkeztem jövõhétre.
Sien mizújs?

Kamélia!
nagyon gratulálok!Kép

Munkák után ismét jövök.
Marcsi

Alice!

És a kis unokaöcsédhez gratulálok. Az én családomban is van két március 15-és szülinapos. Kép

Marcsi
Marcsi

Szonja!Kép

Örülök, hogy jelentkeztél!KépAnnak meg még jobban örülnék, ha tényleg jó példával járnál elõttem és sikerülne az inszem!KépAz eredményeitek alapján szerintem erre megvan minden esélyed! Továbbra is szorítok!Kép

Doris, Marcsi!Kép
Köszi, velem egyenlõre semmi újság. Kb.szerdára várom a mensimet, aztán 3. naptól Closti...utána inszem! Egyenlõre senki nem tud róla, csak a legjobb barátnõm, meg persze TI!Kép
Marcsi! Ebben a hónapban megcsinálják a HSG-t? A nyugtatót én nem feltétlenül javasolnám..., ha már tényleg ezen gondolkodsz, akkor Mónihoz csatlakozva én is egy pszichológust javasolnék, aki segítene egy kicsit könnyebben venni ezeket az akadályokat!Kép

Móni!KépGondolok Rátok holnap reggel!Kép
Lora!KépHétvégén átutaztunk Várpalotán, rögtön eszembe jutottál!Kép Jól vagytok?Kép
Caldea!Kép Nagyon sejtelmes vagy!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok Lányok!
Valaki segítsen mert az Erazmusz e-mail cimét nem sikerül a nevére kattintva megtudni.
Kösz, Nyuszi
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Sajna holnaptól csak munka végén kinyomtatva tudlak olvasni benneteket. Azért szeretnék benntmaradni a táblázatban ,s ha bármilyen fejlemény lesz, el nem mulasztanám megosztani veletek.

Pusz

Alma
Alma

Sien!

Persze kell a pszichoterápia is, de az nem hat olyan gyorsan mint egy nyugtató.
És most annyi rossz dolog összejött, hogy gyorsan kell hogy segítsen.

Marcsi
Marcsi

Kamelia,
sok szerencsét és engem érdekelne, hogy milyen tesztet használtál és hogy mikor milyen eredményt mutatott és ehhez képest mikor volt az akció.
Köszi szépen,

Zsuzsó
zsuzsó

Orsoly,
Teljesen tanácstalan vagyok a görbéddel kapcsolatban. Nincs ötletem. Talán Besztinek lesz.
De látom nagyon igyekeztetekKépKépKép Hát igen, ilyen tempó mellett el kell hogy kapjátok!
Moni
mj

Marcsi!
Mi csütörtökön megyünk a Káliba, majd elmesélem hogy fogadtak. Én úgy emlékszem, hogy ott is van pszichológus, és õk javasolják, ha úgy látják, hogy szükség van rá. De csütörtökön már okosabb leszek.
A HSG-hez sok sikert.

Caldea!
Siess hozzánk délután, mert én már nagyon izgulok!

Szonja!Kép
Szorítok érted! A férjednek tényleg szuper jó az eredménye!Sikerülnie kell!KépKépKép

Orsoly!
Én sajnos nem tudok mit kezdeni a görbéddel.Kép De szorítok ám nagyon!KépKép A hõd még felmászhat, nekem csak 3-4 nap alatt szokta elérni a 37-et.

Edi
Edi

Moni: akkor mar ketten vagyunkKépKépKépKép De tenyleg igyekeztunkKép

orsoly
orsoly

Sien, Edi!
Köszönöm! Kép

Edi!
Drukkolok, hogy jó benyomásotok legyen a Kaáliról! Én egyébként nem rég jártam ott a barátnõmet kisértem el lombikra: nagyon profinak tûnt az egész csapat, és szimpatikus volt a hely is. Addig valami misztikus dolog volt nekem a lombik, de igy már nem is volt olyan rémisztõ! Sõt!
Puszi, Szonja
Szonja

Mar arra is gondoltam egyebkent hogy rossz a homerom....vagy hogy nem jol merem....Vagy hogy nem merem ki az 5 percet mert en orat nem nezek hozza, csak beteszem, elszunyokalok es amikor felriadok akkor ugy gondolom hogy mar regen letelt az 5 percKép Szal mar minden vegigfutott az agyamon, mert en meg ilyen gorbet nem pipaltamKép Buszek is vagyok ra nagyonKép....de meg buszkebb lennek ha baba is lenne mogotteKép

orsoly
orsoly

Hello Kép

Koszi mindenkinek a jokivansagokat !!! Nagyon aranyosak vagytok ! Kicsit buntudatom is van, hiszen en csak most jottem ... es mar szinte megyek is. De nem megyek meg , jo ?
Eloszor is addig en sem merem elhinni, hogy igaz amig nem latom az uh-n vagy dokibacsi meg nem erositi.
Az meg meg kicsit odebb van mert itt sajna csak a 12heten van az elso uh. Elotte csak vedöneni, o meg nem tudom csinal-e tesztet ... ennek meg utanna kell jarnom !

Szoval a "modszert" tul.kepp toletek tanultam itt a neten Kép De azert leirtom bovebben.
Az ovi teszt amit vettem : Biocard nevre hallgat.Nem tudom lehet-e otthon kapni(en is kulfölfdön elek), de ez is LH teszt volt.Egy kis kulonbseggel , mert itt harom nap egymas utan kellett ugyanolyan erossegu csiknak lennie.A leiras szerint az elso ketcsikos utan 24-36 oran belul van az ovulacio.Ennek eleg jo leirasa volt, mert megmondta, hogy kulonbozo hosszusagu ciklusnal mikor erdemes elkezdeni tesztelni.Pl.26 naposnal a 9.-napon ,27 naposnal 10.-en stb. es innen 5 nap egymas utan. Nallam teljesen bevallt.
Aztan a ketnaponta akcio es kisparna .. ja, es ket oraig ! nem felkelni utanna ( nade ezt is nallatok olvastam Kép .
A felidot en allt. megerzem, mert erossen szur hol a jobb hol a bal petefeszkem. Tehat kb.ereztem is azt amit az ovi.teszt megerositett. Utanna egeszen a 22.napig semmi ,de onnantol eros gorcsos hasfajas a 25.napig. Viszont a 26 napon elfelejtett megjonni , igy a 27 nap reggelen teszteltem. A teszt neve : SureStick. Egyszeru terh.teszt, semmi extra. Allitolag az elmaradt mensi napjan kepes kimutatni ! Ugy nez ki sikerult neki Kép

Hogy vigasztaljam az endosokat : nekem a dokim azt mondta, ilyen eloelettel ket evig ne is lepodjek meg ha nem jon ossze ... Szerencsere nem lett igaza !

Ezek a korabbi hasfajasok meg mindig aggasztanak egy picit , tenyleg normalis ez ? Igaz mostmar nem faj , masodik napja de kicsit aggodtam nehogy mehenkivuli legyen ...

mindenkinek hasonlo jokat kivanok !

puszi
kamelia

p.s. Moni, nem vagy egyedul, legszivesebben en is rogton csinalnek meg egy tesztet, hogy lassam meg mindig ott az a csikocska !
kamelia

Sziasztok!

Kamelia!

Elõször is, így ismeretlenül is szeretnék neked is gratulálni. Anno én is itt kezdtem, ma meg már elkezdtük a pocaklakómmal a 30. hetet.

Csak azért dumálnék bele, mert látom aggódsz a hasfájás miatt. Nekem is fájt napokig, pedig babás voltam. Éppúgy mint amikor mensiztem, vagy éppen azt vártam. Sõt, naponta többször volt olyan érzésem, hogy megjött. Ilyenkor irány a WC, de nem volt semmi. Szerintem ne izgulj, tényleg természetes, hogy most fájdogál a pocakod.

Kata (és Dóri)
Kata007

Edi!

Itt vagyok csak a két órát várom, várom!!!!!!!!

Caldea
Caldea

Kamelia!
Nagy gratula! KépKép

Lanyok!
Ha valakinek kell, van 2 doboz clostim. Szivesen odaadom. Mikor talalkozunk megint? Jo lenne mar!!! Kép Sajnos csak keso este tudok megint jonni (=olvasni Kép). Most rohannom kell.

Klari
Klari

Kamelia
Nagyon Gratulalok Kép

Pilinke lesz a kovetkezo? Kép

Udv Melinda
Melinda

CaldeaKép
Nagyon izgulok értetekKép Drukkolok mert utánad Cipómama és én is mielöbb sorra kéne, hogy kerüjünkKép
KameliaKép
Köszi a részletes leírástKép GratulálokKép
MarcsiKép
Próbálj megnyugodni kérlekKép Hidd el sikerülni fog az, csak nem szabad ilyen görcsösen "akarni"Kép
OrsolyKép
Nem tudok mit írni a görbédre... Besztit meg kell várnunkKép
SienKép
Drukkolok, hogy mielõbb túllegyetek a dolgonKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: