A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

KépJó reggelt mindenkinek Kép

A mai vízállásjelentés következik.. Kép
<pre>
Kisvuk 4c 95 cn Svájc 27 év
Újpocok 8c 81 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 79 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 61 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 59 cn Salgótarján 23 év
Lora 16c 46 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 44 cn Budapest 30 év
Klari 9c 43 cn Budapest 31 év
Fércegér 5c 39 cn Dunaújváros 27 év
Gitta 10c 36 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7c 32 cn N-o. 26 év
Mzsperx 6c 30 cn Budapest 28 év
Éva 34c 27 cn Nyíregyháza 27 év
Khjutka 41c 24 cn Vidék 30 év
Edus 5c 23 cn Svajc 25 év
Indigo 4c 22 cn Budapest 25 év
Moni 10c 22 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5c 21 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 20 cn Budapest 26 év
Pilinke 2c 20 cn Budapest 26 év
Marcsi 5c 18 cn Budapest 27 év
Doris 11c 15 cn Budapest 29 év
Edelweiss 11c 15 cn Szeged 32 év
Orsoly 3c 15 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18c 13 cn Budapest 29 év
Timea 4c 13 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12c 12 cn Budapest 30 év
Edi 12c 11 cn Maglód 33 év
Mamacs 15c 9 cn Budapest 24 év
Alma 9c 7 cn Györ 29 év
Eni 7c 7 cn Pécs 27 év
Vanda 11c 6 cn Szolnok 26 év
Alice 37c 5 cn Budapest 29 év
</pre>

Doris Kép
Elküldtem a görbéket, meg írtam Neked levlet is!

Breki Kép
Mit hittél a cumi helyett, hogy mi az? KépKépKépKép
Ha ez az a cikk, akkor az nagyon jó. Látod, majd csak kilyukadunk a keresõvel ahhoz, amit NEM keresünk Kép Mert speciel én ekkor az MR-rel kapcsolatban akartam-volt cikket keresni. Kép
Breki Kép Ja, szerintem a fotón kissrác van.... KépKép

Kakukkfû Kép
Mit mondjak. Gyorsan nézzél körbe itt, mert már a következõ hónapban a friss kismamákban leszel KépKépKép úgy legyen!
A 16. napon nagyon jól idõzített volt az akció, és a további hõd is nagyon korrekt. Ha még fennmarad kb. 16-18 napig, akkor tesztelj, és nem marad el a várvavárt eredmény. Kép

Kép Erazmusznak köszönjük, hogy itt is oly segítõkész Kép

Vanda
Vanda

Kosz Vanda, ugy legyen.
Legyszi magyarazzatok el mi az a c es cn a listaban, lehet, hogy tok logikus, de en nem ertem.
hello, Kakukkfu
kakukkfu

Kakukkfû Kép vagy Kakukkfu Kép
C-ciklus (mióta szeretnétek babát)
Cn-ciklusnap (mostani ciklusod hanyadik napján vagy)
Vanda
Vanda

KakukkfûKép
A C a ciklust jelöli. Azért nem hónapot, mert akad olyan akinek akár 70 napos ciklusai vannak. A CN az adott ciklus adott napját jelöliKép
BesztiKép
Elküldhetném Neked magánban a görbémet? Aztán ha nem tudnál válaszolni akkor írhatod ide a véleményedKép Több szem többet lát alaponKép

Puszi: Doris
doris

Szép napot lányok!Kép

Olyan rossz alul lenniKépKépmár megint lent vagyok a béka feneke alatt.

Annyira jó ez a kép ,tegnap annyira nevettem hogy nemtudtam abbahagyni,a fõnököm csak nézett ki a fejébõl hogy mi van velem de nem tudtam elmondani neki.Kép

Reni!

Irjál már és tessék tesztelni,mi van veled?további észrevételek magadon???Kép

Pusz
Alice
Alice

Doris!

Hát persze! KépKép Én megkapom, csak valamiért neked nem megy visszafelé. (Ált. másnak igen!)
Velünk semmi gond KépKép, csak a férjemnek egész hétvégén reggeltöl estig dolgoznia kellett (8-22-ig, szinte megállás nélkül), ugyhogy se ö, sem én nem pihentünk (gyakorlatilag mintha otthon se lett volna).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Köszi akkor küldöm magánbanKép
AliceKép
Fel a fejjelKépKépKép

doris

Sziasztok

Marti
Gratulalok az uj csaladtaghoz, es kivanom hogy a ferjed mielobb rendbejojjon es ezaltal teljes legyen a boldogsagotok.

Magamrol
Az Ovit koveto 15-napon tartok es sehol semmi piros, a hom 37,1. (Eddig a 12-napon mindig elkezdett lefele zuhanni, es 14-napra megjott)
Ezert batorkodtam tesztelni aminek az eredmenye egy halvany masodik csik volt. Kép
Mindezek ellenere nem nagyon merem elhinni, kicsit felek a csalodastol.
Idoszakonkent picit tompan, felvaltva, feszit vagy szur hol a bal oldalon, hol a jobb oldalon az alhasam, ezenkivul mas kellemetlenseget nem nagyon erzek.
Remelem hamarosan pozitiv hirekkel szolgalhatok Kép

Majdnem elfeljtettem....latattok azt a sok zebras plakatot varosban? Kép

Pusz Mindenkinek
Melinda
Melinda

Melinda!

Júj de örülök nektekKépKépKép
Szerintem az a második csík igazi volt.
Nézd így vigyorgok mostKépKépKépKép

Azonnal megjelent a második csík, mennyit vártál rá???

Pusszantás Alice
Alice

KépKépKépMelindaKépKépKép

Szerintem nyúgottan bízhatsz abban a második csíkbanKép

Alice
Alice

MelindaKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nagyon drukkolokKép

Puszi:Doris
doris

Doris!

Akkor itt válaszolokKépKép:

Most már biztos, hogy nem volt a 8. napon peteérésed, söt a 15. napig késöbb sem. Ez a 15. nap megint lehet esélyes a görbe alapján (a tegnapi akció akkor nagyon jó lehet), de még mindig nem biztos. Szerintem még mindig maradjatok a kétnaponkénti akcióknál.

A férjem informatikus, programozott. Nem céges munkája volt, hanem egy magán, ami nagyon sürgös volt.

Melinda!

A két csik az két csik! (Ilyen hö mellett!)
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Nagyon kösziKép Akkor ma ne "rohanjam" le a Páromat? Érdemes holnapig várni? Babuciddal hogy vagytok? Minden OK?

doris

Melinda,Kép
Ez nagyon jóóóóóóó.
Ezek szerint úgy teszteltél, hogy még nem maradt el a vérzésed, de a hõd folyamatosan magas volt. Jól értettem lányok, amit Melinda írt???
Breki
Breki

BrekiKép
Én úgy olvastam ki Melinda soraiból, hogy egy napot már késett a vérzéseKép Ez nagyon-nagyon bíztatóKépKép

doris

De jo neki!!!!!!!

Drukkolok Melinda!

Timea
Timea

Sziasztok Lányok!

Krisztinka!
Olyan jó volt, hogy feltelcsiztél! Tök jó a kedvem és rögtön kerestem is egy netet. Csak az a baj, hogy csak írni tudok, mert addigra visszajön ebédrõl a lány aki helyettem lett itt. Szóval a saját helyemen most helyettesítek. Azért szar ez az érzés. Kép

Újra indítom a babázást. A jövõheti kontroll után kiderül, hogy kell e mûteni a térdem és ha nem akkor kezdhetünk újra. VÉGRE!!KépKépKépEz remélem, hogy az én évem lesz.

Óriási ölelés és puszi mindenkinek!!! Gabó Kép
Gabómanó

GabómanóKép
De kár, hogy ilyen ritkán tudsz jönni. Mi újság a munkáddal? Most betegácsiban vagy vagy mi a helyzet? Remélem nem kell mûteni a térdedetKép

doris

Klári, légyszi küldd el az elérhetõségedet a barkanyi@hotmail.com-ra.
Köszönöm,
Zsuzsó
zsuzsó

Zsuzso!

e-mail-t kuldtem a cimedre.
Klari
Klari

Gitta!
Minden elismerésem a tiéd, hogy a hormonproblémáid ellenére 20 kg-ot le tudtál adni. Ez óriási teljesítmény. Hogy csináltad?

Orsoly!
Ma találkozzunk fél 5 után?

Doris!
Elég alul mérned a hõdet, mert az a pontos. Majd otthonról scannelek neked mind a kettõbõl.

Móni!
Nektek elárulom mit mondott a férjem, ti a bizalmasaim vagytok. Szóval elõszõr ugye azzal utasított el hogy nem, a magyarázata annyi volt hogy csak, meg azt akarja, hogy otthon foganjon meg a baba. Aztán mikor beleegyezett egy esetleges inszembe (ami lehet hogy nem is kell mert most már a megtermékenyített pete szurkál a hasambanKép)akkor azt mondta, hogy csak annyit kér hogy ne mondjuk el senkinek hogy nekünk asszisztált és nem természetes módon jött össze a baba, mert hát tudjuk milyenek az emberek. Szóval olyan mintha szégyellné, pedig õ vele minden rendben és engem kezelgetnek. De igaza van, hisz tudjuk milyen tapintatlanok és buták tudnak lenni az emberek.

Melinda!
Csinálj 1-2 nap múlva újra tesztet és akkor biztos határozottab lesz már az a 2. csíkKép!

Gabómanó!
Reméljük nem mûtik a lábad, és hamarosan visszatérsz a babanetre, fõleg egy másik topicba.

Klári!
Papád a szomszédom. Egyébként mit mondtál neki rólam, honnan ismersz? Mindig úgy megkérdezném tõle hogy vagy. De inkább nem teszem.

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Mit értesz az alatt, hogy elég alul mérem-e? Ezt inkább magánban fejtegessük kiKép

doris

Sziasztok Csajok!

Meg annyita ategnapi uh-rol, hogy megint pozitiv elmenyeim voltak. Az egyik helyisegben egy olyan pasi volt, aki az osszes pacienssel kezet fogott es bemutatkozott! Na ilyet se pipaltam meg!

En a masik helyisegben voltam egy fiatal kiscsajnal, akit a tapasztaltabb ellenorzott. Mar mosolyogtam, mert kb 15 percig probaltak merni valamit a mehemen (fogalmam nincs mit, felet se ertettem annak amit mondtak), kozben vagy 10x bocsanatot kertek hogy ennyi ideig tart. MIkor mondtam hogy semmi gond, akkor a tapasztalt megjegyezte hogy hat o nem biztos hogy hagyna hogy benne turkaljanak....de hat mondtam hogy a celert mindentKép

Marcsi nekem ok a mai randi fel 5 utan, hol mikor?Kép

orsoly

Ps: Melinda szerintem is babas vagyKépGratulaKép
orsoly

Doris! Na itt latszik hogy neten elvesznek a hangsulyokKép Ami itt az alul szocskan volt, Marcsi arra akart ramutatni, hogy felul nem szukseges mernedKépKépKépKépKép

Marcsi: a ferjed hozzaallasa egyebkent ertheto....de az inszem mar tuti ha most nem jott ossze a baba?

orsoly
orsoly

OrsolyKép
Köszi, hogy elmagyaráztadKép Folyamatosan morfondíroztam, hogy mire gondolhatottKép (most vettem észre, hogy egy szót félre is olvastamKép )Azért mérem két helyen mert nagyon érdekel a digitális hõmérõm "teljesítménye" és megígértem egy másik topicban, hogy a tapasztalataimat leíromKép
Azért szerencse, hogy olyan orvosk is vannak akik tapintatosak, köszönnek és még elnézést is tudnak kérniKép

doris

Doris!

24 óra kevés lehet. Ha pl. akkor este volt, és nem a következö, hanem az utáni reggel van, akkor az már jó lehet (36 óra), de az is csak akkor, ha nem kell felkelni. Ha ugy nem megy (munka miatt ez elég valószinü), akkor inkább 2 nap legyen.

Marcsi!

Ez igy érthetö KépKép(az azért nem tudnám emgérteni, hogy emiatt ne legyen inszem vagy lombik). Bár ez a részlet ugysem szokott érdekelni (kinek jutna eszébe) senkit. Rólam is csak a legközelebbi rokonaim tudják a gyógyszereszedést (ez se a legtermészetesebb útja a dolognak), bár lehet, hogy már el is felejtették.
Nem hiszem, hogy szégyelné, hogy neked bármiféle kezelés kell...
Drukkolok, hogy ne kerüljön semmire már sor, hanem legyen most baba a dologban!KépKépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Köszi, akkor marad a holnap este mert dolgozni azt ugye muszájKép Nem írtál részletesen magatokról... A "friss..."-ben választ kapok a Téged/Titeket érintõ kérdéseimre?

doris

Melinda,Kép
Gratula Neked!
Gabómanó,
A privát emiled sem müködik?
Breki
Breki

Sziasztok!Kép

Melinda!Kép Szerintem is csík az a csík!De milyen bátor vagy, hogy ilyen korán mertél tesztelni!!Kép
Klári!Kép A síelés helyett én meg mást irigylek Tõled!KépKépKép
Vanda! Köszi az anyagot a magas prolaktinról!KépAz én párom is ezt találta meg elõször, amikor kiderült, hogy ez a bajom.Kép
Eléggé el vagyok havazva, úgyhogy most inkább csak olvaslak Benneteket, de amint lesz egy pár szabad percem jönni fogok! (Ezt vehetitek fenyegetésnek is!!KépKép)

Pusz Mindenkinek,
Sien.
Sien

Most kukkantottam be.. és lám
KépKépKépKép Melinda KépKépKépKép Ez nagyszerû!
Gratulálok!!
Vanda
Vanda

Uriember orvosrol: amikor a fiam szuletett (jo kis 27 oras vajudas utan) volt egy par muszakvaltas. Az ejszakas orvos fekete volt, de tokeletesen beszelt magyarul. Bejott a vajudoba, bemutatkozott, kezfogas, elmondta hogy tudja kinek a betege vagyok, o az ugyeletes, ha barmire szuksegem van, szoljak. Reggel (mar megvolt a baba) bejott, gratulalt es megjegyezte milyen gyonyoru a gyerek! Ilyet meg nem pipaltam!
Ha nem lennek ugy megelegedve a sajat rovosommal, lehet hogy most azt a dokit valasztanam.
Bocs, ez kicsiket off volt.
Timea
Timea

Sziasztok!

Vanda!
A szõrnövekedés nálam szerencsére csak néhány szálra korlátozódik, az államon kb. 5-6 szál, de kihúzgálom, valamint a köldököm alatti csíkon erõsebb fekete, pedig szõke a természetes színem.

Kedves Erazmusz!
Köszönöm a tájékoztatását, szerencsére annyira nem súlyos a helyzet, csak egy kicsit.

Klári!
Köszi a bíztatást. Remélem a jõvõhéten nekem is elkezdik végre a gyógyszeres kezelésem. Orvost tavaly váltottam, akkor, amikor fél évet kellett harcolnom egy sima UH-ért!!!
Elképesztõ nem?

Marcsi!
Köszi a gratulációt. Nehéz volt, de megcsináltam, sõt csinálom most is a fogyit. Sajna mire észbekaptam már felszedtem 20 kg-t, sõt, mire megállt, addigra majdnem 30 lett belõle, s mindezt 1,5 év alatt. Sajnos csak tavaly derült ki, hogy nem én tehetek róla (mindenki szerint "kövérre zabáltam magam"). Szõrnyû érzés volt, addig sem voltam valami nádszál termetû, de ma már jobb. Napi 800-900 kcal kajabevitel mellett és némi tornával (bár nem vittem túlzásba) sikerült elérni a fogyást, bár sokszor volt, hogy a napi 600-at is alig érte el. De megéri a szenvedés! Végülis 1,5 év alatt jött fel, és 3/4 év alatt sikerült a nagyját leadnom, nem is olyan rossz arány. Még pár hónap, és elégedett leszek magammal.

A szoruláshoz szeretném én is hozzáfûzni, hogy nem csak a szilvalé válik be. Próbáljátok ki: egy maréknyi savanyúkáposztára tegyetek 1-2 evõkanálnyi tejfölt. 1-2 órán belül garantált az eredmény.

Na, ez megint hosszúra sikeredett, bocsi.

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

GittaKép
Köszi a kajcsi tippet. Végül is a káposzta tele van C vitaminnalKép Én is gratulálok a fogyásodhozKép Le a kalappal!!

doris

Orsoly!

Akkor legyen 3/4 5-kor a Deák téri evangélikus templom elõtt, tudod ahol ameki van meg a porche szalon volt.

Beszti!
A párom szerencsére nem szégyell és nem is hibáztat vagy okolna bármiért, inkább az emberektõl tart, hisz aki nem megy át hasonló dolgokon az nem olyan megértõ mint pl. mi egymás iránt. Lehetnének rosszindulatú vagy ostoba megjegyzéseik, és nem akarja hogy ez beszédtéma legyen, vagy bármelyikõnk lelkivilágába beletapossanak mégha akaratlanul is. És a fent megadott internetes cikket csak átfutottam, de ezek szerint egy csöppnyi gyógyszeres támogatásra is ráfoghatjuk hogy indukált volt. Amúgy meg azt mondta a férjem hogy idén nem akar inszemet (nem azt hogy soha), és, hogy majd beszéljünk róla jövõre, de szemmel láthatólag én abba beleõrûltem volna, mert én nem bírom a tétlen várakozást. Õ meg az élet egész területén türelmesebb, nyugisabb. De én kezdettõl fogva bíztam benne hogy megért és jobb belátásra tér.

Doris!
A tobbiek már elmagyarázták mire is gondoltam. Végül is ha két helyen méred, akkor egyértelmû lesz, hogy a szájban sajnos nem elég megbízható, pontos.

Marcsi
Marcsi

Gitta!

OFF
Akár hormonális okok miatt, akár azért mert szeretsz enni, vagy idegi alapon eszel, vagy hajlamod van a hízásra, nagyon nagy dolog. Szegény párom mackós alkat, és látom mennyit szenved, vagy nem lakik jól vagy lelkiismeretfurdalása van.

Marcsi
Marcsi

szijasztok lányok!

még mindig nem jött meg...

vanda: azonban a tsezt negatív lett :-(((

beszti: te értesz nagyon a görbékhez? elküldhetném neked az eddigi termésemet, mit szólsz hozzá?

mzs

KépKép Kép
mzsperx

Szaisztok Csajok,

Köszi a sok pozitív hozzászólást. Nagyon aranyosak vagytok.

Vki kérdezte, hogy hogyan fedezték fel a páromnál a betegséget. Nos: meg voltak duzzadva a nyirokcsomói, hõemelkedése volt, meg éjszakánként nagyon leizzadt. Elõször azt hittük, egy egyszerû vírusos megfázás, de kb. az 5. féle antibiotikum után elmentünk kivizsgálásra, mert semmit nem javult. Mindenféle vizsgálatok voltak (röntgen, vérvétel, HIV-teszt, stb.) mind negatív. Azután végül is az egyik nyaki nyirokcsomóból kimetszettek egy darabot, és a szövettan mutatta ki a Hodgkin-kórt.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ez nem a non-Hodgkin (ezt is említette vmelyikõtök), mert az sokkal agresszívabb, és nehezebben kezelhetõ. Ennek a gyógyítására sokkal jobbak az esélyek. Nagyon bíztatnak a dokik, de azért azzal senki nem álltat, hogy könnyû lesz. Hát ez van.

Gondoljatok ránk nagyon csütörtökön, vszínûleg akkor kapja az elsõ kemoterápiás kezelést.

Most mennem kell, de azért néha benézek majd hozzátok, meg tervezzük, hogy otthonra is lesz internet, úgy könnyebben tudnék jelenkezni.

Sok puszóka, rengeteg zebrafarmot kívánok nektek, bár azért azt higyjétek el, hogy egész nap hányni akkor sem olyan nagy örömKépKépKépKép

Márti
Márti

Sziasztok

Nagyon orultem a biztatasnak, vegre merek remelni, vegul is mire ha nem erre talaltak ki. Koszonom a gratulaciokat is. A tesztet harom nap mulva megismetlem mivel a szuleim a csikokat szemuveg nelkul nem nagyon latjak Kép Kép Kép addig babonabol szeretnek fennmaradni a listan.

Gynevacot es Serophenet szedtem illetve kaptam a terhesseg erdekebe es ugylatszik bejott......homeroztem is rendesen kitartoan ugyhogy a hogorbemet harom nap mulva, szivesen megosztom veletek.

Megegyszer koszi hogy velem ereztek es drukkoltok a multban es most is.

Puszi Melinda
Melinda

mzsperx
Az enyem is nagyon halovany lett. Igazabol tul koran teszteltem (az Ovit koveto 18-napon ajanlott) allitolag addig nem nagyon mutat pozitiv eredmenyt. Egyszoval emiatt nem erdemes el keseredni. Ha 37 felett van popodban a ho az a mervadobb.
Szurkolok neked Kép Kép Kép

Udv
Melinda
Melinda

melinda: gratula, szerintem a két csík két csík, akármilyen halovány is.
mzsperx

melinda:
a hõm nincs sehol egész hónapban. ígyhát nem tudom, volt-e egyáltalán peteérésem. de tudományos módszerrel a 4. napon (asztrológia) minden esély megvolt :-))) van aki azt mondja, a hõ nem mindig számít. remélem, nálam sem.
mzs
mzsperx

Tegyetek fel legyszi a listara:
Kakukkfu 4c 19cn Budapest 25 ev
Koszi, sziasztok
Kakukkfu
kakukkfu

Sziasztok!

Szed valaki Elevitet? Milyen dózisban? Nekem a doki háromnaponta egyet mondott, mert "kicsi" vagyok (43 kg), a gyógyszerre viszont napi 1 van írva. Vajon ha ritkábban szedem mint kellene, akkor is megvan a hatása? (Mellesleg nem vagyok gyógyszerpárti, de mindent a baba érdekében.)

A ciklus 2. felében muszáj 37 körül ill. felett lenni a hõnek? Én csak szájban mérem - tudom hogy nem ott kellene, de egyelõre max. ennyire vagyok képes, és eléggé ingadozik. 37 fölé nemigen megy, csak akkor ha beteg vagyok, és ha fölé megy, akkor nem is érzem jól magam (mintha "hõhullámom" lenne).

Gitta,
nem tudom, hogy bírtad ki, hogy ilyen hosszú ideig "nem történt semmi" (ugye nem érted félre a kifejezést?!). Én elhatároztam, hogy addig fogok keresni, amíg meg nem találom az "igazi" orvosomat, aki tényleg odafigyel rám. Nemrég voltam fogászaton, és annyira fantasztikus volt az orvos, hogy élveztem minden percét (pedig fájt is), és annyira feldobódva jöttem ki a rendelõbõl mintha színházban láttam volna egy jó darabot. Tudtunk egymással kommunikálni.

Márti!
Nagyon nehéz idõszak következik az életetekben, nézzük reálisan a helyzetet, de a baba rengeteg erõt fog adni!
Nálunk nagymamámnál merült fel a kemoterápiás kezelés lehetõsége, de aztán a kora miatt (akkor 79 éves volt)úgy döntöttek, hogy mégsem kellene kitenni neki. Cél a baba! Kitartást, és aztán sok-sok örömet!

Pilinke
pilinke

pilinke: ha a szájban méred, kevesebb. nekem olyan 36,8-ig megy fel.

elevitet szedek, általában napi 1, de sokszor elfelejtem. és persze hogy hat, ha kevesebbet is eszel.
mzs
mzsperx

Sziasztok!

Nem bírok várni reggelig, el kell mondanom még valakinek, így elmondom nektek! Annyi várakozás után két csíkos lett a teszt!!! Úgye ez minden esetben csak babucit jelenthet???
Annyira boldog vagyok, hogy abba sem tudom hagyni a sírást örömömben!
Amennyiben így van, szerintetek nem árthatott neki, hogy a múlthéten infulenzás voltam, és még most sem lábaltam ki teljesen, bár gyógyszert direkt nem szedtem rá?!
Már szinte nem is hittem benne, hogy lehet, bár nem kezeltek semmilyen gyógyszerrel.

Üdvözlettel:
Gitta, aki 10 centivel a föld fölött jár örömében
gitta

Szép jó reggelt mindenkinekKép
PilinkeKép
Én szedem az Elevitet kétnaponta egy db-ot, mert úgy hallottam, hogy ue.-t a vitamint kapják az alultáplált anyák is én meg azért igyekszem viszonylag egészségesen táplálkozni. Sajnos a szájban való hõmérõzés nem szerencsés. Nagyon nagy eltéréseket mutat az alul ill. a szájban mért érték. Én is szájban mérem már egy éve, de ebben a hónapban lent is mérem és ha gondolod elküldöm magánban az eddigi görbémet, azt sem tudom hogyan értékeljem akkora a különbségKép
MártiKép
Sok-sok erõt kívánok Nektek. A Férjem családjában is van egy kemoterápiás kezelésen átesett rokonunk aki azóta is remekül érzi magát ( már több mint 5 éve mûtötték és kezelték)KépKép
GittaKép
Én úgy gondolom ha nem szedtél be erõs antibiotikumot és a baba is jól van akkor semmi gond nem lehetKép GratulálokKépKépKép

doris

Mzsperx!

Az azért túlzás, hogy értek a görbékhez (nem vagyok nögyógyász), de már egy kicsit kiokosodtam, ugyhogy remélem tudok neked mit mondani. A mélcimemet megtalálod a profilomban.
Csak azt ird meg, hogy hol mérted, mert az sokat számit.

Pilinke!

Én is kb. kétnaponta egyet szedek, természetesen meg van a hatása neked is (ez nem gyógyszer, a napi 1 csak ajánlott mennyiség). A múltkor leirtam valakinek, hogy miböl mennyi van benne, mennyi lenne szükséges. Volt amiböl még több is volt, és a étkezéssel bejutott mennyiségeket még nem is adtuk hozzá. Próbálj meg kiegyensúlyozottan táplálkozni, akkor elvileg semennyi sem kellene (csak igy télen elég nehéz, mert kisebbba kinálat, ráadásul a melegházi zöldségek csekély vitamintartalmúak). A terhesség védelme szempontjából a folsav tartalma a fontos.

Gitta!

Gratulálok!KépKépKépKép

Doris!

Mire nem válaszoltam? Kép Azt hittem, hogy már mindenre...
Irtam (vagy nem?), hogy mindkét maszatka jól van KépKép, az is, aki bent van, meg az is, aki kint.
A benti picurka hatalmasakat játszik KépKépKépKép (idönként alaposan gyomronrug), most már az apukájával is.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Pilinke!
Most meg valoszinuleg eleg annyi Elevit, majd a baba novekedtevel emelik az adagot. Eleg sok vas van benne, az sokaknak megterheli a gyomrat (ez ugye "bizonyos dolgokon" latszik is), de a baba igenyei is nonek majd, azzal akkor mar nem lesz gond.

Gitta!
A masodik csiknak csk egy oka lehet! GRATULALOK!!!!!!!!!

Timea
Timea

Jó reggelt Lányok!Kép

Gitta!Kép Gratulálok a két csíkhoz!KépKép Szerintem se aggódj, ha nem szedtél be semmilyen gyógyszert akkor meg pláne ne!Kép
Minden napra jut egy új zebrás!!Kép Ha így haladunk, hónap végére kiürül a topic!KépKép
Doris!Kép Neked hogy alakul a hõd? Túl vagy már a peteérésen?
Én úgy látom most tényleg anovulációs ciklust produkálok. Ma vagyok a 14. napon és a hõm változatlanul a 36,6 és 36,7 között van.Kép

Pusz, Sien.
Sien

Doris!

Egyébként ment feljebb a höd?
Az e-mailes kérdésekre:
- 22. hét (+ néhány nap)KépKép
- nem nem tudjuk, hogy mi lesz, nem szeretnénk, legyen ez meglepi: sem a szoba sem ruha szemponjából sem érdekes, mert a fiamnál ugy vásároltunk (meg most is, amit még vettem), hogy uniszexek legyenek (ö is meglepinemü volt)
- Nátánnak vagy Hannának fogják hivni.
Egyébként ide azért nem nagyon akarok ilyeneket irni, mert a másik topicba való, viszont ott meg nem jön (jövök Kép) szóba.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: