A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Alice!Kép

Nálatok minden ok? Apát sikerült becserkészned?KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Sien!

KépKépKépYYEEEESSSSSSSSSSKépKépKép
Ígyhát lassan készülök a nagy összeröffenésre.Igaz még csak most jött meg de hamarosan ha elérem a középidõt akkor mindent bele lessz (remélem nem gondolja meg magát)
Igaz most még hõmérõzni sem tudok mert a betegség miatt lázas vagyok.

Csak összejön valami??? Ugye???
És veled mizus???

Alice
Alice

RENI !!!

Hol vagy ? mi van veled?
Írjál már plíííííííízzz Kép

Alice
Alice

Sien, jó hogy megint itt vagy! Gondolom, klassz volt a pihi, meg a síelés.

És mi van a hormoneredményeddel? Már alig várom a jó hírt, hogy használt a bromo :-)

Lora
Lora

Sien!

KépYESSSSSSSSKép

Legalábbis remélem nemfogja meggondolni magát mert akkor lecsavaromKépKépKép
Lázmérõzni most sajna nemtudok mert beteg vagyok és lázasKép
De ennek ellenére bízzunk benne hogy összejön

És veled mi van,minden OK?

Pusz Alice
Alice

Kép
Névtelen

Lányok, megpróbáltam frissíteni a táblázatot, de nem tudom, hogy kell ide táblázatként betenni.
Bocs, ha valakié nem sikerült.
Alice, úgy emlékszem a múlt héten azt mondtad, hogy dobjunk le a táblázat aljára, arra sajnos nem emlékszem, melyik nap mondtad.
Mindenkinek jó munkát!
Zsuzsó

Kisvuk 4c 94 cn Svájc 27 év
Újpocok 8c 80 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 78 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 60 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 58 cn Salgótarján 23 év
Lora 16c 45 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 43 cn Budapest 30 év
Klari 9c 42 cn Budapest 31 év
Fércegér 5c 38 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7c 31 cn N-o. 26 év
Mzsperx 6c 29 cn 28 év
Éva 34c 26 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 24 cn Pécs 27 év
Khjutka 41c 23 cn Vidék 30 év
Edus 5c 22 cn Svajc 25 év
Indigo 4c 21 cn Budapest 25 év
Moni 10c 21 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5c 20 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 19 cn Budapest 26 év
Pilinke 2c 19 cn
Doris 11c 14 cn Budapest 29 év
Edelweiss11c 14 cn Szeged 32 év
Orsoly 3c 14 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18c 12 cn Budapest 29 év
Timea 4c 12 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12c 11 cn Budapest 30év
Edi 12c 10 cn Maglód 33 év
Mamacs 15c 8 cn Budapest 24 év
Alma 9c 6 cn Györ 29 év
Vanda 11c 5 cn Szolnok 26 év
Alice 37c ?2 cn Budapest 29 év
Névtelen

Fú, most látom, hogy ez így elég béna. Nálam sokkal jobban nézett ki. Tudja valaki, hogy kell xls táblaként beilleszteni?
Zsuzsó
Névtelen

Zsuzsó!

Majdnem jó,KépKépmára már 4cn.Haladok a középidõ fele hurrrrá hurrráKépKép
Köszike

Alice
Alice

Szia Sien,

Örülök, hogy kéz és lábtörés nélkül megúsztad. És még jól is érezted magad?Kép

Kedves Zsuzsó!
Betennél a táblázatba? Még kicsit korán elõlegezted meg nekem azt pozitív tesztet. Asszem ma van a 17 cn-om Hálás köszönet, és a táblicskuért is.

Marcsi
Marcsi

Alice!

Kíváncsi vagyok, vajon a párodnak volt valami egyéb indoka is hogy ellenállt a babaprojectnek? Nálunk végül is kibújt a szög a zsákból. És arra tippelek hogy a te párodnál is volt valami mélyebb ok, igaz? Na de hát mégis szeret téged annyira hogy bármi volt is az, engedjen a kérésednek.

Marcsi
Marcsi

AliceKép
Nem tudom mióta van itt ez a doki. Én 9 éve tartozom Hozzá, de a Páromék már korábban is Hozzá jártakKép 19 éve tuti itt rendelKép Nekem meg a Te orvosod nem ismerõs, igaz nem is szoktam elolvasni a többi kiírást az ajtókon...
SienKép
HúrráááááKép Jó, hogy itt vagy és minden rendben VeledKép Képzeld a Párocskámtól a múlt héten megkaptam a DKNY-t és nagyon izlik az illataKép Hála Neked meg a preciz leírásnak, melyet az üvegcsérõl adtálKép
Mi hír Rólatok?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Csajok,

Megint itt vagyok. A régiek még emlékeznek rám. Elõször is szeretném megköszönni Marcsinak a múltkori gyors reagálást a pesti telszámokkal kapcs.

DDEE

Nem lesz rá szükségem, ugyanis ZEBRA LETTEM!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A múlt héten csináltam tesztet, majd másnap a doki ultrahangon is megerõsítette. Tehát 15 c után sikerült. Fel a fejjel csajok, mindenkinek mennni fog ez!!!!!!!!!!

Állítólag a doki szerint 22 cn körül jött össze, tehát ezzel kapcsolatban sem kell feladni a dolgot a 14. cn után. Most 6 hetes vagyok, jövõ hét elején megyek újra a dokihoz, akkor megint csinál ultrahangot. De most jó helyen van, minden OK.

Úgyhogy most joghurton és házt. kekszen élek, és reggel elég rendesen hánykolódomKépKépKépKépKép Amúgy jól vagyok.

Tudom, tudom, TÜNETEKKépKépKép

Szóval: a 28. cn-ig SEMMI!! De tényleg. Aztán a cicieim fájtak nagyon (azóta is), meg hát nem jött meg. Ennyi. Tudom nem sok, de ez van. Szóval a tünetkeresésben nem nagyon tudtam segíteni.

Sajnos rossz híreim is vannak. Nem keseríteni akarok senkit, de ha valaki bõvebb infót tud, akkor segítsen.
Egy nappal a zebra teszt elõtt diagnisztizálták a férjemnél a Hodgkin-kórt, ami egy rosszindulatú nyirokmirirgy daganatos megbetegedés.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Szóval a köv. 6 hónap nemcsak a baba kihordásáról, de kemoterápiás kezelésrõl is fog szólni. Állítólag nagyon jól gyógyítják, mindenki biztat, de azért el tudjátok képzelni az állapotunkat. Egyetlen reményt, hitet és erõt a baba ad, õérte mindent végig kell csinálni. Nem lesz könnyû, de nem adjuk fel.

Ha valaki bõvebbet tud errõl, vagy a családjában van/volt ilyen beteg, kérem küldjön SMS-t a 30/4717490-re, és visszahívom, vagy üzenjen itt a chaten. Holnap ilyenkor újra benézek, és akkor fel tudjuk venni a kapcs.

Sok pusszancxs mindenkinek, régiek-újak HAJRÁ. NEM FELADNI, LÁTJÁTOK MEGY EZKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti
Márti

MártiKép
Gratulálok a babucihoz és tiszta szívbõl kívánom Nektek, hogy mielöbb túljussatok ezen a nehéz 6 hónapon!! KépKépKépKép
Ha van egy kis idõd le tudnád néhány szóban írni, hogy a Párodnak milyen tünetei voltak és hogyan diagnosztizálták Nála ezt a betegséget? Fájdalmas dolog?
Légyszi mindenképp jelentkezz, hogy mi hír RólatokKépKépKép

doris

Táblázatként továbbra sem megy, de akkor a javításokkal.
Zsuzsó

Kisvuk 4c 94cn
Újpocok 8c 80 cn
Gabó 31c 78 cn
Monchy 7c 60 cn
Sugár 4c 58 cn
Lora 16c 45 cn
Szami 12c 43 cn
Klari 9c 42 cn
Fércegér5c 38 cn
Melinda 7c 31 cn
Mzsperx 6c 29 cn
Éva 4c 26 cn
Eni 6c 24 cn
Khjutka 41c 23 cn
Edus 5c 22 cn
Indigo 4c 21 cn
Moni 10c 21 cn
Cipomama5c 20 cn
Kamilla 5c 19 cn
Pilinke 2c 19 cn
Marcsi 17cn
Doris 11c 14 cn
Edelweiss11c 14 cn
Orsoly 3c 14 cn
Sien 18c 12 cn
Timea 4c 12 cn
Zsuzsó 12c 11 cn
Edi 12c 10 cn
Mamacs 15c 8 cn
Alma 9c 6 cn
Vanda 11c 5 cn
Alice 37c 4cn
Névtelen

Sziasztok csajok!

Marti: nagy-nagy gratulaKép, es sok erot a kezeleshezKép

Most jottem vissza az uh-rol, eredmeny nulla, meg nagyon kicsik a tuszok. Ugy dontottem egy het mulva megint megyek. Szerintetek mennyit no egy het alatt egy tuszo???Kép A nyalkahartyamra azt mondta a csaj, hogy szep, mar ez is valamiKép

Marcsi mikor randizunk? By the way, ha nem titok, elarulod mi volt parod fenntartasa az inszemmel kapcsolatban?

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Alice,

Nagyon sajnálom.

Reni, Mzsperx,

Nagyon izgulok értetek.

Vanda,

Mivel a munkahelyemen itt kellett volna lennem, kénytelen voltam megmondani, hogy korházba kell mennem, de azt mondtam, hogy fáj a hasam és azt kell kivizsgálni, hogy mi a gond. Attól félek azért ilyen könnyen nem úszom meg a magyarázatot.

Moni,

Én is úgy gondoltam még a PCT tesztet megcsináltatom, ha a HSG-nek is jó lesz az eredménye és akkor leállunk a kivizsgálásokkal, próbálok pozitívan nem görcsölve hozzáállni a dolgokhoz.

Lányok,

Holnap és holnapután nem vagyok. Szorítsatok nekem!

Alma
Alma

Márti,

Majd elfelejtettem a legfontosabbat, nektek gratulálni és a legjobbakat kívánni a férjednek. Kívánok nektek sok-sok erõt a nehéz hónapokra. Küldök sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát.

Alma
Alma

AlmaKép
Nagyon drukkolok NekedKép Jelentkezz, ha visszajöttél!!
VandaKép
Mi újság van Veled?
CipómamaKép
Mi hír felétek? Remélem minden rendbenKép Puszi NektekKép

Doris
doris

Szia Márti!

Nagyon gratulálok ehhez a csodálatos áldott állapothoz. Örülök hogy visszajeleztél. Sajnos a férjed betegségéhez nem tudok infóval szolgálni, de ha internet közelben vagy akkor a startlap.com-on annyi egészségügyi oldal van, hogy hátha találnál valamit róla, vagy a keresõvel.

Alma!

Nekem szombaton volt PCT-m 3 mintát vett le a doki, nem sok sperma volt már ott, de az mint élt. Gondolom a többi mind uszóbajnok és már addigra rég a méhem körül jártak. Én feküdtem a nõgyógyászati vizsgáló asztalon, a férjem meg nézegette a matyijait. Egyet én is láttam, kis picike, mintha akváriumban egy ebihal lett volna, aztán a levegõn persze kimúlt. Remélem minden rendben lesz a HSG-del, nagyon szorítok neked. Egyébként én a munkahelyemen mindig csak annyit mondok hogy dolgom van, még azt sem hogy orvoshoz megyek.

Orsoly!
Jó neked holnap munka után fél 5-kor a randi? A többit majd szóban.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok lányok Kép
Annyira hiányoztatok, Kép de most is csak bekukkatnok. Kép
Látom, a tábicska nem igazán jött össze, megbocsátassz Zsuzsó ? KépKép
<pre>
Kisvuk 4c 94 cn Svájc 27 év
Újpocok 8c 80 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 78 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 60 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 58 cn Salgótarján 23 év
Lora 16c 45 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 43 cn Budapest 30 év
Klari 9c 42 cn Budapest 31 év
Fércegér 5c 38 cn Dunaújváros 27 év
Gitta ?? 35 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7c 31 cn N-o. 26 év
Mzsperx 6c 29 cn ?? 28 év
Éva 34c 26 cn Nyíregyháza 27 év
Khjutka 41c 23 cn Vidék 30 év
Edus 5c 22 cn Svajc 25 év
Indigo 4c 21 cn Budapest 25 év
Moni 10c 21 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5c 20 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 19 cn Budapest 26 év
Pilinke 2c 19 cn Budapest 26 év
Marcsi 5c 17 cn Budapest 27 év
Doris 11c 14 cn Budapest 29 év
Edelweiss 11c 14 cn Szeged 32 év
Orsoly 3c 14 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18c 12 cn Budapest 29 év
Timea 4c 12 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12c 11 cn Budapest 30 év
Edi 12c 10 cn Maglód 33 év
Mamacs 15c 8 cn Budapest 24 év
Alma 9c 6 cn Györ 29 év
Eni 7c 6 cn Pécs 27 év
Vanda 11c 5 cn Szolnok 26 év
Alice 37c 4 cn Budapest 29 év
</pre>
Remélem mindenki a helyén van, aki nem "sikítson"!

Beszti Kép
Köszi az anov.görbéket!

Lora Kép
Még küldök emilt, csak nem igazán volt alkalmam beleméllyedni.... Hetfo átka.

Breki Kép Doris Kép
Voltam MR-en, és végig azért izgultam, hogy mi lesz az eredménye. Kicsit bõvebben leírtam E. doktornõnek, mert bár találtak valamit, nem tudom, hogy köze van-e a nõgyógyászati dolgokhoz avagy sem. A hipofízis vizsgálatom negatív, azaz nincs se macro- sem microadaemiám (hogy is kell leírni??).
Csak tudnám, mitõl van akkor a magas prolaktin szint?
A vizsgálat számomra érdekes és idegesítõ is volt egyben, - azok a puffogások Kép Rettenetes vigyort csalt néha az arcomra, és persze a fejemet olyankor nem nagyon tudtam precíz mozdulatlansággal tartani. Kép
A kontraszt anyag sem volt vészes, csak az elején furcsa pulzálást éreztem a vénámban.
A héten megyek kontroll prol.mérésre, annak az eredménye kb. két hét.... Remélem használ a Bromo!

Doris Kép Köszönöm kérdésed, veletek mizújs?? Képzeld, még nem is volt alkalmam aszalt szilvát venni.... Kép

Sien Kép
Mesélj, mi történt veled, míg nem voltál?

Puszi mindenkinek, azért titokban be-bejövök olvasgatni, csak hát a meló..

Vanda
Vanda

VandaKép
Elolvasom mindjárt, hogy mit írtál E.-nek. Velem semmi küli. Furcsán alakul a görbém... nem tudom mit mondhatnék róla. Egyebek közt hétvégén vettek két üveg szimpla szilva befõttet és jelentem hatásosKép Próbáld meg. Fincsi és használ isKépNekem az aszalt korábban nem jött be de hát ahány ember annyi féle. Remélem azért nem találtak Nálad komoly gondotKép
BesztiKép
Kérhetnék egy szívességet? Nekem is elküldenéd azokat a görbéket?

doris

VandaKép
Az elõzõben elírtam nem "vettek" hanem vettemKép Egyébként volt egy tartozásom: A hasfalba adott innyekció neve Zaladex. Ez még hiányzott az adatok közül.

doris

Sien,Kép
Jó, hogy újra itt vagy? Volt hó?
Márti,
Én hallottam errõl a betegségrõl két fajtája van a Hodgin (amit Te is írtál) és a Non-Hodgin. Ez utóbbi egy nagyon gyors lefolyású betegség a volt miniszterelnök néha Antal Józsefnek is ez a betegsége volt.
Én úgy tudom, hogy a korai felismerés esetén igen jól gyógyítható.
Breki
Breki

Lányok!Kép
Olyan aranyosak vagytok, hogy így örvendtek és érdeklõdtök!Kép
Sajna elég rendesen rámzuhant a munka, úgy hogy túl sokat nem tudok itt lenni Veletek, de azért igyekszem!!
Szóval, naggggyon jól esett a síelés, fõleg a jó levegõ és, hogy nem kellett egész nap az íróasztalnál görnyedni!
Proli-ügyben jövõ héten megyek dokihoz, remélem már tényleg lejjebb ment a szint! Amúgy jókislány módjára szedegetem a Bromo-t és próbálok nem görcsölni!KépKép
Márti!KépEgyik szemem sír, a másik meg nevet! Sok erõt kívánok az elkövetkezendõ hat hónapra!Kép
Alice!Kép Ezt nevezem, nagyon ügyes voltál, ha végre sikerült rávenned apát is a baba-dologra! Hidd el, így most már hipp-hopp ott lesz a baba a pocidban!Kép
Doris!KépÖrülök, hogy megvan a parfüm!Kép
Lora!KépKép Nagyon aranyos vagy, hogy gondolsz rám, remélem hamarosan követni foglak!Kép Jól vagytok? Nagyon jó érzés lehet babásnak lenni!KépKép
Marcsi!KépTú vagy már a HSG-n?Kép (bocs, de eléggé le vagyok maradva az olvasásban!)
Vanda!Kép Te egy számítógépes-guru vagy!Kép

Pusz Mindenkinek,
Sien.
Sien

Doris Kép
Beírom a Zaladexet. Kép
Hogy alakul a görbéd? Írd le lécci! KépKép

KépAkkor irány a szilvabefõtt pult Kép

Az MR-nél valami duzzanatot találtak a bal agyféltekén. Otthon átnéztem a rtg felvételeket, és kb. 1 cm nagyságú. Mi lehet ez? Tényleg fáj sokat a fejem (most is... bár volt egykét afférom ma már..)

Ha du-n jó, elküldöm szívesen az anovulációs görbéket én is, de a legjobb talán, ha felteszem a zebrafarmra. Mit szólsz (szóltok) hozzá?

Vanda
Vanda

Szia Breki!Kép
Hó leginkább csak a pályán volt, úgyhogy ha kicsit elvétetted a kanyart akkor a fûben landoltál!KépKép
Örülök, hogy jól alakul a proli-szinted! Mi a következõ lépés nálatok?Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sien!

Sajnos a kontrasztanyagot külföldrõl kellet behozatni, már megérkezett, úgyhogy jovõ hónapban lesz HSG. Nekem "csak" egyik szobából a másikba kell átsétálnom. A Káliban meg állítólag 30 000Ft. Mondjuk én minden pénzt megadnék hogy gyerekem, meg egészség legyen.

Holnap jövök!

Marcsi
Marcsi

Lányok KépKépKép

Bocsi, ha túl nagy lesz a kép, de nem tudom megállni, hogy ne mutassam meg Nektek...

Ezt nézzétek! KépKép Lehet vigyorogni Kép

Kép
Vanda

VandaKép
Elküldöm magánban, mert nem akarom ide feltenni Te meg légyszi küld át nekem a görbéketKépJó lesz du is, majd holnap megnézem õket.
MarcsikaKép
A sorrend azért fontos: egészség és babuciKép Meglesz, bízz MagadbanKép

doris

Sien,
Proli szintem most jó alacsony, de a dózis maradt még vagy két hétig, aztán újból mérés és talán csökkentett adag, de a babóca 12 hetes koráig ezt ennem kell, bárcsak már ott tartanánk.
A jó hír, de bizti olvastad, hogy átestem a rubeolán ( a vérvételnek az eredménye 6 hét után megérkezett).
Ezek után már csak egy dolog van hátra...
Pusz: Breki

Vanda,
Nekem van röntgenes ismerõsöm (egyik barátom felesége rtg. orvos) rákérdezzek?

Lányok,
Ez a zebrafarm, hol érhetõ el?????
Breki
Breki

Alice,
Tesztet még mindig nem csináltam meg, nem merem....
Ma ráadásul migrénes fejfájásom volt és kénytelen voltam gyógyszert is bevenniKép
Remélem ha van is baba, nem árthattam neki. A tesztet csak csütörtökön csinálom meg, ha addig nem jön meg. Értesítelek Benneteket mindenképpen. Szorítsatok!!!
Reni
Reni

Vanda, hogy kell táblázatként betenni? Én az excellbõl másoltam át, de eltûnt a formázás. Azért jó, hogy megcsináltad.

Lányok, valaki a múltkor html programozót keresett. Azóta talált? Nekem PERL programismerõre lenne szükségem.

Zsuzsó
Névtelen

Breki Kép
Nagyon segítõkész vagy, és köszönöm: igen, kérdezd meg a rtgismerõsödet légyszíves Kép A pontos lelet leírást megtalálod E.dokinõ rovatában, - tegnap este leírtam neki-. Fejbõl nem menne, ott meg klasszul leírtam. Kép Köszönöm elõre is segítségedet! Több "szem" többet lát. Kép

Breki, Neked is meg kellett kapni azt a pár e-mailt, amit a zebrafarmmal kapcsolatban küldtem! És akkor még mûködött az e-mailed.

Reni, ne csigázz KépKép Annyira két csík lesz ott, hogy az na Kép

OFF:
Zsuzsó Kép
Az excellben csináltál neki szegélyeket? Mert az is fontos ám! Úgy másold, és illeszd be a able kapcsos-zárójelek közé.
Olyan rossz, hogy névtelen vagy. Hogy csinálod? Kép Csak az azonosítóba írd be a nevedet, és a többi rubrikával ne foglalkozz. Akkor mennie kellene.

Lányok, a cumis képem ennyire nem volt "riasztó", hogy ne szóljatok rá semmit.. KépKép

Vanda
Vanda

VandaKép
Szerintem tündéri volt a kép, bocsi hogy nem reagáltamKép Jó ez a cumiKépKép

Puszi:Doris
doris

Doris KépKépKép Meg küldtem e-mailt is! Kép

Holnapi "viszontlátásra"!

Vanda
Vanda

vanda: a táblázatba írd be lécci, hogy budapest... köszi!

mensi: még nem jött meg :-))) holnap tesztelek, bár tudom, hogy korán van...

mzs
mzsperx

Jaaa??? Hogy ez egy cumi??? Hát nem is tudom mit gondoltam mi ez. Azt tudtam, hogy nem a gyerek KépKépKép

Márti,
Gratulálok nektek, nagyon örülök. A gyönyörü fiad mellé elkel egy gyönyörü kislány isKép A pároddal minden rendben lesz!

Vanda,
Kiváncsi vagyok mit mondd E. az eredményre. A neten esetleg olvasgathatsz róla.

Sien KépKépKép Munkaszomszédnöm!
Hiányoztál.

Doris,
Az eddigi görbéd engem is érdekelne. Elküldenéd?

Orsoly,
Úgy gondolom a tüszök 1 nap alatt nöhetnek 1mm-ert is. Hanem többet. Szóval kitartás! És minden helyben lesz KépKépKép

Gitta,KépKép
Válts orvost mindenképpen SOS ütemben. 1,5 évet elvesztegettél arra, hogy nem történt veled SEMMI. Nem tudom de én mostmár 1 hónapot sem vesztegetnék el a helyedben. Kérd el az orvosodtól a leleteidet, mindet (másolat is jó) és keress másik dokit.
Mit takarnak a hyperprolactinaemiat, hirsutismust kifejezések?

Alice, Marcsi
Engem is érdekelne miért nem akarta a párotok. Persze csak akkor ha publikus Kép

Üdv,
Moni
mj

Doris!

Bocs, hogy nem reagáltam, de nem néztem a netet. Kicsit fura hétvégénk volt. Ugyhogy ma pihentem...Kép
Egyébként örülök, hogy Vanda elküldte a mélt, mert azt hiszem tölem neked nem ment át a múltkor se.Kép Ugye?

Márti!

Gratulálok!KépKépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

tényleg, mi eza zebrafarm? meg szabad nézni?

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Köszönöm a sok bíztatást, nagyon jólesett. Sajnos amit elmondtam az csak a jéghegy csúcsa. Tudnék rémtörténeteket mesélni az egészségügyrõl, de minek? Ti is tudnátok szerintem.

Eddig csak egy patikában kérdeztem, de itt még csak nem is hallottak a PG53-ról, de majd megkérdezem több helyen is.

Vanda!
A kérdõjel helyére 10c-t írj légyszíves. Köszi.
Helyes a kis cumis!

Móni!
A hyperprolactinaemia az a magas prolaktinszintet-, a hirsutismus pedig fokozottabb szõrnövekedést jelent (szerencsére csak néhány szál!!!), amit a hormonegyensúly felborulása okoz. Egyébként jõvõhéten csütörtökön megyek fel Pestre, az endokrinológiára.
Kíváncsi vagyok, hogy most mit mondanak, az orvosváltás is ennek a függvénye. Eddig vártak, csak nem igazán tudom mire. Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy eddig fogyóznom kellett, mivel a betegség következtében iszonyúan meghíztam! De büszkén mondhatom, hogy nyár óta több mint 20 kg-ot fogytam, bár még mindig van mitõl megszabadulni.
Más is járt így? Állítólag a hormonok hatása a nagymértékû hízás.

Gratulálok az újjabb kismamának! Ha ilyen ütemben folytatódik, akkor 1-2 hónap múlva nem marad itt senki!!! De nem baj, majd találkozunk máshol!

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

Doris, Lora, mzsperx, Gitta Kép
Ami ma elmaradt, pótolom hamarosan!

Moni Kép
Nekem is hyperprolaktinaemia-m van: ez tulajdonképpen a magas prolaktin szintet jelenti.
Már kutattam a neten az MR eredményemmel kapcsolatban, de sajnos semmi érdemrevalót nem találtam (csak minden mást!).

Gitta Kép
Fokozott szõrnövekedés? Megkérdezhetem, hogy ez hol is nyilvánul meg? Tudod, nekem is magas a prol.szintem, de se súlyfelesleggel nem rendelkezem, sem fokozott szõrnövekekedést nem észleltem eddig magamon (bár honnan kezdõdik a "fokozott"?). Nem vagyok hipochonder, de már lassan az összes tüntetet észlelem magamon, amik itt a topicban elhangoznak..

mzsperx Kép
Mit mutat a teszt? Kép Remélem csupa jót!

Breki, Sien, és magas prolaktinosok! Kép
[url=http://www.vitalitas.hu/oh/0029/3.htm" TARGET="_top]http://www.vitalitas.hu/oh/0029/3.htm[/url]
Olvassátok el, érdekes! Létezik a Bromocryptinen kívül számos más készítmény is a magas prol.kezelésére!

Ez is érdekes cikk, az asszisztált reprodukcióról szól:
[url=http://www.hospital-fed.hu/Kh2000/kh2000-03/urbancsek_repro.htm" TARGET="_top]http://www.hospital-fed.hu/Kh2000/kh2000-03/urbancsek_repro.htm[/url]

Jó éjt!

Vanda
Vanda

Sziasztok!

Meg meg vagyok(unk). Kép Penteken megyek UH-ra. Addig mindenkeppen szeretnek a tablazatban maradni, ha nem gond. Ha hivatalos, akkor szolok, hogy ki lehet venni. Koszi!! Most Vandanak maskor Edelweissnek. Kép

Sien!
Szia! Kép A sielesert irigyellek. Mar olyan regen szerettem volna elmenni. Kép

Marti!
Nagy-nagy gratula a babahoz! KépKép Apaert szurkolok!! Remelem hamar meggyogyul.

Orsoly!
Ne hogy csak a jovo heten menj vissza. A tuszo 2-3mm is no egy nap!! Milyen picinek lattak az UH-n? Azert kerdezem, mert ha megnezed a gorbem nekem a 14. vagy a 15. napon lehet peteeresem. A 14. napon voltam UH-n es akkor csak egy 12 vagy 13mm dominans tuszot lattak!!! Bar szerintem nagyobb volt. Ezt ott is ugy gondoltam!
Szoval szerintem attol fuggoun, hogy mekkorat lattak szerdan vagy csutortokon feltetlenul menj vissza. En azon a heten 3X voltam (hetfo, szerda, pentek)

Gitta!
A magas prolaktin szintre bromot adnak. Itt sokan szedik. Amiatt huzodik igy el a menstruacio. (Ugye lanyok jol emlekszem? ) Mert gatolja a peteerest. Itt nagyon sokan tudnak ez ugyben segiteni. Kép Szerintem is megfontolhatnad hogy keresel egy masik orvost.

Zsuzso!
En programozo vagyok. Loranak mar irtam, hogy segithetek a Html programozasban. A PERL-hez is ertek egy kicsit. Es szivesen fejlesztenem ez iranyban tudasom is. Kép Ha tudok, szivesen segitek.

Klari
Klari

A hyperprolactinaemia a magas prolactin szintet jelenti, a hirsutizmus a férfias szõrnövekedést (lábon, karon, mellkason, szeméremdombon). A kettõ nem függ össsze, a hirsutoizmus a PCO szindroma egyik részjelensége. Oka az, hogy vagy abszolut értékben magasabb a férfi hormonok szintje a normálisnal, vagy relative magas, mert a nõi hormonok szintje alacsonyabb a normálisnál, és így a férfi hormonok erõsebben tudnak hatni.
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Sziasztok!

Márti!
Gratulálok nektek! A párodnak mielôbbi gyógyulást! Nagyon kikészített a hir, pedig nem is ismerlek titeket! A babáért MINDENT!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ezt a pozitiv surágzivatart a párodnak!

Vanda!
Remélem csak valami rosszul elôhivott leletröl van szó! Vigyázz magadra!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ pozitiv surágzivatart neked is!

Zulejka
zulejka

Gitta,
Szóval akkor nálad csakis a PCO-t és a magas prolaktinszintet kell kezelni.

Javaslom Fábián doktort a Margit kórházból ezügyben. Krisztinka az ö kezelése után lett babás. Ha gondolod, hogy érdekelj írj. De mindenképpen más dokihoz kellene menned.

Lányok!
Miért van az, hogy amióta rendszeresen hetente 2x úszom, azóta a peteérésem nem a 10-13. napon van hanem a 15-16 napra tevödött át? És úgy látom a második szakasz pedig rövidebb lett. Vagyis ugyanúgy 23-26 naposak a ciklusaim mint voltak.

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok lanyok!

Elkuldom a gorbem aktualis reszet, legyszi ertekeljetek ki!

14: 36.8 akcio
15: 36.7
16: 36.4 akcio
17: 36.9
18: 36.9 akcio
ma: 37.2

Lehet, hogy ebbol meg nem biztosan latszik, de szerintetek a 16. napon volt a peteeresem?
A mult honapban a 18.on volt a minimum, ehhez igazitottuk most az akciokat.
Szerintetek van eselyem?
Koszi,
Kakukkfu
kakukkfu

Vanda,
A cumis kislány aranyos, de nem hittem, hogy ez egy cumiKép
Breki
Breki

Drága Vanda,
Ez az a cikk amit "mondtam" ezt a SZOTE-n készítették, de örülök, hogy megtaláltad, mert én nem találtam Neked.
Breki
Breki

Sziasztok LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
VandaKép
Válasz ment és ha lesz idõd várom a görbéket. KösziKép
BesztiKép
Semmi gond. Ugye minden rendben Veletek? Mi volt a hétvégén?
Egyébként tényleg nem kaptam meg egy válaszodat sem, sajnos..
MóniKép
Küldöm a görbémetKép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: