A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi!

Annyira sajnálom ,tudom hogy most mit érzelKépén is így jártam és még rajtam segíthetett volna a doki de nem tett semmit hanem hazaküldött,és azt mondta hogy minden rendben.Annyira fáj ez annak aki már ezt átélte de meglátod minden rendbe jön majd,csak próbálj megnyugodni,tudom nagyon nehéz most nekedKép
Vigyázz magadra és pihenj sokat.
Alice
Alice

Móni!

Hát elég csúnya a görbéd!

Van egy minimum a 11. napon, és el is indul fölfelé, de nem eléggé, söt visszamegy. A barnás trutyi meg progeszteronhiányos tünet.
Csak azt nem értem, hogy miért ilyen korán?
Meg azt sem, hogy az LH teszt miért a 13. napon volt pozitiv, elötte nem? (a 12. nap elött nem csináltál, emert te korábban is szoktál ovulálni, nem?)
Jeleidböl ugy tünik, hogy volt ov. Viszont ha volt, akkor a 11. napon kellett lennie szerintem, és baj van a hormonjaiddal (nagyon rossz a luteális részed...)

Doris!

A hömérödet próbáld lecserélni, mert lehet, hogy a duci tényleg 10 perces.
Most van esély a 8. napi ov.-ra, de szintem még mindig nem egyértelmü semmi. Még mindig legyen akció, aztán meglátjuk.
Egyébként 2-3 (esetleg 4) nap alatt kell felmennie. Mérd egyszerre mind a kettö helyen, aztán... Katának volt szájban mért höje, és hát az is elég kacifántos lett (a 13. napi ov.-hoz képest csak a 23. napon tudtam volna megmondani, hogy volt-e ov.-ja és mikor, mert felment aztán még egy kicsit vissza, valószinü a zavaró tényezök miatt).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Köszi a kiértékelést. Igyekszünk tartani a tempotKépKépMajd hétfõre talán már többet látunkKép Veszek egy mostani "hagyományos" hõmérõt és mindkét helyen mérni fogomKép
MelindaKép
Legközelebb jó lenne talizniKép
LányokKép
Edelweiss sajna ma sem dolgozik, de reméljük hétfõre már teljesen rendbe jön és akkor újra itt leszKép

Puszi: Doris
doris

Beszti,
Igen, csináltam már jóval korábban LH teszteket. Azt hiszem a 8. napon kezdtem. Mind negatív volt, kivéve a 13. napit.

Hát én sem értem. Elég gázos a görbém szerintem is. Kár, hogy elmaradt a HSG ebben a hónapban. Majd most márciusban túlleszek rajta és utána jöhet az indukált terhességKép!

Mindenesetre köszönöm. A barnás trutyi mára szinte elmúlt, de még nincs vége a napnak.

Üdv,
Moni
mj

Lányok!

Nem találom Barbi írását, de gondolom mirõl van szó!

Nagyon sajnálom................

Hol tudnám elolvasni, a friss kismamákban nem találtam. Lehet, hogy kettõ van belõle?

Caldea
Caldea

Bocs, már megtaláltam.

Caldea
Caldea

Tudok egy nagyon jó receptet!

Hadjátok a szilvalevet.
Reggel ÉHGYOMORRA egy pohárba egy evõkanál sárgabarack lekvár,ráönteni vizet,jól összekeverni és meginni...aztán ...........Kép
Alice

Sziasztok Lányok! Doris!

Olyan jó érzés hogy hiányoltál. Tegnap egy külföldi barátunkat kalauzoltam a városban.
Doris! Japán hõmérõt vegyél az pontos, és kb. 5 perc elég. És vagyunk annyira rugalmasak hogy sikruljon vele alul mérni. Férjecsked remelem épségben hazaért. Szerintem amíg nincs 1-2 hónap tapasztalatod a ciklusodról addig legjobb a 2-3 naponkénti együttlét. A kedvem nem túl rossz, bár már el sem tudom képzelni, hogy én valaha is teherbe fogok esni, és több gyerekem is lesz. Pláne hogy olyan szomorú dolgokat kell olvasnom, mint amit Barbi írt.Kép

Lányok! HOgy mennyi népi bolcsességet olvasok itt. Csak az a baj hogy nincs otthon 3 kg só. De ma feltétlen veszek, mert ma akció is lesz.

Alma feltétlen írd meg mi volt a HSG-n.

Alice!
Mi van a pároddal. Jó lenne már tiszta vizet önteni a pohárba. Most már én is tudom miért nem akart inszemet a férjem, de már megbeszéltük.

Marcsi
Marcsi

Alice!
Amit írtal a vizes barackról kicsit durva, de képzelem annál hatásosabb.

Vanda!
Biztos hogy a búzakorpát sem szereted, én sem, kicsit fûrészpor hangulata van, de 2 dl kefírbe tegyél egy teaskanállal, vagy amennyit még bírsz. Nekem az is bejön.

Edelweiss!
Köszi a biztatástKép. Gyógyulj meg!Kép

Orsoly!
Tegnap nem voltam bocsika. Ma is összefuthatunk? 2-ig dolgozom.

Marcsi
Marcsi

Marcsi!

Már megbeszéltük a dolgokat ,de még mindíg húzódozik tõlle...én úgy kupán vágom egyszer.....Kép

Marcsi !
Hidd el Durva de jó...Kép
Alice

Szia Marcsi,

Hát persze, hogy beszámolok róla!

Szia Doris,

Köszi, rámfér.

Alma
Alma

MarcsiKép
Jó, hogy itt vagy végreKép Köszi kérdésed párocskám rendben hazaért és most nem készül sehováKép Látom a hangulatodon van még mit javítani, fel a fejjelKép Itt a hétvégeKép
AlmaKépKépKép

doris

Lányok ez a sárgabarackos trutyi még le se érne és felül jönne ki KépKépKép
Moni
mj

Lányok!

Dobjatok le a lista aljára KépKépKép
Alice
Alice

Sziasztok végre!! Kép

Alma Kép Gondolok rád a HSG miatt. Ez a lódításos dolog engem is olyan kellemetlenül érint. Pont tegnap kérdezett rá az egyik "távolabbi barátnõm", hogy na ti mikor akartok babát? Erre én, - tiszta sablon szöveg: majd ha eljön az ideje, meg azt is mondtam, hogy ha agyilag felnövök hozzá..
Holnap megyek az MR vizsgálatra, és otthon el kellett mondani magát a vizsgálatot, és a miértre a gyakori fejfájást mondtam.

Cipomama Kép
Mivel lusti vagyok ez az aszaltszilvás dolog egész lázba hozott, - mert azt úgy ala nature meg tudom venni a boltban, és nem kell még turmixolgatni meg ilyesmi. Megpróbálom ezt is! Köszi Kép

Doris KépKép
Hogy sikerült a tegnap este? KépKépKépKép Szájban és h-ben ugyanannyi volt a hõd?? Mindkét helyen öt percig kellene nézni. Szerintem vegyél egy új lázmérõt a patikában, ha nem is vastagság miatt KépKépKép

Edelweiss még mindig betegeskedik Kép dobom a mai táblát:
<pre>
Kisvuk 4c 91 cn Svájc 27 év
Újpocok 8c 77 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 75 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 57 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 55 cn Salgótarján 23 év
Lora 16c 42 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 40 cn Budapest 30 év
Klari 9c 39 cn Budapest 31 év
Fércegér 5c 35 cn Dunaújváros 27 év
Alice 36c 30 cn Budapest 29 év
Melinda 7c 28 cn N-o. 26 év
Mzsperx 6c 26 cn 28 év
Éva 34c 23 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 21 cn Pécs 27 év
Khjutka 41c 20 cn Vidék 30 év
Edus 5c 19 cn Svajc 25 év
Indigo 4c 18 cn Budapest 25 év
Moni 10c 18 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5c 17 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 16 cn Budapest 26 év
Marcsi 5c 14 cn Budapest 27 év
Doris 11c 11 cn Budapest 29 év
Edelweiss 11c 11 cn Szeged 32 év
Orsoly 3c 11 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18c 9 cn Budapest 29 év
Timea 4c 9 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12c 8 cn Budapest 30év
Edi 12c 7 cn Maglód 33 év
Mamacs 15c 5 cn Budapest 24 év
Alma 9c 3 cn Györ 29 év
Vanda 11c 2 cn Szolnok 26 év
</pre>

De furcsa legalul lennem a táblában..

Fércegér KépKép Esélyekkel teli leányzó, merre vagy?? Csak nem?

Vanda
Vanda

Alice!
Épp hogy dobom a mai listát, erre tessék.. Kép Meg még merek panaszkodik, hogy de rossz legalul lenni a táblában...Kép
De nem volt szándékos Kép Kép
Fejet fel, én már alig várom a ciklusom közepét! Kép
Vanda
Vanda

Moni Kép
Annyira furcsa a görbéd, - ez az eleji két-két tized hõugrás.. Szerintem is a 11. napon lehetett "valami" (ovi?), de a 15. napodon nagyon visszaesett a hõd, és valahogy nem is akar bifázisú lenni.
Vagy nagyon alacsony a progiszinted (azért is van barna trutyi), vagy ráadásul lehetséges, hogy ez egy anovulációs ciklus? De akkor mi van a pozitív LH teszttel?..Most hangosan gondolkodtam.
Nem kellene Clostyt szedned?

Kép Lányok, Kép
van valakinek anovulációs ciklusos görbéje, amit el tudna nekem küldeni emilben?

Marcsi Kép
Annyi ötletet adtatok már, hogy gyõzzem kipróbálni! KÖSZI Kép

Vanda
Vanda

VandaKép
A szerkentyûm csipogással jelzi, hogy mikor végzett a méricskéléssel tehát azt nem szabályozhatom. Viszont az alsó méréshez beszerzek egy új lázmérõtKép
Edelweiss mindenkit puszil és reméljük hétfõn már itt leszKép

Puszi Mindenkinek és kellemes hétvégét kívánokKép

Doris
doris

Reni!

Írjál már!Szét izgulom az zzzzagyamat.KépKépKép
Mi van veled?????

Alice
Alice

Marcsi! Ma sajna nem jo, rohanok haza, plus elotte meg vennem kell a hugomnak valami ajandekotKép

JO hetveget nektekKép

orsoly
orsoly

Alice,
Tesztet nem csináltam meg. Gyõzött a józan eszem. Ha elmarad a mensim akkor megcsinálom, a HCG anyag kevés még ilenkor ha babás lennél, így tuti egy csíkos lennék.
Szóval teszt majd csak jövõ héten, ha kibírom.
Ma reggel viszont majdnem kidobtam a reggelimetKép
Ha ez baba, akkor nem indulnak túl jól a reggelek.
Reni
Reni

Vanda!

Nekem van:
- 1 könyvböl rajzolt
- 1 innen a netröl valakié (ez csak nagyon valószinü, hogy az)
- illetve 1 2/3 ciklusig mért saját (ez biztos anov. volt, mert gyógyszerszedés miatt volt UH követés (a 30 napos ciklusból a 21. napon hagytam abba a mérést (és persze a 16. napon kellett volna ov., de a görbéböl is látható, nem volt)).
(Volt több UH-val is bizonyitottan anov. ciklusom, de egyik esetben sem mértem végig teljesen.)

Kellenek?
XLS állományok... Mélben mehetnek.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Reni!

Úgy izgulok miattad!Remélem baba van a dologban,mert nagyon úgy néz ki.
Én már le is kerültem a lista legaljára de megújjúlt erõvel indulok a következõ hónapnak,és szerintem a közép idõszakban szabit veszek ki és adok a páromnakKépKépKépKépKép

Azé vigyázz magadra,és mindent irj meg OK?

Hû csajok de jó lenne ha ebben a szép tavaszi hónapban mindenkinek elkezdene nõni a pocikájaKép

Üdv.Alice
Alice

Alice,
Nagyon sajnálom.

Reni,
Ha a bimbóudvar is sötétebb lett az szerintem már tutkó terhesség. Csinálj tesztet nyugodtan. Ilyen tünetek mellett már a teszt is pozitív lesz KépKépKép

Vanda,
Tudod ebben a hónapban lett volna HSG-m csak hát a Margit rtg gépe taccsra ment. Most tartunk ott, hogy majd köv. ciklusban, vagyis úgy a hó közepén lesz a HSG-m. Július óta próbálkozunk irányítottan és addig nem akarom magamat hormonokkal tömni amíg nem tudom átjárható vagyok e (kórelözmény = gyulladás). Ha igen, jöhetnek a hormonok, bárha már ott tartanánk. Ráadásul nem tudok rájönni miért de júl, aug, szep-ben viszonylag tökéletesek voltak a görbéim 37-es értékekkel.

Különben, Lányok, példát vettem már nem tudom kirölKép (de nagyon jó példa voltKép), és úgy szemlélem az egész baba projectet mint egy rövidtávú stratégiát.

Adok magamnak idöt, szeptemberig, hogy ne boruljak ki, ha nem leszek terhes. Úgyhogy ha megjön 1-2-3-4x (ez még böven belefér az én 21-26 napos ciklusaimba) az sem fog túlságosan zavarni, nem fogok túlságosan kiborulni, rövid távlatokban szemlélem a dolgokat. Addig hátra van még egy HSG, és pár hónap indukált kúra. És tudom, hogy lesz eredménye KépKépKép még idén, csakúgy mint NEKTEK!

Üdv,
Moni
mj

MóniKép
Ügyike vagy, csak így továbbKép Biztosan meglesz az eredmény mindannyiunknálKép
ReniKép
Szerintem egyértelmûen babás vagyKép

doris

Reni Kép!

Szerintem is nyúgodtan megcsinálhatod a tesztetKép
Ne húzd tovább már biztosan meg fog jelenni a második csíkocska is.

Vigyázzatok magatokra és mindenkinek mozgalmas 7-végét kívánokKépKépKép Alice
Alice

Lányok, itt is megköszönöm a biztató sorokat, most csak erre van szükségem, mert fizikailag már rendben vagyok, de a lelki sebek még fájnak...
Amint lehet, újra próbáljuk, teljes az elszántságunk,hogy ezután már csak jobban sikerülhet.
Nehéz volt a családnak is bejelenteni, hiszen világ másik végén vagyunk, nem tudnak még csak megölelni sem...És ráadásul anyukámék pont a bébi érkezésekor jöttek volna meglátogatni minketKép Azért továbbra is jönnek, és igy legalább biztosan rengeteget fogunk kirándulni, ami ugye nagy pocival nem ment volna...
Látjátok, próbálom magamnak a pozitiv dolgokat keresni, és igyekszem felépülni lelkileg is. Hál istennek, van egy csodálatos férjem, aki szó szerint végig fogta a kezemet,tartotta a vállát, hogy sirjak ezen az iszonyatos héten...
Sziasztok
Barbi
Barbi

Móni,

Mi az a HSG és mi az az indukált kúra?
Zsuzsó
Névtelen

Beszti Kép
Jól hangzik Kép Köszönöm elõre is, várom mindegyiket az emilemre!

Moni Kép
Fránya HSG.. Na de a köv. hónapban már jónak kell lennie a gépnek! Tetszett az optimizmusod.

Barbi,
nagyon örültem, hogy jelentkeztél. A férjed csodálatos ember, ennél jobb vígaszt, mint amit õ ad, nincs is! Ha megnyugodtál, gyere majd vissza hozzánk.

Délután voltam a dokimnál. Odaadta a második vérvételem eredményét (ez az a ciklusom, amikor 2X-er vettek vért, és amibõl a 19. napi eredményt már hetek óta tudom.)
A prolaktinom itt 1576,2 mIU/L.
Szerintem nincs annál rosszabb, amikor azt érzed, hogy az orvosod kétségbeesik.
Picit magam alatt vagyok az eredmény miatt. Mondjuk ez még a Bromo szedése elõtti ciklusom eredménye.
Holnap megyek az MR-re. Mivel sokan javasolták (a dokim is), beadatom a kontrasztanyagot. Félek, és az izgalom és a sírhatnék között vagyok: mi lesz, ha daganatom van?

Egy jó dolog volt ma: a dokim csodálkozott, milyen szép görbém volt (Doris, te láttad). Azt mondta: mint ahogy meg van írva a nagykönyvben.

Jó hétvégét mindenkinek!

Vanda
Vanda

Sziasztok,

nem tudja véletlenül valaki Erazmusz dr-nõ email címét? Fontos lenne!
macsek76@mailbox.hu

Köszke, Lora
Lora

Kedves Barbi!

Nagyon szomoru, ami Veletek tortent. Kivanom, hogy minel elobb felepulj lelkileg is!

Minden jot kivanok Nektek!

Edus
Edus

Lora!

erasm@freemail.hu
Remelem, minden rendben Veletek!

Edus
edus

Sziasztok!

A múltkor nem volt idõm "bemutatkozni", sürgõsen szükségem volt az infóra, amit meg is kaptam tõletek.

Ez a második "éles" ciklusunk, szóval még nagyon "gyerekcipõben" járunk, de nem bánnám, ha nem kellene sokáig várni - persze szívesen vagyok itt veletek.

A múlt hónapban nem sokat tettünk az ügyért, a munkahelyen annyira lefárasztottak mindkettõnket, hogy nem maradt energiánk számolgatni meg ilyenek. Inkább csak nem védekeztünk, hadd legyen esélye a babának.

Ebben a hónapban viszont igyekszünk mindent megtenni. A 9. naptól kezdve kétnaponta akció, a 13. naptól kezdve nem kelek fel utána reggelig - a ti tanácsotokra. Ha most sem jön össze, akkor már csak annyi ötletem maradt, hogy jövõ hónapban a páros napokon fogunk próbálkozni. Kép

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tavaly már két ciklus erejéig próbálkoztunk, utána munkahelyváltás miatt abba kellett hagyni. Az elsõ hónap csodálatos volt: két hét nászút, a félidõ is beleesett. Biztos voltam benne, hogy "hármasban" jövünk haza. Már a neveket válogattuk... Én naiv! Annyira buta voltam, azt hittem, hogy a petesejt pé. után végig megtermékenyíthetõ. Aztán amikor olvastam, hogy csak kb. 18-24 óráig "él"!?! Szóval teljes reménytelenség fogott el. Hát hogyan lehet elcsípni azt a pár órát?!

Vanda, Edelweiss!
Légyszi vegyetek fel a listára, hadd "fiatalítsam" a társaságot a magam 2 ciklusával. Kép
Tehát: 2c 17cn Budapest 26 év

Reni!
Nagyon izgi, ami veled történik! Azonnal írj, ha megtudsz valamit!
Sajnos nekem mielõtt megjön legalább egy héttel mindig elkezd fájni a cickóm, így nem sok idõm van reménykedni. Pedig az olyan isteni érzés…

Pilinke
pilinke

Plilinke, az teljesen rendben van, ha elkezd fájni a cicid, ez azt jelenti (legalábbis olvasmányaim alapján), hogy megvolt a pé és szépen fölment a progeszterin szinted, ahogy kell. Elkeseredni csak akkor érdemes, amikor még nem jött meg, de már elkezd kevésbé fájni. Nekem olyankor egy-két napon belül megjön.
Amiatt meg ne aggódj (mondom én, ez vicces), hogy valójában a petesejt csak egy pár órát él. A spermiumocskák jó esetben 2-3 napot is elvárakoznak odabent. Azért, bár sok buktató van a dologban, csak ki van találva, különben már rég kihalt volna az emberiség. Gondolj arra, hogy a múlt században (mármint a XIX-ben) még a peteérést sem igazán tudták nézni, nemhogy a többi hormon szintjét. A teljesen normális, egészséges pároknál is átlag 6 hónap, amíg összejön, de 12 hónapig egyáltalán nincs miért izgulni, fõleg, ha még sokat is dolgoztok.
Szerintem egy félévig ne is gondolj erre, utána ráérsz aggódni.
Zsuzsó
Névtelen

Szia Zsuzsó,
de jó hogy nem vagyok itt egyedül a hétvégén. Ilyenkor mindenki eltûnik, én meg ilyenkor tudok itt lenni.

Tudomásom szerint a HSG petevezeték átjárhatósági vizsgálat, valami kontrasztanyagot fecskendeznek be, de ezt a többiek biztosan jobban tudják.

Pilinke
pilinke

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam eddig jönni, pedig lett volna néhány kérdésem. Kb. egy hete mondta valaki itt, hogy a mikroszkóp ára kb. 2000 Ft. Hol? Megnéztem a gyógyszertárban, és ott majdnem 11.000 Ft-os árat mondtak. Meg tudjátok mondani, hol lehet 2000 Ft-ért venni? Akár Pestre is felmegyek érte.

Még nem adtam meg az adataimat, most pótolom. Margitnak hívnak, 29 éves Tatabányai vagyok. Kb. 1,5 éve szeretnék babát, de még nem jött össze. A doki hyperprolactinaemiat, hirsutismust és PCO-t írt. 1,5 év alatt 10 ciklusom volt rendszertelenül, most már megint a 34. napnál tartok, sajna megint elhúzódik. Gyógyszert nem szedek, még semmit sem írtak fel, bár ezen nagyon csodálkozom.

Mit gondoltok, mennyi esélyem van a babára???

Köszönöm a bátorító szavakat, a reményt sose adom fel, majd csak meglesz valamikor a picike!!!

Bocsi, kicsit hosszú lett. Boldog próbálkozást és babaélményeket mindenkinek!

Üdv:
Gitta
gitta

gitta!
a 12e-res az a maybe baby, pg53-at kérj, az az olcsóbb!!!

táblázatba: budapesti vagyok.

holnapra (nem várom) a mensit :-)))

mzs

KépKép Kép
mzsperx

Gitta, keress egy másik orvost. Mondd el neki, hogy mi van. Biztos össze fog jönni, manapság már annyi mindenen segítenek, de az azért tényleg nem normális, hogy 1,5 év alatt 10 ciklusod volt, az meg vékgép nem, hogy ezzel az orvos nem nagyon foglalkozik.

Zsuzsó
Névtelen

Gitta, bocs ez a végképp nem sikerült.
Zs.
Névtelen

Sziasztok!

Kérnék egy javitást a táblázatban. Ugy látszik, nem vette észre az üzimet aki frissitett (valamikor mult héten). Most már a 6. cn-on vagyok.

Eni
Eni

Sziasztok,
Napfényes vidám reggelt, mégha hétfõ is van.BRRRR.
Vanda,
Mi volt az MR-en, úgye most voltál?
Gitta,
Döbbenet amit írtál, én szívesen ajánlom Neked az én dokimat.
Breki
Breki

Sziasztok Lányok!

Túl vagyok a peteérésen. MOst nagyon hosszú 2 hét vár rám.
Ja és voltam PCT vizsgálaton, nem termel ellenanyagot a szervezetem a férjem spermái ellen. Láttam mikroszkóp alatt egy spermáját, olyan édi volt.

Marcsi
Marcsi

Szép reggelt mindenkinek!
Remélem mindenkinek mozgalmas volt a hétvégéjeKép
Én a párocskámat ápolgattam mert elkapta ezt a fránya vírust,és azthittem hogy én nemfogom elkapni,hát tévedtem Kép most dolgozom,de elég rosszul érzem magam,úgy érzem mintha ki akarna esni a hasam a helyérõl.

Na de majd helyre jövök.Kép

Reni!
MIZUS??????????

Alice
Alice

Szep jo reggelt mendenkinek!

Barbi: sejtem mi tortent, melyen egyutterzek Veled.

Reni mi a helyzet?

Timea
Timea

Szép jó reggelt mindenkinekKép
MarcsiKép
Veled izgulok az elkövetkezõ két hétbenKép
VandaKép
Mi újság?

Edelweiss ma még nem lesz, de reméljük holnap már igenKép

Puszi MindenkinekKép

Doris
doris

Doris!

Szia lehet egy kérdésem?Te melyik dokihoz jársz?
A budafoki rendelõbe?

Alice
Alice

AliceKép
A Budafoki rendelõben Spankovics dr. úrhozKép Te is oda jársz? Nem a Móricz felé laktok?
LányokKép
Edelweiss a héten valószínûleg nem jön. Valaki tudná frissíteni a táblát?

doris

Doris!

Én is a Budafoki-ba járok a Holba dr.-hoz.
Én Téténybe lakom fenn a hegyen a Campona után jóval.
Nem ismerõs nekem ez a doki,mióta van ott?

Puszi Alice
Alice

Sziasztok Lánykák!KépKép

Itt vagyok újra köztetek!!Kép Kezem-lábam megvan.Így síelés után azért ez is valami!Kép
Igyekszem majd visszaolvasni, de úgy látom rendesen írogattatok amíg nem voltam!
KLÁRI!KépKép Téged azért kiszúrtalak!KépKép Nagyon gratulálok és vigyázzatok Magatokra!KépKép Tök furi, hogy a talin akkor már babás voltál!Kép
Üdv az újaknak is, látom nõtt a létszám!Kép Remélem csökkeni is ilyen tempóban fog!!

Pusz Mindenkinek!
Most egy kicsit úgy csinálok, mintha dolgoznék!Kép

Sien
Sien

Sien!

Örülök hogy újra itt vagy közöttünk,és hogy minden rendben van veled Kép

Pusz

Alice
Alice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: