A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

topik száma=topikban lévők száma, I mean.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,
Hát azért remélem nem két fütyi van bennem :oops: :oops: :lol: :lol: na nem úgy :oops: :lol: :lol: egy fütyi egy nuni így szeretném :wink:
Vendég

Csajok

A ma megint megjött topikban is láttam most egy zebrát!!!! Ennyi zebra egy nap, pedig nem is voltam az állatkertben!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lehet ma kellene csinálnom nekem is egy tesztet, hátha az is zebrás lesz, lehet hogy ma van a zebrás tesztek napja!!! Ma mindenkié zebrás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Panda: Úgy legyen! Én mondjuk fiút vagy fiúkat érzek veled kapcsolatban, de ez nem jelent semmit, mert a saját babámmal kapcsolatban sem érzek semmit. Mármint a nemét illetően. :oops: :oops: Szégyellem is.

jaimee

Ditke. szolidaritásból én is csinálhatok veled egyet ma :?: :!: 8) 8) 8)
vedresandi

Andi

Oké, lehet hogy még a tiéd is pozitiv lesz!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Felébredt a csajom és éhes, mennem kell sziasztok!

B.

KépKépKép
bambika

Ditke: nem zárkózom el a + teszttől :lol:
vedresandi

Bambika! Üdv közöttünk! Jó helyre jöttél, mert itt nagyon beindult a zebrásodás!!!

Lányok! Nagyon forró témánál vagytok mostanában. Ennyire érzitek a tavaszt?
Vendég

Na látom most senki nincs! Mindenki biztos a párján lovagol, vagy rókázik?! :? Én meg itt egyedül mint a kisujjam. :evil:
Vendég

vagy.. ha magamból indulok ki, akkor kómában... iszonyú, pedig engem most nem kerülgaet a zebra :D

Kép
mercure

Krisz: lassan a nyár jön...ez a tavasz utószele lehet :lol: :lol:
vedresandi

Még csak most aludt el... És még mindig fúrnak :evil: lassan összedöl a ház!

Kép
Kép
Kép
olik22

összedöl=összedől

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik! Én utálom, ha fúrnak, olyyan hangos. Zolika nagyon ügyi, hogy tud szundizni!

Andi! Még akkor van 2 hét a tavaszból!!!
Vendég

Krisz: ebben a két hétben eldől az újabb kismamik sorsa....utána már csak a nyárra fogatjuk :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Ja-ja, akkor nekem már csak a nyáron várható a pé-m. :evil:
Vendég

Kb. a szülinapomkor lesz pé-m. Jó kis ajándék lenne! Jó sok ungabungával! :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisz: már én is kiszámoltam,ha most nem,akkor a jövő hónapban mikor van az az ominózus nap,és a kalkulátor pont a szülinapomra tenné :wink: :wink: :lol: :lol: :oops:
vedresandi

Csajszik: Azon agyaltam, hogy lehet azért jött most össze,meg megváltozott a ciklusom ( rövidebb lett 5 nappal) mert abbahagytam a szopcsit? Megkérdezem Leo-t. ( nem mintha nagyon lényeges lenne, de ott van pl. Nemen - ő is most hagyta abba a szopcsit :wink: )

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: biztos hogy köze lehet hozzá,hiszen valami olyankor megváltozik benned :!:
vedresandi

Olik,
Bizony lehet hiszen ha szoptatsz akkor magas a prolaktin szinted.
Vendég

Olik,
Bizony lehet hiszen ha szoptatsz akkor magas a prolaktin szinted.
Vendég

Olik! AZ a lényeg , hogy sikerült! Olyan jó!!!!
Vendég

Betsy,
Köszi a képeket :lol:

Kép
Vendég

Olik: Apa hogyan tudta meg? Már a tesztnél rögtön ott volt?

jaimee

Panda: De éééédimanó....

jaimee

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Panda: Fehéren születnek és utólag "üt ki rajtuk a minta??" :shock: :shock: Látom, még tanulmányoznom kell a pandákat. :D

jaimee

Panda: Ma már vagy 20 x elolvastam a Marquez idézetedet, mindig azt hiszem, hogy valami friss írás, a hozzászólásod része... :D :D

jaimee

Dzsémi: Panda megtéveszt minket az idézettel,de legalább építően hat sokadik olvasás után :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: Ez igaz. :D

jaimee

Jaimee: hát ez tök megható volt :lol:
A tesztelésnél nem volt ott, mert 3.30kor volt :shock: Tegnap nem is említettem, mert nem akartam, ezt csak ma éjjel döntöttem el. Aztán én már nem aludtam. Becsomagoltam a tesztet díszpapírba és a reggelinél átadtam, mint ajándékot az eljegyzésre ( az 5 éve május 15-én volt. ) Szegény zavarba jött, mivel nem KÉSZÜLT semmivel! :lol: Mondtam, hogy ez csak egy APRÓSÁG!!! :shock: Amikor kicsomagolta mindketten sírtunk a boldogságtól :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik! Ez így leírva is könnyfakasztó! Én bizi meghatódtam! :oops:
Én már csak ilyen kis mimóza vagyok.
Vendég

Olik: már a sztorid olvasásától is bevizesedett szemem.Vizuális vagyok,és magam elé képzeltelek Benneteket :oops: :oops:
vedresandi

Látom nem vagyok egyedül a pityergéssel!
Vendég

Krisz: Én is ilyen érzékeny voltm mindig :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: Képzeld: a teszt után azon agyaltam, hogyan mondjam meg :lol: Hát ezt találtam ki :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: én ugyan a nyert welness igénybevételekor terveztem,de ha például hétköznap reggel csinálnék zebrás tesztet,lehet nem bírnék várni...én is várom ezt a percet már nagyon.... :roll:
vedresandi

Andi: Én alig vártam ki amíg megborotválkozik :lol: Nem az, hogy pár napot...Tök feszült voltam :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi! Nyertél wellnest???

Én apás tesztelést tervezek. Bárcsak ott tartanék már!
Vendég

Asszem én most ledőlök egy cseppnyit, mert ma még nem aludtam hajnal óta.
Mindenkinek további szép napot!!!
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Ez nagyon aranyos! :D :D Sajna nálunk a romantikus körítések nem jönnek be. Minél romantikusabb, annál kevésbé. Illetve annál nagyobbat puffanok én.

Én meséltem, hogy mondtam meg?

Na ha nem: Este hazajött egyetlenem, szokás szerint jött oda a pusziadagjáért, simi-sima, ölelés...stb. AKkor a szokásosnál többet kapott, majd a nyaka köré fontam a karom és azt mondtam: Apa leszel, Tibi! Csak arra emlékszem, hogy két hatalmas szürke szempárat láttam magam előtt, ahogy elkerekedett a szeme. Aztán nevettünk és meg voltunk hatódva. Tibi kérdezte, hogy biztos? De biztos? Hol a teszt? Aztán leült a kanapéra, maga elé meredt motyogott, úgy ízlelgette: Apa leszek....

jaimee

Krisz: nyertem,egy welness hétvégén az Aquincum Hotelba.Július 31-ig lehet igénybe venni.Szívem szerint a pozitív teszt után használnám ki.Sietnünk kellene :oops: :wink:
A sors iróniája,hogy én a hajógyári szigeten dolgozom,nem kellene messze mennünk :lol:
vedresandi

JAimee! EZ is édes! Apa leszek. Hát meg majd amikor büszkén a kezében tartja csöpnyi gyermekét meglátod majd milyen édes lesz.
Vendég

Az nem baj, ha közel van. Jaj és min nyerted?? Én nagyon nagy játékos, beküldős vagyok, persze csak normál keretek között!
Vendég

Andi: Én itt Szolnokon is el tudnék tölteni egy welness hétvégét, pedig itt végképp nem nagyon van hol.... :D :D

jaimee

Én is akarnék egy wellnes hétvégét!!!!!!
Vendég

Krisz : írtam privit :wink:
vedresandi

Aha, válaszoltam is, remélem megkapod! Néhe nem küldi el a priviket!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: