A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Köszi Panda! :lol:

Kép
Kép
zsebi30*

Zsebi,
Jaimee extra parás kismami :lol: :lol:
Van még egy táblánk ide meg azt szoktuk írni amikor dátumos esemény van teszt, uh, szülés, vagy bármi. Ha van valamid megírod és beírom :wink:

Kép
Vendég

Jaimee!
Örülök, hogy a babóval minden oké. A hányingert, hányást viszont nagyon sajnálom. El tudom képzelni, mennyire rossz!!! Petinél én is így voltam, még a folyadék sem maradt bent. Mit szedsz végül? B6-ot vagy MagneB6-ot? B6-ból 3x1-et lehet szedni, nekem a doki mondta. Védőnőhöz szerintem nyugodtan elmehetsz, engem a doki küldött az első UH után, és Petinél is még a 9.hét előtt elmentem. Hisz a kiskönyvbe írja be a védőnő, doki, UH-ozó a szűrések eredményét, vérnyomást, vízelet eredményét stb, és nemsokára 12 hetes szűrés lesz. Gravidogram-os papírt kaptál? Illetve ha mész a 12 hetesre, akkor a kiskönyvvel tudod igazolni, hogy nem kell vizitdíjat fizetned, és kapsz róla egy igazolást is. Legalábbis nálunk így működik.
Vendég

Pandácska! Június 15 TESZT, ha addig nem jön a miki.

Kép
Kép
zsebi30*

Most megyek, mert szólít a kötelesség! Majd alvásidőben még benézek!

Kép
Kép
zsebi30*

Én is megyek kicsit tanulni. Ha el nem alszom. :)
Mindenkinek szép napot!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Üdv Zsebi!

Jaimee, örülök hogy "látlak", remélem neml esznek ilyen rossz napjaid és NO PARA!!! :D

Betsy Te hogy vagy?

Kép
mercure

Zsebi!
Én is üdvözöllek :)

Mercure!
Köszi az érdeklődést, én egyre jobban vagyok :) Bízom benne, hogy a 12.hét után már az esti hányinger is meg fog szünni.

Christell!
Jó tanulást! Már az államvizsga tételeket tanulod?
Vendég

Betsy, akkor neked már nagyon jó :D jól látom, a 11. héten vagy ugye? akkor már tényleg nincs sok a harmadból, utána meg úgyis csak örömködni fogsz :D

Kép
mercure

Betsy: Örülök, hogy jobban vagy! Magne B6-ot szedek, de eddig semmi eredmény.

Szia Mercure: Most annyira nem vagyok parás, hétfőn egy kicsit megnyugodtam. Csak számolom a napokat, hogy teljenek, hátha enyhülést hoznak.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Zsebi! dv közözzünk! Vigyázz, mert most nagyon beindult a babásodás itt nálunk!!! Hajráááááááááááááááá!

Olik! Halk gratula! Nagyon jóó! Olyan boldog vagyok, na meg egy kicsit sárga ( :oops: decsak egy egészen picit, remélem nincs hari :? )!!!!

Mercure! Akkor még nagyban keresgeted a dokikat? Remélem hamar megtalálod az igazit. Én is sok orvost elfogyasztottam már, nőt, pasit, fiatalt és öregnek mondhatót is. A mostani 54 éves és nagyon megbízom benne és kimondottan szeretek hozzá járni sőt várom, hogy mehessek. Ne nem azért mert jó pasi. Nincs apakomplexusom! Én a kicsi férjembe vagyok totál szerelmes!

Bettsy! Örülök, hogy kezdesz jobban lenni! Hú mindjárt vége az első trimeszternek, hogy rohan az idő!

Jaimee! Ne aggódj a kiskönyv miatt. Az én orvosom is csak a 11-12. héten küldött a védőnőhöz.
Szerencsére én vagy 3X taliztam vele a terhességem alatt. Én a dokihoz jártam rendszeresen, mert a védőnő semmit nem csinált. Mérlegelni is én mérlegeltem magam.

Pusszantás Mindenkinek!
Vendég

Szia Krisz! Köszi a megnyugtatást! :wink:

Andi hol van?

jaimee

Dzsémi: itt vagyok,de reggel mikor beértem volt egy kis üvöltözés.Ennek eredménye, a kollégám összepakolt és elment.Neki kellene fotózni,de mivel nincs itt,valakinek ezt is meg kell csinálni.Természetesen én vagyok az.

Képzeljétek,tegnap mondta a főnököm,hogy a júni 12-én induló filmet szeretné,ha én csinálnám.TÖrültem neki, de titokban szeretném,ha más csinálná,mert nem szeretnék napi 12-14 órát melózni kismamiként :lol: :oops: :oops: Ugyan még oddébb a ciklus vége,de reménykedem.Ha azt osztják,hogy film,és nincs baba,állok elébe.....meglátjuk,mit osztanak nekem odafentről.
vedresandi

Jaimee!
A Magne B6 nekem sem használt. Nem próbálod meg a sima B6-ot? Mekkora volt a picikétek az UH-on? CRL?
Vendég

Andi,
Remélem más csinálja majd helyetted mert alapos indokod lesz rá :wink:
Vendég

Pandus: én is ebben reménykede,hisz semmi tünetjelenségem nincs :oops: :lol: :lol: (daninál se volt)
vedresandi

[color=indigo][
Itt a szundi, na meg én is :D

/color]

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy: Nem nagyon emlékszem...CLR 1,5 cm körül?? Csak annyi maradt meg, hogy a 8+2-t kerek 8-ra értékelte az UH.

De, asszem kipróbálom a sima B6-ot is, csak nyerhetek.

jaimee

Helló Olik!! :D

jaimee

Andi,
Úgy lesz :wink: :lol:

Kép
Vendég

Csajszik: halkan köszi :roll: Nagyon remélem, hogy vasárnap is ott lesz az a zebra :roll: Pandus: Ha ott van, akkor hétfőn beírhatsz a tabliba, ok?

Andi:
Jó volt a megérzésed, most tényleg nem nyavalyogtam ( csak a derekam miatt :evil: )
Amúgy tényleg nagyon keveset voltunk együtt ebben a hóban, mert Apának és nekem is a derék bajaink vannak. Mondtam már, hogy a SZENTLÉLEKTŐL van :?: :lol: :lol:

Jaimee: SSSZZZIIIAAA!!! Hiányoltunk ám! Örülök, hogy rendben van minden a babóval, a vukkot pedig sajnálom :(

Betsy: Mivel a 18 napra vártam a pét, ezért 13napon még bátran voltunk együtt ( csajszi miatt). Úgy néz ki fiúnk lesz :lol: :lol: Még egy fütyis 8)

Zsebi:Üdv. nálunk! Hamarosan nálatok is jön a kistesó!!! Hajrááááá!

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi! Filmet csinálnál????? Milyen filmet? Ez tök izgi.... Csak az a baj, hogy sajnos ez a lehetőséged most el fog úszni! Babával nem szabad sokat dolgozni! :wink:

Jaimee! Már több helyen is olvastam /szakértői oldalak, nem a kiskegyed :lol: /, hogy a hideg kóla is nagyon jó a hányingerre és a rosszullétekre! Persze nem egy flakonnal, hanem csak mértékkel!

Kép
Kép
zsebi30*

Zsebi: Sajnos a hideg kólán már túl vagyok, egy napig jót tett, másnap már a látványától is a hánytál után kaptam. :( Azért köszi.

Andi: Szerintem se nagyon legyenek vérmes reményid, a filmek száma, amihez közös van, meg van számlálva. :D :D

Olik: Igen, olvastam az aggódásokat, Judytól, innen-onnan, sajnos nem fértem gép közelben. Andinak, mint Wanted felelősnek mindjárt megadom a mobilom, így elérhető leszek.

jaimee

Csajok! Most olvastam, hogy a babagyártásnál akik egyébként nem szoktak sűrűn akciózni, azoknál nem is jó, ha ilyenkor naponta akció van! Azt mondják, hogy mivel a pasi szervezete nincs hozzászokva ilyen gyakori "ürítéshez" nem is fog megfelelő sperma termelődni! Tehát nem szabad sokkal többször csinálni, mint egyébként! Akkor mi csak havonta egyszer fogunk :lol: :lol: :lol: Akik viszont a sűrű akciókhoz vannak szokva, azoknál minden nap mehet! Czeizel okos doki, azt mondja, hogy heti egyszer mindenképpen kell egy héten, mert az öregek se jók megtermékenyítésre!
Tehát hetente egyszer a terméketlen időszakban, és a termékeny időszakban 2-3 naponta!

Olik! Nézd meg a "babás hőgörbék" topikot, ahova már Te is betetted a görbédet, hogy ott van, aki a pé napján akciózott és lánya lett! :wink:

Kép
Kép
zsebi30*

Zsebi: Lehetséges :wink: De nem számít!!! A Zolcsikának lesz egy TESó, nekünk meg egy gyönyörű gyermekünk. Fütyi vagy cunci - az Isten kezében van :wink:

Andi: Véletlenül nem az új Casablanca -t? :wink: (tegnap erről beszélt a fáma)

Kép
Kép
Kép
olik22

ZSebi: Hááááát....Én eleve nem vagyok híve a naponta történő akciózásnak. Mi ehhez mondjuk már öregek is vagyunk, nekünk a 48 óránkénti is megerőltető volt.... :D :oops: De azért 2 naponta érdemes, főleg pé körül a siker érdekében.

Andi: Én szeretem ha zaklatnak. Perverz? :D

jaimee

Zsebi/Dzsémi: én is így gondolom,szeretnék már hiányozni a filmgyártásnak kábé 4 évig :lol: :lol: 8)

Zsebi: nekem tudod mi a szívfájdalmam,amikor terhes görbéket nézegetek????(akár itt,akár a fertin)
Én azt nehezményezem,hogy akik jelölik az együttléteket,azok a PÉ után gyakorlatilag nem vannak együt (eztmostjólmegaszontam),és előtte is csak párszor.Nem vagyok piszológus,csak nekem ez kicsit túl direkt.Persze ez csak az én személyes szöszi véleményem.
vedresandi

Osztom Szöszi véleményét :wink:

Na majd én panaszkodom mindenki helyett szóval ég a méhem fáj a derekam és éhes vagyok :lol:
Vendég

Dzsémi: nem perverz.Határozz meg egy napszakot,mikor akarod!!!

Olik: nem.Egy új magyar romantikus vígjáték.Még csak munkacíme van,ez még változhat
vedresandi

Ja és még valami Zsebi: nem vagyok nimfomán :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hát mi pl. szertünk szexelni! Lehet nálunk az a baj, hogy túl sokat akciózunk! :oops: :?
Vendég

Krisz,
Az nem lehet baj ha két ember szeretgeti egymást persze ha napi ötször az már talán kicsit sok :lol: :lol:
Vendég

Andi! Akkor enyhítek egy kicsit a szívfájdalmadon és elárulok valamit! :lol: Én régen a fertybe a pé utáni akciókat soha nem jelöltem be. Nem azért, mert nem voltak, csak a baba szempontjából /és a hőt ezért vezetem/, nem láttam már jelentőségét ennek a jelölését. Nem lehet, hogy más is így van vele?????
De levontam a következtetéseket! Andi, Kriszta tuti szexmániások! :lol: :lol:

Kép
Kép
zsebi30*

Andi: Vagy pé után már nem jelölik az együttléteket, mert már nem nagyon érdemes....Én legalábbis így voltam vele.

Az időzített együttlétekről csak annyit, hogy némely párnak szüksége van némi "túl direkt" eszközökre, különben évekkel meghosszabbodik az az idő, amit babavárással töltenek, annyi türelmük pedig nem biztos, hogy van.

Eltérőek a szokások, nem mindenki tud együttlenni 24-48 óránként, a pár valamelyik tagja folyton elutazik, sokat dolgoznak, fáradtak...

Persze nem kell átesni a ló tulsó oldalára és pl. a hőgörbe szerint élni, percre pontosan 48 óránként hancúrozni hónapokon át....megszállottság itt sem jó dolog....Arról nem is beszélve, hogy egy idő után csak begörcsöl az ember...

jaimee

Zsebi: Látom, egyformák vagyunk. :D :D

jaimee

Pandácska! Panaszkodj csak nyugodtan, egy leendő kismamának ezt elnézzük! Sőt, én még irigylem is! :wink:

Kép
Kép
zsebi30*

Már akkor sejtettem, hogy van valami, amikor 2 nappal ezelőtt huncutkodtunk és utána megfájdult egy kicsit a pocim. Nem szokott.

Kép
Kép
Kép
olik22

Na jó,lehet,hogy igazatok vam,és nem jelölik PÉ után.Nem is ragozom,de tudnék még kukacoskodni,ha akarnék,de nem akarok.
Nimfomán állat vagyok és kész :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Panda: Biztos nálad ragadt az én étvágyam is. :D

jaimee

Andi: Most nem tudom, hogy jött fel ez a nimfomán dolog, elvesztettem a fonalat :shock: , de ha nimfomán lennék én büszke lennék rá.......Asszem.....Vagy nem?!

jaimee

Pandácska: csak nyugodtan!!! Kismamiknak jár :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Nálunk az a baj, hogy nem is lehetne megszervezni az együttléteket! A párom nem úgy dolgozik, hogy reggel elmegy és délután hazajön. Van, hogy délután megy, vagy este dolgozik. Ilyenkor reggel kellene megoldani, ami meg a gyerektől nem mindig megy. Szóval én még ha akarnám akkor se tudnám megtervezni! :wink: De bevallom, hogy tavaly amikor a babát "gyártottuk", akkor volt olyan akció, ami csak erről szólt, és csak emiatt volt! :oops: Nem ezek voltak életem legszerelmesebb együttlétei, de akkor ez nem érdekelt!

Kép
Kép
zsebi30*

Dzsémi: csak vicc volt!
Egyébként a fertiben jelölt együttlétek számából jött a nimfomán gondolat.Ennyi.
Azért én is igyekezni szoktam,hogy az időzítés,még ha nincs és görbém,de érzésem szerint sikerüljön hónap közepe felé :wink: :wink:
vedresandi

Ne beszéljetek már a kekszről mikor nekem nem lehet :wink: :? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet.
Pár hete találtam rátok,azóta követem soraitokat. MINDENKINEK NAGYON DRUKKOLOK! Nincs is jobb dolog a világon a gyermekeknél :D .
Pár szót rólam: van egy majdnem 4, éves kisfiam és egy 22 hónapos kislányom. 6 hónapja próbálkozunk a kistesóval.

Bambika

KépKépKép
bambika

Bambika,
Üdv! A gyerekek mennyi idő alatt sikerültek? Hány éves vagy? Ez egy nagyon jó kis társaság ezt láthattad :lol:
Vendég

Andi: Jaaa, értem. :D :D Akkor engem ilyen egyáltalán nem fenyegetett soha... :D :D Hát persze, ha már az ember babát szeretne, nyilván nem hagyja ki szándékosan azokat a napokat, amikor várhatóan pé-je van. :D :D Szerintem ti jól csináljátok, okosan is és a természetes jelleg is megvan. Mi ennél jóval direktebbek voltunk, de szerencsére csak egy hónapig...így szegény párom nem érezte magát egy két lábon járó spermabanknak.

jaimee

Dzsémi: nálunk is nehéz lenne nagyon direktnek lenni,mert gyakorlatilag egy mormotával élek együtt :lol: :lol: :lol:
Eszik-alszik-eszik-alszik...közbe kell elkapni,és a lényegére térni :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee!
Papírt nem kaptál az UH-ról?

Olik!

Május 4-én volt az a bizonyos nap? Május 1. 12:42 és május 4. 00:49 között ír kislányt.
Vendég

Panda: Neked nem lehet? Ezt nem tudtam. Ne búsulj, nem vagy egyedül. Mi az első + teszt óta leálltunk, Tibi sem nagyon bánja, nem szeretné, ha lehánynám... :D :D

Szia Bambi!

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: