Sziasztok!
Lányok, Katica, köszi az érdeklődést!
Nem tudtam tegnap jönni, eset 11-re értünk haza.. Reggel 7-re mentem BMC-be, és délután 2-kor végeztem.. Minden rendben. jobb és ball oldalt megszámolt 5 plusz 11 tüszőt!

nem is tudtam, hogy ilyenkor már meglehet számolni!

Mostmár a stimu megy, 175NE Puregon, 1 luveris, 1 deca. naponta.. Most kezdek úgy kinézni, mint aki sündisznóval hál! Az orvosi igazolásra kellett sokat várni.. Aztán progiszuri rendelés, és este színház.... Isteni volt!
Csibe, mi lehet ez a fájás, biztos jót! Már csak néhány nap! Drukkolok!
Nyulaszka, gondolok rád! A legjobb dokihoz mentél, jó kezekben leszel!
Aranyos vagy a gépkapcsolgatással kapcsolatban!

Meg a bölcsivel is!

Köszi a támogatást!

Ikreknél 6 év? Huhu...
Az egy embrió sem kevés, ha olyan!

Belgiumban kizárólag 1 embriót ültetnek vissza 3 év alatt... és hát elég fejlett ország!
Alle.... Azért én még a vérvételed megvárom!
Julika, olyan szépen tudsz írni... Jó olvasni... A lurkók biztos rajonganak érted,, Remélem a mi gyerekünknek is ilyen tanítónénije lesz, aki ilyen értékeket képvisel!
Katica, ez a baj, a sütitéma...

Dehát ha annyira finom! :9 Remélem én is mostmár legyártom azt a kókusztekercset! A hétvégén megveszem a hozzávalókat!

Én is diétázni akarok, de persze leghamarabb hétfőn kezdem... hogy ne jöjjön fel sok a lombikkal, a hormonok így is gyarapodtatnak!

Az elsőnél szépen lement aza 3-4 kiló, de most jó lenne, ha fel sem jönne. Na, majd meglátjuk ...
Pandus, itt a madarak csiripelték, hogy leírtad a születéstörténeted más topicba... nekünk is megírod? Végülis az is beültetés utáni érzés

Na, nem számonkérés, tudjuk, hogy sok dolgod van
Katavirág,
Ezt az óvszeres dolgot én is mondtam már páromnak, és ő is a napos oldalát is nézi, hogy soha nem kell védekeznünk:) Jaj, a barátnőm párja búvárruhának hívja... szörnyű... bocs, ezt meg kellett osztanom....
Jó hétvégét nektek! Holnap jövök!
Cyberölelés Nektek!
Brumi