Adri, nagyon sok erőt Nektek mára! Tuti minden rendben lesz, aztán gyorsan bekopog a baba!
Reggel Apával összekaptunk.
Miután Peti megszületett, az első 2 hétben állandó segítségként itt volt. Szoptatásnál hozott inni, ha kellett etetett közben, ringatta a gyereket, segített fürdetésnél stb.
Mióta múlt hét hétfőn visszament dolgozni, alig foglakozik Petivel.
Igen, kivettem a kezéből mert nálam könnyebben megnyugszik és Én nem bírom hallgatni, amikor sír.
Apa meg igen. Ahogy Ő mondja, nincs anyai szíve, így ha tudja hogy a gyerek nem éhes, tiszta a pelus és nem fáj a hasa, akkor valszeg csak kedvtelésből???? sír.
A lényeg, hogy Peti az elmúlt napokban elkezdett nézelődni a dolgok iránt, így az arcokat is figyeli, akik foglalkoznak vele. Na már most, reggel nézett mindenfelé, csak Apjára nem. Következtetés: "A gyereket nem érdekli az Apja". Mondtam neki, hogy ha többet foglalkozna Petivel, megismerné a hangját és figyelne rá. Reakció: Igen, de Ő fáradt mert reggel 1/2 5-kor kel, 6-kor indul dolgozni napi 4 órát utazik, mire este 7-kor hazaér, már nincs energiája Petit tutujgatni. Ezt meg is értem, de hétvégén sem foglalkozik vele nagyon, mert hogy neki ki kell magát pihennie. Amikor mondtam, hogy én is fáradt vagy és Én még kevesebbet is alszom mint Ő, azt válaszolta hogy igen, de nekem ez most a "munkám", hogy a Petivel foglalkozzak. Gyakorlatilag kifejtette, hogy ő akkor akar foglalkozni a gyerekkel, amikor kedve van hozzá.
Ráadásul éjjel valamit átment a gyerekszobába megnézni a számítógépen és sikeresen felkeltette a gyereket. Majd amikor mondtam neki, hogy köszi, akkor közölte, hogy persze, fogja rá, hogy miatta kelt fel a gyerek.