Norka
Anyunak vagy 10 éve van cisztája.Eddig le se sz...ta,most nézette meg,de uolyan,mint volt.
Azért nézesd meg.Nem szabad elhanyagolni az ilyesmit.
Kavicska
Milyen jó a görbéd,és milyen becsületesen mérsz!Sztem előbb volt p.é-d!Lassan már megérett egy teszt is!Drukk+++++++++++++
Rambóka
Nem vészmadárkodom,de hisztiből ez még csak a kezdet.Az én hátam most pl. olyan,mintha megkorbácsoltak volna,mert rászóltam a csajra,hogy ne csináljon vmit,és a karmolás volt a bosszú.
Vöcsök
Bár nekem nem volt ilyen tesztem,de gondolom oda kell tenni,ahonnan szivárog,és megmutatja .
Babancs
Keményedik a pocakod???Akkor tényleg nyomasd a mg-t!Na meg mondd a dokinak.
Niki
Nálad ez p.é,az tuti!
Én olyankor sík ideg vagyok,de a te "kapjuk el apát" reakciód hatékonyabb
Andika
Jó,hogy vezeted a táblázatot ,ügyes vagy!Bár rossz látni nálam a kérdőjeleket,de ez nem a Te hibád!
Dimet
Még asszem Neked sem gratuláltam!Hát majd akkor most:Hatalmas gratula!
Ella
Előre is bocs a hülye kérdésért!
Látom a babád nevét,de izéke....nem tudom fiú,vagy leány név?!
A vonalzó alapján fiút mondanék,de az érzésem szt. lány.
Magamról kicsit:
Ma beadattam Adánaka bárnyhimlő elleni szurit.Már október óta itt van a hűtőben,de mostanra lett a gyermek takonymente(két hete nincs bölcsi).Holnaptól viszont lesz,így készülünk az újabb megbetegedésre.
Magát a szúrást elég jól viselte,pedig az előzmények tekintetében levágtam a körmét ,nehogy összekarmolja a dokinénit.
Azóta keresi,hogy hol a szurija?!No,mert a hűtőben tároltuk,és hiányolja a dobozt!
Vérzésem már elég kevés,délutánig semmi nem volt.Jól el is bíztam már magamat.De holnaptól azért már hőmérőzök,csak úgy edzésnek.
Na,meg megyek fogathúzatni.Sajnos még dec elején kettétörött a fogam(hosszába),de akkor nem foglalkoztam vele,ismert okokból.Mostanra meg a fele a fogamnak úgy mozog,hogy már zavar.
Jó éjt,és puszika!Én meg megpróbálom magam rávenni némi szociológiára,népegészségtannal fűszerezve.

), de azért nem hagylak kis benneteket