A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szonja,
Tényleg nem szeretnélek elkeseríteni, de ilyen hö mellett SZERINTEM nem vagy babásKép Sajnálom KépKépKép

Alice!
Már napok óta hiányolunk!
Moni
mj

Sziasztok lánykák,
Beszti, ha nekem küldtél mail-t azt sajnos nem kaptam meg. Már régóta nem akar valamiért mûködni a freemail-es címem, de majd megpróbálok újat létrehozni.
Kérdeztem tegnap anyukámat a vizsgálattal kapcsolatban, és õ is normálisnak tartja, hogy 5-6 hét múlva kell visszamennem. De majd rákérdezek a kh.-ban mikor megyek a vizsgálatokra, és mondta a doki, hogy a terheskiskönyvben is le lesz írva, hogy mikor milyen vizsgálat következik.
UH már volt és szerintem ennél többet az elkövetkezõ hetekben sem látnánk még, ugyhogy szerintem is reális ez a pár hét várakozás.
Beszti és a többiek: miért kellene sûrûbb ellenõrzés? Mit kellene ellenõriznie a dokinak?

A tünetekkel kapcsolatban: a fizikai tüneteken kívül, lelkileg abszolút nem éreztem meg, hogy babám lett. Talán mert nem is mertem volna beleélni magam. Most pedig ott tartok, hogy vannak napok, mikor észre sem veszem, hogy terhes vagyok. Csak többet alszok..
Hogy bírjátok a munkát ilyen jó idõben?
Pusszancs
Viki26

Marcsi,
ha az a gondod, hogy ne lássa akárki, nem publikussá is tehetjük az albumot, hogy csak jelszóval lehessen hozzáférni. Úgy tudom ezt is tudja a rendszer. Akkor ugyanazzal a jelszóval kellene védeni, mint amivel képeket lehet feltölteni.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Viki!

Pont ezekkel kapcsolatban irtam mélt, hogy ezekre válaszoljak, de ne terheljem a topicot. De ha nem megy, akkor mindenkitöl elnézést kérve ideirom:

Nem tudom, hogy neked milyen terheskönyved lesz, de bizony az enyémben nincsenek benne a vizsgálati idöpontok. Csak az, hogy miknek kell lennie.
Pl. igy:
Vérkép vizsgálat: ........... ...................
I. ........... ...................
II. ........... ...................
III. ........... ...................

Hát ebböl semmiféle idöpont nem derithetö ki, ugye?
Az egyes vizsgálatok szükségességét a doki mondja meg. Most pl. az AFP-nek nevezett vizsgálatom az orvosi vizsgálat után 2 héttel volt esedékes (ezt a vizsgáltot a 16. héten kell mindenképpen megcsinálni), és 2 héttel utána kell ujra mennem.
Viszont UH csak néhányszor van a terhességben:
1. 6-8. hét körül a terhesség meállapitására
2. 12 héten tarkóredömérés (Down-kór szürése)
3. 18-20. héten un. genetikai UH (ekkor a baba minden testrészét alaposan végignézik, hogy minden rendben van-e)
4. 32. hét körül a magzat fejlödése és a késöbb kialakuló fejlödési rendellenességek miatt
5. 36-38. hét körül a magzat méretének és helyzetének, magzatvizmennyiségnek a megállapitására

Szóval az biztos, hogy mivel ezek elég ritkán vannak, ezért ennél gyakrabban kell orvoshoz járni.
Már csak azért is:
- orvos a méh méretéböl is tud következtetni arra, hogy minden rendben van-e
- a problémáidat, kérdéseidet valakivel meg kell beszélni, és ehhez szakszerüség miatt orvos kell
- az esedékes vizsgálatok gyakoribbak, mint az UH szürések. (Még egyéb oko is lehetnek, de most más nem jut az eszembe..)

Anyukád meg gondolom elég régen volt már várandós, akkor még biztosan nem kellett ilyen gyakran járni, viszont ilyen eszközök sem voltak, és szürövizsgálati lehetöségek sem.
Az Uh pl. nagy segitséget nyujt, hogy bizonyos veszélyeket már korán észrevegyenek. (Átlagostól eltérö magzatviz, magzati lepényelégtelenség stb...)
Hidd el, neked is jó, ha gyakrabban jársz, mert az ember igy is eléggé be tud "rezelni", föleg, ha sokat olvasgatja a szakirodalmat.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Móni!
Nem keseritettél el mert én is ezt irtam! Kép
Szonja
Szonja

Sziasztok!

Mi ez a zebrafarm dolog? Lemaradtam.
Lécci nekem is irjatok, ha valami csak mélen megy. Eddig nem voltam tagja a rendszernek, de szeretném, ha bevennétek. Köszi.
gajdoseni@freemail.hu

Timea!
Az azonositoba (csak azt töltsd ki) ird be a neved, akkor nem leszel névtelen.

Eni
Eni

Edelweiss!

Azt hiszem Móninak akartál válaszolni, de én sem örülnék, hogy megláthatnák a képemet. így is néha arra gondolok, hogy ha valaki elolvassa ezt az oldalt akkor lehet hogy rám ismer.

szerintem is jelszavazzuk le és ez csak magunknak lesz info bázis.

Moni!

szuper, akkor az 1-es könyvet én is másolom a talira. És jó a torna?

Melinda,

jó ötlet összeirni az alap dolgokat, bár már anniyan megtették nem?

Marcsi
Marcsi

Hogyan kerulhetnek fel a levelezesi listara? Lehet?
Timea
Timea

Beszti,
nagyon köszönöm a részletes leírást. Utána fogok járni ezeknek a dolgoknak és, ha kell akkor erõszakosabb leszek a dokinál. Azt is el tudom képzelni, hogy én értettem valamit félre, de majd a vizsgálatok során és a védõnõnél minden kiderül.
Csak a jövõ hét utáni hétre terveztem, hogy elmegyek a védõnõhöz. Ez ugye nem túl késõ? Akkor akarom a vizsgálatokat is megejteni.
Ha nincs UH, akkor milyen vizsgálatokat végez a doki?

Elnézést a többiektõl, mindjárt megpróbálok egy e-mail címet kreálni és akkor nem zaklatlak Titeket ezzel a témával.

Mi ez a zebrafarm?
Viki26

Viki! Ha a valasztott orvosod mar megvizsgalt, a terhesgondozoban valoszinuleg nem fognak. Megmerik a sulyodat, felveszik az adataidat, kikerdeznek a csalad kortorteneterol, lesz vizeletvizsgalat cukorra, feherjere es meg egy dologra amire mar nem emlekszem. Ez minden alkalommal lesz. Megmerik a vernyomasodat is, nagyjabol ennyi.
Minden jot!
Timea
Timea

Lányok!
Emil ment mindenkinek, nézzétek meg.

Edelweiss
edelweiss

Én nem kaptam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is e-milt akarok!!!! KépKépKép
Moni
mj

Küldj nekem egy emilt, és elküldöm. KépKépKép

Edelweiss
edelweiss

Tímea
Add meg az e-mail címedet, akkor tudunk neked is írni.

Viki26
A zebrafarm pedig egy hely nekünk, amit mindannyian el tudunk érni, képeket és egyéb file-okat lehet feltenni és megnézni.

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss!

Én is kérek mailt!

caldea@freemail.hu

Caldea
caldea

Sziasztok Lanykak!

Huuu, de sok kisbaba fogant hirtelen. Lassuk csak: Barbi, Gyongyoske, Panna, Viki, Krisztinka, Ancsi. Ugye nem felejtettem ki senkit sem? Ha igen, bocsanat. Szinte mar kovetni sem tudom, mert tegnap kezdtem el olvasni a lemaradasomat. Szoval, nagyon jo egeszseget, gyonyoru babassagot kivanok Nektek, draga Lanyok! Ha valakit kifelejtettem, attol most bocsanatot kerek es Neki is minden jot es szepet kivanok!
Ancsi! Nagyon vigyazz a pici Babocadra, es ne gondolj csak szep dolgokra, es tedd azt, amit a doki mond. Meglatod, minden a legnagyobb rendben lesz. Most sikerulni fog!
Krisztinka! Te szedtel most valami gyogyszert, vagy csinaltak Veled vmit? Azt tudom, hogy utoljara oktoberben mensiztel es hogy policisztas voltal. Ne haragudj, de nem emlekszem, pontosan mi is volt, mert mar eleg regen irtal ezelott.
Pocaklakosok! Pihenjetek nagyon sokat, vigyazzatok Magatokra!
A tobbieknek es persze magamnak is azt kivanom, hogy mielobb kovessuk a Pocaklakosokat. Kitartas, tudom, hogy mindenkinek sikerulni fog elobb vagy utobb!

Jaj, Lanyok! En is ugy szeretnem mar azt erezni es tudni, hogy egy Baboca koltozott belem...

Mamacs! Ejszaka en is azt almodtam, hogy babas vagyok. Mar a pocimon is lehetett latni. Annyira boldog voltam. Mikor valik az almunk valora?

Edelweiss! En sem kaptam e-mailt. nedina76@hotmail.com Kerlek, kuldj nekem is!

Otthon milyen ido van? Itt eleg enyhe, tegnap sutott a nap, ma egy kicsit esett, de olyan tavaszi erzesem van...
Valahogy olyan boldogga tesz ez, de a leginkabb az, hogy van egy Draga Ferjem, aki a vilag legdragabb embere!

Na puszi Mindenkinek!

Edus
Edus

Melinda!
Annyira jo, hogy ennyi infot irsz mostanaban.
Ugy tudom, peteeres serkentot szedsz, neznek UH-val is? Sikerult dokit talalnod No-ban?

Doris!
Remelem, minden rendben lesz a fogmuteted soran!

Edus
Edus

Edus
Elküldtem a mailt.

Edelweiss
edelweiss

Lányok!
Ancsival mi van???? Nekem kerülte el a figyelmemet valami?

Kata
Kata007

Edelweiss,

Nekem nem fogadja el a jelszót, pedig olyan szivesen feltettem volna 1-2 fényképet a családról meg a házikedvencekrõl!
Lehet hogy bééjna vagyok?Kép

Panna
Panna

Panna

Elõször be kell lépni az adminisztrációnál, ha fel akarsz tenni képez. Minden jelszó és azonosító ékezet nélküli. A felsõ azonosító a nézegetéshez van, amit alul találsz a levélben pedig mindenre jogosít. A képek feltöltésére is.

Edelweiss
edelweiss

Marcsi!

Most szombaton nem tudok menni tornara, de a konyvet szivesen megneznem. Majd remelhetoleg a talin. Kép Kov. szombaton sem tudok, mert a holland tronorokos eskuszik (az eskuvore nem vagyok hivatalos Kép ) de az itteni holland kovetseg szervez egy kis bulit. A baratom holland ezert tudunk menni.

Edelweiss!
Legyszives javits ki 9c 3cn. Kedden doki nenire varva megjott. Koszi.

Azt hiszem ma csak ennyire futja, meg az este talan lesz idom elolvasni a termest. De nagyon felek a szigorlattol, igy tanulnom kell. (Egy-ket program igy is van, amit nem lehetett lemondani.Kép)

Klari
Klari

Edelweis!
Én sem kaptam mailt.
szedit@vianovo.hu

Tényleg mi lehet Ancsival, hogy nem jelentkezik? Lehet, hogy rögtön kiírta a doki táppénzre? Nem üzent valakinek?

Edi
Edi

Edelweiss!

Koszonom szepen!
Sajnos meg nem sikerult megnyitnom, rakattintottam, de nem jott be semmi. Mindegy, majd este a Ferjemmel.

Edus
Edus

Haliho lanyok!

Edelweiss en sem kaptam mejlt, bar lehet hogy a levelezo szerver vacakol.Kép

Velem semmi kulonos, kisse meg depizek, de majdcsak tuljutok rajta....

Tenyleg, mi lehet Ancsival? Vgay dokihoz ment es nem jon egesz nap?

orsoly
orsoly

LanyokKép
Mindenkinek koszonom a drukkolast meg a pozitiv sugarakat de attol tartok tartalekolnotok kell az energiakat, mert a mutetet elhalasztottak mivel meg gennyes a fogam. Kaptam egy ujjabb gyogyszeres tomest es a mutet kovetkezo idopontja febr.06.
EdelweissKép
Orulok, hogy nincs tul nagy problema VeledKép
Koszi az SMS-t. Nogyogyaszhoz holnap megyek es majd hirt adok magamrol....Nagyon izgulok az endommal kapcsolatban.
Szerintem is jo otlet lenne a zebrefarm titkositasaKép

Mindenkinek szep estetKép

Puszi: Doris
doris

Edus
Serophene-t irtak fel hormonvizsgalattal koritve Kép
Nem kovetnek UH-an mivel egyelore M.o-i Nogyogyaszom van es az eleg korulmenyes lenne. Itt majd akkor keresek ha mar lesz valami a pocakomba. Nemetbe lerazzak az embert ha meg csak a hatodik probalkozasnal tart Kép....meg nem is nagyon ertenem a szaknyelvet.
En az UH-t LH erteken alapulo ovulacios tesztel helyetesitem. 24-36 oraval a tuszorepi elott pozitivat mutat.
Erdekesseg hogy a 14-ciklusnapon volt a legalacsonyabb a hom, de akkor se nyak se pozitiv eredmeny nem volt. Miutan ket napra ra felment a hom ket fokkal....na akkor jelzett eloszor pozitivat.
Most vagy santit az a felteves miszerint a legalacsonyabb honel reped meg a tuszo, vagy pedig az ovulacios teszt hibadzott Kép

Ma eleg depis napon van ugyhogy kivonulok a forgalombol Kép

Udv Mindenkinek
Melinda

Orsoly
Az emilkéd visszajött, hogy most nem bírja kézbesíteni. Azt hiszem a levelezõ szerver vacakol.

Edi
Elküldtem.

Mindenki
Kaptok még egyet, mert ez így már nem igazán egyértelmû.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Marcsi

Februar 20-an tervezzuk hogy hazamegyunk....a konyv meg a kazetta mindenfelekeppen erdekelne. Kb egy hetig maradunk ugyhogy lesz ido az uzletet is lebonyolitani Kép
Ha megadod a cimet vagy telefont akkor szemelyesen is eltudom intezni.

Szonja

Nem tudok semmi biztatot mondani neked mar erre a ciklusra ugynez ki megfog jonni. Kép
Ne lovagolj sokat a teman inkabb vegyel a kovetkezo ciklusra ovulacios tesztet, vagy kerd meg az orvosod hogy kuldjon el olyan vizsgalatokra ahol meg nem voltal. Nem tudom hogy inszemmel vagy lombikkal hogy allsz? Figyelj oda hogy a parod laza nadragba jarogason ne igyon semmifele alkoholt, a viz max 30 fokos legyen, ne dohanyozzon, es a megfelelo alkalom elott legalabb hat napig eheztesd.
Este alvas elott akciozatok (ne kelj fel utana)

Szerintem amit leirtam azzal Te mar reg tisztaba vagy Kép...csak itt papolok neked...
Melinda

Sziasztok!

Alig tudtalak végigolvasni benneteket.

Ancsi, nagy gratula! Örülök nektek!

Breki, én is kérdezhetek? Most havi béresek vagyunk, teljes foglalkoztatásban, és folyamatos mûszakban. Mi van akkor, ha a cég egyoldalúan meg akarja változtatni a munkaszerzõdést, az én káromra. Ha nem írom alá, mit tehetnek velem? (órabérre akarnak átteni bennünket)Köszike

Képzeljétek, ma voltunk Tapolcán. Hát, baromi kedvesek. Kicsit sokat kellett várni, de legközelebb már minden jobban fog menni. A legjobb hír, hogy a páromnak 70mill/ml-es matyiszámot állapítottak meg, melynek 80%-a jó mozgású!
8 ampulla vért vettek, vizelet vizsg, hüvelyi uh. És, a 6. napon 5,5mm-es endometrum (a múltkor félidõben 2,2 volt), és két tüszõcske, ami nõ. Egy hét múlva kell mennem, akkor ellenanyag vizsgálat, meg egyéb kenetek. De elõtte 5 napig no sex. Most is alig bírtuk ki :-)
Annyira fel vagyok spanolva! Tiszta izgi, hogy végre történik valami!

Szorítok mindenkinek, és bocs hogy ilyen hosszú voltam.

szer-szer, öl-öl
Lora
Lora

Doris,
Sajnalom, hogy nem tortent meg a mutet (pedig nagyon drukkoltam). Jo lenne, ha mar tul lehetnel rajta.

Marcsi,
Par nappal ezelotti kerdesedre a valasz: Egyenlore spontan propalkozunk, mert a parom nagyon ellenkezik a masodik inszem ellen. Azt hiszem en is be vagyok egy kicsit rezelve. A multkorinal 6 petem erett meg minimalis stimulaciora. Mi van ha igaz az, hogy terhesseg utan fogekonyabb az ember, es most mindegyik pete megtermekenyulne? Szoval ezert is szeretnek egy kicsit meg varni a mesterseges dolgokkal.

Melinda,
En is ovulacios tesztet hasznalok minden ciklusban. Nekem altalaban akkor megy le a homersekletem, amikor a teszt pozitivat mutat. Tehat a peteeres csak 24-36 orara ra kovetkezik. Akkor meg mar vigan fenn van a homersekletem. Szoval en is eleg ertetlenul allok a dolgok elott. Lehet, hogy honapok ota rossz idoben akciozunk?

Minden kismamanak nagy gratula. Ancsi. Nagyon vigyazz magadra, hormonokat folyamatosan nezesd!

Cipomama
Cipomama

Melinda,Cipomama!
Én csak egyetelen egy havi mintával rendelkezem a "hömérözés és ovulációs teszt együttes alkalmazása" cimü tanulmányból, de ez elég sikeres volt. (7.hetes terhesség).
Szóval, ami nálam volt: a pozitiv ovi teszt után 2(!) nappal volt igazi hömérséklet esés, ami után már csak emelkedés volt.
Névszerint:
15.nap (pozitiv OV.teszt) 36,6
16.nap 36,6
17.nap 36,5 (ekkor volt a legalacsonyabb)
18. :36,9
19. :36,9
20.nap:37,0 21.nap:37,0 22. nap:37,2 23.nap: 37,0 és igy tovább, végig 37.0 és 37,2 között. (popsiban mért adatok)
Szóval lehet, hogy ez is mindenkinél más és más,kinek hogyan megy fel a hömérséklete. Hozzáteszem, hogy én a Serophent is a 3-ik naptól szedtem, lehet ez is kicsit bekarvart, hogy nálam igy alakult.
Én szerintem az a lényeg, hogy ha látod a pozitiv jelet az OV. teszten, probáld meg elkapni apátKép...A hömérséklet meg majd alakul, ahogy akar...Kép

Edelweiss, irtam e-mailt, remélem megkaptad!
Sziasztok
Barbi
Barbi

Lányok!
Szedett valaki közületek Norcolut-ot? Tudtok rola mondani valamit?
Koszi elore is!
Andi
andi28

Sziasztok lánykák! KépKép

Most derült ki, hogy a jövõ hétne elutazok. Valaki karbatartaná addig a táblácskát? Excelben van és megírom neki azt is, hogy hogyan kell csinálni.
Ráadásul ma meg kellene jönnie is, és a hõm még mindig fent van 36,9-en. Ennél fentebb nem is nagyon emlékszem, hogy ment volna. Szóval kezhetek izgulni. KépKépKép

A mai ccn jelentés:

<pre>
Kisvuk 4c 56 cn Svájc 27 év
Doris 10c 45 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 42 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 42 cn Adács 27 év
Gabó 31c 40 cn Miskolc 27 év
Edina 11c 37 cn Coimbra 23 év
Klari 8c 36 cn Budapest 31 év
Sien 16c 31 cn Budapest 29 év
Edi 10c 30 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 24 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 23 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 22 cn Szeged 32 év
Monchy 7c 22 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 20 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 20 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 19 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 17 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 16 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Indigo 3c 13 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 10 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 9 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 8 cn Budapest 27 év
Lora 16c 7 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 5 cn Budapest 30 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Melinda, Cipomama!

Most már értem miért nem mutatott még pozitívat az LH tesztem! Ugyyanis ez az elsö hónap, hogy én is használom.
Ma gyönyörüen lement a höm 36,4-re Kép, szúrkál a bal oldalam, ami azt jelenti, hogy jobb oldalon fog a petécském megrepedni (úgy müködök mint a vakbél, az ellentétes oldalon szúrkál), de az LH teszt még egy haloványka kis csíkocskát sem mutatott!!!!

Ha ez tényleg így van, akkor most lehet, hogy augusztus óta rossz idöben akciózunk? Nem csoda, hogy nincs belöle baby!!!!! Végigakciózzuk a hömérö szerinti peteérés idöszakát, aztán 3-4 napos szünet, mert annyira "belefáradunk". És lehet, hogy pont akkor van a peteérésem??? KépKépKép

Na majd most kiderül! Mától 2 naponta szex be van táblázva, és az LH teszt pozitívat mutat még attól számított 2. nap is szex.
Kiváncsi vagyok mi lesz! Nektek is drukkolok. És most össze kell jönnie! KépKépKép

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok!

Percre pontosan...
17c 1cn Kép
Edelweiss, légyszi javíts ki!

Lora! Örülök, hogy kezd beindulni Nálatok a dolog!Kép Az ellenanyag vizsgálat hogyan zajlik?

Pusz, Sien.
Sien

Sien Kép Sajnálom.

Edelweiss!
Jujj nagyon drukkolok neked KépKép
Mindjárt küldök egy emilt!
Moni
mj

Sziasztok!
Remélem nem baj, hogy én is beleszólok illetve válaszolok Sien a Lorának feltett kérdésedre.
Nekem is csináltak ellenanyag vizsgálatot, ami sajnos pozitiv lett. Zona pelucida (ami a petesejt legkülsõ rétege)itt vannak a spermium ellenes antitestek, amit a sejt termel.
A vizsgálat egyszerû tûszõrepedéskor egy kis nyákot szívnak ki s laborban végzik a tesztet. DE vérbõl is kimutatható, az immunlaborból tudom. Ha valakit érdekel leírom, hogy az immunlaborban milyen vizsgálatot kell kérni.
Üdv. Nyuszi
Névtelen

Nyuszi!Kép Köszi a választ! Sajnálom, hogy pozitív lett az eredményedKép! Ezek után mi a teendõ? Lehet ezt valamivel kezelni, vagy marad a lombik?

Moni!Kép Köszi az együttérzést! "Szerencsére" már rutinos vén róka vagyok, így gyorsan túlteszem magam rajta.Kép

Pusz, Sien.
Sien

Nyuszi,
Engem érdekel! Mácsak azért is mert az egyik ismerösömet érdekelné a téma.

Ha jól emlékszem a lány 6-7 éve nagyon fiatalon terhes lett, de elvetette Kép (most hagyjuk hogy jól tette e vagy sem). Most babát szeretnének, az apa ugyanaz a férfi. Felléphet e nála ellenanyagtermelés? Azt, hogy mit mondtam neki azt nem akarom leírni, mert nem akarom, hogy bárkit is befolyásoljon.

Üdv,
Moni
mj

Edelweiss!
Ha mas nem jelentkezik, en megprobalhatom. Van Excel-em.
De ird le reszletesen, hogy mit kell csinalnom ahhoz, hogy ez a kis tablacska megjelenjen, jo?
Nem vagyok egy nagy informatikus.

Cimem:pandi28@freemail.hu

Andi
andi28

Lanyok, nekem sem sikerult. Nagyon nekikeseredtem. Tegnap este meg olyan jo volt, remenykedtem.
Timea
Timea

Sien!
A teendõ??? Lehet várni ez nem végleges állapot, az antitest termelés kialudhat állítólag, de a lombikot azt hiszem el kell kezdenünk, mert az a bizonyos biológiai óra nagyon ketyeg. 34 vagyok. A lombik az úgy történik, hogy a spermiumot beszúrják a petesejtbe, amit elõzöleg enzimmel kezelnek (mosnak, az antitest eltávolítása érdekében).
Móni!
Nem hiszem, hogy azért lép fel antitest termelés valakinél, hogy megszakítatta elõzõ terhességét.
Ez még pszihésen sem történhet.
Nos amit meg kell vérbõl nézetni: anti-nukleáris faktor, lupus anticoaguláns, pajzsmirigyellenes antitest, anti-foszfolipid. Hozzáértõ orvos értelmezni tudja az eredményeket.
Nyuszi
Névtelen

Andi
Aranyos vagy, de Moni már felvállalta. Kép

Sien
Úgy sajnálom, hogy megjött. Kép Azért bízok benned, és tudom, hogy nemsokára el fog maradni.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sien!
Hogy ne érezd magad egyedül, én is követlek.Kép
Edi 11c 1cn
Edelweiss! Ledobnál engem is az aljára!Kép

Nagyon-nagyon szomorú vagyok.KépKép
Szerettem volna elkapni ezt a jó kis babaesõt. Sajnos megint lemaradtam. Gombóc van a torkomban, de még sírni sem tudok.

Edi
Edi

Amit mindenkinek ajánlok, hogy ne csak hosszú idõ után derüljön ki, hogy ez a baj, mint nálam (mi 3 éve próblkozunk, minden reményem, türelmem oda lett)kérjétek ezt a vizsgálatot már a második sikertelen inszem. után, vagy ha sem hormonális sem más baj nem derül ki, akkor is.
Ez állhat a háttérben.
Nyuszi
Névtelen

Felkerulhetek a tablazatba? Timea 3c 1cn Miskolc 29 ev
Timea

Edelweiss!KépKöszi, nagyon aranyos vagy!Kép
Edi!Kép Ne keseredj el! A következõ babaesõben már mi is benne leszünk!Kép
Nyuszi! Igen, sejtettem, hogy a lombik a megoldás. Már tudod, hogy melyik intézetbe fogtok menni? Nagyon drukkolok Nektek!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Lányok,
Most katpam a hír, az egyik barátném 15-én szült egy kislányt, a másik barátném pedig ma fog szülni ikreket, egy fiút és egy lányt!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN is! Szerintetek az normális, hogy örülök nekik Kép és ugyanakkor nagyon irigy vagyok és fáj a szívem? Szégyellem is magam rendesen Kép Olyan mintha érzelmileg kettészakadnék KépKép KépKép
Moni
mj

Ok, mindenkit javítok. Kép

Moni
Szerintem teljesen normálisak az érzéseid, hiszen neked is az minden vágyad, hogy legyen egy kis pocaklakód. Kép
Elküldöm majd neked a javított file-t, jó?

Edelweiss
edelweiss

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: