esztyx,
nekem is volt az első terhességemnél barnázás, az uh-on kiderült, hogy a sárgatest helyén volt egy kis cisztaszerűség, az durrant ki, messze a petezsáktól. Kb. 4-5 napig tartott, fokozatosan szűnt meg. A kisfiunk nemsokára 3 éves lesz...
A lényeg szerintem, hogy a vérzés ne erősödjön, hanem inkább csökkenjen.
A második terhességgel nem volt semmi bajom, mégis elveszítettük a babát 17 hetesen placenta infarktussal...
Ez olyan dolog, hogy nem tehetünk ellene semmit. Nekem nem adtak semmilyen hormonpótlást, mert azt mondta a doki, ne avatkozzunk bele a természet menetébe, a hormonpótlást csak nagyon indokolt esetben szabad adni, és legalább a 12. hétig kell szedni akkor is, ha már semmi panasz nincs.
Lyndee,
jó neked, hogy "csak" a súlyod miatt aggódsz.
Én is jóval kevesebbel jöttem ki a kórházból, mint amennyi a terhességem előtt voltam. Szoptattam (no, még ma is szopizunk

), és szinte olvadtak le rólam a kilók, pedig nyomtam át mindenféle kalóriát. Azt hiszem, ez alkatfüggő is, én eleve magas (175cm) vagyok, és sosem volt súlyproblémám. Azt hallottam viszont, hogy a szoptatós anyukák gyorsabban nyerik vissza a súlyukat. Szóval: szoptatni!!!
Vera,
nagyon sajnálom, és aggódom miattatok, remélem, semmi komoly. Én annó a PIC-en dolgoztam, ott voltak ilyen babák, hát, amíg ott volta, mindegyikről kiderült, hogy semmi komoly, kinövik.
Azért figyeljétek, és inkább három orvos is lássa.