A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

A nevemet nem akartam mutogatni. De most mar mindegy.
Jo pihenest mindenkinek!

Andi
andi28

Andi
Felvettelek a listára. Holnap frissítem.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Tévedtem, még ma. Úgyis várom a Párocskámat.

<pre>
Monchy 5c 54 cn Budakeszi 32 év
Klari 7c 47 cn Budapest 31 év
Kisvuk 4c 40 cn Svájc 27 év
Cipomama 3c 33 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 30 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 29 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 29 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 26 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 26 cn Adács 27 év
Gabó 31c 24 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 21 cn Budapest 27 év
Edina 11c 21 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Szami 11c 18 cn Budapest 30 év
Lora 15c 17 cn Várpalota 25 év
Moni 9c 16 cn Törökbálint 28 év
Sien 16c 15 cn Budapest 28 év
Edi 10c 14 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 8 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 7 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 6 cn Szeged 32 év
Sugár 4c 4 cn Salgótarján 23 év
Andi28 4c 4 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 3 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 1 cn Budapest 26 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Melinda!

Ha ismereteim nem csalnak, akkor a Serophene nem hat a prolaktinszintre.
Viszont most utána is kerestem: (igaz, ezt a Clostilbegytröl irják, de legjobb tudásom szerint a Serophene ugyan az, csak tisztább változatban, ezért lehet, hogy kevesebb mellékhatása)
"Hatására az agyfüggelékmirigyben fokozódik a tüszõérést serkentõ hormon (FSH=follikulusokat stimulalo hormon) és középidõben az LH szintje."
Ez viszont azt jelenti, hogy a peteérést serkenti, illetve az LH szint emelésével a tüszörepedést segíti elö. (A repedéshez nem minden esetben elegendö, ezért szokták más szurival megrepeszteni idönként...)
Azt sem hiszem feltétlenül, hogy rövidíti a ciklust (persze, mit értesz rövidítésen? Ha azt, hogy a 40-45. napos helyett közelíti az ideálishoz, akkor igen...).
Az célja igazándiból az, hogy biztosan legyen fogamzásra alkalmas petesejt.
A prolaktin magas szintje okozHATja a cikluszavart, de nem feltétlenül minden esetben ez áll a háttérben. Azt olvastam róla, hogy a magas prolaktinszint épp a tüszörepedést gátolja, igy anovulációs ciklust és un. túlélötüszöt produkál (Mivel a tüszöérés van, csak nem reped meg ilyenkor általában). Magas ösztrogénszint lesz, és a progeszteronszint viszont alacsony. Akár tartos vérzéshiánnyal is járhat, de ha nem, és mégis van vérzés (ez a tüszö elpusztulásakor lehet), akkor elhúzodó, darabos vérzés jellemzi.

Beszti
Beszti

Szia Doris,

Levelelet epp az iment kuldtem el. Koszonom a kerdesed - en jol vagyok, de a gyerek nagyon beteg volt az elmult par napban. Nem is tudtam koncentralni semmi masra. Tobbszor voltunk vele az ugyeleten, egyszer majdnem a mentoket is kihivtam. Szoval borzaszto par nap van mogottem.

Nem nagyon tudtam olvasgatni az iromanyokat, csak annyit sikerult kihamoznom, hogy Barbi 9 honapos pocaknovesztesbe kezdett. Nagy gratula!

Caldeanak pedig nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!

Edelweiss es mindenki aki kesereg! Nekem majdnem ket ev utan sikerult teherbe esni es kihordani a terhesseget, mar nem eppen tini fejjel, 34 evesen. Az egy evet teljesen normalis probalkozasi idonek tartjak az orvosok.

Ujpocok es Andi!
Udv a fedelzeten.

Cipomama
Cipomama

Sziasztok Lanyok!

Kedves baratnom bejelentette, hogy talan jon a golya hozzajuk, meg nem biztos benne de hamarosan elmegy az orvoshoz mert ha az is akkor sem akarja megtartani. En meg alltam lebenultan, hogy miert sikerul azoknak akik nem is akarjak nekunk meg nem. Szoval most ketten remenykedunk, hogy ne legyen az.

Egyebkent nekem tuti, hogy ma volt vagyis van az ovulaciom mert nagyon faj erzem,a hom is kimutatja meg a 35 napos ciklusaimbol is erre lehet kovetkeztetni ugyhogy jojjon csak haza parom ;)

A progi szintem novelesere egy hormon keszitmenyt szedtem es en ugy vettem eszre ettol el kezdtem hizni. Nalatok tortent valami hasonlo?

Barbi! Nalunk sajna nem az idoponttal van baj az tuti, ez nem dicsekves de hat deli a ferjem igazi latin macho szoval nincs olyan nap ami kimaradna. Visoznt az Lh szintem nagyon magas a progim meg alacsony ezt probaljuk a dokineneivel kikezelni majd meglatjuk mekkora sikerrel. Persze ez is csoda, hogy idaig eljutottunk az itteni orvosi rendszer ne is mondjam micsoda.

Ti Lanyok akik ugyanugy kulfoldon eltek mint en, nem erzitek kicist ugy, hogy nem torodnek veletek annyira mint ahogy megerdemelnenk. En nem azt akarom mondani, hogy jo a magyar egeszsegugy de az biztos hogy emberkozpontubb.

Edina
edina

Edina,

Szerintem otthon nem is tudjak, hogy milyen emberkozpontu az egezsegugy, a GYES/GYED intezmenye stb... Ne haragudjatok lanyok, de ezt most ki kell ontenem magambol,bar nagyon off leszek. Meg hat Edina epp ratapintott a gyengemre, s en mar napok ota csak sirok. Az elobb mar irtam, hogy a gyerekem beteg volt. Egy eves csoppseg, 3 napig 40 fokos laza volt. Haromszor vittem be az orvoshoz, mert semmifele lazcsillapitasra nem reagalt es feltem, hogy lazgorcsot vagy egyeb komplikaciot kap. Hazhoz itt orvos SOHA nem jon. Akar gyerekrol, akar halalos betegrol van szo. Ez a doki is ugy nezett ram, hogy ne zavarjam mar a hulyesegemmel, majd lemegy a laz valamikor. Aztan a negyedik napon a gyerek egesz fejet 2-3 cm atmeroju dudorok kezdtek elboritani, ekkor bevittem az ugyeletre, ahol utolso, budos reszeg embereket kezeltek inkabb, ahelyett, hogy minket hivtak volna be. Mi a beteg, lazas csecsemovel kint vartunk egy orat a varoban. Csak azert nezett rank orvos egy ora utan, mert olyan oriasi balhet vagtam ki, amilyet en meg eletemben soha.

Na most kiirtam magambol. Elnezest mindenkitol, par napja alig alszom, es azt hiszem a mensim is holnap jon meg. Ezert meg meginkabb depis vagyok.

Cipomama
Cipomama

Moni,Doris!

Én másfél évet dolgoztam a Margit Újszülöttosztályán, 1997 márciusában mentem onnan el. Nagyon kíváncsi vagyok Doris, ki a nõvéred, biztos ismernem kellett. A dokik ott mind rendesek voltak, de én a II-es Nõi Klinikára járok most.Így én ott nem tudok veletek találkozni.De azért jó barackozást!
Nem jár valaki a II-es Nõire?

Edina!
Nekem a férjem szokta mindig mondani-aki mellesleg szülész nõgyógyász- hogy a nõk az életben két dologért képesek mindent megtenni, hogy legyen gyerekük, és hogy ne. Sajnos sok igazság van benne. Ügyes légy a párod elcsábításával!

Lora!
Te ismeretlenül közel állsz a szívemhez.Pont akkor kapcsolódtam be közétek, amikor mindenki érted izgult.
Én is nagyon szorítottam! Kitartás!

Sziasztok holnap!
újpocok

Cipómama!
Sajnállak nagyon! Hihetelen hogy mik vannak. Remélem azóta már jobban vagytok, Te is, meg a csöppséged is.És különben mi derült ki róla, mi a baja?
újpocok

Beszti
Ezer koszonet! 40-45 napos ciklust kb mennyire tud visszaallitani a Serophene? Ha ilyen hosszu ciklus mellett is produkaltam tuszoerest es utana repedest akkor a Serophennel csak annyival novekedik az eselyem hogy rovidebb lesz valamivel a ciklusom (igy egy ev nem 9 hanem 12 ciklusbol fog allni)?

Cipomama
Ez borzalmas....ez az erzeketlen viselkedes jellemzo arrafele?

Edina
Keszulj fel hogy a baratnod meggondolhatja magat es az meg rosszabbul fog esni.
Egyebkent az unokatestverem es az egyik baratnom is most vallotta be hogy ok is gyermekkel probalkoznak. Egyik ket eve masik ket honapja, es egyik se gorcsosen akarja mint en Kép. Hasonlo koruak vagyunk es ugylatszik a vagyak is hasonlo idoben ertek meg. Kép

Udv
Melinda
Melinda

Sziasztok!

Remelem meg emlekeztek ram. Mar tenyleg regen irtam. Most egy kicsit atolvastam az elmaradt termest, de rengeteget irtok. Kép
En a 8 c 21 napjan vagyok. Latom Edelweiss, te javitgatod a listat. Kijavitanal engem is, legyszi?
Barbinak igy utolagosan, de nagyon-nagyon gratulalok. Most kicsit keso van ezert nem irok tobbet. Igerem hamarabb jovok. Csak eltiltottam magam az internettol, mert kulonben egesz nap itt lennek es ez a tanulasnak sem tesz jot, sem masnak.

Meg Boldog Ujevet szeretnek kivanni mindenkinek.

Marcsi! Te hanyadik emeleten dolgozol? Ma bent voltam apamnal es gondoltam meglatogatnalak maskor, ha megyek. Neha megker, hogy segitsek a gepen neki.

Sziasztok
Klari
Klari

Szép jó reggelt Hölgyeim!

Újpocok, köszi de sajnos mindhiába volt az a sok "drukk". A closyt mellékhatásait érzetem.

Akartam küldeni emilt, de valamiért mindig hibát jelzett. A lényeg, hogy tegnap írtam levelet a Patika honlapján a nõgyogyinak. Képzeljétek, délután válaszolt is! A Dr. Elek Csaba! Olyan kedves volt, hogy ihaj. Szerinte az lehet a gáz nálunk, hogy az érett tüszõ nem tud kiszabadulni, ezért kellene tüszõrepesztõ szurit kapnom. Ajánlotta a könyvét, és azt is, hogy ne görcsölje, mert a stress meddõséghez vezet (szerinte sokan nem ismerik el). Megadta a telcsi számát is, de sajna nekünk messze van! Marad Tapolca.

Andi28, örülök neked, végre van valaki a "közelben". Én Palotai vagyok. Itt is laksz Fehérváron?

Puszi, Lora
Lora

Szép reggelt lányok!

Klári
Kijavítottalak a listán, de nem igazán tudtam eldönteni, hogy az 1 cn tegnap vagy ma volt. Ha nem jó szólj és kijavítalak.

Cipomama
Ugye már jól vagytok? A pici gyógyulgat? Azért szörnyû, hogy mik vannak! Hogy lehetnek ilyen lelketlenek emberek...

Felteszem a mai listát.

<pre>
Monchy 5c 55 cn Budakeszi 32 év
Kisvuk 4c 41 cn Svájc 27 év
Cipomama 3c 34 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 31 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 30 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 30 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 27 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 27 cn Adács 27 év
Gabó 31c 25 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 22 cn Budapest 27 év
Edina 11c 22 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Szami 11c 19 cn Budapest 30 év
Lora 15c 18 cn Várpalota 25 év
Moni 9c 17 cn Törökbálint 28 év
Sien 16c 16 cn Budapest 28 év
Edi 10c 15 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 9 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 8 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 7 cn Szeged 32 év
Sugár 4c 5 cn Salgótarján 23 év
Andi28 4c 5 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 4 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 2 cn Budapest 26 év
Klari 8c 2 cn Budapest 31 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKépKép
CipomamaKép
Nagyon sajnálom ami Veletek történt és igazad van, hihetetlenül érzéketlen Nálatok az orvosi ellátásKép Remélem most már minden rendben van Cipócskával, nagyon szorítok NektekKépKép Fel a fejjel, most már csak jobb jöhetKép Részletes levelet még ma írokKépKép
EdinaKép
Nehéz lehet Nektek, sajnálom.....KépKép
Hol laktok pontosan, mert az Atlasz szerint nem egyértelmû?Kép
ÚjpocokKép
A nõvéremet Spur Noéminek hívták akkor (azóta már férjhez ment) és ha jól emlékszem kb.6-7 éve jött el a Margitból... Még a napokban is üdvözölték Õt egy jó néhányan csak hát nem tudom neki átadni a jókívánságokat, mert nem tudja, hogy gondjaim vannak... Majd utólagKép Ismerted?
LoraKép
Szorítok NekedKépKép

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt mindenkinek!KépKép

Szia Klári! Hát téged is látni?Kép

Újpocok!KépKép

Én is a II. Nõire járok, ha minden igaz és meglesznek az eredményeim, akkor a jövõ hét péntekén fogok menni oda. Ha gondolod találkozhatnánk! Persze csak akkor, ha nem zavar, hogy én már pocakos lettem. Nem volt ugyan egyszerû ezért nem is nagyon megyek át a másik topicba, meg hát itt vannak a többiek, akiknek ugyanúgy szükségük van a sok drukkra és vígasztalásra mint nekem volt.Kép

OFF: a számítógépemmel az a baj, hogy fokozatosan ment tönkre, amit az elején igazán nem lehetett észrevenni, de ezek a fránya dos alapú programok úgy tönkre tudják tenni magukat és az állományokat, hogy hiába volt folyamatos mentésem (mindig az utolsó állapotot tudom csak menteni) lehetetlenség visszatölteni õket, mert annyira sérült az állomány. Úgyhogy most egy pár hétig "egésznapos" leszekKépKép

KépCipomamaKép

Én is kivertem volna a balhét! Valószínûleg legközelebb nem gondolkodnék azon, hogy kihívjam-e a mentõt. Talán a kórházból nem dobják ki a Picúrt. Remélem rendben vagytok már!KépKép

Majd még jövök!

Pucúr
Pucúr

Haliho Lanyok!

LOra: en is gondolkoztam, hogy irjak-e Elek dr-nak, most van egy uj oldal, a www.maildoktor.hu, ott is o van szulesz-nogyogyaszkentKép De ha kedves, akkor majd lehet megprobalkozom veleKép

Cipomama: hat sajna USA mar csak ilyenKép Baratnom, aki kinn el, szinten szidja az ottani rendszert. REmelem a gyerkoc jobban van mar....

Edelweiss: KLari szerintem a 21. napon van maKép Olvasad visszaKép

Pucur: Ezekszerint minden ok veletek, halistennekKép De van aki ugy eltunt, pl Gyorgyi, remelem nincs semmi baj a babajaval.

Krisztinka: tessek szepen jelentkezniKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Huhh, ezt jol elnéztem, bocs. Akkor itt a javított lista:

<pre>
Monchy 5c 55 cn Budakeszi 32 év
Kisvuk 4c 41 cn Svájc 27 év
Cipomama 3c 34 cn Los Angeles 35 év
Indigo 2c 31 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 30 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 30 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 27 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 27 cn Adács 27 év
Gabó 31c 25 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 22 cn Budapest 27 év
Edina 11c 22 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Klari 8c 21 cn Budapest 31 év
Szami 11c 19 cn Budapest 30 év
Lora 15c 18 cn Várpalota 25 év
Moni 9c 17 cn Törökbálint 28 év
Sien 16c 16 cn Budapest 28 év
Edi 10c 15 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 9 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 8 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 7 cn Szeged 32 év
Sugár 4c 5 cn Salgótarján 23 év
Andi28 4c 5 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 4 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 2 cn Budapest 26 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lányok!

Most jövök dokitól és most én kerültem teljesen padlóra..
Kiderült, hogy magas a prolaktin szintem, méghozzá nem is kicsit, 10-12-es érték helyett 42!!Kép Írt fel gyógyszert.
Teljesen ki vagyok bukva! Mi fog még kiderülni???

Pusz, Sien.
Sien

Sien! DE legalabb kiderult ez a problema es hatha ez volt a baj? Ezt lehet orvosolni, aztan hajra a babaertKép

orsoly
orsoly

Lányok !
A Gyvenic-rõl hol találok információt ??

Szami
Szami

SienKép
Hidd el tényleg jó, hogy kiderült így legalább történik valamiKép Én még azt sem tudom magamról, hogy hogyan reagált az endom a szurikra... Csak várakozom, hogy mikor jön meg és remélem a jövõ héten mehetek kontrollra aztán majd meglátjukKép
Fel a fejjelKép!!

doris

Orsoly, Doris! Kép Köszi a bíztatást! A párom is ugyanezzel vígasztalt, és most már én is kezdek egy kicsit lenyugodni. Igazából azért viselt meg ennyire a hír, mert olyan váratlanul ért! Az elõzõ dokim is nézte a prolaktint (igaz, hogy csak az én unszolásomra) és amikor kész lett az eredmény, akkor nem zavarta, hogy olyan mértékegységben van megadva, amit nem bírt értelmezni, azt mondta, hogy biztos jó. Az új dokim is látta az elõzõ laboreredményt, de mivel számára is ismeretlen volt az a ref. tartomány rögtön elküldött egy másik laborba. Csak az dühít, hogy hónapokon keresztül szedette velem az elõzõ dokim a Clostit teljesen feleslegesen, mindenféle hormonvizsgálat nélkül. Na nem hergelem tovább magam! Most már legalább úgy érzem, hogy jó kezekben vagyokKép.

Közülünk kinek van vagy volt hasonló problémája? Nem emlékszem már, hogy ki említette.
Pusz, Sien.
Sien

Szami!

A gynevacra gondoltál?

[url=http://www.elender.hu/gynevac" TARGET="_top]http://www.elender.hu/gynevac[/url]

Sien!

Kép
Milyen gyógyszert és milyen adagolásban?

Beszti
Beszti

Szami!
Nem a Gynevac-ra gondolsz? Arról azt hiszem a www.elender.hu/gynevac oldalon van info.
Ha nem ezt kerested, akkor bocsi, a másikról még soha nem hallottam!
Pusz, Sien.
Sien

Szia Beszti!
Még nem váltottam ki a gyogyit, de azt hiszem azt, amit itt már néhányan szednek. Valami Bromo..., nem tudtam megjegyezni a nevét! Napi kettõt kell szednem, de azt mondta a dokim, hogy kezdjem csak 2xfél szemmel elõször, mert lehet, hogy szédülök majd tõleKép. Úgy emlékszem, hogy errõl is írt már valaki...
Olyan jól esik, hogy még így pocakosan is gondoskodsz rólunk!!Kép KösziKép!
Pusz, Sien.
Sien

Sien, Beszt !

Köszi az infót, már le is szedtem a netrõl az infókat.

Lányok !
Azt hallottam, hogy van egy olyan alapítvány, amely finanszírozza a lombik programot, a gyógyszerekre gondolok itt. Mit tudtok róla????

Szami
szami

Sien!

Az adagolásra tényleg a mellékhatás miatt gondoltam.
Erazmusz irt már az adagolásról, emiatt kérdeztem:

"Le lehet csökkenteni gyógyszeresen, és akkor lehet is gyereked. Csak arra szeretnélek figyelmeztetni, hogy a gyógyszereléssel szokott probléma lenni. Ha azt mondják: szedj 2x1 Bromocryptint, az nem jó. Akkor rosszul leszel töle, hányni fogsz, hamar abbahagyod. Lehet, hogy le is csökken t&#337;le a prolactin szint, de hamar még magasabbra emelkedik. A gyógyszert fokozatosan kell emelni, 1/4 szemmel kezdeni, hetente 1/4 szemmel emelni. Amikor már 1 egész szemnél tartassz, akkor ismételni a prolactin mérést. Ha nem jó, tovább emelni. Ha beállt jó értékre, addig szedni azzal a mennyiséggel, amíg terhes nem leszel. Ha még nem akarsz terhes lenni, védekezni kell más módon, mert ekkor már véletlenül is terhes lehetsz."

Gondolom, eme utóbbinak nagyon örülnél! KépKépKép
Azt nem tudom, hogy napi 1/4 szemre gondolt? (De ehhez képest a napi 2x1/2 is soknak tünik: az napi egy!)

Beszti
Beszti

Újpocok!

De jó, végre valaki a II. Nõirõl. Én is oda járok. A dokim Dr. Mericli Metin, én nagyon meg vagyok vele elégedve, emberileg is nagyon rendes. Te kihez jársz? És a férjed is ott dolgozik? Szívesen veszek minden infót a Klinikáról. Pucúrnak is úgy örültem, tõle is egy csomó mindent megtudtam. Neki már olyan jó, olyan szívesen követném.

Veled meg szívesen megalakítanám a II. Nõis újpocakosok Klubját!!! Bárcsak már ott tartanánk. Sok sikert neked is!KépKépKépTalálkozzunk 9 hónap múlva a szülészeten!

Puszi, Edi
Edi

Beszti drága!

Köszönöm szépen, hogy visszakerested Erazmusz ide vonatkozó tanácsait! Hát, igen a napi 1/4-hez képest az 1 az elég nagy különbség...bár a válasz további részébõl nekem úgy tûnik, hogy az 1/4-ed a 2x1 helyett javasolná, tehát mintha 2x1/4-re gondolna. De lehet, hogy nem...., ahányszor elolvasom mindig másként értem! Na nem filozofálgatok tovább, inkább megkérdezem magát Erazmuszt, hogy hogyan is gondolta pontosan!Kép
De jó lenne "véletlenül" teherbe esni!!!!Kép
Pusz, Sien.
Sien

Sien, a magas prolaktin szintet a stress is okozhatja. Pont tegnap írta nekem az Elek doktor. Ha ezt beállítják, akkor -20 centire lesztek a sikertõl!
Én nagyon szorítok nektek.

Lora
Lora

Lora! Kép Köszi, nagyon aranyos vagy!Kép
Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok Lányok!Bocsi hogy bezavarok a beszélgetésetekbe de ha valaki tud kérem segítsen nekem választ kapnom a következõkre.
Vettem egy tesztet a gyógyszertárba ami egy kis idõ után pozitív lett aztán megjött rendesen sajnos.Három nap mulva azért vettem mégeggyet és azon is bejött egy második halvány vonalka.AKKOR MOST MI VAN KÉRDEM ÉN ?? kÉRLEK VÁLASZOLJON VEKEM VALAKI MIT CSINÁLJAK Üdv Mindenkinek Alice
Névtelen

AliceKép
Sajnos én is jártam már így. Szerintem mindenképp el kéne menned orvoshozKép! Talán korai vetélés lehet de a terhességek nagy százalékában elõfordulhat vérzés.

Doris
doris

Doris
Tudod egyszer már volt négy éve egy vetélésem amit azthittem sosem élek túl,de az évek multán belenyugodtam,azóta nemnagyon akar összejönni a baba.Most annyira éreztem hogy tesztet kell vennem,aztán amikor megjött nagyon elkeseredtem,de a sógornõm is azzal biztatott hogy terhesség alatt elõfordul az hogy az elsõ hónapban még megjön.Ma reggel viszont az sztk-ba is kaptam beutalót egy vizeletvizsgálatra de annyira félek hogy negatív lessz,legszivesebben nemmennék el az eredményért csak abban a hitben élnék hogy az elsõ két teszt pozitív lett.Na de ha nemjött most össze akkor úgyis kiderül mert holnap dokihoz megyek.Azért köszönöm hogy válaszoltál,és ha mégis pozitív lenne az eredményem megfogom irni.
Üdv.Alice
Névtelen

AliceKép
Fel a fejjelKép!! Ne csüggedj! Számtalanszor mesélték már nekem is, hogy a terhesség ellenére is vérezgethet az ember lányaKép Ettõl még nyugodtan lehetsz babás csak nagyon kell Magatokra vigyázniKépKép Ha most mégsem sikerült a babuci majd sikerül legközelebbKépKép
Mindenképp meséld majd el, hogy mit mondott a dokidKép!!
Nagyon szorítok Kép

Doris
doris

Lányok !
Újra megpróbálom, mert sajna még senki nem válaszolt kérdésemre. Valki.....!!!

Azt hallottam, hogy van egy olyan alapítvány, amely finanszírozza a lombik programot, a gyógyszerekre gondolok itt. Mit tudtok róla????
Hol tudom megnézni a neten.

Szami
Szami

Hello Csajszikák!

1 hónap után megint sikerült netközelbe kerülnöm, de csak rövid idöre. Csak épp egy üdvözlet és egy-egy puszi erejéig. Ha most nincs is idöm elolvasni benneteket, azért sokszor gondolok Rátok.
Egy kis javítást kérnék a listán: Monchy, 7c 7cn. Köszi.
Rólam csak annyit, hogy ma veszem be az 5. Clostilbegytet, holnaptól egy Ovestin nevü gyógyszert szedek 10 napon keresztül, aztán majd meglátjuk. Mindenesetre a dokim azt mondja, hogy nem olyan rossz a helyzet, sikerülni fog hamarosan.

Puszi Mindenkinek!

Kép Monchy
Monchy

SzamiKép
Bocsika. Én azért nem válaszoltam, mert nem tudok segíteni. Azért nagyon érdekel a dologKép
MonchyKép
DrukkolokKép!

doris

Doris!
Köszike nagyon aranyos vagy de annyira izgulok hogy nemtudok még dolgozni sem.Abban reménykedem hogy az ultrahang mégis fog mutatni valamit.Tudod már évek óta peteérés problémával is küszködöm.De tudom hogy képes vagyok rá ÉS ÉNIS SZÜLNI FOGOK MÉG AZ IDÉN annyira ilyen érzésem van .Nemtudom hogy miért de valahogy mostanában ezt érzem.
Mindenképpen irni fogok hogy mi volt,de addig is irjatok ha tudtok.

Alice
Névtelen

Sziasztok!
A homerozeshez szeretnek szolni. En is csinaltam 3-4 honapig. Elmentunk a ferjemmel egy csaladsegito kozpontba es ott megnezte egy hozza erto szemely. (Egy gorbet kellet vinni.) Azt allapitottak meg,( a gorbe alapjan ),hogy valami a hormonokkal nem jo. Utobb kiderult, hogy akkor mar terhes voltam. Ennyit a homerozesrol.

Szami
A X.ker. Bolgarkerek u.-ban vitt anyagbol is csinalnak spermavizsgalatott.Igaz nem valami szuper hely, de a ferjemnek igy sokkal kenyelmesebb volt.

Udv. Kriszta
Névtelen

Szami!
Sajna én sem tudok semmit errõl az alapítványról.Kép Talán próbáld meg megkérdezni az Index Meddõség-Lombikbébi topicjában, ott elég sok lombikos lány van, hátha tud róla valaki!
Alice! Próbálj megnyugodni! Tényleg sokszor hallani, hogy terhesség alatt is van aki ugyanúgy menstruál!Kép
Monchy!Kép Mire való az Ovestin?
Pusz,Sien.
Sien

Kriszta !

Köszönöm szépen a tippet. Már bejelentkeztünk a Sote ARO dr. Rusz Andráshoz. Jövõ hét pénteken lesz a napja, vinni kell az anyagot, és ott rögtön megkapjuk az eredményt is.Az írták a lányok, hogy két három hetet kell várni az idõpontra, nekem mázlim volt, mert soron kívül, valami oknál fogva beírt ilyen hamarra. Nagyon izgulunk. De az, hogy vinni kell és nem ott szerencsétlenkedni, ez nagyon-nagyon pozitív dolog.

Alice

Nagyon szurkolok neked. Van valami tüneted?

Szami
Szami

Alice
Attól hogy vérezgetsz még lehetsz babaás. Menj el minél hamarabb a dokihoz, és utána számolj ám be, hogy mi az eredmény! Úgy szorítok neked, hogy ott legyen a babóca a pocidban. Kép
Ja, ha az azonosító rovatba beírod a nevedet, akkor is elfogadja, és nem leszel névtelen.

Szami
Bocsi, de ehhez a dologhoz sajnos én sem tudok hozzászólni, de megpróbálok este rákeresni a neten, jó?

Holnap reggel mennem kell vérvételre. Gondolom mindenféle hormonokat fog nézni a doki. Nem mondta mit, mert csak telefonon beszéltük meg ezt a találkozót. Na majd reggel kifaggatom.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sien!Remélem én is azok közzé fogok tartozni aki az elején menstruál,tudod már semmi nem érdekel csak végre gyerekem lehessen.
Pusz Alice
Névtelen

Halihó Mindenkinek!
Ezzel a hónappal én is befuccsoltam, görcsöl már a hasam, szóval várom a vérzésemet. Most nem vagyok bánatos, már egy héttel ezelött éreztem, hogy nem oké. Lorának igaza van, hogy a szorongás meddõséget okoz, de kérdezem én, hogy lehet ezt legyõzni? Hogy lehet nem rágondolni?

Doris!

Azt hiszem ismerem a növéredet, amikor ott dolgoztam volt ott egy Noémi nevû lány, aki régebben fõnõvér volt, de mosmár csak egy-egy mûszakot vállalt. Lehetséges hogy Õ az?
És Te miért nem mondod el neki a gondjaidat? Ezt cask azért kérdezem, mert én is sokak elõl eltitkolom ezt a dolgot, de nem vaygok benne biztos, hogy jó teszem!

Edi, Pucúr!

Üdvözölve legyetek a II.-es Nõi Klinikán Ezt azért írom olyan nagyképûen mert én ott is dolgozom az újszülött osztályon.Remélem hogy nemsokára találkozni fogok az újszülöttön a Ti babáitokkal is. Persze veletek is szívesen találkozok.Edi! A Mericli doktor tényleg nagyon rendes! Mit szeretnél tudni a klinikáról?

Sien!
Ne légy bánatos a Prolaktin miatt. Gondolj arra, hogy most végre megvan a baj oka, és ez ha megoldódik, pikk-pakk teherbe esel.Nem véletlenül szokták nézni ezt a hormont a kivizsgálásnál.Ha magas, nincs rendes tüszõérés se!Hajrá!
újpocok

Koszi Lanyok az udvozlest.

A 28-at nyugodtan elhagyhatjatok a nevem mellol (Edelweiss Te is), csak sima Andikent nem fogadott el a regisztracio, mert az mar foglalt volt. Semmi mas nem jutott eszembe hirtelen, csak a szulinapom.

Lora! En is orulok, hogy van valaki a kozelben. Remelem fogunk meg egyutt babazni.
Egyebkent igen, itt lakom Fehervaron. Es gyakran jarok Varpalota fele, mert a szuleim Veszprem megyeben elnek.
Most sajnos (annyira nem is sajnos) eltunok egy idore, mert szabin leszek, de 21-en jelentkezem ujra.
Sok turelmet es kitartast addig is mindenkinek!
Andi
andi28

Suru feherszeru darabos bo ragacsos valadek lehet peteeres jele? Nem vagyok begyulladva! Kép) Viszont megcsak a 8-napon vagyok...

Udv Mindenkinek
Melinda
Melinda

ÚjpocokKép
Most nem tudtam elérni a Nõvéremet, hogy megkérdezzem Tõle a részleteket, de én úgy emlékszem fõnõvérként jött el onnan. Persze rendszeresen visszajár a barátnõkkel, barátokkal meg a Testvérekkel "szülni"KépKép Én is ragaszkodom hozzá, hogy ott legyen velem ha végre sikerül....!! Esetleg megírhatnád a neved az e-mail címemre ( a nevemre kattintva látod). Igy könnyebb lenne megkérdeznem a Nõvéremet, hogy ismer-e TégedKép
Hogy miért nem beszéltem Vele errõl? Amiért nem beszélek ezekrõl a dolgokról Rajtatok meg a Páromon kívül senkivel.
Úgy érzem ezt csak azok értik akik benne vannak. Nem szeretném, hogy mindenki sajnálkozva faggasson meg kérdezgessen.... Meg aztán mindenkinek megvan a maga problémája és nem akartam a családot ezzel terhelni. A Férjem anyukája pl. minden betegségre tud valami rémtörténetet. Egyébként nagyon jóindulatú csak olyan pánikolós típus. Ha kiderülne, hogy gondunk van biztosan lenne legalább 3 olyan ismerõse aki pont ebben szenvedett és ...... Nem is folytatom. A környezetemben kevés az optimista ember és ez amolyan védekezés nálamKép Ha nem beszélek a problémáimról elhiszik hogy nincs és nem is faggatnak. Amikor 8 éve átéltük azt a sok szörnyûséget (polipok,terhesség amely elhalt, mérgezés a babától,jó néhány eü.-i mûtét....stb) megfogadtuk a Párommal, hogy eztán már csak a "pozitív eredményrõl" tájékoztatjuk a családot de kizárólag a 3.hónap utánKépKép Hát most így állunkKép A család rendkívül türelmetlen de én mindenkit leszerelek azzal, hogy ez magánügy és nem tartozik rájukKépKép Nem túl tapintatos de hatásos kb. egy hétig aztán újra célozgatnakKépKép
Tényleg! Ti hogy kezelitek az ilyen irányú kérdezõsködést? Vagy lehet, hogy ez csak Nekünk jelent gondot?

Doris
doris

Köszönöm szépen hogy szoritassz nekem nagyon aranyos vagy,de nagyon félek hogy negativ lessz a leletem.De még akkor sem fogom feladni mert holnap megyek dokihoz az még lehet hogy tud valamit mondani.
Addig is üdv.Alice
Alice

Melinda,
Peteérskor jól nyújtható, tojásfehérje szerü, egyátalán nem darabos és nem tapadós váladék a jellemzö. A bö, darabos, fehér, tapadós váladékozás szerintem ebben az esetben inkább valami gombás fertözés lehet. Bocs, ha elkeserítettelek.

Monchyyyyyyyyyyyyy,KépKépKép
Hát rólad is hallani? Egy idézetet légyszi! Csak egyet!!!! ahogy szoktad!

Üdv,
Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: