A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Szisztok Lányok!

Virág!
Gratulálok a szivecskéhez! Még mindig annyira örülök Nektek! Boldog karácsonyotok lesz! :D

Vikimi!
:shock: sokkoló lábad volt, úristen :shock: DE megérte, mert tündéri szép a kis Mira! :)

Estike!
Mennek a drukkok január elejére... Remélem együtt indulunk! :wink:

Nyulasz!
halad a csigu, halad :lol: :lol: :lol:

Kriszi!
Szoritok és várom a jó híreket! :)
dezsina

Sziasztok!

Vikimi, jó nagy volt a lábad, és 8 kg víz volt rajtad...az rengeteg! :shock:

Kiscsillag, nekem van homeos könyvem, ha gondolod bármit le tudok fénymásolni belőle és elküldeni neked!

Dezsi, nektek is csak 15 nap van hátra!

Már csak 5 napot kell dolgozni!! :D

Kép
kata05

Sziasztok anyajeloltek (es anyak :wink: ) :!:

Uristen, Vikimi, azt hittem, a szivbeteg nagymamad labkepet tetted fel..... :lol:

Krisz, a mai vervetel eredmenye :?:

Panda, te a vedonoi kepesitest megkaphatadnad... :wink:

Babonak: en edeset es sosat is kivantam :wink: Allandoan epret ettem tejszinhabbal az elso trimeszterben. Most a feta sajt lilahagymaval a favorit. Hat, hanyos az nem voltam. A hasam formajat meg dontsetek el ti... mert vegre sikerult feltoltenem kepeket.

22 hetesen (9 kg plusz) ruha nelkul es ruhaban:
Kép Kép
....ja, kispocsoset varunk....
katavirag

Kata,
Szép a pocakod :D Tényleg mi lesz a neve? Na nem a pocakodnak :lol:
Vendég

Katavirág!
na, ilyen biztos nem leszek :lol: :lol: :lol: Gratulálok! Bomba-kismami vagy! :D :!:
Gratula a kisfiúhoz!
és mi lesz a neve (csatlakozva Pandácskához)
dezsina

Kata!
igen már csak 15 nap januárig! Remélem minnél hamarabb megjön! Talán jan. 7re. Aztán gyogyit szedek és után a ciklus 17. napja körül beülti, ha a babáink túlélik a felengedést... Remélem!
És isteni, hogy csak 4 és fél nap van hátra!
Veletek? halad az ügy?
dezsina

Dezsi, nem halad az ügy, mert várjuk az eredményeket! Talán pénteken besétálok ( ha kapok szabit, bár nem hiszem), hátha készen vannak a véreredményeink! Aztán januárban újult erővel vágunk neki a babatémának! De addig is éltetnek a poci,- és babafotók! :D

Katavirág, nagyon csinos vagy!!! És gratula a kisfiúhoz!

Kép
kata05

Kedves MINDENKI!!
Köszönöm a drukkokat és a megnyugtató szavakat, nincs semmi baj, holnap visszakapjuk a babócáinkat!!!!! :lol: :lol:
Délelőtt 10-re megyünk és én már lelkiekben teljesen felkészültem a fogadásukra :lol:
Megkuksizott a dokim, még van bennem víz, de azt mondta, a hiperstimu egyre rosszabb közérzettel jár (napról-napra rosszabb), de én ma egy cseppet jobban is éreztem magam, úgyhogy nyugodt szívvel pihengetek még tovább:-)

Kata! nagyon csini kismami vagy!!!

Kriszről hírek??
dorcsi73

Kata! Nagyon szép kismama vagy, tökéletes fius pocival.

Dezsi! Állítólag nem kell gyogyit szednem januárba, amennyiben kezdhetünk. Akkor ez most hogyan van. Vagy neked nincs spontán peteérésed?

Dorcsi! Örülök, hogy minden rendben, nagyon szép nap lesz nektek a holnapi, drukkolok!
estike66

Estike!
Nekem mindenem rendben van, és spontán peteérésem is van. Fogalmam sincs miért kell gyogyit szednem. Ösztrogént fogok szedni és a beültitől pedig progeszteront fogok. Még sohasem volt fagyis beültim, úgyhogy nem vagyok képben. :shock: :roll: Úgyhogy dokibácsi azt mondta igy kell csinálni és mennem is kell majd UH-ra. Hát... kiváncsian várom!
Drukkolok Neked, hogy Te is kezdhess!

Dorcsi!
Üdv a mélyvízben :!: :lol: Mennek a drukkok holnapra! Ügyes légy!

Kriszi!
:?:

Kata!
Telefonon nem mondják meg? Legalább annyit, hogy meg van e az eredmény :roll: :?:
Remélem rendeződtök és januárban kezdhettek újult erővel!
dezsina

Csajok! Még egy gyors kérdés.
Holnap reggel beülti előtt fel kell raknom az utroimat?? :shock: (3x3 hüvelykúp van felírva pungi óta.)

Köszi a válaszokat előre is!!
dorcsi73

Dorcsi,
Igen!
Vendég

Köszi Pandácska!
dorcsi73

Kis!Pandus már leírta a homeot,remélem jobb lesz.
Katavirág bombajó kismami vagy :!:
Dorcsi ezerrel megy a drukk!!!statisztika szerint is sikerülnie kell meghát pozitívan és akkor meg eggyértelmű,szóval nem is lehet másként :wink:
én egész nap nemtúljól :oops: :D vagyok,émelygek szédelgek,ez egy lány egy fiú lesz mert Pandus amit írtál minden van :D :D :wink:

lanyané

Sziasztok!

Bocs a késésért de most estem haza.Nem sok időm van mert holnap mennem kell dolgozni...ebből gondolhatjátok, hogy az eredmény: nem terhes. Hcg:5,5.

A dokim elemezte az eredményeket, hogy elég rossz minőségűek voltak a petesejtek most, meg előjött az első lombik csak 4 petesejtjével(amiből hárman 8-9 sejtesek és gyönyörűek voltak..amúgy), aztán a sikertelen stimulációval, aztán az endometriózissal, aztán a cisztákkal.Keresett volna összefüggést.Kérdeztem tőle, hogy nem lehet, hogy a mostani rossz minőség annak köszönhető, hogy eléggé meg voltam fázva egész stimu alatt???Hát...végülis lehet hozzá köze...mondta.Ennyit erről.MAjd legközebb kiderül, hogy múló állapot volt-e vagy sem a rossz eredmény.Kövi próba márciusban.Addig is a tervem:jó sok se*(nem csak a zsírégetés miatt) :lol: , sok torna, sok egészséges cucc, aloe berry, multi macca, méhpempő és mínusz 6 kiló 2 hónap alatt.Meg persze lazítás és szórakozás.
Az utrot betolom ami van, hogy a ciklust húzzuk amíg lehet, hogy majd ne kelljen még egy ciklust kihagyni és márc elejére essen így a lombik.A doki ügyeskedte, számolta ezt ki.
Most mennem kell, visszaolvasni sem tudtam...majd.
Pusz mindenkinek...köszi a drukkokat azért!

Kép
vizkriszisback

Krisz!

Nagyon sajnálom :cry:
Nagyon örülök viszont az optimizmusodnak!
Akkor hajrá húsvéti nyuszikák :roll: :oops:

Lanyané: igen, holnap meg is veszem..

Kép
kis-csillag
Tököl

Kris nagyon sajnálom,de a március a tied! :wink:

Zsombi fickándozik :?:

lanyané

Lanyané: igen, apuci egyik ujja érezte is :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Krisz,
Sajnálom, de örülök, hogy azért optimistán állsz hozzá.

Katavirág,
Nagyon aranyos a pocid.

Pandus,
TE hogy vagy?

Lanyané,
Rókakoma állandó vendég nálatok?

Kis*
Ezek szerint Zsombi már most is mozgékony baba! :D

Dezsi,
Mindjárt itt a január! :wink:

Nyulasz,
Már megint eltűnt.

Heniről tudtok valamit.
Vendég

Krisz! Sajnálom, igazán. A terveid nagyon tetszenek, hajrá!

Lányok, kérdés: hány napig életképesek a hímivarsejtek az ember lányában (pirulás, bocsika). Már megint tankönyvi pé-m van, és apa megint elment, igaz, csak egy nappal sietett el, de akkor is. Tök elkeserítő. Ha itt marad még 4 napot, akkor megint lett volna esélyünk. Lehet, hogy fogok valakit az ucccán. Gyereket akarok!
estike66

Bella!
Eltüntem?Hm...itt vagyok :wink:
Katavirág!
Bomba kismami vagy!
Estike!
Pár napig biztos... :D :oops:
Krisz!
:cry: :cry: :cry:

Heni!
Merrrrrrrrre vagytok?
Vendég

Bella,
Köszi jól de mehetnék 2 hete előre az időben :wink:

Krisz,
:( :(
Vendég

Pandus,
Megértem!
Remélem az én számat is elhagyja ez a mondat egyszer! :wink:
Vendég

Dorcsi, drukk :!: Bar talan kesve irom, de nekem a ET napjan szajon at kellett bevennem. Legalabbis ugy emlekszem.

Krisz, nagyon :cry: es igy tovabb, mar ami a hozzaallast illeti :!:

Ne adjatok fel :!: Eljon a golya mindenhova :!:
Kép
katavirag

Estike,
3-5 napig szóval férfianként változik.

Bella,
Biztos hogy fogod mondani :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Estike!
:lol: Csak ne fogdoss itt senkit az utcáról :lol: :lol: :lol: Úgy tudom 48 - 72 óra... :roll: (sokszor átéltem ezt, hogy pont akkor nem voltunk együtt, amikor kellett voltna. Aztán állandóan együtt voltunk és akkor sem lett semmi :( párdon Senki)

Kriszi!
Nagyon sajnálom! Hajrá húsvétkor! és akkor jövő karácsonyra meg is jön a legszebb ajándék, amit csak elképzelhetsz! A saját kisbabád! Úgy legyen! :lol:

Bella!
Nem soká kezdünk! Holnap drukkolok a konzultációra!

Nyulasz!
A vonalzódon már két napja Krizsa dokinál vagy?! :shock: Most akkor hogy van ez :D :?:
dezsina

Nyulasz,
Ma van Krizsa dokinál!
Vendég

Halihó Csajok!
Hazaértünk két gyönyörűséges bogyócskával a pocimban :lol: :lol:
Minden rendben ment, most kímélő életmódot javasolt a doki, de amúgy is a pihenés esik a legjobban :oops:
A 10 petikéből végül 9 termékenyült meg és a két legfejletteb blasztocisztáinkat kaptuk vissza. A többit holnap fagyasztják, reggel kell telefonálnom, h hol tartanak..
A nyh-ám asszem 10 mm-es azon vagyok, h tovább növesztgessem és jól megtapadjanak a babócák!

( A napi 1 dl vörösbor tényleg számít??)

Köszönöm, h gondoltatok rám!! :lol:
dorcsi73

Dorcsi,
Gratula szép babák biztosan megtapadnak :wink: én nem ittam bort. Megnéziumot szedjél sok pihi fini kaják sok folyadék és pozitív teszt :lol: ennyi a dolgod :wink: Tényleg mikor kell tesztelned? Vagy vérvétel lesz? Drukkolok++++
Vendég

Szia Pandácska!
Így legyen! :lol:
Nem kell tesztelnem, dec. 27-én kell vérvételre mennem legközelebb. Addig meg kényeztetem magam :P
dorcsi73

Dorcsi!
Mennek a babatapik! Úgy hallottam, hogy a blasztók jobban megtapadnak, nagyobb az esély a terhességre! Nagyon drukkolok!
dezsina

Szép jó reggelt!
Dezsi!
Igen,a vonalzóm szerint...de igazából nem aludtam a Kaéliban :lol:
Tegnap voltam.Kicsit változott a dolog,elöbb kezdem a szurit.
Dec.31-én,jan.2-4és 6-án kell 4 ampulla Merional,tehát minden másnap,és dec.31-től 5 napon át 2x1 clostilbegyt tabletta.
Jan.7-én UH.Tehát kb egy héttel elöb kezdem.Érdekes,az egészért 10.045 ft-ot fizettem.
Gondolom még egy-két nap szuri ráadás lesz,aztán tüszőrepi.A dátumot még nem tudom.Remélem ettől most lesz kicsit több petesejtem.

Bella!
Kiváncsi vagyok neked ma mit mondanak.Én tegnap 11-re mentem,és 11.20-kor már a szurit is kiváltottam,pedig volt Uh,és beszélgetés is.Sokan voltak,de nem rá vártak.Azt hittem egy jó darabig ott fogok ücsörögni,bár ritka,ha nem tartják az időpontot.

Dorcsi!
Gratulálok a pindurkáknak,sok-sok babaragacsot küldök!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nyulasz!
:D Micsoda fantasztikus hírekkel inditottál ma reggel! :lol: Már látom, hogy be is előzöl legalább 1 héttel :twisted: :P Tehát! Csak pozitiv példát tudok elfogadni Tőled! Elegem van az egycsikos vagy halvány csíkjaidból! Ezentúl CSAK erős kétcsíkosat akarok látni! Megértetted!? Tessék mánn pozitiven kezdeni az új esztendőt :lol: :lol: :lol:
(látom Te is 3 babára hajtassz :D :D :D Meglátjuk hogy kellnek ki a tojásaink :lol: :lol: :lol: )
dezsina

Nyulasz :D jajjj de szupi :D veled maradnak és mindjárt Te is hányhatsz :D Annyira drukkolok.izgi időszak elé nézünk.KISNYUSZIK lesznak :wink:
Dezsi!Te meg a másik,tojáskáidat kiköltöd :wink: nincs mese babákat tojsz :wink:
Dorcsi!szerintem tesztelj olyan jó érzés lesz erős kétcskosat pisilni :wink: olyan duplát :wink:
Pandus hogy érzitek magatokat :?: reméljük més pár hét és dudorka Pici Dóra a kezedben lesz :D bizti olyan szép lesz mint Anyucija :D
BELLA gyere mi volt :!:
M.ZSANI REMÉLEM JÓL VAGY!

lanyané

Nyulasz,
Éljen :D

Lanyané,
Jól vagyunk köszönjük szegény Dudorka már 20 perce csuklik ilyenkor egy picit sajnálom mert én utálok csuklani. Remélem hogy 4 hét múlva már a karomban lesz és nem a pocakomba. Január 7.-ét néztem ki születésnapnak :lol: persze ez nem így megy de próbálkozom :lol: Ti hogy vagytok? De régen voltam 7 hetes :roll: olyan jó volt...
Vendég

Ja nem hetedikét hanem nyolcadikát.
Vendég

Sziasztok!
Kicsit elkeseredtem, a múltkor nem mondta a doki, hogy iratkozz fel lombikra, így csak június elején lesz. Februárban megyek megint és valószínű március végén, április elején kezdünk! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Katavirág: Gyönyörű kismami vagy! :D

Dorcsi: pihizzél és beszélgess a kismanókkal!

Nyulasz: ezek nagyszerű hírek! Örülök Nektek nagyon!

Bella: ÓÓ! De fel a fejjel! Hamar itt lesz tavasz :roll: :wink:

Dezsi: mindjárt január :wink:

Panda: és ha dudorka Dóra jan. 1-jén bújik ki? :wink: :lol:
De szép a dátum, s mindjárt itt van, bármely szemszögből is nézem..

Rólunk: hát igen, alakulnak a dolgok.. Szerencsésen be tudtam csomagolni Apuci ajándékát, sőt mi több, abszolút nem tudja, hogy vettem neki valamit..
Hétfőn a fogdokinál sajnos nem volt túl jó.. A legutolsó fogam /nem a bölcs.fog!/ titokzatos módon gyökércsatornáig kilikadt.. Betömte, de ha nem lesz jó vagy ki kell húzni, vagy gyökérkezelni :shock:
Egy terhesség - egy fog -> még a végén igaz lesz.. De szerencsémre bölcsességfogam úgy tűnik nem lesz :D Mivel nincs csírája..
Pici Zsombor kezd huncutkodni, szó szerint.. Ami biztos, hogy minden este 6kor ébren van :lol: :lol: Viszont már 2. éjjel éreztem-ébredtem hogy aktívkodik, ráadásul mindezt oldaltfekve :lol: :lol:

Tegnap meg szinte "hazazavartak" az UH-ról, igaz ültettek előtte másfél órát a hideg váróban, de az nem számít..
Jöjjek vissza a rendes előjegyzett időpontomra /jan.3./, az már nem érdekli egyiket sem, hogy alig két hét alatt lett az 5mm-esből 14,1mm-es vesetágulat.. Magyar egészségügy... Romlott.. :evil: :evil:

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

viki: nagyon édes mira baba. :wink: javítottam az adatot, bocsi az elírásért.

estike: drukkolok január elejére! táblába nem akarsz szerepelni? :wink:

dezsi: nemsokára visszakapod a fagyibabákat! drukk++++

katavirág: szép pocak :lol:

kata: kitartást az eredmények várásához! tudom, hogy milyen hosszúnak érzi az ember, mire eredmény lesz. mi is vártunk jó sokat.

dorcsi: drukkolok++++++

krisz: nagyon sajnálom :cry:

nyulasz: mindjárt kezdés. :wink:

bella: kitartást! egyszerre lombikozunk majd :wink:

kis *: nem mondok semmit az egészségügyre :twisted:

kismamik: hogy vagytok?

rólam: a hétfői uhn minden oké volt. csak kicsit vastag a nyálkahártya, így valószínűleg a következő mensi elég durva lesz.
jan 2.-án kell mennem vérvételre, szokásos hormon ellenőrzés.

katica
katica30

táblák:

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

kis *: bocsi, most vettem észre, hogy nem jó nevet írtam a babához, javítom mindjárt. :oops:

katica
katica30

Nyulasz, hat az mar mindjart itt van :!:

Dezsi, azert a halovany masodik csikot ne becsuld le :lol: En is ugy kezdtem.....
katavirag

Dezsi: én is halovánnyal kezdtem :wink: :lol:

Katica: semmi probléma :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Szió!

Krisz!
:(

Többieknek szurkolok csendben :wink:

Puszi!

Gina
Vendég

G79,
Olvastam egy másik topicban hogy amnióra akarsz menni. Megkérdezhetem hogy miért? Csak a lombik miatt? Amúgy nyugi ha azt mondták hogy jó az Afp akkor tuti jó különben szóltak volna.
Vendég

Pandácska!

:) akar a fene. De a doki a lombik miatt javasolta, vagyis ajánlotta fel. De én nem merem kockáztatni a babócámat, eldöntöttem, hogy ha jó az AFP, nem vállalom az amniot. Jó döntés szerinted?
Vendég

Gina!

Hidd el, jól döntesz!
Nekem is tök szuper lett, pedig mennyit véreztem a 16. hétig!
Meglepően jó lett az AFP-m :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nektek nem ajánlották fel anno a lombik miatt az amniót?
Vendég

Nem, de nem is vállatam volna, ennyi probléma után, boldog vagyok, hogy minden rendben zajlik!

Kép
kis-csillag
Tököl

Gina,
Nem nem ajánlották fel nem de nem is nagyon szokták ez szerintem túlzás ha minden eredményed rendben. Jól döntöttél :wink: Hova jártál lombikozni?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: