Még ilyet... Sajnálom, hogy a babócák ennyire rosszul bírják mostanság... Mindenkinek jobbulást! Lehet, tényleg a telihold van a háttérben? Sosem hittem volna, hogy ez is hatással lehet a picikre...
Csakegy elismerésem, hogy ennyire bírod. Én nem tudnám/tudtam a gyereket állandóan a mellemre csatlakoztatva tartani.
Kincs: Mi még az elején vettünk párásítót, mert itt panelban iszonyatosan száraz a levegő. A doki azt mondta, hogy a tálkás verzió túrót sem ér és a teregetős is csak akkor hatásos, ha az ember telerakja a szobát vizes ruhával... mivel a gyerek szobája elég picike, mi egy kisebb párásítót vettünk oda. 1 literes tartálya van, legkisebb fokozat elég éjjelre és reggelig így ki is tart. Van benne ionizáló is, amit akár ki is kapcsolhatsz. Azóta, mióta be van nála üzemelve, nem kel fel olyan sokszor éjjel. Szóval nekünk ez jött be. Az mondjuk idegesít, hogy zúg. Az van ráírva a dobozára, hogy 0dB... A fenét! Ahogy megy a ventillátor, hogy kifújja a párát, akkor zúg... Persze egyébként halk lenne, meg minden, mert hogy ez is hidegpárásító, mint a mienk. Az viszont nagyságrandekkel halkabb, csak az meg túl nagy, nem tudjuk hova tenni a babóca szobájába...
Na, léptem, Bence reklamál, hogy unatkozik. 7 óta fent van

[/url

Gézengúzban 1.
Gézengúz 2.
Gézengúz 3.