Andi
Köszi mi okt.10.-én születtünk ugye 9 héttel korábban mint várható volt. Csak a mozgásfejlődés miatt kérdeztem, mert nálunk Gergő ma kezdett el aktivan forogni a hátáról a hasára eddig csak az ellenkezőjét csinálta. Leggyakrabban az oldalán játszott. Lilluskám még csak hasról hátra fordul és az oldalára gördülve játszadozik és kicsit izgultam. Mi úgy étkezünk, hogy hajnali 3 körül esznek a babák 200 ml HIPP tejpépet (csak ezt szeretik), reggel 8 körül 100 ml tápszert (többet nem hajlandóak)11 körül valami főzeléket (többnyire bébiételből és pépesitve üvegből, mert a kanalazást elutasitják, pedig régen ment...)kb.150 ml-ert. Délután 2-kor és 5-kor 100-150 ml.tápszert esznek, mikor mennyit kérnek. Nem túl jó evők főként Lillus. Hizogatnak de elég lassacskán.
Marcsikám
A cél érdekében mindent kibir az ember, igy az oldalt fekvést is. Ez volt abban a pillanatban a legkevesebb gondom...
Mint Neked is gondolom, cél, hogy amig kell bent maradjanak a babák
Egyébként én hanyatt feküdni már az 5. hónaptól nem tudtam, mert fulladtam abban a pózban igy csak az oldalam maradt lehetőségnek. Mondjuk Levike már jó nagy és biztosan szükös a helyecskéje. Hát testvérkén mi nem gondolkodunk...tudod én nagyon betojtam a koraszüléstől de nekünk is van még 5 babócánk a Kaáliban...hát majd meglátjuk
Júni 05.-én megyek haza, hivlak majd
Puszi:Doris

szívesen segítünk! Na jó, szóval azért, ha olvasol Bennünket, adhatnál hírt magatokról. 

Kar, hogy nincs megoldva, ne rakjak oket egyutt az abortuszosakkal....