A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Köszi Áfonya, kedves tőled! Képzeld, tegnap nézegettem a fertyn a terhességi görbéket, és volt olyan, amelyik iszonyúan leesett az utolsó pár napban, aztán visszamászott, és az illető mégis terhes maradt, pedig a határvonal alatt jóval lejjebb volt az az esés! Ezzel nem akarom azt mondani, hogy terhes vagy, de még azért ne add fel, jó!
Vendég

Mona!
Patikában, DMben, Rossmannban lehet kapni az LH tesztet, egyszerhasználatos, szerintem drága (de kinek mi) úgy tudom az 5 darabos úgy 2500-3500 Ft körül van. Jótanács ha veszel: vágd hosszában ketté, így egy tesztből kettő lesz.
Ez magánvélemény:
Gondolod meg az LH tesztet, inkább vezesd a hődet Fertilityfrienden, vagy ha németül jobban tudsz Wunschkinderen, ezek az oldalak is megmondják mikor volt peteérésed (igaz hogy utólag) de legalább ingyenesek. Csak hőmérőzni kell hozzá.
Persze ha téged megnyugtat az LH teszt nem akarlak lebeszélni róla! Ha meg végleg elszánt vagy, innen tudsz rendelni nagy tételben LH tesztet ha van dombornyomott bankkártyád:
http://www.accuratepregnancytests.com/c ... ?cPath=7_8
Vendég

Szia Áfonya!

Köszönöm ez tényleg drága, ha azt nézzük, hogy majdnek minden napra kell belőle, de azért majd ki próbálom. A fertin vezetem már harmadik hónapja csak az ehavimmal kerültem gondba. Már a program is állandóan le-fel rakja az ov. jelölést. Ma épp levette, pedig már kezdtem bízni benne, hogy pont jókor voltunk együtt.

Üdv Mona
mona01

Mona!
Miért nem teszed fel a görbédet?
Itt nagyon régóta hőmérőző lányok vannak akik értenek hozzá és segítenek is szívesen.
Vendég

afonya hat ez oszinten szolva nem tul biztato ho,na de vannak csodak.

az en hom 36.8

Kép
monyoka

Sziasztok, megjöttem... írtam a zuramnak, hogy fotózza le és küldje el emilben...

a doki levett millió+1 féle vért, a 12. hét után (mármint ha megmarad) letiltotta a metfominról (majd a PCO-sban részletezem)... aztán mondta, hogy csütörtökön hívjam az eredmények miatt...

Mona: ki az orvosod? Én most Surányira vadászok de lehetetlen elérni :( ma egyszer sikerült elérnem, fel is vette a telefont de megszakadt és azóta nem kapcsolható :(

két és fél hét múlva indulunk nyaralni...

para, hogy mi lesz ha a 6. héten nem látszik a baba - néhány nappal az indulás előtt.... vagy rossz helyen van... fú de gáz... annyira nem kalkuláltam azzal, hogy összejön... röhej... nem?
Vendég

Lányok!
Dől belőlem a vér! :P :lol: :D (most voltam pisilni)
Csütörtökön indul a szurikúra!
Még jó hogy nem vettem tesztet :lol:
Vendég

Nem megy túl nagy. Nem engedi beilleszteni.[/img]
mona01

Szia Csakegy!
A Suri az orvosom, de februárban voltam nála utoljára. Igen nehéz elérni Én mindig 3 körül hívom vagy kedden 4-6 között.
mona01

Esetleg probáld meg a kórházban megkérdezni mikor ügyis.
mona01

Mona, át kell méretezned. Nem mondom, hogy nekem könnyen ment, meg JPG-be vagy mibe kell átvariálni. Én elmentettem először más néven, aztán egy program segítségével átméreteztem. De tuti, hogy nem úgy csinálom, mint más, mert nekem mindig fekete-fehér lesz. Próbálgasd, mert én is kíváncsi lennék rá!

Áfonya, örülök, hogy sikerül a csütörtöki kezdés!
Vendég

Sziasztok!

Cs1!
Irtam neked tegnap privat uzit,megkaptad?????
VARJUK A TESZTET!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

ancsa: nem kaptam meg :( (hacsak nem álnéven írtad:)
Vendég

Te áfonya,

Nekem is ugyanígy jött meg a menszim, 3 nap gyenge barnázás, hol semmi...... Lehet hogy én is PCO-s vagyok??? :cry: :cry: :cry:
Neked fájt a melled egy picit? Vagy PCO nélkül is lehet progi elégtelenség?
macspacs

Cs1!
Elkuldtem pedig ketszer is! :(
Csak a szamot szerettem volna megadni,de latom mar megszerezted!Meg ha esetleg lenne barmi kerdesed a dokirol vagy esetleg a korhazrol akkor szivesen valaszolok ra!!!! :D
Nevtelen?Miert olyat kaptal??

Kép
Kép
ancsa81

Jaj!Figyelmetlen vagyok megint! :oops:
Alneven,nem :D

Kép
Kép
ancsa81

Tontica!
Akkor te is erzed milyen idegesito amikor gyanusitjak az embert! :x Eleg hulye poen! :?
Pocakod novoget mar??

Athiz!
Tenyleg nagyon 'helyes" a kisfiad! :D
(Kar hogy nem lanyom van! :wink: )

Okriszti!
Koszi!
Keszultok mar Ada szulinapjara??

En letoltottem multkor egy PIXresize nevu programot es azzal atlehet alakitani a tablazatot!

Kép
Kép
ancsa81

[ Kép ???

Hát ez nehezen ment segítséget kértem az infosoktól, de megszületett[/img]
mona01

nya szóval a tegnap reggeli tesztem... (de szerintem sötétebb lett száradás után... az LH tesztek is besötétednek egy kicsit utána... )
Kép

(de most a nyaralás izgat igazán... tegnap vettünk két új hálózsákot :) és térképeket nézegettünk... No + Prága de valszeg felmegyünk Dániába is :) oda kell a jó meleg hálózsák :)
Vendég

csak1:
Ez a teszt gyönyörű!!! :lol: :lol:
Én is nagyon szeretnék már ilyet produkálni!! :wink:
macspacs

Prága nagyon gyönyörű!!!!!! Biztos szupi lesz!!!
macspacs

:) köszi :) Még soha nem jártam Prágában... de vagy 2 napot ott is el szeretnék majd tölteni... (meg Berlinben min. 3 napot)... Hamburg, Kiel Lübeck és Rostock a többi célpont... egy kisebb kör.... de nem olyan durva a távolság szempontjából ráadásul végig autópályán lehet majd menni (én sajna nem vezetek... autóm van, jogsim van... de vagy 6 éve nem vezettem... de ideje lenne elkezdenem végre... elvégre azért vettük nekem a kicsi kocsit:)

Már csak az éltet... a melóval tele a hócipőm...
Vendég

Kedves Athiz és Mona!

Legyetek szívesek az e-mail címemre elküldeni az orvos nevét és telefonszámát,nagyon köszönöm!! :P A cím: annette77@freemail.hu Jövö héten mensi után mindenképpen el akarok menni dokihoz.Most belgyógyászati problémáim vannak, Kliont kell szednem. Úgy gondoltam, 1 hónapot várunk a baba készítéssel.Szerintetek elég ez az idő, hogy kiürüljön a szervezetemből??
Hőmérőzéssel kapcsolatban: Eddig 1 hónapot mértem,a 10. napon 36,6 volt, majd 36,7-37 között volt végig.
Most megyek takarítani, mert a férjem ki fog akadni,hogy egész délelőtt a gép elött ülök.

Még egyszer köszi a számot és a dokit!
hnetti

lanyok szerintetek ha minden nap nem 10 percig hanem csak 5 percig merem a hom az is ad rendes erteket?

Kép
monyoka

Macspacs!
Nem jelent a progihiány önmagában többet, csak a PCOsoknál (úgytudom) gyakori. Tehát attól hogy esetleg progeszteronhiányod van, még nem vagy PCOs. Ha érdekelnek a PCO tünetei szívesen leírom priviben (csak írj rám hogy érdekel), a topikot nem akarom ezzel untatni. Ha meg ki akarod deríteni hogy van progihiányod avagy sem, egyszerűen kérj az orvosodtól egy ciklus 21. napi vérvételt. Nagyon egyszerűen meg tudják neked mondani majd hogy mi újság. A melleim nem szoktak fájni soha.

Csakegy!
Ez a teszt tényleg gyönyörű! És irigyellek nagyon a nyaralásod miatt is. Vigyázz majd magadra!

Mona!
Nekem ez egy anovulációs ciklusnak tűnik, de vannak itt tapasztaltabbak is, majd javítanak. De akkor se keseredj el, tökéletesen egészséges nőknek is vannak ovuláció nélküli ciklusaik! Ez nem jelent semmit, főleg mert azt mondtad az előző kettővel nem volt gond.
Vendég

Sziasztok!

Látom pörög itt is az élet! :lol:

Csakegy! :lol: Hát reméljük meguszod hányinger nélkül. Pont abba az időszakba vagy, amikor majd hányingered lesz, itt szúr, ott feszít, VAGY nem fogsz semmit sem érezni. :lol:
12. hétig akkor tuti szedheted a metformint? Én is ezt a stratégiát választanám, ha babás lennék (kecskeruta, ha már nem lehet metformint szedni.). Vigyázz magatokra!

Okriszti nekem is 18 rémlik...... (Tildi - HSG)

Macs! Megszoktam már sajnos. Viszont pont ezért nem alszom sokat, mert nincs ott mellettem. Alaphelyzetben alszom én akár délig is hétvégén. :lol:
Ezektől a protokoll-tesztektől ne félj! :lol: Angel is parázott ezektől. :lol:

Athiz! Kisfiad tündéri! Imádom amikor felnőttesen akarnak viselkedni. :lol:

Tontica! Nincs még pocakos képed? Olyan ici-pici pocis kép. :)

Bee
beebeey

Szia Áfonya!

Köszönöm a segítséget ez elég elkeserítő számomra. Várhatom a köv. hónapot.
mona01

hogy kell kinyitni a profilomat hogy tudjak valtoztatni rajta?

Kép
monyoka

na mindegy.

1 cn.

Kép
monyoka

a legfelső részen van két lenyitható ablak a másodikat ha legördited akkor ott van a profil és rá katt.
mona01

Valaki aki Wunschkindert (is) használ!!!
Hogy tudok új ciklust kezdeni? Azt hittem úgy megy mint a fertilitynél hogy elég ha szólok neki hogy megjött, de ennek a dinnye német programnak ettől még eszében sincs új táblát kezdeni! :shock:
(Görcsölök mint állat :cry: )
Vendég

Juj, de sokat írtatok, és sok a kérdés is. Na hátha tudok 1-2-re válaszolni.

Áfonya, sajnálom a görcsöket, vegyél be görcsoldót, jobbat nem tudok. A wunsch-on én már egyszer újrakezdhettem az egész táblát, mert rányomtam olyan gombra, ahova nem kellett volna. Szóval, amikor belépsz oda, hogy ihre temp.kurve, utána kidobja a mostani ciklusod időpontját, és felette ott van, hogy új ciklus időpont, és a mai dátum. Na ott tudod az új ciklust elkezdeni és beállítani! Remélem, értetted amit pötyögtem, ha nem, majd megpróbálom még elmagyarázni.

Monyoka, remélem, már sikerült a profilt megváltoztatni, ha nem, én is szívesen segítek. Sajnálom, hogy nem sikerült, majd a mostani ciklusban sikerül! :wink: Azt nem értem, hogy miért 10 percig méred a hőd, magyarázd el butuska Athizkának! Én 2 percig mérem, mondjuk eddig 1 percig mértem, mert digitális hőmérőm volt, amíg be nem krepáltattam!

Csakegy, iszonyú bátor vagy, hogy neki mersz vágni egy ilyen körútnak. Én nem mertem, és szarul is voltam, sajnos pont a nászutamon, de valamit valamiért. A zebrád tökéletes, irigy, irigy!!!

Ancsa, hozzatok össze egy lányt, és felveszlek a listára, akik közül majd Szili választ, ki lesz a menyasszony :lol: ! Sok sikert hozzá!

Beebeey, köszi, a fiam amúgy is többnyire felnőttek között van, talán ezért csinál felnőttes dolgokat. Én is jókat mulatok rajta.

Netti, mindjárt küldöm a dokiinfókat, egyébként állítólag meddőségi dolgokban otthonosan mozog. Én a fiammal amikor terhes lettem, épp az első hőmérőzős hónapon estem túl, de nem is nagyon figyeltem rá. Bejelentkeztem egy meddőségi centrumba, de 1 hónap várakozási idő volt, és mire odamentem, már terhes voltam. Fura, nemigaz? De iszonyúan örültem!

Mona, sajnos én sem látom túl bíztatónak a ciklusodat, bár csakegy példája mindenkinek erőt adhat, ha igaz, hogy az ötvenvalahányadik napon lett ovuja.
Ja, még az is lehet, hogy az enyém is ilyen "bíztató" ciklus lesz most. Meglátjuk. :wink:

Bocs, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos!
Vendég

igaz:) az 52. napon lett peteérésem :) és nem igaz, hogy olyanból nem lehet teherbe esni :) (elég sok helyen láttam ezt már leírva...)

szóval a remény hal meg utoljára!

(ja... és méhpempő rulez :) )
Vendég

De én még azt sem találom hogy Ihre temp. kurve :(
Az a baj hogy én rögtön azt tettem el könyvjelzőnek ahol az adatokat kell írogatni, így belépegetnem sem kell. Onnan mondd légyszíves hogy állsz ott, ahol kiválasztod hány fokot mértél ma reggel s mikor mérted. Onnan hogy menjek vissza oda hogy Ihre temp. kurve?
Vendég

nem tudom miért jobb a Wunsch mint a Ferty... én nagyon nem szeretem a Wunchot (és nem a nyelv miatt)... egyszerűen nehezebben kezelhető... ráadásul megáll az 50. napnál... hát milyen dolog ez... nekem mindig is maratoni ciklusaim voltak... miért kell abból kiindulniuk, hogy egy ciklus max. 50 napos lehet?
Vendég

Nekem is voltak maratoni ciklusaim a legrosszabb akkor volt amikor abbahagytam a tabletta szedését és cirka félévig nem jött meg utána ilyen 10napog szedni való gyógyszerrel beindították. Utána megint semmi. Ez az év viszont szupi volt eddig 33-35 napra minden hónapban megjött kivéve a februárt.

Na és persze úgy néz ki hogy ezt a hónapot
mona01

Oké Áfonya, az adattáblázat fölött kisbetűkkel van egy olyan felirat: T-online kurve, arra kell rápöttyinteni, és ott már megtalálod, amit írtam, Neue Zykluskurve vagy mi. Ott kezdhetsz újat! Remélem menni fog, írd meg, sikerült-e. Pusz
Vendég

Köszönöm Athiz, sikerült!
Csakegy!
Én mindkettőben vezetem a cuccaimat, ráadásul kitaláltam hogy reggelente megmérem szájban is és hüvelyben is a hőmérsékletem, és az adatokat a két táblában vezetem. A fertility lesz a szájas, a wunsch meg a puncis :D Összehasonlításképp hogy melyik jobb, pontosabb képet adó. (Persze a dolog a mensi elmúltával veszi kezdetét :lol: )
Vendég

Nekem is voltak maratoni ciklusaim a legrosszabb akkor volt amikor abbahagytam a tabletta szedését és cirka félévig nem jött meg utána ilyen 10napog szedni való gyógyszerrel beindították. Utána megint semmi. Ez az év viszont szupi volt eddig 33-35 napra minden hónapban megjött kivéve a februárt.

Na és persze úgy néz ki hogy ezt a hónapot
mona01

Sziasztok Lanyok,

segitsetek gyorsan. Csak az elmaradt mensi utan erdemes tesztelni?Ha 11.dpo-n vagyok eselytelen a teszt? Szeretnek ma tesztelni.

Koszi elore is.
Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi!
Ma már ne tesztelj! Holnap reggel első vizeletből a legnagyobb az esélyed a pontos eredményre. Délután-esti vizeletben kevesebb a hormon, esetleg negatív lesz az ami holnap reggel már pozitív volna. Pláne ha még csak 11. DPO.
Vendég

Melcsi, egyetértek Áfonyával. Reggel tesztelj, persze én már csak tudom, hogy milyen várni. Borzalmasan türelmetlen lény vagyok! De bírd ki szerintem is, kevesebb csalódás érhet, megkíméled magad tőle, mert tényleg lehet, hogy holnap már kedvező az eredmény: ++++++++!

Duplacsíkozást kívánok, holnap reggel várom az eredménybeszámolót! Pusz
Vendég

Sziasztok Lanyok,

Afony, Athiz,
koszonom a gyors valaszt. Ilyet meg soha nem csinaltam, de nem birom kivarni a penteket. Egyszeruen nem megy. Lehet, hogy csak meg kellene pofoznom magamat. :twisted: :twisted:

Ok, varok holnap reggelig. Lehet, hogy mar most lefekszem aludni :).

Ancsa, nagyon drukkolok neked, hogy a 33-as szerencset hozzon neked.

Okriszti, ez a szulos kep azert nem volt semmi :lol: :lol: Csucs vagy.

Monyo, koszi, sajnalom az 1cn-t. Azert a 36,8 nagyon magas ho mensihez nem? Nekem ebben a honapban 36,8 a plafon, mult honapban vegig 37-en felul voltam a ciklus 2.feleben.....

Athiz, egyebkent ha ket napig meg fent marad a hod, egybol beteszi a pe-t.De azert gyurjatok ra apaval :) :)

Csakegy, de jo neked :) Zebracsikos teszt, Praga, mi kell meg? :) :)

Puszi Mindenkinek, reggel jovok a teszteredmennyel. Ketto van benne, ugyhogy egy holnap reggel, aztan ha pentekig nem jon meg a kovetkezot szombat reggel csinalom.

Melcsi

Kép
melcsi6

Bocsi Afonya, lemaradt az "a" a vegerol, de igy is jol hangzik :)

Kép
melcsi6

Melcsi: szerintem is tesztelj... ha nagyobb stressz nem tesztelni mint tesztelni akkor ne várj vele... a holnap reggeli talán elég tömény lesz ahhoz, hogy kimutassa... (de szerintem ne várj erős csíkot... csak valami pacát max. ... kivéve ha ikrek :) :) :) )
Vendég

Melcsi,
Nagyon várom a holnap reggeli beszámolót! Mindenképp írd meg mi lett a teszteredmény! Mennek a szurkok +++++++++++++++++
Vendég

Csakegy
Nagyon szép a teszted!Tedd el emlékbe :D ,mondjuk az én tanácsom nélkül is eltetted volna ,biztos.Nekem még mindig megvan az Ada +teszt! :D :D

Melcsi
Reggel remélem nem az álmosságtól fogok kettőt látni,piros csíkból!
Nagy-nagy drukk++++++++++++++++++++++++++++++++
A görbédet azért még dobd fel,ha ráérsz!

KépKép

KépKép
okr

Lányok!

Mint látjátok,Tontica által nyílott egy új topik fentebb,Hőmérősok babásai és a többiek címmel.
A cím fedi a kezdeményezés alapját,miszerint ott szeretnénk olyan dolgokról beszélgetni,ami ide nem fér bele.
Sokan régebb óta itt dumcsizunk,jól "összemelegedtünk" és nem szívesen válunk meg egymástól.
Vagyis aki továbbra is dumcsizni szeretne ezen kívül,azt sok szeretettel várjuk odaát,babával vagy anélkül is!!!!!

Pusza

anyapoc

Sziasztok,

anyapoc, remeljuk szeppen lassan atszivargunk majd az uj topic-ba mint "homerosok babasai" :)

OKriszta,
kuldom a gorbet, bar a mai hom egy kicsit kerdeses, mert mertem egy masodikat is (masik helyre tettem a homerot es ott 36,9 volt, de az alacsonyabbat irtam be, nehogy "atvagjam magam".

Kép ho

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

[/i]Visszaolvastam es igazad volt Kriszti!

Tlidi!
Mi volt a HSG-n???????
[/color]

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: