A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Csajok!

Azt mondjátok meg nekem,hogy kb.hány óra felé mentek talira?Mert nekem 1-ke most ébredt fel de 2-ke most aludt be.Akkor most mi van?Éjszakai buli lesz?

Jucus
20170114224602

Elköszönök csajszik,
hétvégén nem leszünk, megyünk kis Tolna megyei körútra kettecskén Kép

Puszi nektek!

Kép

Sisotris
15+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zanza, Neet!
Csinálok még egy kókuszosat is, az is jöhet? Bár ez főpróba lesz, de reméljük sikerül! Kép

Jucus!
Akkor jöttök, amikor tudtok, a mélekben 3 órát írtam kezdésnek, onnantól nyitva a kapu Kép. jaj tényleg, ezzel kapcsolatban írok majd még mélt mindenkinek.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
azért kaphattam a nevet, mert a mo-on bejegyzett 10 kisebbség közül az egyik vagyunk. és akkor még anyukám nem magyar állampolgár volt. ja, engem meg mindig zsuzsánnának, meg zsályának hivtak!!! én meg ezt rühelltem.
Sis!
micsináltok tolnában? férjem révén tolna megyei is vagyok!!!
zsanci, a világpolgár Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kisun, koszonom a floraintezest. Sanomabol meg ma sikerult kivasalnom vegre az aprilisi kismama ujsagot.

Sis, te marhaul raersz! De majd visszasirod meg, hogy igy elpocsekoltad ez a sok szep szabadidot ilyen blodsegekre, amikor meg zuhanyozni is csak ketnaponta lesz alkalmad... Kép

Bogarka, bocs hogy felborzoltam a kedelyeid. De most megint muszaj kipanaszkodnom magam, olyandeolyandeolyanbalf*sz vagyok! Elobb itt volt anyos. Ultunk a nyullal a foldon egymassal szemben, vizet ivott, es tartottam neki a cumisuveget. Az meg egyszercsak kirantja a gyerek szajabol a cumisuveget - nekunk leesett az allunk, nagy szemekkel meredtunk egymasra, o persze elkezdett sirni -, hogy most o jon, felkapja, leul vele a kanapera es visszanyomja a szajaba! Normalis ez? Azt hiszi, egy gyerekkel mindent meg lehet csinalni? Egy nagyszulo annyi tiszteletet adhatna a szeretett unokajanak, hogy nem rantja ki a szajabol, amit eszik vagy iszik. Es en miert nem kuldom el a pics*ba, pofozom fel vagy mittudomen. Oxigen, beiratkozhatok hozzad anyoskezelo tanfolyamra? Addig pedig nem fogom felvenni a telefont es remelem nem futok ossze vele a lepcsohazban... mert mostmar latni se akarom tobbet. Es a gyerek se. Ja, aztan meg az volt, hogy ahogy a kanapen alldogalt a gyerkoc, ez a tonnaprimadonna annyira a szelere ult le (a mienk nem karfas), hogy az egesz butor megbillent es majdnem felborult. A gyerek persze elkezdett sirni, en meg felvettem. Tulajdonkeppen nem is bannam, ha olvasna a topicot, rasban olyan jol el tudnam kuldeni a fenebe, szoban meg nem meeegy... Kép Kép

A postitek rozsaszinuek es kekek lesznek? Mert akkor milyen szinut kap pl. Jucus, akinek sraca meg lanya is van? Kettot kap? Es ugy lesz rajta, hogy Jucus meg Jucus, vagy ugy hogy Ju meg cus? Kép Kép Vagy akkor o sargat kap? Na mindegy, en biztos csak egy rozsaszinut kapok, hogy Moosejaw. Ja, meg egyet, hogy Nyuszi Kép
moosejaw

IMÁDOM A FIAIMAT!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Ma reggel én is arra az óriási hírre ébredtem, hogy lehet már szülni a Szt. Imrében, le is esett egy jókora kavics a szívemrőlKépKépKép (Be kell vallanom, eléggé be voltam kakilva...)

Borri!
Nagyon édesek a srácok, a második kép csúcs!

Bkriszta!
Nem lehet, hogy szerda du. együtt voltunk NST-n a Bártfaiban? Én ott ültem a szülésznőmmel, a másik szülésznőt, aki bent volt Irénnek hívták, ő meg azt a valakit, akin éppen "végrehajtotta" az NST-t, Krisztinek nevezte (na ezt jól elmondtam...) Szóval te voltál vagy nem?

Moose!
Anyós-sztori nagyon durva, ilyenkor le kell csapni vagy beszólni! Persze lehet, hogy nekem is csak a szám nagy, és hasonló helyzetben én is kussolnék. Szerencsére nálunk eddig anyós normális, de ki tudja, mit hoz ki belőle a gyerek...

Kocsicipő: legalább én is okosabb lettem, hogy leírtátok a megfejtést, sokáig a kocsikabátot sem tudtam beazonosítaniKép

Kép
Kép
manoka11

Moose!
Vigasztaljon, hogy én sem tudom elküldeni a hónapos retekbe az anyós-pótlómat!!! Ő meg, mivel műtősnő volt, azt hiszi, hogy mindent tud...Állandóan oktat, mindenbe belepofázik, stb...
Amikor a nagy már egy éves volt és még mindig szopizott, akkor az volt a baja, később meg az, h miért nem eszik édességet (???).

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ManokaKép

Es a parod is jott,de O nem johetett be?
Szokes felhosszu hajad van?En kek felsoben es szurke naciban voltam es a szulesznom valoban Iren, a Tied pedig akkor Vera?
Kuldtem a cimedre 2 fotot,egy pocisat,meg egyet amin az arcom latszik jobban-en voltam??KépKépKép

18:40tol mensi szeru gorcseim vannak.Mikor hogy,20-30-10-utolso 2 15 percenkent.de eleg enyhe.Szerintetek ez lehet AZ?Es 2szer volt,hogy jott ki belolem vizszeru valami,de nagyon keves mennyiseg.Mondjuk nem parazok,mar lehet szulniKép
Epp most ettem tele magamKép

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Manoka!

Visszajott a level,nezd mar meg,lehet,hogy teli a postaladad.

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Betörőt fogtam, life!
neet, még mindig remegek
neet

Bkriszta!
A te híred izgibb!!! Drukkolok, én meg majd mesélek a talin.
neet
neet

Sziasztok! Kép

Átfutottam a mai termést, de nagyon fáradt vagyok, bocs, ha keveredek...

Moos:
FÓRUMügyben: Passz, a levlista sem egészen jó így, hogy nincs fent mindenki, és ha a babanet nem ,egy, akkor a másik címet sem fogják megtalálni, akik egyébként használnák Kép
ANYÓS: Ez rettenetes. Már az álom is, meg a valóság is. Kép Menjünk ketten anyóskezelő tanfolyamra, hátha hatékonyabbak leszünk Kép
Bogárkát sem irigylem, hogy netezik az anyüósa, ebben legalább biztos vagyok, hogy az enyém nem.

Bogárka: Én megnézném azt a kengurut, bár sajna senki nem ajánlja a derekam miatt.

Kocsisipő: Végre én is tudom, mi az Kép Pont olyan talányos kifejezés volt nekem, mint anno, amikor először hallottam, hogy kifogó Kép

Ma egész nap a városban voltunk, gondoltam megnézem jól a szülőszobát, betelefonáltam, akkor hallottam, hogy megnyitott a SztImre és dömping volt, úgy hogy szerintem minden kismama összezárt lábbal ült napokig Kép Na mindegy, a dokim azt ígérte, hoyg az első NST után megmutogatja Kép Az már nem olyan sok, május 5-én megyek először Kép
Megvettük a babakádat, az állványt ma. Kép

Ééééééééééééééééééés megjött végre, 3 hetes késéssel a táppénzem Kép Tudok tankolni, menni a talira, már pont kezdtem betojni, hogy le kell mondanom.

Jóéjszakát, hívogat az ágyam.

Juteszembe, az gáz, hogy a pulzusom állandóan 100 felett van? Vagy az normális?
Meghogy pontosítaná valaki, hogy milyen dózisban igyam lassan a málnalevélteát? Szerintem belezavarodtam jól Kép

Oxigen
oxi

Bocsi a többiktől
BKriszta ez akkár már az is lehet hogy rövid időn belül megérkezik Ákos
SZORITUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
szuszoka

BKriszta: Most olvasom... Mesélj! Kép

Neet: Akkor most szurkolunk Bkrisztának, de mesélhetnél azért te is. Hogy? Egyedül? Mihogy? Hogymi?
oxi

Oxi!
Izguljatok csak szerdáig, ha mindent tudunk egymásról, ott fogunk ülni és mosolyogni csak. Így meg lesz téma... áh, egyébként csak egy bolond volt, de most beszéltem életemben először rendőrrel. Kép Annyit, hogy jóestét, de a férjem intézte, mert én jöttem be Esztimhez. Kép
neet
neet

Neet!
Jaaaj! Kép Majd mesélj, ha kiheverted?

Kriszta!
Lehet, hogy mégsem egy napon fogom ünnepelni Ákossal a szülinapom? De még csak egy hónapban sem? Mindenesetre drukkolok Nektek Kép Ha tényleg az, legyen szép, gyors és könnyű Kép!!!

Oxi, Moose!
Mehetek én is Veletek anyós-kezelni? Bár amit Moose ír, nem semmi, amellett én csendben maradhatok, vagy mégsem ... nem is tudom, vannak neki is hülye dolgai, csak másmilyenek. Kép

Oxi!
Én 2x 3 decit ittam anno, ez elég volt Kép. Mostanság már napi másfél literről is hallottam néhol, persze minden attól is függ, hogy mennyire töményet csinálsz. Én úgy emlékszem talán egy teáskanálnyit tettem 1 bögrébe.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!
Beelőztél Kép

Na jó, a részletekkel kibírom szerdáig. Aztán majd én is elmesélem a saját betörős sztorimat Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

MURR!

Én a Barna dokinál szültem első babám tavaly nyáron! Mire vagy kiváncsi?

"Aki nem felejt el játszani, örökké fiatal marad."
www.csudajatek.hu
freia75

Helló!

Lehet, hogy mégis megyek a talira! Kép Örültök? Kép Remélem. Kép Oxi felajánlotta, hogy elvisz, de lehet, hogy mégis a párom is el tudna vinni, az azért lenne jó, mert mivel Bendi még elég kicsi és félek, hogy ha épp rossz paszban lesz, akkor sírni fog, és akkor nem kell Oxinak idő előtt eljönnie miattam, ha mégsem tetszik Bendinek a kirándulás. Na a lényeg, hogy úgy tűnik megyek! Kép Rossz hír viszont, hogy nem vagyok egy nagy szakács és nem hiszem, hogy tudok sütni valamit, egyrészt ezer éve nem sütöttem, már azt sem tudom, hogy kell, meg most még nem nagyon van időm ilyenekre. Akkor is mehetek, ha csak valami bolti sütit viszek? Kép

Tényleg a Fülöp volt a dokija? Nekem is, akkor ezért láttam a párjával a rendelőben. Egyszer mentem éppen ultrahangra és a rendelőben, kit látok, az Imit(elég szűk ott a hely úgyhogy szinte mást nem is láttam, ahogy beléptem az ajtón) hirtelen elcsodálkoztam, hogy eltévedtem vagy mi van? Hogy kerül ide az Imi a BK-ből, hisz ez egy nőgyógyászati rendelő? Kép Kép

Kemények ezek ez állatos fotók! Kép

Kriszta ez igzisen hanzik! Kép

Neet, mit csináltál????

ruz
ruzicsky

Bogár jöhet a kókuszos is, még ha csak föpróbásak is leszünk.Kép

Moose, nagyon durva volt már olvasni is a történetet, nem hogy átélni, föleg Nyúlnak.Kép
zanza

Lanyok!

Most csak gyorsan:
Drukkokat koszonjukKép
Gorcs elmult,viszont most meg leszakad a derekam...nem ertem en ezt...
azert drukkoljatok meg!!!

Ide kell engednem az Uram...

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta es Akos! DRUKKDRUKKDRUKK! Es ha meg otthon vagy, tudosits nekunk kerlek.

Apanak mar hetek ota naponta elmondom, milyen jo, hogy szerdan vegre piknik, erre most benyogi, hogy akkor talan valami megbeszelese lenne, mikor mar hetekkel korabban megigerte, hogy elvisz, ugyhogy most azonnal nekiallhat szervezkedni, kulonben osszekotozom az anyajaval es megnezheti magat! Kép

Neet, ez remiszto! A mi hazunkban is a napokban volt egy eset, arrol sem tudok semmit. Csak itt magamban panikolhatok, no info.

Koszonom a tamogatast anyosugyben. Kar, hogy valami agresszor homeobogyot nem tudtok ajanlani, bevennem aztan jol elkuldenem a ... Talan kinyomtathatnam es borkotesbe fuzve atnyujthatnam neki az osszegyujtott rola szolo hozzaszolasaimat a reagalasaitokkal egyutt, hatha az hasznalna. Ha nem, akkoris legalabb olvasgathatna a hosszu teli esteken, amikor marhaul unatkozik, emlekezne a regi szep idokre, amikor meg latogathatta az unokajat... Lehet, hogy a klimax felemesztette a maradek szurkeallomanyat is? Mert nemregiben sokat panaszkodott a hohullamaira meg jart dokihoz is. Visszakuldom, hogy vizsgaljak meg a fejet is. Vagy vagjak le.
moosejaw

Hat, ha mar a derekad is ... akkor asszem a kovetkezo hozzaszolasod egy het mulva egy reszletes beszamolo lesz az elso randitokrol Akossal Kép Kép Nem is emlekszem, Green, Bori vagy Duo panaszkodott a derekara, mielott eltunt... Nekem vegig az fajt a legjobban, es nem tudtak kivenni.
moosejaw

Moos!

Valami országos pasi találkozó lesz szerdán?Zapa is benyögte,hogy tanfolyása vanKép

Jucus
20170114224602

nehogyma'! ezt nem hagyjuk annyiban!
moosejaw

de ez most nem a svajci ize? hogy gyoz ennyi verziot kitalalni, a kis kreativ Kép
moosejaw

Hello Lányok!

Megjöttünk a Zöld Pardonból, ahol kicsit csitrisedtem egy utsót, igaz nagy pocival....Kép izgi volt, minden 16 éves úgy bámult, mint aki soha nem látott még fehér embert ....

Ja, és sztori: megállít minket egy hejre kis csákó, kérdezi, van e 2 percünk...mondom persze...hát, hogy ő szeretne megkínálni minket egy snickers szelettel, merthát most amolyan promóció van....jajjj, kell is ez egy kismamának, gondoltam, hoci ide azt a snickerst....Amikor ideadta, láttam, hogy az oldalára rá van írva, hogy masculan...kérdem a kiscsákót...: ebben csak egy Snickers van? ÁÁáá nem, van mellette egy masculan óvszer is....
Ránézek a férjemre, mondom mosolyogva, hogy áááá, nekünk már mindegy, én megestem....a kiscsákó tágra nyílt szemekkel próbálta helyzetet analizálni, aztán végre eszébe jutott, hgy a pocakomra lenézzen és láss csodát, minő felismerés villant a kicsi szemeiben....felszökött a lángvörös pír az arcára és hebegve-habogva bocsánatot kért....szegénykém, mi meg olyan jót mulattunk, nem is tudom min, de olyan muris volt Kép
ada007

No Sájc,ahogy Soma mondja.Sima tanfolyás a cégnél ami egyébként kedden és csüti van azt hiszem.Most már a sarkára kell néznem ennek a jó embernek mert lehet,hogy nőzik?KépAzt adja meg neki a ...kikaparom előbb a nőcike majd az Ő szemét is!

JucusakifelhergeltemagátKép
20170114224602

Sziasztok!
Hú, délelőtt annyit írtatok, hogy csak 2 részletben tudtam elolvasni, mert megfájdult a szemem!

Manó!
Mail ment állásügyben! Köszönöm!

Sisotris!
Melyik horrorfilmből kölcsönözted a macskáidat?Kép

Kriszta!
Drukkolok! Ezek szerint hamarosan babázol!?Kép

Ruz!
D.A. akkor reggel szült, amikor én! Azért örülök neki mert pár újságban megírták a kis Emma horoszkópját és az akkor Timire is illik! Bár olyan nagyon nem hiszek benne, de azért érdekel!
Nem tudom írtam-e annakidején, hogy amikor én a szülőszobán voltam, egy nő a folyosón szült meg! Anyukájával jöttek be busszal(!) szülni jó messziről, ráadásul harmadik baba volt, és már csak annyi idő volt, hogy leterítsenek egy lepedőt a földre! Szegény anyunak égnek állt a haja, amíg engem várt az előtérben!

Neet!
Betörő! Nem semmi!
Egyébként a mi utcánkban volt az a lefejezős eset nemrég!

Na, ezek után szép álmokat mindenkinek!Kép

Ildi
ildi76

Kriszta:
na jó, ha semmiképpen nem akarsz megvárni, akkor ezerrel drukk-drukkk; nálunk dugótlanság (vagy a fene tudja mostmár így egy hét meg egy nap távlatából) ellenére még semmi....

Manó11:
nekem bazi nagy szikladarab esett le a kicsi szivemről....reggel a hír hallatán....mostmár megint a május a cél...

Neet:
betörőt fogni rulez, várom a részleteket :D

Moos, Oxi:
szivesen vezetek egy tanfolyást majd anyós ügyben....z enyém már be sem teheti a lábát, amire ugyan nem vagyok olyan hejde-hajde büszke, de hasznos ám így gyermekvárás előtt ;-)

Pasitalálkozó bizti: az enyém valami konferenciára hivatkozva ítélt bkv-ra...igaz már az elején, de akkoris

Na csóka Nektek, Jóccakát!!!!

ada (38)
ada007

Sis,
betegek a képek Kép

Bogárka!
Nincs még féltékenység, dehát még csak 5 napja vagyunk itthon. Egyelôre szeretgeti, puszilgatja, én meg nagyon próbálok csak vele foglalkozni, szóval minden ok. Ôszintén szólva eléggé meglepôdtem, hogy ilyen jól reagált. Remélem, így marad. Hordozókendôt meg kapok kölcsön. Rájöttem, hogy csak addig kell, amíg a gyerkôcöt bele nem tudom csapni a kenguruba, tehát kb. 4-6 hét. Annyira viszont nem veszek.

Aztakarommondani, hogy nem ér, hogy én nem mehetek a találkára. Már teljesen összenyálaztam a klaviatúrát a kaják olvasata mián. Mikor lesz a következôôôô?

Moose,
anyós story ijesztô.

BKriszta,
ez elég izgi! Ha ilyen rendszeresen jönnek, az már lehet AZ!
Nekem amúgy nem fájt a derekam a szüléskor, a gyerekcipeléstôl viszont szokott.

Na pusszantás, leragad a szemem.

Bori (akinek már a terhességi visszerei is majdnem elmúltak, hurá!)
borri

Ada, a hajam egnek all, hogy ekkora pocival, de egyaltalan hogy pocival ilyen szornyuseges veszelyes ejszakai izekbe maszkalsz, raadasul hidegben! Viszont a tanfolyamot meg szerdan tarts meg, mielott berohansz a bebidert a Hba. Isszuk szavaidat.

Rajottem. Nem is az a baj, hogy remes anyos. Lehet, hogy annak meg nem is a legrosszabb fajta. Meg az mar reg nem erdekel, hogy szerinte mit csinalok rosszul, meg milyenhulyevagyok, hogy miket gondolok. De hogy nagymamanak milyen bunrossz! Na ez a kiakaszto! Egy ovodas ertelmesebb. Pedig azoknal meg elnezi az ember, ha kirantjak a masik kezebol a jatekbabat, hogy most rajtuk a sor...

Kisun, es koszonom a bokot. Nekem is tetszik a humorom, de most eppen nem vagyok nala.

Ja, ha megis elvisz a parom a piknikre, akkor majd ne beszeljunk az anyosomrol, jo? Szegeny hallgatja itthon a duhongesem eleget. De csak annyit mond mindig, szoljak ra. Na jo, eldugulok. Es bocs a sok sopankodasert. Igyekszem mostmar a sarkamra allni es megvedeni nyulat.

A, megvalami. Kepzeljetek, a nyul kutyazik Kép Ha seta kozben meglatunk egy kutyat, elkezd vadul rugkapalni, annyira orul neki. Plane ha ugat is az emlos, az nagyon nyero. Ma ket kutyat csodaltunk meg, mindketto viszonozta a szimpatiankat, az egyik fel is ugralt rank (a nyul a karomban volt), amitol a gazdijai jol megremultek, en megsimogattam a burajat, nyul meg el volt ragadtatva Kép Kép

Sis, te meg ne egyel nyulat, a nyulak a barataink! En mar ezereve nem eszem. Es kutyat meg lovat meg szilas- es fogasceteket sem. Kacsat meg libat mondjuk neha, annak nem birok ellenallni, pedig ok is a barataim. Hu, rettent szegyellem is magam emiatt ...
moosejaw

Bori, olyan picurkat meg ne tegyel kenguruba! Engem majdnem megkovezett a gyerekdoki meg az ortoped doki anno a csiposzuresnel, pedig csak megkerdeztem, hogy mikor lehet abbatenni. Es akkor mar 2 meg 3 hos volt. Aszontak amig nem tudja taratni magat (ertsd ul egyedul), addig nem szabad, mert a gerincet meg a csipot stb. terheli, es gond lehet belole. Persze mikor mar ult, akkor meg nem fert bele ruhastul, meg en nem birtam mar cipelni, ugyhogy a kenguru egy tok folosleges beszerzes.
moosejaw

IK! Kép Kép Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ruz, a ketho alatti babasok felmentest kapnak a tortasutes alol Kép

Lehet, hogy rosszat almodik a nyuszim? Sokszor felsir. Pedig mintha a korabbi pukimiattfelsiras korszaka mar elmult volna. Es a siras is masmilyen, mint az volt. Honnan tudjatok miert sir fel ejjel? Aztan rogton visszaalszik, ahogy odarohanok es megvigasztalom, de addig olyan keservesen sir, hogy az remiszto.
moosejaw

Ja Kép Vagy:

IPARTI!

Kép Kép
moosejaw

Sziasztok!

Moosejaw:
kb. 9 hónapig tudtam rövidebb-hosszabb időre hordozni benne, méghozzá 3 hetes korától, bár eleinte természetesen fekve. Télen, amikor nagyon hideg volt, különösen megnyugtatott, mert apró babámat eltűntethettem a kabát alatt, még csak rá se tüsszöghettek a buszon.
Cicaszőr: A gyerekek szobáiba nem volt bejárásuk soha (elvileg, mert ugye a cica nem kutya, és az első fél évre kitiltottam őket a mi szobánkból is. De aztán hamar összeszoktak. Úgy gondoltam, hogy mivel a cicák nem mennek ki a lakásból, az ő bacijaikkal már találkoztak a picik bennem is. A cicaszőr pedig még mindig rövidebb, mint az én hajam. Ami lényegesen gyakrabban került a kezükre, és onnan a szájukba. Aztán persze fintorogva nyújtogatták a nyelvecskéjüket.

Bori: nagyon édik a lurkók!

Bkriszta: eltűntél. Alszol, vagy szülsz? Ha az utóbbi, akkor a tiéd lesz a próba-baba a csőtörés után. Drukkolok én is!

Freia75: Mindent...bármit. Hogy áll az alternatív szobához, kádhoz, EDA-hoz, mennyire nyugis, mennyire megbeszélős, vagy bármilyen emlékre, vagy benyomásra kíváncsi lennék. Előre is köszi!

Ada007: Nagggyyon tetszett a sztorid!
Jó éjt mindenkinek:

Murr
murr

Ada!
Én is!! 8 hónaposan zöld bocs. Kép De nekem nem hoztak gumit, se csokit. De hangosan nevetek a te sztoridon. Mi Tátrain voltunk, ti?

Betörő: áh, tényleg nem akkora sztory, a vége annyi lesz, mint egy ilyen fókuszos hír, hogy nem is arról szól a hír, mint ami a főcím... mindenesetre rendőrt hvtunk, és ő elsimította a helyzetet, semmi dráma nem volt, DE: a kutya jelzett, én észrevettem a szédelgőt a kertben, férjet riasztottam, és ő nagyon bátran megállította az ürgét, és hívta a kopókat. Kép Igen, a fickó közben itt állt és várta őket velünk (azt hitte szerencsétlen, h mi loptunk tőle, mert valaki azt látta(???) hogy mi hordjuk ki a kertjéből a cuccokat......) no comment. De arra jó volt, hogy döbbenjünk: a kerítést hamarost meg kell csinálni, és a rendőrök 5 perc alatt kiérnek, ha kell. Ez azért megnyugtató! Bocs, ez egy hosszú OFF volt... de ti akartátok! Kép

KÓKUSZ (nem matrac kivételesen, bomba) én ígértem!! Nem ér lelőni a poént! (Mer' rendőrt hívok vazzeg!Kép)

Postitből rózsaszín szívecskésem van (hol is??) meg unalmas sárga téglalap-alakú.

Ruzi!
Bolti sütit ne hozz, inkább bubi nélküli vízet, na, milyen ötlet? Neked lesz a legkelendőbb portékád a sok finiségre. Kép De ez csak 1 vélemény.
neet
neet

Jo reggelt!

Bocsanat az eltunsert-aludtamKép
Koszonom szepen a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!

1 oraja vagyok fel,vannak gorcsok,de meg eleg rendszertelen.Nem is tudom,oruljek vagy neKép Azert kicsit beleeltem magam.De ezek legalabb tuti joslok voltak,utana nem sokkal mar csak jon a szules,nem?

NeetKép
Meselj legyszi,mert en szerintem mar nem fogok tudni talira menni...Kép

OxiKép
Gratula a tappenzhezKépen is varom,csak varom es varom...
Pulzusod szerintem kicsit magasabb a kelletenel.

De jo,hogy irtatok a malnalevel tearol,en is el akarom/akartam kezdeni,bar meg nem is vettemKép

SzuszokaKép
Koszi a drukkot!Kép

AdaKép
En meg szeretnelek varniKép Dehat nem rajtam mulikKépKép
SztoriKépKépKépKép

Ha lesz vmi tortenes,tudositokKép

Ja,es akartam mar irni,hogy Vki adja mar meg nekem a mobilszamt,hogy tudjak sms-t irni,ha megvan AkosomKép

Kriszta es Akos
37+2

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Bkriszta!
Kékfény feletted dióhéjban. Kép

Várjuk a teleregényedet!

Jönnek anyósék, irány a takarítás! (ÉS IGEN: ők nagyon aranyosak, bibibíííí, és hoznak csomó kaját, nem kell főznöm, idegeskednem, stb, és a bejárónőt szabira engedhetem. )

JÖVŐHÉTEN ANYÁK NAPJA!!!!!!!!!! Illik ilyenkor egy friss anyának a ligetbe vonulni, virslit enni és sört inni és nyuszis lufit venni? Mert pont majális lesz.(Moose, bocs, de 5 éve kijárunk NYUSZIS lufiért...Kép)
neet
neet

Bori!
gratula a visszereid eltűnéséhez. Ezek olyan apróságoknak tűnhetnek kívülről,de átélni annál inkább!!! Szóval megértelek! Kép

Jucus!
Nyugi, vígasztalódj: viheted Cartert, Kovac-ot, ha apa máshol gombolkozik. Kép Csak neked, csak itt, csak ma. És örülsz, hogy mindenki neked címez mindent? Csak RÁD tudunkgondolni, éjjel und nappal. Kép
neet
neet

Sárga négyzet, zöld nyíl és fehér cseppecske post it bekészítve (rózsaszín szívecskék eltűntekKép )
A fehér cseppekkel annyi a gond, hogy a kutya régebben lerágta a csepp csücskét, ami arra mutat, h ki beszél épp a képregényben. Nem baj?
neet
neet

Neet, nem baj, nekunk jok a cseppek. Es a nyuszis lufi is oke, hiszen az muanyagbol van, nem emlosbol. Vagy tevedek?

Krisztanak meg tovabbra is megy a drukk.
moosejaw

Moose!
Nem tévedsz, ránézésre tényleg műanyag, vagy gumi vagy mi, szóval lufianyagú. Kép De ha jobban megnézed: Lelke van és mosolyog. Kép
Fú, ha ilyen idő maradna....
neet
neet

Ez hogy tetszik, ti cicamániás lelkek?

Kép
neet
neet

Na jó, utolsó, most már leállok az offal... Kép
Kép
Kép
neet
neet

Ruz!
Épp én is ezt akatam írni, amit Neet! Valami itókát hozz inkább bolti süti helyet! És nekem is kedvencem a bubimentes ásványvíz, úgyhogy az jöhet - gondolom más se ellenkezik Kép

Neet!
A mi betörőnk már feszítette fel a teraszajtót tavaly nyáron! Csak ő elszaladt mire kiértek a zsaruk Kép

Kókuszsüti: én tortát ígértem, nem bombát, de ha túl sok a kókuszból, tudok mást is Kép

Post-it: rikító neonszínek: zöld, sárga, rózsaszín. Jó lesz? Mondjuk lányos mamáknak rózsaszín, fiúsaknak zöld, lányos-fiús mamáknak meg sárga? Na, Moose, jó így? Kép

Moose!
Petra a foga miatt tudott felsírni nagyon keservesen, szinte sikítósan. És ezek a felsírások is inkább az éjszaka első felében voltak. Onnan tudom, hogy a foga volt, mert mikor kibújt egy fog, eltűntek a felsírások, aztán mikor dudorodott a következő akkor újra jötek Kép

Apropó fog! Két évesnél nagyobb gyerkőcök mamái! Mik a tünetei a leghátsó örlők bújásának? Mert Petra napok óta néha csuklóig bedugja a kezét a szájába, és olyan mostanában néha, mint egy hisztigép. Csak arra tudok gyanakodni, hogy bújnak a hátsók kifelé. De nem nagyon engedi megnézni, a kérdésre meg, hogy fáj-e a foga nemmel válaszol. Bár talán nem is fáj neki, csak egy olyan általános feszültebb közérzetet okoz nála. Kép

Bogárka (32)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Mél ment volna, ha nem fagy le... mindenesetre a Szoborparktól csak egy ugrás a sugár, nem? Mert akkor mi onnan cserkészünk be, nem a Campona felől, pláne, ha apa elvisz ótóval (eddig úgy néz ki, igenKép ).
neet
neet

Kriszta, drukk megy tölünk is!Kép

Neet, azt hiszem a kókuszos tálad mellöl nehéz lesz engem kirobbantani.Kép

Viszek akkor sós pálcikákat falatnyi darabokra lenyiszálva, így biztos nem lehet abbahagyni. Kép Kérdés: mivel legyenek megszórva? Sajttal, szezámmaggal, köménnyel? VAgy más ötlet?

Most mennem kell, mert anyós kutyájára kell vigyáznunk.
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: