A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja, es ma mar meg azt kene felirnunk, hogy:

K!

vagy hogy:

PARTI!
moosejaw

Manó!
Pedig sztem küldtem Neked is, csak az talán nem ez a cím volt. De akkor küldöm ide is!
Hogy ki mit hoz? Hát vagy 2 hete keringtek itt mindenféle sütik, aztán, hogy végül mi lesz, azt nemtom, szerintem mindegy mit sütsz, biztos elfogy Kép
Pólya: Petrának nem volt, lévén nyári baba, viszont imádott bebugyolálva lenni (és persze úgy ölben), úgyhogy Maszatnak lehet, hogy én is beszerzek egy ilyen Drewexet, amit Kisün írt.

Lányok! Jut eszembe: nem szeretne valaki kengurut vásárolni? Jutányos áron? Bébé Confort, Petra 1x ült benne, nem szerette, de valahogy nekem se jött be igazán (inkább a kendő). Szóval ha valakit érdekel a talin meg tudom mutatni.

Murr!
Üdv köztünk! Én is néztem a profilodban, hogy nagyon jók az időzítések Kép. Nálunk a június a bevált hónap, egyszer már bejött, másodszorra véletlenül így sikerült. A párom nagyon szeretné, hogy tartsuk mi is a takt-time-ot, (ami nálunk 2 év), de én harmadiknál inkább várnék még kicsit Kép

Jóéjt!
Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moos!

Alpokba nem megyünk de most a legújabb,hogy szerdán tanfolyása lesz apának.Szóval majd valahogy csak eljutok.ja,én tésztasalátát igértem de lehet,hogy valami trutymó lesz belőle mire odaérünk!

És idáig nem is néztem meg igazán,hogy hova kell menni de most elrémültem a távolságtól!Elrémületem az az én találmányom vagy van ilyen szó?

Jucus
20170114224602

Murr,
utazóágy nekünk is van, és imádom, csak arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy az első 2-3 hónapban kelleni fog, tehát nem sürgősKép

Moose,
Kiscipő dettó. Én Siestát vettem Dócinak, van belőle 16-os, és még egy jó darabig jó lesz, valószínűleg ebben tanul majd járni is... pedig nagy lábon él Kép duracell nyuszi jó? biztos rád ütöttKép

Most nagyon szomorú vagyok, mert ma áramszünet lesz, és így du. 3-ig nem leszek Kép de majd utána, addig jó szórakozást nektek!!!! Kép

vera
kisün

Jóreggelt!

Süt a nap!!!
Tessék kivinni a babákat egy körre!
manó27

Duo-apuka!
Gratulálok én is, édes a kép!

Ruz, Votiv,
vagyány csávók!

Murr,
köszi a kendô-infót!

Bogárka,
légyszi meséld el, milyen kendôd van, és hol vetted mennyiért!

Goran-rajongók! Bár nem vagyok egy tudományos elme, a klónozásban szívesen segítek, jutalék (1 db életnagyságú Goran) ellenében Kép.

Valaki kérdezte, hogy milyen homeós bogyókat szedtem, hát semilyet, mert nem kellett, nem is volt rá idô, de elküldöm a listát szívesen annak, aki kérte. Ja, de amit mindenképpen érdemes, az az Arnica C30-as. 6 napja szültem, és gyakorlatilag már nem vérzek. Nem rossz arány, szerintem Kép. Kezdem amúgy embernek érezni magam, kivéve, hogy Simi baba nem nagyon hjalandó az ágyában aludni, csak a miénkben. Ja, és ma éjszaka kb. 2 óránként ébredt fel, vagy enni akart, vagy a hasa fájt, nem is tudom. Kicsit lustán nszopik, lehet, hogy nem eszik eleget egyszerre? Na sebaj, majd kialakul. Most futok, mert kiabál.

Bori
borri

Sziasztok!
Most kaptam sms-t a szülésznőmtől, hogy lehet szülni megint a Szent Imrében, úgyhogy hurrrrrrrrá!!!! KépKépKép

Ada,
merre vagy? Csak nem...???

Bocsi, de rohanni kell, asszem enyémlány bűzlik...

F.
franyo

Moose!
Nem igazán tudom eldönteni, hogy röhögjek vagy megsértődjek a hozzászólásaidon (továbbiakban: HSZ), ezért inkább az első talán... egy biztos, a te humorod még az enyémnél is fájdalmasabb tud lenni. A kegyetlen anya jelzőt itt már rég rámragasztották, már nem emlékszem, ki, de nem is számít. Ami belül van, az számít igazán...beksz..
Kép
Levlistát nem olvasom.
Eszti nincs még 70 cm, a 3. havi oltáson volt 67, a 4.-en 65, tehát nagyon jól mérik.... mindenesetre hülyeség 64-68 méretű rucikat beszereznem neki, hacsak nem 2 hétig akarom használni őket.

Jucus!
A kokain letörése konyharuhával nagyon megy, így nem csúszik, és nem vágom el az ujjam. Apa is megpróbálta hadzsime-nem-szilánkos-ez módra, egy hétig takarítottam utána...
A Vigantolt meg néha elfelejtem, de ha ennyit viszem a napra, gondolom, csak nem gáz. (D vitamin azt hiszem). Anyu töredelmesen bevallotta, hogy anno ő is... mégis itt vagyok! Kép

Kisün!
Mi a jóisten az a kocsicipő? A kókuszmatrachoz adják? Kép Vagy kereke van? Nekünk zokni van és olyan tappancsos puha cipi, de nem használjuk.

Bogárka!
Fúúúú. Nagyon megnyugodtam! Köszi! Kép Gesztenyés lesz?

neet
neet

Goran klónozásáról csak annyit, hogy a levágott és a kerti munkákban összekuszálódott hajjal a férjem TÖKRE HASONLÍT rá!!! Úgyhogy vihetitek a szériadarabokat, én maradok az eredetimnél. Kép

Pólya: mi kaptunk, Eszti is szeret gúzsba kötve lenni, de nem mindig. Nyárra sztem meleg lesz.
neet
neet

Jo reggelt!

FranyoKép
Hala Neked,jobban nem is kezdodhetett volna-erre a hirre varok napok otaKépKépKép
Szuper,hogy mar mukodik a SzuleszetKépKépKép
Megy a DRUKK!!!!

PipocsKép
Nagyon szepen fejlodik a BabocaKép A fejmeret nekm is mindig 1-2 hettel nagyobb.Mjus 11-12?Mi 12re vagyunkkiirvaKépKép Bar szerintem nem huzzuk addig,de hathaKép
En dokim is szuperul vizsgal,meg soha,semmi nem fajt.

Duo apukaKép
Koszonjuk a beszamolot es a kepet-Edesbogar a KisfiatokKép

VotivKép
Jobbulast kivanunk gyonyoruuuuuuuuu,mosolygos Istinek!!!Kép

RuzKép
Kisbekad Tunderi!!!Kép

Teljesen megnyugodtam,hogy lehet szulni,eddig teljesen stresszben voltamKépKép
Nekunk is mindig azt mondtak,hogy fejlettebb es elobb fog jonni Akos baba-kivancsi vagyokKép

Puszi
Kriszta es Akos
37+1

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Most miért nem írtok? Végre megy a babanet...
neet
neet

Neet, inkab rohogj. Sose akarlak megbantani, tenyleg remes a humorom, talan upgrade-elnem kene, vagy legalabb kijavitani a bug-okat (gimiben a baratnem ugy megsertodott egy poenon, hogy utana tobb mint egy evig nem szolt hozzam...). A kocsicipo meg olyan cipo, ami a meg nem jaro lurkokra van, akik csak a babakocsiban ulnek a felcipozott labikoikkal. Ami nekunk van, valami min.e.motion markaju, idezem "importor/forgalmazo/gyarto" benefit Kft., jo, mi? mert ha importaljak es forgalmazzak vagy ha gyartjak es forgalmazzak, ertem, de ha gyartjak es importaljak idehaza, na ez mar nekem magas Kép

Bogarka, orulj, hogy a parod ilyen lelkes apuka, meg ha keveset is van otthon. Az enyem szerencsere keson megy be es koran jon haza, de itthon is egy csomot dolgozik es akkor nem lehet zavarni, aztan egy csomot jatszik, mert az a sok munka utan jar neki, es akkor nem lehet zavarni, bar igaz, hogy legalabb nezni tudjuk ilyenkor, ha akarjuk, az is valami Kép

Votiv sem olvassa a levlistat, pedig tegnap ezt irtam neki: Votiv, vegre! Ezentul ha nem irsz, rogton azt fogjuk gondolni, hogy irtobetegek vagytok, es mindenki felrohan hozzad egy bodon levessel Kép Egyebkent meg nem csoda, ha egesz nap rikoltozik a srac, ha ilyen elenk agynemum lenne, en se tudnek nyugodtan pihenni Kép
moosejaw

Ja, es ebbol a kocsicipobol en S meg M mereteket vettem, erdekes, hogy itt nem szamozas van. Kisun, nem ertem, hogyhogy nektek jo a 16os? Nekunk legalabb 18as kellett volna, mikor neztem a kenguruban ezeket, de nem volt. g b b b xc c v g b b m m, jc g v7 n

(bocs, a gyerek is hozzaszolt)
moosejaw

,,,, próba nr.3
zozi

Na, küldök két képet, az elsô közvetlenül kibújás után készült, a másik magáért beszél.

Bori

Kép
borri

Most látom csak, ruhában bújt ki Kép. Naszóval, fürdetés után.

Kép
borri

Moose!
Na azért! Ezek szerint vannak kocsicipőink. Kép
Bori!
Ez csak 1 kép lett. De nagyon tündéri, ami kilátszik, biztos a többi is. Kép
neet
neet

ja, megvan a 2.is, lassú a rendszar... Kép
neet, a türelmetlen
neet

Bori, annyiradeannyira szuper! Csudaszepklasszak a babaid. Enisakarokmeg! Kép Kép

Az almodtam, anyosomek is olvassak a topicot. Es aposom meg be is irt. Szornyu vot. Szoval melyikotok nem valodi kismama?

Ja, Votiv, levelezek pampersekkel (majd atkuldom, amirol lemaradtal), kuldtem nekik kepeket a tepozarbalesetekrol, ok meg kertek meg adatokat is (suly, derekboseg), meg a postacimem is, mert valami ketfele pelussal meg akarnak bombazni. Hat, remelem legalabb raklappal kuldenek majd es nem csak 1-1 darabot, hogy a nyulon teszteljek.

Kisun, nem is en vagyok reklamalos, a hazunk elotti kozertet meg zoldsegest se jelentettem meg be a fogyvednel, hogy mindig punnyadt cuccokat arulnak, pedig azert a peneszes gyumolcsok szerintem nagyon durva! De ma bemegyek a sanomaba es rajuk boritom az asztalt, hogy kethete szoltam, hogy nem kaptam meg az aprilisi kismama ujsagot, pedig javaban tart az elofizetesem, es meg mindig nincs itt, mindjart megjelenik a masik. Bezzeg csekket kultek egy masik laphoz, amit majustol hosszabbithatnek...
moosejaw

Juhééééééééééééj!!!!
Szülhetünk már az imrében, juhééééééééééj!!!!

Franyó:
Judit nekem nem is szól, lehet, hogy már nem szeret, bruhahaaaaa :-(((((

Egyben vagyunk még, eddig ültem itthon egy pózban zárt lábbal, meg kölcsönkértem az ostort is Neet-től, hogy ha valami mocorgást éreznék odale, akkor lesújthassak (remélem ez nem ly-s szó;-)...

Neet! Visszaadom az ostor, mostmár szép szóval hadakozunk az áprilisi szülés ellen :-D
ada007

Moose!
jaj, a sanomát ne is mondd! Mi rendeltünk 2x is kariajándéknak anyóséknak előfizetést, de mindkettőből húsvéti ajándék lett. Jó, mondjuk így olcsóbb volt, mert hoztam is ajándékot meg nem is... de akkor is! Csesszék meg és kész!
A penész még hagyján, mert az egészséges (penicilin), de a romlott virsli, zöld szélű felvágott és büdi sajt?? Ami elvileg nem pálpusztai lenne...
neet
neet

eszterem ölből olvassa a fórumot, félre a vazzegeket... Kép
ada
ostort szívesen, szia!Kép
neet
neet

sziasztok!
Bori!
Babóc nagyon szép!!! Sőt, nagyon cuki!!!!
És ez a kék bigyó a kezén azt jelenti, hogy már volt kék színű, pici névtábla? Amikor mi voltunk, nem volt, ezért a FIAM rózsaszínt kapott!!!Kép Ha vmi gáz lesz vele nagy korában, erre fogom!!!
Moose!
Azért irom alá a titokzatos zsanci álnéven, h senki ne ismerhessen fel, hiszen, ez akár zsanett és zsuzsanna, sőt zsanna is lehet. Kép
Neet!
Akkor most hivatalosan lemondtál kovácsról? A Lukáról? mert akkor én ismét lestoppolom.Az én férjem sehogy sem hasonlit rá, max.ha húz egy zsákot a fejére...ő uis hajban kihívásokkal küzd...Kép
Manó!
én arra gondoltam, h muffint sütnék, banánosat!
kelengye ügyben: a textil pelus-anyagú törölközők csúúúcs szuperek,én nagyon ajánlom!!!!
A pólya nekünk sem jött be, és az angol pólya sem!!!!
zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet!
Bigi is itt olvas! De annyira úúúúúúúúúúncsi neki, hogy gyorsan bealudt!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Napocskás jó reggelt mindenkinek!

Majdnem meghaltam... Kaptunk múlt héten egy nyulat após szomszédjától, bent volt fagyiba, tegnap pöri lett belőle, és egész éjjel a torkomban volt a sav, úgyhogy délután még szunya lesz, na meg böjt napközben, mert ez így gáááz... Kép Páromnál ugyanez, tehát a tapsi volt a hibás tényleg Kép

Oxi,
panaszod a babanetre nem egyedülálló! Ez egy másik topiklakó hozzászólása:
"Most már égnek áll a hajam!!!!!!!!!!!!!

Nem elég ,hogy újra kellett regisztrálnomKépKépKép
De a régebbi hozzászólásaimnál , a profilomban, MÁS adatai vannakKépKépKép

GRATULÁLOK A KARBANTARTÁSHOZ:-(:-(

KURVA JÓL SIKERÜLT"

Bori,
gyerkőcök ééédesek, sok boldogságot hozzájuk Kép

Sisotris
15+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zsanci! Kép
Siso!
Kép EZ egy olyan smiley, aki kínjában már sír a röhögéstől.
neet
neet

Ezt nektek Kép

http://10e.org/samcimg/ferret_heart.jpg

A kedvenceim Kép

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Borri, nagyon gyönyörüek a srácaid.

Siso, honnan tudtad, hogy kedvenceim a vadászgörények?Kép
zanza

Sis!
Hehe Kép édik nagyon. ezek görények?
zsanci, a tudatlan és reménykedő, hogy a kölkök nem fognak majd egérkékkel és patkánykákkal hazajárni...elég lesz nekem megszokni a barátnőket!!!!
ui. sikerült megtudnom, hogy D. Anita kinél szült! Akit érdekel, jó pénzért megmondom!!!
zsanci, a bulvár-újságíró

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zanza, nem hiszek a véletlenekben Kép

Zsanci,
igen, és a gyerekeket imádják, és fordítva is KépKépKépKép Viszont legalább annyi törődést igényelnek, mint a kisgyerekek Kép A tenyésztők mondják is, hogy olyan pároknak ajánlják, akik még nem akarnak gyereket, de nagyon szeretnének gondoskodni valakiről KépKép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

BoriKép
Tunemenyesek a KisfiaidKépKép

SisKép
TapsiKépKép

ZsanciKép
Engem NAGYON ERDEKEL!!!!KépKépKép

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Siso!
Nem érdekel, de én meg egy ajtón mentem be vele a thgondozásra. Kép Meg azon gondolkodtam, hogy van-e köztünk olyan, aki még nem mutatott magáról képet, és a babás talin majd megjelenik egy Dajcsanita meg egy Vadmari... Kép
neet
neet

Vissza az egész! Nem thgondra hanem védőnénihez jártunk együtt, és külön nénikhez de egy ajtó mögött... na, ezt már úgyse hiszi senki, magam is belezavarodtam. Kép
neet
neet

Neet!
Ráadásul nem is én írtam, hanem Zsanci KépKépKépKép
Ez nem a te napod :P

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kriszta!
Fülöp.
Pénzt majd a talin megbeszéljük. Senkinek ne mondd el! Kép
zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok

Hát látom én vagyok szinte az egyetlen aki időhiányban szenved és nagyon ritkán jut ide közétek. Nálunk minden ok,Marcell már 2 hós elmúlt,tündéri szerintem.Még mindig 2-3óránként szopizik(éjjel is)úgyhogy ez egy kicsit fárasztó. Laura viszont imádja. Tényleg mikortól lehet elkezdeni gyümölcsöt adni neki? Már elfelejtettem h a nagyobbnak mikortól adtunk.

Jucus:TE hogy bírod két csemetével?

Hogy kell ide képet bemásolni?????????

juji
juji

Jucus!

Alul a "Melléklet feltöltése" gomb segítségével be tudod tallózni a gépedről a képet.

Pusz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, föleg olyan pároknak ajánlják, akik még legalább 12 évig nem akarnak gyereket.Kép
zanza

Siso!
Zsanci!
Egymásnak írtatok, és ezengem megzavart. Kép
neet, a zavart elmeállapotú, de jókedvű SÜTANAP!
neet

Zanza, jogos, de gyerek mellé is tuti móka Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

te vagy a második aki engem szólít meg valaki más helyett!Juji kérdezett a képről,nem én!
De azért nem haragszom ám!

Juji!

Még van hajam.Ez nálam a mértékegység gyerekbírásból.

Mutter!

te egy őstehetség vagy nyomozásban.Lehet,hogy Bögréfelügyelőmutter leszel ezentúl!

Jucus
20170114224602

Danke, Jucus!
Figyelek ám...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!

jaaaaaajjj bboooooooccccsss!!!!

ilyen kötöznivaló bolond vagyok ma,

Kép

de már repülök is, hogy kiengeszteljelek:

Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bori,
tündériek, mind ketten, főleg az egyik... de a másik is Kép Ja és reggeli hozzászólás KépKép

Neet,
Eszti ezek szerint összemegy? Kép Mi Dócit itthon mérjük, rovátkolunk a pelenkázón, dátummal, így csak mi ronthatjuk elKép. Kokain-törés KépKépKép Köszönöm! Kocsicipő szakkifejezés, én kb. 1 hónapja tudtam meg, hogy létezik Kép de a mienk rendes kiscipő, fűzős, jól tartja a bokáját, állni is tud majd benne Kép

Moose
(néhány lehetséges ragadványnév: a boltosok réme; pöröly, mely lesújt a gaz penészárusokra; pelenka áldozatainak védőszentje Kép),
nehogy upgradeld magad, mert akkor majd a talin állandóan lefagysz és indíthatunk újra Kép én SZERETEM a humorod Kép
Felmértem az aloe-vera helyzetet, és biztató. Dóci is felmérte, ő is bizakodik Kép és nektek azért kell akkora kocsicipő, mert nagy lábon éltek Kép nekünk meg ilyen kis lótusztappancsaink vannak Kép meg rózsaillatú a kaki, és jázminszagú a bukás... bocs Kép

Sis,
még mindig túl sok időd van, még így benyulazva is Kép

Zsanci,
már nem tudom, min, de valamin KépKépKép

vera
kisün

Sis, kegyetlen vagy a képeiddelKép
zanza

Kisün,
örülök neki KépKépKép

Zanza,
szintén KépKépKép

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bori!
A kendőt a barátnémtól kaptam, ő 4 éve vette, szerintem a Kismamából rendelte anno, de ez nem biztos, majd rákérdezek. Jó erős, nincs vele semmi gond, M-es méret, ami eddig nem volt baj, sőt még nagynak is tartottam az én S-es alkatomra, viszont most böngésztem a neten megkötési módokat a www.hordozokendo.lap.hu-n és találtam nagyon jókat, csak az a baj velük, hogy 4,2 méteres kendő kell hozzájuk, ez meg kb. 3,6. Úgyhogy ha most vennék, hosszút vennék.

Nagyon édes Simi baba, és hát a 2. kép Kép Jaj, úgy várom már, hogy én is fotózhassak ilyet Petráról és Doniról.
Testvérféltékenység? Nincs még semmi? A múltkor kicsit megijedtem, mert mikor hazajöttünk az uh-ról és visszanéztük a videot, Petra látványosan elkezdett rosszalkodni, és egész este folytatta is. Gondoltam, is, hogy na, kezdődik, nem árt edződni ...

Neet! Csokipiskótás eperjoghurtosra gondoltam Kép Megfelel az is? Gesztenyéset nem tudok Kép

Zsanci!
Néztem a neved az utónévkönyvben, de nincs is benne, csak ékezet nélkül. Hogy kaptad Te ezt a nevet 30 éve? Nekem egyébként nagyon tetszik, meg akkor szegről végről névrokonok is vagyunk Kép Ja, bár nem, mert én meg csak Zsuzsa vagyok "ánna" nélkül. Ettől meg én szenvedtem sokat, mert sokan nem is tudják, hogy ez két külön név, és hány meg hány helyre beírták nekem a hosszabb verziót Kép

Moose!
Megborzongtam az álmodtól! Jééézus! Bár bennem komolyan felvetődött, hogy Anyósom már bekukkantott ide. Szokott ő is netezni, és a múltkor valami kapcsán mondtam neki, hogy sztimrés fórumba írogatok. Persze azt nem mondtam, hogy hol ...

Vettem szép színes post-iteket a talira! Nagyon várom már!!!

Bogárka (31-épp ma)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka jól hangzik a csokipiskátás eperjoghurtos csodaKép
zanza

Bogárka!
Egye fene. Azaz együk mi. Mindegy mit csinálsz és mennyit, csak sok legyen és jó! Kép
neet, a bélpoklos
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: