A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Manoka!

Nem ertetted felre, a kisagy mar megvan,de nem vettuk,hanem ismerostol kaptuk.
Ugy ertem,hogy mi nem veszunk semmitKépAmig meg nem szuletik Akos.(na jo,vettem 2 nuk cumit meg egy cumisuveget,nem birtam megallniKép )

Es nem vagyunk batrak,epp ellenkezoleg,felunkKép
Az elso babanal annyira azt hittuk,hogy nem lehet semmi baj,velunk nem tortenhet meg az a sok rosszasag-aztan megis...most mar ovatosabbak vagyunk,bar nagyon nehez megallni.
A babakocsi meg a hordozo is le van mar elolegezve,de el csak akkor hozzak a Paromek,ha mar meg lesz a baba.
Talan tulzasnak tuni ez a felelem(es biztos az is),de mi ebben "hiszunk"-most mar...

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Bogárka,
anyósék Kép és ha nem bízol meg bennük, akkor te is agyonidegeskednéd magad, még ha nem is történne semmi.

Moose,
most még örvendezel, hogy kapsz cicit... de mivel nekem is széria volt a NAGY lökhárító, és most még nagyobb (pl. sosem kellett szoptatós párna Kép), lehet, hogy még visszasírod a sajátjaidat Kép tényleg, néhány feles kiló nem kell hozzá grátisz? Kép de lehet, hogy azt Neet-nek adom, ő úgyis lefogyja seperc alatt Kép
A fognál írtam egy Kép-t, ez az eljövnedő harapások feletti kesergés jele, csak hát olyan smiley nincs Kép

Kriszta,
dumáld meg a babával, hogy majd ha kibújik, lehet apás, most még hallgasson az anyjára, úgy rögtön kap pici barátokat is Kép
Nekünk kókuszmatracunk van, jobban szellőzik, és a baba gerincének is jobb. Sőt, nekem is kókuszmatracom van Kép

Zsanci,
mi is voltunk ikeában, vettünk ajtónyílásra rácsot, mert Dóci már kalandozik, és az izgis dolgok mindig azok, amitől fulladni lehet, vagy ami szúr-vág-ráz-törik Kép... a konnektorokat is mind bedugaszoltam Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Bogárka: Milyen ismerős az anyóstéma... Nálunk már a még meg sem született unoka felügyeletéért helyezkedik. Kép

Kisün: Hú, akkor Dóri már nagylány lett Kép

Kriszta: Én a kókuszmatracra szavazok, mi is azt vettünk. A légzésfigyelőt meg szerintem próbáld meg használtan, ha olcsóbban megkapod talán könnyebb meggyőzni a párod, hogy megnyugtatna.
Nálunk az előbbit én szerettem volna jobban, az utóbbit a párom, de hagytam magam meggyőzni Kép Votivét megvettük, azt az árat megérte Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Neet,
sipirc a mókusok elé! Kép Kókuszmatrac nekem pl. elmulasztotta hátfájás, de igaz, hogy egy jó kemény matrac is megteszi... de hát én már ilyen kókusz-sznob vagyokKép

Kriszta,
értelek, és minden rendben lesz! Szerintem ahhoz képest, hogy a baba egészséges legyen, kutyafüle az aggodalom, hogy nem megfelelő színű lesz a rugdalózó, amit nem te veszel! És egyébként is, ANNYI mindenben ki lehet még élni a beszerzési vágyat, ha a baba már megvan, hogy csak naKép
szurkolok nektek Kép

vera
kisün

Lanyok!

Koszonom a valaszokat!!Kép
A parom azt mondja,amit Neet es hat van benne valami...
En viszont termeszetesen mindenbol a legjobbat szeretnem,de mi van,ha a valasztasom nem is a legjobb?

VeraKép
Tudom-tudom,hogy meg annyi mindent vehetek majd Akosnak,de szerintem minden Kismamaban benne van,hogy O is szeretne vasarolgatni,valogatni a szuletendo babanak.
Es a szuloknek amugy sem olyan az izlesuk,mint nekemKépKép

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta, sajnalom Kép eloszor azt hittem, neked is agyatlanidiotaeroszakos anyosod van, hogy mar vasarolni sem hagy. De valoban, meg boven lesz alkalmad potolni.

Kisun, kilokat is vallalok, elfer a sajat felszazmegegy melle, es hamar megszabadulok majd toluk, mint Neet, aki viszont megy a mokusok ele, mert szerintem is kokuszmatrac! Hallod, Kriszta? Legzesfigyelo param volt (de csak a macskam miatt, nehogy rafekudjon a gyerekre), vegul nem hasznaltuk. Ha peldaul van dohanyos a csaladban, akkor vegyel legzesfigyelot, a dohanyost meg old meg! Ja, forditott sorrendben.

Bogarka, az idegesseg marhaul art a szoptatasnak, nekem tutira azert volt ket mellgyulladasom. (Mar biztos irtam, ugyhogy bocs, de az anyos el akarta vinni a haromhetes babam, mert nem mentunk el otthonrol, hogy vigyazhasson ra, szoval aszondja, ha nem megyunk sehova, akkor csomagoljam ossze a cuccat es leviszi hozzajuk. A hajam egnek allt. Miert kell egyedul lennie vele, a szulok nelkul, a jelenletunkben nem tudja ringatni meg nezegetni? Mit akar csinalni vele? Persze nem engedtuk. Meg mindig ezen ragodom, mar nyolc honapja. Miert nem olvastam be neki akkor? Lassan pszichologushoz kene mennem. De miert nekem, mikor az o fejevel vannak problemak? Ja, multkor a Kismama ujsagban volt valami nagymamas cikk, harom forol, az egyik azt nyilatkozta, hogy a menyevel milyen jo a viszonya, a lanyaval viszont sokmindenben nem ertenek egyet, ami az unokamenedzselest illeti. Irjak neki, hogy ez azert van, mert egy anyanak megmondja az ember, hogy mi az abra, egy anyosnal meg annyira figyelunk, hogy ne rugjuk ossze vele a port, hogy egy csomo baromsagot rahagyunk. Az ilyen hulyek legalabbis, mint en.) Oxi, ne hagyd magad, latom, a tied is nehez ugy Kép Vedd meg a lanykad!

Torres szerintem se tud enekelni es meg csak jol se nez ki. Halalra rohogtem magam a zokogo libakon, azt hittem lesz szinpadrabugyibedolabas, legalabb a Somae, de nem...

Neet, minek a cement a kertbe? Miert nem fakat, viragokat meg fumagot hordasz be? Esetleg vetemeny, bar az eleg anticsildren. Meg jo, hogy nem nalatok lesz a piknik, mi lenne a soderkavicsot harapdalo apro fogacskakkal? Kép
moosejaw

I love Kisün! Kép
Köszi, ez olyan, mintha meleg hájjal kenegetnének! (Régen sokat fikáztak a súlyom miatt, és ez most annnnnnyira jóóóóóóó! Kép )

Lányok!
Mókusokhoz mentem, (Kriszta férje jön velem? Kép), csók: neet
neet

O, most latom csak, hogy csupa szomoru szmajlit irtam - biztos mert nincs napsutes -, helyesbitek: minden szuper, fel a fejekkel, csodasak a lurkok es ok is mindig igy csinalnak, hogy Kép Kép Kép Kép Kép
moosejaw

Egy percre még, de már a lábam elérték a dögök... (mókus...)
Moose!
Csak a teraszhoz kell. Fűmag már elvetve, talán ezért, de egyre dagadtabb verebek ücsörögnek a fákon és fű egy szál se. Kép
De egyébként jó az ötlet, a túlélősós gyerektali lehet majd itt, aki átvészeli a körülményeket, az akár anyósékhoz is mehet, szülői felügyelet nélkül is. Kép
neet, a tajgetosz felügyelő Kép
neet

Moose!
Utolsó erőmmel még begépelem, hogy a profilod manója egyszerűen tünemény!!! (Cicus miért nincs a képen??)
Itt ..va..ak a m...kus...k...jaj, a k..ez...em
ne.e....t Kép
neet

Hat ez kutyas kep lett. Egyebkent a mokusok nem is olyan veszelyesek, tudom, a multkor mar voltam en is elottuk Jucussal, ugyhogy felesleges kiabalnod, a nyuszim sokkal kezharaposabb Kép ott a szorny! hol? a nyulon tul? nem. a nyul az! vagyhogyisvan? Kép Kép Akkor kertugyben megnyugodtam es koszonjuk a bokot, a tunemenyeket nemsokara bemutathatjuk egymasnak Kép

Ja, lanyok! Anyost ugye senki nem hoz piknikre?
moosejaw

Sziasztok! Bocsi, ha hülyeséget írok, de megint nincs időm,csak átfutni a termést!

Oxi!
Köszönöm a választ! Csalánkivonatot megnézem!

Neet!
Hol van albumod??? Én is szeretném látni!

Kriszta!
Nekünk is sima matrac van! Kókusz nem tudom milyen, de nem is volt rá manink, úgyhogy mindegy!

Üdv
Ildi
ildi76

Neet baby!

Azt hiszem nem nekem szántad a kutya gyerek magyarázatot de azért jó,hogy megstzólítottál!
Hún vannak azok a képek?És a mókusok tényleg szörnyűek de a nyúl is rettenetes ám!Ugye Moos?!

Pusza:Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Az egyik lány most itt ül az ölembe és szopizik.
A másik az udvaron durmol, a fiam a nagyiéknál. Így most van 1 kis időm olvasgatni.Már alakul a szobai gépem,és ha minden + lesz hozzá akkor nem kell kijárkálni a stúdióba hogy írhassak és nem kell a zenekarokra várakozni míg a munkát befejezik.

Ildi76
Budafokon a Péter Pál u. alján lakunk én imádom ezt a környéket. Jó levegő, kert, szabadság...Mi kell még?

Kókuszdió
kókuszdió

Moosejaw
Köszi az aggódást. Valóban Kevés időm van böngészni.És így egy csomó infó kiesik, általában csak a nekem szóló üziket tudom végigolvasni, de ha lesz gépem ...akkor...gyakrabban jelentkezem, remélem

Mese az Ikrekről:

Egyszer volt, hol nem volt.....Ez a 2 kiscsaj teljesen lefoglal, ha elhallgat az egyik akkor rákezdi a másik és muszáj fölvenni az épp aktuális síró-rívót, mert 1 perc mulva már mindkettő üvölt.
Hála az éjszakáink eddig nyugodtan teltek. Általában éjjel 4 óránként szopiznak, és egyszerre, ami nagyon időtakarékos. Döbbenetes mennyire szinkronban vannak.
Annak ellenére hogy ikrek, nagyon gyorsan és sokat gyarapszanak. Átlag 250- 300 g-ot hetente.
Beni is már nyugodtabban áll az egész helyzethez, sokszor szeretgeti és puszilja őket.Ezt valóban csak a sok dicsérettel és a jó példa mutatással lehet csak erősíteni.
Multkor együtt paníroztuk a husikat ebédre és büszke voltam rá hogy milyen remek kis srác.
Volt olyan, hogy szinkron-szopiztattam a lányokat és neki elfogyott a teája, kivette a hűtőből a tejet és behozta, hogy ő azt akar inni. Mikor mondtam, hogy hideg, akkor szaladt a konyhába, odahúzta a széket a pulthoz és betette az üvegét a mikróba, becsukta az ajtaját és kiabált, hogy: "-Anya melegítem!"- addigra értem be a konyhába és össze-vissza pusziltam. Hiszen csak két éves!!!És imádni való!

Kókuszdió
kókuszdió

Neet, a szabadulóművészKép
Na, milyen volt a mókusok előtt? Találkoztál Jucussal? Majd írok mélt Kép

Moose,
kiló akad bőven, majd miután megdobáltunk cicivel, neet után kapsz kilókat is Kép

Kókuszdió,
még mindig csak csodálni tudlak! Kép Jó lesz, ha gyakrabban jársz errefelé Kép Tényleg jó gyorsan gyarapodnak, de hát ez náluk kell is Kép Szuper, hogy ennyi tejed van, mondom, leborulok előtted Kép

Voltunk játszótéren, gondoltam, még eső előtt hinta. Becserkésztük a hintát, és NAGYOT hintáztunk, főleg én, Dóci meg az ölemben vigyorgott Kép én imádok hintázni, ilyenkor jövök rá, hogy miért jó egy gyerek: hát nem néznének totál hülyének, ha csak úgy begyalogolnék a játszótérre, és hintáznék vagy libikókáznék egyet? Kép

vera
kisün

Sziasztok!
Hatalmas gratuláció az ügyes kismamiknak!!! Kép
Szuper, jó hétvége volt!!! Pihenjetek amennyit csak tudtok, gratula mégegyszerKép
Kisün, levél ment vissza!
zozi (akit kidobott a net péntek este és csak most engedett visszaKép )
zozi

Kisün!

Tegnap beparáztam a szopizással kapcsolatban, műert 2 órát lógtak rajtam a lányok és mivel mindennek van határa így a tej is elfogyott. Még szerencse, hogy volt 1 kicsi lefejve a frigóba, mert azt is egyszerre benyakalták. Aztán eszembe jutott, hogy tegnap alig ettem és kb. 2 pohár vizet ittam, sőt még a homeo bogyóimat sem vettem be, így mitől tudna hirtelen újabb adag termelődni.Anyóspajti elrohant a patikába éjjel, hogy biztos ami tuti legyen itthon tápszer. Végül nem használtunk belőle, mert hajnal 5-ig aludtak a csajszik és 5 óra nakem is elég volt az ujratermeléshez. Szóval azért néha van zizi körülöttünk, de jo lecke volt, hogy magamra is kell figyelnem ahhoz, hogy a lányok jól legyenek, ill. jól egyenek.

Kókuszdió
kókuszdió

Kisün!
Kirángattam a bill.-t a mókusoktól, és alkut kötöttünk: ha ezentúl vetek eléjük némi embert (kismama a kedvencük), rólam leszállnak. Kép Megegyeztünk.

Jucus!
Jé, tényleg nem te írtad, hogy jé, nem is tudtad, hogy Eszti nem az egyetlen gyerek, vagy valami ilyesmi, hanem Meli, ha ő sem, akkor meg más... Kép De biztos azért van ez, mert a te arcod, figurád, stb maradt meg bennem a legrégebbről, és folyton rád gondolok. Kép

Ildi, Jucus, és aki még nem tudja:
Az albumot a fotóalbumban lehet megtekinteni, meglepő módon. Kép babanet főoldal, ott asszem jobb felső sarok: fotóalbum, ha ott nem, akkor máshol. És bárki csinálhat, akkor én is nézegetném, mert ugyan szoktam, de csak a csetről ismerek ott népeket. Tényleg, ti sose cseteltek? Én ha nem itt lógok, akkor ott. Mondjuk ott mindenki van, nem csak Szentimrés, az ország (sőt azon is túl) minden tájáról.
neet
neet

Kókuszdió!
Fiadhoz a legnagyobb gratula és persze hozzád is! A lányokról már nem is beszélve. Ha itt valaki hős, akkor az te vagy! Kép
neet
neet

Köszi a Hiro-zást,Oh, Oh.... de az én szememben az is ugyanolyan hős aki egy lurkóval bírkózik otthon mint aki többel, mert az elsőhöz sokkal bizonytalanabbul áll hozzá az ember lánya,- ez tapasztalat.Kép

Kókuszdió
kókuszdió

Ja és milyen talikról van szó, mert én az ilyen infókról mindig lemaradok, de ha van valami babás-mamás tali arra én is benevezek.
Értesítést kérek!.(vagy már lemaradtam?) Kép
kókuszdió

Neet!
Úgy értettem, hogy milyen cím alatt vagytok!
Bocs! Biztos már írtad, csak nem vettem észre!

Kókuszdió!
Milyen stúdió?
Mi a Badacsony utcában laktunk! Én is szerettem ott lakni!
ildi76

Ildi!
Neet albuma. Kép
És ha valaki itten újonnan csinálna albumot, lehetne szintén a nickjével kezdeni a nevet? Mert akkor nem kell annyi mindent észben tartani és/vagy felírni.

Kókusz!
Bogárka a főszervező, 2 hét múlva talizunk, azaz mostmár csak másfél, szerda du, majd ő megírja a részleteket, ha nem túl korai ez neked. Mekkorák a picik most?
neet
neet

Neet!
Köszi megvan! A parókás kép a legjobb!
Egyébként így is kerestem, Neet, csak vaksi vagyok!
Tényleg Te akkor végül hogy jössz a talira? Visz valaki vagy gyalog?

Ildi
ildi76

Sziasztok! Először gyorsan írok, aztán olvasok, mert felébred a csemete és akkor segít kitörölni a hozzászólást!
Bercike tegnap túl esett élete első csókján!!Találjátok ki kivel: Fifi kutya lesmárolta az anyóséknál, rohant felé kikapta a kezéből a pogit és mivel pont szájmagasságban volt a gyermek odanyomott neki egyet, Ő meg persze harapás formájában viszonozta a kutyus szeretetét. Mikor felém fordult Berci, láttam, hogy a szájából Fifi-szőrök lógnak....Képzeljétek a nagy boldogságot amit éreztem...legszívesebben kihypoztam volna a babát, de az nem lehetséges ugye..fújjjjj!!!
A folytatásba apucira hagytam 1 percre, mire visszaértem, megevett"kb 2 gombóc fagyit"-a homokozóból! Ilyen a totyogós élet, bár az Anyós szerint én mindent túlaggódok.
Szerintem a BABAZENE nagyon jó, Berci nyugisan órákig is képes elhallgatni sőt táncol is, apuci klevésbé tolerálja...
Én olvastam Tracy Hogg:A SUTTOGÓ TITKAI I.II.-t szerintem elég jó, most ismét mindkettő kapható.
OXI: WBC-fehérvérsejt, ha megemelkedik általában gyulladásra utal, de kismamáknál enyhe emelkedés normálisan is előfordul. A vérképen a normálértékek egy szimpla ember értékeit takarják, nem egy kismamiét ezért lehet, hogy csillagot kapsz rá.
SIS: papás torna 2-3 havonta van, Andi szokta előre mondani
Ildi 76: nekem is hullik a hajam még most is, szedtem vavat is, de valamennyi fokoztt hajhullás vele jár. Most meg a gyerkőc tépi,ha nyugtatásra vágyik megfogja a hajam és cumizza az ujját.
Borri, és akinek még aktuális: nov2 volt a menses szerinti időpontom, de a doki 1-2 héttel későbbre tippelt. A végén már naponta volt NST de minden OK volt, megbeszéltük hogy 20-án befekszem, addig mormoltam a kisfiamnak, hogy 19-én egyedül elindult...nem volt egyszerű kivárni.Szerintem sokmindent meg lehet a babákkalbeszéni odabennt,nekem legalábbis sikerült!!Az én formám továbbra ia: nehezen jön össze-nehezen indul-nehezen bújik ki, úgy tűnik az összes gyermekem ilyesmi lesz.
Sok puszi: Cili,akimostnehezenbírtaabbahagyni
bcickany

Neet!

Én nem csetelek ugyanis gyermekeket nevelek!KépMegyek és megnézlek!

Jucus
20170114224602

Jucus, en mondtam, hogy bejaronoje van. De helyesbitek: inkabb valami bennlako meripoppinsza lehet, aki csak csettint egyet es EsztiMarcivacsorahazikokertmegminden azonnal a helyere kerul...

Kokuszdio, de jo lenne, ha el tudnatok jonni! De nem lenne nagyon nehez ugy? Meg olyan picurkak a lanyok.
moosejaw

Bogárka!
légyszi küldj egy mailt a taliról, bcickany@freemail.hu
Lemaradtunk a "legjobb anyós" címről....Legalább is sokan vetekednek úgy látom!
bcickany

Kisün, ilyen hintázásokat én is csináltam a felvigyázott kissrácommal, vagy ö ült a babahintában, én meg a nagyhintában, és gonosz módon senkinek sem adtam át. (gonosz vigyorú smile)

Kókusz, mesélj még, már ha lesz idöd. Kép
zanza

Képzeljétek!

Most délután Timi nyűgös volt! Felvettem a hordozókendőt és Timi elaludt benne!
Úgy örülök! Most majd minden nap szoktatom hozzá egy kicsit!KépKépKép

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Mire kész lett a levlista meggyógyult a babanet is? Kép

Kész a fürdőszoba! Kép Mondjuk volt ma egy kis ijedelem, kicsit többet emeltem, mint kellett volna, be is paráztunk,csak takarítani engedett be utána a párom, amikor már kész volt minden, addig feküdnöm kellett. Megyek is hidromasszázsolni a hátam a jetes zuhanykabinban, ha már majdnem fél évig csak dobozban nézegethettem Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Mary Poppins-t nekem is!Egyébként a kedvenc könyvem és gondolkodom,hogy nevezzem-e a Nagy Könyv-be?!Komoly.

Egyébként Pannától én is tudnék csetelni dehát itt van még Sominger is aki szépen mozgat engemetKépÉs már zúg a fejem a folyamatos mitől?kérdésektől ami nála a miértnek felel meg.

Bogárka!

Küldj egy útleírást nekem megint mert nem találom az előző méledet a tali színhelyéről!

Ildi!

Ez jó hír!
Jucus
20170114224602

Megyek és megnézem a csajomat mert 4 óra óta szuszmákol.Jó kis csaj ugye?!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Cili!
Küldtem mélt a taliról!

Kókuszdió!
ha megírod a címed, vagy küldesz nekem egy mélt a zsuzsi@agacska.hu-ra, akkor Neked is küldöm a részleteket.

Jucus!
Mindjárt utánanézek, hogy hogy tudok térképet csinálni, és akkor azt küldöm majd el Neked is, a többieknek is.

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!
Majd tanits meg engem hordozókendőt kötni!!!!!
Oxi!
Ez aztán a luxus!!! Tudtok élni!! Kép
Jucus!
Mi a "miért?" kérdéseket rövidre zártuk néhány jól irányzott pofonnal...most már nem kérdez...Kép
Sztori: tegnap kis katonákat evett vacsira Kép és kettő össze volt ragadva, és mondtam neki, hogy azok ikrek. Erre megkérdezte, hogy mi az az IKR? Olyan édi!!Kép Ők még olyan logikusan beszélnek!!!
Ja, és miért nem tetszett az ovi? Kerestek másikat?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!
IKR:Kép

Óvi:Óvinénik nem voltak a toppon szerintem,de hát hülye pedagógus szemmel is néztem ám őket.De szülői szemmel is alig volt szimpi néni.Nem keresek másikat mert ez itt van a sarkon és arra a heti max.1-2 alkalomra jó leshet,talán akkora kárt nem tudnak tenni gyermek lelkében ennyi idő alattKép
Ja és folyamatos lakás keresőben vagyunk,lehet,hogy ha találunk akkor elköltözünk és elég lesz akkor váltani ill.valszeg elviszem a saját óvimba csak az messze van a VI.kerben.

Jucus
20170114224602

Bogarka

A www.terkepbank.hu cimen tudsz terkepet gyartani.( pont itt cimszo alatt) Kép

Norka
norkini

Kedves Forumozok!

Szeretnek szulesznot fogadni, es az orvosom harom nevet adott meg, akik kozul elso korben szeretnek valasztani: Czakker Judit, Ujvari Bori es Varadine Ica.
Szeretnek roluk infot kapni, gondolom van kozottetek olyan, aki ismeri valamelyiket.
Elore is nagyon koszonom!!!

Az e-mail cimem: zdora @ externet.hu

Dori

Jucus, Zsanci: sikerult oktatot talalni?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dori!

Már begyűjtöttem 3 nevet és címet ,tel.számot.Idáig jutottunk a projekttelKép ugye Zsanci?!

Panna mnég mindig alszik....

Neet!

Esküvői képeken dublör helyettesít,ezért nem láthatjuk az arcodat?Kép
Jucus
20170114224602

Dóri: nekem Judit lesz, eddig nagyon kedves volt, egyszer taliztunk, azóta telcsin tartjuk a kapcsolatot, nemsoká nála, ill. vele szülünk, majd leírom, oké?

Csajok!!!!!
A tali remélem benntartja Hannát 27-ig, aztán már csak 3 nap van az áprilisból, azt meg úgy is kibírjuk, ha kézzel kell visszanyomkodni, igaz?

Mókusokkal tessék vigyázni, vérszomjas egy népség.

Ma reggel még barnáztam, de du, már nem. Lehet ez a szerdai vizsgálattól? Én nem hiszem ....:-( asszem a nyákdugesz volt részletekben....
Mondjátok, hogy ettől még maradhat két hetem, ugye, ugye?????

Na, jóccakát.
U.I.: Ildi a citromolaj, és a rozmaringolaj is jó hajhullás ellen; 25 ml mandulaolajba 3-4 csepp belőlük és pakolásként használni.
ada007

Sziasztok!

Most láttam csak Norkini üzijét, és egy perce küldtem el a térképes emilt mindenkinek (kibáljon, aki nem kapott!) Remélem ez is jó lesz.Kép

Most megyek aludni, mert ma állatkert volt, és nemcsak Petrát fárasztotta le, de engem is Kép.
Azért egy rövid összefoglaló: 3 körül mentünk, parkolóhely nulla, fél óráig tekeregtünk, mire meg tudtunk állni, aztán az újabb csapás: jól kinéztem a neten, hogy 3 után csak 500 ft, erre ott kiderült, hogy ez csak hétköznapra vonatkozik, így perkáltuk az 1300-at Kép. És ráadásul az összes állat aludt, vagy elbújt, biztos őket is fejbenyomta az időjárás.
Szóval éreztem már jobban is magam ott, de nem baj, azért Petrának nagy élmény volt, főleg a simogató, meg az oroszlán, ja és a nagy kedvenc a "vivijó" Kép

Mostmár tényleg megyek!
Jóéjt:
Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!

Köszönöm a receptet!

Zsanci!

Hozd el a kendőt Te is és majd eszmét cserélünk!

De jó lenne, ha tudnék aludni!

OFF következik!
Emlékeztek a csokis sajtra? Most úgy megkívántam! Kiskoromban anyukám mindig hozott! Most megint lehet kapni az Auchanban, Mese sajt néven fut és egy egér van a dobozán! Nagyon fincsi!

Jó éjt!

Ildi
ildi76

na, még csütörtökön megjöttünk ám, csak nem volt időm írni, mert egész pénteken tök sokat melóztam, hétvégén meg otthon pótoltam a lemaradást. most pár napig nem is tudok majd jönni, mert szombaton ugye nagy nap, pénteken cukorterhelés (drukkoljatok, hogy jó legyen), úgyhogy van elég intéznivalóm.

remélem itt minden oké!

üdv:
Ancsipancsi
22+5

ancsipancsi

Sziasztok!

Éjjel elköszönt a nyákdugó Kép Nagyon akar találkozni Boriékkal a lurkó! Azóta enyhe fájások vannak, 5-10 percenként, olyan mikulásos, még abszolút türhető. Persze megijedtünk, felcsörgettem a szülésznőt fél négykor-asszem ügyeletes volt Kép

duo 39+2
duopack

Duopack,
ezek szerint még fel akarsz kerülni a dobogóra? Kép nagyon izgalmas, szurkolok!!!

vera
kisün

Jo reggelt!

Huha,mindjart visszaolvasok,de az utolso hozzaszolashoz regalnom kell:

DuoKép
OOOOOOOOOOORIAAAAAAAAAAAAASI DRUKKOT KULDUNK!!!!!
KépKépKépKépKépKép

MoosKép
Kép Valoban nem hagynak a szulok,meg a Parom szulei vasarolni,de a leirt okok miattKép
Hallom-hallom, plusz 1 szavazat a kokuszmatracraKép
Legzesfigyelore pont tegnap mondta a szomszed,hogy ha nem is akarunk sokat kolteni,legalabb par honapra kolcsonozzunk,mert a novereeknek most szuletett baba es mar 2szer berisztott es nem feleslegesenKép
Mondjuk szerintem akkor mar lehet,hogy inkabb az eri meg,ha megveszi az ember,nem?
Kispapi dohanyzik,de szigoruan a balkonon.De megoldomKépKép Mindig igergetem neki,hogy feldarabolom es kidobom az osszes cigijet a kukabaKép

NeetKép
A ferjem semmikepp sem megy Veled,mert nem a ferjemKépKépKép (micsoda reggeli humor...) "Csak" a volegenyemKépKép

IldiKép
Voksoddal emelkedett a sima matrac szavazatainak szamaKépKép
HordozokendoKép

KokuszdioKép
Nagyon ugyes BeniKép
A lanyokrol pedig keeeeeeeeeepekeeeeeeeeeeet szeretnenk latni!!!!!!!!Kép

CiliKép
Biztato,hogy Neked sikerult megbeszelni a kisfiaddal,hogy mikor jojjon.En is folyamatosan ezt obegatom Akosomnak:
-vard meg a betoltott 37. hetet!
-akkor induljonmeg a szules,ha Apuci nem epp a varos masik felen van es tud ertunk jonni!
-ha lehet,fajasokkal es ne magzatvizelfolyassal kezdodojon meg a vajudas.(nagyon felek a koldokzsinor eloreesestol)

OxiKép
Gratula a furdoszobahoz!!KépKép
Milyen volt a hidromasszazs?Kép

AdaKép
Mondom:meg maradhat 2 hetedKépKépKép

Mi tegnap beszereztunk mindent a korhazi pakkba,ossze is csomagoltukKép Egyben jo es felelmetes erzes is,valahogy tudatosult bennem,hogy nemsokara TENYLEG szulunkKép

Kerdes:
Ti egy edenyben fozitek ki a cumit es a cumisuveget?Es a muanyagot es az uveget?
Ma Asszem' kifozom oket.

Jaj,es ma megyek dokihoz du,szoritsatok!!!

Puszi
Kriszta es Akos
36+4

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Duo!
Veled vagyunk lélekben!!!! Kép Megy a drukkkkkk!!!!
LÉgzésfigyelő!
Nekem anno azért nem "ajánlották", mert ugye, ha tényleg leáll a légzés, akkor illik újraéleszteni a babót, mert a sipolás nem fogja. Azaz ajánlották a légzéfigyelőt, de csak egy újraélesztő tanfolyammal együtt. Azt mondta a doki, h legtöbbször azért riaszt be, mert a babó lemászik róla. De lehet, h mi is kölcsönzünk majd, mert ugye áll. 3-8 hónapos korban a leggyakoribb, és mi 1 hónap múlva leszünk 3. És mindig hason alszunk. én annyira nem tom, mert bátyusnál sem volt, de ettől még jó, ha most van...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kriszta!

Légzésfigyelő nélkül mi sem merjük, szerintem nem árt, tesóméknak is kellett. A cumikat kifőztük üveggel együtt, bár az Aventes üveg sztem műanyag.

Ja, és én is megbeszéltem a babával, hogy várja meg az évfordulónkat (tegnap volt), és úgy éreztem 19-én fog születni Kép
duopack

Ada, koszi!
En is U.M-nal fogok szulni augusztusban, ha megvarja a baba (pont akkor lesz szabadsagon). Korabban en irtam neked e-mailt, emlekszel?
Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: