[quote="fibi"]D írta:fibieni,
köszi, hát remélem igy van

nevelés, jah, ahogy mondod. bár némely pszichomókusok szerint ez sem "szükséges". (bár az utóbbi idöben a pasi pszichomókusok véleményét, tanácsát
kissé szűröm...

)
köszikösziköszi!!!!!
kb. fél éve írtam le ide hasonló véleményemet, csak akkor még ezt senki nem osztotta
Zsini!
Remélem, megmarad a határozatlan idejű jogviszonyom. Nem hinném, hogy változtattak a szolgálati jogviszonyomon. Azért nem tudom ezt most ezer százalékra írni, mert nagyon sok kavarás volt a visszamenetelemmel kapcsolatban, kezdve azzal, hogy rosszul számolták ki a szabimat, 50 nappal kevesebbet akartak adni, mint ami jár. Mindent nekem kellett kiharcolnom, még a kajautalványt és bkv bérletet is.

És a kinevezés módosításomat is elcseszték, ezért visszaküldtem, és az újat még nem kaptam meg....
Deni!
Ahogy leírod, ez tényleg féltékenység.

De fogd fel úgy, hogy végül is az a normális, ha ez kijön egy gyereken valahogy, és akkor még ez nem is olyan borzasztó, mintha a tesót verné, vagy bekakilna, vagy mittudomén, annyi mindent tudnak produkálni tesóféltékenység címen
Az elmúlt 2 év alatt annyiszor volt nálunk olyan szitu, hogy a sírás is rám jött tehetetlenségemben, mert éreztem, hogy Na ez most AZ a PONT, amikor csak B-vel kellene foglalkoznom, ha csak 5 percet is, de KELLENE a lelkének, és mégsem tudtam

Volt, hogy a sikítófrász kerülgetett, és könyörögtem PAnnusnak, hogy bírjon ki nélkülem 5 percet mert MUSZÁJ Bazsival foglalkoznom, ÉRTSE MEG! Csórikám, persze hogy nem értette meg fél-1 évesen
De ezt is túlélik, és mi edződünk, keményedünk, és szerintem az óvó nőnek igaza van, persze nem mindegy, hogy hogyan mondja (ez meg nem derült ki számomra, lehet, hogy tök jó indulattal tette). Igenis el kell fogadni a gyerekeknek, hogy egy család vagyunk, és azt is, hogy a tesó is itt van. És szerencsére el is fogják fogadni

Bazsi reklamálja, ha Pannus nincs ott, amikor megyünk érte. Ő, aki annyira nehezen fogadta el ezt a helyzetet. Persze nem szalaszt el egy alkalmat se, hogy kifejezésre juttassa, hogy Ő az első
Macs!
Nem ééééééér! Füli képét betenni!!!!!!
Mekkora méretek!

Tiszta izompacsirta leszel, mire felnő ez a gyermek
Szülős cucc:
úgy hallottam, van valami új betét, ami jobb mint a tenna. Bele van építve egy eldobhatós bugyiba, valami HArtmann a neve? Nem tudom fixre, de érdemes rákérdezni a patikában.