Köszi a névnapi jó kívánságokat!
Votiv, Curse, nagyon köszönöm a válaszotokat, sokat segített.
Én minél természetesebben szeretnék szülni, az előző szülésemnél volt gátmetszés, nem volt olyan szörnyű, de ha lehetne, elkerülném, ezért is intimtornázom már 3 hónapja. Számomra fekve szülni nem volt valami jó, mert a kitolási szakasz nekem 2 óráig tartott, ami kicsit sok, akárkinek mondtam eddig, senki sem értette. Lehet, hogy az a sok oxytocin, vagy nem tudom, mi, hogy már akkor tolófájásaim voltak, amikor még nem kellett volna lenniük, Szóval ebben a 2 órában az utolsó negyed órát kivéve csak a férjemmel voltunk ketten, a dokim néha bejött és mondta, hogy csak nyomjak, ahogy bírok, mikor jön a fájás. Ez 2 órán át picit fárasztó volt, szegény férjemmel kiabáltam, hogy csináljon valamit, szóljon nekik, de mivel többen szültünk egyszerre, nem értek rá. Fura, de ettől még a szülés számomra egy katartikus élmény volt.
Mindez a János kórházban volt, ahol van egy egy ágyas (szerencsére mivel elsőnek érkeztünk ide kerültünk), meg egy terem, ahol függönyökkel elválasztott 5-6 szülőágy van. Nem bírnék ott szülni. Ezért nem ajánlom senkinek, hogy a Jánosban szüljön.
Szóval visszatérve a dokira, járnék magánrendelésre, de arra gondoltam, előbb meg nézném magamnak a szakrendelésen, vagy valahol, ahol nem kell fizetni, mielőtt még elkötelezném magam, de ha ez nem jön össze, magánrendelésén is megismerkednék vele.
Ennyi. Kicsit hosszú volt, a beszámolóm, de tanulságos, azt hiszem.