A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Boszti,

Szaninak tökéletesen igaza van. Mindenképpen csinálj tesztet mielőtt mész Dévaihoz, nálam is mindig megkérdezte, hogy teszt volt-e. Nagyon letol, ha nem csinálsz. Egyébként meg nincs mit izgulni, szerintem nem lesz a teszten semmi különös, csak két csík :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági,
Nagyon szépek a tüszencseid, nekem is a merionaltól nőttek jobban. Ne add fel, nálam is azt mondta, a 3. inszem után, hogy vastag a sejtfal, erre utalt a magas FSH hormon érték is, aztán mikor már lelkileg totál a lombikra készültünk, akkor az 5. inszem mégiscsak sikerült :lol: :lol:

Timikém,
Szóvál 3 kis Timi-Tibcsi költözik vissza anya pocijába, pihenj sokat, meg sétálgass. Vigyázz magatokra nagyon. Annyira szeretném, ha sikerülne nektek :wink: :wink:

Réka,
Szerintem is jó ötlet a szabadtéri nagy-tali, én is gondoltam rá, hogy esetleg valami nyitott kávézóban lehetne szervezni, mert ennyi ember azért már kicsit sok két gyerek mellé egy lakásban. Szerintem ne terheljük vele Enigmáékat, tartsunk egy laza partit a szabad ég alatt.
Még nem tudom a jövőhéten mikor lenne jó, mert valamikor akkor jön anyukám, de hogy melyik nap még nem tudja, csak azt, hogy vasárnap megy vissza valószínűleg. Remélem egy pár nap múlva tudok többet mondani. :oops: :oops: :oops:

Andi,
azért remélem a közelbe még ti is el tudtok jönni. Most mikor kezdetek?

Judit, Hajni
Jól hangzik ez az Aviva torna, remélem sikeres is lesz. Tisztára kéz a kézben fogjátok átszakítani a célszalagot, a végén még egy napon is fogtok szülni :lol:

Krisztián,
Hát már megint nem birtak a Portugálokkal drága fiaink, de nem baj nem a tizenegyes-rugó képességükért szeretjük őket, bár azért most már tényleg gyakorolhatnának egy kicsit :evil:

Athiz,
Ne viccelj már megint. Hogy lennél magányos, hisz van egy gyönyörű kisfiad. Itt a legtöbb ember azért küzd, hogy végre először terhes legyen és legalább egy babája szülesen. Nem szabad ilyen borúsan nézned az életet, tessék a jó oldalát nézni a dolgoknak :lol: Az alvós képre koncentrálj a psiaidról, aztán rögtön rájösz, hogy milyen szerencsés is vagy :lol: :lol: :lol:

Vanda,
Hogy van a 3. cicid és a torkod. Remélem javulgatsz! Nem akartok egy jó kis hétvégi kirándulást apával a Margitszigetre 16-án. Olyan jó lenne, ha ti is el tudnátok jönni, bár megértem, ha nem fér bele. Sajna elég messze vagytok.

Gigi,
jó nyaralást nektek!!!!!!! Pihenjetek sokat :P

Póciról tud valaki valamit, annyira rég nem jelentkezett. Anna te is adhatnál valami életjelet magadról!!!!!

KépKép
inari

Sziasztok!

Először a találkákról:

Topiktali: Ahogy már írtam, nekünk jó a 16-a, a szabadtér meg főleg, mert akkor Virág gondja is megoldódik. :D Ehhez már csak jó idő kell, reméljük az is meglesz. Ja, és délután legyen az időpont, jó? Mert délelőtt vizsgázom még Gyöngyösön.

Kismamis tali: nekem akkor jó lesz a jövő hét, de NE SZERDÁN, akkor megyünk ugyanis Dévaihoz. Ha hétfőre vagy keddre lehetne időzíteni, annak örülnék legjobban. Hét vége felé már a vizsgára koncentrálnék és lehet hogy még 4D uh is becsúszik. És persze jó lenne, ha Melba is nyilatkozna.

Timi,
hajrá a három lurkóval! Azóta már megkaptad őket, remélem rendben hazazötyögtetek! Pihengess és csak pozitívan!

Boszti,
én megértem ha nem jössz a talira, ha netán nem jött össze a lombik. De azért ne sirassuk el előre, jó? És szerintem is tesztelj, Dévai első kérdése nálunk is az volt.

Gigi,
juj de jó lesz nektek! Jó nyaralást kívánok, aztán majd 16-án sápadunk mellettetek, hogy milyen szép barnák vagytok!

Szani,
költőien tudsz fogalmazni! Vagy inkább nagyon kifejezően! Nem adod írásra a fejed? :D

Wish,
betemetett a munka? Nem is írtál mióta hazajöttetek, pedig én még mindig várom a mauritiusi beszámolót!

Aviva tornások,
a mostani kismamában éppen erről a tornáról ill. a jótékony hatásáról is írnak.

Lányok,
köszönöm a pocidicséreteket! Furcsa, de most hétvégén úgy éreztem, hatványozottan nőtt. Meg úgy tűnik a cicim is, most vettem új melltartókat, egy számmal és egy kosárral nagyobbat... :oops:
Egyébként a hasnövekedést lehet hogy csak azért érzem, mert szegény kis pocim megint nem bírja az időjárás változást. Az utóbbi egy-két hétben, míg meleg volt, el is felejtettem, milyen rosszul tud reagálni az időjárás változásaira. Na most a hűvösebb idő beköszöntével nagyon fájdogált tegnap is, ma is. Remélem a kis bébim mindebből semmit sem érez. :roll:
A magzatmozgással úgy vagyok, hogy érzek vmit, ha a kezemet a hasamon pihentetem, de nem tudom hogy ez a bébi vagy sem? Néha mintha elhaladna vmi a tenyerem alatt, de aztán lehet hogy a beleim rakoncátlankodnak, bár a méhem fölött szoktam tapogatni. :lol: Nemtom. :oops:

Holnap délelőtt megyünk a "rettegett" :lol: :shock: Baross utcai klinikára, olyan sok jót :shock: írtatok már róla... szóval megyünk a genetikai tanácsadásra, 10-re, na remélem nem rontják el a kedvem.

Kutyik iránt érdeklődőknek még annyit, hogy Virágom tenyésztése negatív lett. Két napig még kap szurit, fő a biztonság, de elvileg gyógyultnak nyilvánítható! Hip-hip!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
szkatácska

Sziasztok!
Férjecském szétszerelte hétvégén a gépet, így nem tudtam netezni. :cry:

Három baba? Hát ez tök jó, Timi!!! :lol: Hurrá, előre az ikrekért!!! Nagyon-nagyon drukkolok, tuti többen ünneplitek a karácsonyt idén!!! :wink:

Boszti, értetek is nagyon szorítok ám!!! :wink: Meglesz az a két csík, érzem! :wink:

Ági, igazán szépen nőnek azok a tüsszencsek! Csak így tovább!!! :wink: A péntek az pont jó lesz az inszemre, utána hétvége, pihi, ... Ja én is Merionalt kaptam.

Dia, megkaptátok a hűvösebb időt a Mátrában. :wink: Remélem, jót pihentek és kirándultok! Mallorca - jól hangzik... :wink:

Kata, igazán szép kismami-pocid van! :wink: Gratula, csak így tovább! :wink:
Szerintem simán megnézheted a szülőszobát holnap, senki nem fog kinézni onnan, ne aggódj! A genetika után jó felüdülés lesz, meglásd. De egyébként biztos lesz majd máskor is. Az előkészítőt is melegen ajánlom, nagyon jó. :wink: Én még sosem voltam szülőszobán... :cry:
Én is ki voltam akadva, hogy a Sote-n nem engedik be az apukát, de ez van. A tetejében érthetetlen, mert az uh-nál teljesen elfüggönyözött területek vannak... Nekik így kényelmesebb. Meg így az apuka nem tud beledumálni... :cry: De a konzultáción ketten voltunk legalább.
Énszerintem amit érzel, az már a babád lesz! :wink:
De jó, hogy Virág meggyógyult! :wink:

Kagyló, én sem ismerek még személyesen senkit innen. :cry: De ami késik, nem múlik. :wink:

Vanda, hogy vagy??? Mikor is mész kontrollra? :roll: Az allergia az épp elég, mi az, hogy nem nagy ügy? Legalábbis én nagyon ki tudok készülni tőle. Részvétem.
Hát lehet, hogy nem normális a súlygyarapodásom. De mit tegyek ellene? Eszem rendesen, de nem pontosan ugyanazt, mint a terhesség előtt, mert vigyáznom kell a savam miatt. Pl. kenyérfélét csak piritós formájában bírom. Meg egyébként sosem voltam az az elhízós fajta. 2 kg ikrekkel se semmi! Neki mit mondanak az orvosok a fenyegetésen kívül?

Eper, Te olyan kedves csajszi vagy! :wink:

Athiz, a pasiaid is irtó aranyosak! :wink:

Kismamik, nekem a jövő hétből a kedd délután nem jó, mert akkor megyünk a Dévaihoz. Hétfő ok.

Duddu, szerintem a 7 kg ikrekkel pompás! Ügyi vagy!
Nekem most váltakozó a székletem, de úgy néz ki, a napi fél kiló cseresznye helyrerak, főleg, hogy már nem tömök magamba fél kiló epret is naponta. Meg nekem a savtól és a tejtermékektől szokott folyós lenni. Ha tartom a Dévai féle hús, hal, tojás, zöldség, gyümölcs és minél inkább só nélküli diétát, akkor rendeződni szokott. Csak hát ilyet csak otthon tudunk enni saját készítésben... Ha elmegyek otthonról, ennek máris lőttek. És azért az is jó, ha néha anyuci és anyósom is kényeztetnek. Egyébként nekem reggel két kilóval mindig kevesebbet mutat a mérleg, mint este...
Mit mond erre a doktornőd?

Szani, én is szeretem az Agatha Christie krimiket. :wink:

Gigi, jó nyaralást Nektek! :wink: Aztán sok szép fotót készítsetek ám Oliról! :wink:

Mi elég nehezen viseltük ismét ezt a hidegfrontot, erősen görcsölgettem. De legalább a baba nem "hallgatott" el, így tudtam, hogy ő jól van. Szerintem én ősszel egy erős hidegfronttal fogok megszülni. Utálom a hidegfrontot!!! :cry: De ez a hűvösebb idő igazán klasz.
Voltunk belgyógyásznál, hát nem nagyon problémázott a súlyomon, de elküldött egy teljes laborra, pajzsmirigyvizsgálattal egybekötve. Holnap lesz, meg a terheléses cukor is. Már előre utálom. Egy jó van csak benne, holnaputánra túl leszek rajta.
Ja ma a védőnéninél is voltam és szerinte 3 kg-t híztam a terhességem eleje óta, ez jobb. :wink: Csak tudnám, kinek van igaza. Bár ő is elégedetlen volt a súlynövekedésemmel. :cry:

Szép délutánt Nektek és sok puszi mindenkinek! Aki kimaradt, annak duplán!
Melba

KépKép
melba

Jujj, de jó lenne a Margitszigeten talizni! Isteni ötlet Szanikám! És hozhatnátok kutyukat is, aki akar és tud. Én garantáltan bevállalnám a szórakoztatásukat!! :lol:
Na ma is csak ennyi telik tőlem, bocsi. Szaladok Ági guruhoz.

Tapasztó, tüsző- és pocaknövesztő energiák továbbra is mennek!!!
hajnesz

Igen én is azért örűlnék, a pánteknek, mert akkor két napot pihizhetnék, meg egyébként pénteken lesz a 10 évfordulónk a párommal, és milyen szép ünnep lenne!! :-)
Ági28

Kismamik!

Most hogy mind a négyünk alkalmas időpontja megvan úgy hozzávetőlegesen, szerintem a jövő hétfő nyerőnek látszik, nem?
Rékának bármelyik nap jó, Melbának kedd kivételével bármikor jó, nekem csak a szerda nem jó (és inkább a hét második fele nem), Inari a nyitott kérdés, de én "önkényesen" :D úgy kalkuláltam, hogy ha az anyukája vasárnap megy haza, akkor biztos inkább a hét második felében jön.... öööö, vagy rosszul gondolom? :oops:

A helyszín nekem mindegy, mondjuk ne legyen a város másik vége, de javaslatnak felvetném a Ráday utcát, ilyenkor olyan sok kiülős hely van és mindenki ismeri is, gondolom. Esetleg Liszt Ferenc tér, de az már jócskán belváros, belvárosi levegővel... :?

Nyilatkozzatok!!!

Inari, már akartam kérdezni de mindig elfelejtem: te iszol végül csalánteát a vas miatt? Én aszalt szilvát szoktam beáztatni éjszakára és reggel megiszom, ez a lé áll. kiváló vasforrás.

Melba, korábban én is faltam a cseresznyét, de most inkább átálltam dinnyére. Vhogy el vagyok programozva, minden gyümölcsöt jóval az igazi szezonja előtt kívánok idén, jó sokba kerülök, de ez van... tömöm a bébit vitaminnal. Majd szülök egy négy kilós gyereket... :oops: :D

Kép
szkatácska

Erika!
Akkor meglátjuk, hogy jó-e a jövő hét. Ha nem akkor azután találkozunk.
Ezen ne vesszünk össze!

Közben írtatok mindannyian: szóval akkor a hétfő lenne? Nekem jó lenne. Ráday utca is jó!

Hajnikám!
Tök jó lesz ÁgiGurunál! Azt tudod, hogy nagyon közel leszel hozzám? Itt lakom Tőle egy köpésre!

Kata!
Igyekszünk délutánra rakni a topiktalit.
Ha ez a szabadtéri megoldás lesz, akkor szerintem nem gond.
De ha mégis Enigmáékhoz mennénk, akkor hozzájuk kéne igazodni, nem?

Nekem is úgy tűnik, hogy hirtelen nőtt sokat a pocim. Ez állítólag normális.
Szerintem is már ŐT érezted! Mostmár nagyon okos vagyok, tudom, hogy nem oly rég ugyanezen paráztam ezerrel! :)
Remélem, holnap nem paráztatnak halálra! Gyere majd a hírekkel!

Melba!
Sajnálom, hogy ilyen érzékenyek vagytok Katával karöltve a frontokra... :(
Remélem, a súlygyarapodásod beindul mostmár. A lényeg, hogy a kis pocaklakód jól van, a többin ne aggódd halálra magad.
Dokinénimnek nem mondtam még a hasmast, mert annál újabb dolog.
Viszont érdekes, mert szerintem nekem pont a cseresznyétől van, úgyhogy most azt mellőzöm és meglátjuk.

Meg sajnos dokinénimmel más volt a téma.
Eddig nem akartam írni - nem t'om, miért -, de van egy pici vérzésem.
Úgy néz ki, hogy a "házasélettől" van és nem kell aggódni, csak pihenni, pihenni. Szóval most megint fekve írok. Elvileg nem gáz, de azért nem jó. Dokinéni nagyon kikérdezett (színe, állaga, mennyisége..stb) és szerinte 100%, hogy a házasélettől volt egy erősebb méhösszehúzódásom. Ja és angyalkák tök jól vannak, kellemesen táncikálnak egész nap. Azt mondta, benézhetek az ügyeletre, ha nagyon nyugtalan vagyok, de szerinte a magnézium és az ágynyugalom elég. Most kipróbáljuk. Mert tényleg úgy tűnik, hogy ha fekszem, akkor szinte semmi sincs.
Pénteken pedig megyünk a rendes rendelésre.

Anyucik!
Valakinek volt ilyesmije?

Most - többek között a magam megnyugtatására is - teszek egy pocifotót. Múlt csütörtökön készült, mikor felöltöttem "Micimackó jelmezem" :) :) :) Csak a nacim kicsit hosszú... :)
Kép
Vendég

Réka,
eza pocak ÓRIÁSI lett, mióta utoljára tettél fel képet!!! Huh, és még csak 24. hét?! Nagyon-nagyon növekszik, hallod? DE nagyon cuki és még mindig olyan csinos vagy! Én sajnos hízogatok mindenfelé... :cry: pedig nem zabálok, egyszerűen szerintem ez gentikailag kódolt (olvastam is erről) hogy ki mennyit hízik. Mindegy, annyira azért nem gáz, de te nagyon csini vagy! :lol:

Elhiszem, hogy aggódsz a vérezgetés miatt. Remélem lesz aki tud majd megnyugatató választ írni neked. Mennyire vérzel és hogyan? Csak egyszeri maszat vagy folyamatosan jelentkezik?
Kívánom hogy mielőbb elmúljon! Ha megnyugtat és fennáll a vérzés azért szerintem nézz be a dokinénihez, a magad megnyugtatására is. Az mindenesetre szerintem pozitív, hogy a bébik jól vannak!

Ui. a tali ügyben természetesen a házigazda és a többség a döntő, én csak örülnék ha délután lenne, mert délelőttre tuti nem tudok csatlakozni.

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Duddu! :lol:

Nagyon édes a pocikád, és mennyit nőttek a lányaid! Rengeteget!!!
Olvastam a vérzést...biztos nem lesz semmi baj, de legyél "jókislány", és tényleg maradj ágyban! Apát sajnálom...úgy látszik, egy kis ideid még le kell mondania az ilyen örömködésről.
A topictali -mint írtam- nekem sajnos csak szerda körül körvonalazódik, addig nem tudok mondani biztosat. :(

Szani! :lol:

Örömmel látom, hogy te is könyvmániás vagy! :lol: Na, a kedvencekkel pont így vagyok: rongyosra olvasom.
Miket olvasok most? Ciki, hogy ezt mind egyszerre, de ez van:
dr. Marshall B. Rosenberg: A szavak ablakok vagy falak - Erőszakmentes kommunikáció
John Gray: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek
Henryk Sienkiewicz: Quo vadis (ez az egyik kedvencem)
Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés
Zita West: Gyereket szeretnénk - Avagy hogyan essünk teherbe?
Az Agatha Christie könyveket is nagyon szeretem, mi több, gyűjtöm a Poirot CD-ket, amiket az újságárusoknál lehet megvenni. Ezt pl. szeretem filmben, de sok más csalódást okoz, valahogy egész másként képzelem el.

Ági! :lol:
Nagyon ügyesen növesztgeted a tüszőket, gratulálok! :wink:

Lkt! :lol: :lol: :lol:
Hajrá!!!!!!! Hármasikrek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Sok husi, rengeteg víz, csak hogy Dévai apánkat idézzem. :lol:

Gigi! :lol:
Jó nyaralást kívánok!

Kata! :lol:

Szerintem is a kicsi mocorog, azt érzed! :lol:
Örülök Virágod gyógyulásának!
Az én Stefimet ma vittük kontrollra, megdicsérte a doki, szépen javulgat a kis drága. :P

Melba! :lol:

Az a lényeg, hogy a babócával minden rendben van.
Azért ha eszem, majd gondolatban átutalok nektek jónéhány kalóriát! Ki tudja? Hátha működik! :lol: :wink:
eper1

Sziasztok!

Lkt
Drukkolok! Szupi lenne, ha rögtön hárman lennének! Én nagyon örűltem volna 3 picinek!!!

Mindig irigyeltem azokat, akik letudnak ülni elolvasni egy könyvet! Így Titeket is irigyellek! Nekem nem az olvasással van bajom, de ha időm van olvasni, maradok a jogszabályokt mellett, mert már csak nehezen tudom követni a változásokat. Amúgy meg majd kifolyik a szemem a nap végére! Így nagyon jó nektek!

Kata
Örülök, hogy nálad már mozog a picit. Én még csak várom!!! Már a 18.héten vagyunk.

Nem tudom ki megy genetikára, de ne izguljon! Ha minden igaz, akkor csak papírokat adnak át, elmondják a statisztikát, stb. Később még meggondolhatod magad, ha szeretnéd!
Ha már a vizsgálatra mentek, légyszi írj a tapasztalatról, mert mi jővő hét szerdán megyünk!!!
Bár melyik variáció is áll fennt, ne izgulj, itt mindenki csak jót írt, és mástól sem hallottam rossz történetet!

Sziasztok!
übi

Sziasztok!

Réka, én is úgy vélem, hogy sokat nőtt a pocika, de ez így is van rendjén! Ami a vérzést illeti, ugye már írtam, hogy én is bevéreztem a terhesség alatt, csak sajna nekem kórházban kellett maradnom, és elvileg nem is nagyon mozoghattam volna! Megsúgom, hogy infúziót kaptam, méghozzá 5 napon keresztül. Az infúzióban alkohol volt talán magnéziummal vegyítve, de ez nem tuti. Ugyanis az alkohol csökkenti a vérzést, legalábbis én erre kaptam. Emellett nekem antibiotikumot is adtak, habár szerintem fölöslegesen, hiszen a méhszájam teljesen zárt volt!
A lényeg, hogy sokat pihenj, ne cipelj, ne emelj, amennyit bírsz feküdj, és a házaséletet csak óvattal és ritkán, főleg, ha érzékeny a méhed! Nekem az!

Puszi, vigyázz magatokra!

Mindenki mást is puszázok :wink:
Vendég

Réka,
Hú de szép a pocakod!!! A szadomazót kicsit hanyagoljátok és minden rendben lesz! Remélem, megnyugtattak a tapasztalt kismamik!
Tudom, hogy közel voltam, végig gondoltam is rád odafelé sétálva (Czoboron), hogy vajon melyik utcában lakhattok! Biztos érezted a bizsergést! :lol:
Ági jó volt, fájdalmasan jó, karmáztunk, horoszkópoztunk, élményeket cseréltünk, kaptam Bach cseppeket is, majd hívom, ha javulok...vagy ha nem, de szerinte most már fogok javulni. Kérdezte, hogy ismerlek-e, mondtam, hogy persze! :D

Szani, emlegettelek téged is, az elméleted beleillik a képletbe. :D Nagyon lelkesen kérdezte, mi van veletek és puszil!
hajnesz

Réka!
Alakul ez a pocak rendesen!
Nekem is ebben az időben indult meg és kéthetente 3 cm-t nőtt a erületem!

Vérzés: reméljül semmi komoly!
Nekem szerencsére nem volt (igaz nem is adtunk rá okot :twisted: )

Timi!
Drukkolok! Előre az ikrekért!

Mára is csak ennyire futotta :( , bocsi!

Kép
stella9

Réka!

Gyönyörű a pocid. :)

Milyen házasélet? :P Nekünk Dévai annakidején szigorúan megtiltotta. :roll: Csak a végefelé kaptunk felmentést, de akkor meg már az ember örül, hogy él. :twisted:

Mindenkinek szurkolok! Most csak ennyi bírok. Azért olvasgatok ám! 8)

loihi

Kismamik,

akkor maradjunk a hétfő kora du.-ban. 2-1/2 3-kor a Ráday u. elején, a Kálvin felöl, ahol feljövünk az aluljáróban, jó lenne? Egyébként szerintem jöhet aki csak akar és ráér. A mini-tali nem csak négyünkre vonatkozik.

Kata,
most már biztos a genetikán csücsültök, remélem minden rendben lesz. Jelentkezz, hogy mit mondtak-döntöttetek!
Ügyes kutyi ez a Virdzsi, örülök, hogy meggyógyult :lol:

Übi,
Ne izgulj nemsokára te is felismered a mozgást. Valószinű, hogy már érzed csak még nem jöttél rá, hogy ez az. Nálad is ikrek vannak, ugye? Fantasztikus dolog. :lol: :lol:
Hát azért nekem a genetika nem volt nagyon szimpatikus hely, mi csak a beszélgetésen voltunk, az amniót nem vállaltuk be, mivel minden eredményünk jó volt (Afp, Integrált teszt, genetikai UH). UH-s vizsgálatot nem nagyon csinálnak, csak ha tényleg rossz valamelyik eredmény, de az amniót szivesen megcsinálják bárkinek. Biztos azon nagyobb a hasznuk a TB-től. :evil: :evil: :evil:

Réka,
Mivel nekünk az elején volt az a ronda hematoma a méhemen Dévai elég egyértelműen letiltott a házaséletről. Idézem:"Ha apának kedve van, akkor inkább menjen át a szomszédasszonyhoz :twisted: :twisted: ".
Persze, azóta mi is rosszalkodtunk titokban, de azért inkább hanyagoljuk a témát, mivel én nem biztos, hogy kifelé véreznék, ha gond lenne, és így észre se vennénk.
Pocakod tényleg nagyon sokat nőtt, már alig várom, hogy hétfőn élőben is megsimizzem.

Hajni,
Jó látni, hogy egyre jobban vagy. :lol: :lol: :lol: :lol:

Loihi,
Te mindjárt szülsz! Nimród kitöltötte a 40 hetet, vagy korábban jött?
Szerintem ezzel Dévai is tisztában ven, csak ilyen trükkösen adja elő, hogy tulajdonképpen jobb lenne, ha cölibátust gyakorolnánk végig :twisted:

Melba,
azért, ha komoly gond lenne a súlyod miatt a babával Dévai már rég befektetett volna a Jánosba. Azért a hasmenés ellen szerintem jobb lenne hanyagolni most a gyümölcsöket. Tudom, hogy ez pont ilyenkor kegyetlenség, de hát annyit kibirtunk már a babókért, ez nem lehet akadály. Egyébként meg ez a durva meleg is biztos bejátszott, akkor nekem is volt egy kis wc-re futás. De alapvetően hála az égnek nekem ilyen gondjaim nem nagyon voltak-vannak, és eddig kb. 5 kg-t hiztam a rehesség alatt. :roll:

KépKép
inari

Sziasztok!!!

Megvagyok, illetve megvagyunk harmadmagammal!!!:):):):):):):):):)

Drága lombikosok!

Elmondanátok nekem, hogy hogy kell egészséges lélekkel és ép ésszel ezt a 2 hetet átvészelni????
Iszonyítosan csaponganak a gondolataim: mondogatom magamnak, hogy tessék pozitívnak lenni, de azonnal eszembe jut, hogy nem szabad sokat gondolni rá, mert akkor görcsös leszek, ha a rossz végkimenetlre gondolok, zonnal letorkolom magam, hogy ezt nem szabad stb. Ez így borzasztó!!!
Ti hogy oldottátok meg???
Kapok ma apátol egy napozóágyat, az talán segít, ha kifekszem, olvasok vagy goblienezek.
Komolyan néha azt gondolom, hogy legjobb lenne dolgozni. Persze ez sem iagz, mert az én munkán napi többszöri vezsekedéssel és idegeskedéssel jár. Az most nem kéne, de legalább lekötne...

Na elég, nem folytatom ellentétes agyszüleményiemte....

Boszti! Pfúúúúúúú ez nagyon izgi!!!!!

A tali nekem/ünk (?) teljesen jó a Margit szigeten is. Akkor talán csatlakozik hozzánk Kesz úrfi, Virággal nagyon jót hancúroznának.

Apropó Keksz: tegnap este kapott Paptibitől egy óriás gumicsirkét és 2 labdát (hátha így épen hagyja a slagunkat, ami egyre rövidebb, mert mindig igazít kicsit a végén...). Ennek örömére hajnal 1-kor én mondtam Tiboromnak, hogy vagy most behozza azt a ro..t gumicsirkét, vagy kinyúvasztom a kutyát, mert a nyitott ablakunk alatt néha ütemesen megszólalt a csirke csipogója. Ok csirke bejön. Ezek után kezdődőtt a focizás, rúgdosta magának a labdákat megállás nélkül, egy focimeccs közepén éreztem magam. Aztáán abban maradtunk Apával, hogy nem szólunk rá, ert ez neki akkora öröm, úgyhogy szakaszosan aludtam, és focival álmodtam. Pesze most alszik Keksz úrfi....
lkt

Lkt mennek feléd a pozitív energiák, meglásd hamar elrepül az a két hét.

Ha a szigeten lesz a tali, lehet, hogy az egyik kuttyomat én is elviszem.
Ági28

Timikém,
de hát most sem más, mint amikor inszemeztetek, csak most tudod, hogy biztosan jó helyen vannak a bébik, erre próbálj gondolni. Ha már muszáj gondolni, mert tényleg rohadtul nehéz kicsit másra is gondolni. Nekem az segített, ha nem voltam egyedül, mert én egyedül vagyok aztán nagy agyalóbajnok. De ha már valaki ott van a közeledben, aki leköt, az nagyon jó. Nem feltétlenül gondolok emberekre, elég, ha Keksz bohóckodik neked kicsit (nekem két papagáj csinálta a műsort), máris telik az idő és azt veszed észre, hogy vagy fél órát nem is gondoltál a pocakodra. :D
Vagy bekapcsoltam a rádiót, valami jó beszélgetős műsort kerestem, az le tudott kötni, talán téged is. Tv-t hiába néztem egyedül, mindig azon kaptam magam, hogy már 10 perce fogalmam sincs, hol tart a sztori, csak bámulok a képernyőre, könyvre meg még annyira sem tudtam koncentrálni...a gondolatok miatt.
Szerintem most a legnehezebb, pár nap múlva "megszokod" ezt az állapotot. Amúgy szerintem a negatív gondolatoknak is utat kell engedni, máskülönben bent maradnak, csak visszataszigáljuk őket, és lelkiismeretfurdalásunk lesz, ami nem jó. Inkább ereszd ki őket.
Szóval nem baj, ha van negatív gondolatod, de figyelj arra, hogy mindig pozitívval zárj. Közben meg jót moziznak a pocaklakóid és fogják a fejüket, hogy milyen lökött tyúk a mamijuk! :lol:

Keksz kalandjai... :lol: :lol: :lol:
hajnesz

Sziasztok!

Timi drága,
milyen nehéz kérdéseket teszel fel? :o :D Ez a legnehezebb, kibírni ép ésszel a három hét várakozást. Bátor tesztelőknek kettőt... :lol:
Én úgy emlékszem, az első lombiknál viszonylag nyugodtan telt az első hetem, sokat fájdogált a hasam, de akkor azt hittem, az jó jel, talán beágyazódás, biztattam a kicsikéket, hogy csak okosan, szépen... aztán ugye engem hamar hidegzuhany ért az elsőnél, már egy hétre a tr. után megjött a vérzésem.
A másodiknál nekem már némileg sajátos volt a helyzetem, mert ugyanazt éreztem mint az elsőnél, hasfájást, tehát meg voltam győződve, hogy most is tuti megjön. A hangulatom, sejtheted, ennek megfelelő volt. Aztán egy hét után, mikor nem jött meg, kezdtem bizakodni, de iszonyúan örlődtem, hogy most csak a progi szuri tartja bennem a vérzést vagy talán sikerült? És akkor két hét után teszteltünk és ott volt a két csík. Egy nagy kő leesett a szívünkről, de azért még végig izgultunk, hogy csak jó helyen legyenek a babák, és egyáltalán, tényleg legyenek.

Közben persze nekem is voltak jobb és kevésbé jobb pillanataim, de ha elolvasod a Várva várt babákat, láthatod, hogy mindenkinek ez a három hét a legnehezebb az egész lombikban. Ezzel nem elbátortalanítani akartalak, hanem éreztetni, hogy ez a "normális", ha aggodalmaskodsz. Amiért pedig ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert sokat aggódsz, az az, hogy szerintem (főleg és elsősorban, és talán sajnos) nem ezen múlik a siker. Ahogy egyszer már írtam, szerintem a kromoszómákon, a hormonokon és a méh állapotán ill. a szerencsén múlik a siker.

Bocsánat, hogy hosszan írtam, de az aggályaidat nem akartam pár sorban elintézni. :D

Most meg jöjjön hogy velem mi újság.
Übi, neked is szól, mert te is fogsz még menni a Sotéra.
Szóval megjártuk a "rettegett" genetikát. Elsőre szörnyűnek találtam, ezren voltak, a parkolás miatt késtünk öt percet, erre közölték hogy "már beszedték a papírokat", de olyan hangon, hogy azt hittem haza is küldenek. De nem tették... Először behívtak adatokat felvenni, aztán egy óra múlva egy doktornőhöz tanácsadásra. Ez nagyon kellemes meglepetés volt, mert TÖK NORMÁLIS volt a doktornő.
Kérdezte, hogy miért jöttünk, mondtam hogy az ICSI miatt. Megnézte a kombinált teszt eredményét, a 12. heti uh-t és az Istenhegyis AFP-t. Azt mondta, ezek alapján nem indokolt a magzatvízvétel, bár azt mondta, az ő skálájuk szerint ez az AFP alacsony (0,89), mert ők 0,9-től veszik normálisnak. (Mondjuk ez az én olvasatomban ugyanannyi.) Mindenképpen várja a János kórházas AFP-t is, mert ott más értéket is néznek, nem csak az AFP-t. Gondolom a béta-HCG-t.
Végül úgy döntött, hogy a 18. heti genetikai uh-ra hozzájuk menjünk és ha az oké, akkor nem kell magzatvízvétel, ha nem akkor másnap megcsinálják az amniót. Hát én remélem hogy rendben lesz.
Ami nem győzött meg, az az, hogy előre szólt, ne lepődjek meg, de a genetikai uh nálunk kb. EGY PERC, mert "nagyon rutinosak és nagyon jók a gépek". Hát lehet hogy így van, de Atival úgy döntöttünk, hogy ahogy előzetesen is terveztük, elmegyünk az Istenhegyire genetikai uh-ra, némileg tüzetesebben megnézetni a 18. héten a bébit.

Szóval most nyugodt vagyok. Ha rendben lesz az uh, akkor végképp megnyugszom, ha pedig gondot látnak, akkor úgyis vizsgáltatnánk, bármennyire is félek az amniótól.

Ami most nem túl jó, hogy már harmadik napja úgy fájdogál a hasam, szerintem ezek az időjárásváltozások nem tetszenek a pocinak. Nem érzem hogy görcsölne, gondolom a görcs azért összetéveszthetetlen némi sajgással, de azért nem szeretem ezt érezni. :cry:

Ami viszont jó hír, hogy szerintem tényleg kezdem érezni a baba mozgását! :lol: Lehet hogy tévedek, te tegnap este tisztára olyan volt a méhemnél, mint mikor egy nagy buborék elhalad a hasamban. Pár perc múlva újra éreztem, azóta megint csak akkor érzek mozgásfélét, ha fogom a hasam. De kiváncsivá tett, hogy vajon tényleg ő ad-e hírt magáról. :D

Kismamik
és aki még érdeklődik! Nekem akkor jó a hétfő és a helyszín, részemről maradhatunk ebben.

Puszi nektek lányok, aki régen járt is itt, tessék jelentkezni!!!

Kép
szkatácska

Kismamik és MINDENKI, AKI RÁÉR!
Nekem is jó a hétfői időpont. Hát csak összehoztuk... :) :)
Azért kicsit pontosítunk? Hogy ne kelljen sokat várni.
Legyen mondjuk 2 és 1/4 3 között, oksi?

Kata!
Egészen biztosan őt érzed. Teljesen olyan, mintha magamat olvastam volna, ugyanígy vaciláltam. Szép lassan biztos leszel benne.
Örülök, hogy jófej genetikushoz kerültetek. A gen. UH nekem is fél perc volt. Még rá is kérdeztem, hogy: Ennnyi?? Mondta a doki - saját magára -, hogy ő profi és mindent látott. Én is csak azért voltam nyugodt, mert előtte 1 héttel tüzetesen megnézték 4D-n Őket.

Timikám!
Hja, ez most a nem könnyű szakasz. Én ugyan nem lombikos vagyok, de nekem az állandóan lekötöm a figyelmem működött. Persze ettől még jutott idő az agyalgatásra, de kevesebb.
És igaza van Hajninak abban, hogy jobb társaságban lenni.
Ettől függetlenül én naponta egyszer elterültem kedvenc fotelemben és beszélgettem a 3 tüszőcskével - érdekes most jövök rá, hogy én gondolatban eleve megtermékenyült petécskékre gondoltam - hogy bízom és hiszek bennük. Simogattam őket és elképzeltem, hogy milyen jó fészkük lesz, meg ilyenek..
Jó nagy hülyeségnek tűnhet, de nagyon úgy tűnik, hogy bevált és utána mindig sokkal jobban éreztem magam. :wink:

Ja és ha KexiMexinek ilyen jó dóga van, ne csodálkozz, hogy kihasználja! :lol:

Hajni!
Jaa, akkor az volt az a bizsergés... :) És integettek is Neked a Lányok! Azért gyalogosan nem vagyunk annyira közel. Kb. 10 perc.
Jössz még Ágihoz valamikor? Jól érzem, hogy kicsit bizonytalan vagy? Volt, hogy én sem hittem neki el, hogy milyen sokat haladtam már az utamon, csak utólag, mikor leért az én kis agyamban is.

Lányok!
Nagyon köszi a pocidícséreteket. Igazán jól esik!
Amúgy nem ilyen pocikipakolós pólókat hordok, csak az elejétől kezdve ebben fotózkodunk az összehasonlítás miatt... 8) 8)

RÉG NEM LÁTOTT TÖBBIEK!
Ugye nem azért nem írtok, mert uncsik már a kismamik, vagy lelkileg nem jó, hogy itt beszéljük meg a dolgainkat. Ugye nem?
Hiányoztok!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok!

Übi! :lol:
Hát igen, jogszabályokat nekem sem lenne kedvem olvasgatni, az biztos!

Üdv mindenkinek!

Vanda!!!! Hiányzol!
eper1

Lkt!

Megértem a parádat, de naggggyon szurkolunk nektek!!! :lol: :lol: :lol: És olyan jó, hogy már itt tartotok! :wink:
eper1

Helló mindenkinek!

Én is hiányolom a régieket, immár nem először, csak úgy tűnik, nekem nem is reagál senki. Nos, még most megpróbálok írni nektek, és ha most sem lesz reakció vagy akció :lol: , akkor biza többé nem is írok, csak olvasok, mert nem sok értelme lenne magamnak firkálni!

Szóval, nem tudom, próbálta-e valaki már a holdnaptáras (Jónás-módszer) dolgot, én letöltöttem a netről. Hát nem is tudom, mit gondoljak erről, olvasgattam róla mindenfélét, hogy kinek jött be, kinek nem. Azt sem tudom, hogy egyátalán a megjelölt időpontokon kívül lehet-e szexelni avagy sem, mert ha nem, azt ugyan hogyan magyaráznám el a férjemnek? Ha valaki konyít hozzá, értesítsen, hogyan is zajlik ez a dolog!

Köszi, drukk mindenkinek, aki rászorul!

Pusz
Kép
Vendég

Réka,
bizonytalannak nem mondanám magam, csak jelen pillanatban elég messzinek tűnik az a gyógyulás. Tudom, hogy úton van, minden médium ezt közli. Csak nem tudom, mikor tehetek pontot a végére. Ezért mondta Ági, hogy mindenképp telefonáljak, ha javulok, ha nem. Na most aztán jó titokzatos lettem, írok itt mindent a gondomról, csak azt nem, mi is az, de ne haragudjatok érte, Áginak csupán 2 és fél óra alatt tudtam vázolni... :( :)

Athiz,
Én csak annyit tudok mondani a Jónás módszerről, hogy a bonyhádi szomszédunk elment Pánszkyhoz, megkapta a naptárt a 13 időponttal, a férjének nem is szólt, mert úgysem tudta volna meggyőzni a hatékonyságáról, inkább ügyesen elcsábította a kijelölt napokon (is) - tehát más időpontokban is lehet szeretni egymást - mégha furán is nézett ki, hogy mensi közben kell elcsábítania, de így napra pontosan tudja, hogy a lánya, aki most már 5 éves, mikor fogant. A mensi első napján!!! Mutatta is a naptárat és hogy mikor csábította el apát. :D Nekem ennél több nem is kell a módszerről.
hajnesz

Sziasztok!! Hát lehet,hogy hétfőn lesz a 4. mert nem nőnek úgy a tüszik,mint ahogy kellene. De azért pénteken reggel apával kell mennem a biztonság kedvéért.
Ági28

Szióka!

Köszönöm Hajni, most reményt adtál, most próbaidős a holdas dolog nálam, de én sem mondtam a páromnak, mi van, majd meglátjuk. Viszont úgy tudom, csak akkor jön össze a baba ezzel a módszerrel, ha szervi okok nincsenek a meddőségre. Legalább ezt is megtudom! Mert ugye az még nem garancia ebben a dologban, hogy van egy babám, aki ugyan 4 évre, de spontán fogant meg. Sajnos :( !

Ági, remélem péntekre összeszedik magukat a tüszikék, és mégis mehet a dolog majd! Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön végre!

Sok pusszancska minden kedves olvasónak és írkálónak is!

Kép
Vendég

Köszi a drukkokat. Én is jobban örűlnék, ha pénteken lenne, mint ha hétfőn. Egy, mert akkor két napot otthon pihizhetnék, a másik, hogy pénteken a nővérem el tud du velem jönni, hétfőn meg nem tud velem jönni senki, hogy aztán hazavigyen, és akkor buszoznom kell.
Ági28

Réka, Kata, Melba +.......

Akkor maradjunk abban, hogy 2-kor talizunk hétfőn a Kálvinon a Ráday u. elejénél. 1/4 3-ig várunk a későkre, mivel kánikula lesz, nem lenne túl jó sokat álldogálni a tűző déli napon. Igy jó mindenkinek?

Ági,
akkor drukk a péntekért++++++++++++++++++

KépKép
inari

Inari és többiek,

nekem tökéletes így a találka. Ott leszek hétfőn kettőkor és nagyon örülök hogy összehozzuk ezt a kis találkát. :D

Kép
szkatácska

Sziasztok!
Remélem, elfér köztetek még egy új lombikos csaj (ld. én). Eper ajánlotta, nézzek felétek, és mivel őt szeretem (meg néztem is felétek, csak nem jött a bátorság, hogy betolakodjam) így itt vagyok. Gratulálok, akiknek sikerült, babájuk, pocaklakójuk, vagy reményük van. Nekem múlt hét szerdán volt a beültetésem. Szóval az itthon lazítós agyalós társasághoz tartozom jelenleg. Ezért is jól esik olvasni megnyugtató soraitokat. Ja, és persze én is "dévais" vagyok.
sziasztok, kata
mango29

Szia Mangó! :lol: :lol: :lol:

Nagyon örülök, hogy itt vagy!!!!!! Hogy vagytok?

Athiz!

Én még nem próbáltam a Jónás módszert, de már többen ajánlották. Lehet, hogy neked bejön. Hiszen született már spontán babócád. Nem hiszem, hogy szervi okok állnának a háttérben. Rajta, kapd el apát, mindkettőtök örömére! :wink: :oops:
Az a baba a képen telitalálat. :wink:

Ági!

Remélem, összejön a péntek! Tényleg nem lenne jó a buszon rázkódni.

Kismamik!

Jó találkozót kívánok nektek!

Lkt!

Drukkolok ám nektek!!!!! Pihenj jól, hisz ott lapul a kis csoda a méhedben! 8)
eper1

Réka, elmúlt a vérzés? :?: :?: :?: :roll:
eper1

Szia Eper, köszi, igyekszem apust ölelkezésre bírni, remélem beválik a módszer nálunk is!
Milyen képről írtál, hogy telitalálat? Nem vagyok képben Kép .
Vendég

Szia Athiz!

Csak ügyesen! :wink:

A kacsintós babáról írtam. :lol:
eper1

Oké Eper, már vili, felfogtam. Ezt is a netről töltöttem ám le, nem a kisfiam van rajta, sajna. Ez rímelt is! Nos, egyébként kissé megkopaszítottuk Szil babámat, megnyírtuk, mint egy báránykát. De így is gyönyörű! Főleg nekünk.

Te mit csinálsz éppen? Azon kívül, hogy olvasol, feltéve, ha tényleg elolvasod, amit firkantok.
Vendég

Épp az imént fejeztem be az msn-ezést az egyik kis tanítványommal. Pontosabban csak volt a tanítványom, mert szeptemberben átadom egy kedves kolléganőmnek. Annyira felmelegíti a szívemet, hogy még így, nyáron is szeret beszélgetni velem. Szerelem, egyebek, mindenféle előkerült.

És te? Mi jót csinálsz?
eper1

Ja, kérek szépen képet a drága gyermekről! Kíváncsi vagyok az új frizkóra. :wink:
eper1

Szia mango űdv köztünk! :-)
Ági28

Sziasztok!

Mangó, ne haragudj, hogy nem üdvözöltelek, most ezt megteszem: üdv!

Eper, sajna tegnap már nem tudtam választadni, mert olyantájban altatom a csemetét, a gépet pedig kikapcsolja a férjem, de igaza is van, mert többnyire mire elalszik Szil, már én is úgy lefáradok, hogy csak csucsuzni van kedvem. Képet teszek fel, amint lesz.

Szilárd most éppen puzzle-t rak ki, annyira ügyes 2 éves létére, tök egyedül megy neki, csak néha-néha kell egy kis segítség, vagy inkább csak hogy ott legyek dísznek. Most épp a 30 db-ost rakja! Olyan cuki!!!

Jó reggelt Ági, hogy vagy? Remélem, nem izgulsz nagyon a péntek miatt!

Pusz és szerencsekívánat:

Kép
Vendég

Szia! Nem izgulok, inkább csak azért, hogy tényleg holnap legyen. Tegnap este úgy feszült a hasam, mint aki sólettet evett. Remélem ez jó jel!! :-)

Én is akarok puzzlézni!! :-)
Ági28

Na rajta! Ugorj a gépbe, majd kihalászlak. Kép
Vendég

Remélem, hogy minden O.K. lesz veletek, és sikerül a holnapi dolog! Őszintén kívánom a legjobbakat, és a legklasszabb babákat! Pusz
Vendég

Oké már ugrom is!!! Majd jól eljátszadozom Szili babával!! :-)

Köszi a jókat, tegnap a párom anyukája már meg is rendelte az eredményt, közölte, hogy két fiú és egy lány kell. :wink:
Ági28

Szia Csajok!
Mi újság? Nagyon lassan csörgedezik a topik vize..
Remélem, nem mi vagyunk olyan uncsik, hogy már nincs is kedvetek írni....

Erika, Melba, Kata és MINDENKI!
Nekem OK, hétfőn 2-kor! :)

Timi!
Ennyire sikerült lekötnöd magad, hogy már Te sem jelentkezel?
Azt tudod, hogy muszáj jönniük az ikreknek, mert akkor folytatnád a "félévenként 1 ikerpár"-sorozatot (Enigmáék, Stellák, mi) :)

Athiz!
Jónás: Lehet a megadott időpontokon kívül is szeretni egymást.
Mi is igyekeztünk annak idején betartani az időpontokat, bár nekem azért is volt hihetőbb, mert néhány nap eltéréssel pont a pé. idejét mutatta.
Egyébként nem feltétlenül baj, ha nem tudja a párod. Nem az a lényeg. :)

Hajni!
Nem vagy annyira titokzatos. Nem olyan egyszerű ezekről a dolgokról írni és nem is feltétlenül kell. Szóval csak nyugi! Rajta vagy az úton, ez a lényeg!

ÁgiTüsszencsek!
Tessék szépen növekedni!! :twisted: Nem itt ijesztgetni Anyukátokat, hogy "nem is akarunk annyira megnőni"!! :?
A holnap, de (legkésőbb a hétfő) igazán szép nap a Nagy randihoz!! :) :)

Mango!
Üdv. a csapatban!
És rögtön küldök egy kis tapasztó energiát is!

Eper!
Köszi kérdésed. Nagyon jó kislány voltam, sokat pihentem, így vérzésnek már szerencsére nyoma sincs. :) Holnap pedig megyek dokinénihez, aki remélem, szintén megnyugtat.
Mit is tanítasz? Bocs, ha már írtad, akkor lemaradtam róla...

Lányok!
Jelentkezzetek!
Judit, Wish, Enigma, Anna, Gigi (t'om, nyaral), Roxal!
Mi újság? Hiányoztok nekem!

Puszi:
réka
Vendég

Duddu igen szép nap, bár a péntek lenne a legszebb, mert ugye holnap lesz az évfordulónk apával, elértük a kerek 10-est! :-)
Ági28

Mango: üdv a csapatban, sok sikert!

Ági: ha pénteken mész, akkor hány óra felé? Én kb 3 felé leszek ott, hátha találkozunk

Tegnap negatívat teszteltem :cry: :cry: :cry:
Még nem jött meg, valszeg a gyógyszerek tartják vissza.

Duddu: talira tuti nem megyek, légy szíves húzzál ki a tábládból. talán majd egy másik alkalommal. össze kell szednem magamat.

Kép

Kép
boszti

Hát boszti reggel ugye az Uh-ra , ha meg aznap lesz az inszem, akkor gondolom valamikor dél és három közötti időpontot fog mondani. De szerintem inkább a délhez lesz közelebb.
Azért még ne add fel!
Ági28

Boszti!
Tegnap telt le a két hét? Nem pénteken fog?
Nem akarok hiú ábrándokat sem kelteni, de azért lehetséges, hogy kicsit korán teszteltél, nem?
Mensinek semmilyen tünete nincs? Korábban volt?

Elfogadom, de nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem ismerhetünk meg a talin. Azért írjál még, hogy mi újság, jó?
Vendég

na mégegyszer:
holnap telik le a 3 hét
ilyenkor már ki kell mutatnia a terhességet még a leggyengébb tesztnek is.

Kép

Kép
boszti

Sziasztok, csajok!
Köszönöm mindenkinek a kedves üdvözlést, és Rékának a megtapasztó energiákat! Remélem, használni fognak.
Hadd kérdezzem meg tőletek, az ilyenkor ajánlott pihentető életmódba mik férnek bele? Ti hogy csináltátok? Nektek is iyen eszement mennyiségű húst kellett enni? Meddig kell félnem a hiperstimutól vajon? PCO-s vagyok, igaz multicisztás petefészekkel indultam pár hónapja apánknál, de legutóbb már PCO-t mondott. Fura, hogy ez így változik? Vagy ez ugyanaz? Ezzel nagyon nehéz teherbe esni? Jó sok kérdésem van, remélem, nem dózeroltalak le vele titeket! Pl. az is, hogy hogyan tudok segíteni az emésztésemnek, hiszen ettől a napi 6-7 adag hústól lelassult az emésztésem, kb. el tudjátok képzelni a következményeket. Na, most aztán tényleg szuper részletes és mélységekig ható voltam..pardon :oops: .
sziasztok, kata
mango29

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: