jó tudni, h nem csak én üvöltöm rekedtre magam a tv előtt.
Curse,
én is adnék rucit, de tudod, én már régesrég mindent elajándékoztam. A cumin kívül semmi babás cucc nincs a házban.
Cumit többen kérdeztétek, említettétek: igen, elsősorban elalváshoz kell, aztán ha kiesik, nem problem. Ill kell még ha fáradt, vagy ha utazunk, vagy ha szomorú, vagy ha fáj valahol... de alapvetően nem kell, csak alvás és speckó esetek. Akkor viszont nagyon kell.
Szerdai beszólás: "-Annyi szúnyog megcsípett, hogy bájcsak meg se szüjettem volna! "
Ja, és felváltva kesereg azon, h múlik a nyár (ezt vajh kitől hallja??
Pisimintákhoz +++.
Ma megjártuk a MÁKkot, mákunk volt, addig zaklattam előtte őket telefonon, h mire odaértünk, már tudták, kik vagyunk, mit akarunk, ki a bérszámfejtőm, stb, papírok összeállítva, stb. Eszter meg a várakozásban kitalálta, h kakilni kell... próbáltam elterelni a figyelmét, h elmúlik majd, de csak nem múlt. De hősiesen kitartott. És a végén kiderült, h van wc a MÁKban!!! Plusz 8 pont a MÁKnak!!! Egy phiszcho megmondhatná, mennyire kiegyensúlyozott a ded, ha egy idegen, nyilvános helyen, remegő izmokkal fölétartva is simán kakil egy perc alatt.
Jut eszembe, ciki kisgyereket utcán pisiltetni? Bokor mögé, fűbe bújva? Sorry, de amíg nincs nyilvános wc a városban és nincs mindenhol McDonalds'... ez még odafele volt... irul-pirul, de a gyerek az első!
neet