Végre fotó Rólatok is! Különben hogy ismernénk meg Titeket a talin?
Fúú, annyira közhely, de tényleg belülről jön a szépség!
Athiz!
Ezt a kacsát én is lehet, hogy elszedtem volna a gyerkőctől egy időre!
Bírom az ilyeneket!
Csak ?-eket írtam a táblába hozzád, mert akkor még nem esélytelen, hogy el tudtok jönni...
Ja és csak felkerült az a hőgörbe. Nem alakul rosszul szerintem. Máskor is ilyen rövid szokott lenni a ciklusod?
Azt tudod, hogy az együttléteket is lehet benne rögzíteni és akkor több info-t meg tud mondani utána.
Ági!
Nagyon szép arcod van!
A kilókkal csak annyiban törődj, hogy az egészségedet és a babagyártást ne befolyásolja!
A többi pedig tényleg ráér!
Persze, lesz olyan, aki pár nélkül jön, ezen ne aggódj! Persze szívesen megismerjük nassolós Uradat is!
Mi sem tudjuk még, hogy együtt, vagy sem....
Gigi!
Gyógynövény ügyben nem vagyok jó, sajnos.
Vanda!
Úgy látom, nem tudsz elszakadani a 3. cickódtól. És hogy vöröslik is. Nem akarod megmutatni valakinek? Vagy már elég a dokikból?
A bronchitis-re antibiotikumot kapsz? Most akkor itt az ideje, hogy gyorsan kigyógyulj belőle!!
Igen, szerintem is inkább csajok laknak odabennt.
Ház épp áll, mert a tetőtér kellős közepén fél méter magasan keresztben átmegy egy gerenda, amit ki akartunk váltani egy másikkal, de kiderült, hogy annak maradnia kell, különben dőlhet a tető.
Szóval, most lakberendezésben gondolkodunk, hogy mit lehet vele kezdeni...
Jó, hogy MSN-en is dumcsiztok. Azóta hogy haladsz az Avivával?
Stella!
Aranyos vagy, köszi! Tényleg úgy éreztem, hogy csak én dumáltam. De én már csak ilyen aggódós vagyok..
Mindjárt jön a hűvösebb idő! Remélem, tényleg jobb lesz!
Kata!
Hogy állsz a tancsival? Még hány vizsgát akarsz mostanában kivégezni?
Amennyit sikerül?
Azért ne vidd túlzásba!
Erika!
Örülök, hogy Timi híradózott Rólatok!
Azért remélem, túlélitek valahogy ezt a pár nehéz meleg napot, aztán jössz újra sokat-sokat!
Enigma!
Ha egyszer végre beköltözünk, jöhettek majd hozzánk is hűsölni!
Húú, de jó álmodozni...
Kitartás! Mindjárt itt a hétvége. Csak lesz valami változás.
Azt nem próbáltad még, hogy akkor hűtöd a szobát, amikor nem vagytok bennt? Okosabbat nem tudok..
Maszatka!
Üdv. itt!
A lányok minden fontosat leírtak. Mivel nem az első ciklusnapon kezdik a stimut, biztos nem maradsz le, hiszen a hétvége - akárhogy is számolom - nem több sajnos két napnál.
Szani!
Nagyon érdekes lehetett az előadás. Szerintem ez u.az a módszer, amit egyszer láttam a Spektrumon. Most nézem a képet, biztosan u.az. Egy koraszülött kislánynál alkalmazták a szülei. És nagyon szépen haladt vele.
Nekem inkább az a gondom, hogy nem hiszem, hogy lesz agyam, energiám két baba mellett tanmeneteket készíteni, de tervem, hogy komolyan foglalkozzam velük, szóval legalább ötletgyűjteménynek jó lehet. Már gyűjtögetek egy ideje dalokat, verseket, feladatokat, népi játékokat, mindenfélét. Mondjuk nagy előny, hogy sok foglalkozást tartottam az együttesben gyerekeknek.
A honlap címét meg tudnád adni?
Ja és a megjegyzés arról, hogy sokat írok... valami nagyon kedves és mosolyra késztető beszólásra emlékszem. Nem vagyok én olyan sértődős, ne aggódj!!! Velem nyugodtan lehet viccelődni, csak vigyázz, vissza ne vágjak!
Timi!
Újra meg újra elájulok Paptibidtől! Mostmár tényleg meg akarom ismerni!
Tiszta ideg lettem, mikor olvastam, hogy veszélybe kerülhet a punkció és tök gyorsan olvastam végig a sztorit, hogy lássam már, mi van!
A lényeg, a lényeg, igaza van Pityesznek: EBBŐL BABÓ LESZ!!!
Annyira drukkolok! Szuperek vagytok!
Boszti!
JÓl megvicceltél mindannyiunkat!
Hajni!
De jó, hogy írtál!
Én is pontosan így jártam, mint te Boszti vonalzójával!
Áldom az eget, hogy bölcsen néma maradtam.
A démonaid látom, nem engednek el túl könnyen...
Apropó: Gurunéni Ági sok puszit küld!
Egyébként azt is mondta, hogy mostanában kb. minden ötödik lelkecske akar csak itt maradni.. mondtam neki, hogy mi majd bebizonyítjuk, hogy ez nem igaz.
FONTOS!!
Topiktalálkozó július 16-án, vasárnap
Enigmáéknál
Akkor fixálhatjuk? Ilyen még nem volt, hogy ennyien ráértünk volna...