A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági, Athiz!
Végre fotó Rólatok is! Különben hogy ismernénk meg Titeket a talin?
Fúú, annyira közhely, de tényleg belülről jön a szépség!

Athiz!
Ezt a kacsát én is lehet, hogy elszedtem volna a gyerkőctől egy időre!
Bírom az ilyeneket!
Csak ?-eket írtam a táblába hozzád, mert akkor még nem esélytelen, hogy el tudtok jönni... :)
Ja és csak felkerült az a hőgörbe. Nem alakul rosszul szerintem. Máskor is ilyen rövid szokott lenni a ciklusod?
Azt tudod, hogy az együttléteket is lehet benne rögzíteni és akkor több info-t meg tud mondani utána.

Ági!
Nagyon szép arcod van!
A kilókkal csak annyiban törődj, hogy az egészségedet és a babagyártást ne befolyásolja!
A többi pedig tényleg ráér!
Persze, lesz olyan, aki pár nélkül jön, ezen ne aggódj! Persze szívesen megismerjük nassolós Uradat is!
Mi sem tudjuk még, hogy együtt, vagy sem....

Gigi!
Gyógynövény ügyben nem vagyok jó, sajnos. :(

Vanda!
Úgy látom, nem tudsz elszakadani a 3. cickódtól. És hogy vöröslik is. Nem akarod megmutatni valakinek? Vagy már elég a dokikból?
A bronchitis-re antibiotikumot kapsz? Most akkor itt az ideje, hogy gyorsan kigyógyulj belőle!! :) Nehogy a köv. stimu alatt jöjjön ki! Jobbulást, de gyorsan! :)

Igen, szerintem is inkább csajok laknak odabennt.
Ház épp áll, mert a tetőtér kellős közepén fél méter magasan keresztben átmegy egy gerenda, amit ki akartunk váltani egy másikkal, de kiderült, hogy annak maradnia kell, különben dőlhet a tető.
Szóval, most lakberendezésben gondolkodunk, hogy mit lehet vele kezdeni...

Jó, hogy MSN-en is dumcsiztok. Azóta hogy haladsz az Avivával?

Stella!
Aranyos vagy, köszi! Tényleg úgy éreztem, hogy csak én dumáltam. De én már csak ilyen aggódós vagyok.. :)
Mindjárt jön a hűvösebb idő! Remélem, tényleg jobb lesz!

Kata!
Hogy állsz a tancsival? Még hány vizsgát akarsz mostanában kivégezni?
Amennyit sikerül?
Azért ne vidd túlzásba!

Erika!
Örülök, hogy Timi híradózott Rólatok!
Azért remélem, túlélitek valahogy ezt a pár nehéz meleg napot, aztán jössz újra sokat-sokat!

Enigma!
Ha egyszer végre beköltözünk, jöhettek majd hozzánk is hűsölni!
Húú, de jó álmodozni...
Kitartás! Mindjárt itt a hétvége. Csak lesz valami változás.
Azt nem próbáltad még, hogy akkor hűtöd a szobát, amikor nem vagytok bennt? Okosabbat nem tudok.. :(

Maszatka!
Üdv. itt!
A lányok minden fontosat leírtak. Mivel nem az első ciklusnapon kezdik a stimut, biztos nem maradsz le, hiszen a hétvége - akárhogy is számolom - nem több sajnos két napnál. :)

Szani!
Nagyon érdekes lehetett az előadás. Szerintem ez u.az a módszer, amit egyszer láttam a Spektrumon. Most nézem a képet, biztosan u.az. Egy koraszülött kislánynál alkalmazták a szülei. És nagyon szépen haladt vele.
Nekem inkább az a gondom, hogy nem hiszem, hogy lesz agyam, energiám két baba mellett tanmeneteket készíteni, de tervem, hogy komolyan foglalkozzam velük, szóval legalább ötletgyűjteménynek jó lehet. Már gyűjtögetek egy ideje dalokat, verseket, feladatokat, népi játékokat, mindenfélét. Mondjuk nagy előny, hogy sok foglalkozást tartottam az együttesben gyerekeknek.
A honlap címét meg tudnád adni? :) Nagyon kíváncsi vagyok az eredményeitekre, szóval időnként számolj be légyszi', hogy hogy állsz! Köszi! :)

Ja és a megjegyzés arról, hogy sokat írok... valami nagyon kedves és mosolyra késztető beszólásra emlékszem. Nem vagyok én olyan sértődős, ne aggódj!!! Velem nyugodtan lehet viccelődni, csak vigyázz, vissza ne vágjak! :) :)

Timi!
Újra meg újra elájulok Paptibidtől! Mostmár tényleg meg akarom ismerni!
Tiszta ideg lettem, mikor olvastam, hogy veszélybe kerülhet a punkció és tök gyorsan olvastam végig a sztorit, hogy lássam már, mi van!
A lényeg, a lényeg, igaza van Pityesznek: EBBŐL BABÓ LESZ!!!
Annyira drukkolok! Szuperek vagytok! :)

Boszti!
JÓl megvicceltél mindannyiunkat! :) :)

Hajni!
De jó, hogy írtál!
Én is pontosan így jártam, mint te Boszti vonalzójával!
Áldom az eget, hogy bölcsen néma maradtam.

A démonaid látom, nem engednek el túl könnyen... :(
Apropó: Gurunéni Ági sok puszit küld!
Egyébként azt is mondta, hogy mostanában kb. minden ötödik lelkecske akar csak itt maradni.. mondtam neki, hogy mi majd bebizonyítjuk, hogy ez nem igaz. :)

FONTOS!!
Topiktalálkozó július 16-án, vasárnap
Enigmáéknál
Akkor fixálhatjuk? Ilyen még nem volt, hogy ennyien ráértünk volna...
Vendég

Erika!
Közben látom, hogy írtál.
OK, finnekről majd élőben.
Igen, én is észrevettem, hogy a melegtől jobban ficánkolnak (no meg az íróasztal felett üléstől.... de többször már nem megyek dolgozni). Most itthon punnyadok a hűvösben és tök nyugi van. :)
Azért pár órácska is valami, ha annyira tudsz csak jönni, bár azt hiszem az ilyen talikon mindig az a rossz, hogy sosem elég az idő, hogy mindenkivel jót csacsogjon az ember.
De különben mit írogatnánk ide, igaz?
Vendég

Duddu köszi!! :-) Sajnos a párom extra lassan olédódik idegen társulatban. Bár Bosztit már ismeri!! :-) És Boszti is őt!! :-)
Ági28

Inari én nem is nyafogok!! :-)

Ja és Duddu szerencsére az egészségemmel semmi baj sincs, sőt soxor fittebnek érzem magam, mint egy 50 kilós emberke!! :-)
Ági28

Enigma,
Álmatlanul a plafont bámulva éjszakánként, a 30 fokos hálószobában, néha elrepülök Hozzátok gondolatban kicsit hűsölni, de nem sokat segít... Most már értem, miért!!! :lol: :lol: :lol:
De mostantól erre fogok gondolni, hogy milyen hősiesen tűrtök Ti is és meg sem nyikkanok. :D

Réka,
Hétfőn megyek Áginkhoz. Nagyon kíváncsi vagyok, mit hozunk ki belőlem. Beszélgetni szoktatok csak vagy terápiáztok is? Úgy emlékszem, régebb óta jársz már. Vagy csak megszakításokkal, azért tűnik régnek?
hajnesz

Réka,

Szóval nemtudod kibeszélni magad 2 óra alatt :twisted: Csak egy kis gonosz vicc volt. Szerintem néha összafuthatnánk csak úgy a városban is dumcsizni egy kicsit mi kismamák (Kata, Melba), meg aki még pont ráér egy kávézóban. Majd a talin megdumáljuk.

Gigi,
Gyorsan még utánanéztem a gyógynövény ügynek :roll:
Rendszertelen, kimaradó menstrire:
1. benedekfű (kapszulában vagy kivonatban kapható)
2. kínai angyalgyökér (dong quai)
3. csombormenta (ezt a menstri "előbbre hozására" javasolják.

Herbária boltban, bio-boltban vagy patikában próbálkozz. Remélem valamelyik használ :lol:

KépKép
inari

Hali bébikék!

Hú, nem is tudom, hol kezdjem a válaszadást!

Mindenkinek köszönöm, aki hozzászólt a kövérkés témához, és biztos igazatok van, hogy a dundinénik is tudnak csinik lenni (persze ez relatív), meg legalább a vékonyság helyére humor költözött :mrgreen: . Az én édes kedvesem azt mondta, hogy nagyon szeret, akármilyen is vagyok, habár útközben (valszeg nekem köszönhetően) megváltozott az ízlése, és most már a pufi csajokat komázza, mint a deszkákat. Remélem, hogy csak 1 pufit szeret, a többit legfeljebb csak megnézi :lol: !

Réka!

Hova kell beírni az együttléteket a párommal a hőgörbébe? Csak pár órába telt, mire sikerült feltenni, de azért megvan. Viszont a ferti mindig kiírja, hogy hány napom van arra a VIP-s akármire. Utána már nem tudom majd ingyen használni az egészet? Akkor meggárgyulok, az tuti!
A ciklusom miért lenne rövid? Kb. 27 napos szokott lenni, de ez csak az átlag. Ma 36.7 C fok volt reggel a hőm, ami bíztató lenne, ha nem érezném úgy, hogy hamarosan megjön. Olyan rohadt, hogy ezek a tünetek szinte pont olyanok, mint amikor terhes az ember: duzzadt, fájó cickók, dagadó bél, stb. Na meglátjuk, mondta a vak, és elesett a vasalódeszkában.

Szani!

Gondolom, hogy tetszik a fiam neve, hiszen neked is van egy ilyenből (nevűből)! Én, mint őzgida? Igaz, régebben arra gondoltam, ha egyszer lányom lesz, majd Őzikének fogom nevezni, csak senkinek nincs a kiscsaládomban barna szeme, és kékes szemű őzike elég furi lenne, meghát öregen majd úgy nevezik, Őzike néni?! Hát nem tudom. Sajnos nem vagyok lesoványodva, pedig vagy -20kg leugorhatna rólam, csak biztos fél, hogy megüti magát, így rajtam marad :lol: !

Maszatka!

Üdvözöllek, ha még eddig nem tettem volna, és remélem, tudnak neked segíteni a lányok a kérdéseid megválaszolásában. Én sajna nem értek ezekhez a témákhoz!

Puszi mindenkinek
Vendég

Enigma!
Nálunk is 30 fok van a lakásban. Egész nap megy a ventillátor.
Az lenne az igazi, ha éjszakára nyitva merném hagyni az ablakot, de én is attól tartok, hogy megfáznak!
Szóval izadunk, napközben is fürdünk, és persze pöttyösödünk.
Az erkélyünk déli fekvésü, szerintem ha reggel kitanném a kaját, simán megfőne az ebéd magától :lol: !

Duddu!
Most már tényleg sajnálom, hogy nem volt itthon a Robi. Akkor láttad és hallottad volna, hogy milyen az, amikor valaki sokat beszél (egy mondat fél óra a sok kitérő miatt, ded az összetett mondatok második felére ált, rá kell kérdezni, mert addigra elfelejti miért is kezdett bele :D ).

Boszti!
A vonalzód engem is beugratott. Bocsi!

Szani!
Hú, nem semmi milyen okos lesz Andriska!
Én csak az használom ki, hogy annak idején megtanultam olaszul. Beszélek hozzájuk, idővel olaszul olvasok majd nekik mesét és persze kapnak olasz TV csatornát.
Még így sem lesznek olyanok, mint a kétnyelvü családok gyerekei, de azért valami csak ragad majd rájuk.

Enigma!
Szerintem ez nálatok is bejönne, persze csak ha nem tartod hülyeségnek. Ha jól emlékszem Te is egész "jó" vagy idegen nyelvből :lol: !

Pusza, megyek főlök tovább

Kép
stella9

Sziasztok!

Hú, egy napig nem írok és mennyit termeltek! Nem semmi!

Szani, :lol: Duddu, :lol:
kérdeztetek a suliról. Azért haladok ilyen csigatempóban, mert távoktatásra járok, ami oké amikor dolgozik az ember, mert nem vizsgaidőszakok vannak, hanem átlag havonta egy vizsga. Ugye a múlt év dokikről meg lombikról szólt, ezért nem haladtam ütemesen, csak hébe-hóba tudtam menni egy-egy vizsgára. Így lemaradtam a kiírt tanmenetről és most már csak más csoportoknak kiírt időpontokra tudok bejelentkezni. Ilyen meg ritkán adódik. Most úgy tűnik, ezt az egy vizsgát még le tudom tenni júliusban, ha felkészülök ebben a melegben, aztán már csak szeptemberben tudok tovább haladni. Egyébként mérlegképes könyvelő vagyok, de pénzügyesként dolgoztam. Itt most közgazdász képzésre járok, pénzügy szakon.

Timi, :lol:
ahányszor olvasom a felmerülő akadályaidat, mindig a mi második lombikunk jut eszembe. Hogy nekem még a punkciókor is felmerült, hogy talán nem is lehet altatni a köhögés miatt... aztán milyen jól sikerült!
A 6 szerintem is jó, nekem az elsőnél Dévai 4 érettet látott az utolsó uh-kor, aztán leszívásra lett 11. Bocsi, de azt nem tudom, hogy nektek is ICSI lesz? Vagy sima IVF?
Paptibi Atit juttatja eszembe, ő is ilyen, hogy akármeddig elmegy, nyomul ha vmit el akar érni. Szemfüles pasid van neked is!!!

Inari, csakhogy megkerültél. :lol: Örülök hogy Dévainál minden oké volt! Benne vagyok a kismamis taliban, én is szivesen beülnék néha egy kis traccspartira, eszmecserére vhová veletek. :lol: Főleg ha Melba is előkerülne, mert már olyan régen írt. :cry:
Ja, és a topiktalin én is odaülnék az útibeszámolót meghallgatni. :lol:

Mi ma voltunk az AFP-n.
Atival végül úgy döntöttünk, hogy szépen "hivatalosan" levetetjük a vért a János kórházba, (legalább ismerkedtem a hely szellemével :lol: ), itt ugye meglesz a hepatitis és az AFP, de csak tíz nap múlva, ezért hazafelé pedig az Istenhegyin levetettük (igaz, pénzért) csak az AFP-t, ami ugye megvolt egy órán belül.
0.89 lett az eredmény, azt mondta a laboros hölgy hogy ez teljesen jó. 1,0 a standard érték, de 0,7 és 2,5 között mondta jónak. Összevetették a kombinált teszt eredményével is, úgy kapták ezt a számot.
Még egy lépéssel eltávolodtunk az amnió lehetőségétől, igaz, még van bennem félsz hogy mivel fognak traktálni a jövő heti genetikai tanácsadáson. :oops:
Két hét múlva vélhetően szintén az Istenhegyire megyünk genetikai uh-ra, 4D-vel egybekötve.

Egyébként szépen növöget a hasam, Ati mindig mondja mikor rácsodálkozik a pocimra, hogy "figyelj már, te kismama vagy". :lol:

Most ennyire futotta, mennem kéne tanulni, bocsánat hogy nem írtam mindenkinek személyesen.

Ja, kutyásoknak (és nem kutyásoknak) még annyit, hogy szegény Virágomat ma megpungálták. :( Tiszta béna gazdi vagyok, sírtam helyette... Megultrahangozták, végre volt benne pisi ezért meg tudták pungálni tenyésztéshez. Még mindig vastag picit a hólyagfala, ezért még kapja a szurit, szegény, ma már úgy kellett behúzni a rendelőajtón, pedig eddig lelkesen befutott, de ma úgy fékezett... mikor feltettük az asztalra már előre vinnyogott, mielőtt még megszúrták volna. Hogy magyarázzam meg neki, hogy ez az ő érdeke?! Tudom, sehogy... :cry:

Puszilok mindenkit! Kata

Kép
szkatácska

Mindenhol olyan borus az idő??? :?
Ági28

Ági!
Igen, ismerem a problémát. Én Sanyim sem az a könnyen oldódó típus.
Azért elvolt a legutóbbi talin, bár meglett volna nélküle is... :)
És az sokkal fontosabb, hogy fittnek érzed magad, mint, hogy mennyit mutat a mérleg! :)

Hajni!
Asztrológiára járok Ágihoz, azért találkozunk gyakran.
Pontosabban most lett vége a félévnek.
Igen: a babatémában jártam hozzá rendszeresen régebben, de pont az inszem időpontjáig nagyjából végeztünk.
Azóta ha kérdésem volt, volt alkalmam kérdezni a tanfolyamon. Rendes terápián múlt héten voltam nála egyszer, mert kellett egy kis megnyugtatás. Azért így pocakosan ő is óvatosabb, szóval majd ha meglesznek a babák, folytatjuk. Sajnos, van még mit megoldani és még mindig ugyanabból a tőből jönnek a nyavalyáim, de nem hagyom magam és szép sorban mindegyikkel megküzdök.
Biztos, hogy jót fog tenni Neked is! :)

Erika!
Naná, hogy nem tudom 2 óra alatt kibeszélni magam...
Nekem is tetszene a kismami tali! Bármikor bárhol benne vagyok!! :)

Athiz!
Azon a lapon, ahol a hődet írod be, kicsit lejjebb van olyan rovat, hogy "intercourse".
Ott tudod bejelölni, hogy reggel, este, mindkettő, ...stb
Én befizettem negyed évet, mikor lejárt a VIP-m, de állítólag az alap hőrögzítés és néhány dolog akkor is megmarad, ha nem fizetsz. Szóval szerintem próbáld ki.
Azért gondoltam csak, hogy rövidebb a ciklusod, mert a fertility 10. napra hozta ki a pé-t. És plusz 14 nap, az csak 24 napos ciklus. De én csak dumálok.. :)
Próbálj meg nem tüneteket kutatni állandóan! Tudom, hogy bazi nehéz, de hidd el, hogy csak jót teszel vele magadnak!
És tartsd meg a jó humorod is!!!

Stella!
Hát igen, minden viszonylagos.. Persze nem csak ezért kár, hogy nem ismertem meg StellAput! :)

Kata!
Tudom én, hogy milyen suliba jársz. Épp csak az aktuális helyzetről kíváncsifáncsiztam. :)
Nagyon hasonló végzettségeink és munkáink vannak/voltak. Csak én kicsit váltottam, de ugye mostmár az sem aktuális egy jó darabig.
Ne siratsd Virdzsit, hisz ez is csak a gyógyulását szolgálja. Gondolom, hamar túllép majd rajta.
És gratula a tökéletes AFP eredményhez!! :)

Puszi: réka
Vendég

Jelentem, itt csúnya, borús az idő, még az eső is eleredt.
De kellemes szél lengedez és nagyon frissítő.
Csak ne fájna tőle a fejem....
Vendég

Szia Ági!

Itt esik rendesen! Visszajön lassan az ősz :shock: . Na jó, remélem nem, mert még nyaralni sem voltam!

Kata!

Én is mindig rosszul vagyok az állatok helyett is, amikor valami bajuk van, vagy "kínozzák" őket, de remélem, helyrejön a picur kutyid, és minden rendben lesz!
Atid milyen édi, hogy azt a kismamis dolgot mondta! Remélem, ha kész a 4D, mi is megcsodálhatjuk a babócátokat! Én úgy szerettem nézegetni a felvételeket+képeket Sziliről, amíg meg nem született, sőt még néha utána is nosztalgiaképpen :roll: . Örülök, hogy jó az AFP, de tudtam, hogy így lesz, szerintem ne aggódj annyit, inkább örülj a babácskádnak, és legyél boldog kismami! :wink:

Puszika
Vendég

Köszi Réka!

Már láthatod a tulipános vonalzón, hogy megváltoztatta a számolást a ferti, úgyhogy most csak a 6. dpo van. Nos, a VIP vásárlást még meggondolom. Egyébként hogy kellene ott fizetni érte? És forintban vagy másban? Bocs a hülye kérdésekért, de még "inglisül " sem nagyon értek, hát még ferty-ül :lol: !
Vendég

Hát ez jó, hogy kutyavonalzó :):):) hehe. Bocsi, ha félrevezettelek titeket, nem volt szándékos

Amúgy a kutyám nem Dani, hanem Puki. Eredeteileg Pumukli volt, aztán Pumi lett, és a haverok ökörköttek vele, így Puki maradt. :)

Kép

Kép
boszti

nem akarok őszi időt!!! :cry: :cry:
Ági28

lkt: sok sikert a holnapi punkcióhoz, gondolok rád!

Kép

Kép
boszti

jajj, most mindenhová módosított a kis sunyi progi.
boszti

Hová módosított??
Ági28

Réka, Kata

Na akkor mikor legyen kismami tali. Tudom, hogy én leszek a legnehezebb eset, mert én vidékről megyek fel. Jövő héten csak szerda este megyek fel a koncertre, de utána héten pl. belöhetnénk egy napot, valami kora délutáni sütizés, fagyizás? Ha addig nem jön össze, akkor szerintem egyeztessünk a talin, meg a telefonszámokat is ki tudjuk cserélni, bár a Rékáét már tudom :lol:
Virág kibirja ám, ne izgulj miatta Kata. Egyébként nem jó, hogy klátja, hogy ki vagy miatta, nagyon érzékeny kis radarjaik vannak, már a te félelmed miatt is stresszelhet, meg nem jó, ha megszokja, hogy nyafizhat. Bátran állj mellé és mindig dicsérd meg "vidám" hangon, hogy milyen ügyi. Tényleg jobb, ha szokod egy kicsit a gyerek előtt a strapát. :twisted:
Gratula az Afp-hez, nagyon jó az eredmény. A genetikán k.-ra nem fognak neked mondani semmi fontosat, mivel az Afp jó lett és a korod sem indokolja, szerintük nem kell az amnió. Mond azt nekik, hogy még szeretnél rajta gondolkodni, a lényeg, hogy ne irj alá olyan papirt, hogy TE nem akarod az amniót, hagyj magadnak kiskaput. Aztán majd az Istenhegyis genetikai UH után eldöntöd.
Ja, ismerve Ati lendületét, jobb, ha már most felkészültök rá, hogy a Genetikán nem mehet be veled. Egyedül kell ügyeskedned. Szegény Zoli is végig ült velem, de az előttünk lévő párból a férjet megalázóan elahjtották, igy mi nem is nagyon próbálkoztunk. :evil: :evil:

Boszti,
Hát a Dodó témán jót röhögtem. Kutyánál az már szép kor és még tud kerítésre mászni :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegény fiad, remélem nem vette zokon, hogy itt lekutyázták. :lol: Jó az új vonalzód, akkor Dodó igazából György? :lol: (Sárkányölő Szent :?: :!: )

Stella,
Szóval igazi olasz amorozzo-ként fognak hódítani a fiúk :?: :lol:

KépKép
inari

Sziasztok!

Itt vagyok, Kata! :wink:
Ezer bocs, hogy ilyen sokáig nem írtam, de teljesen kikészültem ettől a hőségtől. Minden nap olvasgattalak Benneteket, de nem volt erőm írni. Nagyon szégyenlem. :oops:

De Timi, Boszti, Ági, Athiz, sokat gondoltam-gondolok Rátok, és küldöm ezerrel a drukkokat akkor is, ha épp nem írom!!! :wink: Már túl kell lennünk a pechszérián, úgyhogy most MINDEN SIKERÜLNI FOG!!! :wink: Hiszem és nagyon szorítok!!!

Timi, holnap lesz a nagy nap! :wink: Csak baba/babák lehet a vége, annyi akadályt vettetek már! :wink: Nagyon gondolok Rád és küldöm a sok-sok energiát! :wink: Ez a Fantomas fantasztikus, gratula! :wink:

A hőség ellen próbáltam a légkondis üzleteket járni. Ez remek módszer volt, de sajna az autónk nem légkondis, és így mindig nagyon kikészültem, mire hazaértem. :cry:
Babánk közben remekül van, mint a kis Anna, gőzöm nincs, mikor alszik. Ő is nagyon szereti a meleget, megy a nagy hancur ezerrel. :wink:
Bár aludni én sem tudok, éjszakánként óránként felébredek és utána kész kínlódás, mire újra tudok aludni. Napközben próbálom pótolni a kimaradást.

Kismamis találkozóban én is benne vagyok! Örülnék neki! :lol:

A 16-a is úgy néz ki, jó lesz, örömmel várom, hogy végre minél többeteket megismerjelek! :wink:

Hidegfront tuti jön, bár itt még nincs eső, de ma sokat görcsöltem, ez pedig nálunk a hidegfront jele. De most nem bánom, mert ezért a hidegfrontért esedezem már egy ideje.

Megírom, mielőtt elfelejteném. Kata, Inari: A héten kihagytam a Jánosos előkészítőt, egyszerűen nem mertem kocsiba ülni, rosszul voltam a hőségtől. De olyan infóim vannak, miszerint a Jánosban a jövő heti előkészítő keretében lesz szülőszoba látogatás! Kedden 5-7 van előkészítő. Hátha érdekel Benneteket is... :wink:

Vanda, azt a harmadik cickót megmutathatnád már szakembernek!!! Most gyógyíttasd ki magad, hogy amikor már lehet próbálkozni, teljes erőtökkel a babára összpontosíthassatok! Remélem, segítenek a gyogyók és kigyógyít a bronchitisből! Mennek a gyógyenergiák! :wink:

Kata, sajnálom Virágot :cry: Engem is mindig megvisel, ha az állatdokihoz kell menni és beteg szegénykém, de utána annyira hálás tud lenni. Tudja, hogy segítünk neki, próbáld ezt szem előtt tartani.
Gratula a jó AFP eredményetekhez! :wink: Kíváncsi vagyok, a Jánosban mennyit hoznak majd ki eredményül. :?:
Részvétem a tanulás miatt, ebben a hőségben kismamiként igazi HŐS vagy! :wink:
Én a SoteI kismami torna dvd-jét használom itthon, elég jó. Nem találtam a közelben kismami tornát és a Dévai sem ad szívesen táppénz mellett papírt arról, hogy tornázhatok. Márpedig a legtöbb helyen kérnek ilyet. De a tornát szerencsére támogatja. :wink:
Nyaralás: Hát az az igazság, hogy férjecském Bécsben volt, így nem tudott velem jönni. Nyaralásunk meg majd később lenne esedékes, előbb megcsinálunk ezt-azt még itthon. A párom meg jobban ki tudja faggatni a Dévait, szóval nem kérdeztem rá... Majd legközelebb. :oops:
Használd csak a Kliont, tudja a Dévai, mit csinál. De a bacik megnyithatják a méhszájadat...

Stella, Enigma, szegény picurok ebben a hőségben! :cry: Nekik se lehet könnyű...

Duddu, részvétem a felújítás miatt. :cry: De milyen klasz lesz, ha kész lesz! :wink: A mi házfelújítási projektünk sajna csúszik egy évet nagy bosszúságunkra. :cry: Most apróbb munkálatok folynak...
Örülök, hogy összejött a Stellacsaláddal a tali. :wink: Képek nem készültek?
Táncoslábú angyalkák :lol: Látod, mozognak ők ezerrel! :lol: És még mennyi ideig élvezheted! :wink:
Remélem, sikerül mielőbb meghoznod azokat a komoly döntéseket és nem fog nagyon megviselni Benneteket!
Belgyógyászhoz holnap megyek, bár nem tudom, mi értelme, de férjecském rámparancsolt ez ügyben. Továbbra is 1.5 kg súlytöbbletnél tartok csak. Enni mostanában tudok, imádok és ritkán jönnek elő a savproblémák. Igaz, tartom is a Dévais diétát. De akkor meg mitől hízzak? Ha viszont kilengek, mindig megszívom és a sav újra előjön. :cry: Egyébként rendben vagyok, a reggeli nagywc-t leszámítva. Ott sokszor akadnak problémáim. Sajnos székrekedéssel ellentétes a dolog, de lehet, hogy a napi fél-egy kiló eper a ludas. No mindegy, holnap majd meglátom. Azért köszi az érdeklődést. :wink:

Inari, örülök, hogy rendben vagytok! :wink: Azért a szívhanghallgatás is örömteli esemény, nem? :wink: Elhallgatnám egész nap...

Athiz, Ági, Vanda! Tök jól néztek ki, nyugi! :wink:

Tudom, elavult vagyok, de azért leírom. Megértem teljesen Kata az álláspontodat a beteg gyerekkel kapcsolatosan, meg mindenki álláspontját persze. Egyébként azért nekünk is kijutott, pl. apukám Parkinson-kóros... :cry: De a mi babánknak nincs szervi baja, ez tuti, kimutatták volna az uh-ok. Egyetlen baja lehet (bár nincs!), a Down-kór. De szervi bajok nélkül, értelmi fogyatékossággal. Duddu, én is ismerek Down-kórost, tudom mennyire szeretni képes, boldog emberkék. Nem könnyű nekik a mai világban, de van értelme az életüknek. Hány ember éli le az életét értelmetlenül! Hát így nem tudnám elvetetni a babámat a 24. héten, még ha tuti lenne a Down-kór, akkor sem.
Ellenben attól nagyon féltem, hogy elveszítem az amnio miatt, miközben egészséges. Tudom, kicsi az esély rá, de engem pl. kétszer műtöttek annak idején vakbéllel, mert elfertőztek... :cry:

Ági, nagyon örülök, hogy ismét nincs ciszta és így máris ott van újra a remény! :wink: De azért még ne a lombikokra készülj, jó? Inkább bízzunk az inszem sikerében! Hajrá tüszik! :wink:

Eper, hát csak elkezdődött az a várva várt szabadság! :lol:
Azért küldött el a D. belgyógyászhoz, mert nem híztam szinte semmit eddig...

Kagyló, nem baj hogy összesűrűsödnek a vizsgálatok, legalább nem lesz időd a lombik előtt görcsölni és simán minden megy majd! :wink:

Boszti, nem baj, hogy egy sikerült, így a szervezeted teljes erővel tud neki segíteni!!! Szerintem ott kapaszkodik ezerrel!!! :wink: Mennek a drukkok!!!

Übi, gratula a pocaklakódhoz! :wink: Írtam Neked a Jánosos topikba, de látom, nem olvastad még.

Athiz, örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek! Még sok ilyet kívánok négyesben! :wink: Gratula Szilibabához! :wink:

Wish, üdv újra itthon! :wink: Fantasztikus helyen jártatok, örülök, hogy alakultak a dolgok, ahogy megálmodtátok! :wink: És már most mennek a drukkok, hátha már hárman vagytok! Ha véletlen mégsem, akkor meg jók lesznek azok a drukkok a közeljövőre! :wink: Beszámolót én is nagyon várom... Ilyen élmények után csakis a babásodás következhet!!! :wink:

Judit, hűha, nem semmi gyűjtemény! :wink: Mi volt a guru néninél és a dokinál? Nagy a hallgatás részedről is... És merre lesz végül a nyaralás?

Gigi, ezek a képek Oliról! Csudahelyes fiad van! :wink:

Szani, én is kíváncsi vagyok arra a weboldalra! :wink: És majd a beszámolóidra is, hogy hol is tart Andris! :wink: Kedves Tőled, hogy eszedbe jutottam! :lol:

Viki, köszi a dicséretet. :wink: Kijött már az a két rosszalkodó fog vagy most folytonos a fogzás?

Roxal, gyönyörű a házatok, gartulálok! :wink: Párod meggyógyult már?

Hajnesz, azért jó, hogy hallunk néha Rólad! Hiányolunk! :wink:

Dia, engem is érdekelne, hogy áll Domi színészkarrierje... :wink:

Ide miért nem jut sosem az esőből??? :cry:

No most már eldugulok, bocs a hosszú hozzászólásért. Így jár, aki sokáig nem ír semmit...

Hihetetlen, de elkezdtük a hetedik hónapunkat! Annyira rohan az idő!

Puszi mindenkinek, ha kimaradt valaki véletlen, annak duplán küldöm!!!
Melinda

KépKép
melba

Inari, nekünk mindig sikerül egyszerre írnunk! :lol:
Nekünk a genetikussal való konzultációra bejöhetett a férjem. Csak az előzetes adminisztrációra és az uh-ra nem. És nem írattak alá velünk semmit, hanem adtak egy papírt arról, hogy nem tartják szükségesnek az amniot.

Kata, mikor mentek genetikára?

KépKép
melba

Melba,
de jó, hogy irtál. :lol: Örülök, hogy jól vagytok, nálunk már hála az égnek az idő is jó, esett is. Végre a számomra ideális 22 fok van. Imádom. :P :P :P
Na milyen sokfélekép gondolkodunk. Én inkább úgy érzem, hogy Annát is megviselte ez a nagy meleg és ő sem tzdta kipihenni magát rendesen. Persze aggodó kismamiként klassz, hogy egész nap és éjszaka steppel, de ilyenkor még napi 18 órát legalább aludnia kell, amit az elmúlt napokban tényleg nem tudom, hogy mikor tudott a kis drága ördögfiókám :lol:
A jövőhét keddet biztos kihagyom, mert szerda este koncertre megyünk, és arra azért szeretnék rápihenni :lol: De azért köszi, hogy szóltál.

KépKép
inari

Inari, Igen, már én is 22 fok párti vagyok... :lol: Sajnos ide nem jutott eső, de végre legalább nem 31, hanem 27 fok van a szobában és már ez is megkönnyebbülés. No meg jár a levegő. :lol:
Igen, azt nem tudom, mikor aludt szegénykém. De ha nem érzi jól magát, akkor bekeményít. De nem keményedtem egyáltalán, csak lubickolt. :wink: De lehet, hogy igazad van, csak hát én olyan boldog vagyok, hogy ennyit érzem őt. :wink:

KépKép
melba

Szia Melba!

Már hiányoltalak! Legalább most már tudom, miért tűntél el egy kis időre! Reméltem, nincs gond! Úgy tűnik, egy kicsit felfrissülhetsz, megkegyelmezett az időjárásgondnok, és küldött egy kis hüvit.
Örülök, hogy a 7. hónapot elkezdtétek, és szeretném, ha nagyon vigyáznál magatokra, mert lassan, de biztosan haladsz a végállomás felé, amikor szemtől szembe láthadot a kisbabádat!

A reggeli nagydolog tuti a sok gyümitől van, szerintem ne stresszelj, meg a súlyod miatt sem, hogy nem híztál szinte semmit, olyat is ismertem, aki fogyott a terhesség alatt, mégis minden rendben volt szülés után. Azért ha aggaszt, mindenképpen kérdezd meg a dokit, és meglátod.

Köszi a drukkot, cuppantalak érte!

Boszti!

Én nem gondoltam, hogy a kutyudról tennél fel vonalzót, bármennyire is szereted! Csak azt nem tudtam, hogy a Dadó minek a beceneve! Meg hát írtad is kicsit régebben valakinek, hogy van egy 9 éves fiad! Na mindegy! Bár ha elefántot rak valaki az vonalzójára, akkor elefántja van otthon? Ezt csak viccnek szántam, nehogy bárki is megbántódjon ám!!! Az új ticker is tetszik, szerintem azt tartsd meg, amelyik neked+a fiadnak is bejön!

Sok puszika mindenkinek :wink:
Vendég

Sziasztok!
Bocsi lányok,hogy csak ritkán jövök,de ebben a melegben nincs túl sok kedvem netezni. :oops:
Ma is strandon voltunk Domival mert a panelt nehéz ilyenkor elviselni.
Vasárnap elutazunk "haza"1 hétre ott legalább hűvösebb lesz(Mátra)aztán júli 26.án Mallorca felé vesszük az irányt. :wink:
Domi jól van azt leszámítva,hogy fáj a feneke mert kipirosodott a pelustól+amelegtől.De ha szabadon hagyom a himbilimbijét mindenhol nyomot hagy a lakásban. :lol: :roll:

Andi!
Gyönyörű helyen voltatok,biztos nagyon tuti volt. :wink: Az esküvőről is láthatunk képeket?????

Athiz,Ági!
Üdv a csapatban!Megnyugtató,hogy Vanda és szerény személyem mellett vannak még teltebb csajok itt a topikban. :lol: :oops: Ugye nincs öri hari? :roll: :wink:

Hajni,Melba!
Nos a sztárom lemaradt a filmszerepről. :twisted: Történt ugyanis,hogy a második napra is visszakellett menni a reklámfilm forgatásra mert nagyon megtetszett a rendezőnek.Így lemaradtunk a ruhapróbáról(a filmhez kellett volna)ezért más kapta meg a szerepet.De dupla gázsit kaptunk a reklámosoktól. :lol: De ami késik nem múlik láthatjátok még itthoni filmvásznon egyszer! :lol: :wink:

Inari!
Ezek a csodafüvek a menszihez egyszerre fogyasztandók vagy választani kell egyet közűlük? :roll: Rám is rámférne mert nagyon gyengus a menszim a ciklusom pedig katasztrófális. :evil:

Mindenkinek sok sok sok puszi!Természetesen megy a drukk ezerrel továbbra is!!!!!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,

NEM, csak egyet válassz ki közülük!!!!!!
A benedekfú és a kínai angyalgyökér az ami erősíti a vérzést és rendezi a menstrit is.

KépKép
inari

Dia, csak ennyi:

Kép
Vendég

Jó estét!

Na mi van?! A lehűlés mindenkinek meghozta az írhatnékját? :lol: Csak úgy ömlenek a hozzászólások!

Ági,
itt is borús volt az idő délután, esett is, de én ezt már nem merem írni, mert a többiek már így is meggyanúsítottak, hogy elszipkázom az összes vizet... estefelé megint szép idő volt. Én is élvezem, hogy végre kevesebb víz szakad rólam... :wink:

A talira mi együtt szándékozunk menni apával, de nem tudom hogy lesz, mert Virág ugye még nem tanult meg egyedül lenni... vagy megkérek vkit hogy vigyázzon rá, vagy egyedül kell mennem.
Egyébként köszönöm Virághoz a biztatást, tanácsokat. Sajnos, kezdem látni hogy nagyon "emberien" közelítem meg, annyira olyan a kis pofája, hogy olvasni lehet róla, engem meg könnyen bepaliz mert tudja a kis dög hogy meghatódom tőle és imádom... majd igyekszem keménykedni is vele, nemtom hogy fog menni.
Egyébként még jó, hogy Ati tud kemény és határozott lenni vele, a dokinál is mindig ő viszi a prímet.

Kismamik,
nekem jó a tali tk. bármikor. Örülök ha elmozdulhatok a könyv mellől. :lol: Úgyhogy szóljon akinek van fix programja, akinek nincs majd igazodik.

Boszti,
már sárkányt is tartasz otthon, nem csak kutyát? :P Én is nevettem a felvetésen, de legalább vidám a topik. :lol:

Melba,
na azért hogy jöttél végre!!! :evil:
Felcsillant a szemem a szülőszoba látogatástól, de nekem az még korai lenne, nem? :roll: Pedig kíváncsi lennék rá, nagyon. Igaz, már láttam párszor szülőszobát belülről, de akkor is. Elvégre most más szemmel nézném. :roll:
A genetikára kedden megyünk, de már előre kiakadtam azon, amit Inari írt, hogy esetleg nem mehetünk Atival együtt a Sotéra. Ez a MI gyerekünk, csak az ÉN testemben "hordjuk", de egy ilyen döntésnél főleg, ott a helye az apának is. Legalábbis mi így gondoljuk. Jó lenne már vmi jót is hallani a Sotéról... :twisted:

Na eljutottam addig, hogy felvarázsoljak egy pocifotót. Ma reggel csináltuk, 16+1 napos magzatot rejt a pocak... :D
Soxeretettel nektek,
Kata

Kép

Kép
szkatácska

Sziasztók
Vanda
Köszönöm, hogy válaszoltál.
A progi szuriról lenne még egy kérdésem. Akkor ezt a pharma futárnál kell majd meg rendelni :?: :!:
Milyen árban van :?: Ezt előre saját magam is megrendelhetem :?: Vagy Dévai felírja majd, és meg is rendeli :?: Izomba kell beadni :?:
Ha maradt pár gyógyszer, utro stb, azokat a hütőbe kell berakni, vagy mindegy hol tartom :?: Ezt csak azért kérdezem, mert olvastam az egyik oldalon a netten, hogy álltalában hütőben szokták tárolni.

Tudom, hogy én még új vagyok, és mindenki ismer már mindenkit, ezért is nem jelőltem meg semmit is a tali táblázatban. Valójában a 16. nem is is lenne jó, mert pont nyaralunk majd. :(
kagyló

Sziasztók
Vanda
Köszönöm, hogy válaszoltál.
A progi szuriról lenne még egy kérdésem. Akkor ezt a pharma futárnál kell majd meg rendelni :?: :!:
Milyen árban van :?: Ezt előre saját magam is megrendelhetem :?: Vagy Dévai felírja majd, és meg is rendeli :?: Izomba kell beadni :?:
Ha maradt pár gyógyszer, utro stb, azokat a hütőbe kell berakni, vagy mindegy hol tartom :?: Ezt csak azért kérdezem, mert olvastam az egyik oldalon a netten, hogy álltalában hütőben szokták tárolni.

Tudom, hogy én még új vagyok, és mindenki ismer már mindenkit, ezért is nem jelőltem meg semmit is a tali táblázatban. Valójában a 16. nem is is lenne jó, mert pont nyaralunk majd. :(
kagyló

Szkatácska
Nagyon szép kerek pocakod van. :lol:
Szeretnék én is ilyen szépen kerekedni :!: :oops:
kagyló

Kata, de irigyellek! Nagyon gyönyörű a poci, bár a pofikádat is láttathattad volna!
Én a Sote II-n feküdtem a 28. héttől a babámmal a méhlepény darabjának leválása miatt, de nem sok pozitívumot tudnék mondani róla, legfeljebb, hogy a kaja nagyon fincsi volt, ami elég különleges egy kórházi ellátáshoz képest! A Szt Imrében pocsék volt a táplálék! Viszont nagyon meg voltam elégedve mind a dokikkal, mind a szülészettel!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Athiz!
Ahogy elnézem az utóbbi napok termését, bőven lesz témánk. :lol: Láttam a kacsás képet, nagyon aranyos! Erre a rossz énképre pedig tényleg semmi okod. :lol:

Ági!
Rendes volt Dévaitól, hogy azonnal behívott. :wink:
Nagyon megkedveltem az öreget én is.

Duddu!
Szerintem is csajszik vannak odabenn, de lehet, hogy csak az eddigi infók befolyásolnak.
Igen, a meleget most is élvezem, megunhatatlan! Ráadásul Magyarországon olyan kevés az ilyen fincsi nap.
Tali ügyben: előreláthatólag jó a 16-a, de még nem teljesen biztos, bocs. Azt hiszem, szerdán már biztosat fogok tudni mondani. Nagyon szeretnék ám találkozni veletek!!!!

Vanda!
Hihetetlenül jól szórakoztam az msn-en! Lesz folytatás, ugye?
Az utóbbi két napban kicsit eltűntem, mert itt voltak a házassági tanúink. Olyan ritkán találkozunk, nem Magyarországon élnek. Ja, és hozták a 10 hónapos kislányukat, úgyhogy babáztam!!!!!! :lol: Még mindig itt van a levegőben a kisbaba illat! :lol:
Hiszem, nemsokára a mi kicsink illatát is érezhetem!

Inari!
Olvastam a legújabb Anna-híreket, örülök, hogy minden rendben a kisasszonnyal! Puszi a talpikákra! :lol:

Melba!
De jó, hogy újra itt vagy! :lol:
No, akkor gyarapodásra fel! Bár amit meséltetek a spec. Dévai-diétáról, nem tudom, egyszerű földi halandó ettől miként szedhetne föl akár csak egy kilót is. :D

Szkata!

Ez a poci nagyon csinos!!! :P
eper1

Sziasztok!

Athiz!
Ahogy elnézem az utóbbi napok termését, bőven lesz témánk. :lol: Láttam a kacsás képet, nagyon aranyos! Erre a rossz énképre pedig tényleg semmi okod. :lol:

Ági!
Rendes volt Dévaitól, hogy azonnal behívott. :wink:
Nagyon megkedveltem az öreget én is.

Duddu!
Szerintem is csajszik vannak odabenn, de lehet, hogy csak az eddigi infók befolyásolnak.
Igen, a meleget most is élvezem, megunhatatlan! Ráadásul Magyarországon olyan kevés az ilyen fincsi nap.
Tali ügyben: előreláthatólag jó a 16-a, de még nem teljesen biztos, bocs. Azt hiszem, szerdán már biztosat fogok tudni mondani. Nagyon szeretnék ám találkozni veletek!!!!

Vanda!
Hihetetlenül jól szórakoztam az msn-en! Lesz folytatás, ugye?
Az utóbbi két napban kicsit eltűntem, mert itt voltak a házassági tanúink. Olyan ritkán találkozunk, nem Magyarországon élnek. Ja, és hozták a 10 hónapos kislányukat, úgyhogy babáztam!!!!!! :lol: Még mindig itt van a levegőben a kisbaba illat! :lol:
Hiszem, nemsokára a mi kicsink illatát is érezhetem!

Inari!
Olvastam a legújabb Anna-híreket, örülök, hogy minden rendben a kisasszonnyal! Puszi a talpikákra! :lol:

Melba!
De jó, hogy újra itt vagy! :lol:
No, akkor gyarapodásra fel! Bár amit meséltetek a spec. Dévai-diétáról, nem tudom, egyszerű földi halandó ettől miként szedhetne föl akár csak egy kilót is. :D

Szkata!

Ez a poci nagyon csinos!!! :P
eper1

Lányok, hozzánk most ért el az eső. Most még kellemes, de reménykedem, hogy reggelre nem marad, hanem visszatér a napfény! :roll:
Jó éjszakát minden kedves topiclakónak! :lol:
eper1

Sziasztok, jobb reggelt!

Kedves Eper!

Sajnos nem kedvezett kívánságodnak az idő, de az enyémnek sem, viszont legalább nem játszom odakozmált sültcsirkét :twisted: :!:

Pusz
Vendég

Sziasztok!!

Ma megismerkedtem LKT-val, ő már biztosan alszik, ja és persze Pap Tibivel is!! Nagyon aranyosak, csak én is és ők is fáradtak voltak, ezért nem beszélgettünk túl sokat!!

nálam helyzet, a balban egy 6-os és több kicsi, a jobban 6-os 2 db, és még 3 nagyobb.
Ági28

Sziasztok, örülök, hogy jót derültetek a vonalzómon :)
Inari, Athiz: Dadó=Dániel
Szkatácska: van otthon sárkány is, én :) Mióta hormonkezeléseket kapok, sokkal elviselhetetlenebb vagyok, mint előtte.
Ági: hajrá tüszőcskék!

Én ma vagyok az ET utáni 14. napon. Állandóan a wc-ra járok, hogy mi van. Nem szeretném ha megjönne, de ha nem vagyok terhes, akkor jobb lenne, ha minél előbb jelentkezne, hogy ne kínozzam már magam!

Kép

Kép
boszti

Ági! Akkor úgy látszik, hogy a jobb oldal lesz a befutó. :D

Timi! Szorítok nagyon neked!

Eper! Biztos nemsokára nálatok is belengi tartósan a babaszag a levegőt. Én is imádom.
Kicsit Szani elbizonytalanított az Avivával kapcsolatban, hogy így nem fogom tudni csinálni. Mit szólsz hozzá?

Kagyló! A progiszurit semmi esetre se rendeld meg előre, mert soha nem lehet tudni, hogy mi lesz, látod itt van Boszti, vagy Roxal esete is, ők sem tudták volna beadni, mert az transzfer után kell. Az árát nem tudom pontosan, de több tízezerbe kerül, még a többi "szokásos" lombik költségen felül.
Ezt nem Dévai rendeli meg, hanem ha majd kell, akkor ti fogjátok, de a címet úgyis megmondja. Amúgy az infót én is csak innen, meg a stimus beszéálgetéseim alatt szedtem össze. Ha majd fogsz járni, te is mindig úgyis össze fogsz haverkodni a veled egyidőben járókkal, és onnan sok mindent megtudsz.
Izomba kell adni, elég kellemetlen szuri fajta, erre szokták írni a többiek, hogy maszírozni kell a heylét, mert bekékül és fáj.

Hová mentek nyaralni? Amúgy én is alig ismerek valakit innen a topikról személyesen, nem igaz, hogy mindenki ismer mindenkit. :lol: Ha jól belegondolok, csak Roxallal volt eddig alkalmam beszélgetni.

Melba! Már a 3. cickóm megmutattam dokinak, mostanában esedékes a kontroll. Kicsit félek, hogy nem fog-e belőle mintát veteni, mert olyan érzékeny. De már megy össze megint. Hol megnő, hol összemegy.
A bronchitis-es dolog meg nem vészes, de ebből már nem tudok kigyógyulni, az erős allergiámtól van. Ami mindig rosszabb, gyerekkoromban semmi bajom nem volt. Mindig kelleme szedni a gyógyszert, csak nem szeretem, mert álmos leszek tőle. A pipától meg elmegy a hangom. Szóval nem nagy ügy, elvagyok vele, de azért köszi a gyógyenergiát.

Megértem, hogy nincs kedvetek a gép előtt ülni (inarinak is), nekem így egymagamban is fő a fejem. Majd írd meg, hogy mi volt a belgyógyásznál.

Az egyik barátnőm ikrekkel terhes, most 6 és fél hónapos, és állandóan fenyegetik, mert még csak 2 kilót hízott. Nem tudom, szerintem sem normális ez, mondjuk neked csak egy baba lakik a pocakodban, de akkor is. Nem túl kevés?

Kata! Szép pocika, nekem is jó lenne egy ilyen. Hanyad éves vagy Gyöngyösön? Én is jártam oda, keményen egy fél évet, agrármérnöknek készültem anno. Azt persze nem tudtam, hogy az összes fajta ekekapában lévő csavart is tudni kell majd, így inkább feladtam. Sokat játszott az is szerepet, hogy a tanszéken pont az én lábamnál volt elhelyezve az egérlak. Mert ennyire védtük az állatokat. :lol: Állandóan izomlázam volt, mert mindig úgy ültem, hogy fel volt emelve a lábam a széken. :lol:
vanda978

Szkatácska: az előbb elfelejtettem, hogy mondani, hogy milyen szép pocakod van. Őszintén szólva az enyém is ekkora, csak nem attól amitől neked. :lol:
Már godnoltam rá, hogy teszek be egy képet, de aztán egyből gratulálnának az ismeretlenek a 4 hónapos terhességhez. :evil:
Szóval majd csak akkor teszek fel képet, ha tényleg van pocilakóm nekem is :D

Kép

Kép
boszti

Boszti! Akkor nagyon drukkolok neked is, hogy ne már!!!!!
Már eltelt 14 nap? A Wc-re járás szerintem jó, éjszaka is kell menni sokat?

Örülök, hogy nem haragudtál meg a kutya-gyerek miatt, de azért az megnyugtat, hogy nem voltam vele egyedül. Azért alakult így, mert nem tudtam, hogy van már egy fiad, és mint Hajni is írta, úgy gondoltam te már annyira kutyabarát vagy, hogy csináltál neki vonalzót. :lol: :lol: Bocsi, mégegyszer.
vanda978

Boszti de gyagya vagy, hol van neked akkora hasad??
Kata szép kis gömöcke van a hasidban. Lenyeltél egy dinnyét?? :-)

Ja és ma kenetet is vett apánk. Remélem nem találnak benne bacit.

És ma ideges is volt a lelkem, mert az OEP megint beszígorított, és a receptre még egy kódot kell írni, ami megint több óra plusszal jár. Szegények nem irigylem őket.
Ági28

Semmi baj, én is jót derültem rajtatok :):)

Pisi kérdés: sokat járok, de csak ha sokat iszok :) Már a transzfer utáni napokon elkezdtem wc-ra járkálni, holott akkor még nem lehetnek ilyen tünetetim. Kb most kellene ezeknek előjönniük. úgylátszik sok dinnyét ettem :lol:

Kép

Kép
boszti

valami eu-s számot, hogy akármelyik eu-s tagállamban ki tudd váltani a gyógyszered, ha akarod.

Kép

Kép
boszti

Lkt hírek!
6 petikét sikerült leszívni.
Drukkolunk, Timi!!!!!
hajnesz

Na már ez is megvan?? de jó!!!

Nagyon örűlt egyébként reggel, hogy megvoltak a kicsikék. :-)
Ági28

Sziasztok!
Most csak röviden..

Timikám!
EZ SZUPER!!
Minden drukkom a Tiétek!!
Sokat gondolok Rátok!

Sok puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Athiz! :roll:
Itt még mindig búbánatos az idő, de nem akarok önzőzni, tudom, sokatoknak ez kellemesebb, mint a nagy meleg.

Ági!
Örülök a tüszőknek! :wink:

Boszti!
Remélem, Miku bácsi másfelé látogat még jópár hónapig!

Vanda!
Nem tudom...én is olvastam, amit Szani írt. Ezt csak te tudod eldönteni. Ha most az a cél, hogy három mensit összehozz a mielőbbi kezdéshez, akkor szerintem nyugodtan próbálkozhatsz, de mondom, ez a te döntésed! Én évekig úgy tornáztam (már amikor csináltam), hogy csak könyvem volt. Nem vettem igazán komolyan, csak az utóbbi két hónapban. A tanfolyam tényleg nagyon jó, sokat segít, de Líviánál többen voltunk, akik már ismerték a könyvet, és nem mondta, hogy veszélyes...most lehet, hogy ezzel ellenkezést váltok ki...mindegy, nekem ez a véleményem. A lényeg: ha babát akarsz, az erőteljes mozdulatokat el kell kerülni, ha a cél a mensi meghozása, akkor toppanthatsz, illetve hátracsusszanhatsz a gyakorlatoknál. De erről beszéltünk msn-en is.
Az egeres történeten jót mulattam! :lol: Láttad, amint ki-be masíroznak?
eper1

Timi!
Nagyszerű, 6 pete! Drukkolunk ám! :lol:
eper1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: