A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » István kórházi élmények

Novum, kocsival a Bókay nem volt messze egyáltalán, persze bkv-val az lett vona, mert ugye a külső kerületek közt legendásan kritikán aluli a busz csatlakozás... szóval megérte, mert szerettük azt az uszodát a családissága miatt, csak amikor a kedves szülők nem tudnak 2 jó szót szólni gyermeküknek, hogy pistike ne a néni fejére landolj....mindegy, most legalább nekem is lesz lehetőségem megtanulni a fegyelmezés csínjátbínját, és tőlünk foghatják majd a fejüket az úszni kívánók! Uff!

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Tücsökmami a Rékás 40 perces nekem is bejön, hát csak néha azok a beszólások! Teljesen kész vagyok rajtuk. Hogy engedhették meg így kihozni :? Van valami új 30 perces akármilye is megszerzem és referálok róla! Addig is fel a fejjel és torna!
a combod sezrintem azért lett vastagabb, mert az izmok bedurrantak a terhelástől. Ha hozzászoksz visszaáll. Gondolom :lol: Update étkezel is?

Sasha gratula a nyaraláshoz! Bizti nagyon jó lesz. Gondolom már alig várod. A párom sajna nem vízparton ülős tipus. ő inkább hegyet mászna. Én meg nem.

Mamacka nagyon jók a képek az összes. A párod úgy látszik nagyon segítőkész a baba körül. Igazán lelekes apuka!

Gabuska! Nincs még tele a ... a fürdőszoba szaküzletekkel? Lívi kilábalt a betegségből?

Ádi legújabb szórakozása, hogy lerángatja magáról a zoknit. De még mindíg nem forog. A Ti babótok mikor fordult meg először?

Üdv! Mariann :D

Kép
vanília

Vanilia:

Azt hiszem Te kérdezted,hogy mit lehet csinálni ha a gyerkőc megharapja a cicit.
Szerencsére ilyen nagyon ritkán fordult elő,de ha bekövetkezett rögtön kivettem a szájából,persze fel is sziszentem,amire Szilvi igencsak rácsodálkozott,majd később rendesen folytatta. :D Általában akkor csinálta amikor csak játszott már vele és nem volt éhes.
Nekem inkább az a kellemetlen,hogy nagyon érdes a kibújó foga és olyan érzés mintha egy ráspollyal reszelnék a bőrömet :wink:

Kép

Kép
novum

Vanilia:
a hangot le szoktam venni :P nekem van az a 3x30 perces dvd kar-fenék-has, egész jó.
update étkezés :?: persze, közbeiktatva egy kis kóbival, meg sütihegyekkel. én sajnos a kaját nem bírom magamtól megvonni, gyenge vagyok na! ezt utálom is magamban
nekem 3 hónapos korában fordult meg először, de hasról hátra a mai napig nem tud, inkább négykézláb állna, ha bírna, állandóan azt gyakorolja, ő kitartóbb, mint én :D
Vendég

Sziasztok!

Benéztem én is, igaz, sok mindenről nem tudok referálni, csak amit Mancs elmondása alapján tudok: Szóval Petike jól érzi magát, sokat alszik napközben a levegőn, úgyhogy az első éjszakai kajáját előbbre hozta 1 óra körülre (előtte kb. 3-4 között evett), de azért végigalussza az éjszakákat így is. Volt sok látogatója, gondolom meg lett tutujgatva rendesen :)
Holnap végre már megyek utánuk, vasárnap meg haza velük, már várom nagyon, hiányzik a kis vakarcs (na meg persze a mamája) :D
Kicsit olvasgattam a legutóbbi hozzászólásokat, szal Rubint Réka....
ossza az észt meg az igét, de a Kés/alatt legújabb évadját kitenné a csaj, ráadásul nekem amúgy se gyün be, és volt "szerencsém" :?: látni a Playboy legutóbbi számában, szóval a ló jobban bejött... még egy hivatásos birkózó se találna rajta fogást, legfeljebb az iszonyat természetellenesen kerek inplantátumán... na elnézést a rajongóktól, ez csak az én véleményem. 8)

nu, szép napot mindenkinek, majd még bekukk később!

M-bá
mancsbá

ja, és egyes kannibál törzsek Rékát update 1-re jelölték, 0-24 fogyasztható :D:D
mancsbá

Halihó Mindenkinek!

Nem semmik vagytok csajok (Coolasa, Gabuska, Bubek), olyan jókat röhögtem rajtatok, miközben visszaolvastam.

Coolasa gratulálok a vonalzós művelethez, nekem nagyon tetszik.

Novum nekünk jó éjszakánk volt, mert Petra ma kivételesen egyszer sem kelt fel, nem követelte a cumit, de mégis úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger.

Sasha nagyon drukkolok az autócseréhez, biztos jó lesz az olaszországi nyaralás.

Tücsökmami szerintem is az izmok miatt érzed vastagabbnak a combodat. Amikor én anno rendszeresen tornáztam, akkor voltam a legsúlyosabb.

Egyébként nekem is azért tűnt el a nevem alól a kép, mert gondoltam rakok fel másikat, ezt pedig kitöröltem. Igen ám, de az új képet hiába kicsinyítettem le 80x80-ra, 6KB alá nem tudok menni, röhej ez a méret. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsökmami csak irigykedek, hogy miket csinált Gergő már 3 hónaposan. Én már annak örülök, ha tartja a fejét hason fekve a kisasszony, aki már majdnem 4 hónapos. Bár állítólag a lányok lustábbak, de ez látszik is, mert Bubek Marcija se semmi.

Mancsbá nagyon egyetértek a hozzászólásoddal, jól megaszontad.

Tegnap este hiába játszottam a gyerekkel, hiába mondtam mondókákat, az égvilágon semmi sem hatott, aztán elegem lett, Helyszínelőket akartam nézni és láss csodát. Petra egyből abbahagyta a hisztit, gyakorolta, hogy terülnek ki a hullák és közben milyen csöndben vannak. (Én meg rossz anyaként hagytam.)
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Komolyan kedvet kaptam a Réka-féle tornához. Lehet beszerzem aztán max az ágyból nézem az ugri-bugrit. Egyébként én nem vagyok se pro se kontra, ami a Réka-Norbi párost illeti. Az update-et csinálom az az inkább figyelem, hogy mit eszek. 4 kg le is ment, de azóta erősen stagnálok :cry: Szerencsére tejfogyás nem történt.
Mancsbá, ez nagyon jó, hogy te is így jössz és hozod a híreket! Igazi családi topik lesz ez már :D
Vuka, tőled már akartam kérdezni, hogy mikortól ülteted Petrát? És mennyi ideig ül egyszerre? Szonját én még nem ültettem, mondjuk nem is akar ülni, de szereti ha előrenézve cipelem, mert akkor mindent lát.
A hétvégén el akartunk menni a zöldbe meg csinálni pár képet, hogy végre én is meg legyek örökítve Szonjával erre,....egész nedves időt jósolnak :cry:

N

Kép Kép
natasa1975

Hé mancsbá!

Én nem vagyok rajongó, sőt! De magamtól képtelen vagyok tornázni, eljárni most ugye nem tudok, próbáltam egy csomó másfélét pl. Bíró Ica :D kritikán aluli :D szóval mondom leveszem a hangot oszt kész. Az meg nem érdekel, hogy hogy néz ki,meg az életben mit csinál.
Nehogy má azt higgyétek Réka-fan vagyok :P
Vendég

Köszi a drukkokat mindenkitől az autócseréhez és az utazáshoz. Vegyes érzelmekkel várom, több okból is, na de mindegy.

Akinek nem megy a 6 k alá a képtömörítés annak szívesen megcsinálom. Persze, ha nem gond hogy nem azonnal, hanem kérek egy kis reagálási időt :oops: Megcsinálni meg tudom, csak elmagyarázni nem, meg ki tudja kinek milyen képnézegető programja van és hogy annak melyik változata, én is az utóbbi időkben kb 3-hoz szoktam hozzá... Most 1 hónapja megint frissítették az ACDSee képnézegetőt.

na puszka
sasha
sasha

Vuka

Mi a párommal nagy Helyszínelő rajongók vagyunk :D Persze csak Spongya-Bob után, amit a Gabuska nem hajlandó megnézni :D pedig én láttam a Csapd le csacsi-t, :lol:
Vendég

Ja, a RR féle 3x30 perces dvd nekem is megvan. Én aki sose tornázott csak tesiórán már a bemelegítő 20 perc is lever a lábamról... Sokáig nem tudtam csinálni ugyan, mert mire rávettem magam, hogy tornázni fogok és mire megszereztem elkezdtem csinálni és rá 2 hétre nagyon megviselt és nem bírtam csinálni. Persze később kiderült, hogy a szervezet önvédő mechanizmusa lépett közbe és védte az akkor még rejtőzködő Gerikét. De most majd megint el fogom kezdeni a fogyikúrát és tornát én is, remélem most kitartóbb leszek, de majd csak ha már lesz rendes napi ritmusunk és pl alvásidőben nem szoptatni fogok, hanem a kicsi is aludni fog.

sasha
sasha

Tücsmi!

Spongya Bob nálunk is favorit, főleg a fiamnál, van is SB pólója:)

sasha
sasha

Félreértés ne essék nem Réka Fun Clubbot alakítotunk.
Csal Béres Alexandrát nem bírom elviselni pedig jó tornái vannak.
Nos gyerkőc evett gyünit és utánna nem hajlandó tej után nézni. A függöny a huzatban izgisebb mint én és a tejcsi. pedig csak öt hónapos azt hittem ez a korszak kapaszkorban indul.
Sasha HAJRÁ AUTÓCSERE!!!!! :lol:
Figyi! gabuskának ne mondjátok el, de a Csapd le csacsi-ban Eperje Károly a főszereplő és az amolyan bunkeres film? Jól megaszontam. :D
Megyek nyüszög gyerek! kapcsolatba akar velem lépni mégiscsak! :o

Kép
vanília

Novum, Coolasa,
köszi az infókat a Bókay Kertről, kipróbáljuk majd.:)

KépKép
connie

Vanília!

Én megvédem a Béres Alexandrát kb 4 éve a Dózsa Gy. úti Alexandra fitnessbe járogattam és jártam hozzá tornázni, az egy nagyon intelligens, és nagyon-nagyon kedves lány. tényleg. Bár az órái még izomlázat sem hoztak, nekem szimpi volt. De én még anno a Schobert Norbihoz is jártam, akkor még nem volt híres és a Király utcai fitnessbe oktatott. Na az egy vicc volt, amit csinált. Már akkor is rajongó hölgyek tucatjai jártak hozzá, én meg szétröhögtem magam rajta, úgy ment mint aki görögdinnyét tart a hónaljában, meg nem vett levegőt :lol: :lol: Akkor még Réka sehol nem volt.
Vendég

Szia Tücsökmami!

Amúgy minden tiszteletem, én semmilyen kazival nem tudnám magam önsanyargatásra kényszeríteni :) és a metallady is feküdt egy párszor szike alá, szóval nálam ez nem csak RR elleni kirohanás volt, hanem a népbecsapós átműtött "eztcsakatornávalértemel" közeget véleményeztem :twisted:

Most beszéltem Mancsommal, Petike épp ébredezik, jön a kajaidő. Ózdon állítólag süt a nap, nincs olyan retya idő mint itt, délután mennek a városba krúzolni meg vásárolgatni a nagyszülőkkel :)
mancsbá

Natasa Petrát már elég régóta "ültetjük". Megpróbálok egy kicsit hátra dőlni néha, hogy ne teljesen egyenesen legyen, vagy pedig Ő dől előre egy kicsit és úgy tartom. Tudom, hogy nem igazán tesz neki jót, de egyszerűen imád úgy lenni, megnyugszik abban a testtartásban szinte bárkinél. Valószínűleg azért van, mert minden nagyon érdekli és akkor látja a világot. Egyébként nagyon ügyesen tartja magát. Szerintem biztosan ráérzel Szonjánál is, hogy mennyire igényli és hogy tartja magát.
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sasha, én szívesen küldenék neked 6kilóbájtosítandó fotót.....de hova is? Előre is köszönöm!

Kép Kép
coolasa

Vuka, Noémi is gyűlöli a hátonfekvést, ellenben ha függőlegesbe felveszem, egyből megnyugszik, és nem csak nálam (mondjuk ez mélyen felháborít...). Ültetni még nem ültettem az ölemben, de gyakorlatilag teljesen ugyanez, hogy már egy néhány hete kengurúban járunk sétálni, ügyintézni.... felvételtől számított 3 percen belül elalszik, egész addig, míg haza nem érünk.
Képzeljétek, ma munkahelyi lányokkal bulizni megyünk! Előbb iszogatás (nálam ez rostos izékben merül majd ki, amúgy is antialk vagyok), majd irány táncolni...

Kép Kép
coolasa

Vuka, köszi szépen! Látom Petra nagyon nőcis :) Bezzeg Szonja ma kisfiúnak öltözött. De, annyira idegesített, ogy mindenkitől rózsaszín ruhákat kapott, hogy vettem neki pár kéket. Sztem jobban is áll neki. És a kék is lehet nőcis, nem?
Én is jártam az Elxandra Fitnessbe és nagyon poz. csalódtam a csajba. Mondjuk nem ő volt a kedvencem, de sokkal arányosabb és kedvesebb mint előtte hittem a TV-ből meg újságokból. Azt hittem egy nagy tehén, de kiderült, hogy futkározhatna a kezem alatt és a mellei sem olyan brutálak, na!
N

Kép Kép
natasa1975

Tyűűűű, Coolasa én is de mennék bulizni. Mondjuk én beizzítanék pár pohárkával :lol: Azt hiszem erre még augusztusig várnom kell, akkor megyünk lagziba!
Egyébként Szonja ua csinálja mint Noémi csak ő a hordozókendőben. Viszont mostanában nem preferálom, mert így is nagyon izzadok :cry:

Kép Kép
natasa1975

Dzsíííííízössssz!
Pár óra alatt annyit írtatok, mint máskor 3 nap alatt! Eztetet már szeretem! :lol:
Igaz, mire visszaolvastam Livi leérettségizett...

Tücsimami,
a dvd ott van csőre töltve a tv-állványon, ígérem, hétvégén megnézzük, még ha Livicseket be is kell zárjuk a szekrénybe! :lol: :lol: :lol:

Sztem dobjátok ki az RR tornás cuccaitokat, vigyétek el inkább Livit egy-egy napra, így az is jól jár, aki fogyni szeretne, meg én is!!! :lol:

Nemtom ki kérdezte, L. 4-5 hó között fordult hasra.

No comment...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én is küldök majd Sasha. Köszi!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsökmami:

Egy az egyben veled érzek,ugyanis én is szeretek enni,de tornázni meg utálok!Próbáltam már hogy több zöldség félétmeg gyümit eszem,de nem megy.Folyton éhes vagyok,de éhezni nem tudok,rögtön rosszul leszek,remeg a gyomrom,igy muszáj bekapnom valamit.

Natasa:

Azt hiszem te irtad valamikor,hogy sikerült a párodat lefogyasztani.Ezt milyen módon tetted?

Kép

Kép
novum

Gabi:

Nahát ez a gyerek mit csinál!!!!! :D :D

Kép

Kép
novum

Natasa,
én is kék párti vagyok, viszont tegnap Zoli kedvéért vettem egy ilyen szörnyűséget Livinek:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, ez a szerkó nem csúnya! És mégsem rózsaszin! Megjegyzem Szonja is kapott hasonlót, de olyan sárgát, hogy a kamillás papírzsebkendő is megírígyelné a színét :?
Novum, semmi extra nem volt abban a kúrában. Annyi, hogy az én főztöm ette. És én lightosabban főzök mint az anyuci. Viszont tényleg lefogyott! (Coolasa tudná bizonyítani, mert ő ösmeri a férjecském.)
Röviden: sütit nagyon ritkán csinálok, édes löttyöket nem iszunk, rántot hús helyett inkább csak grillezek vagy párolok. Mióta vagyok, több hal meg csirke fogy. És azóta a saláta is ismert lett meg a gyümi :P Ja, nem rántásba úszik pár szem borsó hanem fordítva,...stb

Kép Kép
natasa1975

Gabuska nagyon jól néz ki a ruci. Nekem minden szín tetszik, először nem akartam Petrának kék cuccokat, de nagyon jól állt neki, így feladtam az elveim. Anyósom mondta, hogy szerinte nem áll túl jól Petrán a rózsaszín, Ő nem vesz olyan ruhákat neki. Na a múltkor mivel állított be, na mivel, naná hogy rózsaszín kis szoknyával. :P Szóval erről a témáról ennyit.

Gabi tök jó dolgod van, hogy Livi így segít Neked a konyhában. :)

Én nem tudnék videókazettára tornázni, akkor mindig találok valami kibúvót (tetejébe most rossz is a videónk), ezért megyek inkább az Istvánba tornázni, ott kénytelen vagyok végigcsinálni a háromnegyed óra mozgást. Nekem nem a súlyommal van gond, inkább az izmaimmal, illetve azok helyével, mert ugye most semmi izmom nincs, Petrát is alig bírom. Ma is megyek tornázni, bár egy kicsit még unszolom magam, de kötelező, hiszen a keddit ellógtam a tali miatt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa gratula a férjednek a fogyáshoz. Apára nálunk is ráférne, de Ő semmiről nem hajlandó lemondani. Mivel én egész nap nasizok, neki is nehéz ellenállnia, amúgy meg utálja a zöldségeket és a gyümölcsöket, semmit nem hajlandó változtatni. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, így van ez. Nehéz a pasikkal. Szerencsére az én párom nagyon le akart fogyni. Azóta többet méri magát mint én :D Mondjuk, elég sokat küszködtem, mire hajlandó volt szárnyast enni. A hallal most is farkasszemet néz, de azért megeszi.
Az esti csokival mérgesít csak olykor-olykor, de most már megbocsájtom neki, mert tartja a súlyát.
Hol van Petra még te tornázol????

Kép Kép
natasa1975

Ez a mai napi adag: a TV-ért mindent.
(akár fél órán keresztül hajlandó a fejét tartani és még azt se bánja, hogy hason van - máskor már ordítana)
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa amíg én tornázom, addig Petra mellettem van a földön. Ahhoz képest, hogy sosincs el egyedül, ezeket az alkalmakat mindig jól eltölti. Valószínűleg tetszik neki amint a néni szinte énekhangon mondja a gyakorlatokat. Szóval teljes meglepődésemre Ő is élvezi a gyakorlatokat.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, ez nagyon jól hangzik. Majd én is megpróbálok tornázni amikor Szonja fenn van. Hátha nálunk is bejön?!
A fejemelés hason nálunk sem kedvenc, de van egy póz, ami nagyon szeret. Majd lefotózom, komplikált lenne elmondani. A dokink megint sok hasonlevést javasolt, mert nem tartja egyenesen a fejét,...
Viszont most felébredt. Megyek, kajaidő van!

N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Itten vagyok én is.
Tegnap sűrű napunk volt, nem is volt időm, csak visszaolvasni. Délelőtt levittem Benit a doktornénihez, mert ez a fránya nátha nem akar elmúlni, hát a gyerök makk egészséges :) (kopp-kopp-kopp), dokinéni semmit nem talált, szerinte a foga és egész addig ilyen náthás maradhat, amíg ki nem bújik. Persze a fognak még se híre, se hamva. Legalább megnyugodtam.
Délután meg vásárolgattam, jól el is fáradtam.
Ééééés, tegnap ebédre benyomott a fiatalember 80 gramm sütőtök-almát és utána még 100 tejcsit! :lol: Még több is ment volna, de nem mertem többet adni, nehogy megint kijöjjön.
Ja, és délelőtt a dokinéni miatt 30, délután meg kemény 40 percet aludt. Ehhez képest egész jól bírta a napot.
Most főzök neki krumplit, majd ezt keverem hozzá a sütőtökhöz azt hiszem, lehet, hogy reszelek bele egy kis almát is. Nyami-nyami! Remélem lesz sikere. :wink:

Tapasztalt Anyucik! Mennyi folyadékot kéne meginnia 80-100 főzi után? Elég csak a tejcsi (80-100) vagy adjak neki vizet is?

Sasha,
Mennek a drukkok, hogy sikerüljön nyaralni menni, mi is megyünk Toscanába szeptemberben. Le a kalappal ismét előtted, 3 gyerkőccel, egy szinte újszülöttel nekivágsz! Én már most írom a listát, hogy miket akarok majd vinni, pedig Beni akkor már 10 hónapos lesz. Persze most a listám első helyén a mellszívóm van. :lol:

Zsófid,
Én, illetve mi jártunk szülésfelkészítőre, a filmet kihagytuk, de a többi tetszett. Igaz sok újat nem tudtak mondani, de jobban megismered a kórházi légkört és utána tudtok menni szülőszobát látogatni.

Timi,
Répa ugyanúgy nyögvenyelősen csúszott le, mint a többi, DE öklendezés és hányás nem volt. Az a baj, hogy nem nyeli le, a nyelvét picit kidugja és tartja rajta. Ez ugye nem folyik le neki, mint a tej. Valamikor csak ráérez, hogy hogyan kell nyelni.

Bubek,
Akkor írom: NEM KÜLDTED A KÉPEKET, küldjed légyszi! :D
Ez melyik uszi?

Mamac,
Hát nem semmik vagytok! Hogy jutott eszetekbe elrakni a tortát? És főleg aztán megenni???? :roll:
Szép a varrógép. :)

Tücsimami,
Nekem bármikor jó a jövő héten, akkor marad a hétfő, kedd és péntek.

Önálló játék: nekem Beni egész jól elvan egyedül, eljátszik a járókában. Nem panaszkodom.

Torna: hát mindenki előtt meghajolok, aki képes tornázni, nem tudom miért, de én képtelen vagyok rá. Annyira jól esik semmit se csinálni (már amennyire egy fél éves gyerek ezt engedi) :wink: , talán túl sok volt a 16 év sport, fene se tudja, de most így jó. Persze a novemberi szülésem után azt hittem, hogy nyárra megint „bomba testem” lesz :lol: , de most sz@rok rá. Inkább hajkurászom azt a fürdőrucit, ami jól eltakar. :P
Tényleg, hol érdemes fürdőrucit venni? Még mondjuk csak a C&A-ban néztem, de nagyon nagymamisok voltak.

Vanília: Beni 4 hónapos elmúlt, mikor megfordult. Én úgy tudom, hogy átlag 4-6 hónapban kezdenek forogni. Semmiről nem késtetek le.

M-bá,
Egyetértek!!! :)

RR: már egyszer leírtam véleményem.
Béres A.: én is „ismerem”. Kb. 12 éve egy időben edzettünk a TF-en, én mindig csodáltam, hogy mire képes, láttam is őt ruci nélkül, szép izmos volt, de megmaradt nőies. Most már rég nem láttam, nem tudom, most hogy néz ki. A kaziját meg még nem láttam.

Vuka,
Tévéző Petra zabálnivaló! De ismerős a póz. Nézd csak:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Most dobtam ki kb. 10 liter fagyasztott tejet. Eddig húztam, a szívem szakad meg. :( :( :(

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, MIÉÉÉÉRT???

Kép Kép
coolasa

November, december, januáriak voltak.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

Mbá,
csatlakozom az előttem szólokhoz.
Tényleg olyan mint egy droid.
Egyébként se szimpi ha egy 2 gyerekes anyukának ez a legnagyobb problémája, hogy szerepeljen a playboyban.

Ilba,
nagyon ügyik vagytok a z etetéssel :lol:
Én is ki fogom dobni a lefagyasztott tejeket. Mondjuk nekem nincs sok. Most azt olvastam eü főisk. könyvében, hogy 4 hónapig lehet tárolni a lefagyasztott tejet.
Az már le is járt.

Sasha,
mi is Bibioneba megyünk.
Melyik apartmanban lesztek?

Torna,
én olyan lusta disznó vagyok, hogy még terhes tornára sem jártam
:D
Nekem is megvan RR és az Alexandra is.
Régebben tornáztam az Alexandrára, tényleg jó kazija van.

így térdelünk
Kép

Kép

Kép
sajtine

Ah, akkor értem. csak belegondoltam, mennyi idő, energia (a többi hozzávalóról nem is beszélve) szükségeltetett bizonyára ekkora mennyiség összegyűjtögetéséhez.....igazán megérdemelted volna a hepiendet az önfegyelmedért és gondosságodért. Én hétről hétre élek, és csak annyi tartalékom van, ami arra elég, hogy ha hetente 2x bemegyek a belvárosba hollandórára, azalatt a 3 óra alatt, amíg háztól házig érek, legyen Noéminak napi betevője.
Tényleg Ilba, és többiek is, miben tároljátok a mélyhűtött tejet? Persze, tudom, ha gyorsan cserélődő a készlet, akkor a felhasznált poharat sterilizálom és kész, de ha mondjuk magyarország tejkészletét akarnám felhalmozni, akkor vennem kéne 2961858065 db aventes poharat? Az árából kiindulva előbb-utóbb el kéne adnunk a házunkat.. Alternatív megoldásként múltkor a gyógyszertárban vettem 1 decis üvegcséket, darabját 20 ft-ért, smafu, igenám, de ezek az orvosságos-szirupos üvegek szűk nyakúak, tehát nem elmoshatók: használat után dobom ki őket...

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
nekem AVENT pohárban van, igaz csak 4 db kellett :)
Állítólag van ilyen steril zacskó direkt erre a célra.
Nemtudom mennyibe kerül.

Kép

Kép
sajtine

Coolasa,
mi Medela tejgyűjtő zacsiban fagyasztottuk, 10 db-os kiszerelésben lehet kapni, mi még úgy 1000Ft környékén vettük, de most láttam, már 1500 környékén van. Sajnos nem olcsó, de így nagyon sok elfért.
És végülis örülök, hogy nem volt szükség rá. :)
Most mondjuk eléggé megcsappant a készlet, jó lenne haladni a főzivel, de .... csak kész szenvedés egyenlőre. Jóízűen úgy fél kanállal eszik, utána tömöm míg engedi. :lol: Az a baj, hogy nem nyeli le, hanem tartogatja a szájában, aztán persze jó nagyot kell nyelnie, még szegénynek a könnye is kicsordul. :cry:
Hagynám még az egészet, csak hogy most mivel megjött az étvágya, a napi 800 mili körüli tejem már nem mindig elég és előre félek mi lesz, ha megint megjön, mert akkor azért érezhetően kevesebb ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, azért ez a kiöntés akkor is drámai....

Sajtiné....neked saját szülinapi vonalzód is vaaaaaaan?? Hát ez a gyönyör még fokozható???

Kép Kép
coolasa

Sajtine,
nagyon ügyi Zsófi! 8)
Jó a vonalzód, legalább így András szülinapját nem felejtem el. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

most még próbálkozom
azt írta ki, hogy a kettő együtt túl hosszú :D

persze, nem igazság :twisted:
valakinek 3 vonalzója is van

Kép

Kép
sajtine

Coolasa, Vuka!
emilcímem a profilomban található, minden üzimnél, de azért: sasha@fw.hu

Sajtiné!
Nem tudom melyik apartmanban leszünk, nem fontos számomra és ti mikor utaztok??? Ha látsz egy hangos olasz családot, akik magyarul beszélnek azok mi leszünk... hihi

sasha
sasha

Sasha,
Azurro

aug 19-től

Kép

Kép
sajtine

Sasha, a profilodban néztem először, ott nincs mailcím, de most már küldöm!

Kép Kép
coolasa

Ilba, 10 l??????? Én már a meglevő 100ml-re is rém büszke vagyok! (Hamarosan azt is dobhatom ki, mert az még korai tej.)
Sasha, magyarul beszélő olasz család :D :D :D :D
Coolasa, Avent-es poharam van. Kemény egyben csücsül a tej! Régen volt Avent-es zacsi, de ha jól tudom már nincs. Madelás viszont van!

Kép

Kép Kép
natasa1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: