A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok lányok,

hónapok óta nem jártam itt, s ma éppen eszembe jutott, mi lehet Gabival - erre mit olvasok pont ezen az oldalon?! :mrgreen:

Nagyon sok boldogságot babának és mamának, no meg az egész családnak!
mikatta

Macs, Tinu, Johi (Curse?? :wink:)
Én is szívesen csapódnék, de most halvány remény sincs... Pedig most már agy bálnán is bevállalnám :cry:

Tényleg Johi:
átküldöd nekem a múltkori ajánlataidat pü-ben, hogy miket lehetne szedni "női bajokra"?

Votiv:
Szerinted a csodadoktornéni tudna velem kezdeni valamit?

nukada

Zill,
légyszi gyere és csatlakozz is, ha a SztImrében akarsz szülni,mert nagggggyon élvezem a blogodat ( hihi, így jár,aki beteszi a profiljába :wink: :lol: )

Macs,
látod, nem csak én nem tudtam,h FOLYAMATBAN is van a tesóka :lol:

Lányok, asszonyok, essetek teherbe helyettem is, merthogy olyan jó lesz nekem olvasgatni :-)

És jut eszembe: második gyerök után Nektek is később jött meg, mint az első után???????Csak mert E után már a 11.héten megjött (pedig u.így szoptattam) és most Ati után még sehol...VAgy megint terhes vagyok? :roll: :lol:
Apjuknak mondtam,h a biztonság kedvéért hozzon már egy terhességi tesztet.Hát, ne tudjátok meg,h mit mondott úgy hirtelenjében :mrgreen: :lol: :lol:

Nuk,
nem semmi a Réka-költségvetés/hét :shock:

Kép
Kép
szelloke

Szellőke: nekem első gyerekem és még mindig nem jött meg. Tudtommal terhes sem vagyok. SZóval ha a 2.-nál még később jön meg, akkor nem lesz 3. :mrgreen:

Kép
Kép
tinu

Nuk,
én eddig is tehénpásztor vótam :mrgreen: csak most gyes mellett dógozó tehenész leszek :mrgreen:
Neked, meg Zolinak mennek a +++++ok, meg drukkok, hogy minden okés legyen!

Nuk,
rád is rádolvassak? Hátha használ, mint Lindinek... :wink:

pocakosodás: én eddig mindig elkerültem, hogy bárkivel együtt, vagy legalább közel egy időben szüljek :( pedig szerettem volna.. :( Rájli és Pirus kedvéért direkt ( :mrgreen: ) ráhúztam a kiírtra még két hetet, mert megígérték ( :mrgreen: ) hogy majd ők meg korábbítanak egy hetet, oszt még is egymagam szültem..
úgyhogy most akkor hangoljuk össze az ovulációkat.... :mrgreen:
macskanyu

csak gyors bekukk, mert látom a nagy hírt :D

ISTEN HOZOTT BOTOND!!! :D :D :D SOK BOLDOGSÁGOT A CSALÁDNAK!!! :D :D :D

Kép

Kép Kép
curse

Szellőke,
nekem az első után négy hónappal, a második után két hónappal jött meg. De szerintem erre nincs semminémű szabály, befolyásolja a szpotatás, a szex gyakorisága, a torna/mozgás, illetve a hormonháztartás, ami mindenkinél egyedi módon regenerálódik.
Ha gondolod, akkor vegyél fel egy hormon-háztartási alkalmazottat! :mrgreen:
macskanyu

Isten hozott Botond!! :D

Az utolsó oldalt végigolvastam és folyamatosan röhögök.
Macs, bolondgombát ettél?? :lol: :mrgreen:

Kép
akata

ÉLJEN BOTOND ÉS ANYUKÁJA! :D

KépKép
fibi

Deni, Rylie,
köszi a kérdéseket irányomba, jól vagyunk. Olvasgatlak Benneteket majd' mindennap, de nagyonsokminden történik mostanában, (szervezkedek én is mindenféle ügyben...), és sem agyilag, sem ihletileg nem jutok el az irásig. Felületesen meg nem szeretek hsz-elni.

Ha lesz szervezödés tali-ügyben, majd értekezünk, mélben mindenki megtalál, addig meg követem az itteni eseményeket, ahogy tudom :) mert persze érdekel ám, kivel miújság :wink:
fibi

GABIIIIII ÜGYES VAGY!!! ÉLJEN? ÉLJEN BOTOND!!!!!!
Sok boldogságot, sok tejet és kevés ricsajozást otthon :wink:

Macs: a humorherold :) mostmár le se tagadhatod, hogy ennyire feldob, hogy újra dolgozhatsz :mrgreen:
És kérem szépen én egy héttel előbb szültem, úgyhogy szerintem a te hibád, hogy nem együtt szültünk 8)
és most megint egyedül szülhetek brühühüüü, pedig milyen vicces lenne együtt toporogni a klotyó előtt a beöntés után :mrgreen:

Zill: Urbán Márta UH adjunktus vagy mifene...én nem értek a kitüntetésekhez, de gondolom ez többet jelent, mint egy sima nőgyogyó aki nézeget UHval :roll: és egyéb iránt minden passzol rá amiket írtál!

Deni: igen, voltunk a Hba és taliztunk Verával és szimpa volt. Sokat nem rizsáztunk, merthát most még miről. Majd a 34. héten hívom és legalább kiderült az is, hogy a Bártfaiba csinálják az NST de utána UM majd úgyis rámtekint, csak nem az SZTKba kő seggelnem, hanem felmenni hozzá az osztályra. Igy nagy kő esett le a szívemről, mert a heti 7 rugó fájt volna erőst :oops: 8)

Macs, Votiv, Deni, Zsan s többiek: szófogadás és tapasztalás.
Ezzel teljesen egyetértek! Már Kamilla is "megégette" picit a kezét és tudja, hogy a sütő meleg. De könyörgöm mégse ütetthetem el egy autóval, hogy megtapasztalja, hogy az fááááj!! :o :lol:
Szóval ez a módszer itten nem mükszik :(
Viszont ma is hosszan osztottam neki az észt az óvodás lét rejtelmeiről, úgysmint: nem lehet óvis ha kiszaladgál az útra, mert láthatta, hogy az óvisok milyen szépen kettesével mennek a járdán és az óvónéni simán haza fogja zavarni ha ő elszaladgál és nem fogad szót és otthon majd jól unatkozni fog stb stb stb és úgy tűnik, hogy ez használ KOP-KOP!Szerencsére nagyon szeretne óvis lenni, mindig szájtátva nézi őket. Ma nem szaladgált el! Igaz úgy állt meg az út szélén, hogy egészen kicentizte a járdaszegély peremét és amikor viszonylag közel értem akkor azért csak lelépett, DE legalább nem szaladt át! És igen, kb két hete ezzel nem volt gondunk ez most jött elő nála valamiért :?
ÉS este Apának is beárultam és Apa is kérdőre vonta, hogy ki engedte meg neki, hogy elszaladjon, erre ő, rezzenéstelen arccal, hogy hát a "Lalu Anyukája"! Szóval már hazudik is, mint a vízfolyás :lol: :lol:

Votiv: Istók után loholni :o háááát :roll: lehet, hogy egy fitness bérlet drágább, de én inkább azt választanám...,
szerencsére nálunk van dühöngő igy vad motorozási vágyait itt nyugodtan kiélheti az összes gyerek.

Nuk: drukk, hogy maradjon meg Z fizuja!!

Bicó téma: érdemes venni olyan bicót ami nem kontrafékes hanem az az örökmenő vagy mi a neve???? :roll: Ma volt egy ilyen a játszón és kb még egy óra kellett volna és Kamilla simán tekerte volna egyedül...elgondolkodtatott a dolog...a többi anyuka azt mondta, hogy ezt könnyű tekerni azért tudnak hamar tekerni vele a gyerekek, csak utána meg kell szokni a kontrafékest is, az meg már egy másik bicó ugye és annyit meg nem akarnék venni neki. Nemtom :?

Rylie
rylie

ISTEN HOZOTT KICSI BOTOND!

Zill,
félreértettél! nem mindenki magánrendelésre jár, hanem vagy magánra, vagy SZTK-ba. ez két külön kategória, és a dokik se szeretik összekeverni. vagyis akinek van magánja, szereti, ha főként oda járnak a mamák, illetve, ha nem oda, akkor viszont a "szülési tarifáját" úgy alakítja ki. illetve azt hiszem van olyan SZTK-s doki, akire nem lehet számítani, ha gondod van, vagy ha megindul a szülés, vagy felveszi a telefont, vagy nem; vagy bemegy, vagy nem. (de ha jól emlékszem a maszekok között is van ilyen)
és van még egy kategória, amikor a doki ugyan nem a maszek rendelőjébe hív terhesgondozásra, hanem mondjuk a kórházba, de ott is megkéri ugyanúgy az árát.
pl. azt is megteheted, hogy sztk-s dokit választasz, és hogy biztos légy a dolgodban, a legfontosabb (második és harmadik) UH-ra elmégy pl. ahhoz a szonográfushoz, akit én ajánlottam. mert ugyebár, ha SZTK-ba jársz, ott nem fogja neked a doki nézegetni UH-val a babát, nincs is UH...., hanem berendel UH rendelésre, és ott AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT (!) futószalagszerűen vizsgálnak, s korábban "verekedés" volt a váróban is, hogy ki mikor érkezett.
a szülés mindenképp nagyon drága. :(
azt még nem is kérdeztem, hogy XI. v. XXII. kerületi vagy-e,mert ha nem, akkor az SZTK számodra tárgyalan is, csak maszek dokin keresztül juthatsz be szülni a kórházba.

ancsipancsi

ööö az ÉLJEN után kizárólag felkiáltó jelek vannak csak!
Aki lát egy kérdőjelet annak rossz a monitorja!

R
rylie

Rylie,
ha akarsz, ha nem, venni fogsz neki másik bicajt is. vagy azt akarod, hogy 10 évesen is a pótkerekes kicsi örökhajtóson nyomuljon a gyerek? :))

ha ez jelent vmit, nekem örökhajtós (pótkerekes) volt kisebb koromban, majd mikor a pótkerekek levétele után megtanultam rendesen bicajozni, kaptam egy középbicajt, amit kb. 10-12 éves koromig hajtottam. ezután jött a camping és egyéb nagyobb bicajok.
tény, hogy először folyton tekertem, sőt, mai napig furcsa, hogy nem kell mindig tekerni, de meg lehet szokni, hogy a bicaj "magától" is megy.

Macs!
én is akartam valakivel együtt szülni, de sajnos neki nem jött össze. most Gabika megszülte Botondot s én vagyok a soron. jó ez így, legalább van idő pihennetek a két izgulás között. ;-)
ancsipancsi

Rylie!
Lehetséges, hogy tegnap KAmillát láttam Apájával a Bikáson délután???????? :D Nem akartam szegényre ráköszönni, nem hiszem, hogy egy év után megismert volna :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi, Zill: UMhez az SZTKba jártam, (ő hívott oda) NST-re. NST fenn, aztán a papírral le az SZTK-ba. Akkor még rendelt ott ő is. Ki kellett seggelni a sort, rámnézett, hogy minden oké-e, aztán amikor nem volt oké, akkor mondta, hogy jó, most felmegyünk az osztályra szülni egyet 8)
No de, sose kérte el az amúgy magánrendeléses tarifáját, igaz nekem eszembe se jutott, hogy adjak ezért bármit is!! Szerintem ez igy korrekt.

Nekem valahogy fura lenne, hogy behív a doki az SZTKba vagy a Hba egy vizsgálatra és ott is elkéri a lóvét :roll: :roll:

Ja és jelentem, tegnap se tudtam meg, hogy fijú-é vagy jány a Lakóm, még a dokinéni se látta először, mert eldugta 8)

R
rylie

Akata,
hát nem írhatom, hogy kriminál-szociológus vagyok, mikor pedig tényleg tehenész vagyok! :shock: :mrgreen:

Rájli,
én KETTŐ hetet hosszabbítottam, te meg csak egyet korábbítottál! Akkor most kinek a sara?! :mrgreen:
És ma vótam benn a dolgozóba, leadni a pépört, amely igazolja, hogy nem gyöpösödött el az agyam annyira, hogy munkaképtelen lennék és azért annyira nem vagyok lelkes :mrgreen:
Viszont a vérnyomásom 110/70, mondta is a doki, hogy nem sokáig marad ez így, ha elkezdem újra a munkát.. :mrgreen:
macskanyu

ZUZI: IGEEEEEN!! Mert én meg dokinéninél voltam és elkisértek. Gondoltam is ám, hogy hátha Ti is ott vagytok, de hiába mondtam volna APjuknak, hogy keressen Benneteket!!! :lol: Egyébként simán ráköszönhettél volna, mert meséltem rólatok a tali kapcsán, szóval szerintem tudta volna ki vagy ;)

Ancsi: persze, hogy nem egy mini bicón fogja nyomni 20 éves koráig :lol: :lol: node elsőre örökhajtósat vagy már rögtön kontrásat vegyek ezt nemtom :roll:

R
rylie

Rylie!
Ennyire hüle legyek, be se ugrott, hogy dokinál lehetsz, még csodálkoztam is, hogy mit keresnek ott Csepelről :oops: :lol:

Ríd!
Alkati szer a tesóverésre :mrgreen: lett meghatározva, bár tény, hogy az utóbbi időben állati sokat változott a helyzet, igazából nem is lett volna már rá szükség, ,nagyon szépen eljátszanak már együtt, de gondoltam, hogy amúgy sem árt, elég sokat beteg B, jó lesz az. Na, a kezelés után a helyzet olyan, mintha fél évet visszautaztunk volna az időben :twisted: :D De alakulunk, és remélhetőleg egy hónap múlva minden király lesz!
Amit párodról írtál :shock: , éjszakai ügyelet, aztán másnap meló :shock:
Remélem, gyermekek jól vannak!

Lindi!
Jobbulást Neked is, remélme, elmúlt a betegség!++++++++++++++++

Mi ma Deniékkel taliztunk, játszótéren voltunk és szuper volt! Helyes pasijai vannak :lol:

na, megyek készülődni, ma megyünk farsangra a bölibe :D
zuzmo1

MAcs: Hát ha a védőnő számítását nézem akkor én is két hetet rövíditettem :mrgreen: szóval akkor valahol elcsúsztunk ebben a tér-idő-részecskehalmazban egymás mellett a szülészeten és csakis a Gergely naptár lehet az oka, hogy nem ugyanaz a lányaink szülinapja :mrgreen:
Szakma: új helyről jön a kecsketejünk. Ismered ezeket: Tebike Kft. Győr - bár tudom, hogy TE tehenész vagyol és a kecske meg mekeg de tej tej ;)

R
rylie

Rylie,
én konkrét dokira gondolok, aki a kórházban fogadja a betegeit és mégis kér rendelési tarifát érte. ezért írtam, hogy ezen se szabad meglepődni.
de neked most minek NST? vagy UH-t akartál írni?
ancsipancsi

Zsini,
dizájn története igen rövid:
Igi szereti a táblákat. Gondolkoztam melyik lenne a legegyszerűbb. Hát ez volt!!!Bár Igi minden áron stop táblát akart, én azt mondtam neki, hogy azt egy 3 gyerekes anyukától NE akarja még egy-két évig! :wink:
Gondolkoztam még a kötelező haladási irány táblán, de nem találtam kék marcipánt... :lol:
viszont jó hir, hogy a torta NAGYON finom lett, rossz hir, hogy a fiúkat ez nem érdekelte, és csak tejszinhabot ettek! :wink: :roll:
zsancikant

GABI,
gratulálok!!!! Sok-sok boldogságot a kicsi Botondhoz!
:lol: :lol: :lol:

Ríd,
mindkét gyerek thomas-őrült... Marci tologatja, építgeti (van nekik duplo james-szük), Dóci meg mesél magának: hogyan találkozott KisTündér (ez ő, ha nem találtad volna ki :wink: ... azért van önbizalom...) és thomas :lol:

v
kisün

bejóó, valahogy sejtettem már tegnap is :wink:
Gabi, soksok boldogságot Nektek!!!

Isten hozott, Botond!! Legyen szép, hosszú és gondtalan életed, egészségben, bőségben, boldogságban!

Kép

Éljen Botond és még egyszer Igi, akik ugyanazon a szép napon születtek :D

votiv 8)
votiv

ui, ki megy és mikor látogatni? valaki kérdezte már Gabit, hogy örülne-e most a sieserehadnak? :)

votiv 8)
votiv

Macs,
mikor ovulálsz legközelebb? ;) És zapád eléggé kipihent mostanában? Vagy te voltál az, aki még nem volt olyan fáradt, h ellenálljon a kísértésnek? ;)
neet
neet

Anyákok,
de most őszintén: magasba a kezeket, aki szerint Thomas ... hm.. nem jó... vagy csak egyedül lengetem? És vajon csajom azért nem tomaszos, mert én sem, vagy a 3 pórias csatorna lévén? Bár tavaly vmikor volt az m1-en, párat megnéztünk, de... nee... tudom, hogy 400 éves ősi angol mese, és mint angolos, ilyet nem illik mondani, de...
neet
neet

Neet,
teljes erőből itt csápolok veled :wink: thomas...hmmm... echte puritán hasznosmozdony-mese, ahogy öcsém mondaná, egyszerű, mint a facsipesz :roll: de ettől még D+M-nek bejön, és hát mit tudsz tenni??? :lol:
kisün

Neet,

nálunk is mindenki szereti, elannyira, h már Meme is felkapja a fejét, ha meghallja a zenéjét, és képes félálomból éberbe kapcsolni, és felül, és tekinget a hang irányába, és közben magyaráz... :lol:
de annyi mese van, ami nem nekem szól, a kölkök meg szeretik...pl Elmo, K. vakond, Zénó. Amiket meg én szeretek, azt ők nem: Arthur és barátai...
na jó, magyar népmeséket MIND szeressük!

én is mennék Gabihoz!
zsancikant

Bazsi nem is tudja, mi az a Thomas :P , de ha megmutatnánk neki, akkor biztos ő is szeretné. Volt két dvd-nk, de azt egyből továbbajándékoztam egy barátnőmnek, akinek a gyerekei megőrülnek érte.

Gabit mi is olyan szívesen meglátogatnánk!

Kép
Kép
zuzmo1

Zsan,
Krtek über alles vagy mi. :lol: Ma az Andrássy-n volt valami fejes, fekete autóban, előtte-utána szirénázó fekete autók, minden lezárva, stb, én meg belestem, h melyikben ül Kisvakond, aki vmi konfrenciára megy (Kisvakond, mint filmcsillag).. asszem sokat nézünk ebből. :mrgreen:

Kisün,
akkor nincs mit tenned. Mi megbeszéljük Eszcivel, h meddig nézheti a Kisvakondot és mikortól jön a Jóbarátok. A Büdös Macskát pl kívülről fújja... :lol: :oops: :lol:
neet
neet

Neet,
kisvakonddal nem volt addig baj, amig nem kellett kétmilliószor elolvasnom a kisvakond a városban cimű hőskölteményt.
na, akkor begörcsölt az intelligencijám... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet, :mrgreen:
igen, én vagyok az a fehérmájú bestia :mrgreen:
Thomas-ügyileg megértelek. LK (a Zapa) szerint a Kövér Ellenőr egy megbolondult ex-vasutas, aki az elmegyógydában kialakította a kis magánvilágát és mindenkinek hasznosnak köll lennie, aki nem, az pedig fennakadást és késést okoz. :mrgreen:
ezzel együtt mindketten azt énekeltük a Zapával, hajnali négykor a reptérre menet, hogy:
They're two they're four they're six they're eight
Shunting trucks and hauling freight
red and green and brown and blue
they're the really useful crew... és a többi, és a többi....
Füles is meg van bolondulva érte..

és mi van má? csak nem akarsz velem együtt ovulálni?! :mrgreen:
macskanyu

Ja, és MI AZ A Büdös Macska?????
macskanyu

Smelly Cat.. így megvan?
Büdös Macska, Bűűűdös macska
mivel etetnek tééged
Bm BM
Nem a te hibááád.

Ill.: Smelly Cat, Smelly Cat
what are they feeding you
Sm oh Sm it's not your fault.
A'la Phoebe. :lol:
neet
neet

Én s akarok ovulálni, de nem megy, még ehhez is béna vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mesékhez no comment, én pokémonon és dragoballon nőttem fel 8) 8) 8) 8) 8)
Ellenben a lányom Bede Róbert fan, mert ált csak a tvpaprikát nézzük.

Macs:
Büdös macska Te vagy tehénpásztorkodás után :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tényleg, alkalmas vagy?

Lányom jövőbéli gengszter-lelke ma megviláglot egy másodpercre, én lekaptam, ebből lett a
"na, mi van vazzzzeeee????" című kép:
Kép

nukada

Az ovulálás még hagyján, de egy szobában ölelgetni az egynaposainkat.. he? :D
neet
neet

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BOTOND!!!
Sok boldogságot az egész családnak!!! :lol: :lol: :lol:

Zsini! :D :wink: :D

Votív! Altatás: a szobájában van egy kis kanapé, s azon szopizunk, majd a matracán mese és alvás.
S drukk hogy működjön nálatok a boszitopik!!!

Rylie! Kisvakondnak balesete van az egyik mesében, azért mert a béka előugrott. Én ezt szoktam mondani. Nálunk ugyan egyszerűbb mert forgalom a mi utcánkban minimális, s hála odarohan hozzám ha meglát egy autót (városban már nem ugyanez a viselkedés :roll: ).

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Hajrá Csajok,
én drukkolok, h együtt ölelgessetek!!!!!!!!!!!!! :wink:

nekem az első IGAZI agygörcs (már a teletubbies után) az elmo világa volt...én napokig igy néztem: :shock: :shock: :shock: :shock:
aztán megszoktam, és meg is szerettem, mert Igi annyira szereti. És uez a thomassal. Ha Igi nem imádná annyira, valszeg én is jobban utálnám.
Egyébként mondjátok, MI LEHET A TITKA?
engem pl. irritál, h mindegyik HASZNOS akar lenni. és a gyerekek is olyan rondák benne...

És Macs,
lehet, h utáljátok Thomast, de tudnod kell, h FÜGGŐK vagytok!!!! :twisted: :twisted:

Nuk,
csajod nagggggyon killa'!!!!! 8) 8)
zsancikant

Zsanci!
Pont ma beszéltük Tomival, hogy az a halálunk, ha Kisvakondot kell olvasni :lol: Nem értem, mit kell annyit tökölni azzal gatyával, én már rég megvarrtam volna :lol: ÉS KArcsi is a kalapácsával! 8)

Neet!
"nem visznek állatorvoshoz
nem te vagy a kedvenc háziállatuk,
jó, nem vagy egy rózsakert
kinek orra van elszelel"

és egy program, amiből szívesen kimaradok: közös ovulálás :shock: :lol:
zuzmo1

6 ágyas bnet szoba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Drága angolul tudók,
egy kis vidámság
http://www.youtube.com/watch?v=kL6KfGlztmQ
http://www.lyricsmania.com/lyrics/amate ... 82695.html

és ÓRIÁSI GRATULA BOTONDNAK ÉS ANYUKÁJÁNAK!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

közös ovulálás nekem is kösz nem!!! :wink: asse tudom miaz. MIAZ?

és nézzétek milyen jót találtam:

http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=269053

sztem nem sokáig lesz a doktornőnek ideje mindenre válaszolni...
de akkor is jó!
zsancikant

Isten hozta BOTONDOT! És hatalmas gratula a szülőknek! :) :) :)
rídonli#

Ríd,
Szuper, h most már jól vagytok :D Péterfyről én eddig jókat hallottam :wink: RF bringához grat :)

Ancsi,
Én nagyon hamar kidobtam a hintőport, mert lejárt a szavatossága. Biztos Nekem már eleve olyat adtak, aminek nem volt sok hátra :lol: Aventes krémet eddig Brendonban, meg gyógyótárban tudtam venni.

Szellőke, Tinu,
Köszi a 15 hós oltásos választ, akkor nem gondoltam rosszul a dolgokat :)

Rylie,
Grat Gátvéder Verához! :D

Votiv,
Kéményseprő gyerkőcök :lol: :lol:

Neet,
Az enyémmel szerencsére semmi :) apjuk kocsija halt meg és nem tudjuk, h mi van vele. Amit először gondoltunk, nem jött be. Ruhák összekészítve, ha egyszer csak erre jártok :wink: :wink:

Nuk,
Szuper, h párodnak megmaradt a meló :D Manihoz drukk!!! A nyaraláshoz meg kiváltképp :wink: :wink:
Vazzeges kép rulez :lol:

Kisün,
Tök jó, h teccik a meló :D Én is vmi ilyesmit tudnék majd elképzelni, amikor visszatérek dogózóba, de persze bilibe lóg a kezem :lol: :lol:

Barbi,
Éljen az átaludt éjszaka :D

Lindi,
Hú, nagyon kaka lehetett ez a kórság :(

Macs,
Miattad mán megint érdemes volt benézni :mrgreen:

Zuzi,
Drukkolok, h beváljon az alkati szer!!

Thomas: ha nem járnék ide, nem tudnám hogy van ilyen is :lol: :lol: Mondjuk a hello kittyvel is így voltam :lol: :lol: 8) 8)

Jóccakát!

Kép Kép
curse

Isten hozta Botondot!!!! Nagy gratula Gabinak!!!
Kép

Zuzi :) Játszózás szuper volt :D :D majd ismételjünk :wink:
denizsa

Sziasztok!
Csak olvasok, és röhögök... :) Nagyon vidám itt ma mindenki! :)
1. Zsan írta,h "begörcsölt az intelligencijája"-hát ezen besz..tam
2.közös ovulálás-téma se semmi!

Nálunk MINDENKI jól van, legutolsó sorban Anyukám is, meg a Nagynéném is (aki a Nagyimtől kapta el, aki meg tőlünk...) P oviban volt, mi ortopédián (és hiába mentünk ip-re, a pasi lelépett pár perccel előbb-a recepciósnő szerint pisilni-röpke fél órára, mindez nem is lett volna baj, ha nem a BETEG gyerekek között kell várni...Gyönyörűen felújított rendelő, mese a plazmatvben, stb, de 2 m-re van az ortopédia a háziorvosi rendelőtől, hemzsegtek a f&h-s, meg erősen hurutos gyerekek... Hogy erre nem gondoltak a felújításkor!!! :evil: )
Déluzán meg játszóztunka Feneketlennél, és B mászkált, hintázott, kavicsot szedett...ősszel még rendszeresen csak aludt a játszón töltött időben, most meg már használja. Olllyan nagy! És még hamarabb lett nagy,mint a nővére. :( :)

Uh-s orvos: több fokozata van a szakértelemnek, a P.-ben csak a magasabb kategóriájú dokik csinálhatják a köt.uh-kat, de gondolom ez máshol is így van. Szal, szakvizsga-függő.

Rylie, "szabadonfutós" bringára gondolsz (ami nem kontrás, hátrafelé is lehet tekerni a pedált, csak nem megy a bringa), vagy olyanra, ami közvetlen a kereket hajtja (lánc nélkül)?

Kisün :) "KisTündér" :) Pnek fa vonatai vannak, meg sín, de ált épít egy pályát, aztán mellette játszik, pl. tegnap labdáztak a vonatok. Szal nem "kötöttpályás" :) Kb úgy játszik velük, mint vmi babákkal, szerepjátékot. Néha csak hallgatom, és aaannyira jókattalál ki!
És B meglátta Thomast a tvben, és közölte rá,h "tó", szal már ő is tud vmit... Most kaptuk meg a 2.szériát dvd-n, ha esetleg érdekel vkit!!
Eleinte nekem sem tetszett, rondák a figurák, főleg az emberek, de már megszoktam. :) Nálunk úgy kezdődött,h P lázas volt, nem akart lázat mérni, bekapcsoltuk hát a tvt (nagyon terhes voltam már,h birkózzak vele), és pont ez ment, és AZONNAL imádta. Lestük,h mikor van, és csak akkor kapcsoltuk be a tvt. Itt kezdődött a leejtő... Azért sikerül normális határok közé szorítani a tvzését, és szerencsére ő maga válogat, ha nem "jó" mese van, kikapcsolja. És nem nézi minden nap. Elmot is szereti, meg Artúrt, meg a Bibi B...t, a többi nem menő nála.

Nuk, Réka nagyon édes! És milyen nagy már!!!

Na, de terjedelmes lettem megint, bocsesz...(Hát persze, Apjuk még dógoz, csak délután ment, délelőtt, amíg mi az ortopédián vártunk, gyönyörűen kitakarította az egész lakást, nekem csak a fürdő maradt, meg az azóta újra összekoszolt konyha. Nagyon rendes emberem van!)
Ja, és barátainkról kiderült ma,h ikreket várnak (az alig 2 évesük mellé)! :) :) :)
rídonli#

ez mekkora... Rendelek tőlük pár body-t, muszáj!!!!!!!!!!

www.vampiregang.com/catalog/

Zill:
Köszi! A blogotokban találtam :wink:

nukada

Zill, megnéztem a blogotokat: Zénó nagyon helyes kispasi! :)
rídonli#

NA, ovulációs hsz-eket meg sem látom... :lol:

Nuk,
melyik body lesz? ;-D

Rájli,
kétlem,h E nem akart volna Siófokon lenni, ő érezte magát a legjobban :-D Arra gondoltam,h talán a sok élmény izgatottá tehette,s ettől lett lázas...? De ki tudja,holnap dokinéni megnézi,h lehet-e oltani...

Kérdés újra:
18hós az DPT?

Ráértek,h offoljak kettőt ? :-D

Kép
Kép
szelloke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: