Sziasztok!
Csak olvasok, és röhögök...

Nagyon vidám itt ma mindenki!
1. Zsan írta,h "begörcsölt az intelligencijája"-hát ezen besz..tam
2.közös ovulálás-téma se semmi!
Nálunk MINDENKI jól van, legutolsó sorban Anyukám is, meg a Nagynéném is (aki a Nagyimtől kapta el, aki meg tőlünk...) P oviban volt, mi ortopédián (és hiába mentünk ip-re, a pasi lelépett pár perccel előbb-a recepciósnő szerint pisilni-röpke fél órára, mindez nem is lett volna baj, ha nem a BETEG gyerekek között kell várni...Gyönyörűen felújított rendelő, mese a plazmatvben, stb, de 2 m-re van az ortopédia a háziorvosi rendelőtől, hemzsegtek a f&h-s, meg erősen hurutos gyerekek... Hogy erre nem gondoltak a felújításkor!!!

)
Déluzán meg játszóztunka Feneketlennél, és B mászkált, hintázott, kavicsot szedett...ősszel még rendszeresen csak aludt a játszón töltött időben, most meg már használja. Olllyan nagy! És még hamarabb lett nagy,mint a nővére.
Uh-s orvos: több fokozata van a szakértelemnek, a P.-ben csak a magasabb kategóriájú dokik csinálhatják a köt.uh-kat, de gondolom ez máshol is így van. Szal, szakvizsga-függő.
Rylie, "szabadonfutós" bringára gondolsz (ami nem kontrás, hátrafelé is lehet tekerni a pedált, csak nem megy a bringa), vagy olyanra, ami közvetlen a kereket hajtja (lánc nélkül)?
Kisün

"KisTündér"

Pnek fa vonatai vannak, meg sín, de ált épít egy pályát, aztán mellette játszik, pl. tegnap labdáztak a vonatok. Szal nem "kötöttpályás"

Kb úgy játszik velük, mint vmi babákkal, szerepjátékot. Néha csak hallgatom, és aaannyira jókattalál ki!
És B meglátta Thomast a tvben, és közölte rá,h "tó", szal már ő is tud vmit... Most kaptuk meg a 2.szériát dvd-n, ha esetleg érdekel vkit!!
Eleinte nekem sem tetszett, rondák a figurák, főleg az emberek, de már megszoktam.

Nálunk úgy kezdődött,h P lázas volt, nem akart lázat mérni, bekapcsoltuk hát a tvt (nagyon terhes voltam már,h birkózzak vele), és pont ez ment, és AZONNAL imádta. Lestük,h mikor van, és csak akkor kapcsoltuk be a tvt. Itt kezdődött a leejtő... Azért sikerül normális határok közé szorítani a tvzését, és szerencsére ő maga válogat, ha nem "jó" mese van, kikapcsolja. És nem nézi minden nap. Elmot is szereti, meg Artúrt, meg a Bibi B...t, a többi nem menő nála.
Nuk, Réka nagyon édes! És milyen nagy már!!!
Na, de terjedelmes lettem megint, bocsesz...(Hát persze, Apjuk még dógoz, csak délután ment, délelőtt, amíg mi az ortopédián vártunk, gyönyörűen kitakarította az egész lakást, nekem csak a fürdő maradt, meg az azóta újra összekoszolt konyha. Nagyon rendes emberem van!)
Ja, és barátainkról kiderült ma,h ikreket várnak (az alig 2 évesük mellé)!