Sziasztok!
Nuk, örülök,h Z.munkája megmaradt! És mehettek jóóó meeesssziree nyaralni!
Réka nagyon cuki a blogon!!
Lindi, jó,h túl vagy rajta! Apjukunk is reggel úgy kelt, mintha kutya baja sem lett volna, pedig éjjel csak az ügyelet szurija segített rajta. Empatikus gyerekeid
P kb 5-6 hós lehetett, amikor én elkaptam egy ilyet, ráaádsul egyedül voltam a nyaralónkban, és egész nap csak a h/f kedvéért bírtam fölkelni. P végig velem feküdt, és aludt, néha szopizot, teljesen alkalmazkodott hozzám (pedig ő nem volt beteg, nem is kapta el) Utána nekem is kevés lett a tejem, de hamar vissza lehetett hozni. (Persze akkor ő még csak azon élt.) Hihetetlen volt, ezáltal megtapasztaltam egyfajta szimbiózist (nem pontos definícióval rendelkező szakszóra gondolok most!).
Barb, átalváshoz grat!
Vot, kéményseprők

Lejött a feketeség?
Deni, tényleg, engem is érdekelnek a "technikai" részletek: egyszerre fexenek le a fiúk? Kel még Bencus szopizn éjjel, vag ymár azt sikeresen leépítettétek?
Kisün, ti is thomasban utaztok?

Dóci is? Mert az én LÁNYOM legeslegtöbbet a vonataival játszik. De nagyon kreatívan, tegnap pl. szemben álltak egymással, és kis pattogós labdával labdázott Thomas és Percy.
Képzeljétek, találtam Pnek egy Ratz Fratz bringát ócsón, újat, vki kinőtte mire elkezdte volna használni, és eladják, le is csaptam rá, ez lesz a szülinapi ajándék. Már nem van oda annyira a rolllerért, pedig azt meg "örökölni" fogunk egy barátnőm (nagy)kislányától. És P ovis barátja (szinte csak ezzel a kisfiúval játszik) ma egy ilyen R.F.brinyóval jött oviba, és P kipróbálhatta, kissé óvatos volt, mint mindenben

, de tetszett neki. Az is fog tetszeni neki,h egyforma lesz a Zsoltival. Viszont Zs. anyukája futott hazáig, alig érte utol a fiát, szal jó kis edzés ez a szülőknek!
Megyek aludni, mert végre nyugalom van, mindenki jól van, és lehet, h ma éjjel végre ALUDNI FOGUNK!!
Jószakállt!