A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Ismét éjszaka van mire be tudok kapcsolódni. Látom, hogy a többség már alszik - legalábbis kilép - ilyenkor, de azért elég sokáig bírjátok. Nektek is kevés az alvásigényetek, vagy napközben pótolgattok, ha a babák is alszanak?

Azóta, hogy van Internetünk, két alkalmat kivéve minden estém a babanetezésről szólt. Kezdek elfáradni, de sok energiát is kapok. Nagyon örülök, hogy kapcsolatban lehetek veletek, hogy kedvesen fogadtatok! Napközben is sokszor gondolok arra, hogy ki-mivel foglalkozhat éppen. A nehéz pillanatokat is könnyebb úgy átvészelni, elviselni, hogy tudom (Ugye jól tudom?), néha ti is elszaladnátok a világ végére, hogy csak úgy, teljesen egyedül, minden felelősség nélkül lelógassátok a lábatokat, és pár percig megpihenjetek, szemlélődjetek. Mindez már korábban is megfogalmazódott bennem, csak eddig nem jött ki. Még mielőtt Neet a szememre vetné, hogy „uncsin édes” vagyok, befejezem ezt az eszmefuttatást.

Szellőke!
Amikor segítségre van szükségem, az édesanyámra mindig számíthatok. Sajnos távol él tőlünk, így nem tud egyik pillanatról a másikra jönni, de ő volt eddig az egyetlen - természetesen a férjemet kivéve - akire rá mertem bízni a két gyereket egyszerre. Eddig négy óra hossza volt a legtöbb, amit a gyerekek nélkülem, az édesanyámmal együtt töltöttek. A kisebbik a vége felé hiányolta a szopizást (a lefejt tej nem kellett neki), egyébként minden rendben ment. Édesanyám fantasztikusan tud mesélni, bábozni. Nagy bajban lennék, ha gyorsan kellene megoldanom a gyerekek felügyeletét. A szomszédasszonyomat most kezdem megismerni. Hasonló az értékrendünk, két és fél éves az unokája, már fel is ajánlotta, hogy szívesen vigyázna a gyerekekre, de még soha nem próbáltuk ki. Egy „főpróba” azért megnyugtatna ilyen helyzetekben.

Az ebédötletek tetszettek. Nekem is van egy listám, és örömmel tapasztaltam, hogy van új a nap alatt. Nekem a második baba után az lett a módszerem, hogy előre beírtam a naptárba a következő hét tervezett ételeit, és a bevásárló listát, majd a pékáru, zöldség és tej kivételével minden szükséges hozzávalót megvetettem. Pár hetet kitöltöttem így a naptárban, majd azokat váltogattam. Jobban tudtam előre tervezni a programjaimat, sok időt megspóroltam. A férjem pedig kora reggel mindig beszerezte a friss élelmiszereket.

Gödibarbi!
Értem én a célzást, és igazad is van! Előbb kellett volna végiggondolnom, hogy miként „optimájis”.

Curse!
Az infra szaunát én jobban bírtam, mint a hagyományosat. Hideg napokon különösen szerettem. Méregtelenítésre nagyon jó.

Érdekes, nálam a napi szopik száma, és az alattomosan felkúszó kilók között fordított arányosság van.

Ezek a bölcsesség fogak sok galibát tudnak okozni. Nekem kettő még ki sem bújt. Van múltam a szájsebészeten. Eddig már három alkalommal volt gyökércsúcs resectio-m, hogy a fogamat meg tudják menteni. Mindig az injekciótól féltem a legjobban, mert az még fáj. Ami utána jön, az csak a zajok, mozdulatok, meg esetleg az orvos kommentárja miatt kellemetlen, annak már nem szabad fájni, mert akkor nagy baj van és tessék csapkodni a karfát. Lazíts, ha tudsz! Magam sem hittem, de még ilyen körülmények között is el lehet terelni a gondolatokat, és nagyokat „utazni”. Másnap némi óvatossággal közelítsd meg a tükröt! Nekem lila monoklim volt a kampó miatt, és az orrom átmenet nélkül folytatódott az arcomban. Az akkori szomszédunk részvevő, de egyben az összetartozás boldog pillantásával nyugtázta a kinézetemet, csak neki ehhez nem kellett szájsebészetre mennie, úgy szólván ki sem kellett érte tenni otthonról a lábát. Kicsit elkanyarodtam. Nem akarlak megijeszteni. Nem feltétlenül fog feldagadni, ez alkati dolog. Szorítok!

Fannikának sok-sok energiát küldök én is!

A kötelező kűröket, mint a mosogatás, teregetés már lefutottam, de a holnapi ebéd előkészítése még vár rám, így én el is köszönök!

Jó éjszakát!
zsini
zsini

Fanninak és Grétinek rengeteg ++++++++++

Rídonly,
reméljük, B is hamar javul, és tipegős érzelmek édesek. :)

Curse,
egyszer apának is vettek ki bölcsfogat, nem foglak ámítani, beletört és szar volt, de mivel teljesen el volt érzéstelenítve, nem érezte, csak hallotta, és neki az is elég volt... mindenesetre gondolj arra, hogy ha kit lesz, nem lesz vele többé gond! És tudod, aki már szült, az ismeri a fájdalmat. Ccc, mi ehhez egy fog! ;)
+++++++++++++++++++++++
Vak srácost azért érdemes átgondolni, mert biztos sokanvagyunk vele úgy, h inkább nem segítünk, mert nem tudunk, pedig csak meg kell kérdezni, h hogyan segítetek, és minden okés. :)

Melody,
nektek is kitartááás!! +++++++++

Barbi,
6 szavas mondat, wow! :) Árnyékkergetés nálunk is volt, és betegre röhögtem magam közben :D

Munkásmacska. :lol:
Hogy lehet egy mhelyen letiltani a netet? És akkor dolgozni kell egész nap? Vendetta!!

neet
neet

Szerintetek adhatok már mákot Tüncinek?

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Reményeim szerint:
Kép

petergabi

Gabi: hajráááááááááááá! Drukk-drukk-drukk-drukk.......... :D

Kép
Kép
tinu

Gabii!
hajráááááááá! :) :) :) Micsoda szép tavaszias szülés lenne! :)

Tinu,
én nem emlékszem, h mikortól kapott E mákot, de nem régen sztem.
neet
neet

HAJRÁ GABI ÉS BOTOND!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Gabi&Boti HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))
rídonli#

Gabiék! Drukk!!!!!!!!!!!! Ügyesek legyetek!!!! :!: :!: :!: :!: :!:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Hajrááááá Gabiék!!!!!!!!!!!!!!
/remélem már az egész család meggyógyult!!!!!!!!/

nukada

Na, sziasztok!
Önző módon gyorsan leírom, velünk/velem mi van!

Voltam cranión csütörtökön (pont Votiv után)! Hát, érdekesen indult, bevallom, kicsit féltem, hogy nem fogok tudni megnyílni, de aztán...
Úgy kezdte az Orsi, hogy a combomra tette a kezét, figyelte az energia áramlást, nekem közben végig kellett pásztáznom a nagylábujjamtól kezdve az egész testemet, magamban kellett mondanom a részeket, ha tudtam, a szerveket. Nagyon érdekes, amikor a hasnyálmirigyhez értünk (ugyebár az termeli az inzulint, nekem pedig magas a cukrom), szólt az Orsi, hogy állj! Ott volt a gubanc! Nem részletezem, de a lényeg az volt, hogy Réka még mindig bennem volt, nem tudtam elengedni magamból, mégpedig azért, mert nem úgy született, ahogy elterveztem volna... (ezt már többet nem részletezem) :oops: :oops:
El kellett képzelnem, hogy milyen lett volna, ha úgy történik, ahogy szerettem volna. Közben beszélnem is kellett, ami nagyon nehéz volt, mert úgy éreztem, hogy egy focilabdánál nagyobb valami befészkeli magát a bordáim közé és ki akar szakadni, eléggé fájdalmas volt. Aztán ahogy gondolatban ott feküdtem a Hban, Rékával a karjaimban, Zolival az oldalamon, a labda egyszercsak eltűnt, a helyén ürességet éreztem, de ez most jól esett, fényesnek "éreztem" és hidegnek azt a területet, de nagyon jól esett! Azóta, ha a szülésre gondolok, ez a kép ugrik be és a régi képeket csak gondolkodás után tudom felidézni!

Kb 20 kilóval könnyebbnek érzem magam, energikusabb vagyok, kevésbé vagyok frusztrált! Nem azt mondom, hogy tökéletesen vagyok, de sokat segített ez az alkalom!!!

nukada

Minden kis és nagybetegnek jobbulást!

Ügyeskedőknek, beszélőknek, ölelgetőknek gratula!

Most én is hol nem látok a büszkeségtől, hol a csodálkozástól, mert Réka minden nap az elmúlt 4-5 napban csinál/mond valami újat:
már tud tapsizni, pápázni, ehhez mondja is néha, hogy pápá; megtanult kérni, mármint integet a kezével és markolja a levegőt; nyúl felénk; kotkodál egész nap, hoppá, hápci, apa és már volt valami anya kezdemény is! 8) 8) 8) 8)

nukada

Ja és Curse:
Infraszauna nekem is jobban bejön, mint a sima, én a simát nem bírom... Pont most nyílik egy szalon fölöttünk, eldöntöttem, hogy fogok járni!

nukada

GABIIIII!!!!! :D:D:D:D:D Hajrá és Drukkdrukkdrukk!!!!! :D:D:D

Nuk,
:D végre jó és pozitív történik veletek!! úgy örülök!!

mentem

csók

macsek
macskanyu

woowwww Gabi, hajráááá! :D :D :D :D :D :D

votiv 8)
votiv

Gabiéknak hajrá és drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
denizsa

GABIKA HAJRÁ, MINDEN OKÉ LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Curse,
ha a rendes szaunát nem bírod, akkor neked az infra kell. megfázásra szerintem is jó; s meglepődtem, hogy a gőz is mennyire jó rá. (mikor egyszer betegen mentem a kozmetikushoz, s ő mondta, hogy majd a gőz meggyógyít...) én meg a gőzszaunát nem bírom , ott fulladok meg. az igazit imádom.

most én adóbevallok az egész családnak, csak, hogy ne csak Votivia szívjon.

ancsipancsi

Remélem Gabinak szépséges szülése lesz ezen a szép napon :D
jaj, könnybelábadtam, olyan szép is ez :) :)

Nuk, nagyon nagy lépést tettél!! le a kalappal :wink: és ez még csak a "kezdet", innen minden egyre jobb lesz :D

Tinu, én mernék adni mákot ekkora gyerkőcnek.
a neten azt találtam az Ehet-e a gyerek mákos bejglit? kérdésre :D
"Gyermekeknek csak akkor adjunk mákot, ha már vegyesen táplálkoznak, és biztosan nyelnek. Ha bejglit nem is, mákos tésztát nyugodtan adjunk a gyereknek, ha szereti. "
A bejglit csak azért nem javasolta a dietetikus, mert kár a gyereket minél korábban rászoktatni a cukros édességre...

votiv 8)
votiv

Köszi, Votiv, én is úgy döntöttem, hogy kicsit mákot majd kap Tünci holnak. Mákos gubát akarok csinálni. Majd az övére kevesebbet teszek, a sajátomra meg sokat. :)

Nuk: az én lelki szemeim előtt már meg is jelent a pszichodráma játékod a szülésről. :wink:

Kép
Kép
tinu

Fibi :) Nagyon boldog szülinapot!! :D :D
Kép

Nuk :) Rékának gratula az új tudományokhoz!! :D :D És szupi, hogy Orsi tudott segíteni! :D

Lindi :) Örülök, hogy Bajni túl van a 3naposon! :D Grétinek meg sok ++++++++ és bulást mielőbb!!

Curse :) Megújulás rulez, majd kérünk képet az új séróról! :wink: Szájsebészethez egy kalap ++++++++++++, sztem jól jönne Neked egy kis bach-csepp vagy homeo előtte és utána :wink:

Ríd :) Bulást és sok ++++++ Nektek!! (de jó lenne, ha már más is történne Veletek!!!)

Melody :) Fogakhoz és orrfolyáshoz Nektek is +++++++!

Zsini :) Akkor hasomlóan vagyunk "bölcsek", nekem is hiányzik 2, ill. félig jött csak ki a hús alól... És nekem nem kicsi az alvásigényem, sőt... :lol:

Tinu :) Ha jól emlékszem Bálint kb. másfél évesen kapott először és nem lett galiba, de nem tudom, hogy mikrotól lehet a nagykönyv szerint :roll:

A mai nap nagy történése: most együtt alszanak a srácok a gyerekszobában!! 8) Kérdeztük Bálintot, hogy akar-e Bencével aludni, mire megfogta az öcsi ágyát és elkezdte áthúzni a gy.szobába... na hát segítettünk neki, ha már így belelkesült :lol: úgy vettem észre, Bencusnak is tetszik a dolog :P Ez a próbahétvége, ha mindenokés, akkor maradnak a fiúk egy szobában.

Kép
Kép
denizsa

Vaklárma volt sajnos :shock: Vicces ez a gyerek már most :lol: :roll:

petergabi

Gabi :lol: :lol: nem baj! bent nem marad, az biztos!! Enyém kölkek is szerettek tréfálni... :mrgreen:
macskanyu

Fibinek innét is Boldog Szülinapot! :D

Kép
macskanyu

Barbi!!! :D
hat szavas mondat???? hú ettől mi még de messzi vagyunk nem két hétre :wink: :D de megy már "kívülről" kb 30 mese, mondóka, ének persze csak úgy, hogy a szavak első szótagja a folytatás :lol: na sebaj, az én gyemekem nem az a kapkodós fajta :D (közte van az Arany Lacinak, meg a J.A Altató és az Anyám tyúkja is :) büszkeszmájli)

Curse, :)
lépegetéshez nagy :D nektek, de jó is az amikor elindul és nem kell többé hétrétgörnyedve fogni a kezét a járáshoz. (nálunk ezt kikövetelte :roll: )
és azt hiszem ez szintén neked: Ákos 9 hónaposan hagyta abba a szopit magától és én feltétlen szükségét éreztem a tápinak, kb öt félét próbáltunk ki,mire az az egy végre bejött. Aztán egy éves kora óta biotejecske megy reggel és este....
és ez is: :) mi is voltunk Gyalyatetőn. A szoba -ellentétben a páhokival - kényelmes és nagy volt (Ancsi javasolta!supermittudoménmi :) kádas) és gyerekszoba is van ahol lehet játszani. sem ez sem a welnes nem nagy szám de pár napra jó kis pihenés. Szép a játszótér és a park, azonkívül mi nem tudtunk sétálni. Kaja finom, van etetőszék is szóval összességében legalább egyszer jó elmenni oda. Ja! és nagyon hideg van az itthonihoz képest! :D Mi Áprilisban voltunk és reggel 1 fok volt, itthon 10 körül. Vigyetek meleg ruhát :)

Rylie, Ancsi :)
hogy van a pocak? :) :)

Deni, :)
a Holdas gyerekszájon jót mosolyogtam, és miket csinál már Bence?? :)

Ancsi, :)
ilyen sátrunk nekünk is van, de még sosem gondoltam arra, hogy aludni is lehetne benne hmmm...megfontolandó :)

Ríd, :)
babónak jobbulást++++
szerintem sincs jobb a puha babakezek ölelésénél :)

PGabi drukkkkkkkkk :D

Kép
akata

Fibi :) Boldog Szülinapot!

ó Gabi most látom, hogy még kicsit ráér a drukk :) nem baj, úgyis csúnya szeles nap vanma, biztos úgy döntött kivárja a jobb időt :)

Kép
akata

Nuk! Wow és wow amit írtál a carnio-ról :lol: . S ami a legjobban tetszik, hogy az „eredeti” verzióra nehéz most emlékezned :lol: :lol: :lol: ! Szuperül csinálod!!! Hajrá! Hajrá! :lol: :lol: :lol:

Curse! no hogy ezt nem tudtad sose sajnáld (legyintősmiley)!

Fibi! Innen is :lol: :lol: :lol: Bódogot

Gabi! Vicces fiú :lol: :lol: :lol: S már gyógyult az apuka?

Ríd! Tipegős puszizás :lol: :lol: :lol:

Lindi! Grétinek ++++++++

Zsini! Az én szavaim mögött semmi célzás nem volt!!! Bocsánat ha félreérthetően fogalmaztam :roll: .

Deni! Hajrá egygyerekszoba :lol: Nekem úúúúúúúúgy tetszik amiket olvasgattam erről. S emléxem amikor Votív Lilije Istivel aludt el (csöpögőssmiley)

Én még nem adtam mákot Anginak. Egyszer felkínáltam egy biomákos sütit, de nem érdekelte. De gőzöm sincs mikortól „lehet”

Akata! De neked kisférfid van :wink: ! Altató és Arany Laci nálunk is megy (volt hogy 30x kellett a „ninini”résztől elmondani :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

és képes voltam a wellnes-t egy l-el írni :oops: nem direkt ám :)

....és ennél előrébb a visszaolvasással nemigen jutottam, de remélem mindenki jól van és volt...
:)
Rólunk meg picit: Ákos nagyon élvezte a rengeteg gyerek társaságát. Nagyon érzem, hogy neki erre szüksége van, biztos gyerekenként változó de ilyenkor mi annyira de annyira el vagyunk felejtve. :) :( :) és rengeteget ügyesedett, tök egyedül mászik fel a csúszdás mászókára. Hihetetlen, hogy pár hónappal ezelőtt még járni sem tudott :) És a kertben is rengeteg időt töltünk már és a homokozót is beüzemeltük újra. és jöjjön már a tavasz mert kertészkedni akarok!!! :D :D :D

na Ldugulok

Kép
akata

Angi épp azt csinálja amiről az elmúlt héten ilyenidőtájt elfeledkezett :lol: 8)

Szrek! haladsz?
gödibarbi

Akata! csúszdásmászókára egyedül?! :shock: ejha! :lol: no látod Anginak az ilyenekhez még segítség kell :wink:
gödibarbi

sziasztok,
mi itthon: E belázasodott :cry: , nem volt értelme ott szenvedteteni, főként, h nappal még sosem volt láza!!!DE tagnap volt egy jó kis napunk,s ma még nagyot sétáltunk a Balcsi-parton.
Nem nagyon akar csillapodni a láz, de bízom benne,h nem tart neki sokáig :cry:

Gabinak sok drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
szelloke

Gabi,
Most olvasom: tedd el későbbre a sok drukkot :D :lol:
szelloke

Gabi :lol: sebaj, ez majd bekerül a családi legendáriumba :D megviccelt a fiatalúr benneteket :D

Lindi, Grétinek soksok +++++! gyógyuljon gyorsan. Francba ezzel a betegséggel, hagyja már békén ezt a kicsi lányt :evil:

Szellőke, ezek szerint lementetek, de hazajöttetek? gyógyulást Esztinek!!

Szia Kata :D :D kaphatunk egy fotós ápdétet is a nagyfiadról? :D

Deni, édesek a fiaid, olyan jó tesók!!!
nálunk a közös szoba nem működne még, Isti gyerkeszobája a játszószoba, Liliróza viszont napközben is 1-2x alszik, Isti mellett nem tudna. Viszont előfordul, hogy együtt alaszanak el délután, ha nagyritkán alszik Istók :? :)

votiv 8)
votiv

BOldog szülinapot Fibinek! :)

Kép
Kép
tinu

Fibi Bódóg 18.-at ;)

PGAbi: milyen izgalmak ez :lol:

Lindi, Szellő, Ríd és a többi kisbeteg: GYÓGYULJON!!!++++++++++++

Neet: ööö igaz, hogy szültem már én is egyet és majd nemsoká megint fogok, de egy szájsebészetes cucctól ezerszer jobban fosnék, mint a szüléstől :roll:
úgyhogy Curse++++ neked is!

Rylie
rylie

Fibi, isten éltessen! :D
Kép

votiv 8)
votiv

azért ennél lelkesebben :oops: :D

votiv 8)
votiv

Fibi: Boldog szülinapot.

Vica: milyen nagy már Máté, nagyon helyes a képen.

Lindi: Grétinek drukk, hogy ne legyen semmi komoly. Mennek a drukkok.

Mi köszönjük a sok sok ránk gondolást, sajnos jönni nem nagyon tudok. Ahogy Deni írta, hétfőn eljön a nagy nap. Nem is tudom, hogy várjam vagy ne, túl kell esni rajta.

Nuk: érdekes lehetett Orsinál, nekem is ott a helyem, mert semmi nem stimmel velem sem. Remélem megoldódnak a problémáid, én nagoyn drukkokol.

Curse: nincs bach elsősegélycsepped? az pont ilyen esetekben nagyon jó. Nekem sokat segített sokk ellen. Fanninak már adagolom, sőt magamnak is hétfőig.

Betegeskedőknek bulást... Mindenkire sokat gondolok, de sajna nincs időm és energym topicolni. De jól esik, hogy gondoltok ránk.

Kép
Kép
johanna1975

Boldog Szülinapot Fibi!

Hajrá Gabi, ne csináld a feszkót itt nekünk, hanem szüjjémáá! :lol:

Tegnap beszart a boilerünk és ma vettünk egy újat és zapa beszerelte és olyan ügyes és ma már fürdeni is fogunk! :lol: És ma elcsíptem egy akkorára dagadt egeret, h alig fért ki/be a csapdába/ból. Azaz jól sikerült a hízókúra. :roll: 8)

Eszter ma: "-Meddig tajt még a kízishelyzet?" (mi azt hívjuk krízishelyzetnek, ha valami tönkremegy, elfogy, elromlik, törik...)
neet
neet

Köszi Csajok a sok drukkot,próbálom elraktározni :lol: :lol: :lol:
Annyira erős jóslófájásaim voltak hajnaltól,hogy tutira vettem :roll: ,mint szerdán is :mrgreen: 8)
De M.Gabi"megnyugtatott",hogy volt neki egy többedszer szülő nője,aki 6x ment hiába és ezek után1 óra alatt megszült útban a H felé a kocsiban :shock: :lol:

Neet:
szülnék már :lol:
Viszont legalább teleírtatok egy oldalt :lol:

Lindi,Johi:
drukkolok a Csajaitoknak a gyors gyógyulásért+++++++++++++

petergabi

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Fibi! :)

Johi nektek meg millió drukk!!!!

Gabi, hú ez jó volt, az előbb ahogy olvastam az elmulasztott oldalakat, látom, hogy szülni mentél, már alig vártam, hogy mi lesz a következő oldalon... :D szóval izgultam rendesen :lol: de most már úgyis nemsokára kibújik!! úgyhogy izgulok tovább

Lindi

Szegény Gréti, már megint ez a pisi baci dolog...egyébként olyan sok kislánynál hallom, hogy ilyen bajok vannak...neki is drukk+++++++ meg milyen jók az anyai megérzések, ez olyan csodálatos dolog!

Curse
Erről az infraszaunáról én se tudok semmit, még nem próbáltam, mert én abszolút a gőzt imádom!! A sima szaunát nem annyira, mert nekem az túl meleg, ellenben a gőzben kisebb a hőfok, viszont sok a pára és nekem nagyon bejön, főleg télen. És nagyon szeretnék egy gőzkabint itthonra a mostani zuhanyzónk helyére, csak még píz kéne rá.

Tényleg nincs valakinek ilyen otthon, vagy valami tapasztalat, hogy jól működik-e egy ilyen otthoni változat? Mert eddig csak szállodai meg uszodai gőzhelységeket próbáltam, ilyen otthoni zuhanyfülkébe épített dolgot még nem.

Nuk

Ez a cranio nagyon szuper lehet, hogy így használ, nekem is el kéne menni.

Tényleg Votiv

Hogy van ez a lovaglásos dolog? Mármint pontosan hol és mikor szokták tartani? Mert Bendit is elvinném, biztos nagyon élvezné, nekünk is kikapcsolódás lenne és a férjem is lovagolt fiatalon, úgyhogy ő is támogatja. :) Na meg Bendi ha lovat lát a tv-ben (nálunk nem tiltott a tv) akkor fogja a plüss elefántot és a lábai közé teszi, mintha lovagolna... :lol:

ruz
ruzicsky

Fibi!!
Isten éltessen!!!

Mostmár Votivval karöltve fejpénzt kérünk Orsitól, meg majd Kornéléktól a lovaglás miatt (bár ez csak Votiv érdeme) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi is fogunk lovagolni elvileg tavasztól!!!!!!!!!!!

Most robogok tovább sütni, holnap a dédihez megyünk ebédelni és a sütiket átvállaltam! Kókuszkockát és gyümitortát csinálok!

Réka ma gulyáslevest ebédelt a papval, nagyon ízlett neki.
Délután meg elejtettem a kisült piskótát a konyhában tálcástúl,a nagy robajtól megijedt, elkezdett sírni, de amikor lehajoltam, úg kacagott, mint eddig soha! Készült róla felvétel, majd felnyomom a blogra!
Én meg belenyúltam a fiókban az uborkaszeletelő pengéjébe... Jó kis vérfürdő volt... :roll: :roll: :roll:

nukada

FIBINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!
zsancikant

FIBINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D

Kép

Köszi Mindenkinek az infraszaunás válaszokat :) akkor azt hiszem, kipróbálom, már csak a méregtelenítés végett is. Rám fér!

Ríd,
Most már aztán tényleg mehetne tőletek ez a fránya kór :evil: ++++++++++++++!!!
És milyen édes lehetett Borid, ahogy megszeretgetett :D Komolyan mondom, ezek a legszebb pillanatok az ember életében :D :D

Zsini,
Azért bosszant ez a bölcsességfog dolog, mert h nem azzal a fogammal van a baj, hanem túlságosan szorosan nőtt ki a rágófogam mellett, ami emiatt el kezdett szuvasodni :( Sajnos a doki pedig nem fér hozzá a szuvasodáshoz csak úgy, ha kivetettem a bölcsességfogat :roll:
Egyébként lehet kérni altatást is, nagyon gondolkozom rajta, főleg azok után, h írtad a kampó dolgot :shock: Ez egy picit megrémisztett :shock: hova kellett a kampó?

Mindenesetre Mindenkinek köszi a +-kat és az őszinte válaszokat szájsebészet ügyben. Szerintem ennél jobban már nem tudok rinyálni :lol: de az a lényeg, h túl lehet élni.

Neet,
Teljesen igazad van, sajnos az ember elfelejti megkérdezni, h segíthet-e és ez szinte minden helyzetre igaz. Nekem egyik ismerősöm járt úgy, h megcsúszott a lépcsőn a villamos megállóhoz menet és senki sem segített neki :roll: Még kész szerencse, h akkor már volt mobil és tudott telefonon keresztül segítséget kérni. Eltört a lába és nem tudott ráállni :(
Kízishelyzet :lol: miket tud a csajod :lol:

Tinu,
Nekem is pont most jutott eszembe, h vajon Adél ehet-e már mákot, mert máktortát akarok csinálni holnap :)

Gabi,
Tökre felcsigázodtam :D aztán közbe olvasom tovább, h téves riasztás :D Sebaj, attól még mennek a drukkok!!! :wink:

Nuk,
Ez a cranión nagyon szuper lehet és tök jó, h már most ennyit segített :D
Ügyes csajodnak pedig sok-sok puszi!!! :D

Deni,
Együttalvás wow és wow!!! :D

Ööö és ha nem felejtem el, teszek fel képet a sérómról, bár sajnos nem vagyok vele megelégedve :roll: túlságosan beleéltem magam, aztán egyszer csak kopp :lol:

Kata,
Köszi az infokat, nagyon hasznosak voltak :) Képet plíz az ügyes pasidról!! :wink: Mit szólnál egy campis játszóházas bulájhoz? :wink:
Erről jut eszembe, hamar túl lettetek a bárányhimlőn? :?

Szellőke,
Akkor ezek szerint rövidre sikerült a kiruccanás :( Bulást Eszterednek!!!

Votiv,
Ez a béka haláli :lol:

Johi,
Sajna nincs ilyen cseppem :( Lehet, h be kéne szereznem :?

Kép Kép
curse

Szelloke! E-nek +++++++ ( s nekem sem tiszta hogy most épp hol vagytok :oops: )

Johi! Fanninak már úgyis küldtem :wink: , most neked is egy adag ++++++++++++

Votív! Én ahittem Isti déli alvásai beálltak...

Zsan! Még mindig nagyon ügyin színezel :lol: :wink: :lol:
gödibarbi

A 15 hós oltásnak meddig lehetnek mellékhatásai? :? Ez most már a 3. kakis éjszaka és nem úgy néz, mint ami el akarna múlni :( Most már a levegővétel is nehézkesebb, remélem hörghurut már csak nem lesz :roll:
Votiv,
Ilyenkor is kell adni a kivezetőszert? :? (tudatlancurse :oops: )

Kép Kép
curse

Curse! először is +++++++++++++
Kivezetőt ált. oltás előtt egy nappal, oltásnap, s oltás utáni nap szoktak adni. Ettől függetlenül azt hiszem Dr.Votívot idézem ha azt írom: sosincs késő kivezetni :wink:
gödibarbi

Curse,
Ákos végülis megúszta a bárányhimlőt, a babarátnője volt csak :) szerencsére ő nem kapta L.
Szerintem a 15 hós után (sem) szabad több mint 1 napnál tovább tartson a bágyadság. Talán már bújkált Adélban valami amikor kapta.?
Campis tali okés, nekem csak a szerda jó vagy a 7vége :) privizzünk.

Johi,
Fanni még nincs túl rajta? most látom. szegényke :( ++++++

itt az én kis bódhiszattvám a fürcsibe menet :)
Kép

meg a Bobó országban
Kép

jó éjt :)

Kép
akata

ÁÁÁ, elkéstem, bocs :oops: (B folyton fölébred).
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT FIBI-így utólag :oops:

És Gabi, sebaj, hisz tudod, repülő fenn :? , gyerek benn még nem maradt! :) Drukkok készenlétben, főpróba megvolt. :wink:

Kata, Ákos nagyon jóképű fiatalúr! :)

Deni gyerekszobábaköltözés :) mekkora lépés! :)

Szellőke, bulást Esztinek!

ÉS Adélnak is bulást!

Most már más nem jut az eszembe, totálisan zombi vagyok...
De m ár B is kicsit jobban van, ma nem volt láza, és este evett pár falat főtt rizst, meg egy darab kenyeret is (nemtom, jó-e ilyenkor, de kérte és én annyira örültem, h eszik). 2 napig anyatejet evett csak, és szép sárga újszülöttkakit produkált 13,5 hósan! :)
(De legalább vmit evett, és nem mindig jött ki belőle. És bocs, ez kicsit gusztustalan lesz: az anyatejes kaki, meg hányás és "rendes" között az a nagy különbség,h az előbbi feleanniyra sem undorító...) Ma nekem sem volt étvágyam, néga enyhe hányinger is kerülgetett, remélem részemről ennyi, és közeledünk a végéhez...

Jóéjt mindenkinek!
rídonli#

Szép napot mindenkinek! :D

Fíbsz,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D :D :D

Beteg gyerekecskék gyógyuljanak!!!! :D

Kata,
szia :D milyen nagy ez a fiú! :D

milyen jókat írtok erről a cranióról (tök jó, Nuk, hogy ilyen sokat tudott neked segíteni), nagyon szemezek vele én is :D
én Hellingerre mehettem tegnap, annyira örültem neki és jó is volt nagyon :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi!
Isten éltessen sokáig!

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: