MOSÁS, KAJAFOLT:
én mindig Arielt használok, nem kímélem a baba bőrét, az első perctől kezdve terhelem a vegyszerekkel

, és nagyjából minden folt kijön még a trágya is

. a mosópor Ariel nekem jobban tisztít, mint a folyékony, de ráadásul lustaságból folyékonyt használok.
mikor kicsi voltam, anyu mindig mérges volt, ha a konyharuhába töröltük a kezünket. én a fentiek okán nem izgatom magam, még a pörköltes képét is néha beletörlöm (habár azt inkább vizes ronggyal), azt' majd az Ariel elintézi. úgy vagyok ezzel a mosószerrel, hogy oké, hogy a legdrágább, de nekem megéri, mert néha veszek mást, és azzal nem igazán vagyok megelégedve. csak úgy a mosogatógép tabletták terén. a sima Calgonitot veszem (nem akárhány az akárhányban), és teszek hozzá öblítőt, sót. van itthon más márkájú mosogatógépes por és tabletta is, csak hogy koszosan hagyja az edényeket. férjem szerint azok vizes pohár mosogatására valók
Nuk,
ez a történet....

. én ilyet nem akarok, és ha ilyen lesz, megmondom, hogy tünci kifelé, vagy nem szülök!
különben mikor Lencsét szültem, Vera akart adni beöntést, de a doki szólt, hogy hagyjon már békén. erre erősködött, hogy akkor borotválás. doki mondta neki, hogy nézzen már meg, tök le vagyok borotválva. erre Vera úgy látta, hogy nem árt egy kis fazonigazítás és szárazon elkezdte húzgálni a borotvát. brrrrrrrrrrrrr. de ez akkor nem annyira érdekelt amúgy.
Zuzi,
nálunk jön játszókeresztmama ma, úgyhogy nem megyünk a Bikásra. de majd 1x biztos, mert olyan jót meséltél róla. (pl. hogy ott a piac

) de inkább apával vitetem a seggem, mert tegnap is nagyon fájt már a derekam, mikor hazaértem.
a videot majd megnézzük, vagy átjátszom neked, vagy ilyesmi. de nem olyan feltűnően mutatják, szóval ne féljél!
Zuzi,
azért kell a Pampörsös doboz, mert perverz vagyok, és nekem ez a jó

. van itthon babyloveos, de nem oké. megmondom mé: van, hogy egyszerre több kendőt húzok ki belőle, ilyenkor beteszem a tetejébe, lezárom. a Baby Love-osnál ez nem műxik, mert nem fér el. és a mechanikája se tökéletes.
Gabika,
ne féljél, max. csak 4 évente kell tortát venned

DDDDDDDD.
drukkolok, hogy taknyozódás után szüljél csak.
Neet,
nem veszek neki kiserkélyt, hanem majd egy nagy tanyát, aztán csak termeljen rajta. elhatároztam, hogy ki kéne már vinni a fater tanyájára is, mert felnő úgy, hogy nem is látja. pedig fater egyre és egyre újabb földdarabokat vesz hozzá (hogy minek???), tele van érdekes fával, mindennel. na megy egy kúttal, amitől féltem L-t.
Votiv,
én azt figyeltem meg, hogy így, hogy Ikeja dobozban és "konténerben" tartom a játékokat, néha van, hogy hetekig, hónapokig elő se kerül egy-egy, s mikor előkerül, akkor meg nagyon örül neki. volt olyan játék, amit összecsomagoltam és felvittük anyósomhoz, mert ott legalább hetente megbecsüli, mikor megyünk. valójában nem kell a gyerkőknek túl sok játék, hanem inkább sok veszélyes lakberendezési tárgy, meg konyhai eszköz, ezekkel elvannak
Ríd,

++++++++++++++++++++++