A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gabi, Manóka is szökővében született, feb. 29-én! szerintem ez nagyon különleges dolog, ne parázz ezen :D
meggyógyult már a család?

Ancsi, én nem vagyok tévéellenes, szerintem attól még nyugodtan lehet jó fantáziája egy gyerkőcnek :) Lencse az élő példa!
Viszont a sok játék miatt engem is szid az uram, szerinte csak 1-2 kellene, a többit vigyük le a pincébe, mert "a gyerek beleőrül ebbe a rengeteg játékba, és egyikkel se játszik rendesen..." :?

Nuk, nem tudom, hány évbe tellhet ezeket a dolgokat elfelejteni, de szívből remélem, egyszer talán majd kevésbé lesz fájdalmas ez az emlék. Végülis akárhogy is történt, így született meg a drága pici lányod, ez a csodálatos kis emberke, és hála az égnek jól van, és rengeteg örömötök van/lesz még benne :) :) :)

votiv 8)
votiv

csak gyors bekukk:

Gabi:hajráá, előbb kezdesz, előbb végzel ;-) Ja, és egyébként meg a szökőévben a szökőnap az érdekes: febr.24. Ez a +1nap.Az öcsém febr.25-i :-) És ő is túlélte ;-)

Ikati,
Nekem BArdóczyról vannak infóim,ha mellette döntesz.

POCAK,
továbbra is Te vagy az én emberem,köszi a táblát ;-)

Vot,
talán eljutunk Siófokra a 7végén, ötlet v hasznos tanács a "Hoteletek"-ben való ottartózkodáshoz???
És többiek, még nem voltunk hotelezni E születése óta, kérdés,h mi nem evidens a csomagoláskor és mégis fontos lehet???

Kép
Kép
szelloke

Sziasztok!
Hát nemsemmi napunk volt ma, de már nem akarok többet panaszkodni. Délelőtt már úgy tűnt,h tök jól van, aztán hasmars, estefelé már egy korty sodioraltól is hányt. Szegény, amikor elkezdett hányni, azt se tudta hova rohanjon, ezért föl-alá rohangált, és így összehányta a fél lakást... Én egy percig döbbenten néztem szegényt, aztán elkaptam, és mondtam neki,h álljon már meg. Így utólag kissé tragikomikus jelenet lehetett. Végül egy daedalonetta kúpot adtam neki, mert kijött minden, smecta, sodioral (mást nem is nagyon evett). Este már egész jól volt, pár szem kölesgolyó is megmaradt benne. A smcta meg jól elfogyott, kissé bajban voltam, hogy hogy menjek le a patikába egy hányó gyerekkel+a kicsivel, de zárás előtt nem sokkal betoppant a tesóm, így le tudtam őt küldeni.
ÉS kb negyed 8 óta mind2en AZT csinálják.

Pardon, ezt gondolni se lett volna szabad, B ébred...
Pedig még akartam 1-2 dolgot.
rídonli#

Na, mtalán mégsem, most csönd van...

Zuzi, ilyen lefekvéskor erősödő köhögésre ajánlották nekünk a Drosera c9/12-est, 2-3x5golyó/nap. MIre a patikában meghozták, Pnek elmúlt a köhögése, tehát nem próbáltuk ki.
Bikás jó lenne, de ilyen állapotban... :( :( :(
Kanalazást MUSZÁJ hagynom, mert különben nem eszik semmit. Asszem, így azt hiszi,h ő eszik, és ez annyira lefoglalja,h gondolkodáa nélkül bekapja amit adok a szájába. Egyébként tök ügyes, bemártja a kanalat, aztán beveszi a szájába, csak soxor lecsöppen, és azt szétkeni, belekönyököl, stb...

Gabi, 13,5 hónapja nem csak a nyakam volt beállva, hanem jó náthás is voltam, de egyik sem tűnt fel szülés közben! :)
Utána viszont nagyon sz@r volt a gyágyon a meleg száraz levegő, sokat köhögtem, a többi kismama meg távolította tőlem a babáját...

Na,mégis, nyöszörgést hallok. Jóéjt!
rídonli#

Ríd,
übersok + Nektek...!!!Miasz@rt szedtetek össze?Ez valami menő vírus most???
szelloke

Hasonlóan sz@r napjainkat éljük, most nem is írok mást, mint hogy minden betegeskedő babócnak naggggyon sok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ hegyek!!!!!!! :roll:

No és szüleiknek!!!!!!

Jó éjszakát! (alvósat!!)

üdv.
melody :wink:
melody11

Szellőke, bármit is hagytok itthon, 5 percre van a siófoki teszkó, éjjel-nappal nyitva :D
ezt a címet/tel.számot érdemes feljegyezni még: http://www.amigopizzeria.hu/bemu.html
Elképesztően jó kajákat rendeltünk tőlük házhoz (a szállodába).
A medencés partyhoz a gyerkőcöknek úszópelus, esetleg pár vízijáték, papucs. Fürdőköpenyt, törülközőt bőven adnak, hajszárító is van a fürdőszobában. Gyerekágyat is lehet kérni, többet is! úgyhogy még utazóágy sem kell.
A cumi/bébiétel-melegítést kicsit nehezebb megoldani, mi vittünk egy forralót (ez a kv és teafőzéshez is kellett), amit beüzemeltem a fürdőben, aztán a cumit beleállítottam a csapba, és egy kis forró vízben hagytam állni pár percig.
Talán érdemes pár nejlonzacsit vinni, pelenka-ártalmatlanításhoz, nekük ezzel mindig meggyűlt a bajunk :lol:
Remélem összejön a pihenésetek!! :D

Ríd, Melody, soksok++++! ez is lehet egyfajta (influenza)vírus, ki lehet próbálni rá a Vincetoxikumot!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Neet!
Most, hogy rákérdeztél az elefántlábú babára, eszembe jutott, hogy nem is annyira fantázia, mint inkább egy kép a gyerekkorból. Volt egy babája az osztálytársamnak (eneszkás, nézni is csak a kiválasztottaknak volt szabad, én nem voltam az, így csak lopva, és csak fél szemmel), nagyon irigyeltem tőle. A kék szemei a fél arcát beterítették, és igazi haja volt, pedig alig volt a baba 5-6 cm! Az én akkori, hasonló méretű gumibabáimnak a hajuk is gumiból volt, és hamar lekopott róluk a festék, és a bodegában lehetett őket kapni, nem az NSZK-ban. Jó lenne tudni, hogy a Hello Kitty-hez miért társítottam ezt a gyerekkori képet? Mik jönnek itt elő a mélyből?!

Az ollót parkolópályára tettem. Ma is kérte, de egy kis mesével eltereltem róla a gondolatait. Meg szoktam beszélni a gyerekkel, ha hibázom valamiben vele kapcsolatban, ebből nem csinálok preztízskérdést, de ezt rögtön akkor kellett volna, amikor a dolog történt. Akkor látta a faricskálás következményeit, a további tiltást gond nélkül elfogadta volna. Én azonban akkor a kárfelméréssel, kárelhárítással voltam elfoglalva. Persze utólag is elmondhatom neki, hogy: Hibáztam kisfiam, mert nem figyeltem rád eléggé, pedig az olló az egyik legveszélyesebb eszköz, amivel te össze-vissza faricskáltál. Erre viszont azt mondaná nemes egyszerűséggel, és a háromévesek lényeglátásával, hogy: Akkoj figyelj jám jobban! Majd részéről elintézettnek tekintve a dolgot, kérné az ollót! Túlbonyolítom? Lehet. Azt hiszem, veszek neki egy háromévesekre kifejlesztett, EU szabvány ollót, és majd a kicsi alvásához igazítom a faricskálást.

Zuzmo!
De. Üdv a klubban!

Köszönöm a véleményeket olló, és szobatisztaság kérdésében is!

Lehet, hogy mi is átvesszük a stafétát; kezd szortyogni a nagyobbik. Gyógyuljanak a babák!

Jó éjt!
zsini
zsini

Sziasztok!
Akkor senki nem tart velünk??? :( Délután is oké.

mennyi beteg babó, gyors gyógyulást mindenkinek!

Gabi!
++++++++++++++++++++++++++++
Szökőév: MAnóka is február 29-én született :lol: , tök fiatal 8) Ja, látom, ezt már írták! :)

Ríd!
Tegnap végül eljutottunk doki nénihez, Ipecacuanat és calcium sulfuricat írt föl. És tök érdekes, mert a torka, tüdeje, füle rendben van :? Hányás :cry: :shock:
Amúgy Pannsu is állandóan küzd a kanálért, így mindig kell neki adnom egy kanalat, és egy üres tányért, sokszor beválik, de mindig bepróbálkozik, hogy szétkenje a kaját :twisted: :lol:

NA, és akkor még egyszer: SENKI NEM TUD JÖNNI????? eSETLEG HOLNAP???? :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

MOSÁS, KAJAFOLT:
én mindig Arielt használok, nem kímélem a baba bőrét, az első perctől kezdve terhelem a vegyszerekkel :), és nagyjából minden folt kijön még a trágya is :). a mosópor Ariel nekem jobban tisztít, mint a folyékony, de ráadásul lustaságból folyékonyt használok.

mikor kicsi voltam, anyu mindig mérges volt, ha a konyharuhába töröltük a kezünket. én a fentiek okán nem izgatom magam, még a pörköltes képét is néha beletörlöm (habár azt inkább vizes ronggyal), azt' majd az Ariel elintézi. úgy vagyok ezzel a mosószerrel, hogy oké, hogy a legdrágább, de nekem megéri, mert néha veszek mást, és azzal nem igazán vagyok megelégedve. csak úgy a mosogatógép tabletták terén. a sima Calgonitot veszem (nem akárhány az akárhányban), és teszek hozzá öblítőt, sót. van itthon más márkájú mosogatógépes por és tabletta is, csak hogy koszosan hagyja az edényeket. férjem szerint azok vizes pohár mosogatására valók :)

Nuk,
ez a történet.... :shock: . én ilyet nem akarok, és ha ilyen lesz, megmondom, hogy tünci kifelé, vagy nem szülök! :)
különben mikor Lencsét szültem, Vera akart adni beöntést, de a doki szólt, hogy hagyjon már békén. erre erősködött, hogy akkor borotválás. doki mondta neki, hogy nézzen már meg, tök le vagyok borotválva. erre Vera úgy látta, hogy nem árt egy kis fazonigazítás és szárazon elkezdte húzgálni a borotvát. brrrrrrrrrrrrr. de ez akkor nem annyira érdekelt amúgy.

Zuzi,
nálunk jön játszókeresztmama ma, úgyhogy nem megyünk a Bikásra. de majd 1x biztos, mert olyan jót meséltél róla. (pl. hogy ott a piac :D) de inkább apával vitetem a seggem, mert tegnap is nagyon fájt már a derekam, mikor hazaértem. :(
a videot majd megnézzük, vagy átjátszom neked, vagy ilyesmi. de nem olyan feltűnően mutatják, szóval ne féljél!

Zuzi,
azért kell a Pampörsös doboz, mert perverz vagyok, és nekem ez a jó :). van itthon babyloveos, de nem oké. megmondom mé: van, hogy egyszerre több kendőt húzok ki belőle, ilyenkor beteszem a tetejébe, lezárom. a Baby Love-osnál ez nem műxik, mert nem fér el. és a mechanikája se tökéletes. :(

Gabika,
ne féljél, max. csak 4 évente kell tortát venned :DDDDDDDDD.
drukkolok, hogy taknyozódás után szüljél csak.

Neet,
nem veszek neki kiserkélyt, hanem majd egy nagy tanyát, aztán csak termeljen rajta. elhatároztam, hogy ki kéne már vinni a fater tanyájára is, mert felnő úgy, hogy nem is látja. pedig fater egyre és egyre újabb földdarabokat vesz hozzá (hogy minek???), tele van érdekes fával, mindennel. na megy egy kúttal, amitől féltem L-t.

Votiv,
én azt figyeltem meg, hogy így, hogy Ikeja dobozban és "konténerben" tartom a játékokat, néha van, hogy hetekig, hónapokig elő se kerül egy-egy, s mikor előkerül, akkor meg nagyon örül neki. volt olyan játék, amit összecsomagoltam és felvittük anyósomhoz, mert ott legalább hetente megbecsüli, mikor megyünk. valójában nem kell a gyerkőknek túl sok játék, hanem inkább sok veszélyes lakberendezési tárgy, meg konyhai eszköz, ezekkel elvannak :D

Ríd,
:( ++++++++++++++++++++++

ancsipancsi

Jóreg!
Hát itt nem sokkal jobb a helyzet... Reggel már volt f&h is. :( De legalább nincs túl rosszul.
Folyton kezet mosok, fertőtlenítős szappannal, meg próbálok vigyázni HÁTHA B megússza. Erre B beront a szobába, egyenesen P poharához, és bekapja a szívószálat... Mi a francnak erölködök?!

Zuzi,mi, (ill.én) úgy mennénk! Már nagyon vacak itthon ülni folyton. B is állandóa nki akar nézi az ablakon. Ugye, most,h jön a tavasz majd m áskor is mentek, és akkor becsatlakozhatunk?
A Drosera mellett/helyett nekünk is az Ipeca.-t ajánlották! Csak ott volt még vmi, hogy hajnalban erősebb a köhögés. De Pnek már nem kell. Én bevettem este és baromira köhögtem, meg fájt a nyelőcsövem, gondolom, ez a primer rosszabbodás volt, mert a 2.adag óta vmivel jobb.

Hehe, kedden a nőgyógyomnál kissé irígykedtem a pocakosokra, meg a doki is kérdezte,.h jön-e a 3., és kicsit sajanáltam,h nemmel kellett válaszolni, de most nem bánom.

Zsini, még akartam írni,h sztem nem gáz a bilire emlékeztetés, ha nem túl erőszakos. Az oviban is rendszeresen mennek wcre(udvarra menés előtt, ebéd előtt, stb.), mert még a zovisok is el tudnak felejtkezni róla, ha pl. elmélyülten játszanak.

Nuk, bakker, ez nagyon gáz, amit a sotéról írtál! Nincs egy külön helység a babák ellátására? Sztem ez sérti az emberi jogokat! Simán leáll egy szülés, ha így belezavarnak! És nem hizem,h akkora pénz lenne ezt megoldani. Van olyan fontos, mint,h legyen széf! (Ahol én szültem, ott sok kis szülőszoba van, és a közös folyosójukon látják el a babákat. Meg van egy külön vizsgáló, ezt el lehet függönyözni, meg persze műtő.

Megyek, mert vmin összevesztek a csajaim.
rídonli#

Szétcsaptam közöttük. :)
Ancsi, nem jutottam el a dm-be megnézni a dobozt. Ma megyek, ha Anyukám ideér. Ha van megveszem, vkinek jó lesz. Egyébként a Huggies-os is nagyon jó ám! (Nagy, fehér, micimackós.)
rídonli#

Ancsi, nem jutottam el a dm-be megnézni a dobozt. Ma megyek, ha Anyukám ideér. Ha van, megveszem, vkinek jó lesz. Egyébként a Huggies-os is nagyon jó ám! (Nagy, fehér, micimackós.)
rídonli#

Ancsi, nem jutottam el a dm-be megnézni a dobozt. Ma megyek, ha Anyukám ideér. Ha van, megveszem, vkinek jó lesz. Egyébként a Huggies-os is nagyon jó ám! (Nagy, fehér, micimackós.)
rídonli#

Hát ez meg miért ment el 3x? :? :shock:
rídonli#

[quote="rídonli#"]H írta:rídonli#át ez meg miért ment el 3x? :? :shock:

mert nagyon fontos üzenet volt! :lol:
ancsipancsi

MIELŐTT ELFELEJTENÉM:

DOKINÉNINK TANFOLYÁST TART SZOMBATONKÉNT BUDAÖRSÖN, FŐKÉNT A TAKNYOLÓDÓS, KÖHÖGŐS, HÁNYÓS HASMENÉSES BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRŐL. ÁR: 650 FT EGY ALKALOM.
zuzmo1

woww, Zuzi, részleteket is kérünk, ha tudsz! Mikor, hol?
én dolgzom vadul most már minden nap a héten, nincs kimenőm :( de jövő héten mehetünk! állítólag 15 fok lesz :wink:

votiv 8)
votiv

Ríd: jaj szegény gyerkök és szegény te :( Gyors gyógyulást!!!
És remélme a mi szigetországunkba nem jön ez a baci!!! :oops:
+++++++++++++++

Melody: nektek is +++++++++++++++

Ríd, Ruz s többiek: mosás: hm akkor én ott rontom el, hogy a tökömse öltözteti át naponta 28x :? ezért van ideje a maszatnak jól beszívódni a szálak közé ahová csak max Pécsi Ildikó és menye jut be :lol: DE ma reggel szépen felöltöztettem,erre megtalálta az asztalon a maradék tegnapi kubukát amit úgy bírt meginni, hogy a fele a ruháján landolt :x én idegrohamot kaptam, lerángattam róla a gúnyát és szépen kimostam vanish szappannal és kérem ki is jött! Szóval valóban az a lényeg, hogy izibe mindent azonnal, de ez olyan fááárasssztóóóóó :(

Zuz: próbáld meg Pannus fejét egy kicsit felemelni, hogy lefelé tudjon haladni a trutty a torkába! Pl párna vagy ilyesmi a feje alá.
++++ nektek is!

Nuk: apám :shock: :shock: ez nagyon durván hangzik amit írtál????????????????!!!!!!!!!!!
egyik volt tanárnénim mesélte, hogy ő is a Sotén vagy a Klinikákon szült ami ugye gyakszi kórház és szépen vajúdott amikor kb az 5.medikus jött be hozzá tapizni gyakorolni akkor elkezdett üvölteni mint állat, hogy "mostmár mindenki takarodjon a p.csábaaaa én szülök itt bammeg"!! Ez azért "vicces" mert egy 20 kg vasággyal a nő és bazi halkszavú meg tök jó fej és valahogy idegen tőle az ilyen viselkedés, de hát van ami kihozza mindenkiből az állatot ugye :o :)

PGabi: +++++ jobbulást és nyugi minden rendben lesz!! és a szökőév meg külön érdekessé teszi a dolgot, 4 évente lehet megapartit tartani!!! ;) ez legyen a legkevesebb!

Zsanci: a mega perverz :lol:

Neet: a menzai sárgaborsi nekem jobban ízlik mint a sajátom :oops: de amúgy nem egy nagy cucc: este beáztatod a sárgaborsit aztán másnap leöntöd róla ez esti vizet és új vizbe felrakod főni, kb 30 perc alatt puha még annyi se kell neki, berántod és kész. 30 perc alatt kész az ebéd! Ha nagyon menzásat akarsz akkor botmixerrel pépesíted. Ennyi!
És én tegnap pl tejszínes brokkolis tésztát csináltam és nagyon fini lett (a zabtejszín ellenére is :o ) és ez is gyorsba kész volt 45 perc alatt és a ded nem bírta leválogatni a zöld izéket a tésztáról. he-he-he
Ma pedig egy új recit próbálok ki: almás sertésvagdalt. Majd beszámolok milyen volt. De hogy 7végére mit csináljak :roll: passz..

Szellő: jó pihenést és szép időt nektek!!!

Ancsi: belémraktad a vezérhangyát mert tegnap óta azon agyalog, hogy hogyan tudnék Siccet fabrikálni a dednek, mert nálunk meg Sicc a menő :)

Akata és Leni és a többiek merre vannak???

Rylie
rylie

Votiv!-
Helyszín: Budaörsi Közösségi Ház, lakótelep, Lévai utca
Februá-r 16-án volt az első, a téma: ált. tudnivalók, a homeopátia története.
23-án és márc. 1-én: lázas, hurutos megbetegedések
márc. 8. : komplex szrerek, Schüssler-sók, előadó: Soltészné Becsei Eszter
márc 29: allergia, ekcéma, bőrbetegségek
április 5.: sérülések kezelése
április 12.: hányás, hasmenés
április 19.: egyéb gyakori gyermekbetegségek, járványok

A bérlet forint, ha alkalmanként fizet valaki, akkor 650 forint

info, jelentkezés:
mesteru@freestart.hu
tel.: Balogh Anna 20/ 399-22-42

az orvosi előadás után kötetlen beszélgetés a résztvevők kérdései alapján.

tehát szombatonként 9-10,30-ig
zuzmo1

Neet, Rylie,
én másképp csinálom a s.borsó főzit. van, hogy nincs idő beáztatni, akkor annyi, hogy legalább dupla annyi ideig kell főzni, de uo. jó lesz.
a lénegy, hogy felrakom a beáztatott borsót, sóval és fokhagymával! mivel lusta vagyok törni fokhagymát, sokszor csak fokhagyma port teszek bele, de ettől nagyon jó íze lesz. aztán ott kéne strázsálni, de mindig elmék a tűzhely mellől és kifut. baromira kell figyelni. aztán a beáztatott borsó előszeretettel szétfő, nem kell mixelni, de szerintem a másikat se. és mikor már megfőtt és jó az íze, akkor kikeverek egy kis lisztet vízzel egy tálkában, s azzal behabarom. szóval nálam nyista rántás, meg zsír bele. a menzán is lehet, hogy így csinálják! :)

Rylie,
Sicc már kicsit macerásabb, mert nem ilyen egyszerű feje van, mint a HK-nek. de nem megoldhatatlan. papíron meg kell tervezned, összeállítani, és ha jó, akkor annak mentén kivágni. én nem csinálnék külön orrot neki (mármint külön darab anyagból), hanem hímezném a vonalakat. a füle meg lehetne filc, de akár ugyanaz az anyag is, csak meghajlítva kell rávarrni a fejre. és persze a fejre kell egy fekete rátét, ahogy a színe adja.
szerintem az én második HK-m elég Sicces lett, csak más színekkel kell variálni, meg száj, meg stb. de a fejformája olyasmi.
ancsipancsi

légyszi végezzétek el a tanfolyást és utána majd ha lesz kérdésem, válaszoljatok naívan ;-)
ancsipancsi

szóval a bérlet 4500 forint :oops: , de ez már úgysem aktuális
zuzmo1

Ancsi: húú miből van ez a "válaszoljatok naívan"????? Nem jut eszembe... :? tutti vmi film!!
Sicc szabimintája fejben már kész ;) csakhát nekem nagyon sok minden fejben van csak meg és produktum az soha nem lett/lesz belőle :roll:

és olyan örömhírt kaptam, hogy ezt musz. veletek is megosztani!
Az egyik volt kollegámék már akkor nagyon akartak babót amikor nálunk Kamilla összejött. Azóta vártak és görcsöltek és vártak, tavaly bekerültek a lombikprogramba, ám az első beültetés nem sikerült nekik :( Erre most kiderül, hogy a lányzó majdnem egyidős pocakos velem és teljesen természetesen fogant meg nekik!!! Annyira örülök nekik és olyan boldogok!!! :lol:

El írni
R
rylie

Zuzi:
Most csak gyorsan: AZ a drnéni tartja, TI???
Én mennék!!!!!!
Te jársz?
Nem jön még valaki????

nukada

Ríd :) P-nek sok +++++++++++++, most már igazán gyógyuljatok!!!

Nuk :) "háborítatlan szülés" :shock: :roll: ez nagyon gáz :( Borotválni engem is hab nélkül 2x is, de mondták hogy ez lesz, ne lepődjek meg :lol:

Gabi :) Bulást +++++++++++++++++

Melody :) Nektek is bulást+++++++++++++

Zuzi :) Pannusnak is sok ++++++++++++++++++, buljon a pici lány!!! Bikásra nem tudunk eljutni holnap, anyósom jön... Ez a tanfolyás engem is nagyon érdekel!! Köszi az infót, asszem megpróbálunk eljutni. Ezekszerint külön jelentkezni kell?

Votiv :) Hajrá pránás élményfeldolgozás! és ez nem csak fizikai gyógyítás, hanem lelki is?

Szrek, Barbi :) Buliról van kép?

Ancsi :) Lencsi és tesó-HK sztem szuper, hogy így kijátszhatja magából a dolgokat! És nyugi, minden rendben lesz!!

Szellőke :) Avatarod éédes! :D :D Egymást szerető csemeték szintén :wink: :D :D Jó hétvégézést Nektek! Mikor mentek?

Rylie :) Cukor eredményhez gratula!! :D :D Foltnál tényleg legjobb a mielőbbi tisztítás, de bevallom én csak este szoktam egyszerre a cuccokat, én sem öltöztetem áll. át őket :oops: Az epeszappan így is tökre beválik (de ahogy írtam, előtte a vanish-t használtuk és az is működött), sőt az is jó, ha a mosás előtt bedörzsölöd a foltot a szappannal. Ja és vannak még libák :wink: :lol:

Zsini :) Új frizkóhoz gratula a fiadnak! :D A nagyfiam is szokott néha vagdosni, de csakis felügyelet mellett engedem neki és elfogadta ezt a szabályt. (A kistesó miatt eleve el van téve több játéka is, amit csak akkor veszünk elő, ha "biztonságos" a terep, szóval megszokta) :wink:

Fibi :) Merre vagy??

És Leni is tényleg régen írt már... :roll:

Kép
Kép
denizsa

Vot,
köszi a nylon zacsi jóóó ötlet, egy csomag mínusz: kiveszem a törcsiket, f.köpenyeket ;-)
Holnap indulunk (ha Zapa is hazaér,akkor ebéd után..), remélem szép idő lesz és hogy nekem is lesz egy pár nyugis pillanatom, de igyekszem nem álltatni magamat :mrgreen:

Nuk,
mikor E-t szültem BZS percenként megkérdezte,h ez+az bejöhet-e megnézni,h hogy szülök, még végül egy kis gyakornok lányt is láttam a tátongó mélységet lesni, és olyan mókás volt,mert annyira el volt ámulva és annyira átérezte a szenvedéseimet,h a szája a keze előtt volt és csak lesett elkerekedett szemekkel :lol: .Meg talán BB vagy BP is bent volt, ő meg néha mutogatta a hüvelykujját,h hajrá,jó vagyok, mikor ki-kipillantottam az engem körülvevőkre azokban a pillanatokban,mikor épp magamnál voltam ;-) Végül nem tom hányan voltak bent, de annnyira nem érdekelt, aki bejött sejthette,h nem egy manökken-bemutatóra jön.Nekik tanulságos volt, nekem meg nem változtatott semmin, de lehet,h azért vettem ilyen lazán,mert addigra már szinte teljesen be voltam"fordulva" (2,5órás kitolás...)

No, lehet,h még idetalálok,de még ezer a dolog ;-)

Kép
Kép
szelloke

Nuk!
Igen, dr. Tóth Ildikó tartja. Én is csak tegnap hallottam róla, amikor nála voltunk, az aszisztens adott egy szórólapot. NAgyon mennék, mert érdekelne, de nem tudom, Tomi mit szólna hozzá, ha szombat reggelente lelépnék és itt hagynék neki 2 égetnivaló gyereket :lol: Most szombatra pedig Budakeszi VAdasparkozást terveztünk, szóval még vacilálok.

Deni!
Szerintem nem kell bejelentkezni, csak ez is rajta volt a szórólapon. Szerintem ez egy kötetlen valami, és nem is kell minden előadásra elmenni, csak ami érdekel.

Bikásig nem jutottunk el, B a fonyód u-i játszótérnél rámparancsolt, hogy idejöttünk :lol: így legalább találkoztunk Johiékka :D
zuzmo1

Zuz és többi két/három gyerekesek,
Ti tudjátok a gyerkőket egyszerre 1db felvigyázóra bízni? Én nehezen képzelem el,h fél óránál hosszabban valaki életben bírja őket tartani rajtam kívül... :roll:
(Csak mert nekem is tetszik a b.örsi tanfolyás és jó lenne egy intim torna, fitness..)

Kép
Kép
szelloke

Deni, a kettő nem elválasztható egymástól :wink: :)
Leniékkel találkoztunk kedden a fejlesztőben, NAGYON JÓL NÉZTEK KI!!!! csak nagyon siettek, így nem tudtunk pletyózni. Ignáció már nagyon villámként közlekedik és irtóra kis ügyes - sztem lassan abbahagyhatják a fejlesztést is :wink: - Hanka pedig otthon volt a nagyival. Leni nagyon jókedvű volt, remélem minden nap egyre könnyebb neki :) cranión is volt Orsinál, azután egyszer beszéltünk, akkor mesélte, hogy sokat javult az ekcémája is! :)
Úgy örülnék, ha írna, és mesélne :) pl. az új, homeós gyerekdokijukról is!!

Zuzi, ezer köszi az infóért!!! jövő héten nektek van olyan nap, amit esetleg már most kijelölhetünk egy bikásra? :) (nekem a szerda az egyetlen, amikor nem jó)

Nuk, én mennék az előadásra szívesen, ha össze tudom kaparni magam és nem marad rohadt sok munkám szombatra, akkor ott a helyem! :)
most épp extra szaharinul vagyok, pedig a kezelés állati jó érzés volt, de most ez a négy nap csak a tisztulásról szól, biztos feljött vmi nagy trutyi... az is érdekes ám, hogy nem kívánom az ételt, csak iszom, mint egy gödény és rohanok pisilni :oops: ha egy hónapig csinálnám biztos lefogynék vele tök jól! csak rohadt fáradt lenék egy hét után...
Megyek is pihenni, ma már többet nem dolgozom... :P

votiv 8)
votiv

Zuzi,
jövő héten esetleg???
ééén mennek, de a mostani szombat ESSSSSÉLYTELEN!!! :wink:
zsancikant

LÉvén,h épp főzök holnapra megosztom Veletek az én nagy ötletemet: összeírtam,h mi az,amiket mind szeretünk enni és kitettem a hűtőre.Ha semmi nem jut eszembe kajának,akkor ránézek és már meg is van általában.
Néhány egyszerűen és gyorsan elkészíthető ezek közül, amiket Kamilla is ehet:
-paprikás krumpli
-paprikás csirke
-fasírozott
-vajon párolt hal/hús vajon párolt zöldségfélével
-zöldborsós rizi-bizi
-pásztortarhonya
-töltött paprika (vagy paradicsomos húsgombóc
-sült csirke
-szilvásgombóc
-krumplis tészta
-grízes tészta
-tepsis hús (én cukkinivel, paradicsommal csinálom olivaolajon)

Szóval ezek a villám-ételeink általában.
Na, Rájli, mit szólsz ;-)?
szelloke

Zsini! Eu-s ollóhoz hajrá! Biztos így már menni fog :wink:
S ez a topik sok mindent ki tud hozni az embör lyányából. Ezért is szeretem :D .

Minden betegnek bulást!

Gabi nektek egy kis extra +++++++++++

Ez a szombati tanfolyás jónak hangzik.

Nuk! SOTE :( :shock: :evil:

Rylie! munkatárs: szeretem az ilyen sztorikat :lol:

Ma megszületett az első hatszavas mondat (ezután már alá-fölérendeltséges jön? :mrgreen: )
Ja és hogy írjak azért izgalmasabb dolgokat is: imádja kergetni az árnyékát. Ez addig hangzik édesen, amíg el nem képzeled hogy rohan a göröngyös úton úgy hogy mondjuk a feje folyamatosan balra (merthogy ott az árnyék) :mrgreen: :shock: :D 8) .
Vagy egy másik mostanság kedves szórakozása az elindulok csukott szemmel játék. S hiába fejeli le a polcot, irány tovább vigyorogva. Gondoltam, hogy gyufával kifeszítve tartom a szemét, de azt hiszem az nem okos gondolat :mrgreen: :?: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

csak egy témácska: kölcsönkaptam a Méhkirálynőt. komolyan felzaklat aaaaaaaaannyira mocskos. egyszerűen koncentrálnom kell, hogy ne kerüljek a hatása alá. érdekes egy olvasmány...
gödibarbi

Szellőke,
Nyugodtan csöpögj csak a gyerkőcökről :wink: És nagyon jó pihit Nektek Siófokon!!! :D

Zsini,
Sajna én még ollós és bilis ügyekben nem tudok semmit sem mondani, nagyon nem tartunk még ott korban :)

Rylie,
Éljen a jó cukoreredmény :D
És nekem teljesen más tapasztalataim vannak folt eltűntetés téren. Nekem pl. a folyékony vanish totál bejön a foltok kiszedésére. Csak ráöntök a foltra belőle mielőtt elindítom a mosást és simán kiszedni. Eddig bármilyen folt kijött, persze elsősorban a színes ruhákra használom, mert a fehérekre szívbaj nélkül a cloroxot öntöm. És soha sem áztatok előre foltos cuccokat, csak amikor a mosásnak itt az ideje.

Ríd,
Nektek extra sok ++++++++++++ küldök, h mielőbb kikeveredjetek ebből a fránya kórságból :(

Zuzi,
Mi szívesen mentünk volna/mennénk a bikásra, de per momentán megint nincs autóm :roll: Remélem jövő hétre lesz, és akkor mi szívesen csatlakozunk :wink: Pannusodnak bulást!!!

Nuk,
Annyira emlékszem, amikor először írtad a sotés „élményeidet” :( Annyira sokkolók voltak, h máig emlékszem rá.

Gabi,
Neked is mennek a ++++++++++!!! és az szökőév miatt no para!!! :wink:

Neet,
Amit írtál a vak sráccal kapcsolatban annyira igaz és annyira elszomorító a dolog :(

Melody,
Bulást Nektek is!!!

Tanfolyásra én is mennék, de a mostani szombat bizti nem jó, jövő héttől meg indul apának megint a bowling szezon :( De ha majd tudok vmikor, akkor csatlakozok :wink:

Barbi,
Gratula az első hatszavas mondathoz! :D Árnyék utáni rohángálás :lol:

Ha vkinek volt már első típusú találkozása az infraszaunával, megírná, h milyen :? Tényleg ki lehet bírni benne félóráig? :?
Tök jókat olvastam róla elsősorban a naracsbőr eltűntetés végett, de persze néhány felesleges dekától is meg tudna szabadítani :) Musz vmit kezdenem, mert hiába tornázok és hiába hagytuk abba egy hónapja a szopizást, ezek a fránya kilók még mindig rajtam figyelnek (és Macs szavaival élve keményen dauerolt a bőrőm is :lol: ) és mintha még szaporodnának is :twisted:

Kép Kép
curse

SZiasztok!
AKartam írni,h tök jól javulunk, estére P m ár szuperül volt, és pont akko rébredt B, elkezdett szopizni, aztán hányt egy nagyot, azóta nyűglődik, meg néha öklendez.... Most fölváltott Apjuk az ölben ringatásban, megyek zuhizni. :( :(

Szellőke jó telelést nektek!
Barb, 6 szavas mond. grat.!
Vot, egyél, mert a tejci sínyli meg!

Bocs, most csak ennyi.
Jóéjt!
rídonli#

Hát ahogy olvasgatlak benneteket, a legfontosabb a

MINDENKI GYÓGYULJON MEG VÉGRE! felszólítás és drukkhegyek.

Egyebekben:

Anginak gratula a mondatokhoz :D

Curse,
én voltam infraszaunában, ki lehet bírni, rám spec olyan hatást tett, hogy grillcsirkének éreztem magam tőle, olyannak, amelyik már elkészült és kitették a pultba a melegítőlámpa alá...
Őszintén szólva nekem az igazi szauna jobban bejött, de ez csak egyéni ízlés kérdése.. :)

Mindenkinek gyógyulós szép napot!

most már úgy sem leszek itt sokáig, mert 3.-ától munkahelyi macska vagyok, ott meg le van tiltva a net, tehát rídonlizni is max. hétvégén fogok. De azért bekukkolok néha :)

csók

macsek
macskanyu

Rylie,
ezt a "naívan" szöveget én szoktam nyomni, nem vettem semmilyen filmből, illetve nem hinném. :)

Szellőke,
én meg aszittem, hogy BZS nem olyan behívós figura. én nem akarok senkit ott rajtuk kívül látni. (mármint a tátongó mélység előtt)
a töltött paprikán, grízes tésztán kívül én is sűrűn ilyeneket főzök, fel se kell írnom a hűtőre. :) kiegészíteném a tojásos kukoricalevessel és a bolognai spagettivel. ;-)

Zuzikám,
majd jól mérd fel a helyzetet a vadasparkban, aztán majd mi is elmegyünk :))).

Barbi,
frankó, hogy Angi beszédfejlődése ilyen gyors!
én csak arra emlékszem, hogy 8 hósan mondta Lencse, hogy tej meg teteő és óra. aztán utána kis szünet, majd 1 éves korától mint a lavina, elkezdett dumcsizni, s 1,5 évesen meg már mindent folyékonyan mondott. szerintem van egy pont, amikor hirtelen kezdenek fejlődni, majd minden gyerek egyszer csak pont ugyanolyan jól beszél, mint a másik. :)
a Méhkirálynőt meg akartam venni, de annyira taszítóan szar volt (mikor beleolvastam a boltban), hogy mondom: vissza a polcra. nem gondoltam, hogy KA ennyire marha, meg Havas se egy nagy író. ilyen könyvet én is tudnék írni. (psze, ha kölcsön kapnám, biztos másképp állnék hozzá...)
én anno az Albert Györgyis könyvet vettem meg, de az sokkal normálisabb, habár az is sokkoló.

Curse,
én már sokat infraszaunáztam, férjem jobban is szereti ezt, mint az igazit, mondván nem izzadja halálra magát, csak belülről melegít. én viszont sokkal jobban szeretem az igazit, mert ott jó az illat és tényleg lehet izzadni. ezen kívül semmilyen fogyasztó és egyéb hatásában nem különösebben bízom, hacsak nem a méregtelenítés. a narancsbőrre azért lehet jó, mert a melegtől azok a nyirok izék működésbe lépnek, de közben nem ártana egy valamivel gyúrni a narancsbőrös részt, és hátha ott is megindul az élet. (mert a narancsbőr emiatt alakul ki, hogy ott nincs mozgás)
különben én már akartam kérni férjemet, hogy vegyünk egy infrát, mert egy 1x1 m-es elférne a garázsban, de hallani se akar róla :)

OLLÓ
tegnap azt hittem széjjel csesz az ideg! Lencse megkaparintotta újra a Fiskars ollómat, s azon túl, hogy a ruháját kiszabta, ami nagyobb baj, hogy az ülőgarniturha ülőrészén 4 kisebb nyírást ejtett, amitől ez a garnitúra elvesztette a varázsát. férjem megígérte neki, hogyha még egyszer vág, a macskája füle bánja, de én ebben nem hiszek, hogy egy másik ártatlan jószágot (még ha plüss is) bántani vki bűnéért, úgyhogy azt mondtam Lencsének, hogy ki fogom nyomni a pattanását, ha még egyszer ollót látok a keziben.

ancsipancsi

Zuzi :) Megpróbálunk menni szombaton az előadásra, TI-t látni kell! :wink: :lol:

Szellőke :) 2gyereket egyszerre én már hagytam anyámra, amikor fodrászhoz mentem, ez kb. 2óra és mindenki túlélte 8)

Votiv :) Köszi az infókat Leniről, örülök, hogy minden rendben náluk :D Sok ++++ Neked a tisztuláshoz!!

Barbi :) Gratula Anginak a 6szavas mondatokhoz!! :D nagyon ügyi a csaj!!! Árnyékkergetés :lol: :lol:

Ríd :) Jaj, buljatok++++++++++++

Curse :) Autóddal mi történt? ugye nem lezúzta megint vki?? Infraszaunáról nem tudok semmit, viszont szívesen elcserélném a kilóimat a Tiédre :wink: :lol:

Ancsi :) Ülőgarnitúra :( :(

Kép
Kép
denizsa

Szellőke: szilvás gombóc mint gyors kaja??? :lol: na minima fél óra mig megfől a krumpli, még egy félóra mig kihűl, még egy fél óra mig begyúrom, még egy fél óra mig töltöm kifőzöm, és plusz egy kis idő mig prézlibe forgatom, ez összesen ööö sokszor fél óra :lol:
de a gondolta egyébként jóóó, majd én is írok listát, csak én már semmit se tárolok előre a hűtőbe, jobb szeretem frissen venni, mert az azt az érzetet kelti bennem, hogy friss a hús (pedig tudom ám, hogy nem)
És jó pihit!!!

Barbi: hat szavas mondat: jeee, árnyékkergetés :) Kamilla integet neki

Ríd: mi az, hogy jó TELELÉST kívánsz Szellőnek???? Asszony, mindjárt itt a tavasz!!!! :mrgreen:

Macs: hiányozni fogsz hüp-hüp :cry: semmiképp nem lesz neted a melóhelyen?? Főnököd irodájába sincs?? Esetleg oda belóghatnál majd néha 8)

Ancsi: "jó illat a szaunába" hehe, erről az jutott eszembe, amikor egy okos pasi rálöttyintett a kövekre egy fél lityó eukaliptusz aromát, előtte persze elfelejtett megkérdeni bárkit is, és szó szerint fájt levegőt venni, mert annyira szúrta az orrunkat az erős irritáló "illat" :shock: :x mondanom se kell a csóka volt az első aki kihúzta a belit a szaunából :evil:

Curse: infrába még én se voltam, azt hallottam róla, hogy azt a szíveseknek ajánlják mert nem terheli annyira a szervezetet és a szívet mint a hagyományos.

Rylie
rylie

és nézzétek kik jártak ma nálunk!! :)

Vicával a gyerkők:
Kép

Máté a nagy fijú:
Kép

Ugri-bugri a nagyágyon:
Kép

Van még palacsinta??
Kép

R
rylie

Sziasztok :)
húúú nagyon nagyon elmaradtam :) DE az utolsó oldalakból azért kiderült, hogy az előrehaladott pocakosok még egyben, ezúton is drukkhegyek!!
Sok boldogságot mindenkinek akinek ünnepe volt, és annak is akinek nem.....

Már nem tudom mikor írtam utoljára :? és azt sem hogy azóta mi történt :D
mi jól vagyunk, most jöttünk meg 6 nap alsópáhokozásból - ezúton is köszi mindenkinek akitől az 5letet kaptuk :) csudajó hely, igazi gyerekparadicsom. Meg felnőttparadicsom is ám, minden nap 2 óra szancsizás jutott nekem is!
Macs, láttam ti tutibb helyen voltatok :)

Üdv az újaknak :) én meg próbálok visszaolvasgatni.

Kép
akata

Ríd, vannak tartalékaim :wink: jut még abból a tejbe :lol:
Józsi már csak 3-4x szopik egy nap, szóval nem ez a fő kaja, ezért is merek kicsit "méregteleníteni", de igazi fogyót, vagy léböjtkúrát még nem vállalnék be, még ilyen pici szopi mellett se.

Curse, én is a hagyományos szaunára szavazok, ha választani kell a kettő között. Szvsz a narancsbőrt sem ez, sem az infra nem fogja eltüntetni... viszont a méregtelenítés sokat segíthet, egy jó kis (nyirok)masszázzsal megfejelve :wink:

Barbi, meg vagyok lepve, hogy ilyen olvasmányra pazarlod az időd :o :P ok, én is beleolvastam, de valahogy az egész olyan beteg, csak sajnálni tudtam ezt a félrecsúszott embert... (nem tudom, mit kell tenni, hogy a lányom még véletlenül se legyen ilyen, de biztosan mindent meg fogok tenni :roll: valószínű ha elég sok szeretetet kap, akkor nem lesz ilyen szar az önbecsülése, meg nem hiszi azt, hogy a szex pótolja a szeretetet stb.)

votiv 8)
votiv

Rylie :) Nagyon aranyos vendégeitek voltak!! :D :D Nálunk meg Johiék jártak :D :D (sajnos képek nem készültek, de almásrétes igen 8) )
Erről jut eszembe, hogy hétfőn lesz Fannika műtétje, úgyhogy drukkokkal gondoljon majd mindenki rájuk!!!

Akata :) Sziaa! :D Hú, Alsópáhok de jól hangzik! :D szuper, hogy tudtatok pihizni!! :D Képek vannak esetleg? (csak hogy sárgulhassunk :wink: :lol: )

Votiv :) Sztem Barbi csak szélesíti a látókörét :wink: :lol: Egyébként ez a főszereplő hölgy annyira gázos, hogy nem hinném, hogy Lilit ilyen veszély fenyegeti. Mondjuk nem olvastam a könyvet, csak a tv-ben láttam ezt a nőcit meg amit a könyvről nyilatkoztak, csak Havast csodálom, hogy ilyenre adta a fejét ill. tollát, de biztos sok bevételt hoz vagy mittudomén :roll:

Na mék nagyfiút altatni...
denizsa

Ancsi! Beszéd : no én is ettől vagyok elájulva! Hogy most kezdte, s már hol tartunk :lol: ! Fantasztikus hogy műxik az ember.
Könyv: Havastól idáig csak egy könyvet olvastam (amit a kaszinóról írt), no az elég hiányos, s a stílusa sem jött be. Kelemen kisasszony sem érdekel, csak a kíváncsiság miatt fogtam bele (utána meg van egy „rossz” szokásom, hogy mindent elolvasok amiben belekezdek – kivétel 3 könyv amit föladtam idáig életemben). Ez a könyv aaaaaaaaannyira gáz, hogy erősen elgondolkoztam, hogy bevegyem négyeskének. Végülis úgy döntöttem lehet hogy nem árt az én naiv világomnak egy ilyen pofon. De már több napja nem olvastam, s ma vmi beugrott belőle, s a hányinger kerülgetett :? .

De jó látni Vicáékat!!! :lol: :lol: :lol:

Akata! No végre! :lol:

Votív! Még mindig vívódom hogy folytassam-e... Tényleg nagyon beteg és szomorú :cry:

Deni! Aranyos hogy „megvédtél :wink: ”. S ha utálod ha nem a Havast egyvalamit el kell ismerni a médiához nagyon ért.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok lányok :)

Sok oldal elmaradásom volt, így az elejére már nem is nagyon emlékszem.

Pgabi! Hajrá :) Szerintem olyan különleges pont szökőnapon születni :) De nem akarom belédbeszélni :lol:

Jajj, unokaöcsi annyira cuki. Hogy tesóm milyen mázlista, nem elég a hihetetlenül gyors és sima szülés, de ez a gyerek mióta otthon van még nem is sírt :wink: Ma kivittük pár percre az erkélyre, nekem mind a kettő gyerek üvöltött az öltözésnél, ez a gyerek meg csak leskelődött, aztán kinn fejbe is vágta a levegő. De egyébként is csak szopozik meg alszik. Hihetetlen.
Olyan fura látni rajta Bajni rucijait, főleg hogy hosszban ugyanaz a méretük, de kisBalázs széltében feleakkora. Olyan kis vékonyka a lába, meg mindene. Nekem Bajnim kb a 30-ik héten lehetett ekkora a hasamban :roll:

A gyerkőcök a hétvégi betegségből szerencsére meggyógyultak, Bajnimnak annak rendje és módja szerint 3 nap láz után negyedik nap kijöttek a pöttyök és már el is múltak.
Grétikém sem hányt, a hasmenés is múlóban, erre 2 napja panaszkodik, hogy fáj neki, ha pisil. Gyomron rögtön összeugrott, persze a taj kártyát mikor máskor hagytuk volna Pesten, ha nem most. Szerencsére jóban vagyunk a háziorvossal, akinél van minilabor, így csináltak a pisitesztet, és 2 csillagos érték lett, a laboros mondta, hogy menjünk vele orvoshoz. Elvittem dokihoz, aki a papírra nézve azt mondta, ő még ilyet nem látott, de ha izgulok az előzmények miatt, vigyem vissza Pestre a klinikai kezelőorvoshoz (ja, az meg csak úgy megy, hogy beállítok oda). Megnézte Gréti punciját, azt mondta, hogy piros, ezért fáj neki, ha pisil, és mivel nem lázas, biztos nincs vele gond, kenjem neki Neogranormonnal. Hazafele olyan deja vu érzésem volt, ugyanez volt 1 évvel ezelőtt, akkor is megnyugtattak, hogy nincs semmi baja a lánynak, aztán a H-ban találtuk magunkat a vesemedencegyula miatt. Na, ma reggel anyukám az egyik munkatársának a férjét felhívta, az egyik kórház laborjában dolgozik, és vittünk be pisit. És bakker, van benne baci :evil: Ha most arra a rohadék dokira hallgatok, ki tudja mikor derült volna ez ki. De ezzel már nem a gyerekdokit hívtam, hanem a saját dokimat, aki megnyugtatott, hogy ez még "csak" húgyúti fertőzés, és adott is rá antibigyót.

Remélem a hétvégén minden más kis- és nagybeteg is meggyógyul!

És Johi Fannikájának is sok +++++++ hétfőre!

KépKép
KépKép
lindicita

Ríd,
Jaj, ti szegények :( ++++++++++++++++++!!!!

Macs,
Ugye tudod, h nagyon fogsz hiányozni :(

Macs, Ancsi, Votiv,
Köszi az infraszaunás választ :) Azért gondoltam ezt a változatot, mert h a simát nem bírom, kb. 2 percet tudok bent tölteni :roll: Az infraszaunáról meg többen is azt nyilatkozták, h az még sem olyan brutál, mint a sima :?

Ancsi,
Ülőgarnitúra :(

Deni,
Áh, nem az én autómmal van megint a baj, hanem apáéval :roll: Már kezdem megszokni, h az övé vagy bekrepál vagy összetörik :roll: És nekem aztán egy szót se a kilóidról, mikor nálatok voltam ott irigykedtem, h hogy tudsz ilyen jól kinézni két gyerkőc után :D :wink:

Fannikának sok ++++++++++++++++ hétfőre!!!!

Rylie,
Hát ez a szaunás pasi mekkora egy idióta lehetett :roll: Micsoda vendégeitek voltak :D

Votiv,
És masszásra tudsz tippet adni? Érdekelne :wink:

Kata,
Szia :D Alsópáhok jól hangzik :D És miket csinál mostanság Ákos? Mesélj róla egy picit, akár illusztrálhatod képekkel is :wink:

Barbi,
Akkor ezek szerint a könyv a Kelemen Annáról szól ?(tudatlancurse :oops: )

Lindi,
Szuper, h Bajni már jól van, akkor ezek szerint a fránya háromnapos volt. Viszont szegény Grétid :( bulást Neki. Doki meg :evil: :roll: az a lényeg, h most időben elkaptátok azt a fránya bacit.

És képzeljétek, holnap jön a megújulás (hiába részemről már itt a tavasz 8) ), új frizkó, új szín :D már csak egy jobb test kéne az idillhez :lol: :lol:

Viszont sajnos jövő héten megyek szájsebészetre és nagyon nagyon fosok tőle (ilyenrettegőszmájlimiértnincsen?) Aki volt már ilyen helyen nyugtasson meg, h ki lehet bírni!!!!!!! plíz!!!!!!!! Bölcsességfog kivétel lesz :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Nincs itt vmi túl nagy forgalom ma!

K.A. rettenetesen visszataszító jelenség, de szánalmas is. Nekem Havas is visszataszító, de másképp. Mik lehetnek abban a könyvben... :?

Rylie, képek jóóók, csak te (+pocak) hiányoztok!

Szuper,h Leniék jól vannak! :)

Curse, képet kérünk ám az új hajadról!!! :) És sztem nem te vagy az, akinek a kilókról kéne panaszkodni! Szájsebésztől én is f@snék, de sokan túlélték már. Vmi kis fájd.csill.t készíts be a táskádba! (Egy ismerős cataflan-t nyomott magába hasonló beavatkozás után.)

Lindi, de jó,h nem hagytad annyiban a dolgot! Így bizti ne mlesz baj, de azért+++++++++++++++++!!!

Macs, tényleg hiányozni fogsz, azért ne tűnj el teljesen!

Akata, szia! Írj Ákosról!

Johi, Fannikának hétfőre rengetegsok+++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!

És igen, Szellőkééknek jó TAVASZOZÁST!!!!!!! Napokig be voltam zárva, és nem is vettem észre,h menniyre tavasz van már! Vasárnapra 17 fokot ígérnek! Hurrá! Remélem, addigra mi is kimehetünk a szabadba....

...mert még tart a f&h nálunk, B tegnap kezdte, ma egész nap CSAK anyatejet meg vizet vett magához...(ja, meg smectát , normaflore-t). Du 38,6 volt a hője, nagyon kis elesett volt, aztán aludt egy nagyot és jobban lett. Még P sem 100% kaki ügyben, de már jól érzi magát. Ma voltunk gyerekdokinál, mondta,h nagyon sok f&h-s betege van, szal vigyázzatok!
Nekem meg nem múlik a fránya köhögésem, főleg éjjel, meg ha lefexem akkor jön rám, már egy hete vacakul alszom emiatt (is).

De,h vmi jót is írjak: ma a szőnyegen ülve ruhákat hajtogattam, B odatipegett hozzám, és többször megölelt, és megpuszilgatott! És kedvesen gügyögött hozzá. Hihetetlen, hogy 13,5 hónapos, és hogy ki tudja fejezni az érzelmeit! :)

Na, megyek aludni, amíg még hagynak...
Jóéjt!
rídonli#

Sziasztok!
Megint csak mentegetnem kell magam :roll: ,mert napok maradtak ki és akárhányszor elkezdek visszaolvasni, nem jutok sokáig....

Még mindig nyűglődik Á. a fogai miatt, láz már nincs, viszont orra brutál mód folyik, hiába a porszívó, ahogy elalszik már ébred is fel arra hogy nem kap rendesen levegőt, meg szörcsög is. Szóval hétfő óta végigzongoráztunk egy csomó tünetet, de dokihoz nem vittem el :oops: ,mert tul.képp. mindenből "csak egy kicsi" volt, féltem hogy a rendelőben még rosszabbat szedne esetleg össze. Mára a nemalvásos tünet domborított....
Holnapi ea. nagyon érdekel, ha úgy ítélem meg reggel a helyzetet hogy 3 pasi egyedül maradhat itthon :lol: akkor megyek! Jön valaki? Köszi Zuzi hogy beírtad' :P

Lindi,
sajnos tényleg akármilyen is a háziorvos/gyerekorvos, sajnos magunkra kell mindig inkább hallgatni, ill. a megérzéseinkre :( , milyen jó hogy nem hagytátok annyiban és így bőven időben kaptátok el a bacit frakkját:!: Mielőbbi gyógyulást Grétinek! :wink:

Infraszauna
Nekünk van évek óta, nagyon szereti az egész család, eredetileg miattam vettük, mert egy elég tetű betegségből segített kilábalni anno, és már annyi pénzt hagytam különböző kozmetikákban erre a célra, hogy megérte beruházni :lol: Sajnos a narancsbőrön nem veszek észre semmi változást,(az lehet amit Ancsi írt) viszont tény ,hogy pl. a megfázás tized annyi ideig dönti le az embert ha szaunázik. A rendes sz.-t én nem bírom sokáig,fullaszt és rosszul leszek benne, de ebben elücsörgök bőszen. Az biztos hogy méregtelenít , erre nagyon jó!

Mindenkire akartam reagálni, de elszáll mire ideérek :evil: , ez már a kezdődő Alzheimer ? (ismeritek az a viccet, hogy Szabó néni megkérdezi az orvosát, -mondja kedves, hogy is hívják azt a német urat aki mindig elpakolja a dolgaimat máshova? Doki: - Alzheimer, Szabó néni. )

üdv.
melody11

Természetesen kimaradt amiket akartam.......

Rylie
gyerkőcök édesek, nagyon jók a képek! :)

Ríd
Nektek mostmár aztán tényleg nagyon sok +++++++++++
Gyógyuljatok!!!!!! :wink:

Johi
Kitartás, és rengeteg ++++++++++++++ Fanninak!

Barbi, gratula a mondathoz!!! Én is már türelmetlenke vagyok, mikor fog vajon valami érthetőt mondani? :roll:

Curse
Hajról képet én is!!!! (bár még a régivel sem ismerlek :lol: :oops: )

üdv.
melody11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: