Hello Kitty, Miss Sixty!
Zsini,
elefántlábú baba, ez honnan jött?

Nem semmi képzelőerőd lehet
Lindi,
nem mondod komolyan, h a leves, narancslé, tea, cappuccino és az esti sör mellett még 2 lityi víznek le kell csúsznia??? Ha meghalok se... ezekkel együtt jön nekem ki a nap max másfél liter, most akkor lehetek sikeres ember?
Barbi,
nem emlékszem, h írtam-e, h gratula a félévhez, ha mégsem megteszem most: GRATULA!!

Egy vizsga meg nem vizsga, nem igaz?

Ha belegondolok, h nálunk aki nem bírja a szakközepet, lemehet szakmunkásba.. ez semmi!
Ma (is) segítettem egy vak srácnak a városban. Kicsit elbeszélgettünk (nekem gyengéim a vakok, miután az első szakdolgozatomat belőlük írtam) és nagyon meglepőt mondott: Jó, ha 20 emberből egy segít, és egész egyszerűen azért, mert nem tudják, hogy segítsenek. Pedig ha elrontanak valamit, majd ő megmondja, mit csináljanak, ilyen egyszerű. És van oly okos, aki az utca közepén hagyja ott őket, hogy bocsi, innentől másfele megyek, sietek, stb.
Rájli,
sárgaborsó tökjó, legalábbis a menzán olyan jól főzik! (Hogy kell? sztem apa is imádná, de én még ilyet sose főztem) Nekem is a kitaláció a halálom, megcsinálnék bármit, de pl holnapra mit???
Ancsi,
és veszel jányodnak erkélyt?

Sztem egyszer igazán kihozhatnád hozzánk is, bár semmi sem terem, de az bőven. Pl hecsedli, vadmeggy és dió van dögivel, ja és MA KIBÚJT AZ ELSŐ KRÓKUSZUNK!!!
Den,
rövid haj Eszcinek készült, bár apáét is én vágom, ha nincs kedve fodrászhoz menni.
Ugye ismeritek a mondást, miszerint a reklámban a fehér zokni azért tűnik újnak, mert új? Én emberemlékezet óta tomizok.
Szellőke,
szee
Zsini,
enyém 3 éves is vágna, ha hagynám, Bölcsiben már rég vágnak, de ott speckó lekerekített ollók vannak, nálunk meg non-EU szabvány felnőtt-ollók. Ezekkel nem engedem, csak ritkán, és csak szigorú yes-EU felügyelet mellett.
És azzal, h néha emlékezteted a bilire, nemhogy nem avatkozol bele semmibe, de segíted is a babót. Majd mondja ő, hogy oké, úgyis kell, csak nem akartam abbahagyni a játékot, vagy nem kell, és akkor leráz. Néhány bepisilés sztem abszolút törvényszerű, és ez a néhány 1-2-3tól akár 35ig is elmehet, de 234ig is normális. Enyém gyerek másfél évesen kezdett bilibe csurrantani és pottyantani, és már 2 is elmúlt, mire teljesen szobatiszta lett.
neet