A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Péterfy Kórház szülészet

Szilvi, és a Masszázs anyukáknak? :) 8) Nem mintha esélyes lenne :) Lehet beugrunk a Kacifántba, még nem tudom... nem lógunk minden nap Pesten, áh, jó levegőt szívni költöztünk ki :)

Dorkanyu: nem igazán járunk helyben (és máshova se) játszótérre, megvárom míg a négykézlábakból kétláb lesz, addigra talán a hangyák iránt való lelkesedés is csappan :) A Majális térit nem láttam még (vagy cask nem figyeltem), pedig voltunk arra GYermeknapon (mondjuk terezésre nekünk nagyon messze van)

Nagyon jók a g-s képek, lányok szépségesek, Tivadar pedig legény a gáton a javából :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2011.09.18 22:40-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Ó egy jó kis masszázsra én is befizetném magam!
De az nem most lesz még az biztos!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

megyünk, hogyne, híttam mást is, majd kérek tőlük valami részesedést
szilvi35

Oké akkor holnap talizunk! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

Szegény Dorka, hamar beindult a kis fantáziája. Nekünk pihi van a fognövesztés terén. Májusban jött ki a 16-os számú, azóta semmi.

Szonja zöld csipákat növesztett a jobb szemére, du. megyünk dokihoz :)

Tlindi

Kép
tlindi

Csúnya zöld csipák hess!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

ohh Csipet... oszt ki masszíroz meg engem? Titi egyelőre csak a fogaival képes gyömöszölni.
szilvi35

Sziasztok!

Jobbulást Szonja szemecskéknek!
[/img]

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

uhh, megvolt a kacifunt. rengetegen voltak, Kincső eleinte ízlelgette a hely atmoszféráját, Titi fejest ugrott bele. hazafelé, már a trolleren elaludt (mikor még el sem indult), szóval K.O.

Jó vót!
szilvi35

Helló-helló!

Valahol olvastam, egy csaj írta (mostanában), hogy a Péterfyben megváltozott az alapítványi rendszer, és az most úgy működik, hogy az alapítványi szobára kapsz egy csekket és annyit fizetsz, amennyit akarsz/tudsz/szándékozol. Ti tudtok erről valamit?
A Péterfy honlapján csak annyit láttam, hogy tényleg megváltozott az alapítványuk. Hmm...
Akkor lesz ám zsúfoltság a szobákért... :-S

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba-mami!

Igen, a legutóbbi babaváró tanfolyamon az osztályvezető főorvos úr ezt mondta. De azt nem tudom, hogy mióta él ez a rendszer.

wf

Kép
wf

Ez az alapítványi szobarendszer tényleg izgis lesz akkor!

Wf, jajbeszerettem a Babaváró előadásokat!! ;)

Szilvi: akkor tömör gyönyör volt ez a kacifánt :) Ákos a csiribiri előtt fél órával ébredt, szóval nem sok esélyünk volt. Majd ha feltalálják a teleportot! 8)

Tlindi: zöld csipák??? Mit mondott a doki? Remélem azóta javult!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok

Köszi lányok, jobban van Szonja. Összeszedett valami fertőzést. A csipa elmúlt, de még piros a szeme körül. Kaptuk szemcseppet és orrcseppet is kell használni, hogy hamarabb kitisztuljon.

Képek készültek a Kacifántba? Sajnálom, hogy nem tudtunk menni :(

Tlindi

Kép
tlindi

Szonja merre vagy? Rég jártál erre :(

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Tényleg jó volt a kacifánt! De nagyon sokan voltak!
Tlindi! Nem csináltunk képet legalábbis én azért sem vettem elő mert Kincső nehezen szakadt le rólam aztán meg tényleg annyian voltak, hogy egy talpalatnyi hely sem volt! Mondjuk Tivát nem is lehetet volna fotózni mert meg sem állt egy percre sem! :D Úgy közlekedett ott Tiva mint aki ott lakik!
Nagyon cuki volt!

Szilvi!

Kincső is elaludt a metrón! És nem is tudtam felkelteni ebédelni! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szonja !

Tényleg régen voltál!

Tlindi!

Örülök, hogy Szonja jobban van! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Tlindi! Szuper, hogy Szonja jobban van! :)

Csipet! Hááát... Én is... ;)

wf

Kép
wf

Örülök, hogy jobban van a kicsi Szonja.

Ildóca! :D :D :D
szilvi35

Sziasztok!
Na igen, mert napközbe sz@r a netem. A 15 megás előfizetés napközbe 0,63 megával cammog. Na azzal nagyjából az origot olvasom. Tegnap állítólag megjavították, reggel megint nem tudtam dolgozni. Úgyhogy elővettem a jobbik modoromat, mikor a tetű közölte a vonal végén, hogy ő úgy látja a modemnél megvan a 15 mega, úgyhogy nem küld senkit újfent. A végén kiközvetítettek a vállalalati pszihóhoz :D tudjátok, akihez azokat az ügyfeleket küldik, akik bemutatkozás helyett k..a anyáddal kezdenek.

Valszeg velem van a baj, mert nehezen tolerálom a szolgáltató cégek tetűségeit, vagy mi balekok vagyunk. Leveleztem már, mert törötten rakták le a megrendelt zuhanykabint, sérülten a hűtőt. Cirkuszoltam, mert megígérték, hogy ekkor és ekkor hozzák ezt és ezt, majd annyit nem mondtak, hogy kapd be, nem megyünk. Aztán volt tv meg internet szolgáltatóm, azt felvásárolta másik cég. Küldtek egy irományt, mely szerint semmi nem változik. Hát igen, csak az előfizetési csekken volt több. Végül is semmi. A bankba nem akarták letiltani a bevásárló kártyámat, mondván adjam elő a kártyát, mert náluk 2 hét az átfutás (aha 2011-ben, a hülyék meg a túloldalon) és nehogy addig vásároljak. Hát a kártyával Balázs játszott, mert nem használtam. Itt is elő kellett vennem a fenyegetőzést: hogy ugyan nézze már meg, nem is aktiváltam a kártyát, tehát rohadtul nem is tudom használni, de most már ne is tiltsa le, mert panaszt teszek a pszáf-nál. Letiltotta. T-com telefonos ügyfélszolgálat: kéri a szerződésszámomat. Ami olyan régi, hogy nem látja a rendszerük, tehát nem tudja elfogadni a lemondásomat. Nehogy már ne lássa a névből, telefonszámból??? Menjek be az ügyfélszolgálatra. Mondjuk ott 2 perc alatt megoldották. De hogy is van, hogy szerződést kötni lehet telefonon, lemondani meg mindenféle cirkusz árán? Utána felhívtak, hogy hogy voltam megelégedve az ügyfélszolgálattal :D mondtam, hogy hatékonyabb lenne, ha nem mindeféle félanalfabétát ültetnének oda :D legalább innen se hívogatnak többé :D

Miért és miért kell állandóan kiidegelni, fenyegetőzni, hogy valamit el lehessen intzéni? Miért packáznak velünk? Mert itt meg lehet tenni.
Ilyenkor nagyon bánom ám, hogy nem lettem ügyvéd. Vagy most komolyan, csak én vagyok hisztis p...a? És mondjátok, hogy totál paranoiás vagyok, de megfigyeltem, hogy utolsó kis ügyintézőcske, vagy portás, ha csak egy kis hatalmat kap, mindjárt előveszi az érzés, hogy valakin taposson. Hát könyörgöm, mindig sz@r napjuk van? Beledöglenének, ha esetleg kedvesek lennének, netalán mosolyognának? Az utolsó pozitív élményem az apehban, meg az oepnél volt :D . Pedig ott kevesen várnák.

Bocs, de muszáj volt kidühöngenem magam és a férjem nincs itthon :D

A hosszú bevezető után: Szonjának jobbulást. Még jó, hogy nem kötőhártya gyuszi. Az jó gyorsan fertőz és olyan kedves betegség. Én tavaly beleléptem és én nem gyógyultam meg 1 nap alatt, mint a kölkök.

Jó lehetett a kacifánt, bár a gyerekeim mostanában nyilvános helyen nem annyira szalonképesek, úgyhogy legközelebb asszem 5 év múlva megyünk ilyen helyre.

Mióta becsípődött a nyakam járok masszőrhöz. A csajnak arany keze van. Bár gondolom ezek közül mindegyiknek. És lekopogom, azóta hogy a vállamból a csomókat is kivarázsolta, a fejem se fájt.

Most, hogy offoltam, megyek aludni. Pedig most 15 megával dübörög a netem :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja!
Anyuéknál ugyanez volt, és a szolgáltató váltig állította, hogy nem ők a hibásak, Anyuék a hülyék... Aztán csak kiderült, hogy mégis náluk volt a hiba, de addigra Anyu felmondta a szerződést.
Nem hinném, hogy Veled van a baj!

És hogy én is panaszkodjak... Pocakkal a legjobb metrózni. Ma reggel a tömött kocsin átadtak egy helyet, erre egy ötvenes nő szépen bevágódott elém, mintha mi sem történt volna. Gondolom a gyorsabb győz alapon. Oda sem fértem, nemhogy szólni tudtam volna. A másik kedvencem: szintén tömött kocsi, fiatal pár ücsörög közvetlen előttem, a lányzónak pocakja van. A párja meg csak meredten bámulja a hasamat... Kíváncsi lennék, mennyit háborognak, ha nekik nem adják át a helyet... :)
De mi a végkövetkeztetés?! Nincs is akkora bálna hasam, mint hiszem. :D

Bocs az offért. :)

wf

Kép
wf

Szép reggelt!

Szonja! Azt hiszem egyezünk. Ebben biztosan. Én ha nem tetszik valami, akkor tuti telefonálok, bemegyek, intézkedem. Az én pénzemért legyen olyan valami, amilyet én akarok és elvárhatok. Azért én dolgoztam meg.
Anyukám a szart is átveszi, de én apám példáját vettem át, ő ilyen. Amiért ő dolgozik, az legyen olyan, amilyet ő akar. Viszont, ha valami nagyon olyan amilyennek lennie kell, az is meg tudom említeni. :)

Szóval vagy mindketten hisztis p........k vagyunk, vagy nem. :-)

Tegnap voltam végre dokinál, (Ildóca dokija elvállalt, egy tünemény ember), WF, még a végén együtt szülünk. :-) Szóval tegnap voltam, és nézett uh-t is, és farfekvéses a kölök... Azt mondta ne kezdjek el izgulni, mert még lazán befordulhat...

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba-mami!
Azért remélem, még decemberben meglesz a fiam. :) Sőt, ha már lehet "kérni", akkor karácsony előtt...
Mikorra vagy kiírva?

wf

Kép
wf

WF!
Január 9-10. :-)
Ha te egy kicsit túlhordod, én egy kicsit hamarabb szülőm meg, még szobatársak is lehetünk. :-P :-P
Bár nyilván én sem szeretném az ünnepeket a kórházban tölteni. :-)

Mondjuk olyanról már hallottam, hogy egy nő karácsony szent estéjén kiment misére, addig a csecsemősökre bízta a babát. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Wf!
Én miért hittem, hogy lányod lesz? :-S De hülye vagyok. Milyen nevekben gondolkodtok? Vagy már megvan a név?

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

A cukrom miatt túlhordani biztosan nem fogom...
Én hivatalosan december 22-re vagyok kiírva, a korábbi UH-k alapján meg december 26.
Egyébként az én fiacskám is farfekvéses. Még. :)
Vilmos lesz a neve.

wf

Kép
wf

Írok privit. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Wf, képzeld nekem anno egy skinhead adta át a helyét. Na nem mondta, hogy tessék parancsolni, hanem rám nézett, felállt, és elment. Egyébként nagyjából senki sem adta át sosem, részben a maivilág hozzáállása miatt, részben azért, mert alig látszott rajtam, hogy pocakom van, csak a 8-9. hónapban sejlett fel mi van a blúz alatt :)

Terhességi cukros vagy, vagy amúgy is?

Emlékszem Ákos is faros volt a 25.-27. hét között, simán befordult, ne aggódjatok, van még idejük ;) Meg ott vannak a befordítási technikák is, ha mégsem, igaz ezek nem mindig járnak sikerrel. Képzeljétek, egyik ismerősöm épp 4Dn volt a 31-32. hét környékén, amikor befordult a lánya, ott a szeme láttára. Mekkora élmény lehetett!!!!

Szonja: tré-hómos ügyfélszolgálat híresen sz@r sajnos :( és még van egy pár ilyen az országban, ahogy mondod. Ugyanezt érzem sokszor, hogy felrobbannék ezektől a kiskirályoktól! !!! (vicsorító szmájli)

Jut eszembe: itt van az ősz itt van újra, ki hogyan tankol fel a vírusok ellen? gondoltam elkezdek egy Béres-csepp kúrát. Manónak elég az anyatej, vagy kell turbózni máshogyan is? lehet felhívom a védőnőt, hátha mond vmi okosságot.

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipet!

Vannak még meglepetések! :)
Egyébként az idősebbek (vagy inkább öregebbek) előbb átadják a helyet, de tényleg nem jellemző. Annyira nem érdekes, inkább csak azért zavar, mert mi nem így csináljuk.

Amúgy is cukros vagyok, de az "enyhébbik" fajtából. :)

Micsoda mázlista ismerősöd van! Én is szeretném látni, ahogy forog!

wf

Kép
wf

Huba mami!

Neizgulj még az utolsó pillanatban is megfordulhat a farfekvésből!

Szonja!

Nekem is vannak ilyen kalandjaim!
A múltkor a gázművek szivatott meg! Jöttek, hogy kikapcsolják a gázt! Mindazok ellenére, hogy ki volt fizetve! Ráadásul átutalással volt fizetve és közölte velem az ügyfélszolgálatos csaj, hogy miért nem faxoltam el minden hónapban az átutalás papírját és akkor időben le van könyvelve! Úgyhogy most akkor engedjem be az embereiket, hogy kikapcsolhasák a gázt! Mondom a csajnak neharagudjon de mire föl engedjam őket be, hát azért mert még nekik nics ott a könyvelésben, hogy be lenne fizetve! De mondom több hónap nincsen ott! És rohadjon meg be kellett engedjem őket mert különben nekiálltak volna az utcán levágni! Úgyhogy ki be kapcsolási költség és természetesen még azt is nekünk kellett kifizetni! De hiába érveletm itt a négy gyerekkel magasról le sz@rták! Én meg mondtam engem nem érdekel de még ma kapcsolják vissza mer még fürdetni sem tudok!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szonja!
Nagyon is jól nyomod! :D
Úgy is olyan sokan beletörődnek a sorsukba, ha nem azt kapják, amit vettek vagy ha átcseszik őket, különben nem merné ez a sok rohadék szolgáltató megtenni ezeket a dolgokat...

Pocakkal hely átadás: a 6 alkalomból 4x idősebb nő adta át, egyszer egy negyvenes és egyszer egy pasi.
Sorban álláskor pedig egyszer egy 18 év körüli csajszi engedett maga elé, azon meg is hatódtam teljesen, egyszer pedig az ikejában, kb végstádiumban (117cm-es hassal) egy család (papa, mama gyerekek). A sok öntudatos korunkbeli p.na meg látványosan mindig másfele nézett, nehogy szemkontakt legyen véletlenül. Amúgy sohasem nyomultam sehol, hogy leülhessek, csak nekem akkora volt, hogy nem lehetett nem észrevenni.

Ildóca!
Ez durva...

Csipet!
Echinacea 5ch homeós bogyó kúraszerűen alkalmazva immunerősítő például.

Kattkat

Kép
kattkat

Hubagyerek egyszerűen megőrült!
Fogalmam sincs mi baja, egész délután üvölt, mint a sakál, semmi nem jó. Kikészültem.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Kattkat! Én sem nyomulok, csak néha jól esne. :)

Hubamami! :( Remélem, kialussza majd!

wf

Kép
wf

Sziasztok

Szonja, Huba

Nem vagytok hisztis pi.ák, én is így nyomom, az uram meg még ígyebbül.
A telenor ügyfélszolgálatosok viszont szuperek.

Szonja baba is megzakkant. Ma 45 perc játszóház után inkább eljöttünk. A drága kölköm minden babát magának akart és akinél volt baba, annak nekiment. Ha rászóltam, akkor meg dúzzogott. Azt nagyon tud. Eltakarja az arcát és kivonul. Feszültségoldónak pedig elkezdi csapkodni az öltözőszekrények ajtaját :evil:

Ma úgydöntött ki hagyja a délutáni alvást. Altatáskor inkább üvöltött fél órát. Meguntam, letettem az ágy mellé, hogy akkor játszon. Sírva jött utánam mindenhova. Lefeküdtem vele, akkor meg elkezdte kapírcálni a pólómon a mintát. Ez a mániája. Úgyhogy alvás semmi. Fél hattól 2 percenként monda, tente, tente ( a tente babát szoktam neki "énekelni" ), na de már nincs alvás, csak este. Most rásóztam az apjára, küzdjenek.

Újfent, pelenka problémánk van. A héten már 3x húztam át az ágyát. Ma vettem nagyobb pelust, remélem jó lesz, mert agyvérzést kapok :twisted:

Nekem is 2x adták csak át a helyet a buszon, nem volt túl látványos pocakom nekem se, csak már nagyon a végén. A télikabát, mindent eltakart. A pékségben pedig egy mamika elémtolakodott. Igen rossz passzban voltam, úgyhogy gyorsan elmagyaráztam neki, hol a sor vége. A háziorvosnál, egy papika szólt be, mert előtte behívtak a táppénzes papíromért. Na ennyi empátia szorult az emberekbe.

Megyek, mert én is csajk panaszkodok....

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!
Na jó megnyugtattatok, azt hittem, hogy velem van a baj. Nálunk egyébként rám jut a sárkány szerep - nyilván mert nem áll távol tőlem :D Egy időbe én hívtam mindenkit: kőművest, asztalost, stb. Mondván, hogy anyám és a férjem nem szeret telefonálni. Mintha én szerettem volna. Aztán kezdtem a férjemet rászoktatni, hogy hívja már legalább ő ezeket. De ha a kőműves olyat árat mond, hogy a szemem kiugrik, szerintetek ki hajta el őket?

Lányok, nyugi! Tényleg simán befordulhat még. Sőt vissza is.

Na igen, az emberek akkora parasztok, hogy csak na. Nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy az lehet fiatal és vén is. A múltkor a villamoson egy kissrác átadta a helyét egy idős néninek, aki megköszönte, és mondta, hogy maradjon is ilyen udvarias. Hát ugye sokan odanéztünk, megmosolyogtuk, szegény olyan zavarba jött. De a terhes, 35. héten járó barátnőmnek egyetlen ember nem adta át a helyét az okmányirodába. A biztonsági őr meg bement és közölte, hogy akkor most a kismama megy be az ügyintézőhöz. Vérvételnél a Honvéd kórházba a terheléses cukron a vén trotty közölte, hogy nem érti miért mennek előre a kismamák, mert a terhesség nem betegség. Na ja, mert ő tudja ám. Én a metrón akartam, és a néni olyan bunkón közölte, hogy nem ül le. Fel is szívtam magam, hogy akkor legközelebb a Gobbi Hilda álljon fel nektek, dehát azért a többség nem ilyen, úgyhogy továbbra is át fogom adni.

Egyébként én be szoktam hangosan szólni, hogy ha kismamának, vagy gyerekesnek nem adják át a helyet, hogy úgy tűnik, mindenki vak. És még 40 évesen se törik le senkinek a lába, ha átadja a helyet. De a legdurvább a hugom. Mint a kutya ülve :D 150 cm, viszont a pofája :D . Kiselőadást szokott ilyenkor tartani és minden parasztnak elhordja az embereket. De olyan is volt, hogy a kallerek egy kissrácot izélgettek, mert nem volt valami rendbe a diákigazolványával és csak a hugom szólt oda nekik, hogy jó lenne, ha lekopnának a kölökről. Majd megtartotta az előadást: hogy úgy tűnik itt mindenki süket és vak, és vajon milyen lenne, ha a k..g kallerek az ő gyereküket nyúzná. Meg mentőt is hívott már, mert mindenki elment egy rosszul lett ember mellett, aki nem részeg volt. Szóval vele mindig történik valami, és egyszer frankón megvernek miatta.

Ildóca!
Mi az hogy Te faxoljál, hogy ők könyveljenek??? És még Te fizetted a visszakötést??? Legközelebb szóljál, írok nekik.

Mivel offoltam megint, én sem panaszkodom. Pedig nálunk front hullám lehet... legalábbis apa estére eret akar magán vágni :D nehezen bírja a kiképzést :D pedig jobb ha hozzászokik. Van még vagy 15 évünk

Kép
Kép
Kép
szonja77

[quote="wf"]K írta:wfattkat! Én sem nyomulok, csak néha jól esne. :)

Öhhh...nem úgy értettem, hogy te meg biztosan nyomulsz :oops:
:wink:

Kattkat

Kép
kattkat

a minap a postán pl át kellett vennem egy küldeményt :arrow: marha nagy sor, de kisebb, mint amire számítottam, úgyhogy sorsomba beletörődve beálltam a sor végére Domóval a hátamon. tök jól elnézelődött Ő is, meg se mukkant. kb fél perc múlva a soron következő fickó hátrakiáltott nekünk, hgy menjünk elé a babával :lol:
és csodák csodájára nem kezdett el senki hápogni, sőt! pár mammer még olvadozott is egy sort Domó láttán :lol:
szal azért vannak rendes emberek is
és a bőrgyogyinál is előre vettek minket, de ezt már írtam asszem

egy ismerős mesélte, hogy ment haza melóból busszal és feltántorgott az egyik megállónál egy idős nyanya.
egyből pattant fel, hogy tessék parancsolni leülni, mire az öregasszony elkezdett sipítani, hogy a maga izzadt helyére???
nyár volt, vagy 40 fok a buszban
erre a fickó felszívta magát és közölte, hogy akkor üljön a jegesmedve f@szára :lol: :lol: :lol:

amúgy az olyan típusú embereket sohasem verik meg, mint a tesód Szonja!
biztos érzik a határozottságot meg az erőt benne
bezzeg ha egy olyan szól be valakinek, aki sohasem szokott, azt fix, hogy rögtön lecsapják

Kattkat

Kép
kattkat

:D :D :D
ez tetszik, jegesmedvés :D

hááát, nekem más a véleményem sok tekintetben

pl. szerencsére vagy nem tudom miért, nekem inkább átadták a helyet, mint nem. mondjuk akkora hasam volt, hogy bárki szemét kiszúrta.

pl. most babakocsival, inkább segítenek, mint nem. nem tudok százalékot írni, de szerintem többet segítenek.

ehhez hozzá tartozik, hogy elég határozott vagyok én is. nem a gyilkos fajta, hanem a mosolyogva kicsinálós.
szilvi35

Kattkat!
Bocs, nem úgy értettem, hogy azt mondtad.... :oops: :)

wf

Kép
wf

szóval, rendet teszek, ha kell... nem kiabálva vagy hangosan, hanem többnyire mosolyogva és határozottan. ezzel jellemzően nem tudnak mit kezdeni.

a szolgáltatók meg jó nagy rohadékok mind! mindig megpróbálok normálisan beszélni, de ezek direkt tetveket alkalmaznak a másik oldalon. határtalanul ki tudnak hozni a sodromból, provokatív, szemtelen kis köcsögök, és iszonyat rengeteg pénzt hagyunk náluk. na ezzel kéne kezdenie a fogyasztóvédelemnek. hogy még Ildócáék fizetnek..mert nem könyvelték el :shock: :shock: :shock: valószínű kikeltem volna magamból. és mennyi idő telt el az átutalás és a gázleszerelés között?
szilvi35

Szonja!

Észben tartom! Na de azért engem sem kell félteni ám!
Mert tud ám nagy lenni a pofám ám nekem is ha arról van szó!

Szilvi!

Vagy 2 hét telt el meg az előző hónapok!
De a rohadékok még a kikapcsolást is kifizetettik az emberrel ami 15000Ft A ki és a visszakapcsolás is 15000Ft! :twisted:

Gondolhatjátok, hogy nem hagytam szó nélkül és, hogy mennyire kikeltem magamból!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Csipet! a dokinénim azt javasolta, hogy télen, heti 1 oscillococcinumot adja prevetíve.

babák tuti befordulnak, no para.

Titit mostanában többen lánynak nézték... ma nagyon jó napja volt koppkoppkopp ügyesen és sokat evett, jól alukált napközben. tuti front, szerinte csapadék vagy hideg.
egyedül olvas :)
szilvi35

Bejja!

Hol vagy ? Eltüntél!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

egyszerűen nem értem, hogy miért a fogyasztóra tartozik, hogy lassan könyvelnek :?: :?: :?: :!: :!: :!:
szilvi35

Anyuméknál ilyen volt, csak villanyórával. Apa utalt, de mivel a kártyáján 50e-os limit van két de van hogy 3 napra oszlik az utalás annyi a csekk. És mivel az átutalásnak kb 2 hét az átfutási ideje (állítólag) ki is kapcsolták télvíz idején az áramot. A tél csak azért fontos, mert korán sötétedik. Nekik is fizetni kellett asszem 13 vagy 15e ft-t. Ki illetve bekapcsolásért. Úgy, hogy be volt fizetve, de hozzájuk nem ért még el. Hát ilyen rohadékok.

Huba most csendes örültet játszik. Kíváncsi vagyok mikor fog bealudni.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

nekem a veres-bp szakaszon a buszon nagyon rossz tapasztalataim vannak, sosem adjak at a helyet a fiatalok, mindig kozepkoruak allnak fel. Pedig Akos mar nem kicsi, hogy ne venne eszre baarki... a terheleses cukornal, amikor csinaltak nekem a Peterfyben, elore kertem magam (ilyet amugy nem szoktam csinalni, de sietnem kellett vissza meloba, eppe eleg volt, hogy varni kellett egy csomot a 2. szurasig), nos az elso harom erkezo ideosebb emberbol az egyetlen himnemu mondta azt, hogy persze menjek csak, a nyanyak kozoltek, hogy kesobb jottem, szevasztavasz...

Ildoca, ez durva, menjenek a .....!!!!!!!!!!GRRRRRRRRRR!!

Huba remelem mar alszik! ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!
Lányok!
Az átutalás legkésőbb 2 nap alatt ott van. Ha de. fél 2-ig utal valaki, az másnap ott van. Ha ez után az időpont után, akkor 2 nap múlva. De ha azonos bankba utaltok, az rögtön megérkezik. A csekkes feladás is legfeljebb 3-4 nap alatt ott van. Azért tudom, mert naponta utalok, meg nekünk is utalnak, és nekünk nem kevés csekkes befizetésünk van. Amiről megkapjuk annak a csekkrésznek a másolatát, amit a postán letépnek. Tehát a pecsétről látom, hogy mikor adták fel és látom, hogy hozzánk mikor érkezett be. Szóval náluk ott a lóvé, az már egy más kérdés, hogy akinek a dolga lenne, mikor könyveli.

Mondjuk az más kérdés, hogy fizetési felszólításnál érdemes vagy telefonálni, vagy elküldeni faxon a befizetést igazoló csekket. Igaz, hogy a felszólító leveleken olyan is rajta szokott lenni, hogy amennyiben befizetted, tekintsd tárgytalannak a felszólítást.

Szóval ne hagyjátok magatokat ezzel a dumával levenni. Egy lósz@art. Meg kell mondani, hogy nektek nincs közötök ahhoz, hogy a könyvelésükön ilyen trehány emberek dolgoznak. Meg kell kérdezni, hogy ki a felettes felügyeleti szervük. Erre menetrendszerint a saját panaszkezelő osztályukat fogják ajánlani. De mindenkinek van fellettes szerve. A bankoknak a pszaf, a telefon szolgáltatóknak a Hírközlési hatóság, stb. Szóval mikor a saját panaszkezelő osztályukat ajánlják, tovább kell erősködni, hogy de azon felül. Lesz olyan k...g, aki nem fogja megmondani, de tulajdonképpen a Fogyasztóvédelmi Felügyelet (illetve most nem tudom, hogy mi lett a neve) el kell irányítson.

És igenis meg kell írni a levelet. Én a végére oda szoktam írni, hogy tájékoztatom őket, hogy amennyiben számomra nem megnyugtatóan rendezik a problémámat panaszt teszek itt, és itt. És ha jön a sz@rházi, semmitmondó levelük, amiket álmomból felkelve is meg tudok írni, akkor igenis a panaszt is megírom. Mert sosem lehet tudni. Tetű bank vesztett el pert azért, mert idős nénikének az ügyintőző nem hívta fel a kamat lejárata előtt egy nappal a figyelmét, hogy ha ma felveszi, akkor nem kapja meg a kamatot.

Sajnos a munkahelyemen az összes energia szolgáltatóval és telefon szolgáltatóval kapcsolatban vagyunk. Az elmúlt tíz évben annyi levelet írtam és annyi telefont intéztem, hogy valszeg megcsömörlöttem.

Az egyik telefon cégnél van mobil, vezetékes telefon, meg kábeltv. előfizetésünk is. Havi több százezret fizetünk. És vannak a dolgozói telefonok, ahol a cég az előfizető, a számlafizető meg a dolgozó. Na ha a dolgozó meg akar szivatni, nem fizeti a telefonját. Most is ez történt. Havi 7-8 ezer forintokért hívogattak (a felszólító levél mellé), hogy utaljam el, mert ezt és ezt lekapcsolja. Közbe szerettem volna megtudni, hogy mégis kinek a számláját fizetjük, de közölték, hogy csak számot tudnak mondani, mert titkos a számlafizető. Úgy, hogy az előfizetők mi vagyunk. És a kapcsolattartónk közölte, hogy nem tudja, hogy lehet megszüntetni. Hát természetesen elfogott a harctéri ideg, és megvártam a szokásos telefont. Majd közöltem a csajjal, hogy nem fizetek senki helyett, amíg meg nem mondják,hogy hogy tudom letiltani, mert hihetetlen, hogy nem tudom lemondani és amennyiben lekapcsol bármit is 7 ezer forintért, az ügyvéd máris írja a levelet a Gazdasági Versenyhivatalnak tisztességtelen piaci magatartásért, továbbá a panaszt a Hírközlési hatóságnak. És szerintetek mi történt? Le lehetett mondani azt a tetű előfizetést.

Van ugyan ügyvédünk, de nem szoktunk mindennel hozzá menni, egy ilyen levelet mi is megírunk. De volt már, hogy vele kellett izmozni. A Vízműveknél pl. 3 ember és egy osztályvezető állt rendelkezésünkre :D egy ügyvédi levél kellett, hogy le tudjuk egyeztetni a folyószámlánkat. Amihez szerintem külön osztályuk van.

Na szóval röhej, amit itt ezek a cégek megengednek magunknak. Úgyhogy ne hagyjátok magatokat, mert pláne a kis embereket leszarják.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Ádit menetrendszerint lánynak nézik. Nem kérdezik, hogy lány vagy fiú-e, közlik, hogy milyen szép kislány :D jó hát szőke nagy hajú angyalka. Aki ma is fél perc alatt levarázsolta a komódról a csekkeket és leharapott belőlük egy darabot :D Úgyhogy apa járkálhat, hogy befizessük :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok

Szonja nem alszik. Most megint apa kűzd vele, mert nála nem sír, nálam meg üvölt, mint akit nyúznak. Nem is értem, mikor pihen. Se nappal, se éjszaka. Megint én vagyok kilakoltatva, mert ha bent vagyok és apa ölébe van, akkor anya kell, de ha odamegyek altatni, akkor meg ordít. Valamit nagyon szarul csinálunk és kivagyok már megint. Adtam neki Viborkolt, hátha....

Tlindi

Kép
tlindi

Óóóóóóóóóó, Tlindi! Sajnálom, hogy küzdeni kellett Szonjával. :-S
Amúgy Huba is nyűgös volt éjszaka, és hajnalban meguntam és magunk közé tettem. Persze ilyenkor egyből keresztbe fekszik és áááááá... Csak annyit bőgött tegnap, hogy már nem volt szívem éjjel is bőgetni. :-S Ráadásul még elkezdett köhögni. Biztos tőlem kapta el, bár én már javulófélben vagyok.

Remélem szép nap vár mindenkire.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Azzzztaaaa, mennyit körmöltetek, nem is győztem olvasni. Anyáméknál vagyunk a héten, úgyhogy ezért lassabb a reagálásom. látom a szolgáltatói köcsögség mindenkit felháborít. Nekem is meggyűlt a bajom már egykét köcsöggel, én az a hangosan őrjöngő fajta vagyok, kiosztok mindenkit, de apa mostanában még engem is túlszárnyal. Na igen, ő az építkezési próbálkozónkon egyződött. Egy párszor őt is kiosztotta, mire teljesen befejeztek a házon minden apró-cseprő dolgot, minden hibát kijavítottak. Hát nem egyszerű. Én a ÚPÉCÉVEL álltam hadban, mert az új helyen ahol lakunk nem vezetékelték még be magukat internetügyileg (pedig benn van a vezeték az utcában fenn, csak le kéne húzni) nekünk meg hűségszerződésünk volt még, mire mondtam nekik hogy nem az én problémám, hogy egy 87 lakásosra tervezett lakóparkban, ahol biztos mindenkinek kell a net meg tv mert csak fiatalok laknak, nem hajlandók arra áldozni hogy bevezetékeljenek, úgyhogy lemondtam. Persze még azt sem tudták megtenni hogy a címünket átírják az újra, úgyhogy szerintem még a régi helyre mennek a felszólító levelek, hoyg fizessük ki a kötbért. Meg a nagy pikulát. Azt nem is mondom már hogy a rohadt drága 8 megás net csak 2 megával jött, és még az én k..va anyám volt mikor ezért is napokig telefonáltam, de nem lett jobb, mondván, hogy a garantált sávszél így is megvan. Hát azt hittem agyvérzést kapok, nem is csináltak semmit, csak odabökték. Azt már nem is merem mondani hogy én amúgy a telekomnál dolgozom panaszkezelőként, nem a telefonos hanem a levelezési részlegen, de mi pl ilyen esetben simán elengedjük a kötbért. Persze van a másik oldal is találkoztam már ilyennel is amikor kifejezetten az ügyfél volt köcsög. Na mindegy vannak ilyenek is néha azért én is agybajt tudok kapni.
A helyátengedés: Nekem is főként idősebb nénik adták át a helyet, de nekem még a végén is olyan kicsi volt a hasam, pláne kabátban hogy nem is látszott hogy terhes lennék. Férfiak nem is igen adták át a talán egyszer egy ilyen fiatal festőmunkás pasi ha jól emlékszem. Ja, a jegesmedvés dolog tetszett nagyon :)
Ja, Hanna is kiborító volt tegnap. Egész nap visított mint valami szopós malac, de már a tegnapelőtti éccaka is borzasztó volt, háromszor kelt üvöltve, és nem is akarta abbahagyni, meg vagy ötször még csak úgy, váááááá.
Na majd még írok, megyünk sétálni.

Lilypie Third Birthday tickers

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: