A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi, Neked is szija :D
Neet, apjuknak is ++++

na, felébredtek, csoközön 8)
fibi

még egy utso Leninek: penészölö neve: Hanno, amit Macsek ajánlott anno. :lol: itten bedobnak minden szirszar ujságot, és abban "olvastam" amikor nem volt net, és unatkoztam :lol:
fibi

Apát megműtötték és most jól van és láza sincs már. :)
Első körben azt hittük, h influ, de gyanúsan semmi más baja nem volt, mint a láz, de az kitartóan.
Másodjára azt hittük, a golden ere, amit ősszel műtöttek, és sajnos ezt a doki is hitte, és kezelgette ezellen, pedig nem ez volt.
Majd kiderült, h valami izé odanőtt az ülőrészre, és SOS ki kell nyisszantani. És kinyisszantották, altatásban. és most itt tartunk. Köszi a drukkokat, reméljük, most már nem lesz baj.
Majd olvasok és reagálok is, most nem megy.
neet
neet

Sziasztok Kismamik, Anyukák!

Hátha tudtok nekem segíteni...
Érdekelne, hogy ismeritek-e az Albert utcai rendelő gyermekorvosait.
Az van hozzánk a legközelebb, de tapasztalat és környékbeli ismerősök híján nem tudok dönteni :)

Ők a dokik:

Dr. Bene Márta
Dr. Sziráki Katalin
Dr. Szakolczai Ilona
Dr. Rapp János

Minden véleményt megköszönök :) A legjobb lenne priviben :)
Ezer hála!

Kép
szösszenet

Neet,
http://index.hu/tech/uzlet/nhh080207/ Baj van a telefonos szerződéskötéssel c. cikk :D :D :D (és ügyi voltál invitellel :D )
apának +++++++ :D

Szössz,
én nem tudok, sajnos, segíteni, de biztos lesz vki, aki a te embered ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

SZIA FÍBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :D :D :D :D :D :D
mesélj :D

Kép

Kép

szrekuc

Angolos lányok! HELP!!! S.O.S.!!!

Hogy van angolul az , hogy KÖZBESZERZÉS?????

Hüle szerződést fordítok (minimum hajnalig), de nem tudom, hogy van olaszul és most nem is tudok senkit megkérdezni, és reggel 7-re át kell küldenem a fordítást, és esetleg angolul írnám a szövegbe, vagy abból rájönnék, hogy is lehetne lefordítani.

A szövegkörnyezetben így szerepel:
"a beruházás közbeszerzési eljárásban valósul meg"

KépKép
KépKép
lindicita

Ez a TENDER lenne????
lindicita

Lindi,
public procurement
mint eljárás akkor p.p. procedure

Kép

Kép

szrekuc

Lindi,
public tender akkor, mert a tneder nem feltétlenül köz, hanem csak pályázat (azt hiszem)

Kép

Kép

szrekuc

Lindi,
én elsőként a procurementet használnám és a stílus miatt szóísmétlés kerülésére a tendert

Kép

Kép

szrekuc

Lindi,
PUBLIC PROCUREMENT TENDER.
zsancikant

Lindi,
tortát találtatok már?????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szrek!

Köszi :)
Azt hiszem, maradok a tender-nél, az mégis nemzetközi szó, és itt maguk között lehet egyébként is ezt használják.
De köszi, a public-ot elé teszem (olaszosan pubblico-ként :)
lindicita

Lindi,
:D közben rákerestem olasz site-okon is, tender pubblico :D

Kép

Kép

szrekuc

Fibi :) Szia!!!! innen is! :wink: :D :D :D

Ancsi :) Gyest le lehet mondani levélben (ajánlottban) is, mi így csináltuk. Még nyomtatvány sincs hozzá, csak meg kell írni pontos adatokkal és hogy mikortól nem kívánod. :wink: A miénket simán elfogadták, nem volt utólagos kérdezgetés, hanem hivatalosan kiértesítettek, hogy megszűnt.

Zuzi :) Nagyvilági élet rulez! mi az?? :lol: :lol:

Neet :) Apának +++++++++++++++++++++ örülök, hogy jobban!! :D :D

Szösszenet :) Mi a Rapp dokihoz járunk, nekünk bejött :wink: Nem kapkod az antibigyó után és nem paráztat, mondjuk a gyerkők alig betegek, így nincs sok dolga velünk :D Johiék vmelyik hölgyhöz jártak, de nem ugrik be melyikhez :roll: szóval majd ő is tud véleményt mondani, ha jön.

Minden kisbetegnek bulást és +++++++++++++++++++
És Vica Mátéjának is egy adag ++++++++++++++++++
denizsa

Zsan! Köszi neked is :)

Torta: hát most kitaláltam, hogy én magam készítem a tortát :roll: Gréti most nagyon rá van kattanva a Hupikék törpikék-re és nagyon tetszik neki a Tréfi által osztogatott ajándék doboz, mindig azt hajtogatja, hogy neki is kell olyan ajándék, úgyhogy sk készítek egy olyat. Holnap megnézem a Savoya-ban, hogy a Szamos Marcipánosnál van -e marcipánmassza, ha ott nincs állítólag Kaisers boltokban lehet kapni. remélem lesz 2 különböző színű. Aztán majd alkotok :) És az eredményről természetesen beszámolok :)
lindicita

Szrek! De aranyos vagy, nekem is eszembe juthatott volna, de tudtam, hogy itt mindenre találok megoldást, annyi okos emberke van itt :)
lindicita

Lindi,
:oops: :D
itt mindig jön válasz tényleg jó kis csapat és tökre örülök, ha nekem is sikerül vmi hasznosat produkálni :D
és minden ami nyelv érdekes és minden sokkal érdekesebb mint amit nekem kéne olvasni :mrgreen: :?

Kép

Kép

szrekuc

Ja, és tortával kapcsolatosan a következő kérdésem az lesz, hogy ki tud valami finom receptet? Olyat szeretnék csinálni, hogy piskótatésztát több vékony rétegben és közé valalmi túrókrémszerűséget, amibe olyan sokféle gyümölcskonzrveket szeletelnék apróra (körte, barack, cseresznye)

De majd holnap, most csinálom a dógom...
lindicita

Boldog utólagos Dorkanapot! :lol:

Neet! Invitel :D és egy kézrázós smiley
Apjukotok jobban?

Fibi és Zuzi! Nagy sziákok!!! :lol: :lol: :lol:

Denizsa! Bencus haját Bálint mossa? Ejha! Gratula!!! s a szép méretekhez is :lol:

Blaye! Kőcök tündériek, s ha lánykám látná a fijjad ilyen Vakondszerkóban menten beleszeretne :lol:

Szrek! Te milyen rendes lány vagy :lol: .

Tegnap anyósnál voltunk, holnap meg vidéki rotyonozunk vasiig. Lehet hogy bekukk, de majd meglátjuk.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kidőltem :cry: Hajnali szopi után folyt.köv.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
kérdezd meg a marcipán árát a Szamosnál, majd menj be az Auchanba és ott is nézz körül, én többször vettem fehéret, rózsaszínt ilyen nagy bevás. kp-ban, ahol még olcsóbb is.
sajna receptben nem tudok segíteni, csak annyit, hogy a gyümölcsökkel (mivel túl levesek) vigyázz, valami "ágyba" tedd őket (pl. puding), hogy nehogy széjjel áztassanak mindent.
tortáról majd kérünk fotót, utána küldjük a megrendeléseket. :)

GYES tippeket köszi. kiderült, hogy férjem nem messze dolgozik a MÁK-tól, így lehet, hogy bevitetem vele a lemondást, mert nincs kedvem utána még levelezni velük, hogy én már lemondtam, ne küldjék.

ancsipancsi

Neet,
nem valamiféle gennyes gyűlést találtak nála? mert apukám kb. 3 évig szenvedett ilyesmitől, többször műtötték, mindig kiújult, hol kivágták, hol leszívták, és hónapokig kellett antibigyót szednie, meg nagyon lázas volt. (ebből jöttek rá, hogy valami nem frankó)
ancsipancsi

Ancsi! Most akarod lemondani a gyest? Vagy majd ha mwgszületik ketteske?
lindicita

Ja, és nem azzal volt gond, hogy nem kapták meg a lemondó nyilatkozatunkat, mert megkapták, csak mindig valaki más akarta tudni, hogy MIÉRT mondtuk le.

Fordítással elkészültem, és így utólag visszagondolva szeretem ezeket a sűrgős dolgokat - dupla tarifával :wink:
lindicita

Lindi:
Én a Corában szoktam a 10dkg-os szinest venni 600ft ért, de karikor (még most is van) vettem fél kilót a metróban 1800ért! Bár az "szintelen, de ételfestékkel megszínezhető!

nukada

Lindi,
most akarom lemondani, hogy márc 10-től már ne küldjék. úgyhogy beküldöm szegény apát, hadd szokja az ügyintézést :)

viszont Bambinóm, légyszi, ha lesz időd válaszolj már a privimre, ráér a jövő hétig, de addigra jó lenne tudni az écát :)
ancsipancsi

Ancsi! Privire válaszolok, ígérem :oops:

Ébredtek a kölkök ...

KépKép
KépKép
lindicita

Szrek,
miröl meséljek, a lakásrol vagy a köcökröl? :wink: mivel, ez egy babás topic, akkor az utobbirol inkább :)
Ábel eszement tempoban kuszik, 4kézlábazik, söt már a talpával felnyomja magát, és feltérdel a szivacsra is. emellett édesen gagyarászik, és "érdekes" modon tök más mint a bátyja, még szótfogadobb :lol: és sokkal vakmeröbb.
Bálint meg nagyon sokat változott 3 éves korátol, ritkán hisztizik már, könnyebben kezelhetö, teljesen önálloan pisil, kakil, játszik, vetközik, eszik, stb. Imádja az uj lakást, hogy ennyi szoba van, jokat motorozik, sétálunk a végre aszfaltos széles utcákon :D És a legjobb, hogy elkezdett dalokat költeni, és el is énekli. Ö találja ki a szöveget, és mindig vmi ujjal jön elö nap mint nap. Meg kell zabálni :D

És Ti hol laktok most? Lemaradtam kicsit.

KépKép
fibi

szia Fibi,
én is örülök, h visszatértél! :lol:
LÁtom a srácok jól vannak, de mesélj magatokról! TI, hogy érzitek magatokat az új helyen????
Meddig voltatok Baján??? A költözés milyen volt??? Felfedeztétek már a környéket?
Ha van kedved, rakj fel lécci képeket a kecóról, annyira kiváncsi vagyok!!!

többieknek köszi a blutackes hsz és az aromásat is. Tescoban vettem végül kemény 140 ftért egy csomó, tesco márkájú sticky tacket, ami ugyan nem kék, de fehér, és ez is ragad... :wink:

Johi,
aroma helyett mit ajánlasz?? nekem piskótába kéne a vanilia és a mandula is, és én is szivesebben tennék bele vmi EREDETIT. És ha tudsz ajánlani, akkor azt is meg tudod mondani, h HOL vegyek???
előre is köszi!!!! ha nálad van ilyen, akkor bingo, kérek is azonnal!!! :lol:

kérdés:
szülinapi dekorációt HOL? hehehe...
köszi.

sajna a tortarendelés még nem történt meg, én nem kockáztatok saját forma tortával, és elég ciki :wink: lenne, ha nem lenne a NAAAAAGY, ovis bulin vmi naggggggyon pöpec...
még Igi bulija előtt lesz egy másik ex-babanetes anyuka nagyfiának is a bulija, kb 1 héttel korábban. Tanácsok, ötletek, mit lehet venni egy ééééééééééééééééédes, szőke-kékszemű ötévesnek???? Fijjjú persze. :wink:
zsancikant

Zsanci,
pusziljuk az 5 éves Somát, néha gondolok rájuk, hogy mi lehet velük, milyen szép nagyok lehetnek a kőcök.
5 évesnek autót :)
ancsipancsi

Zsanci,
aroma helyett ajánlom az igazit :) :) :). jó sok valódi vanília a piskótába, az majd helyettesíti az aromát. (persze árban bőven übereli) Pesten nem tudom hol lehet valódi vaníliát kapni, azt az igazi port, amit kikaparnak.
ancsipancsi

Szerintem nagy szupermarketben lehet kapni vaníliarudat is. Ugyanúgy van becsomagolva (legalábbis van ilyen is), mint a többi fűszer (a fűszerek között van asszem), olyan zacsiban. Aztán a rudat szét kell vágni és kikaparni a belsejét.

Kép
Kép
tinu

Neet: óó csórikám...ha ateromája van, akkor sajna nem úszta meg ennyivel, mert a gyulladt csomót nem tudják tokostúl kivenni, ezért fel kell nyisszantani újból amikor nyugalmi helyzetben van és szépen kipucolni! És nem szabad vele várni, mert simán begyűlik megint!! Nekem ez volt és 3x vágtak és egyre rosszabb volt :(

Zsan: képzeld megjött a quelle cipellőm és jó a mérete és kényelmes is :D igaz nem olyan szép, mint a képen (persze), de úgyis játszótérre szántam és oda bőven szuper lesz! Kösz a támogatást!
Jucuséknak mi is bódóg szülinapozást!! A szomszéd kissrác most pókember és fantasztikus 4-es lázban ég, szal ő spec bármilyen szarnak örül amin ezek rajta vannak :roll: :)

Zuz: torkos csütörtök?? Jó az! Mi is a Hba mentünk volna, de az sok lett volna a jóból, mert ma színházba megyünk ;)

Fibi: Helló!!! De szuper, hogy ilyen jól vagytok!! Rakjál be képeket a fiúkról és a kégliről is meg mindenről!!

Blaye: gyerkők irtó édik!!!

Ancsi: készüljön párod hidegélelemmel ha a Mákba megy :x és nagy adag türelemmel!!
Én egyszerűen azt nem értem, hogy igy is tetű lassúak voltak, akkor minek vették vissza a munkahelyektől a családkifizető hely lehetőséget?? Egy csomó melót megcsináltak helyettük! Arról nem beszélve, hogy mennyivel egyszerűbb és gyorsabb volt pl nekünk is minden, hogy a cégem megcsinálta, lepapírozta stb :? most majd mehetünk szívni a mákba minden francos papírért :x :(

Lindi: én a marcipánmasszát itt vettem nálunk egy huszadrangú cukiba és olyan színt adtak amit kértem és kimérve! Vigyázz, hogy ne ess abba a hibába mint pl én, hogy nem tudtam, hogy mennyi kellhet és 20-20 dkg-t kértem színenként. Persze kb 5 dkg használtam fel, azóta is itt figyel a többi a hűtőbe :roll:
Ja és a túrókrémbe ha teszel pl zselatint akkor nem fog annyira szétcsúszni.

Szösz: én nem ismerem ezeket a dokikat, lévén egész máshol lakunk.

Reccáékról tud valaki vmit??? :roll: mi lehet velük? Benke biztos már nagyon nagy legény!

El írni..
Rylie
rylie

Rylie,
jo irást :P képet még nem tudok, majd ha Zs-nak is lesz 5 perc ideje. Te meg rakjál vonalzot, hogy tudjam, hányadik hétben vagy :lol: 8) Pocakkal minden okés?

Zsan,
jo bulizást meg tortázást! :)

hu, mennyi kérdés. szal természetesen mi is szeretünk itt nagyon. végre elférünk, meg szép meg uj, csak a hangyák keseritik meg a napjaim kissé :? környékböl még csak a boltot fedeztük fel, hihi :lol: ja, meg kocsival a tescot, gyogyszertárat, ilyesmi. Baján még 2 hétig voltunk beköltözés elött, amit nagyrészt Zs bonyolitott a kollégái segitségével. Én a kipakolásbol vettem ki a részem, pár napig itt volt a keresztanyám gyerekezni, én meg egész nap turtam a dobozokat. Sajna még maradt jopár de belefáradtam kissé...
fibi

Rylie,
neked is olyan lehetett, mint apunak, hogy valami gennyel gyűlt be és halál lázas voltál tőle?? mert neki colliit is tenyésztettek belőle, de nem kifejezetten azt okolták érte.

Fibi,
én - mikor a cégnél nagyon eldurvult a helyzet, mert hangyák jöttek már a konnektorból is - felhívtam az ÁNTSZ-t, hogy van-e nekik saját rovarirtó cégük, s hála istennek volt. vittem be pár dögöt dobozban, hogy megnézzék mi az, s kijöttek és felpermetezték a fal mentét olyan szerrel, ami elvileg emberre nem ártalmas. aztán nem lehetett takarítani 1 hónapig azon a részen, de nagyon jól helyre hozta a hangyákat!
nem tudom hol keserítenek a hangyák, de ha a lakásban, akkor biztos már építkezés alatt beletojtak :) a szigetelésbe, úgyhogy érdemes lenne a parketta szegő mentén minden résbe fújni vmi emberbarát vegyszert. nálunk szalonnabogarak voltak (elvileg, de én nem igen láttam), s valami bio..... szerrel irtottam őket.
ancsipancsi

Ancsi,
igen, a lakásban :( nade milyen bio szerrel, ami gyerekbarát IS, mert Ábel miatt aggodom, mindenhova odajut, és felnyalja a parkettát... :roll: (nálunk az elválaszto alol bujnak elö a dögök)
fibi

visszaolvasni nem tudok, csak néhány dolog :)

Neet,
:shock: :shock: :( :( :( :( :( :( :( :( :( szegény G.!!!!!!! Húdedurvánszar lehetett neki :( :( :( soksok ++++++++++++++++, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön. És ahogy Rylie-t olvasom, még nincs vége :(

Ancsi,
múltkor jártam a MÁK-ban, nagggyon durva volt a helyzet, és amint mondták, hogy postán is igényelhetem a gyes-t, gyorsan el is jöttem. A honlapjukon van email-elérhetőség, meg telefonszám, én a helyedben rákérdeznék a postai elintézésre, mielőtt beküldöd párod az oroszlánok közé :roll: :wink:

Fibi,
örülök, hogy jól vagytok! :)

Gabi,
itt a hajrá, tehát HAJRÁ! 8) :lol:

Gyerkőcök mindmind nagyon aranyosak :lol:

Én meg hétfőtől ugyebár dolgozó nő lettem, és nagyon élvezem 8) napi 5 óra, a péntek szabad, eddig szuper. És sokkal "pihentebb" és oldottabb vagyok a gyerkőcökkel is. :lol: Na el, M. lufit kér... remélem, utána még hagy egy kicsit...
kisün

Fibi,
hangyák brrrrrrrrrrrrrrr :(
kisün

Fibi: csíkgyártás már Kamillával se ment, szal most nem is próbálkoztam vele.
21-22 hétben vagyok, és azon kívűl, hogy minden nyavaja kijött rajtam (mint Ancsin is) ami Kamillával nem volt, jól vagyunk! Pocak szép nagy babó mocorog :)
Hangyák :x elég bosszantó lehet...rent a hangyászsün a Zooból? ;) ez elég bio megoldás lenne :lol:

Ancsi: nekem nem tenyésztettek belőle semmit, mert ezt magyarul zsírmirigynek hívják és a doki számár egyértelmű volt, hogy ez mi és mi a teendő vele. Sose volt lázam tőle, csak lezsibbasztott a nyakam olyannyira, hogy csak törzsből tudtam odafordulni bárkihez is, nyakból nem. A srácok meg közbe géphangot adtak ki alászinkronba, szal sokáig terminátorlédi voltam :lol: igy utólag vicces, de akkor egy csöppet se volt az :?

Vera: munka dejóóó! :)

Várom aptyukot, hogy húzzunk má, de késik :?
R
rylie

Sziasztok, megjöttünk, jó volt/fárasztó volt/2 gyerek beteg lett/aztán tegnap én is/de mára mindenki jobban. Józsi megtanult üveghangon visítani, lassan ciki vele kimozdulni. Isti egyre édesebben gagyarászik, meg kell zabálni.

Nuk, olvastam a PCOS diagnózisról, és fel a fejjel! nagyon sokan járnak ebbe a cipőbe és a legpesszimistább előrejelzések dacára nagyon-nagyon sok a poz. (teszt)eredmény :wink:, főleg - ahogy már sokan mondták - term. gyógyászati módszerek segítségével! tök jó, hogy Orsival már dolgoztok a problémán, és ott van anyukád is, akinek csodálatos gyógyító-jókedvre derítő kisugárzása van (és itt vagyunk mi is), máris rengeteg segítséged van! ;)

Johi, rátok is rengeteget gondoltam! hogy van Fannika lába? ápdételj légyszi!

PGabi, hajrá, hajrá, már csak óóórák kérdése :D
Dorkádnak és Kisün Dócijának utólag is nagyon boldog névnapot!!

Szia FIBI!! :D képeket is tégy fel a nagyfiaidról és persze az új pecóról is!!!

Blaye-csemeték irtó helyesek, Kisvakond Vince és a két szép kistesó is! úgy látom, mintha Dénes lenne a megtestesült nyugodtság, és Blanka pedig igazi szélvész kisasszony :) Blaye, te mit mondasz?

Neet, férjecskédnek soksok ++++!!! gyógyuljon gyorsan! és az összes többi betegeskedő is!

megyek, hegyekbe' áll a lakás :?

votiv 8)
votiv

Sziasztok,
Munkahelyemről megint akartam írni, jó hosszan meg is tettem, erre elszállt, még jó, hogy egy fejlesztő cégnél dolgozom.

Neet: Apjuknak gyors gyógyulást és sok ++++++++ Nektek is.

Vera: munka jól hangzik, remélem marad is ez a szuper vélemény.

Fibi: de jó, hogy jöttél. Kérünk képet a srácokról. Lakás jó lehet.

Blaye: de helyesek a gyerekek, nagyon édesek együtt. :-)

Zsanci: létezik nekünk vanilia por és rúd is de mivel bijó ezért az ára is a csillagos ég. Tinuhoz hasonlóan én is a vaniliarudat ajánlom, amit bárhol lehet venni, a kotányinak tuti van.

Kép
Kép
johanna1975

Votiv: jaj a betegségek nem hangzanak jól, de lényeg, hogy már jobban. Fanni lába nem javult, kicsit mintha nagyobb lenne a gyulladás rajta, de nincs láza és jókedvű. Hétfőn kontroll és remélem hamarosan kiveszik a fémet a lábából. :-)Köszönjük az érdeklődést.
Na el mert hív az én cuki terroristám.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,
megkönnyebülten látom,h nem mentettétek meg nélkülem a világot, és nagyjából visszaolvasható mennyiséget írtatok! :-D

Minden új betegség-híren ledöbbentem, és innen is küldök mindenkinek sok-sok + -t.

Mi anyóséknál jártunk vidéken.(És igen DEni, tényleg ilyen az anyósom :-) )Most megpróbálom utólérni magam.
Tegnap 2*3órát aludtam (majdnem) egyhuzamban!!!Igaz, háromszor majdnem szó szerint pofára estem,mert E akkorákat kiáltott fel áámában, én meg úgy ugrottam ki az ágyból, h azt sem tudtam hol vagyok :-D
Így jár az, akinek egyszerre növesztenek fogat a gyermekei ;-)

Blaye, minden elisméresem a szép ikreidért és az éééédes kisvakondodért!

Na és micsoda WC-re kísérgetős lovagot látok?? annyira kedvesek a képek, amiket feltetettetek!!!
Lassan el kell mennem egy talira a gyerekekkel, mert látom erősen leosztjátok a lapokat párválasztásilag ;-)

Ríd, bírod még??Én most megint szalma vok :-(

Általános kérdés: akinek eddig kifizetőhely volt a melóhelye, annak majd mit kell tennie, amikor megszűnik ez a jóvilág?????

Votív ill. egyéb homeós szagértők: A Remediás C30 = a Boiron Ch30-al??Vagy hogy kell ezeket "átváltani" ?

Ja, és szia Fibi!! Én jól hozzátok csatlakoztam, míg Ti költözködtetek :-D !

Kép
Kép
szelloke

Szellőke,
mi szűnik meg? Kif hely? Mind? A sulik is? Nekem a gyes is azért volt 1xű, mert minden ők intéztek, és nekem csak alá kellett firkantani ezt-azt.

Blaye,
szia!! Már annyiszor akartam írni, h a gyerkőceid csuda klasszak! ÉS Krtek nálunk a number one, hónapok óta, rendületlenül. :D

Fanninak továbbra is egymillió ++++++++++++ és minden más betegnek is, fogaknak is, anyákoknak is. :)

A hangyák mondjanak le! Nálunk a hosszúfarkúak tértek vissza, vagy csak egy, ?? aki töksüket az UH-ra, és kieszi az élve elkapóból a kaját és ki tud menni belőle a hüje Houdini. :roll: Eddig negyedkiló karavánt aprítottam be neki, remélem, hamarosan akkorára hízik, h nem fér ki visszafelé a csapdából, és akkor a macskák elé vetem... na jó, elengedem, csak kapnám már el!

neet
neet

FIBI:
Sziasztok!!!!!!! Képzeld, mára nálunk is lettek hangyák :lol: :lol: biztos a tieitek haverjai :wink: :wink: :wink:

Votiv:
velkám bek!
Remélem azért inkább jó volt, mint rossz!
Üveghangon visító Lilire kiváncsi vagyok, imádom, ha sikongatnak a gyerekek!
Dumáló Istire meg szintén!!!

Johi:
Majd pü-ben küldessz nekem minden féle "szir-szart", hogy mit szedhetnék???? Most úgy vagyok, hogy amíg nem szeretnénk nagyon-nagyon-nagyon kistesót, addig alternatív módszerekkel próbálkozom, hátha segít...

Ma voltam cranión, érdekes volt, mert majdnem elszundiztam, de akkor volt egy "látomásom" (Réka kiesett a bevásárlókocsiból, már nagyobb volt, állt és átbucskázott a kereten). Tökre összerezzentem. Orsi mondta, hogy máskor mondjam, mert ezeknek jelentőségük van és át kell beszélni, hogy mit jelenthet...

Amúgy érdekes ez a PCOS... Visszagondolva egy csomó ismerősömnek ez lehet a baja, akikkel így életemben talizatm és hasonló problémáink voltak (hízás, szőr, mensi stb)...

"Újkutya" Szörmi nevet kapott és még mindig itt dekkol nálunk... Már kapott oltást, féregtelenítést (7500ft), bolhaírtást (2500ft) és kedden megy kozmetikába, hogy a locsos részeket eltüntessék... Franc az állatbarát fajtánkba :lol: :lol: :lol: :lol: És lopkodja a gyerek cuccait, már két fél pár zoknit elhozott a gyerek szennyes kupacából, pedig direkt zárjuk az ajtót :roll: :roll: :roll: :lol: Ja, mert azt nem tudom, mondtam-e, de Zoli beengedte a házba éjszakára, úgyhogy mostmár ő is benti kutya. Bár egész nap kint vannak Zsigával, szuszikázni bejönnek. Olyan aranyosak együtt!

Réka ma 11 hónapos... 28 nap múlva egy éves! El sem hiszem... Öregszik a gyerek :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk,
éljenek a kutyák! :)

És mindenki szidja a tetű bkv-t, nem véletlen, a tetű járatokkal és a tetű ellenőrökkel, de nekem ma olyan kedves, félperces örömöm lett tőle, hogy megosztom, lássátok, van jó is. :)
Frissiben vásárolt bérlettel haladnék le a mozgólépcsők felé, Eszter a karomon, másik kézzel kaparászom elő a bérletet a táskámból, millióan vannak, kotorásznak. Ellenőrök közül ketten is intenek, h előzzem ki őket, és hagyjam csak a bérletet, menjek csak, szabad a lépcső, kellemes utat, szép napot. :) Mondjuk addigra pont előszedtem, lobogtattam, de akkor is, jólesett. Na, nagy sztóri volt, mi? :D
neet
neet

Neet,
bár infóimat mindig fél füllel szerzem nagyjából, így nem állítom tutira,de úgy tudom,h minden kif.hely megszűnik és egyedül a MÁK-tól kapja majd mindenki a zsét. CSak fokozatosan történik a dolog. De tényleg pontosan utána kéne már járnom :oops: :?

Nuk,
már hiába mennének a régi gazdik: rá sem ismernének a kuttyukra; simán letagadhatjátok,h találtátok ;-)[/quote]
szelloke

Boldog hófordulót RÉkának!!! :D Tényleg telik az idő!

Nuk: nekem is döbb-döbb mindig, de ha gyerekkel békávézom, az ellenőrök soha nem kérik a jegyemet!

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: