A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse,
sztem elég,még csak szoknia kell leginkább...Fogorvos ismerősöm aszont:csak akkortól érdemes fogkérmezetni,mikor már köpni is tud a gyerek :lol: :?
Amúgy mi kicsi ElMEX (gyerek) fogkrémet is nyomunk E-nek a filling kedvéért :-)
Ha nagyon fokozatosan cuppant le Adél,akkor sztem nem lesz gond,E elég gyorsan lepattant,mert megváltozhatott az íze, s mégsem lett belőle semmi gondom...

Kép
Kép
szelloke

holnap írok nektek egy hsz-t az összes hsz-emből ezidáig kihagyott betűből :oops: :oops: :lol:
szelloke

Szrek,
Nekem meg január közepén felmondták a biztosításomat, mert h nem fizettem be az első negyedévet (én nem váltottam) :shock: :shock: :shock: Mikor január 31-ig volt időm és én meg jan. 20-án fizettem be.
Írtam nekik, telefonáltam nekik, de még mindig nincs válasz tőlük. Telefonba csak annyit mondtak, h rendszerhiba és h visszaállítják a szerződésemet és írásban igazolni fogják. De még mindig semmi.
Most már két biztosító is van, akikkel soha a b.... életbe többet nem állok szóba, még ha ők lesznek a kedvezőbbek :evil: Szerintem egy kicsit sokat engednek meg magunak. Főleg azokkal szemben, akik váltottak. Ez milyen már, h nem tudtak csekket küldeni :roll: Volt két hónapjuk.

Szellőke,
Köszi :) akkor nem aggódok egyik témában sem.

Kép Kép
curse

Szrek,
Mondjuk ezt a cikket végigolvassa a rendőröket sem értem :roll: Ezek szerint van egy adatbázis amiben megnézhetik, h az autós rendelkezik-e biztosítással :? Vicces mindenesetre.

Szellőke,
Elütések miatt ne aggódj :wink: anélkül is átjön (Péli szavaival élve :mrgreen: )

na menek aludni, jóccakát

Kép Kép
curse

[quote="szelloke"]h írta:szellokeolnap írok nektek egy hsz-t az összes hsz-emből ezidáig kihagyott betűből :oops: :oops: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nuk, ízirájder!!! :D :D nagyon jól haladtok :D

Deni, dehát kúszott is Bencus, semmit sem hagyott ki! Légy csak nagyon büszke :D

Leni, tegnap én rákérdeztem Kornélnál Igire is, és nekem azt mondta, nincs abban semmi aggasztó, hogy felállt, ok, hogy kicsit gyorsan, de előtte azért megcsinálta a lépcsőket!! úgyhogy no para :D
Denivel nagyon ügyes fiaitok vannak :D

Nuk, rólatok is kérdeztem, és Kornél nekem is elmesélte, Angéla mennyire örült, mikor visszajött, hogy ilyen szépen fejlődik Réka, és hogy milyen sokat lazult! :D és azt is mondta, hogy lelkesítselek (más is csatlakozhat!), mert nehéz a munka, és lassan jönnek az eredmények, de nagyon fontos, hogy kitartson a jókedvetek és az energiátok :) úgyhogy hajrá, és bármiben számíthatsz rám, tudod!!! és ha kezdenél besokallni, akkor jól panaszkodd ki magad, hadd segítsen a boszitopik is :wink:

votiv 8)
votiv

A MÁV rendesen küldi a csekkeket, bebebe. :lol:
Egyébként most veszem észre, h mi mindig ősszel veszünk kocsit, jé. :D És mire kitörne az átváltási őrület, már rég rendeződött minden az "új" kocsival.

Curse,
eleinte sima vizes fogkefe is megteszi. Mi kb akkor kezdtük, amikorra lett 2-3 foga E-nek. És kb egy-másfél éves kora körül kezdtük a krémezést, eleinte profin kiköpte, majd ráérzett az ízére, és azóta eszi. :lol: De mivel egy lencsényi (Lencsényi?) pöttyöt nyomok rá, tőlem eheti.
neet
neet

Deni: már írtam, de mondom megint, hogy én is megnyugtassalak, hogy az, hogy Bencus felállt, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy akkor már nem fog mászni. TÜnci is kb. ennyi idős volt, mikor felállt, aztán azóta is mostanáig jórészt inkább mászik. Szeret álldigálni is, sőt pár napja már gyakorolja az egyedül állást is, de még mindig nem jár vagy ilyesmi. Főként mászik.

Curse: én még mindig nem mosok fogat TÜncinek. 2 egész és 2 félig kijött foga van. De nem nagyon enged a szájában kotorászni. :roll:

A mellem semmivel nincs jobban, bár lázam nincsen. Fejni nem tudok, Tünci időnként szopik, de mikor kézzel nyomkodom a cicim, látszik, hogy nem az összes tejcsatornából jön. Szóval nem tudom, mi lesz. :? Valahogy nem látom a megoldást.

Kép
Kép
tinu

Ja, és hiába gondolkozom, gőzöm nincs, hogy miért épp most? Tegnap sem szoptattam kevesebbet, mint szoktam. Az előtte levő napon meg extra sokat, Tünci egész nap a mellemen lógott gyakorlatilag. Szóval nem a túltelítődés miatt lett. Lehet, hogy véletlenül erősebben megütötte? Szokott ilyeneket csinálni. Vagy megrúgta. :roll: Á, azt hittem, én megúszom ezt a részt.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
nem ott van a pont, h előtte nap extra sokat szopizott, és aztán túltermelődtél? És ha kézzel fejed, sose fog annyira jönni, mintha baba lenne rajta, szal ez nem mérvadó sztem. Drukk, h mihamarabb túllegyél rajta!!

Votiv,
van képed arról az időjós kijövős néniről? És megbízható? Annyira akarok hinni benne, hogy hiphop itt a tavasz! :) Anyukámnál már régóta van hóvirág! (Balcsi)
neet
neet

Neet: gondoltam erre is, de csak az egyik mellem egyik fele lett csomós. HA túltermelődtem volna, akkor a másik mellemnek is kellett volna, nem? Emlékeim szerint nem asszimmetrikusan szoptattam. Bár lehet, ki tudja már követni. :roll:

Kép
Kép
tinu

Deni,
Marci 8. hós kora előtt négy nappal állt fel először (úgy, hogy négykézlábból még nem tudott átmenni ülésbe), és csak 1 évesen indult el, addig mászott :lol: szóval hajrá Bence!!!! :D

Tinu,
++++++++++++++++ és csak azt mondom neked is, mint annak idején Votivnak (emléxel, Votiv?), hogy ha nem javul v. rosszabbodik, irány a kórház, a csecsemősök profik a mell kiürítésében :)

Votiv,
Lilinek +++++++++++++++++++++++

Curse,
a mi dokibácsink az mondta, hogy a fogmosást addig nem nagyon szabad forszírozni, amíg nincs egybefüggő fogsor (ha "szabályosan" jönnek a fogak, akkor ez 16 fogat jelent), mert sérülhet az íny. Nálunk mindkét gyerek ekkor kezdte, és semmi bajuk nem lett belőle (ld. lyukas fog stb.)

Mi jól! :lol: Hétfőn indul a munka 8) Voltunk tegnap D. óvónénijénél fogadóórán, és megtudtuk, hogy tündéri, nagyon értelmes, aranyos és jólnevelt kislányunk van. Tudja az ember, de ANNYIRA jó mástól is hallani :lol: :lol:
Marci ittt ül az ölemben, remélem, nem most formattálja a merevlemezt, mert akkor újra kell írni a hozzászólásomat :wink: De már ő is profibban kezeli a gépet, mint apám :shock:

v
kisün

gáz van, asszem Józsi elkapta a rotát. már hány is, és fonalkás/zöld/büdi hasmenése van :( :( :(
szerencsére legalább szopik...

votiv 8)
votiv

Józsi +++++++++++++++
neet
neet

Vot,
sok-sok ++++++++++++++

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votiv: ó, szegény Lilike! De hajrá szopi! Ez hamar lemegy, nem? Remélem, minden rendben lesz!++++++++++++++++++++

ÉÉééééééééééés siker! Addig gyömködtem a mellem a meleg víz alatt, míg kidugult az az egy darab tejcsatorna, ami be volt ragadva. És kiszívtam mellszívóval a cuccost. Most már nem kemény a mellem! Tökre örülök! És most boszivédőnő volt, mert előtte felhívtam a védőnőt is, hogy mi van, ha láz, meg miegyéb. Bezzeg nem Tünci ürített ki, mert most nincs kedve szopizni. Viszont jutalmul kapott végre enni, mert eddig nem adtam neki, hátha éhesen jobban szív. :oops: Mondjuk most is csak kb. 2/3 üveg gyümit evett meg. :roll:

Kép
Kép
tinu

[quote="tinu" ] hátha éhesen jobban szív. :oops: [/quote]

:mrgreen: :lol:

tök jó, hogy rendbe jött! :D

Kép

Kép

szrekuc

sajnos azóta azt is kihányja, amit szopik :( :(
Tinu, elvileg 3-4 nap, de az Istivel történt rettenetes dolgok után most nagyon ideges vagyok (nekem különben is a hányás a mumusom, én is utálok hányni, de még jobban utálom, ha a gyerekeim hánynak), és hát holnap reggel utazunk(?) Sopronba... :shock:
dokinénivel beszéltem, most Arsenicum albumot adok neki.

votiv 8)
votiv

Köszönöm szépen a megerősítéseket „dadogás” ügyben! :lol: :lol: :lol:

Rylie! nyugodtan írhatod, hogy lüke vagyok :lol: .

Nagy gratula Bencusnak :lol: :lol: :lol: ! Irány a futópálya :wink:

Curse! pont akartam kérdezni hogy álltok a cicivel...
Fogmosás: vhol azt olvastam hogy az első két év arra való, hogy megszokja/megszeresse a rendszert. Szóval ne izgulj, hogy nem megy a „tökéletes” fogmosás!
Mi nenedentes ujjrahúzhatóssal kezdtük, s hála rendszeres a fogmosás és szereti is (reggelenként a mi elektromosainkkal nyomja :lol: ). Az auchan-ban vettem egy szettet 3"fogkefe", az egyik első időszak, aztán a kövi, s a harmadik a legbulibb amit még most is használunk: egy ínymasszírozó (olyan mint egy mézcsurgató csak gumiból.)

Tinu! Szerintem Neetnél a pont. S éljen éljen hogy túljutottatok :D .

Kisün! Dícséret: naná hogy jól esik, még akkor is ha tudjátok :D . Főleg ha profitól jön, aki rendszeresen vele van! S gratula a lyányhoz :lol: !

Vot! ++++++++++++++++
Hála szopizik Józsi, no meg te aaaaaaaaannyira profi vagy, hogy nem lesz semmi gond a kicsi lánnyal :wink: !!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv: akkor ++++++++++++++++++++++++++++++++++++! Remélem, Józsi ügyi lesz!

Kép
Kép
tinu

Tinu, pü-ztem!!
Nem olvastam vissza, majd később.
rídonli#

Votiv,
rota :( :( :( :( Sajna még nagyon jól emlékszem szegény Istire :( Sok-sok +++++++++++++++++++++++++

Tinu,
éljen!! Nagyon ügyes vagy :lol:
kisün

Votiv, Lilirózának ++++++++++++++++++++++++++++++++, meg persze neked is!!
Ha hosszabban minden kijön belőle, mindenképp menjetek orvoshoz, mert hihetetlen gyorsan kiszáradnak ezek a kicsik!
B is kb ekkora volt, és pár óra után már infúzuió kellett. Nem paráztatni akarlak, csak erre jobb nagyon vigyázni!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tinu, de jó,h kijött! (Az is lehet,h megnyomódott az az 1 csatorna, attóli s el tud dugulni, pl.ráfeküdtél, vagy picit megütötted). Lényeg,h megoldódott.

Kisün édes, aranyos, jólnevelt kislányodhoz grtaua!!! :)
rídonli#

Fogmosás: nálunk mind2nek van fogkeféje, amióta van foguk kb, fürdés közben, meg utána rágcsálja B, sztem úgy használja, mint egy rágókát. MOst,h jön a rágófoga, még jobban élvezi, mert jól be tud vele nyúlni. (Írtam,h a múltkor nem lehetett kivenni a kezéből, a ababkocsiban is azzal utazott :) ) De Bnek muszáj megmosni az ínyét meg a fogát, mert az asztma gyogyó, amit kap lepedéket képez, amit ha nem mosunk le, akkor szájpenész telepedhet meg benne. (Remélem, eiatt nem fogja megutálni a fogmosást...)
Normál esetben sztem elég, ha van egy babafogkeféje, am it fürdéskor rágcsálhat.
rídonli#

Ríd,
köszi :lol: A makacs, hisztis, szófogadatlan énjét pedig nekünk tartogatja :wink:
kisün

Votiv:
Sok +++++++++++++++++++++++++++ és puszi Lilinek!
Megadrukk, hogy holnap tudjatok menni!!!!!!

Tinu:
Csomómentes cici rul!

Nálunk zajlik az élet, a két kutya össze lett ereszteve reggel, azóta "basztatják" egymást (sajnos szó szerint :lol:). Bár két fiúról van szó, gondolom fel kel mérni a másik lehetőségeit... Viszont nagyon okos kutya, Zoli már pedzegette, hogy "ezt" megtartjuk, Zsigát meg kirakjuk :lol: :lol: :lol: :lol: Neveken is gondolkodunk, de szokás szerint nem jutunk dűlőre...

nukada

Ríd, azért is vagyok ilyen para, mert épp 2 éve januárban Istivel ugyanezzel megjártuk a Lászlót :?
most - koppkopp - kicsit jobban, ebéd (sóban-vízben főtt krumpli) után hányt 1x, azóta nem. 3 kanál krumplit kért, de az ki is jött. Adtam neki Normaflort, most alszik...

votiv 8)
votiv

Vot++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amikor B hányt (aug.ban volt), akkor azt tanácsolták,h kanalanként adjak neki gyenge sós, cukros teát (nemtom sodioralt lehet-e ekkora gyereknek). De te akkor már tapasztalt vagy...:( Remélem, nem rota, hanem csak egy gyorsan múló vírus!! Gondolok rátok!
rídonli#

Vot,
++++++++ Ábelnek Sodioralt próbáltam adni illetve protexin restore-t csak nagyon nem akart inni, úgyh tényleg kvázi csöpögtetni kellett

Ríd,
én adtam Sodioralt, még nem volt 1éves Ábel,amikor megkaptuk a rotát

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
képzeld, nem csak a no némek, de még a nevesek (pl. Graco) se vannak tesztelve! van valami adac szabvány, vagy mi, s erre csak pár márkát tesztelnek (Römer, Cybex, stb.), mert a többi meg se felelne az adac elvárásainak. a legtöbb 10eFt-os üléssel az a baj, hogy beteszed a kocsiba, és hiába kötöd be, jobbra balra úgy mozog, hogy ütközés esetén még ki is röpül. érdemes elmenni - csak úgy - a Babyoutletbe, kiviszik a kocsidba a kiválasztott ülést és megnézheted, hogy mennyire stabilan áll az ülésben. ezután jön az, hogy szimpla v. dupla héjú, meg ilyenek.
mi a Römert kb. 50-ért vettük, de néha 45-ért is lehet kapni. és tök stabil, annak ellenére, hogy nem isofixes.
a Cybexet meg a Römer és vmi más menő cégből kiváltak alapították, kissé olcsóbban gyártanak hasonlóan jó üléseket, mint a Römer.
tessék, itt egy baromi jó vétel a babyoutletben:
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 3&mainid=8
ennél jobb szvsz nem is kell és csak 45eFt.

Deni!
gratula a felálláshoz!
a digi használtat innen a topicól vettük meg.

Votiv!
titeket ez a tetves rota nagyon szeret :(

Tinu!
éljen a gyömködés! :)
ancsipancsi

Votiv:
Az jutott nekem is eszembe, hogy biztos rota, nem pedig ennek az influnak a hányós-fosós verziója??? Akármi is, mennek a további +++++++++++++ok!!!!!!

Ancsi:
Igen, ezt a fajtát is néztem. Ami a legfurább nekem, hogy a Brendonban (pedig az messze arról híres, hogy qwa drága) olcsóbb az isofixes ülés, mint a Römer hivatalos forgalmazójánál. Ma hívtam őket, de valahogy nem volt pofám erre rákérdezni, hogy hogy lehet.. :oops: :oops: :oops:
Döntés még nincs, de holnap megejtjük a vásárlást!
/főleg, hogy a fresnapfba is el kell menni, mert "újkutya" hosszú szőrű és nem szeretném, ha leamortizálódna, úgyhogy kap egy kefét/igen, igen, tudom, már most a szívünkhöz nőtt... Zoli azt mondta, hogy letagadjuk, hogyha jönnek érte...

nukada

Autósülés kérdés:
nálunk az összes mozog a kocsiban, de nem gondoltam bajnak, mert amikor fékez az autó az öv automatice megfogja. Vagy rosszul gondolnám? az ember is mozog össze-vissza az öv alatt, nem stabilan ül.
A mi 3 ülésünkből 2 biztosan tesztelve volt, és 4 csillagot kapott, a Brevinek nem találtam tesztjét, viszont az annyira massziv (már ránézésre is) hogy nem félek, és a totalcaron is egész jónak minősitették. Bár, mint mondtam, erről nem találtam hivatalos teszt adatot.
De a 4 csillagosaink is boldogan mozognak össze és vissza, és én örülök is neki, mert könnyebb kivenni kőcöket, ha kicsit mozog az ülés.

Én nem hiszem, de lehet,h rosszul teszem, h nagy baj, ha mozognak az ülések.

és a "bölcsek" is azt mondják, h a legszarabb, gagyibb, nonémebb gyerekülés is jobb a semminél, és a gyerek jobban védve van benne, mint a felnőtt, csak az övvel.

És tök fasza, ha gyerek karc nélkül megússza, de tök szar, ha anyu, apu meg meghal mellette, és mehet az árvaházba... :roll: :?
zsancikant

Nuk,
de nagyon aranyosak vagytok újkutyával! Olyan jó,h ilyen emberek is vannak!!!! :lol:
és, mi is a brendonban vettük "olcsón" az új ülést. Azaz olcsóbban, mint általában máshol.
és az a Brevi, amit 3 éve még 15ért vettünk, ma már 36ba kerül. Kicsit meglepett, pedig az a fajta került ennyibe, amihez még szűkitó sem volt. Egy icipicit más a talp része, de csak egy kis extra műanyag boritás van rajta, a többi pont, mint a mienk, és mégis... :roll:
zsancikant

Zsanci:
Réka konkrétan már kiborul a sok körforgalom alatt a hordozóból...
És ez csak eszembe jutott, nem "tudományos tény" de ha ülsz a kocsiban, az ülésed nem mozog, max Te...

És elvesztünk... Újkutya bent szuszikol Zsigával az előszobában... Elázott és ZOLI!!!!!!! beengedte! Azt mondta, nem maradhat kint, mert tüdőgyulladást kap!

nukada

Sziasztok :)
Jelentem, itt vagyuk Anyukáméknál Szabolcsba. Végűl vonattal jöttünk, mert felfügesztették a sztrájkot 8) Biztos tudták hogy jönni akarunk :mrgreen: Gyerekeket kényeztetik..... én meg pihenek, ha tudok ;)

Votiv,
gratula a bicajhoz ;) ügyesek vagytok! Legalább pár ezret spórol az ember ;) Az is valami :D
Hányás :cry: :cry: :cry: Szegény Józsi :( Te már nagyon rutinos leszel ezekben a dolgokban, sajnos :cry: :cry: :cry:
++++++++++! Nektek! Gondolok Rátok!

Nuk!
A Goldi a kedvenc kutyám!!! Ha egyszer házunk lesz, az lesz az első, hogy beszerzünk egy ilyen kutymót :) Imádom azt az okos tekintetüket!!! áááááh, de jó Nektek! Én megtartanám, HA nem jelentkezne senki és a Kutty is úgy akarja..... Mert lehet, hogy baromira hiányzik neki a gazdija....vagy az is lehet, hogy vannak gyerekek is, akiknek hiányzik...... Ilyenkor mindíg megpróbálok a gazdi helyében lenni.... Bocsi, de ezt le kellett írnom! Remélem átment, amit gondolok... :roll: Ha jól ápolt, akkor tutira Valaki nagyon szerette, és most nagyon szomorú lehet :roll:

Deni,
Bencusnak Gratula!!! Nagyon ügyi :D

Ülés-téma.
Mi Römert vettünk (használtan) Jó és imádjuk és olcsó is volt..... Viszont lenne egy érdekes kérdésem :?: Szerintetek lehet előre kötni a gyerekülést ( nem hordozóra gondolok :roll: ) Mert azon vitáztunk Zs.-val.... És nem tudjuk pontosan..... talán lehet, ha menetiránnyal háttal köthető az ülés. De van ilyen???? Vagy lehet a "simát" is??? Vagy lehet egyáltalán? Okosokat kérem nyilatkozzanak!!!
És mi van, ha valakinek csak tehergépjárműje van? Vagyis kétszemélyes (mert Apának az van) Akkor nem viheti/hozhatja a dedet oviból, Hm?! Na most legyek okos :? Szerintetek?! :roll:

Most L, Lev felébredt.
Mindenkinek jó8

Ja, Neet,
jányod jobban???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

A tehergépjárműnél 2 személyes Peugeot 206-ra gondolok példáúl.... :roll:
szmagdi

Mása:
Pont tegnap olvastam egy autó ujságbeli cikket, hogy elvileg lehet előre is szembe kötni, DE CSAK KIKAPCSOLT LÉGZSÁKKAL. Viszont azt nem írták oda és szerintem itt lehet bibi, hogy KRESZ ügyileg ez szabályos-e...
De ez olyan, hogy tegnap nekem kellett elugrani az unokahugomért az isibe, mert az apja nem ért volna oda és ugye nálunk nincs ülés... Ilyenkor parázok, hogy ne történjen semmi ill. ne találkozzunk rendőrrel... Szóval szükség (sajnos) törvényt bont...
Kutya téma tökre átjött, mi is így vagyunk vele, hogy ha valakinek annyira hiányzik, mint mondjuk Zsiga hiányozna nekünk, akkor inkább jöjjenek el érte!!!!!!! Bennem is ez van, hogy biztos gyerekek sírnak miatta, meg ilyenek... De ha nem jön senki, megtartjuk! Ha meg jön a gazdija, legalább tudom, minek örülne Zoli a szülinapjára! :wink: :wink: :wink:

Szabolcsban hova valók vagytok? Anyukám családja is szabolcsi!!!!!!!

nukada

MINDENKINEK köszi a gratulációt Bencus nevében is és a megnyugtató szavakat, jelentem hatottak :wink: :D Igyekszem nem aggódni, remélem rákap a mászás ízére nemsokára. Most ráadásul még jön a foga is: a bal első felül, még nem tört át, de nagyon feszíti az ínyét szegénynek, már látszik a fehér csíkja, úgyhogy nyáladzunk és rágunk ezerrel...

Votiv :) Lilinek bulást és rengeteg ++++++++++++++++++++++++++++++

Tinu :) Jaj de jó, hogy jobban a cicid!! :D :D nagyon ügyes vagy!!!

Nuk :) Éljen a mászó és lépegető Réka! :D új családtaghoz grat., Zoli véleménye meg :mrgreen: :lol: És holnap drukk az ülésvásihoz!

Leni :) Gratula Iginek a lépegetéshez! nem semmi a fiad, miket tud már! :D :D

Szellőke :) Örülök, hogy megnyugodtál :D sztem majd simán át tudod szoktatni az ágyában elalvásra, amikor a körülmények már azt segítik elő (és 2gyerek mellett más mint 1gyel, ráadásul áll. változik minden) és ő is megérett rá :wink: ez is olyan, mint minden döntés, hogy előbb a szülőnek kell meghoznia és elhatároznia magát a változásra, aztán már könnyebben megy a gyereknek is.

Curse :) Hú, már nincs szopi! Ha Adél nem igényli, akkor ne bánkódj, gyűjts egy kis energiát, amíg jön a tesó :wink: sztem ha ilyen fokozatosan szoktatok le, nem kell aggódnod! :wink:
Ez a fogápolás sztem ebben a korban még teljesen elég. A gy.dokink mindig azt mondta, hogy azért "matassunk" a szájában, hogy szokja, de nem kell még "felnőtt értelemben" mosni. Szóval Bálintnak is volt olyan rágóka-fogkefe sorozata, mint amit Barbi is írt, aztán olyan másfél éves kora körül kezdtünk fogkémet is használni (Homeogenet aztán Johi-féle biocuccot).

Vera :) Puszi a tündéri aranyos Dócinak és a sz.gépprofi Marcinak!! :D

Barbi :) Angi és az elektromos fogkefe :lol:

Kötelezőnkről még nekünk sem küldtek csekket, csak van egy igazoló papírunk (azt legalább küldtek) és egy befizetésigazolásunk.. ja és éretsített minket a biztó, hogy hó végéig igyekezenek elintézni, de még még nem kapták meg a kárigazolást... :roll: :roll:

Minden betegnek bulást +++++++++++

Kép
Kép
denizsa

Mása:
Itt kicsit összeszedettebben, amit én zagyváltam:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
http://szekesfehervar.mconet.biz/megye/ ... 21995.html

nukada

Mása :) Éljen a pihenés! Ráadásul Orsika vágya is teljesült és mehettetek vonattal :wink: :D Ülést én sem tudom, de az miénkre pl. rá van ragasztva egy matrica, hogy légzsákkal nem lehet, de hogy mit mond a kresz?.. (kérdezzük meg a nemrég viszgázó Neet-et :wink: ) Sztem az üléseket már menetiránnyal megegyezően kellene előre is bekötni... de nem is boncolgatom tovább, mert tényleg nem tudom. :roll:
denizsa

Nincs hír Lilirózáról?
rídonli#

Sziasztok,

Tavaszváróknak sok szeretettel :)

http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=2362

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok, most különösen Lilirózára gondolok sokat :) ++++++++++++++++++++++

Minden csemete és az ő anyukáik nagyon szépek és aranyosak :)

Vica

Kép
Kép
vica94

Ríd, köszi a ránkgondolást, Mindannyiótoknak!! :) nagyon jól esik :)

A tényállás annyi, hogy este is hányt, aztán kapott kipezsgetett kólát, közben megy a homeó és a normaflore felváltva, és a szopi. Egyfolytában éhes és szomjas, de nem szabad neki pár korty innivalónál, egy darab kexnél többet adnom, mert abban a pillanatban minden, amit addig szép óvatosan bejuttattam, jön kifelé. És hát k. nehéz ezt egy visító gyerekkel :roll:
de most már túl vagyok legalább a pánikon, és be is csomagoltam holnapra.

menetiránnyal szembe bekötött hordozót csak akkor lehet anyósülésre tenni, ha kikapcsoltátok a légzsákot. Ahol meg nem kikapcsolható, ott eleve tilos, ahol meg nincs is erbeg, ott is szabad. De én nem tenném előre, mert attól félek, elvonná a figyelmemet a vezetésről, ha a gyerek elől kalimpál. Így is baromira nehezen megy a koncetráció néha :oops:

votiv 8)
votiv

Vot, már aggódtam. Remélem reggelre jól lesz a kisasszonyka!
rídonli#

Gabi,
minden rendben volt uh-n? A hazaút is okés volt?
nem jelentkeztél csütörtök óta, csak azért érdeklődöm...
Dorkával minden rendben?

Votiv,
akkor az ujjaimat keresztbe teszem, és érezzétek NAGYON jól magatokat, de leginkább neked kivánok egy kis kikapcsot, szóval azt kivánom TE érezd magad a legjobban!!!! :lol:

Nuk,
ülés ügyben még nem lettem meggyőzve... :wink:
egyébként hogy tudott Réka kiesni az ülésből? :roll:
zsancikant

Vot,
jó utat :D jó pihenést és +++++ok továbbra is Lilinek meg Rózának :D

Kép

Kép

szrekuc

Na, akkor a friss kreszes: szóval első ülésre bármilyen ülést tehetsz, hordozó, nagyobb ülés, előremenet, hátramenet, de csak kikapcsolt vagy nem létező légzsákkal. Viszont: én májusban kresztem, azóta 3x változott, júni 1, szept 1 és idén jan 1től álltak be változások. Aki ezt követni tudja, megérdemli. SZtem a rendőr se fogja tudni, épp melyik van érvénybem úgyhogy ha elkezditek magyarázni az izofikszesdönthetőszuperbiztosülés betevését neki, sztem a tarkóját vakargatva elenged. :lol:
Eddig pl trabiban vihettél gyerkőcöt hátul ülés nélkül is, most meg már kötelező betetni hátra övet és úgy az ülést és a gyereket. Ja, és kisebb kocsiknál 3 skac volt úgy szállítható, hogy kettő ülésben, harmadik anélkül (mert ugye 3 skacülés nem fér el), arra nem emlékszem, h gyerek vékonymami ölében vagy egyedül dülöngélve ülhet, de sztem ez itt nem is érdekel senkit (vagy igen? :lol: )
Én utaztam már nagyseggű opelben úgy, h középen én, 2 oldalamon 2 gyerekülés, és igencsak feszengtem 3 órán át, szal nem egy kényelem, de 3 ülés végképp nem fér el egy átlag kocsiban. És ha 3 deded van, akkor egyet muszáj leszel előretenni (amelyiket kevésbé szereted például 8) )
Oké, anyósülés neve nem véletlenül ez, de van rá %os kimutatás, hogy mennyivel veszélyesebb ott, mint hátul? És tudjátok, hova fordulhatnék a hátsóülésre övet betetetni problémámmal? Nem hiszem, h egy mai skoda márkaszervíz a többmilkás fábiákkal, szuperbekkel, stb, foglalkozna az én 105ösömmel.... Mert ettől is függ, milyen ülés vegyek, előbb öv kéne, aztán ehhez az új ülés. He?
neet
neet

Votiv, itt Liliróza "hányótársának" anyukája jeletkezik! :wink:
Remélem Lili már SOKKAL JOBBAN!!! Szép tavaszi időt, kellemes pihanést nektek!!!

Ignácom tegnap ránk hozta a szívbajt: esti fürdés-mese menet utáni alatatós szopi közben akkorát hányt rám, ohgy megállt a szívem, majd még vagy négyszer ugyanez következett. És mivel én sajnos nem vagyok olyan hidegvérű és olyan jó gyerekdokink sincs, akit ilyenkor hívhatnánk, SOS áthívtuk anyóst, hogy fejezze be H. altatását, mi meg rohantunk (szó szerint, éln még kabátot is elfelejtettem venni) Igivel a Bethesda ügyeletére.

Azóta szerencsére se hányás, se fosás, és lehet, hogy csak az én hülyeségem miatt volt az egész: tegnap anyóséknál voltunk, Igi velünk ült ebédkor az asztalnál, és milve engem ott épp eleget Basztatnak azzal, hogy hol tart a hozzátápink, belekanalaztam Igibe 210ml sütőtökös kölespelyhes főzit :oops: Alapesetben 50-60 ml-erek a maximum déli adagja..... Esti hányáskor annyi tököt hányt, hogy csak na. Azért még nem vagyok totál nyugodt, mert teljesen haláltra rémültem a hánáyásától. Iszonyú lehet a rota!!! Annyira ilyesztő egy ilyen pici gyerek hányása :cry: :cry: :cry:

És még egy: légyszi, akik tudja annak a penész elleni csodaszernek a nevét, amit többen is eredményesen használtatok, kérem szépen írja meg!

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Ja, és legutóbb még taxiban sem kellett gyerekülés, de lehet, h ez is változott.
neet
neet

Leniiiii,
reméljük, h csak a túletetés. És ugye nem sértődsz meg, ha azt mondom, tökhülyeség mindenkinek (bárkinek) megfelelni? Pláne, ha a gyerekedről van szó?? Vendégségben is tégy úgy, mint otthon és mindenki más bekaphassa. :evil:
És bocs, szeretlek meg minden de ez kigyütt. És néha (sűrűn) én is tökhülye vagyok, of course. :)
neet
neet

Neet, IGAZAD van!!! De hány a gyereket azért nem a libadagasztó csőre húztam föl, szép lassan eltűnt benne ez a mennyiség. Épp ezért csak remélem, hogy mégis ez a nem szokásos adagemelkedés okozta az esti hányást :roll:

Te nem tudod véletlenül az anti-penész csodaszer nevét?
leni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: