A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

P.Gabi,

TÖKÉLETES pocak!!! :P
Hihetetlen, hogy mindjárt vége! Annyira most volt, mikor elérzékenyülve olvastam, hogy nem csak hogy baba lesz, de FIÚ!!!
Ráadásul pont azzal a két drága emberrel lesz "randid", akikkel én is anno .... áááááááááá :P :P :P

Ryle, az első kép egyszerűen fenomenális! :lol:
És imádom az ilyen csillagszemű gyerekeket! Ez az egyik gyengém. :oops: (a másik az épp hogy állni tudókon a harisnyanadrág, mert olyanok benne a rövid-húsos kis lábukkal, mint valami cuki hangyácska :lol: )
leni

Lindi, akkor holnap meséld el nekünk a barnává válásodat ilyen "csöpögtetett stílusban" :wink: Én azon is kellő mértékben izgulni és lelkesedni fogok! :lol:
leni

na, az ilyen hangyabojokért vagyok oda: :lol:

Kép [/img]
leni

... Anyumék ½ 6 körül megjöttek, és ahogy kiszálltam a jó meleg vízből, hirtelen nagyon bedurvultak a fájások, és 2-3 percesek lettek. A csomagom persze nem volt összekészítve, csak bedobáltam a szünetekben, amit tudtam. Aztán elment egy adag magzatvíz, és kicsit meg is ijedtem, azt hittem, be sem érünk a kórházba, mert ilyen erős fájások Grétinél a tizen-sokadik óra után, a vajúdás vége felé voltak. Szegény Grétimtől elköszönni sem tudtam, annyira kapkodtunk. Nagyon kényelmetlen volt beülni a kocsiba, és már 2 perces fájásaim voltak. Ahogy kifordultunk a sarkon elfolyt a magzatvíz (tengernyi mennyiségnek éreztem) a vadiúj kocsink ülésére. Tudtam, hogy 10 perc alatt a kórházban vagyunk, így max 5 fájást kell kibírnom, így számoltam vissza. Persze átmentünk az összes piros lámpán ...

KépKép
KépKép
lindicita

Akkor én is real-time emlékező leszek...
szóval, beszéltem Lindivel, aki kérte, h nézzek utána, ki ma az ügyeletes. Az egyik BB volt, a másikra már nem emlékszem.
Aztán visszavonultam a szobámba, és vártam a fejleményeket.

Majd még folytatom...

Leni,
irok irok neked, de lassú vagyok... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gabi,
te meg a kruppos rohammal hoztad rám a frászt. :( én egyszer láttam egy ilyen kislányt az ügyeleten, s még csak előre se vették, mondjuk talán nem volt ilyen vészes a helyzet, mint nálatok, de nagyon hangosan sípolva vette a levegőt. úgy sajnáltam. :(

Mpatr,
múltkor került terítékre, hogy kb. 20-30 e a tarifájuk a szülésznőknek. viszont én úgy tudtam, hogy olyat nem lehet, hogy csak szülésznőt fogad meg az ember. vagy rosszul tudom?

Lindi,
nekem nem "megkeserülöd" van, hanem "anya, hát ne szólingass már, megyek!". (de psze nem megy)

Rylie,
Kamilla haja haláli :lol:

Leni,
szerintem ez a szerkó nagyon cuki (meg psze mindkét gyermeked). Hankára - ha neki annyira tetszik - add már rá máskor is ezt az érdes rucit! :)
ancsipancsi

Önző módon csak egy gyors kérdés: van valakinek felesleges pampers-ös, zöld, plüss vízikova? Anno reklámnak adták mellé, h nyomd bele a pisis pelusba és csodálkozz, h nem ázik át. Eszter mostanság rákapott, kimosni nem engedi, és már nyúlik az egyik lába... Nagyon hálásak lennénk. :)
neet
neet

kovakövi lova?
neet
neet

és hogy a BKV sofőrök milyen "rendesek":

lehet, hogy csak én vagyok érzékeny a terhesség miatt, szóval, lehet, hogy hülyének néztek, de majdnem elbőgtem ma magam az ügy miatt.
be kellett mennem a suliba, ahova jelentős gyaloglással jutottam be (s ott is keresztül-kasul, + várakozás, sorszám), szóval fáradtan indultam haza. kigyalogoltam újra a Rákóczi útra, s pont jött az a busz, ami elhoz jó darabon, s megállt a megállóban, ahol tudtam, hogy vissza fog fordulni az én irányomba. gyorsan felszálltam, mire a faszi mondta, hogy szálljak már le, mert ez végállomás, szemben van az 1. megálló. mondom, oké, frankó, de annak ellenére, hogy az szemben 50 méter, egy bazi nagy hurokkal juthatok csak oda el a 2x3 sávos úton, ugyanis totál messze volt a gyalogátkelő. aszonta nem érdekli, leszállás. (megérteném, ha várnia kellett volna, de ő is azonnal az első megállóba ment!) még megjegyeztem, hogy frankó, mert így majd lekésem a buszt (jó ritkán jár), mire mondta, hogy áááá, biztos nem. (gondolom röhögött a markába, ugyanis neki pontosan ugyanannyi utat kellett ezután megtennie busszal, mint nekem gyalog) elindultam letörten a lámpához, szarul esett a dolog, hogy ott vagyok nagy hassal és ez a tetű leszállít, holott miből telt volna neki, hogy fenn maradjak és velem tegye meg a hurkot.
a lényeg, hogy mire a lámpához értem, már ő is ott volt, de pechjére - és az én szerencsémre - pár pirosba becsorduló autó elintézte, hogy ő nem tudott a nagy dög buszával bekanyarodni a buszsávba, dudált, mint egy eszeveszett marha, én meg közben zöldet kaptam, átgyalogoltam, s innentől futósra vettem, s pont oda értem a megállóba, mire ő is. az egész kb. 3-400 méter lehetett, csak az elv zavart nagyon, meg a faszi hozzáállása. megjegyzem végig utána nagyon sokat dudált és káromkodott kifelé, mert pl. vki a buszsávban haladt, vagy mert vki a buszöböl előtt nem sokkal állt meg. én csak röhögtem rajta, mert volt, hogy visszadudáltak, meg káromkodtak neki, valamelyest elégtételt adott. meg - habár nem szoktam ilyet - kívántam neki, hogy tudja meg milyen fáradt voltam, mennyire fájt a derekam, és milyen szarul esett, hogy leparancsolt a buszról.
ancsipancsi

[quote="neet"]k írta:neetovakövi lova?
neet

az nincs, csak randa Liberós egér.
ancsipancsi

Megjöttem a fodrásztól, gyerekek jól meglepődtek. De a lényeg, hogy nagyon kafi lett a hajam, jó vörös is, meg jó rövid is. Telefonommal készült csak kép, de azt innen sajna nem tudom feltenni, úgyhogy várnotok kell vele vasárnapig.
lindicita

... A kórházban, míg vártunk a liftre, megint elment egy jó nagy adag magzatvíz, úgyhogy még a csizmámba is jutott belőle. A szülészeten nem találtam a Verát, mert mint kiderült, ő lement elénk tolószékkel, mert azt hitte, a liftben fogok szülni. Így kapásból a szülőszobába mentünk, mindenféle beöntés, borotválás, adatfelvétel nélkül.
4 ujjnyira (!!!) voltam kitágulva, a Verának fülig ért a szája, hogy fél órán belül itt baba lesz. Nagyon örültem, hogy a vajúdás nagy részét otthon letudtam. Persze fél óra múlva semmi nem történt, de még 1 óra múlva sem. A fájások ugyanúgy 2 percenként jöttek és rohadt erősek voltak. Mindenféle testhelyzetet kipróbáltam, de sehogy nem volt jó. Mivel otthon jó volt a meleg víz, ezért a gumilabdát bevittük a zuhanyzóba és ott ültem a meleg víz alatt, Peti hol a hasamra, hol a derekamra irányította a vizet. Kb 1 órát töltöttünk itt, de tolófájások még mindig nem akartak jönni. Újabb vizsgálat, és mivel nem haladt előre a dolog, bekötötték az oxitocint, ami az egész addigi rendszeres fájást felborította. Kaptam 10 perc fájásmentes szünetet. Verának ugyan nagyon nem tetszett a dolog, de nekem megváltás volt. Már a maximum oxit kaptam, amikor beindultak és onnantól kezdve összefüggtek a fájások. 9 óra körül még mindig ugyanott tartottunk, mint 3 órával azelőtt, azaz érkezésünkkor, de akkor már annyira kivoltam, hogy kértem fájdalomcsillapítót, de azt mondták, ez már a kitolási szakasz, nem lehet. Na köszi. Emlékszem, Petinek csak azt hajtogattam, hogy én ezt most nem bírom végigcsinálni, sokkal fájdalmasabb volt, mint Grétivel.

KépKép
KépKép
lindicita

hajrá Lindi, nyomjad (szó szerint is :-) )már alig győzöm kivárni a fejleményeket!!!!!
szelloke

Lindi, most nem merek elmenni lefeküdni aludni... :roll:

Kép
Kép
tinu

... 10 óra körül jött a doki (BB, aki épp ügyeletes volt, de szerencsémre ő volt a választott dokim helyettese), hogy nagyon nem halad a dolog, ennek a babának már rég meg kellett volna születnie (persze mihez képest), és akkor egy „kis” hasnyomással rásegít a babára. Én akkor már ott tartottam, hogy minden mindegy, csak jöjjön ki Bajnim valahogy. Persze álmomban nem gondoltam volna, hogy ez ennyire fájdalmas, azt hittem csak felülről megnyomják egy picit a popóját. A frászt. A doki teljes testsúlyával a pocakomra nehézkedett, és az egész alkarjával préselte ki a babát belőlem, aki persze meg se moccant. Peti mondta, hogy ahogy a doki rámnehezkedett, a hasam hol jobbra, hol balra púposodott. Így kért egy sámlit, amire felállt, hogy még jobban rámnehezkedjen. Hát azt hittem, hogy kinyomja a belemet és nekem ugye még koncentrálnom kellett (volna) arra, hogy nyomjak is. 11 körül végre abbahagyta. Nem volt elég az iszonyatos erejű fájás, még a beleimet meg a belső szerveimet is össze-vissza nyomta, tényleg elmondhatatlan, mennyire szar érzés. De szerencsére mondták, hogy már látják a baba fejét, így kicsit megkönnyebbültem, és azt hittem ennél rosszabb már nem jöhet ...

KépKép
KépKép
lindicita

Tinu,
nyugii, az a vége, h kibújt Barnabás. ;) Csak persze nem ilyen egyszerűen. (egyébként Lindi, én, aki nem bírom a hosszas ecseteléseket, most azt írom, h nagy szó, ha már tudsz róla írni/beszélni.) végig leírod, vagy lesznek részek, amiket ugrasz?

A képek mind jók, de Kama elektromos haja a csúcsok csúcsa. :lol:

Gabi,
tejóég.. és most minden rendben Dorkáddal? +++

Leni,
sztem a kék cucc csak kicsit nagyon kék, és a felsője nem lehet túl kényelmes (nem merev anyagú?) egyébként csinos! :) Ja és cuki is :D

neet
neet

Köszi csajok a vízilovas felajánlásokat, igyekeztem válaszolni rájuk és állatkertet nyitni hamarosan. :lol:

Ancsi,
a randa egeret engedelmeddel visszautasítom. Az itt is előfordul néha, és még ráadásul a konyhába tojik. :roll:

neet
neet

Neet! Leírom, és ezzel le is zárom a témát, magamban is, Petivel is sikerült átbeszélni. Sőt, ma felhívtam Verát is és BB-t is és megköszöntem nekik, hogy a világra segítették Bajnit úgy, hogy az égvilágon semmi baja nem lett. Végül is happy end a vége.
Aztán pont azt beszéltük a Verával, hogy lehet egy harmadik, háborítatlan szülés tenne jót a lelkivilágomnak.
lindicita

Lindi:
Tűkön ülök, bár Neet elárulta a sztori végét :lol: :lol: :lol:

Gabi:
Sok ++++++ Dorkának!!!!!!
Csinos poci, az enyém kb 6 hónaposan volt ekkora :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenki nagyon szép és aranyos, ElektroKamilla szuperjó!!!!

nukada

Lindi, ez nagyon izgi :D :D :D

Barnikát Isten éltesse!! :D előtted pedig le a kalappal ezért a szülésért meg hogy olyan gyorsan talpra álltál minden szempontból :)
puszillak Benneteket!

Neet, bálra idén nem megyünk, apafej besértődött, hogy megint szar helyre akarnak asztalt adni, úgyhogy szerinte akkor megyünk legközelebb, ha tisztességes helyet kapunk. Kár, mert ez biztos nem mostanában lesz, ha egyáltalán... de abból a szempontból nem bánom, hogy sokkal értelmesebb dolgokra is elkölthetem a spórolt pénzecskémet! :twisted:

hajamról még mindig nem készült kép, bár már egyre többen láttak vele :lol: és azóta is épp olyan, mint abban a percben, mikor HL levágta. Pedig azóta már vagy 4x megmostam, és tök egyszerűen szárítottam meg, kapkodva és bénán, ahogy szoktam. És mégis!! bámulatos :)

gyerkőcök szépésgesek, Hankának jól áll az enciánkék (egyik kedvenc színem), Igitől egyfolytában leesik az állam, úgy nő, mint a szélvész!! Kamilla aranyosan szőkül, és én is imádom a hajlufizást! :D Adél nagyon helyes a kupán :mrgreen: és irtó huncut kis szemei vannak :D nagyon boldog Adél-napot, utólag is!!!
Gabi pocakjából mindjárt kibújik egy kész kisember :D Dorka rohamától még én is megijedtem, remélem soha többé nem lesz ilyen!!!
Gabi, ha kell bármilyen bogyó, szólj, elmegyek a gazdagréti gyógyszertárba és a szomszédos postán feladom neked, egy nap alatt ott van!

Nuk, dévényezéshez soksok+++++ és APÁHOZ gratula!!

Deni, akármitől is alszik jobban Bencus, tök jóóóó :D és tőled is kérünk képet :D :D

Neet, nekünk van ilyen vizilovunk, és szívesen átadjuk :D Eljöttök egyszer vasparipán Biára? :wink: vagy beszéljünk meg vmi köztes helyszínt? (jövő héten 4 napra Sopronba megyünk az egész pereputtyal, de utána bármikor jó!)
tényleg, van vki soproni illetőségű? én most megyek arra először. Mit musz megnézni? a hédervári tölgyet javasolták eddig :)

votiv 8)
votiv

Votiv,
köszi a meghívást, de egyenlőre még csak bejáratott utakon merem meghajtani a skodrit. De mire kitavaszodik, sztem már vagányabb leszek, és akkor inkább.. addig inkább Campona, vagy ami mégjobb, diósdi interspar (sajna a camponától hazafelé du olyan dugó van, mint atom, el is kerülöm nagy ívben azt a részt, és a kertek alatt jövök, pedig hogy tervezgettem anno, hogy ha majd jogsim lesz, mindig ott fogok lógni.. erre tessék..)
És első barátom apukája Győrben lakik, na? Az majdnem Sopron. :mrgreen:

Lindi,
akkor hajrá.

Nuk,
bocsi. :lol:

neet
neet

Neet:
Elmegyek értetek és átkonvojozunk Biára! :wink: :wink: :wink:

Ma voltunk fejlesztőben és Angéla (masszizó) visszajött külföldről és úgy látja, hogy Réka lazább!!!! Ennek annyira örülök!!!!!!!!!! És a szemeit is rendezettebbnek találja! És a csípő RTGnel is várni kell, azt mondta, majd ő szól, ha annyira feszes, hogy indokolt lenne! Csupa-csupa jó dolog volt ma! 9-12ig ott voltunk, sok gyerekkel meg anyukával beszélgettünk, Réka nagy kedvenc a nagyobb gyerekek között!
Hanga egy Downos kislány ma kb 20 percig magyarázott Rékának a saját nyelvén, Réka meg válaszolt! És búcsúzáskor meg kezetrázott Rékával, anyukája mondta, hogy ilyet még sosem csinált :lol: :lol: :lol: :lol:
Másik kedvencem, Danika anyukája kistesót vár (Danika egészségesen született, de most sajnos halmozottan sérült) és annyir boldogok és lelkesek, hogy már én is kicsit mertem ma álmodozni egy új bébiről :D :D :D :D

nukada

Rylie :) Kamilla haja eszméletlen jóó!! :lol: :lol: És éljen, hogy végre elfogadott egy témát a tanerő! :D :D (ugye már nem köthet bele utólag?)

Ancsi :) Ezt a gyík sofőrt... :evil: :evil:

Lindi :) Hú de kijutott Neked a fájásokból... Nagyon izgulok én is, még jó hogy tudjuk milyen szép fiúcska a kínok jutalma :wink: :)

Ríd :) Bontás :( :roll: remélem "csak" a körtermet bontják el, a többi marad... Hű, egy egész hétig szalma leszel? (bevallom, én el sem tudom képzelni, milyen lehet, párom néha későn jön haza, de soha nem ment még el napokra) :roll: Babócához akkor mennek a drukkok, majd ő biztos tudja, mikor kell jönnie :wink: És mentek börzézni? na majd átgondolom én is, kell-e vmi a srácoknak :wink:

Leni :) Gyerkők nagyon szépek és édesek!! :D :D Szóval egyből a pacalra gyúrtok? :lol: Mikor állt fel Igi?
denizsa

Nuk :) Éljenek a jó hírek!!! :D :D :D

Lindi :) Szuper, hogy megy a feldolgozás, így tényleg minden happy end! :D :D klasszak vagytok!!

Votiv :) Ma jártunk felétek és gondoltam Rátok :D (Bencus volt "alvásterápián", hát kíváncsi vagyok...) sajna időnk nem volt, így nem is zargattalak, pedig akkor én is láthattam volna a hajad :wink: :lol: :lol:
denizsa

Deni:
Alvásterápia++++++
Nálunk eléggé hullámzó, mert az első után tök jó volt minden (nálunk az evéssel van ugye gond...), aztán a 3. után alig evett, most meg megint elkzdett falni.

Tényleg, a Nutella mennyire gáz????? Csak éppen a szájához ért és akkor jutott eszembe a mogyoró... De nem hagyhattuk ki a nutellás fánk-élményből :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
És ma egy egész túró-rudi belet megevett!
Tényleg, az ilyen mű szarok közül (petit danone és társai) melyiket adhatnám neki? Ezeket biztos csipázná... :roll: :roll: :roll: :roll:

Azt meséltem, hogy a főzelékébe is tejpépet keverek? Így kicsit tartalmasabb és legalább eszik húst (alma-csirke gyümis tejpéppel). Most újra 7.60kg

nukada

... Mondták, hogy most nagyon koncentráljunk, mert a következő fájásnál valószínűleg meglesz a baba feje és a doki már készítette elő az ollót. Én mondtam, hogy ez az, amit én tutira nem akarok, ha kell, még ráhúzok +fél órát, első gyereknél se volt gátmetszés, nehogy már a másodiknál legyen. Na jó, próbáljuk meg. Vera nagyon profi volt, kibújt Bajnim feje, gátvédelemmel. Mindenki megkönnyebbült, BB még poénkodott is, hogy hamarabb kellett volna meglengetnie az ollót, lehet hamarabb nyomtam volna ilyen ügyesen.
Aki szült, mindenki tudja, mennyire fáj, feszít ilyenkor ott lenn minden, de tudtam, hogy a következő fájással jön az a semmihez sem hasonlítható érzés, amikor kicsusszan a baba teste. Jó sokára, de jött a következő fájás, nyomtam, nyomtam és semmi nem történt. Épp feküdtem volna vissza, hogy várjuk a következő fájást, amikor hirtelen égő fájdalmat éreztem, és azután egy elképesztő, földöntúli fájdalom, amit nem is tudok semmihez sem hasonlítani, azt hittem, hogy most fogok meghalni. Fogalmam nem volt mi történik, úgy éreztem, hogy késsel kaszabolnak szanaszét. Teljesen megszünt körülöttem minden, csak azt tudom, hogy üvöltöttem, ahogy a torkomon kifért. Nem tudom, mennyi ideig tarthatott, és amikor megszünt sem tudtam, hogy mi volt ez, és miért volt, és egyáltalán mi van Barnival. Láttam, hogy a lábam előtt csinálnak Barnival valamit, de őt nem is láttam. És emlékszem csak azt motyogtam, hogy Istenem, mi volt ez. A Vera kezében egyszer csak egy vérrel teli fecskendőt láttam, amivel el is szaladtak, de nem tudtam, hogy az most az én vérem, vagy a Barnié. Ezután úgy láttam mindent, mint a filmekben a lassított jelenetet, csak láttam, ahogy felveszik a mozdulatlan Barnit, odateszik a kezelőre, de szegénykém csupa lila volt, nem sírt, de nem is mozgott. Tisztították az orrát, a száját, de mint egy kis rongybaba, meg sem mozdult. Hiába kérdeztem, mondják már el, mi történt, mindenki néma csöndben volt és a gyerekdokit nézte. Ekkor előkerült egy lélegeztető palack, azzal próbáltak életet lehelni Bajnikámba. Az első levegővétele után szó nélkül már futottak is el vele (ennél a pillanatnál akárhányszor visszagondolok a szülésre, mindig elerednek a könnyeim, még így 1 évvel a szülés után is). Én totál kivoltam, kérdezgettem a dokit és a szülésznőt, hogy mondjanak már valamit, mi van Barnival, de azt mondták, hogy ők sem tudják. Ott feküdtem és a doki kezdte magyarázni, hogy miután kibújt Barni feje, a következő fájáskor ki kellett volna bújnia a testének, de ő nem moccant, mert elakadt a válla, ezért kellett gyorsan gátmetszést csinálnia, és a kezével benyúlni és úgy fordítani Barnit, hogy ki tudja fejteni az egyik karját, és úgy kihúzni. Csak ezt annyira s.o.s.-ben kellett csinálni, hogy csak gyorsan felkapta az ollót és látatlanban bal kézzel vágott, hogy csinálja az utat a jobb kezének (amin persze kesztyű sem volt, így én antibiotikumot is kaptam). A vér, amit az injekcióstűben láttam, az a köldökzsinórból származik, ebből tudják megvizsgálni, hogy mennyi ideig volt oxigénhiányos állapotban Barni.
lindicita

Kb 10 perc múlva (ami nekem 1 órának tünt) jött a csecsemősnővér, hogy Bajni kicsit jobban van, a vérvizsgálat szerint minimális ideig volt oxigénhiányos állapotban (hála a dokinak), és mellesleg 4 kiló 74 deka. Én azt hittem, ez 4074 grammot jelent, rá is kérdeztem, de felvilágosítottak, hogy ez 4740 gramm. Azt hittem elájulok. Ez volt egyébként az a pillanat, amikor a dokin és a szülésznőn láttam a megkönnyebbülést. Peti bemehetett a csecsemőosztályra Barnihoz, a dokim kiment valahova, Vera meg odajött hozzám és ott sírt rajtam, a könnyei az én arcomon folytak. Én akkor nem is tudtam sírni. Peti fél óráig nem is jött vissza, én csak reménykedtem, hogy minden rendben van. Addig BB rendbetett, a vágáson kívűl nem is lett más sérülés vagy repedés (csoda). Peti visszajött, szegény ő is nagyon kivolt, ő is ott zokogott rajtam, úgy sajnált, hogy mennyire megkínlódtam, és hát ugye ő látta az egész szörnyűséget kívülről (én csak éreztem). Még én vígasztaltam, hogy szerencsére már túlvagyunk rajta. Mindenesetre még itt megbeszéltük, hogy harmadik gyereket tutira nem akarunk.
lindicita

Kérdeztem, hogy én is megnézhetem –e Barnit, és Vera mondta, hogy ha a saját lábamra tudok állni, akkor igen. Még szép, akár kézenállva is hajlandó lettem volna elmenni! Szép lassan lemásztam az ágyról, és elsétáltunk a csecsemőosztályra. Kis Bajnim ott aludt az inkubátorban, szépen, nyugisan. Csak néztük és gyönyörködtünk benne, kis tündérem, hogy megszenvedte ezt a világrajövetelt. A kis buksija tele volt vérömlenyekkel és horzsolásokkal. Be is nyúlhattunk hozzá megsimogatni , szegénykém az érintésre ki is nyitotta a szemét, és csak nézett minket, nyilván ő sem értette, hogy mi történhetett vele, és én még csak magamhoz sem ölelhettem. Ki is vettem a kezem az inkubátorból, hagytam nyugodtan aludni tovább, csak kívülről néztük még őt egy darabig. A csecsemős mondta, hogy reggel, ha minden rendben lesz vele, akkor kihozzák. Hozták is reggel 6-kor, csak úgy szuszogott a kis csomag a kocsiban. A kórházban mindenki a csodájára járt, hogy mindenféle sérülés nélkül megúszta a dolgot, és ott én is csak ennek örültem. Vera másnap bejött hozzám, és elmondta, hogy bizony Bajnim életveszélyben volt, és nagy szerencsénk volt, hogy ez a doki volt az ügyeletes, mert ha más van benn, nem biztos, hogy Barnim most itt lenne velünk.

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Szépjóestét!

Hanka és Kamilla mind2en nagyon édesek! :)

Rylie, Apjuk eg yművészeti társaságnál dolgoz (nem művész, ő hangosításban és hangfelvételekben utazik),és időnként turnéznak itt-ott. Hehe, ez szigorúan azóta van, amióta összeházasodtunk :( És már volt,h egy egész hónapra utazott el.

Ancsi, rohadék sofőr :evil:
(Mindig elborzaszt,h milyen emberek vannak... :( )

Deni, úgy tudom,h az egész fmh-t meg fogják szüntetni. :( Kár érte!
Börzét még én sem tudom, Bnek nem kéne semmi, de P mostanában nyúlt, neki lehet,h kell majd 1-2 dolog, amiért már érdemes elmenni. 3maskánk meg azért még várhat egy kicsit, B még csak most volt 1 éves. :wink:

Neet, nekünk van egy viziló, de ő "alvósállat", szal nagy szükség van rá.

Nuk, nagyon örülök a jó híreknek!!!! :) :)

Lindi, tűkön ülök, főleg, amióta már (Zsannak hála) 2 szálon futnak az események! :) És a szülésznőnek igaza van, egy 3., háborítatlan szülés csodát tehetne!
rídonli#

Lindi:
Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velem ezeket az érzéseket! Nagyon ügyesek voltatok!
Bajnit és az egész családot az Isten éltesse jóóóóóó sokáig egészségben és szeretetben!

nukada

Kép

Otthon nappal nem volt időm a dolgokon rágódni, viszont esténként mindig úgy aludtam el, hogy a fejemben mindig újrapörögtek az események, így mindig sírva aludtam el. Szopizás közben is csak néztem, hogy milyen kis békés és nyugodt, és hogy sokkal rosszabbul is végződhetett volna ez az egész. Azóta nem telik el úgy nap, hogy ne mondanék hálát ezért a kis tünemény babáért, hogy itt lehet közöttünk. Köszönöm Istenem!

KépKép
KépKép
lindicita

Váúúúúúúúú, Barni mekkora volt (jó, most sem kicsi 8) )

nukada

Nuk,
jó kérdés, mivel időnként én is szembesülök azzal, hogy nem eszik, viszont ezeket az izéket meg szívsesen enné - ráadásul ebben nincs akkora konszenzus apjukkal
szóval - nálunk túrórudi van néha (mert azt sajnos mással kiváltani nem lehet) de pl semmilyen Danone terméket én nem adnék Ábelnek; amit ők Danonino néven nyomnak, hasonló túrós cuccok máshol is vannak, a felirat szerint kevesebb szeméttel és bio-édesságekből is lehet jókat kapni :D de persze sosem annyira jók mint a nem bio, nem egészséges; szokott néha kapni pudingot, abból is csak olyat, aminek az összetétele nem túl gáz - persze a feliratokra kell hagyatkozni, ez van

Viszont az egyéves kort azért várd meg szerintem míg ezekkel traktálni akarnád ;) ha nem ismeri, nem fogja kérni, inkább egyen más, jó ízű dolgokat

de lehet hogy vmi túrósat megpróbálhatnál esetleg, ha normális, hisz végülis túrósat ehet már és a Hippnek is van mindenféle túrós-gyümölcsös fincsije meg a Nestlének az a bébijoghurtja, bébipudingja :D

én is marhára örülök, mert ábel mostanság ha vásároln megyünk, mindig almát akar enni út közben :roll: hát ezt elég nehéz megoldani :lol: :lol: mindenesetre abszolút almás korszakunkat éljük, kinderszeletes szarokra rá se néz - persze van 1-2 dolog, ami szent, ilyen a túrórudi és időnként csoki, de szerencsére egyszerűen magától is szelektál :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Lindi,
borzasztó rossz volt olvasni, és borzasztó jó is. Bajnit nézni viszont csak jó :lol: Azt hiszem, tényleg csoda, ami történt, nagyon sok boldogságot még egyszer a nagy egy évesnek!! :lol: :lol:
kisün

Lindi: végigborzongtam a végét. :roll: De érdemes volt fennmaradni, és elolvasni, mert ilyenkor az ember tényleg újraértékel sok mindent és hálát rebeg mindazért, amije van. Mint ahogy ti is Barniért.

Kép
Kép
tinu

Lindi,
:D köszi, hogy mindezt leírtad :D és nagyon sok boldogságot, örömöt, megkönnyebbülést, hogy minden-minden rendben és hogy egy óriási szép legényed van :D :D:D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Lindi, köszönöm,h én is megismerhettem a születéstörténetet.Nem hiszem,h megfelelő szavakat találnék. Bajni egy szépséges és életerős csoda. Nem tudom megfogalamazni a gondolataimat, inkább nem is próbákozom. Rengeteg boldogságot Nektek.Éljen BB és Vera is!!!
szelloke

Hát lányok, köszi, hogy elolvastátok. Azt hiszem, ezzel lezárom a "mi lett volna ha" fejezetet és tényleg csak azt nézem, hogy van két tündéri, egészséges gyerekem :)

Jó éjt!

KépKép
KépKép
lindicita

BAJNINAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D

Kép

Kép Kép
curse

Még egy utolsó kép a kis golyófejűmmel:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Köszönjük a további köszöntéseket is és a dícseket csajom nevében :D

Neet,
Adél kupa bowling verseny. Párom csapata kapott lehetőséget egy évenkénti verseny megrendezésére és ők úgy döntöttek, h (egy picit nyalizzanak páromnak :mrgreen: ) Adélról nevezik el.
És nem kell feltétlenül megvárnotok a tavaszt, jöhettek most is :wink: Nagyon örülnénk neki, főleg Adél, aki most épp az ölelkezős korszakát éli :lol: Lenne kit ölelgetni 8)

Deni,
Akkor nagyon drukkolok, h ez a coffea hatása legyen, rátok férne már tényleg az átaludt éjszaka feeling!!
Ez az alvásterápia miről szól? :?

Szrek,
A General sportkör szervezi és fizeti a kupát. A versenyen az igazolt bowlingosok vehetnek részt.

Mása,
Szerintem a maximumot emelik :? mert aki nem a maximumot kapja, annak az átlag jövedelmének a 70%-át kapja. Jó pihenést Neked Anyukádnál!

Ríd,
Semmi különös ünnepség nem volt. Amikor Apa hazaért, akkor odaadtuk neki az ajikat (csupa hangszer, imád csörögni-zörögni, hangoskodni :lol: ) és persze megörökítettük :)
Fmh-t lebontják, ez milyen már! :shock: És férjdedre nagyon irigy Szíciliáért :wink:

Lindi,
Csepegtető szüléssztori naggyon tetszett :D aztán mire a végére értél megkönnyeztem :cry: Biztos nagyon nehéz lehetett megélni akkor. De szerencsére happy enddel végződött és azóta Bajni 100x kárpótolt Benneteket :D Remélem sokat segített az, hogy most el tudtad Nekünk mondani. Én nagyon köszönöm, h megosztottad velünk.
Pocakkép nagyon jó, nekem is ugyanaz jött le, mint Gabinak. Póló tartja a pocidat :lol:

Zsu,
Nekem is nagyon régen dédelgetett álmom volt, h ha lányom lesz, akkor Adél :)

Rylie,
Szellőke tök jól megírta tanár ügyben, de látom közben megoldodott a helyzet. Haleluja! :D
Kamillád édes nagyon!!! :D főleg az álló hajjal :lol:

Nuk,
Apa :D és szuper, h Rékád jobban :D Párodnak bulást! Nincs is rosszabb dolog, mint amikor egy pasi beteg :wink:
Szuper dolgok ezek a mai történések!!! :D :D

Ancsi,
Bulást Nektek is! Ez a sofőr pedig egy büdős bunkó volt, már bocsánat! :evil: :evil:

Macs,
Gyaloggalopp :lol: Imádom ezt a filmet :D

Gabi,
Jaj, szegény Dorkád!!! :( Ijesztő lehetett nagyon :( Mielőbbi gyógyulást Neki!!!
Szép nagy poci és már tényleg mennyire a finisbe vagy :D Tök jó :D

Leni,
Hanád nagyon csini ebben a ruciban :D nem is értem mi a bajod vele :wink: És nekünk is ugyanilyen babánk van, csak más színű rucival :)

Kép Kép
curse

Mialatt írtam, meg is született Bajni! Hát, nem semmi a történet... Hála Istennek, hogy Bajni ilyen jól megúszta, Lindi te pedig klassz csaj vagy! Isten éltessen benneteket még 1x!
(Ha a szülésznő, aki nyilván látott már extra eseteket, enniyre sírt veled, akkor nagy baj lehetett...)

Közben nálunk volt egy dupla ébedés, mire P pisilt meg ivott, B visszaaludt. Bt nehezen altattam el, és nem jól alszik, asszem az őrlőfogai gyötrik, az egyiknek tegnap kibújt a hegye, a másik is nagyon domborodik.
rídonli#

Lindi,
Nagyon szépek vagytok :D

Ríd,
Fogakhoz +++++!!!

Votiv,
Mikor Sopronban voltunk, akkor a Gyógygödört néztük meg :lol: Inkább mi a környéken lófráltunk. Pihizni mentek?

azt hiszem megyek és eldőlök, holnap korán kell kelni...

Kép Kép
curse

Kicsit fáziskésében vagyok...
Szóval Bajni gyönyörű (és óriási) baba volt, és most is nagyon helyes, mosolygós kiskrapek! :)
(És egy cseppet sem csodálom, hogy ezt nehéz volt földolgozni, és szívből remélem, hogy mostmár teljesen sikerült!)

Nuk, Szrek jót írt sztem: addig örülj, amíg nem ismeri a cukros szarokat! A cukor nagy mennyiségben méreg, és ugye egy kicsinek kicsi a "nagy mennyiség" is. Meg jobb, ha nem szokja meg. Nem is beszélve arról,h tele vannak vegyszerekkel.
P 2,5 éves koráig nem evett édességet, csak túrórudt néha, de utána nagyon rákapott...az egyetlen megoldás, ha nem tarok itthon. De a napi 1 rudi azért lemegy neki. Bvel hamarabb kell majd kűzdenem (már most ordít,h "adá"), P meg előszeretettel kóstoltatja...
Csinálhatsz neki gyümölcsös túrót vagy joghurtot, meg a Hippek tényleg elég édeskések (elvileg nincs bennük hozzáadott cukor), meg van vmi frutapura is, de azt mi még nem próbáltuk.

Deni, mi ez az alvásterápia???

na, lelövöm magam, megyek aludni, remélem nem lesz túl sok ébredés...
Jószakállt!!
rídonli#

Lindi,
nagyon örülök neki hogy leírtad és meg tudtad osztani a sztoridat! Bajni tényleg gyönyörű! :)

Neet,
bár úgy értesültem, 200 viziló-felajánlás is érkezett, innét gyün a 201. :) nekünk két vizilovunk is van, de egyik sem sláger!

Nuk,
a HIPP-ek tényleg jók lehetnek, meg a frissen reszelt gyümölcs is sokkal édesebb. Cukrosat, ha ne muszáj, szerintem ne! Azt hiszem Zuzi volt, aki anno banánt kevert mindenbe, hogy megegye Bazsó és be is jött neki! Fruttapurát a gyeekek imádják, de szerintem az is durván cukros... Ha meg mindenképp édesíteni kell/akarod, akkor fruktózzal sokkal jobb, mint bármi mással. Pl natúr joghurt+ frissen reszelt gyümi kombót nagyon szeretik a kölkek, ha nem akarja enni, ehhez pl. remek a fruktóz! Esetleg megpróbálhatod a banán+főtt csirke mixet is.
Jó híírekhez gratula!! :D:D:D
macskanyu

Zsána,
aki a klasszikusokat annyiszor látta, mint én... :mrgreen: ha 80xnem, egyszer sem :mrgreen: a mai napig fetrengve kell röhögnöm, amikor a Sir Robinos epizód végén a bárd énekli, hogy " brave Sir Robin ran away. Bravely ran away, away...."

Deni,
alvás tök jóóóó! Sok sok alvásra fel! Most jönnek a hidegfrontok, ez nálunk mindig sok jó alvást jelent...

Gabi,
jajj, Dorka.... remélem minden-minden hamar rendbejön!!! sok ++++++ nektek!

nos Macska L. nem tudom, hogy tudok-e még jönni írni, így most kívánok mindenkinek átaludt éjjeket, betegségtől mentes napokat, vagy épp gyógyulást! Süssön nektek sok nap (mint nekük). Ott nem lesz netünk, így nem tudok bekukkolni sem, de gondolok rátok :D Szombat hajnalban indulunk :)

azér' ha lesz 5 percem, még benézek, de ma és holnap elég zűrös a napom...

szép napot mindenkinek!

csók

macsek
macskanyu

Jelentem, ma éjjel megvolt az ELSŐ átaludt éjszakánk. :) Tünci 9-kor feküdt és 3/4 6-kor kelt. AZtán még visszaaludt egy órára. :)

Macs, Nuk: a fruttapuraban nincs cukor. Az 100% gyümi. SZoktunk néha venni, de csak szilvás-almásat. Szerintem annyira nem nagy szám, és elég drága, azért veszünk csak ritkán. De a többi bébiételben a szilvás az mind cukrozott.

Kép
Kép
tinu

Akkor azt szervezzétek már csak meg, h a billencs hol borítsa le a vízes lovakat. :D (annyira tudtam, hogy ha nektek szólok, történni fog valami! jó kis topik ez.) Kösziiiiii!

Tinu,
éljen az éjszaka! Cserébe mi fent voltunk vagy 2 órát, ilyen asszem az elmúlt évben nem volt.

Kicsilány taknyosságra nyúr, 2 nap pihi, jól is jön.
Komolyabb betegeknek ++++++++!!
neet
neet

Curse,
jaaa, bowling! Homlokára ütő szmájli! :)
neet
neet

Szép reggelt!
Lindi: most bőgtem végig a szüléstörténetedet. Nem lehetett egyszerű, de végül nagyon jól alakult. Boldog születésnapot a Kisfiadnak!

Adélnak Boldog névnapot! (utólag)

Ádi tiszta takony, alig bírok megint valami kaját beleimátkozni. Nem egy beteges baba, de mint a dokival elelmélkedtünk kedden mikor levittem, hogy hajlamos a hörghurutra. :( Remélem holnapra javul valamennyit, tegnap tetőzött neki

Votiv: Sopron, hmmm... jó hely, szép a környék, igaz még csak átutazóban jártam arra, de biztos van sok szép látnivaló...

Nagyon szép gyerkőcöket láttam ismét képeken (tényleg bocs, bármennyire figyelek a nevek még nem mennek).

Szép napot mindenkinek!

Noé

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
noncsibabó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: