Sziasztok!
Úristen, "borzalmas" mennyiségű írást produkáltatok! Alig győztem elolvasni és kizárt, hogy mindenkire reagálni tudjak! Előre is bocsánat, de húznom kéne tanulni mert "beneveztem" egy vizsgára, pótolnám az elmaradtakat, de eddig ellébecoltam az időt.
Először is, találkozó. Nekem épp az említett vizsga miatt a július 8 lenne jó, de én nagyon örülnék, ha meg lehetne oldani Pesten. Minden alkalommal, ha kocsiba ülök, néhány km után nagyon megvisel a zötykölődés, igazából nem jöttem rá, mitől kényelmetlen utazni, de annyira belefájdul az egész alhasam, hogy mikor Dévaitől is jövünk, már alig várom hogy kiszállhassak a kocsiből és elnyúlhassak itthon.
Vanda, nagyon letört amiket írtál, elsősorban hogy tényleg nincs baba, de az is hogy ilyen körülményes elintézni hogy lezárulhasson ez az egész. Kívánom hogy találj a környéken egy lelkiismeretes orvost!!!
Hajni, csak ámulni tudok a hozzáállásodon! Bámulatos ahogy kezeled, bevallom én csak bőgni tudnék, nem okosan előre gondolkozni. Igaz, tavaly nálunk is úgy volt, hogy azért túllépett rajta az ember, de még sokáig sirattam azt a babát.
Farkasok Juditja, te már olyan régen jöttél, hogy gyanús vagy nekem! Nem felejtettem ám el, hogy legutóbb egy még nem jelentkező mensiről írtál. MI VAN??? Jelentkezz már!
Roxal, remélem a vérvétel ügyed megoldódott. Mikor esedékes a kezdés?
Enigma, igen, itt vannak a candidás papírok. Ha nem sikerülne most a talin összejönni, akkor feladom postán, jó? Majd kérek címet ha úgy alakul.
Ági, remélem a mostani inszem meghozza a sikert! Jó a fotód!!!
Wish, jó hogy újra itthon! Azért ez egy cifra nyaralás volt, nemde? Remélem meggyógyultál és mire bekötika fejed, a legjobb formádat hozhatod!!!
Timi, őrült jó fotókat tettél fel Kekszről! Mi is most vettünk egy új gépet, nagyon jókat fotóz, majd teszek fel én is Virágról új képeket. Hétfőn már öt hónapos lesz a kis huncut! Annyira édes, úgy beilleszkedett a családba!
Gratulálok a jó eredményekhez!!! Remélem ez az utolsó inszem meghozza a sikert!
Duddu, Isten hozott téged is itthon!!! Mivel tömted kint a hasad, hogy így megnőtt?

Nagyon nagy, igaz, ketten feszengenek odabent! Érzed már őket?
Ugye ha lesz időd, majd teszel fel képeket?
Melba, köszi a tájékoztatást, hogy is mennek majd tovább a dolgok Dévainál. Szerencsére a hólyaghurut nem tört ki és a kenetem is negatív lett, annak ellenére, hogy egyre inkább "látványos". De örülök hogy ez csak a természetes jelenség, nem kóros. Újabban megint felfújódással, emésztőrendszeri gondokkal küzdök, vhogy mindig tele érzem magam, olyan mintha nem tudnék "kiürülni", nem is tudom megfogalmazni. Bevetettem már az istenített asztaltszilvát is, de semmi hatás... viszont visszaszoktam a reggeli tejeskávéra, amiről most a baba óta szoktam le (tudom hogy nem volt indokolt, inkább csak örültem az alkalomnak mert ez volt az egyetlen mániákus szokásom, és örültem hogy van miért elhagyni), mert egyszerűen olyan alacsonyra lement a vérnyomásom, hogy pár méterre már tök homályosan láttam. Mióta újra iszom, jobb egy fokkal.
Inari, nagyon jó a fotó Annáról! Mi úgy döntöttünk, hogy a mostani 4D-t kihagyjuk, mert tegnap voltunk az Istenhegyi Klinikán, ott is volt uh, szegénykémet nem akarom hetente uh-val nézegetni, tudom hogy nem igazolt semmi, de azért féltem hogy nehogy ártson neki a heti egy uh. Mert ugye volt egy héten Dévainál, most itt a klinikán, lenne egy hét múlva a 4D és újra Dévai. Na ezt azért nem akarom.
Szóval elmentünk ide a géndiagnosztikára. Volt uh és kombinált vérteszt. Az uh-n minden rendben volt, 6,5 centi a CRL-je, hihetetlen hogy nyolc nap alatt majd két centit nőtt! Jó volt itt is a tarkóredő, ill. nézték az orrcsont meglétét, szerencsére az is rendben volt. A többi paramétere is korának megfelelő volt. Azért vicces hallani, hogy mondjuk 9 mm combcsont
A vérteszt is jó eredményeket hozott, 1:14000 (életkorom szerint 1:700) az esély Down-kórra és 1:115000 a többi kr. rendellenességre (korm szerint 1:5700). Úgyhogy nagyon biztattak minket, hogy rendben van a baba. Egyébként az uh-ról kaptunk dvd-t, még egy percnyi 4D is van benne
Inari, mosolyogtam a hozzászólásodon.

Én is aláírtam múltkor ezt a papírt, ki is akadtam hogy miért 12. hetesen kapom a papírt, hogy ne egyek sajtot, ha mondjuk tényleg "veszélyes" fogyasztani, mikor a stimu óta egy hadseregnek valót megettem, fehérje gyanánt.
Nekem a vérvételen a vas szintén határeset volt, én is marha és alma kúrára vagyok fogva. Almát eddig is ettem, de csak napi egyet, hát, a marha meg akárhogy készítem, alig csúszik le. Max. pörköltben tudok belőle igazán enni, ha szelet húsként kell, nem megy. Főleg mostanság annyira érzem a vér szagot rajta.

Én aszalt szilvát és sok cseresznyét szoktam még enni, mindkettőben sok a vas.
Jól értem, hogy akkor ti a 12. heti tarkóredő mérést és a genetikai uh-t is tk. a Kárpát utcai 4D-vel váltottátok ki? Mi lehet hogy 18. hetesen is az Istenhegyire megyünk, csinálnak genetikait is és 4D-vel egybekötik. Meglátjuk.
Ja, a nagy fejlemény, hogy "felfedeztem" a pocakom!!! Úgy egy hete a reggeli heverészéskor rátettem a kezem, és annyira megéreztem, hogy na igen, ez az! Kis kemény pocak, behúzhatatlan, belesimul a tenyerembe. Olyan jó érzés volt ,eddig csak találgattam, hogy a felszedett hájam között hol növögethet a méhem. Mármint persze sejtem hogy hol, de mostmár érzem is! Barátnőm szerint látszik is, na ebben még azért nem hiszek.
Na, már így is rengeteget írtam, úgyhogy a Dévainál szülni/nem szülni kérdésről majd máskor csevegnék, mert nekem is van véleményem, stb.
De majd jövök máskor!
Puszi mindenkinek!
Kata