A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

tudtam én, hogy nem téveszted el. és kaptál is menopurt?
azt mondta dévai, hogy hiánycikk az utro. nekem már most felírta, hogy próbáljam meg valahol kiváltani, mert nem lehet sehol kapni a városban. nekem kb egy hét múlva kell adagolnom, csak lehet, hogy nem kapok addig. :(

pénteken nem tudom, hogy lesz-e kocsim. ha lesz, akkor ugyanígy megyek. valszeg vérvétel akkor lesz, most nem kellett mennem, mert kicsik még a tüszők. szóval ha megyek vérvételre, akkor mehetnénk együtt egy darabi, ha meg tusz várni. na majd meglátjuk, ki mikor végez.

Kép

Kép
boszti

Eper! Küldtem privit! :wink:
vanda978

Oké, bár pénteken jön a párom is velem, és ha aznap lesz az inszem, akkor lehet, hogy haza is visz.
Igen nekem is mondta a Dévisz,hogy ki tudja meddíg lehet, még kapni a gyogyót, mert egyre többet betiltatnak, amiket ők használnak. Simán kaptam gyogyót, és olyan aranyos nő volt a gyogyótárban. Mikor beléptem meg is lepődtem azon, hogy sorszámot kelletthúzni!! Még ilyet nem is hallottam.
Ági28

Sziasztok :)

Vanda :)
Sajnálom, hogy még mindig kétségek között vagy. Nem vagyok jártas a témában, de Hajnival értek egyet. Mi van ha nem ürül ki rendesen?? Mit mondott a Dévisz, hogy meddig kell várni? Azt hiszem, hogy tényleg jobban járnál ha megmutatnád magad más dokinak is.
Dévai: nekem egyre jobban az az érzésem, hogy lehetett neki régen valami ügye ahol negatív dolog érte. Mert annyira hárít mindent. Amikor kiderült, hogy ott van a hasamba ez a rosszcsont akkor olyat mesélt, hogy ketté állt a fülem. Előadta, hogy az egyik kollégáját épp most perelték be, mert a baba meghal szülés közben. Na köszi. Eléggé rettegtem én enélkül is. Azt hiszem, hogy mindig a legrosszabra készít fel mindenkit. Annál már csak jobb lehet :wink: Az egyik lombikos ismerősömnek (Nóri) példáúl végig azt mondta, hogy le van maradva a pici a növekedéssel. A végén már azt is mondta, hogy retardált a gyerek!!!! A baba aztán megszületett egészségesen......
Én is úgy gondolom,hogy nem kéne terhesgondozást vállalnia. Ő a bébik elkészítésében nagyon jó. Ami kiveszi az összes erejét.
A Kaszás dokit én is ismerem. Mielött kiderült, hogy nem lehet spontán baba, a magánrendelőjébe jártam. Nagyon aranyos, kedves orvos.

Helyettesítő orvos: én a terhes gondozás során minden alkalommal adtam a dokinak a pénzt, miközben a kórház gépeit, eszközeit használta. Aztán a szülés elött egy nappal elment nyaralni!!!!!!!!!! De volt olyan "kedves", hogy bemutatott a helyettesítő orvosnak! Aki viszont egy baromi jó fej fazon volt. HOzzá fogok majd járni. Igazából szerintem jó szülésznőt kell választani. Én a dokit a szülés alatt nem sokat láttam. Egyszer jött amikor burkot repesztett, azátn mikor OLikám kibújt. Na ebből azt akartam kihozni, hogy én azt javaslom annak aki a DÉvisszel fog szülni, hogy válasszon időben egy jó szülésznőt és semmi gond nem lesz.

Megyek mert romokban a kégli. Puszi mindenkinek!!!!!!
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!
Norkának ismeretlenül is nagy gratula!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Vanda!

Nem tudom, mi a keresztnevük a te ismerőseidnek, de elvileg a Mi Sajószegieink Spatakon laknak. Anyu S.újhelyen született. Ott csak akkor élnek rokonok, ha oda költöztek a Patakiak gyerekei. Én S. Ferencről és Lászlóról tudok, meg László fia, ha minden igaz Gábor. Többet nem is tudok róluk, csakhogy S. László 49 év körüli és biztosítónál dolgozik. (Anyu még egy Sajószegiről mesélt, de már nem biztos benne, vszeg Györgynek hívják). Én már nem is nagyon találkoztam velük, mert messze is élnek, meg nem tartjuk a kapcsot, de ha Ők lennének azok, akkor pusziljuk Őket és akár neten keresztül felvehetnénk velük a kapcsolatot, írhatnának, mi újság velük! Egyébként a Sajószegi felvett név, a Stefanból származik, amit a nagypapám (Miklós) cserélt le!

Amennyiben mégsem Ők azok, akkor bocs a sok fárasztó rizsáért!
:roll:

Mindenki mást puszilok, rólam meg csak annyit, hogy a próbálkozásaink ebben a hóban is hiábavalóak voltak :cry: :!:
Vendég

athiz: akkor drukkolunk neked a következő ciklusra :)

Ági: nem kaptam utrot a patikában, megpróbálom máshol is. múgy ez a patika engem is meglepett, mikor először voltam ott, simán beálltam a pulthoz a következő vásárlónak. aztán jól elküldtek a sorszámhúzóhoz :)

Kép

Kép
boszti

Miért nem hívod fel a nagyobb patikákat, hogy van e náluk, és akkor nem kell össze vissza rohangálni utánna.
Ági28

Helló!

Boszti, nagyon köszönöm a drukkolást, azt hiszem rám fér, bár tudom, más is van ilyen cipőben, vagy ilyenebben! Például Te is, igaz? Viszont drukkolok neked is és mindenkinek, aki rászorul!

Én is gratulálok Norkának, igaz én sem ismerem, de örülök, hogy vannak sikeres emberkék és babák, akik egymásra találnak!

Én is szeretnék rálelni már a kislányomra (mert a 2. gyermekem lány lesz), de még nem akarják az égiek valamiért! A fene egye, csak tudnám, miért nem!

Ti nem szoktatok depisek lenni, amikor ilyen csoffadt, szonyorú idő van? Én sajna nagyon, és ilyenkor borzalmasan tudom magamat sajnálni! Egyetlen vigaszom a kisfiam, Ő a mindenem és az életem értelme!

Üdv mindenkinek :?
Vendég

Sziasztok Csajócák!

Mióta bejelentkeztem, hogy megjöttünk, azóta próbálok visszaolvasni elég csekély sikerrel. Most hellyel-közzel sikerült.
Ha nagyon elavult vagyok a hozzászólásokkal, bocsi érte:

Hajnesz!
Hát tényleg ki..szás, ami Veled és Vandával történt de nagyon jó dokid van!
Nagyon tetszett, amit írtál a jóskönyvből, de főleg ez a rész jött be nekem is annak idején:
"Amikor rádöbbenünk, hogy semmi sem a miénk: megkapjuk."

Timi!
Kicsit tologatják ezt a tanfolyamot, de haladtok az úton.
És mindjárt indultok a tüszőnövesztéssel is... :) és a gyógyszerkúrától lett PappTibinek ilyen jó eredménye?
Remélem, nem bánod a még egy inszemet..
És Keksz pont olyannak tűnik a képen, amilyennek írod. Szinte azt mondja: "Imádlak, Gazdi!"

Stella!
Nagyon jók a képek! Olyan nagyfiúúk már... és nagyon cukik.
Egyszer, ha van egy perced, megírnád priviben a babakocsis tapasztalataidat? Már Enigmát is kikérdeztem, de több szem többet lát alapon...
De ráér, még van időnk! :twisted:
Jaaaj, most látom, hogy írtál róla. Ja és a 24-i hétvégén Pécsre látogatok. Szerinted van esély, hogy megismerhesselek Benneteket?

Eper!
Azóta a vérzésnek ugye nyoma sincs?

Szani!
Jól belejöttél a kézműveskedésbe... ahhoz képest, hogy eleinte azt írtad, milyen ügyetlen vagy ezekhez a dolgokhoz.
Tök jó a keresztelős ajándék. Elraktározom az ötletet... :shock:

Ági!
Ezek szerint a cisztának nyoma sem volt.
Tök jó volt végigolvasni, hogy milyen gyorsan zajlanak az események és már megint itt tartotok...

Katácska!
Gratulálok a kis kukacoshoz!!!! :o

Erika!
Neked pedig a női megérzésedhez!
Anna. Gyönyörű név!

Erika, Enigma!
Nem haragszotok, ha sok drusza lesz?
A Panna név nálunk is eléggé esélyes.
Tényleg, nem tudjátok: sok ilyen nevű kislány van?

Melba!
Ezt a derékfájás leírásodat nem találtam meg.
De ha jól olvasom, már nem fáj, ugyi?

Athiz!
Üdv. itt!
Hát nem volt egyszerű összehozni ezt a szép kisfút, de a lényeg, hogy ott kalapálja a billentyűket.
Kívánom, hogy a következőért ne kelljen ennyit küzdenetek!

Gigi!
Fúú, de jó helyre mentek nyaralni!
Tök jó lesz!

Roxal!
Húú, ti is mindjárt kezdtek újra!! Szupi!!
Sajnálom az államvizsád. :(
MIkor tudod pótolni?

Vanda!
Hát elhiszem, hogy tanácstalan vagy, remélem, hamar eldőlnek a kérdések végre!
Dévaival kapcsolatban nagyon egyetértek Veled, bár - szerencsére - nem sok tapasztalatom van vele kapcsolatban. :oops:
Én is mindig a párommal mentem, mint Eper, hogy legyen kontrollja a kilengő érzelmeimnek... :)
És gratulálok a vizsgádhoz! Jót aludtál érte! :lol:

Wish!
Azért tök jófej a cég, hogy ilyet szervezett.
Jobban vagy már, ugye?

Boszti, Ági!
Hajrá tüszőcskék!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok puszi mindenkinek, igyekszem mostmár behozni a lemaradásomat... :oops:
réka
Vendég

Duddu!
Hát, még szép, hogy van esély!
Tök jó!!!!
Majd megbeszéljük, hol és mikor!
Nagyon jó lesz találkozni! Majd felkészítem a srácokat, hogy extra jófejek legyenek már most a hercegnőkkel és a mamájukkal!

Kép
stella9

Kép
Kép
Kép
Kép
Szóval Ő Bogi baba!!!!Norka kislánya!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vanda!

Délután válaszoltam priviben, remélem, megkaptad. Azt kifelejtettem, hogy nálam sem ő ajánlotta fel eredetileg. Mondta, hogy van az a problem, műteni kell, én pedig megkérdeztem, mikor, hogyan stb. Mert nekem nincs másik nőgyógyászom, csak ő, és az előző tapasztalataim után nagyon nem szívesen mennék máshoz, mert benne megbízom. Azt mondta, ez is megoldható. Azonnal fel is hívta a Jánost, hogy mikorra tudnának szabad ágyat biztosítani, vagy hogy mikor lesz szabad a műtő, már nem emlékszem. Ennyi volt. Nem húzta a száját, maximálisan rendes volt. Pedig tudom, hogy ezernyi dolga volt, van.
Szerintem hívd fel bátran, mondd meg neki, hogy nem bízol másban, nem vállalna-e el. Ami még mellette szól, az az, hogy tudja jól, mennyire vágytok a babára, biztos óvatos lesz.

Duddu, de jó, hogy itthon vagytok! Hogy vagytok így 3 in 1?
A vérzés...hát az a brutálerős elmúlt, de a Norcolut megvonásos vérzést okozott, így most megint itt a Miku. Ettől most nem félek, normálisnak tűnik. Inkább a várakozás nehéz. Tegnap voltam Dévisznél, kicsit elszottyantam, mert azt mondta, amíg a hülye Candidát nem tudjuk kiirtani, addig nem indulhat a lombik. Én pedig az áprilisi műtét után a három mensit úgy számoltam, hogy akkor augusztusban indulhat az ICSI...aztán jött a késői mensi...aztán most a nem jó kenet...és úgy érzem magam, mint sivatagban a szomjas ember, aki előtt a délibáb képe lebeg. Reménykedem a szeptemberben.
A te babácskáid viszont biztosan szép nagyot nőttek! Kép??????Légyszi! Kíváncsi vagyok!

Láttam Norka Boglárkáját, nagyon édes kislány!
eper1

Sziasztok!

Vanda!

Délután válaszoltam priviben, remélem, megkaptad. Azt kifelejtettem, hogy nálam sem ő ajánlotta fel eredetileg. Mondta, hogy van az a problem, műteni kell, én pedig megkérdeztem, mikor, hogyan stb. Mert nekem nincs másik nőgyógyászom, csak ő, és az előző tapasztalataim után nagyon nem szívesen mennék máshoz, mert benne megbízom. Azt mondta, ez is megoldható. Azonnal fel is hívta a Jánost, hogy mikorra tudnának szabad ágyat biztosítani, vagy hogy mikor lesz szabad a műtő, már nem emlékszem. Ennyi volt. Nem húzta a száját, maximálisan rendes volt. Pedig tudom, hogy ezernyi dolga volt, van.
Szerintem hívd fel bátran, mondd meg neki, hogy nem bízol másban, nem vállalna-e el. Ami még mellette szól, az az, hogy tudja jól, mennyire vágytok a babára, biztos óvatos lesz.

Duddu, de jó, hogy itthon vagytok! Hogy vagytok így 3 in 1?
A vérzés...hát az a brutálerős elmúlt, de a Norcolut megvonásos vérzést okozott, így most megint itt a Miku. Ettől most nem félek, normálisnak tűnik. Inkább a várakozás nehéz. Tegnap voltam Dévisznél, kicsit elszottyantam, mert azt mondta, amíg a hülye Candidát nem tudjuk kiirtani, addig nem indulhat a lombik. Én pedig az áprilisi műtét után a három mensit úgy számoltam, hogy akkor augusztusban indulhat az ICSI...aztán jött a késői mensi...aztán most a nem jó kenet...és úgy érzem magam, mint sivatagban a szomjas ember, aki előtt a délibáb képe lebeg. Reménykedem a szeptemberben.
A te babácskáid viszont biztosan szép nagyot nőttek! Kép??????Légyszi! Kíváncsi vagyok!

Láttam Norka Boglárkáját, nagyon édes kislány!
eper1

Hát, ez a Babanet ma nincs a csúcson! Hihetelen, kb. egy órája próbálom megjeleníteni az üzenetet. Elnézést, nem akartam kétszer, de az elsőnél semmit nem jelzett ki fél órai várakozás után sem...
eper1

Réka! Arról nem is írsz, hogy hogy vagy.

Utánanéztem: 2005-ben a 100 leggyakoribb utónevek között van a Panna, és az Anna is. Az Anna az első helyen van, első utónévből 1414 lett belőle, 2. utónévként pedig 697.
A Panna kb. a 100-as lista közepén foglal helyet, 1. névként 310, 2. névként 86 lett belőle az elmúlt évben.
Nem is csodálkoztam rajta, hogy ilyen gyakoriak, hiszen mindkettő nagyon szép.

Eper! Én is mindig a párommal megyek, általában uh. után már ő kommunikál Dévisszel. Megkaptam a privit, köszike.

Athiz! Sajnálom, hátha legközelebb sikerül, bízzunk benne.
Sajószegiéket ismerem, együtt dolgoztam Gáborral a Művelődési Házban, bár csak egy évig. Nagy népitáncos, aranyos srác, én szerettem. Az IWIW-en rajta van az ismerőseim között, ha gondolod jelöld be, és írj neki. Én nem nagyon szoktam velük találkozni, csak ritkán.
Képzeld el egyszer már Pakson is kérdezték tőlem, hogy nem-e ismerem, tényleg kicsi a világ.

Gigi! Egyetértünk, szerintem is a szülésznő a lényeg. Lagalábbis a tesóim szerint, mivel én még nem szültem. Végül is ő van bent végig, a doki meg nem nagyon.

Wish! Jobban vagy már?
vanda978

Sziasztok!

Kedves Réka!

Köszönöm, remélem én is, hogy már nem kell sokat várni az új kis jövevényre, de sajna 1 hónapot biztosan! Ne haragudj, mert nem vagyok képben, de veled mi újság :?:

Ez a kis Bogi baba nagyon édi, én már annyira vágyom újra egy ilyen picire!

Persze ezzel tuti nem vagyok egyedül...

Ma láttam a játszótéren egy anyukát, akinek 3 gyermeke volt, kicsi, pici, legkisebb. Ezzel nincs is gond, de vhogy nem tetszett a legkisebbhez a hozzáállása. Szegényke ott sírt egyedül, a lába lent lógott a babakocsiból, felülni még nem tudott. Az anyukája rá sem nézett, mert épp a másik kettővel foglalkozott. Tisztában vagyok vele, hogy nehéz lehet 3 babára egyszerre odafigyelni, de nem hinném, hogy csak úgy otthagynám a picit egyedül, főleg, ha sír.

Mondjátok meg, ha nincs igazam, de szerintem nem lehet kényelmes így feküdni, nem lát semmit, a lába meg csak a levegőben lóg, és nem törődik vele senki. Lehet, hogy nem kéne 3 gyermek, ha nem tud velük rendesen törődni!

Ajjaj, most biztos kapok tőletek...

Az biztos, hogy nagyon sok türelem kell hozzájuk, akkor is, ha még csak várunk rájuk, és akkor is, amikor már itt rosszalkodnak nekünk. :lol:

Mindenesetrem puszi indenkinek, remélem, senki nem bántódott meg azon, amit leírtam!
Vendég

Kedves Vanda!

Köszi az infot, már csak fel kéne világosíts, hogy mi is az az IWIW, mert fogalmam sincs! Úúú, én tudatlan :oops: !
Vendég

Köszi Lányok a kérdéseket:
Mi jól vagyunk, az elmúlt 10 napban nagyot nőtt a poci.
Íme:
Kép

Elvileg már nem dolgozom, gyakorlatilag néha még beszaladok segíteni az új hölgyeménynek.
Meg mostanság leánybúcsú, nászajándék-szervezés, meg egy-két "kötelező" program (pl. egy távoli rokonunk könyvbemutatója) miatt pörgünk kicsit, de jövő héttől lassítok, mert már tényleg fáradok.

Viszont a nyaralás nagyon jót tett testileg, lelkileg. Tök jó volt kikapcsolódni kettesben és fizikailag is nagyon jól bírtam. Nem zavart a meleg (30 fok), ha elfáradtam, kicsit leültünk, meg azért jóó nagyokat pihentünk is. Pl. volt olyan nap, hogy ki sem léptünk a hotelből.
Viszont hazatérni is tök jó volt. Ma délután már majd' elaludtam, de azért is elolvastam irományaitokat.. :twisted:

Vanda!
Most van megbeszélve Neked köv. lépés Dévaival? Vagy a döntés a következő, hogy hova menj?
Köszi, hogy utánanéztél a neveknek. Esetleg elküldenéd a honlapot, ahol találtad? Mert más neveknél is felmerült ugyanez a kérdés.

Stella!
Oksi, megbeszéljük. Akár priviben is mehet, hogy ne zavarjuk a többieket. :oops:

Eperke!
Bizony, ez a hülye várakozás a legsz.rabb.
De próbáld valahogy elütni az időt. Talán olyan dolgokkal, amire később úgysem lesz.... :arrow: Hajrá a szeptemberi kezdésért!!

Athiz!
Semmi baj, majd megismerjük egymást szép lassan....

Ismeretlenül is gratulálok Norkának ehhez a gyönyörű kislányhoz!

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

[quote="duddu"]K írta:dudduöszi Lányok a kérdéseket:
Mi jól vagyunk, az elmúlt 10 napban nagyot nőtt a poci.
Íme:
Kép
a fejem épp csupa víz és nagyon álmos vagyok, úgyhogy azt ne figyeljétek... 8) :lol:

Elvileg már nem dolgozom, gyakorlatilag néha még beszaladok segíteni az új hölgyeménynek.
Meg mostanság leánybúcsú, nászajándék-szervezés, meg egy-két "kötelező" program (pl. egy távoli rokonunk könyvbemutatója) miatt pörgünk kicsit, de jövő héttől lassítok, mert már tényleg fáradok.

Viszont a nyaralás nagyon jót tett testileg, lelkileg. Tök jó volt kikapcsolódni kettesben és fizikailag is nagyon jól bírtam. Nem zavart a meleg (30 fok), ha elfáradtam, kicsit leültünk, meg azért jóó nagyokat pihentünk is. Pl. volt olyan nap, hogy ki sem léptünk a hotelből.
Viszont hazatérni is tök jó volt. Ma délután már majd' elaludtam, de azért is elolvastam irományaitokat.. :twisted:

Vanda!
Most van megbeszélve Neked köv. lépés Dévaival? Vagy a döntés a következő, hogy hova menj?
Köszi, hogy utánanéztél a neveknek. Esetleg elküldenéd a honlapot, ahol találtad? Mert más neveknél is felmerült ugyanez a kérdés.

Stella!
Oksi, megbeszéljük. Akár priviben is mehet, hogy ne zavarjuk a többieket. :oops:

Eperke!
Bizony, ez a hülye várakozás a legsz.rabb.
De próbáld valahogy elütni az időt. Talán olyan dolgokkal, amire később úgysem lesz.... :arrow: Hajrá a szeptemberi kezdésért!!

Athiz!
Semmi baj, majd megismerjük egymást szép lassan....

Ismeretlenül is gratulálok Norkának ehhez a gyönyörű kislányhoz!

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

DUDDU igen nyoma sem volt cisztának!! :-) És tényleg hamar eljutottunk a 3.-hoz!! :-) Neked meg szép nagyot nőtt a pocid!!! :-)
A lényeg, hogy anyaralásnak mégis jó vége lett!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Kedves Duddu!

Hogy milyen édes a pocikád! Úgy irigyellek! És kettő pici is bent kuksol? Ahhoz képest picike a pocika+te is! Én azzal az egyel akkora voltam, mint egy ház! Iszonyú nagy hasam volt! Meg mindenki azt mondta, h biztos lányom lesz, mert olyan a poci formája, mérete, stb. (persze a rokonság). De én már kezdetektől tudtam, az első gyermekem csakis fiú lesz! Még azzal is riogatott egy rokon, h Ő is fiúnak érezte az Övét, és mégis lány lett, nem mintha az rossz lett volna. De én biztos voltam benne! Azt is tudom, h a köv. babám, ha lesz, lány lesz. Csak már lenne! :roll:

Neked fiú(k)-lány(ok) lesz(nek)? :D

Pusza neked és mindenkinek
Vendég

Sziasztok :)

Menyasszony :)
REmélem már jól vagy. Nem nézne ki valami jól egy kis hasmars az esküvőn :wink:

Réka :)
Nagyon helyes pocakod van! Olikámmal hét hónapos terhes voltam, amikor azt hitték szülni megyek :roll: Panna név nekem is nagyon tetszik. Olikám szerint: Kanna :lol: Nagyon bátor vagy, hogy elmentél nyaralni. Én be voltam tojva :lol:
Sógoromék is Portugáliában voltak 3 gyerekkel, meg vitték anyóspajtit is.

Athiz :)
Na látod én ezért nem szülnék 3 gyereket. Vagy nagyobb korkülömbséggel. Van egy három gyerekes barátnőm (most várja a negyediket) de ő teljesen másképp foglalkozik a gyerkőcökkel mint a játszótéri anyuka. Jó esetben mindenkinek tisztába kéne lennie a saját határaival.
Drukkolok a tesóhoz. Én is a Szt. Imrében szültem :)
Ma már süt a nap, remélem a kedved is jobb.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok csajszik,

Rékám,
hát jó nagyot nőtt a pocid, csuda helyes csajok vagytok :lol: Gondolom azért most már gyakran érzed a kis ficánkákat, vagy ők nagyon jó kislányok?
Vanda nagyon gyors volt a nevekkel. Én is olvastam, hogy az Anna volt a leggyakoribb tavaly, de hát amilyen kevés baba születik ez még elviselhető. Egyébként is tényleg nagyon szép mind a Panna, mind az Anna, meg lehet adni második keresztnevet is és akkor választhat. Ismerős a szitu, nem? :twisted:
Házzal hogy álltok?

Boszti,
Te kis züsző gyáros. Remélem ilyen sikeres indulás után a vége is jó lesz :lol:

Ági,
ez a kis napsütés akkor most felmelegíti a te tüszőidet is, remélem gyorsan megnőnek. Azért ezt a hármas iker dolgot gondold át, ki is kell azt hordani :twisted:

Vanda,
sikerült valami normális dokit találnod? Drukkolok ám nagyon. Azért hallgass Hajni jótanácsira és inkább járj utána a dolognak. Egy gyulladás a későbbi terveidnek is betehet.

Mi tegnap voltunk Dévainknál. Kevesen voltak délután és nagyon aranyos volt. Most nekünk is csak szívhangot nézett, az rendben volt, bár alig tudta utolérni a babát, mert annyit ficánkolt. :lol: Tényleg egy ördögfióka, de hát én akartam vagány négy fiút kitevő kiscsajt :lol:
Hiába volt jó az integrált teszt meg az AFP már megint elkezdte, hogy csináltassam meg a biztonság kedvéért az amniót. Na én kerek perec megmondtam, hogy nem, a genetikára nem megyek vissza. Erre már szinte ő kért, hogy akkor legalább szívUH-t csináltassunk. Mivel megigérte, hogy a dokinő, aki ezt csinálja nagyon kedves ebbe belementem, de igazából már elegem van ebből a sok orvoshoz járásból. Néha már nem is terhesnek, hanem betegnek érzem magam tőle. Tegnap még egy olyan papirt is alá kellett irnom, hogy tudomásul veszem, hogy pamut ruha jó a terheseknek, nem eszem sajtot és felvágottat, nem uszok és nem fürdök kádban, a szexet vele egyeztetem. Olyan volt mint egy kisiskolás tábor, amikor a tanítónéni összeírja, hogy mit kell vinni :twisted: :twisted: :twisted:
(A nővérkék mesélték, hogy jogi fejtágítón volt DI 2 napig, ahol tényleg ilyen hülye amerikai típusú perekkel fenyegették az orvosokat) Ugyhogy őszintén megsajnáltam őket, hogy ennyi szarsággal kell foglalkozniuk.
Ráadásul a körzetim csináltatott vérképet, ami szeerint kicsit vérszegény vagyok. Dévaink persze rögtön beparázott, előírta a marhát és napi 4 almát. Most amikor tele a kert eperrel. :lol:
Tényleg látszik rajta, hogy iszonyúan maximalista és aggodó. Azt szeretné, ha mindenkinél minden tökéletes lenne. De hát akkor nem kellene hozzá járnunk. :lol:
Na, jól belecsaptam itt a húrok pengetésébe. Most már eldugulok.

Anna 18 és fél hetesen: Kép Kép

KépKép
inari

Inari ha a sors úgy akarja, hogy többen legyenek, akkor többen leszenk, ha úgy akarja, hogy egy legyen, akkor egy lesz,és ha úgy akarja, hogy ne legyen, akkor nem lesz.. Ellene tenni nem lehet, és nem is akarok.
De remélem tényleg megugranak a méretek. :-)
Olyan papírt most mindenkivel aláírat, nekem főleg az első sora tetszett, a főnőkömnek meg is mutattam, hogy nekem nyugalomra van szükségem!! :lol: :lol:
Ági28

Inari :roll: !
Már nem aktuális amit kérdezni akartál a priviben amit nem kaptam meg?
Már most látszik kire hasonlít Anna!Csak így tovább határozottan D.-val :lol: !

Duddu!
Hú,nagyon csini kismami vagy!Tényleg sokat nőttek a lányok.Mikor mész kukucsra?

Ági!
Tüszik hogy vannak?Nyilalnak?Drukkok mennek!Boszti neked is!
Vendég

http://www.okmanyirodak.hu/new/letoltes ... ev2005.pdf

http://www.okmanyirodak.hu/new/letoltes ... ev2006.pdf

Itt van a 2005-ös és 2006-os névlista. Remélem működni fog, ha nem majd másképp próbálkozom.

Inari! Én ÚGY imádom ezeket a képeket, gondolom te is egyfolytában nézegeted.
Én is láttam másoknál olyan papírt, amit te is kaptál, próbáltam elolvasgatni. Már annyi mindent kell aláírni is, amikor megkérnek, szinte vagy 10 perc a sok írogatás.
Akkor még azt a szívuh.-ot kell kibírnod, mondjuk mindek ha ilyen szép ficánka Anna szívhangja. :lol:

Rékus! Tényleg nőtt a poci, de még mindig nagyon csini vagy. Te energiabomba.
Dévaival azt beszéltük meg, hogy a kaparás után 3 mensivel jelentkezem, mondjuk augusztusban. De persze ez nem így lesz, mert nekem ugye nincs mensim, 3-ra aztán vérhatnék egy pár évet. :lol: Úgyhogy majd meglátjuk.

Athiz! Persze nem jó ha nem tud velük kellően foglalkozni, mármint a 3 gyerkőccel, de lehet valamikor nem is gondolta, hogy így lesz. Meg az is eszembe jutott, hogy véletlen is lehet a 3., akit nem szeretett volna elvetetni, és sem lennék képes ilyesmire egészséges baba esetén. Őszintén szólva nem hittem volna sohasem, hogy valah abortuszom lesz, milyen hülye ez a szó is.
Az IWIW egy olyan netes oldal, ahol megtalálhatod az ismerőseidet, vagy éppen ők téged. Nekem sajnos már nincs meghívóm, mert csak azzal lehet belépni, de hátha küld neked innen valaki, és akkor kapcsolatba léphetünk.

Ma elmentem itt a helyi nőgyógyihoz, kértem beutalót Miskolcra. Még nem biztos, hogy oda megyek, du. tudom hívni azt a főorvost akit szeretnék, de egyáltalán nem biztos, hogy elvállal. Akkor majd keresek valaki mást.
Itt megnyugtatott a dokim, hogy ne bánkódjak, mert a következőre majd jobban fel tud készülni a szervezetem, és jobb mintha beteg baba lenne. Szerinte már rég túl kellett volna ezen esnem, nem volt értelme eddig várni. Mivel már a 11. hétbe léptem, ha magától meg is jönne, valószínűleg akkor is maradna bennt valami. :cry:
vanda978

Sziasztok!

Úristen, "borzalmas" mennyiségű írást produkáltatok! Alig győztem elolvasni és kizárt, hogy mindenkire reagálni tudjak! Előre is bocsánat, de húznom kéne tanulni mert "beneveztem" egy vizsgára, pótolnám az elmaradtakat, de eddig ellébecoltam az időt. :(

Először is, találkozó. Nekem épp az említett vizsga miatt a július 8 lenne jó, de én nagyon örülnék, ha meg lehetne oldani Pesten. Minden alkalommal, ha kocsiba ülök, néhány km után nagyon megvisel a zötykölődés, igazából nem jöttem rá, mitől kényelmetlen utazni, de annyira belefájdul az egész alhasam, hogy mikor Dévaitől is jövünk, már alig várom hogy kiszállhassak a kocsiből és elnyúlhassak itthon.

Vanda, nagyon letört amiket írtál, elsősorban hogy tényleg nincs baba, de az is hogy ilyen körülményes elintézni hogy lezárulhasson ez az egész. Kívánom hogy találj a környéken egy lelkiismeretes orvost!!!

Hajni, csak ámulni tudok a hozzáállásodon! Bámulatos ahogy kezeled, bevallom én csak bőgni tudnék, nem okosan előre gondolkozni. Igaz, tavaly nálunk is úgy volt, hogy azért túllépett rajta az ember, de még sokáig sirattam azt a babát.

Farkasok Juditja, te már olyan régen jöttél, hogy gyanús vagy nekem! Nem felejtettem ám el, hogy legutóbb egy még nem jelentkező mensiről írtál. MI VAN??? Jelentkezz már!

Roxal, remélem a vérvétel ügyed megoldódott. Mikor esedékes a kezdés?

Enigma, igen, itt vannak a candidás papírok. Ha nem sikerülne most a talin összejönni, akkor feladom postán, jó? Majd kérek címet ha úgy alakul.

Ági, remélem a mostani inszem meghozza a sikert! Jó a fotód!!!

Wish, jó hogy újra itthon! Azért ez egy cifra nyaralás volt, nemde? Remélem meggyógyultál és mire bekötika fejed, a legjobb formádat hozhatod!!!

Timi, őrült jó fotókat tettél fel Kekszről! Mi is most vettünk egy új gépet, nagyon jókat fotóz, majd teszek fel én is Virágról új képeket. Hétfőn már öt hónapos lesz a kis huncut! Annyira édes, úgy beilleszkedett a családba!
Gratulálok a jó eredményekhez!!! Remélem ez az utolsó inszem meghozza a sikert!

Duddu, Isten hozott téged is itthon!!! Mivel tömted kint a hasad, hogy így megnőtt? :) Nagyon nagy, igaz, ketten feszengenek odabent! Érzed már őket?
Ugye ha lesz időd, majd teszel fel képeket?

Melba, köszi a tájékoztatást, hogy is mennek majd tovább a dolgok Dévainál. Szerencsére a hólyaghurut nem tört ki és a kenetem is negatív lett, annak ellenére, hogy egyre inkább "látványos". De örülök hogy ez csak a természetes jelenség, nem kóros. Újabban megint felfújódással, emésztőrendszeri gondokkal küzdök, vhogy mindig tele érzem magam, olyan mintha nem tudnék "kiürülni", nem is tudom megfogalmazni. Bevetettem már az istenített asztaltszilvát is, de semmi hatás... viszont visszaszoktam a reggeli tejeskávéra, amiről most a baba óta szoktam le (tudom hogy nem volt indokolt, inkább csak örültem az alkalomnak mert ez volt az egyetlen mániákus szokásom, és örültem hogy van miért elhagyni), mert egyszerűen olyan alacsonyra lement a vérnyomásom, hogy pár méterre már tök homályosan láttam. Mióta újra iszom, jobb egy fokkal.

Inari, nagyon jó a fotó Annáról! Mi úgy döntöttünk, hogy a mostani 4D-t kihagyjuk, mert tegnap voltunk az Istenhegyi Klinikán, ott is volt uh, szegénykémet nem akarom hetente uh-val nézegetni, tudom hogy nem igazolt semmi, de azért féltem hogy nehogy ártson neki a heti egy uh. Mert ugye volt egy héten Dévainál, most itt a klinikán, lenne egy hét múlva a 4D és újra Dévai. Na ezt azért nem akarom.

Szóval elmentünk ide a géndiagnosztikára. Volt uh és kombinált vérteszt. Az uh-n minden rendben volt, 6,5 centi a CRL-je, hihetetlen hogy nyolc nap alatt majd két centit nőtt! Jó volt itt is a tarkóredő, ill. nézték az orrcsont meglétét, szerencsére az is rendben volt. A többi paramétere is korának megfelelő volt. Azért vicces hallani, hogy mondjuk 9 mm combcsont :)
A vérteszt is jó eredményeket hozott, 1:14000 (életkorom szerint 1:700) az esély Down-kórra és 1:115000 a többi kr. rendellenességre (korm szerint 1:5700). Úgyhogy nagyon biztattak minket, hogy rendben van a baba. Egyébként az uh-ról kaptunk dvd-t, még egy percnyi 4D is van benne :)

Inari, mosolyogtam a hozzászólásodon. :) Én is aláírtam múltkor ezt a papírt, ki is akadtam hogy miért 12. hetesen kapom a papírt, hogy ne egyek sajtot, ha mondjuk tényleg "veszélyes" fogyasztani, mikor a stimu óta egy hadseregnek valót megettem, fehérje gyanánt.
Nekem a vérvételen a vas szintén határeset volt, én is marha és alma kúrára vagyok fogva. Almát eddig is ettem, de csak napi egyet, hát, a marha meg akárhogy készítem, alig csúszik le. Max. pörköltben tudok belőle igazán enni, ha szelet húsként kell, nem megy. Főleg mostanság annyira érzem a vér szagot rajta. :( Én aszalt szilvát és sok cseresznyét szoktam még enni, mindkettőben sok a vas.
Jól értem, hogy akkor ti a 12. heti tarkóredő mérést és a genetikai uh-t is tk. a Kárpát utcai 4D-vel váltottátok ki? Mi lehet hogy 18. hetesen is az Istenhegyire megyünk, csinálnak genetikait is és 4D-vel egybekötik. Meglátjuk.

Ja, a nagy fejlemény, hogy "felfedeztem" a pocakom!!! Úgy egy hete a reggeli heverészéskor rátettem a kezem, és annyira megéreztem, hogy na igen, ez az! Kis kemény pocak, behúzhatatlan, belesimul a tenyerembe. Olyan jó érzés volt ,eddig csak találgattam, hogy a felszedett hájam között hol növögethet a méhem. Mármint persze sejtem hogy hol, de mostmár érzem is! Barátnőm szerint látszik is, na ebben még azért nem hiszek. :)

Na, már így is rengeteget írtam, úgyhogy a Dévainál szülni/nem szülni kérdésről majd máskor csevegnék, mert nekem is van véleményem, stb.
De majd jövök máskor!
Puszi mindenkinek!
Kata
szkatácska

Lányok!!!

Gondoljunk Juditunkra!!!! Méhen kívüli terhessége van, most műtik. Alapvetően jól tartja magát, de csak úgy tud túllenni rajta, ha SOK-SOK pozitív gondolatot kap tőlünk!!!!

Judit!! Nagyon szeretünk!!!! :) :)
lkt

Vamda jól tetted!! :-) Minden rendben lesz meglásd!! Kép

Kata tök jó, hogy már érzed, hogy nő a hasad!! :-) És örülök, hogy ilyen jók az eredmények.

Kisvé tegnap este már kezdett frszülni a hasim. Remélem minden klappol majd holnapra. :lol:
Ági28

Timi, ideülök és lever a víz! Méhen kívüli terhes?! Ugye nem csak én nem láttam, hogy nem nem írt a napokban? Én ott tartok, feljebb írtam is, hogy nem jött meg neki és még vár. Mi történt?
Szívből szorítok neki, de nagyon elszomorodtam a hírtől!
szkatácska

Ezt nem akarom elhinni. :cry: :cry:
Komolyan mondom, sokszor gondoltam rá, hogy lehet nem akarja elkiabálni. És tessék.
Minden gondolatom az övé, küldöm az extra pozitív energiákat és gyógyító erőket.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ha van új hír, Timi légyszi írj.
vanda978

Komolyan nem bírom felfogni, annyira kurva igazságtalan az élet. Gondolom az egy ép petevezetékében akadt el, most már az sem lesz?
Melyik kórházban műtik?

Szegény Jucuska, annyira sajnálom, min mehetett keresztül az elmúlt hetekben. :cry:
vanda978

Drága Judit!
Annyira nagyon sajnálom!! Gyors testi és lelki felépülést kívánok neked.
Nagyon szeretünk!!!!!!!!!!!!

Judit, Hajni, Vanda, ezt a rózsát nektek küldöm a kertünkből:

Kép

Sok puszi: Szani
szani

Sziasztok

Juditkám................. :cry:
A rohadt életbe, ez nem lehet igaz??? Miért ilyen az élet??? Nagyon sokat gondolunk rád. Remélem erős leszel és bátor. Nem veszted el a hitedet és talpra fogsz állni..............
Farkaskoma! Légyszíves mondd meg Juditnak, hogy nagyon sok szeretetet küldünk felé (felétek) és higyjen (higyjetek) benne, hogy ennyire kedves és aranyos embereknek lesz babája! Én tudom!!!! Millió puszi!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Mostmár valaki állítsa le ezt a pech sorozatot!! :x :x :x :x :x
Ági28

Sziasztok!
Végre sikerült feljelentkeznem.
Mi van itt, meg van átkozva a topik??? Amilyen szerencsés volt az első negyedév, olyan rosszul alakult ez a második. A francba! Még mindig futkározik a hátamon a hideg.

Judit, annyira sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Persze, hogy küldjük a pozitív energiákat! Bár segítene! Éreztem, hogy baj van, nagyon hiányoltalak az elmúlt napokban, bár lehet, hogy az már van egy hét is. Nagyon-nagyon szorítok!!! És nagyon-nagyon szeretünk!!!

Boszti, Ági, Nektek is nagyon mennek a drukkok!

Ági, miért tiltják be ezeket a gyogyókat?

Hajni, sokat gondolok Rád holnap, hogy minden rendben legyen és jó híreket kapj!

Vanda, Rád is sokat gondolok, hogy mielőbb túless rajta! Reméljük, mielőbb regenerálódsz! Írj, ha beszéltél a dokival!

Kata, nagyon örülök, hogy rendben vagytok! :wink: Csak így tovább! :wink: Én a reggeli tejeskávét megtartottam, ill. a kávét tejeskávé váltotta fel. Nem is tudok felkelni nélküle, olyan alacsony a vérnyomásom. De sav szempontból sokkal jobb a tejeskávé. Részvétem az emésztési problémák miatt, nemsokára jobb lesz majd egy időre, ne aggódj. Jó pocinövesztgetést! :wink:

Inari, nagyon szép a kis Anna! :wink: Ill. már nem is olyan kicsi, nem? :wink: Azt mondta a Dévai, az a jó, ha sokat ficánkol, mert akkor remek az ellátottsága és remekül érzi magát. :wink: A szívuh-os dokinő tényleg nagyon aranyos és alapos, és nem is kell sokat várni rá. Szerintem érdemes megcsináltatni... És addig is láthatod még egyszer a babádat és a nő sokat fogja dicsérni is közben. :wink: Velem egyelőre nem íratott alá ilyen papírokat a Dévai. Csak ráíratta velem a kartonomra, hogy elutasítottam az amniot. Utána megnyugodott. Szerencsére nekem nem írt elő almát, nem tudnám megenni, mert utána elviselhetetlenül sok a savam.

Gigi, anyóspajti :lol: Még csak a férjemtől hallottam ezt a fogalmat meg az asszonypajtit is. :lol:
Sajnos nekem nem elég a jó szülésznő, bár tudom, rajta áll a legtöbb dolog. De szeretnénk levetetni a köldökzsinór-vért, ahhoz pedig doki kell. Azt nem tudja az ügyeletes csinálni.

Duddu, hogy milyen helyes pocid van! :lol: No én emellett elbújhatok. Rajtam még mindig alig látszódik. Mondjuk nem bánom, mert az a lényeg, hogy ott ficánkol a pocimban és rendben van. :wink: Örülök, hogy a rossz kezdés után jól sikerült a nyaralásotok! :wink: De azért azt ne mondd, hogy kettesben voltatok, mert szerintem az inkább négyesben volt már. :wink: Nagyon aranyos a vonalzód! :wink: Mikor mész dokihoz? És mi újság a költözéssel? És az az élménybeszámoló is kimaradt...

Athiz, erről a játszótéri esetről a sógornőm jut eszembe :cry: , neki egy másfél éves és egy három hónapos babája van. Mindig a pici húzza a rövidebbet... :cry: Nagyon felzaklat mindig a dolog.
Igen, ez a "betonos játszó", ahol én lakom. Épp a betoncsík miatt olyan népszerű. Amit nem bánnék, csak az a baj, hogy az ovisokat is rendszeresen ide hordják ki az óvónénik, így a mezei anyukáknak sokszor nem jut hely. A Munkácsy utcát nem tudom, merre van.

Eper, remélem most már hamar rendeződsz és ez a menzi is elmúlik! Akkor drukkolok, hogy mielőbb megszabadulj a Candidától!
Nem igazán értettem, amit írtál. Én még sosem éreztem, hogy valakit zavarna, hogy engem a férjem elkísér a dokihoz. A mai napig mindig jön velem. Engem elragadnak az érzelmeim és akkor sok mindent máshogy értelmezek meg elfelejtek megkérdezni. Férjecském megteszi helyettem. :wink:

Ismeretlenül is gratula Norkának ehhez a csodaszép babához!!! :wink:

Timi, mostanában indul a tanfolyamotok, nem?

Kagyló, hamar eljön az a nagy nap, addig meg élvezzétek ki az édeskettest, mert sosem lesz utána benne részetek! :wink:

Köszi Viki, hogy őszintén leírtad a véleményedet! :wink:

Wish, remélem, már teljesen rendbe jöttél! Bár nem volt időm írni, de küldtem ám a sok gyógyenergiát! Kívánom, hogy az esküvőd napja életed egyik legszebb napja legyen!!! A jó idő már megvan hozzá. :wink: A másik ugyebár a babád születése lesz egy éven belül. :wink: Azért ritkán fordul elő gondolom, hogy valaki Afrikában ilyen rossz időt fogjon ki. De így legalább nem bánkódtál a fürdőrucid miatt.

Köszi mindenkinek a deréksimiket, így a jó idő beálltával már egész jól vagyunk és csak néha nyillal bele.

Mindenkinek sok puszi, de a legtöbb most Judit felé megy!
Melba

KépKép
melba

Lányok,

mivel Enigma és Timi is készülnek hozzánk andrisnézőbe, miért ne jöhetne még további 40 ember :lol: ? Arra gondoltam, nálunk Szentendrén is lehetne a tali, bár én nem vagyok olyan ügyes háziasszony, mint a többi bátor szervező. Szili még nem is tudja, hogy ezt írom, mert az ötlet ebben a percben támadt az agyacskámban. Ez csak egy olyan első puhatolódzás lenne, hogy a kismamák-anyukák eljönnének-e ide. Szentendre nincs messzebb, mintha valaki a Dévaihoz menne az V. kerületből, sőt..
Nem az óvárosban lakunk, hanem a Lajosforrás irányába, a Bükkös patak partján a Bükkös Lakóparkban. 64 nm-es lakásunk van kis terasszal és 90 nm kertecskével.
Kedvcsináló képek:

Kép

Kép

Időpontot még keresünk, első körben csak a helyszínt kérdezem, jó-e.

Puszi: Szani
szani

Melba nem tudom, Dévisz mondta, hogy kezdik beszüntetni a jól bevált gyogyókat, főleg amik a megtapadáshoz kellenek. Bár engem ez nem érint, mert az inszemnél nem kapunk semmit.

Tényleg szerintetek miért van, hogy a Kaáliban kapnak tüszőrepesztőt inszemináció előtt??
Ági28

Szani, én szívesen megyek Szentendrére, hacsak nem áll be a derekam. :wink:

Ági, szerintem jobb azt a tüszőrepit a szervezetre hagyni, így tuti akkor reped meg, amikor teljesen érett. Így van szerintem a legtöbb esélyed. A lombik az megint más persze. Inszemnél nem ez a lényeg, feltételezhető, hogy utána megrepednek.

KépKép
melba

Vanda!!!

Nem a petevezetőjében van a baba, hanem a húgyhólyagja mellett. Szerencsére!!!! Mert ez azt jelenti, hogy a pvezető igenis megmenthető!!! Most folyik a műtét.
Arra koncentráljunk, hogy a pvezető feltétlenül épen maradjon!!!!
lkt

Melba tudom, csak milyen érdekes, hogy mindenhol máshogy csinálják.

Judit ezerrel szorítok én is, reméljük minden rendben lesz!!
Ági28

Timi, ez legalább valami jó hír a rosszban!
Judit nagyon drukkolok, megmarad az a petevezető és lesz azon át még gyönyörű babátok!!!

KépKép
melba

DRÁGA JUCINK!!

Ez egyszerűen nem igazság, de most nincs mit tenni, mint hogy amink csak egy kicsit is tekerhető, azt csuriba vágjuk!
Naná, hogy SZERETÜNK és gondolunk Rád!!!!!
A petevezetékednek pedig nem lesz semmi baja és kész!!!

Sok-sok puszi!!!!
Vendég

Drága Juditkám,
Szóval majdnem meglett a csodababa nálad is. a kurva életbe, hogy nem sikerült, annyira megérdemeltétek volna. Azért az "jó", hogy nem az egyetlen ép petevezetődbe szorult be. Kérlek légy olyan hősies és bátor, mint Hajnink, rettenetesen drukkolok, hogy minden rendbejöjjön és a legfontosabb:
KÉPES VAGY RÁ, AKÁR SPONTÁN IS BÁRMIKOR BEBABÁSODHATSZ!!!!!
Millió puszi és kitartás, nagyon szeretünk.

Kata,
az autózással én is így voltam, tényleg csak annyit rázasd magad amennyit muszály. Pláne a városi vacak utak tudnak rosszul esni.
Azért a sajt miatt ne aggódj, a só miatt és mert hizlal ellenzi DI. (De a pasztőrizálatalan tejből készült fehér-kék penészes sajtokat, márvány, brie, camamber, gorgonzola stb. a liszterózis miatt tényleg hagyd most ki.) A kemény sajtok mehetnek, de csak titokban :twisted:
A tarkóredőt DI is mérte, csak a mostani UH-t hagytuk el mi is, nehogy sok legyen, pláne így, hogy megyek erre a szívUH-ra is.
A marhával én se nagyon tudok mit kezdeni, alapból csak halat és szárnyast eszek. Na mindegy Annáért legyűröm. Vérszegénységre állítólag nagyon jó a csalán tea, én most ezt is bedobom, inkább mint a marhát..
Gratula a jó eredményekhez, ügyik vagytok

Melba,
köszi a sok dicséretet, olyan jól eseik mikor dicsérik Annát. Örülök, hogy szimpi volt neked a szív UH-s néni, remélem ott is minden rendben lesz.

Viki,
bocs reggel elfelejtettem megírni a mailt, mindjárt küldöm.
:oops:

Szani,
nekünk egy kicsit messze van Szentendre, de azért majd megpróbálunk elmenni. Szép a kertetek és a kilátás.

Mégegyszer minden + energiám küldöm Juditunknak +++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
inari

Ezt már komolyan nem hiszem el! :( :( :( Judit! Nagyon sokat gondolunk Rád és szorítunk, hogy minden rendben legyen!

Bocsi, de sajtot miért nem lehet enni? Érdekes ez az amerikai per dolog. Itt semmi ilyesmit nem kell aláírni, megkérdeztem és fürödhetek a medencébe, egyedül egy papírt kaptunk, hogy milyen egzotikus fűszereket kerüljünk, milyen halból heti mennyit lehet enni, milyen gyógyszereket szedhetünk. Méhszájvizsgálat nincs. :shock:
Szerintem tök lazán kezelik az egész dolgot, parázok is rendesen, de ez már a 34. hét, remélem minden rendben lesz.

Dudu! Nagyon szép poci, kedvet kaptam én is. Lehet megkérem a párom kattintson egy párat. :)

loihi

Drága Juditunk!

Nagyon nagyon szeretünk és Veled vagyunk!!!
hajnesz

Loihi,

Hogy rohan az idő, Te már mindjárt szülsz!
Méhszájvizsgálat van, úgy kb. a 18. héttől. Nekem is volt OK. csak nem akartam minden részlettel untatni a bandát.
A pasztörizálatlan penészes sajtok liszterózist okozhatnak, ami a babára nagyon veszélyes. Dévainknak meg extra elméletei vannak, szerinte minden sajt iszonyú sós és hizlal ezért tilos.
Tegnap pl. kifejtette, mikor mondtam, hogy az almától gyomorsavam lesz, hogy az nem az almától van, hanem a sótól. Szerinte egy gramm sót sem lenne szabad enni, csak nehogy egyszer úgy járjon, mint a népmesében a király, aki kitagadta a legkisebb lányát , mert azt mondta, hogy "úgy szeretlek édesapám, mint emberek a sót" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
inari

Kedves Judit!

Remélem hamar felépülsz, és aránylag gyorsan begyógyulnak a lelki sebek!

Szani!

Igazán csinos kis kertetek van! Klassz lehet ilyen panorámában élni!

Melba!

Az uncsitesóméknál is a 2 gyerkőc közül mindig a kicsi a húzza a rövidebbet, szegény szinte csak sírni tud, pedig egy tündérbaba! Nem tudom, miért nem szólnak rá a szülők a nagyobbra!
Én még nem találkoztam ott olyan sok ovissal, de nem járunk oda minden nap. A Munkácsy u. a Media Markttól indul fölfele, a Petőfi u. mellett van, ha így esetleg beugrik.

Vanda!

Nos, az tuti, hogy én sem lennék képes elvetetni, de ha már megvan neki ez a baba is, nem érdemel annyi odafigyelést, mint a többi? Amúgy biztos butaságnak tartod, amit most írok, légyszi ne haragudj, de szerintem felfoghatnád úgy is, hogy nem abortuszod lesz, hiszen te szeretnéd, ha lenne baba, sosem akarnál abortuszt, hanem képzeld azt, mintha egy csúnya vakbelet távolítanának el a testedből, és ha ez megvan, újra van esély, hogy tiszta lappal indulhass neki egy kis emberpalánta létrehozatalának! Bocsi, ha sületlenséget írtam! Tudom, nem könnyű ez!

Ági!

Nagyon helyes vagy a képen! És az a kutyi, hát egy tünemény! Mi a neve? Még babakutyus, ugye?

Kata!

Ugye milyen jó érzés ez a poci dolog? Én is odáig voltam ezért, főleg, amikor először éreztem, hogy megmoccan a babus! Senki nem hitte el, főleg, hogy első baba volt, hogy a 16. héten nagyot ficergett nekem Szilikém, csak aztán sokáig nem éreztem, hogy mozogna! Ha majd újra sikerülne babácskát "csücsültetni" a pocómba, először én sem tudnám, hol keressem, mert én is borzasztóan behájasodtam a terhesség alatt, sőt már előtte! Bezzeg azelőtt 42 kg voltam, oh, a régi szép idők... Hogy most mennyi, ne firtassuk... :(

Inari!

Anna baba nagyon cuki, olyan jó, hogy feltalálták az UH-ot, nemigaz? Én legalábbis imádtam látni, és nem csak érezni, hogy minden OK, és gyönyörű :!:

Gigi!

Persze én is úgy vélem, nem mindenki egyforma, még az anyaságban sem! Szerintem a Szt. Imre jó kórház, legalábbis, ami a szülészeti-nőgyogyi részt illeti a felújítás után. Én csak ajánlani tudom, még a dokik is tüncik ott! Én az ügyeletesnél szültem, de nem bántam meg, bár a többi doki is igazán törődött velem, és kedvesek is voltak a babámmal is. A másodikat is ott szeretném megszülni, feltéve, ha végre összejönne! Köszi a drukkot, majd igyekszünk.

Mellesleg vettem méhpempő kapszulát, most Aspirin 100-zal együtt szedegetem, remélem, használ valamit, és nem csak a sejhajomat növesztgetem vele :oops: :lol: :!:

Na, jól kiírtam magam!

Pusz mindenkinek
Vendég

Judit!

Ez azért már tényleg sok a rosszból!
Veled vagyunk!!!

Kép
stella9

Hát ez már tényleg sok(k)!
Judit,én csak a visszaolvasásokból ismerlek,és jókat derültem az írásaidon.Nagyon sok erőt,és pozitív gondolatot kívánok,és hogy a humorérzéked mielőbb visszatérjen!Azért jó,hogy a rossz hírben van egy pici jó is.

Inari!
Küldtem neked mailt!

Ági!
Nagyon édes kutyid van!Nem adod kölcsön?Tőle még Johanna sem félne,mert plüskutyinak nézné,amiket imád,mindet megöleli és belefúrja a pofiját,és fülig ér a szája.Bár nem tudom kutyid mit szólna hozzá :lol: .
Holnapra mennek a drukkok,de biztos minden rendben lesz!

Szani!
Gyönyörű helyen laksz!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: