A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsána,
:D Meme tudja mi a JÓÓÓÓ 8)
szmagdi

igen, azon röhögtem,h délelőtt még ott sirtam Deninek, h SEMMIT nem eszik a gyerek, erre itthon meg tömi a pudingot!

Zuzi,
okés, köszi, akkor már izzitom is a seprűmet, és 5 perc múlva ott vagyok!!!!! :wink:
zsancikant

Meme és a csokipuding :D

Tinu,
nem a busz dugul be, hanem az út. ;)
A busz elég kultúrált, alacsonypadlós, stb. :)

Szmagdi,
dehogy tudja! :lol: (Megfázós gyógyszeres reklám)

Zuzi,
éljenek a tökös csajok! :D És mivel nálatok még nem voltunk, lassan ideje lesz összehozni egy minitalit. Ha jól tudom, Ancsi szomszédja vagy, én meg majdnem. ;) És nem is ismerelek, közben meg lehet, h tökjó fej vagy, és itt élünk egymás nyakán szinte... :mrgreen:

És és és ma egyedül voltam reggeltől estig a csajommal, se munka, se bölcsi, és ollllyan édes volt és komisz és ennivaló és jó és rossz és minden, hogy apának azt mondtam este: "-Csináljunk ebből még egyet!" Erre Eszter: "-Sok tesót akajok. Ennyit: " És mutatta a széttárt kezecskéjén az ötöt. :D :D :D
Hiába, nekem is lehetnek gyenge napjaim. :lol:
neet
neet

Neet,
:mrgreen: (én épp ezért írtam úgy, mint a gyógyszeres reklámban ;))

És :mrgreen: ami a mai napodat illeti ;) Na, ilyenkor TESSÉK ELKAPNI ZAPA GRABANCÁT ;) és családbővítésre fel!!! :) Főleg, hogy cuki-háromcopfos csillámporos Eszci is nagyon akarja! ;) Tessék elcsábúlni ;) ;) ;)
szmagdi

Zuzi, Ancsi, már kérdeztem hogy hol vettetek lakást, de nem kaptam rá választ :roll: Megígérem, nem fogok kukkolni :mrgreen:
szmagdi

Neet :) no akkor Zapának gyenge napja essen egybe a tiéddel :wink:
indianyo

Curse,
az első időkben az én dokim is a munkára bátorított (habár szóba se jött, hogy tp-re megyek, mert a cégtől nem is "engedtek volna", de ő is leghamarabb a 6. hónaptól mondta, hogy menjek tp-re). viszont azok után, hogy te az elsővel véreztél, nem leszel "automatikusan" veszélyeztetett a következőben??

Magdikám,
azokat a kis disznókat el kellett volna kalapálnod a hóember seprűjével :). szerencsétlen kiskölkök, biztos sokat foglalkoznak velük, ha ilyen jólneveltek :/

ÁBELEKNEK BOLDOG NÉVNAPOT!

Neet,
nem hívnád fel az fkf-et, hogy sehol máshol se miért nem takarítottak? :) pl. nálunk marha lejtős az út, szerintem ide be se jönnek, pedig tök balesetveszélyes.
és persze főzni tilos, amíg van otthon bármi ehető egyéb! ;-) + a lányod a kocsiban elég nagynak néz már ki ahhoz, hogy összeüssön magának valami kosztot :D. időben kell tanítani főzni.

Zuz,
férjemet a lányod eléggé elvarázsolta, itthon is arról álmodozott, hogy milyen mosolygós, elégedett arca van :), és nekem nem tűnt problémásnak. az más tészta, hogy hozzád van nőve, de Pajika is ilyen volt kicsinek.
férjem előtt járt nálatok valami idegen 1-jén? mert ha nem, akkor ő szerencsét hozott :D :D :D (Rylie szerint)
még csak a "nincs kukidnál" tartotok? Lencse már tudja, hogy kinek mi van, mi több, pár napja azt mondta a férjemnek, hogy a Pannának puncija van, de majd adunk neki kukit :D. (férjem mondta, hogy ezzel még várni kell 20 évet)

a hóemberetek meg nem is szánalmas, én tettem neki egy gereblye kezet! ;-)

Rylie,
mi nem is vittünk ki szemtetet 1-jén, mert a kukások itt hagyták a cuccot és nem fért már :). ma hordtam ki minden nyavalyát. és ma mostam. tök jó, hogy lazsáltam tegnap, még főznöm se kellett, mert Zuziék lencséjét ettük.

Indi!
ez a pacika/pancika, vagy mi, nem a fürdést jelenti??
viszont azt nem értem, hogy mi ömlött rátok , ami bűzlik :).

kifejlesztettem a gyerek melletti tanulást, sok szívással. + Lencsét is sajnálom közben :(
ancsipancsi

Másám,
a XXII. kerben vettünk lakást Zuzmóval, de nem ám egy házban! (meg nem is egyházban)
van itt 5 db új építésű 6 lakásos, és egyikben a miénk, másikban az övéké. én az erkélyről látom a kertjüket és viszont. (az utca a Savoyai Jenő tértől nem messze van, csak jóval feljebb a hegyen) pontos címet priviben, ha kéred. majd úgyis jöttök később kukkolni remélem. :)
ancsipancsi

Sziasztok!

:D köszi a köszöntést :D mi igazából augusztusban tartjuk (5-én), mert ez a "hivatalos" januári névnap túl közel van a szülinaphoz meg egyebekhez :D ( www.nemokap.hu/kozer/fiu.htm innen néztük ki:D )

Kép

Kép

:D
szrekuc

pacika = karácsonyfa :lol:
okkút pedig joghurt, amely hirtelen a ruhámon, a dedén, cipőinken és bútorokon landolt. és iszonyúan bűzlöttünk tőle
indianyo

mi a trükkje a link ilyetén beillesztésének? ahogy elnézem nem teljesen sikerült, pedig úgy csináltam asszem, ahogy mondja a link beszúrásnál :?

Neet,
hajrá! :D
és én is szemetet raktam ki meg a fél kerület :mrgreen: mert ide szerda reggel jön a szemetes :D meg mosás is volt úgyhogy ez van :D )

Kép

Kép

szrekuc

Ancsi,
attól, h az előzővel veszélyeztetett voltál, nem jelent automatikusan veszélyeztetettséget a másodikkal.
Nekem pl, amikor vérzés volt, veszélyeztetett voltam, de pl terhesség vége fele, amikor már semmi nem volt, ismét sine morbo lettem... :lol:
szal, ez még egy terhességen belül is változik.
zsancikant

Ancsi,
köszi :D Akkor most már képben vagyok ;) Mert nem értettem, hogy miért is vagytok szomszédok Neetel 8) Mert azt biza tudom, hol lakik Neet ( nem messze anyóséktól) és azt hittem, hogy Ti is ott vagytok a közelben.... végül is, nem is vagytok messze :D
Jut eszembe, hogy fogjátok hívni a pici lányt? Bocsi, ha már írtad.... nem emlékszem rá :roll:

Szrek,
akkor én nem köszöntöm Ábelt ;) Majd köszöntöm augusztusban ;) Mi is így vagyunk a Levente nappal. Nem akarunk kiszúrni a gyerekkel, hogy ugyanazon a napon fogjuk tartani a nevenapját, mint amikor a szülinapját 8) Tőlünk névnapjára kap máskor ajándékot ;)

Most L. Mindenkinek jó éjt :)
szmagdi

link szöveg
így köll, nem?

Kép

Kép

szrekuc

:oops: NeetTel,
két T, de most már .... :roll: :oops:
Meg az összes többi helyesirásomért :oops:
szmagdi

Szrek,
Nekem sehogy sem jön be a link :(

Na, most már tényleg húzok aludni...
szmagdi

innen

és siker
rosszul van a linknél vagy nekem nem volt egyértelmű első (száz :mrgreen: ) kísérletre?

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
mégiscsak ;)
innen:
http://www.nemokap.hu/kozer/fiu.htm
szmagdi

Mása.
igen mert elrontottam :oops: :lol:
a link: http://www.nemokap.hu/kozer/fiu.htm de másodszorra már sikerült az "innen" szjavascript:emoticon(':lol:')
Laughingócska mögé rejteni :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :mrgreen:
eccere ....
szmagdi

Igen! :D
bocsik ez egy ilyen este, lúzer júzer, ahogy indexnél mondanák :mrgreen: asszem inkább megyek olvasni még mielőtt egyéb marhaságokat írok :D

tali jó lehetett, mi sajnos nem tudtunk menni, majd legközelebb :D

és a hóembert meg baromira szétrugdosták - talán járassák vmi sportra a gyerekeket, hogy az agresszió, fölös energiák levezetődjenek és vmi értékek meg kialakuljanak :roll:

és továbbra is hajrá Neet!!! :D :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

a puding próbája az evés:

Kép
zsancikant

Édesek vagytok. :9
És most apával ágyba bújunk. :D És akkorát alszom 6ig... :lol:
Holnap meló...
neet
neet

ja még azt, hogy Vot,
amit Lilről leírtál :shock: remélem, minden oké
én nem tudom, hogy reagáltam volna, főleg ami apafejet illeti :? (vagy ő amolyan érzelem-elrejtős? lehet, h halálra aggódta magát közben, csak mégis ennyire futotta tőle reakcióként...)

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!Mi sem taliztunk, mert P mindenképp szánkózni szeretett volna. És holnaptól ovi, úh ez volt az utsó nap. Meg olvadni is kezdett, de állítólag 7végén mínusz 10 fok is lesz, meg havazás. Végre egy normális tél! :)

Meme és a puding :) És hogy hasolnlít a tesóira!
B nálunk is evett már olyanokat, hogy le se merem írni... :oops: Pl.smartie (ezzel P kínálta), meg palacsinta (kár volt allergia vizsgálatra vinni, mire meglesz az eredmény ki is próbáltuk), és ma ordibált kajánál,h "adá!adá!", amikor meglátta az asztalon a vidéki rokonok küldeményét, a kolbászt... (De nem kapott!)
És megint ritkán hajlandó megenni a pépeset, viszont a szilárdtól sztem nem lakik jól, úh igen hosszú étkezéseink vannak...

Deni, kukis duma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mása, de jó,h sikerült újra megcsinálni a hójembert! :)

Neet-Zuzi, ti nem ismeritek egymást? Akkor nem csak én vagyok olyan, aki nem találkozott még mindenkivel?

Macs, Fülinek mihamarabbi gyógyulást! (Sokatdologozóapa miatt meg együttérzésem, nagyon ismerős a helyzet, bár nálunk most épp nincs, de lesz még...)

Vot, ezek szerint Lili rendben van, ugye?
Egyszer P is leesett az ágyról (csak már nagyobb volt), fölállt a szélénés hanyatt esett, és ő is becsukta a szemét egy pár pillanatra utána, nagyon ijesztő volt... Utána feküdt egy darabig, aztán figyeltük, de semmi baja nem lett. És a tesóm is elesett egyszer (hanyatt), fürdés után rohant vizes lábbal, és elcsúszott, és ő is becsukta úgy a szemét, aztán elaludt (este volt) és reggelre nem volt baja. Anyukám elvitte dokihoz, és azt mondta,h az enyhe agyrázkódás elmúlik magától, főleg, ha alszik utána a gyerek.
rídonli#

W-babás linket nem baj,h nem küldte el seni, mert megtaláltam. Szal, ne keressétek tovább! :mrgreen:
rídonli#

Itt vagyok! Readonly Zolim neheztel, hogy keveset irogatok mostanában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dr néni nem talált semmit Rékánál, a takony, köhögés lehet a fogától (Votíviának jár a pont :wink: ), de a lázra megint nem tudott semmit mindani. A fülére gyanakszik, de nem látott semmit. A fülészetre nem küldött fel minket, mert csak antibigyót adna a nagy semmire. Azt mondta, várjunk péntekig, akkorra vagy javul, vagy durvul :? :? :?

Ma sült husi volt a vacsora és Réka két kézzel majszolta a husit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És két kézzel szórta a Zsigának :lol: :lol: :lol: :lol: Meg pohárból ivott!!!!!

Tényleg, mennyire gáz, ha a mi teánkból kapott???? Lipton cukorral, citrommal... De ezt legalább itta... És Zoli itatta (itt ül mögöttem és diktálja, hogy miket írjak, tök jó, személyi titkárom van... Jöjjön Zolika, diktálok!!! :wink: :wink: :wink: :wink: )

Ábelek, még ha nem is ma tartják, bódogot!!!!!

Indi:
Igyekszünk, hogy minél előbb Ikázhasson D!!!! Addig is, majd teszek fel új Zsigás vidót a blogra!

nukada

Nuk, ha a citromot már próbálta, és nem lett pöttyös, akkor semmi baj nem lehet. Esetleg ha a cukrot a teában kiváltanátok vmi más édesítővel? Tudom, hogy nem iszik olyan sok cukros teát Réka, hogy elrontsa a fogait, de túl sok kisgyereket láttam fekete csonkokkal a szájában, ez az én parám :oops: :roll: :wink:
Mézet azt mondják csak 1 éves kor fölött szabad, de én tiszta, ellenőrzött helyről származó akácmézet adtam már Istinek 10 hósan, persze nem nagy mennyiségekben. Egyébként a DM-ben 2-300Ft a negyedkilós fruktóz :wink:

Ríd, Szrek, Lilivel minden okés, szerencsére :) Kati doktornéni mondta, hogy figyeljem meg (és ne adjak neki egy ideig se enni, se inni). Akkor van gáz, ha újra hány, ha elájul, fennakad a szeme vagy továbbra is zavaros a tekintete, esetleg fájdalmasan sír, és akkor irány a H. (de csakúgy nem akartam bemenni a kórházba, mert nekik kötelességük akkor 48 órára befektetni, megfigyelésre, és ettől meg a hideg futkosott a hátamon...) Az még nem gáz, ha hány és aluszékony RÖGTÖN azután, hogy beüti a fejét. Az a gáz, ha később lesz ilyen, mert a koponyában a vérzés nem olyan, mint mikor elvágjuk az ujjunkat és vérzik, hanem olyan, mint a véraláfutás, csak jóval később jelentkeznek a tünetei. Szóval inkább röntön legyen szarul, de aztán legyen jobban szép lassan, mint fordítva.

Indi, a sapkád-kesztyűd úgy emlékszem, a kezedbe vetted, mikor öltöztél, talán letetted valahová megint :( :( ma ha hazaviszem a dédit, megpróbálok viszamenni és megkérdezni, megtalálták-e!

votiv 8)
votiv

EJJNYE GYEREKEK, MILYEN JELLEMZŐ erre a mai stop cukor nemzedékre! :lol: :lol: :lol:

hát rögtön a citrom, meg a cukor a ludas, mi??? és az, hogy az a nyamvadék Lipton tele van teinnel? szerintem sokkal izgalmasabb, mint hogy a gyerek evett két kiskanál cukrot, amit amúgyis megevett volna így vagy úgy. nem beszélve a nálunk kapható teák tisztaságáról, hogy mi minden izéből keverik össze.

persze a mézet se ajánlják 1 éves kor alatt, mert botulizmust okozhat. a fekete fogcsonkokat mindenféle szénhidrát okozza, mindegy az, hogy mi a neve (cukor (glükóz), fruktóz, v. a mézben lévő Ch). ezért a lényeg, hogy ne órákig igya, ne érintkezzen a fogával tovább, mint ameddig lenyeli.

Nuk!
ha továbbra is szeretne Réka teát inni, akkor szerezz be vmi jó fajta gyümölcsteát (semmiképp ne fekete v. zöld teát), pl. nekem nagyon bejött a Milford, de az egyszerű gyogyótári csipkebogyó is. s ezt akár tök üresen lehet inni, mert nagyon finom, kissé savanykás íze van.
aztán, ha mégis azért itta Réka, mert finom ízes volt, akkor pl. a bodza tea nagyon finom cukorral és citrommal, ezt is kipróbálhatod. (valamint csinálhatsz "napközis" teát a Liptonból, 2 liter víz+1 filter)

én is vettem anno furktózt és nádcukrot is, aztán mai napig van belőle, mert Lencse üresen szerette meg a gyümölcsteákat.
ancsipancsi

Köszönjük a köszöntéseket, de mi is augusztusban tartjuk Ábel névnapját :lol: mert most tul közel van B szülinapjához, na meg a karácsonyhoz :wink:

Mi sem tudtunk elmenni a tegnapi talira, mert Zs hajnalban indult, én kocsim meg nem indul, itt áll hetek ota a hidegben... Aztán kora du. hazajött férjecském, és kiderült h be sem kellett volna még mennie, azt hittem, gutaütést kapok, hogy simán ráért volna elvinni minket délelött a Campiba..... ezek a pasik :roll: cserébe elmentünk a zikejába, néztünk butorokat, meg nagyfiunknak beszereztük a szülinapi ajándékát :D

Kisbetegeknek további gyogyulást!!!+++

Meme foto jooooo, nem lehet elég korán kezdeni az élvezeteket 8)

Mása hoember is joooo :D

Eszci napja is joooo lehetett :P

ömlengés vége :)

KépKép
fibi

Ancsi,
hűűű de egyet tudok érteni veled! Egyszer fordult elő, hogy Fülesnek a saját teámból adtam, de a benne lévő koffein, akkora pörgést, meg hisztit eredményezett, hogy soha többé..... és hát a tein se tesz jót..
Bodza, hársfa, csipke teák finomak :D
vagy a feketetea nélküli gyümiteák. :D megyek is és veszek hársfateát.. nyammm :)
macskanyu

Én mindig napközis teát iszom, egy 1,5l bidliben áztatom a filtert kb 1 percig, mert savam lesz a teától...

nukada

Ancsi, a Spektrumon vagy a TV Paprikán már nem emléxem pontosan, de volt egy film a teákról, és határozottan megcáfolták azt a városi legendát, hogy "a filteres teákba azt rakják, amit a hajó aljából összesöpörnek". Persze a minőségi csúcs a szálas tea, de azok többsége is tömeggyártással meg jófajta növényvédő-szerekkel és műtrágyával (határérték alatt persze) terem, hogy a viszonylag állandó minőséget tudják tartani, ha jó a termés, ha rossz, meg ha .

Tein/koffein: ha homeopátiásan nézzük, a hasonlót meggyógyít a hasonló elv alapján, a koffein a pörgős gyereket nem hogy pörgeti, hanem - esetleg némi elsődleges rosszabbodás után - lenyugtatja :) De ha ez így működne, akkor Istókot folyton kávéval/teával itatnám. Ő viszont egyáltalán nem érzékeny rá :lol: ellenben a cukorra annál inkább, attól tényleg hisztizik, szinte azonnal. Tegnap pl. kunyizott egy szaloncukrot (mi fel se raktuk a fára, pont ezért) és utána arcon pörgött fél óráig, még engem is lefejelt :?

votiv 8)
votiv

meg ha jön a bogár meg a baktérium, vagy bármi, ez lemaradt :P

votiv 8)
votiv

Nuk: a napközis teának az is a jellemzője, hogy iszonyú édes. Én ittam mostanában iskolai büféből. Annyira fini volt! :lol: Pedig amúgy felnőtt koromra nagyon kevés cukorral és tejjel szeretem a teát. Minden reggel lenyomok belőle fél litert. Mióta nem kávézhatok, ez az élvezetem.

Kép
Kép
tinu

gondolom ezt is gyereke válogatja, hogy melyik mire érzékeny, feketetea vagy cukor, stb. (mondjuk Liptont tuti nem adnék kicsi gyereknek....) B rendszeresen kér a zöldteánkbol, és semmi tünetet nem produkál, de ha csokit eszik, attol sem lesz pörgösebb mint máskor.
fibi

Meméröl jut eszembe, hogy egyszer Ábel kezébe került egy mackosajt :oops: , és mire észrevettem, már lerágott belöle egy pici darabkát :?
fibi

lerohadt a porszívóm (is - mert tegnapelőtt a mosógépem, ünnepekkor meg a számítógépem, előtte meg a vasalóm, úgyhogy már tuti, hogy ez valami karmikus dolog :P)
javasoljatok nekem egy jó márkát/típust!
Csak legyen viszonylag könnyű, masszív (Isti miatt), jó erősen szívjon, és porzsák nélküli.
Nagyon tetszenek az olyan porszívók is, amiket boton lehet tologatni, arról van tapasztalat?

Még egy kérdés-kérés: anyukámat felvette a háziorvos betegállományba. Ez így még 55 napot jelent neki, ami már elég ahhoz, hogy márciusban elmehessen nyugdíjba, és ne vesszen el a kétszázvalamennyi napja sem, ami még volt neki. A doktornő azt találta ki, hogy depresszióval veszi fel (anyám szerint rossz ómen, de ez van), és az a szokás, hogy ilyenkor elküldik őt mindenféle szakorvosi vizsgálatokra. Van esetleg valakinek gyakorló pszichológus vagy pszichiáter ismerőse, akihez el tudna menni? :wink: jöhet priviben is! nagyon hálás lennék :P

votiv 8)
votiv

Votiv: milyen kritériumoknak kell megfelelnie a gyakorló pszichológusnak, pszichiáternek? Persze én ismerek jó párat, de fogalmam sincs, hogy hogyan megy ez a betegállományos dolog. Magánba? Vagy kórházba kell dolgoznia? Szakrendelőben? Hol? Azt feltétlezem, hogy inkább pszichiáternek kell lennie, nem pszichológusnak. Vagy ha pszichológus, akkor klinikai szakpszichológus?
Lehet, hogy írtam már korábban, akkor bocsi, csak mindig ez jut
eszembe, mikor a homeopátiás nyugtatóról van szó, hogy nem homeopátiásan is a(z igazi) hiperaktív gyerekeknek a stimulánsok hatnak nyugtatóként. Tök érdekes.

Kép
Kép
tinu

off: van valakinek jo túrótorta receptje (amiben gyümölcs is van)? a neten nem tul jot találtam csak (mindmegette.hu)
fibi

én pedig XI. kerületi nevtanban keresek ismerőst. Van vkinek????????
zsancikant

látom, jol elbeszélgetünk 1más mellett :? :lol: (nekem nincs pszicho ismerösöm, meg a porszivom sem merem ajánlani)
fibi

nekem meg csak gyümi nélküli, sült túrótorta receptem van... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

az én túrótorta receptem:
(naggggyon finom, egyszerű, DE se nem bio, se nem egészségegs, és még hízlal is :lol: )

piskótát vékonyan megkenni baracklekvárral, aztán rá a túrókrém (túró+margarin+cukor+vaníliáscukor), a tetejére banánkarikák, és ezt meglocsolni csokiöntettel. Isteni finom!

Memme kép oltári :lol:

Neet!
Hű, remélme, jó fej leszek :lol: TAli bármikor!

Ríd!
Bizony, mi még Neet-tel nem ismerjük egymást, de kerülgetjük egymást, mint a forró kását :lol: Voltunk már 20 méterre egymástól, csak nem sikerült talizni :lol:

tea:
én is csak gyógy-vagy gyümölcsteát merek adni B-nek, mézzel. De ha épp nincs, akkor van, hogy az enyémet felvizezem, és abból kap pár kortyot.
Egyébként a DM-ben van bio gyógynövény és gyümölcstea gyerekeknek, B nagyon szereti, de ő a sima kamillateát is megissza. Mostanában bodzát kap, mert az jó a torokra.

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv :) Ne menj vissza ezért, én visszatettem Lili kocsijába a sapit, míg öltöztem, ha kivettem újra, akkor azt útközben a táskámból ejtettem el és akkor így jártam.

Dm-ben a fruktóz fél kilós kiszerelésben kapható, 500 és 600 ft közötti áron, a szőlőcukor egy kicsit olcsóbb. Én se feketeteát, se cukrot nem adok a gyerekemnek, én sem élek vele(illetve a különleges feketeteákat szeretem, de ahogy a káévéval, úgy a teával is válogatós vagyok). Mindent fruktózzal/valódi nádcukorral sütök-főzök. Én is a cukor áldatlan hatásairól vagyok meggyőződve.
indianyo

Zsanci: pszichomókust keresel vagy gyógypedagógust? Azt tudom, hogy a Vass Zoli a XI. ker.-i nevtanban dolgozik. Ő ért a rajztesztekhez, mert azt tanította az egyetemen, de mint terapeuta nem tudom, milyen. Az jó mindenképpen, hogy pasi. :) Biztos van még, akit ismerek ott, csak nem tudom, hogy ott dolgozik. :D

Kép
Kép
tinu

Fibi, sütésben nem én vagyok az embered :)

Tinu, az kell, hogy el tudja végezni a szükséges vizsgálatokat, és tudjon adni róla papírt :wink:

Indi, ok, az árát legalább eltaláltam :lol:

Szrekucéknak jobbulást, most épp - többek közt - náluk tanyáznak a bacik...

nem fogjátok elhinni, a mosogatógépem is feladta! csak először kinyomott minden vizet magából :twisted:

votiv 8)
votiv

Votiv :) lehet, hogy egy állandó humán erőforrásra van szükséged gépek helyett :wink:
indianyo

Votiv!
Ez tuti karmikus :lol: Mi a porszívóval vagyunk így, amióta együtt vagyunk Tomival, azóta kb az 5. porszívónkat fogyasztjuk, és a mostani is gallyon van. Ő már azt mondja, hogy inkább nem porszívózik, nehogy tönkremenjen :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Így én inkább nem ajánlokl márkát.

és én meg egy cikket olvastam arról, hogy a filteres teák egyáltalán nem rosszabbak, mint a nem filteresek.
zuzmo1

Vot,
:D köszi
porszívóban anyunak electroluxa van, én nagyon szeretem :D csak porzsákos, nem annyira kicsi stb de csendesebb és sokkal jobban szív, mint az én noname zsáknélkülim
és most, hogy betörték a kocsi ablakát, én nem mertem a porzsák nélkülivel nekimenni a plexinek, és összességében sokkal jobban kedvelem a porzsákosat - persze a korábbi nagyon gagyi nagyon kicsi teljesítményű porzsákosomhoz képest szuper volt a zsáknélküli is, de most itt anyunál látom,milyen a rendes porszívó :mrgreen:

Hú, ez a gépleállás nem semmi :o

patikák közül felhívtam párat itt a 18.kerületben - vincetoxikum sehol nincs és mindössze egy helyen ajánlották föl, hogy megrendelik, a többiek a nincs közlése után egyből le is rakták :o vagy túl sokat várok el?

Fíbsz,
én túrótortában Deniét csináltam illetve van egy szintén csak a tetején gyümölcsös, cseppet sem diétás cheese-cake recipém, ha gondolod

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: