Tegnap írtam 1 hosszút, csomó mindenkinek, de főleg a szülinaposoknak

aztán Pannim egy mozdulattal kitörölte, és már nem volt időm újra írni...
Szóval:
Eszci, Isti, Isten éltessen benneteket!!!!!!!!!!
És Vincét is, akinek nagyon szépek az iker kistesói!
Nuk, ma már ugyan jobban, de nagy valószínűséggel ki kell hagynunk megint a partyt, P tegnap 39,2-t produkált (nagy családi party kellős közepén), és neki ritkán van ilyen magas láza. Köhög és taknyos. Utóbbi 2 Bre is érvényes, amiből még minden lehet. De tulképp örülök, mert szept.óta minden hónap 20-a körül elkap minket ez, ebben a hónapban korábban jött, biztos azért, hogy KArácsonyra meggyógyuljanak.
Zsan, alsópáhoki buli nagyon jól hangzik! Énisénisénis!!
Műanyóst meg nagyívben lesz.....
Macs, recijeidet én is gyűjtöm ám!
Pgabi, gyönyörűek a képek!!!! És én is azt érzem, amit Zuzmó...
Lányok várják már a kisöcsit?
Akata, nagggyon jó az új avatar!:)
(És nekem is kéne rákszűrésre mennem már, nem emlékszem,h a 6hetes kontrollon lett volna, és már az is lassan 1 éve volt.

Meg anyajegy-szűrésre is, már egy ideje szervezem... Ja, és fodrászhoz...

)
Marc, Banglád tündéri, és őt is Isten éltesse! (Nem emléxem,h ezt a tegnapi elszállt hszemben írtam-e vagy előbb, sorry...

)
Haja miatt írígy vagyok, az én 11hósom kissé kopasz... (bár mintha mostanában kezdene nőni a haja kicsit).
ÉS ha szar a műsor, (igan gyakran) mi is mindig a Bptv-nél kötünk ki, és annyira gáz, h az már vicces...
Angi és Réka képei naggyon édesek!
Nuk, az, hogy Réka arcán ilyen boldog mosoly ragyog, TÉGED minősít, mint anya! És nincs fontosabb annál, hogy boldog mosoly van a kis arcán!!!!!!!
Curse, no para! Ha találnának vmit akkor leszedik, és semmi baj!
Nem kell sztrájk ahhoz,h iszonyú dugó legyen, egy kis eső elég is... Ma 1,5 órát araszoltunk Bvel a kórházig, szerencsére elaludt. A kocsink viszont furán viselkedett, aztán itthon a HÁZ ELŐTT

mintha vmi leszakadt volna alul, és alig ment, még épp be tudtam parkolni... Nagy mák,h ez nem útközben történt! Bele sem merek gondolni,h mennyibe fog kerülni... Meg,h érdemes-e még rákölteni egyáltalán...