A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Csajok!
Itt vagyok ám, csak azért nem írok, mert iszonyú kimerítő már olvasni is, annyira lelassult az agyam az utóbbi napokban, hogy szinte már csak a képekre megyek rá, ha benézek... :D
Apropó Réka, fantasztikus irammal nő a pocakod, két hete még csak fele ekkora volt!!! Nagyon édi pocak!
Timi nagyon szép és csini voltál, köszi a képet! Beígért pletykákat majd a talin! :lol: Csak viccelek.
Nálunk a helyzet úgymond változatlan, holnap derül ki az uh időpontja, ami vagy holnap, vagy csütörtök. Most már nem türelmetlenkedek, ha lakik bennem valaki, max. már integetni is fog tudni. :D Sajnos vagy nem sajnos, rókakoma nem járt erre, mindenki azt mondja, hogy hülye vagyok, hogy emiatt aggódok, ahelyett, hogy a seggemet verném a földhöz örömömben, hogy a néhány százalék szerencsés közt vagyok, akiket elkerül a rosszullét. Ha akarom, persze érzek egyfajta lightos émelygést, de természetesen engem az nyugtatna meg 100%-osan, ha a wc kagyló lenne most a legjobb barátom... :( :)
Majd jövök a hírekkel és erőt veszek magamon, hogy kicsit többet írjak magamon kívül!
hajnesz

Hajni ne légy gyagya, tuti, hogy ott az a pici emberke a pocakban, csak nem akarja holmi hülye rókákkal izélgetni anyut!!! :D
Ági28

Hajnesz! Akkor neked sincs semmi émelygés, hányinger, és ilyen nyalánkságok! Pedig én is annyira vágyom rá, anyukám azt mondta, hogy hülye vagyok, ne akarjam. De mégis, úgy megnyugtatna.
Továbbra is türelmetlenkedem az uh.-dal kapcsolatban.

Eper! Én is sokáig kevertem a multi és a policisztákat, de felvilágosított engem is a főnök. A multiciszta sokkal-sokkal jobb, a PCO egy hormonbetegség, de ez neked nincs. Ő diagnosztizálta nekem, de amikor meglátott és elmondtama panaszaimat, már akkor tudta. Tünetei: kövérség, szőrösség, nincs mensi, stb. De azért ne képzelj el egy gorillának. :lol: :lol:
Mint írtuk, multi-t meg mindenkinek talál. :?:

Esetleg ha nem jó a keneted, akkor súlyosbodik egy kicsit, de nagy gondot szerintem nem okoz. Én is ha ránézek egy wckagylóra, már elkapok valamit. Most is van valami gond, mondtam is neki, de azt mondta rá, hogy most nem nagyon célszerű kezelni. Végül is nem vészes. :?

Jucikám! Azért én szurkolok annak a stimutól felborult egyensúlynak, hogy úgy 9 hónapig megkíméljen a piros napoktól.
vanda978

Sziasztok
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :D
Jó itt nálatok. És, hogy mellettem vagytok. :wink:
Duddu
Mégha ki is nyomtad egy picikét a pocakodat akkor ilyen nagyra nem tudtad volna. :lol:
Szépen növöget, és még milyen formás lesz majd. Remélem továbbra is fogsz fel tenni képeket. Szeretem nézegetni...
Vanda
Majd úgye te is fogsz pociképeket rakni :wink:
kagyló

Hajnesz!!!
Annyira szeretlek az aggódásaidért:):)
Kósa profin aggódtatja mindenesetre az embert!!!!
Habár az is igaz, ha már lett volna egy uh, akkor most azért izgulnánk, hogy biztosan ott van -e még!!!:):)
Tényleg igaz, hogy ez egy örök aggódás innentől: az első uh-tól a vajon jó férjet-feleséget választott -e magának-ig...
Apropó pletyka: megjelent a Királylány a vacsorán, de annyira megalázó volt neki, mert senki de senki egy szót sem váltott vele a társaságból.... Úgyhogy kénytelen volt a koszorúslányokat pesztrálni, meg a hulla részeg férjével csókolózni... Úgy felképelném!!!

Eper!
Szia itt!!!

Bocsánat, most én is azt írom, amit úgy utálok olvasni: nem tudtam visszaolvasni, de mindenkit puszilok!!
lkt

Sziasztok Csajócák!
Köszi a pocidícséreteket! Nem ezért tettem fel, de bevallom, marha jól esik! 8)

Viki!
Háát azért a 36. hét körül kíváncsi leszek, hogy én mennyire leszek paragép... gondolom, eléggé.. :) Szerintem akkortájt engem is megnyugtat majd egy kis kh. És a sok tapasztalat sem jönne rosszul.
Csak kíváncsi voltam, azt hittem, valami gondotok volt.
Sajnos én még nem igazán érzem Őket. Majdnem két hete, hogy egyszer éreztem valamit, de azóta semmi. De tudom, hogy behozzák majd a lemaradást...
Nem semmi, milyen későn írsz. Jobb, ha megszokom én is az ilyesmit.
Nincs kedvet képet rakni a kicsinyeidről?

Ikresek és kevésbé ikresek!
Tudjátok, hogy megy a Spektrumon egy sorozat? Minden nap 14:25-től.
Ma ez volt az esti mozi, hogy megnéztük felvételről.

Melba!
A gombásodós keneted már a terhesség alatt volt? Vagy még előtte?
Már voltunk 4D-n másfél hete. Akkor mondták, hogy csajosak a vonásaik. :roll:
Csak elég gyenge képek lettek, pontosabban egyikőjükről van csak jó kép és igazságtalanságnak érezném mutogatni a tesócskája nélkül. :oops:
Tök jó olvasni, milyen nyugodtak és boldogok vagytok! Végre nincs semmi nyavalyátok!
Épp itt volt az ideje!

Ági!
Ez a zsibbadás furi lehet. Sajna nekem ilyesmim nem volt.
Pihenj kicsit, az nem árthat. Tényleg, dolgozol már?

Vanda!
Nekem is iszonyúan lassú a rendszer. De akkor se fog ki rajtam! :)
Ha olyan "nem tudom elmondani, de minden bajom van" érzések voltak tegnap, azt szerintem nyugodtan betudhatod terhességi tünetnek.
Legalábbis nekem ez előfordult, főleg az elején! :)
Mikor mész doktorunkhoz?
Eleinte, mikor tünetmentes voltam, én is nagyon vágytam egy kis hányingerre.
Mikor először rámjött (összesen kétszer volt), tudtam, többet nem akarom, inkább legyek tünetmentes.

Jucus!
Akkor még sehol a kispiros :?: :?: Az jóóóó! Kivéve, ha a stimu kavarja a sz.rt!
Szerintem kicsit híztam gyerkőcökön "túl" is. Most tartok 3 kg körül. Gondolom, ez elég norma.
Milyen kis engedelmes az Urad, már ami a mellékhatásokat érinti. :D :D
Sanyi jól. Pörög a munkában a nyaralás előtt, mert hát mégiscsak ő a macska és fél, hogy mi lesz az egerekkel, ha elhúzunk. Portugáliába megyünk, remélem, bírni fogom. Ásv.víz, kenyér, hal van. Valahogy csak elvegetálunk.. :wink:

Eperke!
Igen, szerencsére az 1. inszemünk sikerült.
A multiciszta miatt szerintem nem aggódj!
És egy kis nyaralás nyugodtan belefér! :)

Hajnesz!
Akkor biztos, ami tutti, holnapra is csuriba vágom magam, jó?
Aztán gyere a hírekkel!
Egyébként a "semmihez sincs erőm, még ahhoz se, hogy néhány sornál többet írjak", az is ismerős nekem... :D :D

Jó kis termés volt ma!

réka
Vendég

Hajni!!!!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Nagyon gondolok Rád!!!
lkt

Duddu igen dolgozom, sajnos csak egy napot pihiztem otthon az inszem után. Igen fura ez a zsibbadás, de tegnap délután nem éreztem semmit, de ma reggel megint elkezdte! De hát ez van, nem törődöm vele, ahogy mondtátok!! :lol: :lol:
Ági28

Sziasztok csajócák,

Hát jól megújult itt a dizájn. És mennyit irtatok. Csak győzzek visszaolvasni.
Köszi a jótanácsokat az úszással kapcsolatban, azt hiszem azért a MOM parkot, vagy a Komjáthyt ki fogom próbálni :D

Réka,
nagyon csini a pocakod. Hát a babákon kivül te se hiztál sokat:) Még, hogy szakdolgozat, igazán kedves tőled:) :oops: Sajna az már közel 10 éve volt. Hála az égnek még van majd két évem leadni, ami most nagyon jó, mert itthon azért nem nagyon van szakkönyvtár stb. De hát most ez a legkevésbé fontos :P
Fú Portugáloa bios nagyon szép lesz, legalábbis Liszabon klassz hely, érezzétek jól magatokat! Költözés mikor esedékes?

Melba,
Hát a Sote genetika valóban olyan szar hely, mint ahogy irtad. Egyszerűen kidobtak, mivel eddig minden erdemény jó és az AFP meg még nincs meg. Nem tudom Dévai mit fog szólni, biztos ki lesz akadva. De hiába könyörögtem egy UH-ért közölték, hogy azt csinálja meg a nőgyógyászom.
A cici növekedés tényleg elég gáz, már nem is tudom mekkora melltartó kell majd a végén, havonta meg nem vehet az ember 2 melltartót. :lol:
Figyelj, neked "irt fel" Dévaink Meltofert (csoki izű vaspotló) meg TOVITA nevű kálcium és D vitamin pótlót :?: Nekem kicsit már soknak tűnik ez a rengeteg vitamin. Ráadásul a vérképem ezek nélkül is tökéletes volt, tehát nem indokolja semmi. Szerintem.

Vanda,
közben eszembe jutott, hogy barna cukor helyett a méz is kiváló. Ráadásul az tényleg nagyon egészséges :lol:

Eper,
üdv a csapatban! A multiciszta miatt ne aggódj, ezt tényleg szinte mindenkinek mondja Dévai. Majd itt megszokod, hogy azért nem kell mindig halál komolyan venni a riogatásait :lol:

Ági,
biztos csak most fúrják be magukat, azért érzel ilyen furákat, Ilyen zsibbadásom ekem sem volt.

Enigma,
hogy Te milyen drága vagy, két kis örökmozgód mellett még ennyi időd jut ránk is :P Légyszives tegyél föl képeket majd Pannáról és Zsombiról. Úgy szeretném látni ezt a két kis tündért.

Timikém,
tényleg nagyon szép voltál az esküvőn. Szerencsés pasi ez a Paptibi. :lol:

Hajni!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Te igazán türelmes anyuka leszel. De igazad van, úgyis ott csücsül a pocidban és ezen nem változtat semmit, hogy Te látod-e vagy sem.

Jucikám,
cicicsomódról kiderült már valami? Ugye nincs semmi baj?

Jővő héten szerdán megyünk 4D-sre. Remélem Csiga addig már "közlékenyebb" lesz. Most már irtó sokat mocorog. Tényleg fantasztikus érzés. Érdekes, hogy gyakran a kajálással van összefüggésben. Biztos nagy gourmand lesz (igy kell irni?), de azért remélem az elején még beéri tejcsivel is :P

Mindenkinek sok puszi

Inari
17+3
inari

Sziasztok :)

Hajnikám,
Remélem Kósa már izzítja azt az ultrahagot :)
csatolok egy képet neked, hogy megtaláld a neked szóló üzit :lol:
Kép

Timi :)
Nagyon szép voltál, remélem nem öltözted túl ezzel a csini szerkóval a mennyaszonyt :)

Most mikor lesz mán az a tali, már annyira szívesen találkoznék veletek. Na nem mintha ráérnék bármire is, de azért erre valahogy szakítanék időt :). A hétvégéink is teljesen elmentek eddig szervezéssel, bár most vasárnap már kiosztottuk az utolsó meghívót is, szóval remélem kicsit jobban ráérünk majd mostantól. Ami tulajdonképpen már csak egy hétvége, mert a pünkösdi hétvégén céges kirándulásra megyek. Szegény Lacit itthon kell hagynom, de remélem nem tart emiatt egy három napos legénybucsut :lol:

wish

Sziasztok Csajok!
Sajnos nem túl bíztató hírekkel jövök. Van egy 11 mm-es szép petezsák, szikhólyaggal, de életjelenség nem látható. Nem egészen az, amit látni szerettünk volna, de doki szerint jó is, rossz is lehet még ebből. Vasárnap megint uh. Köszi szépen a sok drukkot Lányok, nagyon jól esik!
(Timi, köszi a pletyit! :D )
hajnesz

Hajnikám,
azért még ne add fel! Drukkolok nagyon, hogy csak a saját és a Vandáéhoz hasonló "Kanossajáráshoz" legyen szerencsétek, és vasárnap már egy erős kis szivhang tudassa, hogy csalás lettetek :)
inari

csalás = család!!!!!
inari

Sziasztok!

Szerintem Hajnesz, a méret nagyon szép és az is bíztató, hogy már a szikhólyag is megvan. Nekünk is sokára volt csak szívhang, kinek előbb, kinek később indul be. :wink: Ez szerintem tuti klasz hír, és persze mennek a további babanövelő-szívbeindító drukkok!!!! :wink: NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK!!! :lol: Csak vigyázz magatokra a továbbiakban is, ott csücsül az a csoda!!! :lol:

Inari, kérd a jövő heti 4d-s uh-ot genetikaira! Úgy drágább egy kicsit, viszont nagyon alaposak! Ne bánd a SoteI-belit, hogy kimaradt, mert életfunkciókat nem vizsgáltak egyáltalán, csak méreteket néztek, azt is kb. 2 perc alatt. Apuci meg kinn csücsült, ami számomra szintén felháborító volt. :cry: És utána hiába tárgyaltatok volna a genetikussal, mert bár nekünk volt rossz AFP-nk, mégsem számolgattak esélyeket és nem mondták el a lehetőségeket sem. Dévisz ki lesz akadva és elküld majd szívuh-ra Benneteket ugyanoda, Hajdú doktornőhöz. Ha nem küldene, kérd Te magad. A dokinő nagyon klasz és nagyon alapos. Sok rendellenesség (kb. 65 %) látszódik ekkortájt a szíven. Nem feltétlen szívbajokra gondolok. Szóval érdemes. És a dokinéni még dicséreteket is megereszt... :wink:
Én is kaptam ezeket (Maltofer, Tovita). Nekem sincs ezekből jelenleg hiányom. De szedd, mert a vasat legalább 3 hónapig kell szedni, hogy valami felszívódjon. Szüléskor sok lesz a vérveszteség, akkor könnyen leszel vérszegény, ezt megelőzendő kapod a vasat. A picurod meg most sok kalciumot vesz majd el Tőled, azért kell a Tovita, és akkor nem lesz talán hátfájás... Csak vigyázz, érdemes 3-4 óránkánt kajálni és utána bevenni ezekből mindig egyet. Mert kb. 3 óra kell közöttük a jobb felszívódás érdekében. És akkor kevésbé is kavarnak be az emésztésedbe. :wink: Ja, a melltartóhoz meg annyit, hogy én teljesen megdöbbentem, mert van G és H kosarú is. Persze lehet, hogy csak én vagyok ily tudatlan. Szóval megtaláltam végre a nekem valót és talán nem fogom már annyira túlnőni sem. Épp ott a SoteI mellett van egy Maternelle kismami bolt, ahol nagyon kedves az eladó, ért is hozzá és segített végre megtalálni a méretemet. Tudom ajánlani Nektek. Persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna... :wink: Bocsi, ha hosszú voltam. :wink:

Ági, nekem inkább fájt az inszem után. Mindig kérdeztem az ismerősöket, nem lehet-e, hogy azt érzem, ahogy a petevezetőn végigmegy. Mindenki jót röhögött rajtam. És tessék, tényleg ott volt akkor. Szóval éppen attól is zsibbadhatsz... :lol:

Réka, Portugália?! Hú az klasz lesz! Aztán rakjál ám fel képeket! :wink: Gombát úgy 4 hete talált Dévai a kenetemben, előtte sosem, pedig nézte már a terhesség alatt is. Szóval kb. 15-16. hétre tehető. Sose voltam rá érzékeny előtte. Azt mondta, valószínűleg valami kajától. Tán ne egyek idegen helyen. :lol: Mondjuk meg tudom számolni két kezemen, hányszor ettem a terhességem alatt idegen helyen... Annyira rosszul voltam, hogy csak a saját főztöt bírtam enni. Hát megszívtam. Ilyenkor lenn felborul az egyensúly, a kismamik könnyen szednek össze ilyesmit. De az 1. trimeszter után ez már nem veszélyes, hüvelytablettával (úúúúúúúúúútálom) helyrehozható. :wink: Az a veszélyes, ha nem veszik észre időben. Szóval csak vigyázzatok a kajával és az uszikálással!
Meglesz az a mocorgás, ne aggódj! Csak megvárták a picurok, míg nem dolgozol és csak rájuk összpontosítasz! Már ilyenkor is ők vezényelnek... :wink:

Hajnesz és Vanda! Örüljetek, hogy nem vagytok rosszul!!! Én is reklamáltam az elején. Aztán tessék, jól kifogtam! :cry: 7-20. hétig. Brrrrrrrrrrr. Senkinek nem kívánom! Attól még a pocilakók teljesen rendben vannak!!! :wink: Ha rosszul lennétek, akkor meg azért aggódnátok, hogy nem árt-e nekik az a sok hasfájás, rosszullét, ... Jut-e nekik elegendő tápanyag, ha mindent kiadtok magatokból, ... Attól nem szakad meg az aggódás, higgyétek el! :wink:

Eper, ha elmentek nyaralni, akkor is sokat fogsz nyilván a pocilakódra gondolni, de mégis jobban elereszted magad és egy kicsit jól leszel. Az meg már fél siker! :wink: Nyugi, Hozzátok is ellátogat a csoda, nagyon drukkolunk!!! :wink: Ja és Dévisz kiöli a gombáidat 2 hét alatt, júni 6. meg mindjárt itt van. :wink:
Megsimiztem kisemberemet a nevedben is, de azt nem tudom, hogy az a popója, fejecskéje vagy épp a hátacskája volt. Mindig csak találgatom, hogy vajon melyik. :wink:

Jucus, akkor Nektek is mennek a drukkok ezerrel, végülis az sosem árt! És hátha... :wink:

Befejezem, már megint hosszú lettem...
Mindenkinek sok puszi!
Melba

KépKép
melba

Melba akkor jó, egyébként csak időszakosan fájdogál.

Hajni, fog ez a szivecske dobogni is, nyugika!!!
Ági28

Sziasztok!
Úgy tűnik, sz.katácska végképp megszűnt itt a babaneten... rám sem bagózik semmi szerkesztő vagy ilyesmi... úgyhogy írok ezzel a kiskatával. Majd megbarátkozom vele.
Gondolom, az én "elveszésemen" túl van mivel törődnikük a lap felelőseinek, mert nagyon kis vacakul megy a babanet. Tegnap többször is próbáltam és a társalgóba nem is volt hajlandó belépni.
Az viszont nagyon tetszik, pl. hogy vissza lehet keresni vki hozzászólásait anélkül, hogy az egész topikot végig kéne böngészni. Mert így ha vmi kíváncsiság utólag felmerül, vmire nem emlékszünk, könnyebb utánanézni, hogy is volt.
Na, elég szó esett már a rendszerről. :)

Réka, annyira aranyos a pocakod! És nagyon jó, hogy nem látszik rajtad semmi hízás!
Olyan jó téged olvasni, látszik hogy olyan felhőtlenül, boldogan éled meg a terhességet.

Veled ellentétben rajtam sajnos gyűlnek a kilók... én már az első lombiknál is felkaptam két kilót, aztán most megint kettőt, mióta tudom hogy baba van odabent, azóta pedig megint kettőt. Szóval én nagyon kigömbölyödtem. Nem is jön rám semmi, iszonyú bajban vagyok az öltözködéssel. Minden nadrágot csak kigombolva tudok viselni, pulcsit kell a derekamra kötni, hogy ne látszon. Még jó, hogy alig járok vhová. Virággal sétálni pedig melegítőben is mehetek!

Hajni, mennyi idős terhes vagy most a mensi szerint? "Muszáj" hogy már legyen szívhang? Tudod, hogy itt napok is számíthatnak, hogy mikor termékenyült meg, mikor ágyazódott be. Én is 11 mm körüli petezsákkal voltam először Dévainál és akkor még szó sem volt életjelenségről.
Ne add fel, légyszives!

Úgy látom csajok, az elmúlt hozzászólások zöme a tünetek/nem tünetek elemezgetésével telt. Hát ehhez én is hozzászólok, addig sem apát idegelem ezzel :P
Szóval nálam még mindig nuku tünet. Amik vannak, azok mind apróságok. Ahogy Réka is írta, én sem vágyok hányni, de annyira furcsa, hogy nekem még a mellem sem nő. Pedig minden nap megnézem... Atinak az agyára is megyek vele. Mindenhol azt olvasom, hogy a mell így meg úgy nő, hát az enyém nem sokat változik. Inkább csak néha érzem hogy fájdogál, vagy egyszer-egyszer duzzadtabb, de nem lett különösebben nagy.
Röhej, de a legbiztatóbb jel az, ami az elején úgy aggasztott, nevezetesen hogy szurkál a hasam. Erről ugye azóta tudom, hogy ez pont a méh növekedésének a jele, nos, hát nálam ez az egyetlen jel arra, hogy baba van a pocakban. Remélem, azért teljesen jól van a kis kincsem, hogy ennyire semmi jelet nem ad magáról.

Annyira igaz amit már többen is írtatok, hogy igazi megnyugvást az hoz majd, ha a karunkban lesz a gyerkőc (egyeseknek ugyebár kettő). Én is most azt érzem, hogy a nyolc hetes uh után tök megnyugodtam, elhittem hogy tünetmentesen is lehetek terhes, aztán az elmúlt két hét nyugiban is telt. Most, hogy már csak egy hét van a köv. uh-ig, megint kezdenek előjönni a félelmeim, hogy "ugye ha nincs hányingerem, ha nem nő a mellem, ha nemtudomminemtörténik" akkor ugye azért jól van Pickurka?

Remélem azért nem kattanok meg a köv. egy hétben. Hogy ezt elkerüljem, ma vettünk virágokat amiket kiültetek az erkélyre. Inari, szigorúan kesztyűben! :wink:

Judit, nekem olyan sitty-suttynak tűnt az utolsó mondatod: csak nem tudsz te már vmit?! Bár igazam lenne!!! :wink:

Timi, nagyon csini voltál az esküvőn!!! Reméljük nem szárnyaltad túl a menyasszonyt! :lol:
Apropó, rajtam kívül mindenki tudja ki az a Királylány?
Kekszről mikor láthatunk újabb sztárfotót? Képzeld, Virág észrevétlenül elkezdte cserélni a kis fogait!
Ja és még vmi, képzeljétek, Virág hólyaghurutot kapott! Hihetetlen számomra, de pont úgy csinált mint egy ember, véresest pisilt, félpercenként lekuporodott, persze nem jött neki semmi, stb. Nagyon sajnáltam, nekem is már többször volt hólyaghurutom, tudom milyen sz.r, nagyon sajnáltam. Kapott persze szurit, azóta meg antib. tabettában, kamillateát, c-vitamint. Remélem meggyógyul hamarosan.

A pihenésről igazán annyit tudok írni, hogy nagyon kellemes hely volt a Sz. Orbán. Nagyon tetszett a környék, hogy bármerre lehetne túrázni, de erre persze most nem voltam vevő, bár vittem a világjáró bakancsom. Sétálgattunk az erdőben, pihengettünk a szálloda parkjában, eszegettünk, sütöttünk útközben szalonnát.
Jól éreztük magunkat.
Teszek fel mindjárt képeket.

Puszi mindenkinek!

Kata

(sz.katácska :oops: )

Kép Kép Kép Kép
kis.kata

Kata ez tényleg szép hely!!
Ja és én sem tudom ki az a királylány!! :-(
Ági28

Kata, Lányok!
Aranyosak vagytok, hogy bíztattok, de én úgy érzem, nem nagyon tudunk semmibe kapaszkodni, bárcsak kiderülhetne, hogy ilyen is van és nem lesz semmi baj, de az elég aggasztó, hogy mensi szerint ma 6+4 vagyok, és ehhez képest egy nagy üres petezsák látszik csak. Lehet, hogy félreérthetően írtam, nem az a helyzet, hogy szívhang nincs, hanem semmi nem látható...Ennyire csak nem tud elbújni egy embrió, nem? :(
Kata, nagyon szép helyen voltatok, azt hiszem, ránk is férne már egy ilyen kikapcsolódás...Jobbulást Virágnak! Hogy viselte a pesztrálást?
hajnesz

Hajni!
nem hiszem el, ez nem történhet meg. Én is remélem, hogy csak későn ágyazódott be, vagy ilyesmi. De ha nem lenne semmi, akkor mitől nő a petezsák, s mitől van pozitív teszted? :roll:

Kata!
Szép helyen voltatok. Jó lenne már pihenni, szerintem itt mindenkire ráférne már. Picurka jól van. Próbáljátok meg élvezni a terhességet, s örüljetek, hogy nincs tünetetek! :D

Nagyon jó, hogy így irtok, legalább tudjuk, mi vár majd ránk.

Anyukák, kérünk képeket a lurkókról, kell valami inspiráció.

Ági!
Drukk itt is.

Wish!
Jól álltok, ha már minden meghívó ki van osztva.

Tali ügyben mi a helyzet?

Puszi
roxal

Köszi Roxal!! :-)

Hajni lásd Vanda példáját, el tud bújni!! :-)
Ági28

Hajneszkám,
Ahogy a teloban is itt is lecseszlek, ne akard hogy Snori eresszem Rád, mert akkor neked annyi!
Ott kell lennie a törpének csak ő is egy rafkós típus! Tessék pozitív energiát küldözgetni neki és hidd el minden rendben lesz, amúgy meg úgy volt,hogy délután mentek UH-ni, jó lenne már ha tényleg egyeztetnél velünk időpontot, mert így tényleg betekeredünk.
puszkózlak Farkasok J
farkasok

Hajnesz, ha van szikhólyag, az egyértelmű bizonyítéka a méhen belüli terhességnek. Az látja el a babócát, amíg ki nem alakul a méhlepény. Nekem kerek 6 hetesen még nem volt szikhólyag, kerek 7 hetesen igen, de nem volt akkor meg még szívhang. És csak petezsák látszódott. Szóval szerintem elég jók az esélyek. :wink: Mi 7+5-kor láttunk először szívhangot. A tetejében lehet, hogy még nem is tart 6+4-nél a terhességed, ha ez a menzi szerint számolt kor. Nyugi! Nagyon drukkolok!!!! :wink:

KépKép
melba

Hajni:)
A csodababáknak nem lehet bajuk! Én is azon a véleményen vagyok, mint Roxal. Valaminek kell lennie és azért szerintem valószínűbb, hogy bébi van és nem egy üres valami. Az kurva nagy szivatás lenne. Olyat nem történhet és kész :!:
A gyerek David Copperfieldként átnyomult a lezárt petevezetéken, majd láthatatlan emebrt játszik. Hát én egy nagyon csibész gyerekre készülnék a helyetekben :lol:

Ja, és nem akarok messzire mutogatni, de azt hiszem sejthetjük, hogy kitől tanulta hogy kell a szülők idegeire menni. Ugye Vanda? :lol:

Eszter :)
Hogy állsz a tanulással? Mikor kezdtek várhatóan? Te sem jársz ide sűrűn mostanában...

Kata:)
Örülök, hogy tetszett a Szent Orbán. Én is nagyon szeretem azt a helyet. Télen is nagyon szép ám és van szánjuk is :) Bár azt sajnos nem próbáltam és elég izgi lejönni onnan kocsival a havas úton.
Asszem meleg van itt és azért fantáziálok a hóról :)

Pusza mindenkinek

wish

Hát nem kellett ehhez Farkaslány hogy belepofázzak én is, Hajni :?
Nem tudhatod sajnos, mikor volt a pé és mikor volt a beágyazódás, ez a spontán ciklusok szépsége! A leírásod alapján a terhességed 5-7 nappal fiatalabb, oszt kész! Ebből aztán nem szabad semmilyen következtetést levonni egyelőre, az biztos, hogy pár napon belül a szívcsövecske pulzálása is be fog indulni. Egyébként meg nem értem: 1.először csak petezsák van 2. utána benne megjelenik a szikhólyag 3. a hólyagszerűségben kifejlődik egy áramvonalacska, és az kezd el pulzálni. Az embriócska csak később kezd el kifejlődni, UH-n láthatóan csak a 1-2 héttel később.
Most akkor mi a gond????

Farkaslány, odaát kérdés vala hozzád a részimről. :wink:
Vendég

Wish!
Dehogynem, vagyok én majd minden nap. Olvaslak titeket, de vagy nincs időm, vagy nincs érkezésem írni.
Tanulok, már nagyon a finisben vagyok, 29-én büntetőjog államvizsga, azt a tárgyat legalább szeretem. Kiköltöztünk, otthon még nincs netünk, állítólag holnap szerelik.
Ha minden jól megy, juni 9 körül kezdünk. Persze már ezt sem tudom, most szerezzük be a friss leleteket, felhívtam még a múlt hét elején Dévait, hogy a kész leletekkel szeretnék menni hozzá, erre 12-re tudott volna időpontot adni. Abban sikerült megegyezni, hogy beviszem az asszisztenseknek, ők beteszik az anyagomba, aztán mensikor felhívom, kezdünk, s reménykedek, hogy minden rendben lesz, s nem kell ezért egy hónapot csúszni.
roxal

Drága Lányok!
Eddig a kétségbeeséstől bőgtem, most meg attól, hogy mennyire fantasztikusan aranyosak vagytok!!! Úgy szeretlek titeket! Olyan szépeket és bíztatóakat írtok, és köszönöm Timinek, Juditnak és Wishek a telefonos fejmosásokat is, bár csak brühühüzni meg taknyot szívni bírtam nekik, nagyon jól esett, a sok bátorítás.
Hát úgy legyen, ahogy mondjátok! Most azt hiszem, ideje egyet sétálni. Közben meg mantrázom a hozzászólásaitokat. Fú...
hajnesz

Sziasztok!

Bocs a belepoffért, de nem tudok hallgatni...

Hajni!
Nekem a mostani pocaklakónál 6+3-nál láttak egy 14 mm-es petezsákot, amiben sem szikhólyag, sem embrió nem ábrázolódott. Aztán csak előbújt és elfoglalta a helyét, olyannyira, hogy mostanság elég erősen szétrúgdalja a belső szerveimet :lol:
Úgyhogy fel a fejjel!!! Babócátok csak várat magára és lehet, hogy még frissebb is a terhességed! Drukkolok ezerrel!!!
Teljes szívből gratulálok a kis Csodátokhoz :D

Minden újdonsült Kismamának sok puszi és drukkolok Nektek az elkövetkező hónapokra is!!!

Puszi: Melinda (alias Marci anyuka) 27+4

KépKép

KépKép
bujka

Hűha, nem semmi: hogy megváltoztak a körülmények, mióta nem voltam...
Hajni:):) no para!! Nórinak van igaza!!! Egyszerűen nem is értem, hogyan tudhatod ilyen pontosan-pontatlanul, hgoy mikor volt a pé. Ezer puszi, pihenj és ne agyalj túl sokat!!! :lol: :shock: :roll: :lol:
hát, tök jók ezek az izék....
puszi mindenkinek
anna
madaran

Roxál,

akkor nálatok tuti, hogy most egykisebb focicsapatnyi gyerköc lesz, hisz pont akkor kezddik a VB :lol: Egyébként is már az új házba érkeznek, úgyhogy most biztos jönnek :)

Hajnikám,

tényleg igaza van Nórinak. Egyszerűen csak kicsit később volt a PÉ-d. Látod nálunk is pénteken még nem látszott semmi, hétfőn meg már volt két petezsák. :) Szivműködés csak a 7 héten volt. Az a petezsák, amelyik nekem fel is szivódott, soha nem volt ilyen nagy 7 mm-nél megrekedt és mindig hangsúlyozta Dévai, hogy bizonytalan a széle. A tiéd meg szép nagy :!:

Melba,
Igazából a Tovita miatt aggódom egy kicsit, persze a kalciumot értem, de mi a helyzet a D vitaminnal. A papirján is rajta van, hogy csak őssztől tavaszig szedhető, mivel olyankor ugye nincs erős nap. Ha jól tudom a D vitamint lehet túladagolni.
Köszi a tanácsokat, igazából mi elég nyugodtak vagyunk afelől, hogy Csiga egésszséges gyerköc, eddig tényleg minden rendben volt. Ez a genetika betett, elegem van a vizsgálatokból, nem idegesitem magam tovább. Lehet, hogy ezt a szivvizsgálatot sem eröltetem, max. ha DI ragaszkodik hozzá.

Kata,
hogy ez a Virág is mindig kitalál nektek valami programot :) A kirándulás jó lehetett, ugye milyen klassz a hely.! Ha valami rossz történne a babával annak lennének tünetei, ugyhogy amig nincs semmi, addig csak élvezkedni kell :)

Királylány=Farkasházi Réka

Pusssssssssssz!
inari

Marci Melinda, Anna, Inari és persze Mindenki!
Köszi szépen a fogyhatatlan bíztatást, így már kibírom valahogy vasárnapig :D ; ami eldőlt, eldőlt, innentől átadom magunkat a Gondviselésnek és nincs több agyalás.

Melinda, gratula Ketteskéhez, eddig nem is tudtam róla, na így figyelek másokra... :oops: :lol:
hajnesz

Sziasztok!

Hajnesz!
Örülök, hogy kezdesz megnyugodni!
Én is nehezen bírnám a helyedben. Ha visszagondolok a lelkiállapotomra, mikor az elején jártunk... fúúúú.
De többen is jártak így, mint most TE, úgyhogy csak igyekezned kell kihúzni vasárnapig és a negatív gondolatokat elhesegetni!!
Csak azt sajnálom, hogy nem leszek már itthon, mikor jössz a hírekkel.
Nincs valakinek kedve küldeni egy SMS-t?

Erika!
Költözés??!? Ááá... mikor hazaérünk, akkor kezdjük a felújítást. Az építőiparban is lassan őrölnek a malmok.
A MOM Parkba én is szándékozom menni utazás után. Lehet, hogy ott fogunk randizgatni? :lol: De jó lenne!! :roll:

Melba!
Akkor ezek szerint nyoma sincs a fertőzésnek már.. Majd vigyázok, de leginkább kihagyom a fürdőzést, mert ugye a hoteles medencék hüm-hüm, az óceán pedig nagyon hideg még kánikuliban is.
Köszi a mocorgás bátorítást, kellett is...

Bujka!
Dehogy gond, hogy belepof! Főleg, ha ilyen jó tanácsokat hozol!!! :)

SzKatácska! 8)
Csak jelentkeznek a B.net szerkesztők egy idő után, de mi ilyen névvel is szeretünk!
Ez az Szent Orbán nagyon tetszik. Elküldenéd esetleg a címét? Elraknám későbbre... :) Tök jó lehetett!

Édes vagy, pedig épp aggódok ám, csak nem mindig írom le. Most az aktuális téma, hogy nem hajtottam-e túl magam és nem azért nem mocorognak-e, mert annyira gyengék az én gyengeségem miatt.
De ma nagy nap volt: MA DOLGOZTAM UTOLJÁRA! És nagyon jókedvvel és tisztességesen sikerült mindent átadnom, de elég is volt.

Képzeljétek, tegnap és ma megint nagyon nyilallt néha odalennt, de nem a méhem, hanem a hüvelyem és egyszer pisilésnél is.
Dokinénit kikérdeztem telefonon és azt mondta, hogy önmagában a méh növekedését is lehet odasugározva érezni, de ha sokat álltam (ami igaz, mert az utódom ült inkább), az is lehet az ok.
Csak azért írtam le, hogy hátha hasonlót tapasztaltok. Bár rajtam kívül mindenki jobban vigyáz itt magára. :oops: :oops: De mostantól új élet! :idea:

Wish!
Jó, hogy jut időd írogatni kicsit! Mostmár nem van sok hátra hajadon korodból! :) Furi, mi? :evil:
Bár változik is utána az élet, meg nem is. Nekünk azért más lett a kapcsolatunk és csak pozitív irányba változott, bár lehet, hogy ennek a múló - és együtt töltött - idő az oka és nem a házasság. :)

Puszi:
réka
Vendég

Drága Hajnesz!!!
Volt a barátnőmnél is ilyen, és pár nappal később már ott volt. Spontán terhességnél nem lehet tudni, hogy mikor voltál félidőnél, mivel tolodhat is a ciklus. Szerintem nyugodjál meg, egy kicsit bujocskázik veled, aztán majd meglátod, hogy meg fogja mutatni magát. Akkor meg majd örömödben fogsz sirni. :wink: :lol:
Még nincsen semmi sem veszve. Pusz
Madaran (Anna)
Na végre, hogy te is írtál. :wink:
Mi van veled :?: :!:
Wish
Mikor lesz az esküvő :?:
Légyszi tegyél majd fel képeket :!:
Vanda
Hogy vagy :?: Hányinger :?: Érzel már valamit :?:
Farkasok
Ha jól olvastam akkor ti most várjátok, hogy baba legyen :lol:
Kívánom neked is mint a többieknek, hogy sikerüljön :!: :wink:
kagyló

Helló Csajócák! :)
Itt vagyok, olvasok és visszatérek hozzátok!

Addig is:
Vanda!!! :D
Gratu-gratu-gratulaaaa!!!! :) Bevallom, hogy titkon ezt a hírt vártam, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva! :wink:

Hajnikám! :)
No para, plíííz! A 11mm-es óriás petezsákod nagyon bíztató! Szülésznő barátnőmtől tudom, hogy a szívecske ráér dobogni 8 hetes kor után, babamagoncod meg kétségtelenül ifjabb korban van, s azért nem látszik még! :lol:

...jövök még... :wink:

Seszi
seszi

Rékám!
Én szívesen küldök!!! :wink:

Seszi
seszi

Hajni te drága!!!!!!!

Na nehogy má aztán megmagyarázd, hogy nem tud elbújni. :lol: Ezek a bak jegyű gyerekek nagyon huncutok, hisz tudod, az enyém két hétig!!!!!!!!!!! bújkált előlem. A mensidet meg végképp ne vedd alapul, megint csak magamból kiindulva nekem március 30-án volt utoljára, és még csak tegnap voltam hat hetes. :!: :!: :idea: Szerintem a 11 mm-es pezezsák és méghozzá szikhólyaggal nagyon jó, annyi minden lehet, amiért nem látta rendesen. Vasánap már bizos lesz lüktetés, de ha akkor sem, még mindig nem veszett ügy, mert még mindig időben vagy. Persze tökre megértem a kételyeket, én is telis-tele vagyok.
Puszi kobakodra.

Kata! Nagyon szép helyen voltatok, biztos szupi volt. Ezekkel a kutyukkal mindig van valami. Mi már alig merjük vinni sétálni ide a partra, mert tavaly nyáron is mindketten kétszer lettek Babesoisis-ok. Ezt tuti nem így kell írni, de nem vagyok én orvos.

Kagyló! Rólam ne nagyon akarj pocifotót, mert én bármikor mutatok egy Rékánál kétszer nagyobbat. :lol: :lol: Abban nem lenne semmi szépség hidd el.

Timi! Jaj de jó ez a kontyosrádió!!!!! :lol:

Inari! Sikerült ám vennem tegnap nádcukrot, az nem volt ráírva, hogy barna, de a színe nem fehér, úgyhogy gondolom. :lol:
Sajnos ezekhez a vizsgálatokhoz még nem tudok hozzászólni, csak annyit, hogy kapják be a Sote-n. Jó?

Réka! Hát akkor boldog pihenést és babavárást neked, így munka nélkül. Portugáliába még nem voltam, de jókat hallottam. Mennyi időre mentek?
Én jövő hét hétfőn megyek Déviszhez.

Én ma mentem dolgozni, jó kis kihagyás után. Itthon úgy unatkoztam. Bár ne tettem volna, mert nagyon szarul esett. A sok üléstől fáj a derekam nagyon, remélem nem árt.
Meg küszködök már pár hete a savammal, ami már nagyon elharapózott. Szedem rá ezt a Rennee (ilyesmi) rágótablettát, de nem igazán használ. A torkom meg szétmarja már. Mindegy mit eszek, már mindent kipróbáltam. Volt valakinek ilyen már?

Mindenkinek tsók!
vanda978

Ezt nem hiszem el!
Írtam egy szép kis levelet, elküldtem, erre sehol semmi! :cry:
eper1

Na, akkor újra...

Sziasztok!
micsoda élet van itt!

Hajni! Szurkolok neked ilyen ismeretlenül is. Szerintem is ott csücsül a kis trónörökös, és ezerrel kapaszkodik! :lol:

Duddu!

Nyaralás beikatatva, kösz a bíztatást. Annyira jó, hogy az első inszemetek sikerült! :P

Vanda!

Igen, már kezdek megnyugodni. A PCO tüneteit tudom, olvastam a neten, azért paráztam be. Amióta tudom, hogy mindenkinél ezt állapítja meg, nem ijedezek.
Olyan jó hallani a babás híreket rólad!

Inari!

Várom szégyenlős kicsinyed fotóit!
A cicinövekedést a férjevskéd biztos nagyon díjazza, mindegy, mennyi melltartót kell venni! :lol:

Melba!

A te párod sem panaszkodhat a női idomokat illetően, elkényezteted!
Kösz a drukkot és a vígasztalást!
A babácskának ma is küldöm a puszmákot is a cirókát, teljesen mindegy, hova kapja.
eper1

Vanda
Ha nem vagy szégyelős, akkor majd szívesen megnézném... :D
kagyló

Dudu! :)
Tök édes kis pocid van! Nagyot nőtt ám a múltkori fotózás óta! :) Fészkelődnek a kis drágák biztosan! :) Örülök, hogy a megfázás nem bizonyult komolynak.

Inari! :)
Árpád-kori kerámiaművesség... AZTAAA, micsoda doktori téma, annyira jól hangzik, szereted ezt a témát?
Drukkolok, hogy kisCsiga legközelebb már ne legyen oly szégyenlős. Tesókám pont úgy járt, hogy a 18 hetes genetikai uh-n semmit nem volt hajlandó megmutatni a pici, de egy hétre rá az első dolog, amit a monitor mutatott: egy kukacka volt. :oops:

Katácska! :)
Nem a név a lényeg, hanem, hogy itt vagy!!!
A Szent Orbánnál mi is jártunk egyszer, arrafelé kirándultunk, - gyönyörű környezetben van, biztosan nagyon szép élmény lehetett.

Melba! :)
Öröm olvasni, hogy végre Te is a kiegyensúlyozott, nyugodt kismamák sorába lépsz. Kár is lenne aggódni, hiszen egy parányi kis kedves fiúcska növekszik benned, szüksége van a boldogságodra, nyugalmadra, szeretetedre, hogy ő is kiegyensúlyozott babaként láthassa meg a napvilágot! :D
Nagyon helyes a vonalzód! :)

Viki! :)
Jó ilyen kedves történeteket olvasni. Szuper, hogy milyen sokáig bent maradtak a picinyeid! :)

Vanda! :)
Aszpartam: kismamáknak nem igazán ajánlott az édesítőszerek fogyasztása, - úgy általánosságban véve; de az aszpartamról különösen rosszakat lehet hallani, olvasni. Szerintem inkább gömbölyödjél (vigyázva), majd szopi után leadod az extra kilókat. ;)

Loihi! :)
Ilyen közel már a vége :?: Te jó ég! Gyorsan repül az idő!

Enigma-Dudu! :)
Remek lehetett a közös délután! :) Irigy-irigy! :wink:

Kagyló! :)
Ti melyik dokitól pártoltatok Dévaihoz? Ezt már olyan rég meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtem.

Timikém! :)
Csuda elegáncsos teccett lenni az esküvőn!!! Paptibi büszke lehet az asszonykájára! :)

Roxikám! :)
Nektek is milyen hamar eljött a folytatás!

Ági! :)
Szorítok nektek nagyon. Fogsz tesztelni, vagy inkább csak vérvételre mész?

Wish! :)
Látom már számlálod a napokat visszafele! Annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen ara leszel. :D Izgultok? :shock: Vagy inkább a nyaralást várjátok már? 8)

No, most már megyek hajcsizni, naaagyon fáradt vagyok, de már túl rég jártam itt, muszáj volt kicsit olvasgatnom titeket. :) Most még jó sokat írtam is...

puszi
Seszi
seszi

Sziasztok!

:D Hajni!
Te is olyan izgulós vagy mint én voltam.Arra már nem emlékszem,hogy mikor volt szívhangunk,de az egész úgy indult,hogy pénteken mentünk D.-hez,aki mondta 2 petezsák van odabent,volt nagy öröm,erre hétfőn reggel elkezdtem barnázni,őrjőngve hívtam D.-t,aki mondta mit szedjek,és másnap mentem uh-ra.A csajszi mögött volt egy kis vérzés,ami még időnként előjött.Látod nekünk sem felhőtlenül indult,de látod kik lettek belőle!
Illeve látnátok ha tennék fel képet.De nincs egy igazi friss,jó képem,ők meg nem hajlandóak egy percre sem megülni,hogy anya fényképezzen.Pedig mondtam nekik,hogy a topikos nénik :lol: kiváncsiak rájuk!De minden nap próbálkozom!

Ja,amúgy nekem se volt hányingerem egyszersem,sőt a cicim sem nőtt,pedig ketten laktak bent.Igaz az első 3hónapot átaludtam :D .
Vendég

Jókedvű reggelt mindenkinek! :lol:

Kisvé!

Megelégszünk a kevésbé éles/jó stb. képekkel is, légysziiiii!

Bocs, most rohanok dolgozni. Minden babának ciróka!
Eper
eper1

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy bepofátlankodok hozzátok. Már hónapok óta olvaslak titeket, de az írás valahogy nem megy, talán ha kétszer írtam Kagylónak. Kérdezni szeretnék valamit.
Nektek beültetés után mennyire nőtt meg a hasatok? Eddig övvel hordtam a nadrágomat és most örülök hogy elférek benne. Múlt hét pénteken kaptam vissza két kicsit, vasárnapra összeszedtem valami húgyúti vackot, Dévai szerint ez rontja az esélyeket, szóval jól megijesztett, tegnap meg úgy éreztem magam, mint aki kipukkad. Szerintetek csak feleslegesen parázok? mikortól számít valami hiperstimunak?

Szilvi
kispinty

Kispinty :lol:
Bocsi, de én nem látam, hogy írtál volna. Ha észre veszem rögtön válaszolok rá. Nekem mindig úgy volt, hogy előtte egy kicsit méregtelenítettem magamat, ezért elégé lapos lett a hasam. Mire az összes injekciót megkaptam, úgy néztem ki mint egy 3-4 hónapos terhes. Nagyon fel túd fujodni. És leszívás után is olyan maradt nekem, mire az enyém vissza állt, addig 1-2 hónap is letelt. Mert a hormonoktól elég sokat ettem, és sok folyadékot ittam.
Nem tudom, hogy hogyan alakul ki a hiperstimuláció, mert nem volt nálam eddig még ilyen. De gondolom a lányok akiknél volt majd válaszolnak neked.
Seszi
:D Én Kaális voltam, Kulin dokinál kezdtem. Nagyon rendes orvos, csak sajnos a párom miatt másképpen alakultak a dolgok.
kagyló

Seszi hát persze, hogy fogok tesztelni!! A vérvétel csak utánna!! :-)

Vanda, én is csatlakozom, hogy én ugye nem tudom, hogy terhes vagyok e, de nekem is már most nagyobb a hasam. :-) De hát remélem lesz ez még nagyobb is!! :-)
Ági28

Roxal, Stella és minden további Eszter!

Sok-sok boldog Névnapot kívánok!!!

Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Kata, igazán szép helyen jártatok! :wink: Örülök, hogy jól sikerült a pihenésetek!
Én is így voltam két uh között, mint Te. Két hét viszonylagos nyugi, utána az utolsó héten mindig aggódtam, mi van, ha picurka már nincs is ott? De ott van és jól van, hidd el! Olyan jó lesz látnod, hogy mekkorát nőtt már! :wink:
Szegény Virág! :cry:

Wish, mindjárt két héten belül vagytok! Igazán izgi! :lol:

Roxal, akkor Felétek duplán mennek a drukkok: egyrészt hétfőre az államvizsgára, bár ahogy eddig írogattad, nem lehet nagy problémád ezzel sem... másrészt jún elejére, a kezdéshez! Minden rendben lesz, jó hónap lesz az a jún. :wink:

Hajnesz, sokat gondolok Rátok vasárnapig! :wink: Ott van a picur, nyugi! :wink: Vigyázz rá! :wink:

Inari, szerintem ezen a D-vitamin dolgon ne agyalj túl sokat. Dévisz rendesen végiggondolja, mielőtt szedeti velünk. Eddig bármire rákérdeztem, mindig megmagyarázta okát...
Hát lehet, hogy csak én lettem ilyen paramami az AFP és Dévai véleménye miatt. :cry: De már kinőttem, babucink makk egészséges! :wink:

Duddu, egy hajtós nap után csak még jobban mocorognak ált. Mert amíg Te dolgozol, ők figyelnek, pihiznek. Alig várják, hogy végre pihenőállásba kerülj! Szóval nem ártottál, nyugi! :wink:
Nekem azt mondták többen is, ha ott lenn nyilallgat, akkor a bébi a méhszájamon ugrál. Mondjuk nekem eddig elég jól működik, hogy nyugiban a két kezemet a pocimon pihentetem, mert olyankor odaúszik és odabújik a kezemhez. Nyilallgatás abban a pillanatban megszűnik. :wink: Én nem ácsingózok sokat, mégis nyilallgat... De azért csak vigyázz Magatokra és most triplán pihengess! Jó utat! :wink:

Vanda, Nektek hétfőre mennek a drukkok! :wink: Próbálj meg óránként azért 5 percet sétálni munka közben is... :wink: A sav elég sz.r dolog, nekem is a terhesség eleje óta van, nagyon küszködök vele. Előtte sosem volt ilyen bajom. Mindenképpen polcold alá éjszakára a fejed és lehetőleg csak a bal oldaladon aludj. Reggel ébredéskor kapj be 2-3 darab háztartási kekszet (bocs diéta ellen való, viszont remek a savra). Igenis függ a sav a kajától, de csak 3 nap múlva érzed a változást.Mandula, sótlan pattogatott kukorica, ha éppen a savtól szenvedsz, segíthet. Egyél minél sótlanabbul, bár én pl. húst nem tudok só nélkül enni. De csökkentsd a sómennyiségedet, amennyire lehet. Űzd a következő kajákat étrendedből, bármennyire is szereted, kívánod: Ecetes akármi, csemege ubi, savanyú káposzta, alma, narancs, mandarin (ezeket tartalmazó gyümilevek), paradicsom és a paradicsomos kaják, erős fúszeres ételek, meggy, nyers hagyma. (meg egy csomó minden még, csak most hirtelen ennyi villan be) Nagyon jó pl. az ananász és az ananászlé. Végszükség esetén sótlan rizs, pirítós, banán, ananász ehető. Igenis, ha ezeket tartod, pár nap múlva jobb lesz. De lehet, hogy csak 4 nap múlva. Viszont nem tudod a savadat másként visszanyomni. Savlekötőnek végszükség esetén a Nilacid használ - rá van írva: terhesség esetén ellenjavallt - több doki megnézte nekem és teljesen ártalmatlan. Hát ennyi, remélem segít!

Eper, Kagyló :wink: :wink: :wink:

Seszi, köszi! :wink: Örülök, hogy itt vagy! :wink: Sikerült megemésztened a történteket? A hangulatodból ítélve itt még a spontán babásodás is megeshet... :wink:

Viki, azokra a fotókra pedig én is kíváncsi vagyok! Aludni csak alszanak, vagy babakocsiban csak ülnek, nem? :wink:

Judit, mi újság :?: :?: :?:

Bocs, Szilvi, ehhez nem tudok hozzászólni. :cry:

No rohanok, mert mi meg 2 és fél napra most Siófokra megyünk. Persze mikor lenne ronda az idő, ha nem most... De akkor is jó lesz! :wink:

Mindenkinek sok napsütést kívánok, bár erre most kevés az esély!
Melba

KépKép
melba

Hú tényleg!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK, ESZTEREK!!!
:lol: :lol: :lol:

KépKép
melba

Ja Vanda egy nagyon fontos dolog még, ami munka mellett nehezen megvalósítható, de tartani kellene: soha ne éhezzél meg igazán, egyél három óránként keveset (inkább mint pár nagy étkezés), ebben lehet gyümölcsétkezés is persze. Én ált. hatszor eszek egy nap és másfél hete végre nem jött elő a savam. :wink:

És Persze Ági Nektek is mennek nagyban a drukkok! :wink:

KépKép
melba

Minden Eszternek nagyon boldog névnapot és sikeres júniust!

Melba,
Tudom, hogy Dévaink mindent megmagyaráz, csak hát azért a kismamák sem egyformák :lol: Mi pl. alapból elég sótlanul eszünk. Irgalmatlan mennyiségű tejterméket fogyasztok (természetes kálcium), imádom a zöld zöldségeket sóska, brokkoli stb.(természetes folsav) és mivel vidéken lakunk, elég sokat vagyok kint a kertben, napi 4 órát legalább persze nem a tűző napon, ami azért tisztes D vitamin bevitel. Ráadásul eszek tökehalmájat és rengeteg halat, amiben szintén minden jó van. Szóval ami bemegy természetesen lehet, hogy bőven elég. Persze mindenki más. :oops:

Kispinty
igyál napi 3-4 liter vizet és egyél sok húst, ezeket szokták itt a lányok ajánlani túlstimu kivédésére. Azért, ha nagyon nagy a hasad és fáj is szerintem telefonálj Dévainak, biztos ami biztos.

Réka,
SMS-t én is szivesen küldök, csak nem tudom a tel. számod. Küld el priviben, legalább ezt az úszás dolgot is megbeszélhetjük :lol:
A magyar épitőügyet ne is emlegesd, még csak 2,5 éve, hogy mi is felépitkeztünk. Bár egy újépités néha könnyebb, mint egy gfelújitás. A legnehezebb része persze a bürokrácia a hivatalokban. Na Ti legalább ezt kihagyhatjátok :D

Seszi,
jó, hogy újra köztünk vagy. Mikor tudtok majd kezdeni?

Vanda,
irasd ki magad és maradj otthon pihenni. Az első heteket én is végigaludtam. Örülök, hogy kaptál nádcukrot, szerintem nagyon fincsi, és nem is büdös, mint a répacukor.

Inari
17+4
inari

Melba köszi!! Te meg pihenj nagyot!! :-)

És én is minden Eszternek boldog névnapot kívánok!!

Réka SMS-t én is szívesen küldenék, ha tudnám a számod!! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: