akkor zoo canceled.
Macs tudja????
Votiv gyerekeknek jobbulást!
Zuzinak jobbulást!!
mindenkinek szépet, és kevés kelőset!
én egész jó munkát kaptam, kár,h holnapra meg kell lennie és rengeteg van.
B megérkezett, asszem engem nem fog kihivni többet a reptérre...
anya zokog, B zavartam el, inkább hátra sem néz, anya kint az integetőben két kézzel integet, ugrál, stb. hátha kicsi fijjja látja, középső szerelme meg még erre is féltékeny, igy állandóan húzza anyját, h JÁÁÁÁJ, NEM KELL TÖBB KÖSZÖNÉS!!!!!!!
de csibe, most utazik a tesód REPÜLŐN, hmmm... csibe leszarja, csak totálkáros, h nem őt ölelgetem, hanem ugrálok, kapálózom és közben sirok...
repülő el, anya csak nézi és bőőőőőőőőőőőőőőőg, h jaj, csak le ne essen, és vajon hogy érezheti magát Boriszka, az ő kicsi kincse...gép már messze, anya meg csak néééééééééézi, középső húúúúzza, már kicsi is visit a széltől, apa meg röhög, h mit csinálok, hátrálva lépkedek befelé, Igi visit, h rendesen menjek és ne tolassak, anya meg csak sir és nézi azt a pici pontot, az ő pici B-jét...
idegenek furin néznek, és megkérdezik,h vajon mi tudjuk e, h milyen gép ment most el, mondtuk,h nem tudjuk milyen légitársaság, csak azt, h Tunéziába megy, jaaaa, akkor vmi arab...
persze beszállásnálsem tagadhatja meg magát anya, mert ott is integet, mint állat, aztán látja, h nagypapáékat feltartóztatják, tippel, h vajon mit nem vihet fel B a gépre (itthon már nagy nehezen sikerült meggyőznöm,h a vizipisztoly-replikának nem fognak örülni a kézipoggyászban, B nem érti, h miért, én nem akarom túlságosan megijeszteni...)
nnnna, kiderül,h a szamosban vásárolt pogácsa ütötte ki a biztositékot, no és ez nálam is, mert:
1. vajon milyen komoly balesetet lehet okozni 5-6 szem apró pogácsával
2. ha már mégsem vihetik, legalább adják nekem vissza, mert az a csomag pogi 1000 forintomba fájt (Levi szerint csak nem képzelem,h miattam majd visszahozzák, silly me), de nem, faszfej kidobja, anya káromkodik...apa szerint anya itt ereszti ki a gőzt...
és utána végignéztem az összes oktató filmet, plakátot, posztert, és egyik sem irja,h kis kaja nem vihető föl...
te jó ég, utsó pillanatban becsempésztem még egy rhus toxicodendrumot a kézipoggyászába (500 FT) remélem azt nem dobták ki a mocskok.
Többi bogyó a bőröndben szerencsére.
Mikor kérdeztem dokinénit, h mit vigyen B, mosolygott, és kérdezte, h vajon ki izgul jobban, B vagy anyu...