Nuk: én is dettó mindig nyeltem befelé a könnyeket a dévényezésnél...szerintem ez a normális
okt 3 szerda nekünk nem jóó
Fibi: kettős altatás + apátváró B

még az a szerencse, hogy eljön az idő amikor maguktól mennek majd ágyba...
Ancsi: a 138-as busz megy át CSepelről a Camponához, minden félórában

és a 10:30-as ip az nekünk se túl rossz, meggondolandó
A hüvelyi szülés miatt (is) bevállalós csaj vagy! Apám! Hallottam, hogy egy császár után iszonyat fájdalmas egy hüvelyi...de nem riogatlak, biztos ez is egyéni dolog! Jó hogy BZS is ilyen bevállalós !
Ruz: lekikenyeret nem eszi meg a ded, én nem csinálok bundásat mert büdös, de lehet, hogy azért 1x kipróbálom (sose csináltam még), esti süti gyártás

abból reggelre nem marad semmi
és most át kell állnom a zsírral sütésre, még jó, hogy van igazi házi desznyózsírunk!
Deni-Ruzi: péknél a piacon megkérdeztem, hogy van-e benne tej. Szerintetek tudta???

Hát nem, fingja nem volt róla, mert nem a pék áll a pult mögött hanem egy akárki. Ja és örvendek ha a kenyér címkéjén rajta van a lejárati idő azt slusz
Barbi: szóját még nem ittam, de rizstejet igen...hát elég gáz szerintem

és anno amikor még Kamilla csepp volt, ezzel csináltam neki tejberizst - asszed megette?? de azért köszi
Nuk: suzuki swift és sx4-en én is "dolgoztam" ugyanis egy jó pár műa alkatrész itt készül Htelken a cégünknél
Az 5.-es viccesen meg behaltam !
Amúgy lehet már tudni a SZFben, hogy Cúperügynök miért gázolta el Mikeot az előző évadban??? és ki ez az izomgyerek Idiíínél?
Macs: király ha Füles már jobban van!!
Ríd: ha a kölök vigyorog és nem beteges akkor tökmindegy hány kiló! (persze ésszerű keretek között) No para!
Votiv: kézfogós alvás: olyan sokat gondolkodom, hogy hogy fogom bírni a kettőt, de az ilyen hsz-ek erősítenek meg, hogy igenis kell tesó!
és könyvről jut eszembe! A könyved jól érzi magát nálunk

és úgy néz ki, hogy ebben a félévben talán ki is nyitom (műfajelemzés lesz majd)

Szal nem áll elprivatizálás alatt!!!
Kata: milyen rendi ez az Ákos, hogy neked tartogatta az első lépéseket!
Másáékkal mi van?
Indi: sokat gondolkodtam, hogy hátha tudok vmi okosat mondani ami segítségedre lehet, de semmi nem jutott a kis csökött agyamba és üres szólamokat meg nem akartam küldeni, abból nem lesz hasznod

De nyitott füllel járok-kelek, hátha hallok valamit ami neked jól jöhet !
Deni: ++++ nektek! Nekem a osci+coryzalia volt a tutti párosítás!
Tegnap mi is összebalhéztunk apjukkal

Este 1/2 7-től kimenőt kértem, hogy Anyuval elrohanjunk a Camponába körbenézni, mert Anyu akart vásálni de nélkülem nem tud

Már azon is osztozkodott, hogy ő mért nem jöhet...mondtam, hogy nem akarom vinni Kamillát, mert pontosan tudja milyen vele vásárolni! Szal elrohantunk aztán haza, 1/2 9-re érkeztem. Gyerek épp a fürdetésből törölközik és veszi a pizsit. Már az ágyban vagyunk amikor kérdem, hogy na és szépen evett? Erre ő: hát ő nem adott enni a gyereknek!

Mert nem mondtam, meg, hogy kint volt az etetőszék és ő azt hitte, hogy már ettünk (uzsonnáról maradt ott, nálunk a vacsi idő 1/2

meg, hogy nem kért enni Kamilla

Én annyira kiakadtam ezen, hogy 2 órára nem tudok elszabadulni úgy, hogy ne kelljen kiselőadást tartanom, hogy milyen szükségletei vannak egy gyereknek! MEg egyáltalán valahogy nagyon érzékenyen érintett a dolog...persze a végén jól felturbóztuk a dolgot és egész este nem is szóltunk egymáshoz csak a szükségeseket
Na jól kipanaszoltam magam....
És Kamillának is sikerült benyelni a takonykórt, mert trüsszög és folyik az orra mint állat!
Rylie