Huba
Én 6 hósan tettem először etetőszékbe, de akkor már stabilan ült és nem is volt előtte szék, mert én csak akkor kezdtem a hozzátápit. A mi etetőszékünk dönthetős (lehet, mind az) és vannak olyanok is amiket már 4 hótól lehet használni, akkor is ha nem tud még a baba ülni.
Mi is voltunk Tihanyban egy Oázis nevű helyen. Jól éreztük magunkat, csak elég messze van a part. De mi néha átjártunk Füredre strandolni, már ha nem esett az eső. Mi minden évben akkor megyünk nyaralni amikor esik. Valahogy nagyon ráérzünk
Szilvi
Jaj, szegény Tiva olyan kis sovánka
Szonja
Sajnálom, hogy ennyire megszenved Ádi a szemfoggal. Lekopogom ( kopp, kopp, kopp)Szonja észre se veszi a fogzást.
Szemészetre kötelező vinni a gyereket, vagy volt valami problémátok? Persze csak ha publikus. Sajnos mindenütt van csúszás. Kivéve a Máv ortopédián. Ott is kell időpont, de a gyerekeket sornkívül hívják. Eddig mindíg végeztünk még az időpont előtt.
Tegnap voltunk játszótéren. Szonja a saját árnyékát kergette. Mindíg megállt, leguggolt és meg akarta fogni. Persze nem sikerült. Annyira édes volt, ahogy küzdütt. Aztán a lépcsőzést tanultuk. Lefelé még fogtam a kezét felfelé négykéz láb egyedül, mire megunta már én is négykéz láb másztam, annyira fájt a drekam.