csatlakozom Sashához, vigyázz magatokra!

2006.04.17 23:46
Minket ma nagy öröm fogadott délután a kórházban. A Geri nem inkubátorban volt már, hanem nyitott kiskocsiban
Nem kap már infúziót, és nincsen rajta a pittyegő ami a puluzást nézi. A kanül még a lábacskájában van, mert vénásan kapja szerdáig az ab.-ot, de nagyon úgy néz ki a történet, hogy csütörtökön már jöhet is haza.
Teát már egyáltalán nem kap, csak eleinte adtak neki. A kakija is már szép anyatejes és hízni kezdett. 3400 g született, és visszafogyott 3150 g-ra. Ma már 3350 g volt... lassan visszanyeri a születési súlyát is.
Szopizni is szopizott 60-at és utána elterült a vállamon, amíg büfiztettem. Nővérke mondta, hogy nagyon nehezen büfizik, de akkor nagyot. Nekem csak két kicsit sikerült kicsikarni belőle, két részletben
Hiába csinálok bármit, álmomban lenyomom az ébresztőt és nem is emlékszem rá.
2006.04.18 10:46
(először anyuka ordítások , majd bébi oááááák
) Szülésznőm megvizsgált, és felvilágosított, hogy bár a méhnyak még vastag, a méhszáj 2 ujjnyira nyitva van, úgyhogy nem biztos hogy a kiscsaj kivárja még azt a 10 napot... 2006.04.18 11:00
...hasonló gondolataim voltak nekem is....
épp most szeretne váltani és hajókkal foglalkozni. (nem maketteekkel, rendes hajókkal...vitorlásokkal... persze modelleket is készít... )Emiatt szegény kicsit le van terhelve fél, hogy nemtudja majd eltartani a családját.
...nagyon odavannak egymásért!

2006.04.18 11:50
és milyen szépen fel volt öltöztetve tényleg
2006.04.18 12:27
Az öltöztetéssel bajban vagyok én is. Sosem tudom mi jó neki. Valahol eccer mintha azt hallottam volna, egy réteggel kell több mint nekünk...? talán. A képek nagyon szépek, Áronbaba nagyon nyugodtnak tűnik. 

2006.04.18 12:34

2006.04.18 13:40
Én is a 104-be feküdtem az ajtó mellett és a sok látogatótól néha nekem is elegem volt.Fel a fejjel napról napra jobb lesz minden!
Az alvással teljesen egyetértek.Én ha nem birok aludni nagyon ideges,rosszkedvű leszek.Még most is küzdök a kialvatlansággal pedig eltelt már 9 hónap.Sajna én imádok aludni!
Bocs imádnék!
És köszi a köszöntést Szilvi nevében és Tibi nevében!
Gabuséknak köszönhetően
akik eljutattak a boltig és vissza is hoztak
2006.04.18 18:27

)

2006.04.18 18:33
)! Elvileg 8 perc múlva fürdetés van, úgyhogy csak benéztem, hogy előkerültetek-e már a nagy Húsvétolásból!
Az új kocsiban, ami ugyanolyan, mint Szilvié
ilyen jól érzi magát:
2006.04.18 20:10
. Szegény kicsit leégett szombaton, de amúgy minden rendben volt. Már sikerült visszaolvasnom, de a kisasszony úgy hallom már hiányol, mennem kell.
2006.04.18 20:12
Nem kap már antibiotikumot ma egyáltalán, de megfigyelésre mindig bent tartják a babákat +1 napig. Ma én fürdettem kiskádban a Gergőt. Szegénykém amikor megérezte a vizet majdnem elkezdett bömbizni, merthogy a nővérek a csap alatt fürdetik őket... Látnotok kellett volna, nem értette, hogy mi történik vele, és szépen megnyugodott a meleg vízben, meg ahogy mosdattam, meg duruzsoltam.
? Csak azt szerettem volna leírni, de úgy látszik nem sikerült, hogy vannak dolgok amikbe bele kell tanulni, vagy csak túl kell élni és elmúlik. Az éjszakai kelések, a hormonok mind-mind elmúlnak. Azt, hogy mikor az a babán múlik. Mármint, hogy mikor alussza át az éjszakát. A Gáborom még 3 évesen is jött éjszaka, mert akkor már jönnek, nem neked kell menni, de a Dani, ahhoz képest, hogy még csak 16 hónapos már régen átalussza az éjszakát. Talán 1 éves korától, nem tudom pontosan, mert a fülfájás nagyon bekavart, mert attól sokat nem aludt, mert fájt neki, de ha nem fájt, akkor simán aludt. A hormonok meg most túltengenek, de nemsokára ez az érzelmi csapongás is elmúlik. Bocsánat, ha badarságokat írok, és fecsegek, csak bíztatásnak szántam
Vékony kapbát, vastag pulcsi, vékony pulcsi, plusz gatya, vastagabb/vékonyabb sapka... Amíg meg ilyen picurok voltak addig meg minden 5 percben megálltam és benyúltam a mellkasukhoz, hogy nem-e hideg, vagy nem izzad
A takarót ami a babáimon volt azt is fél percenként felraktam, meg leszedtem róluk. A Gáborral most már könnyebb ilyen téren, mert megkérdezem tőle, hogy nem fázik-e és válaszol valamit, de a Danit még mindig tapizom
Nem egyszerű az biztos

2006.04.18 20:29

Be is kapta és evett, pedig azt hitte hogy nem azt csinálja 
2006.04.18 20:31

2006.04.18 21:10
Tényleg, a nagyok otthon vannak vagy nagyszülőknél most?

2006.04.18 21:15
Mint ahogy írtad, három gyerekes anyuka vagyok egy háztartással meg egy kutyával

20 éves koromra már lenyugodtam és mikor a Gáborral terhes lettem (23 évesen) addigra már a szórakozóhelyek, pubok hangulatát már elviselni sem bírtam és azóta sem hiányzik a "tombolás". Én nagyon sok mindent kipróbáltam úgy érzem kiéltem magam. Egyszer például 3 hónapig csavarogtunk a párommal Olaszországban 1-1 hátizsákkal, hálózsákkal, vonattal. Volt, hogy a vonaton aludtunk, vagy egy parkban, vagy egy apátságnál fent a Firenzei helyekben Fiesoléban. Közben bejártuk Olaszországot keresztbe-kasul és azóta is jó élmény. Oda visszamegyünk, de már a srácokkal, ha nagyobbak lesznek. Persze nem ilyen hátizsákos túrára, de még az is megeshet
2006.04.18 21:23
Pár nap amíg megszokom az egyel több gyerkőcöt. Mikor a Dani született akkor ez nem volt gond, mert a Gábor már 2 éves volt megértette nagyjából a helyzetet, na de egy 16 hónapos? Sajnos még nem érti azt a szót, hogy várjál. Meg azt sem hogy NEM
Érdekes pár hetem lesz, ha nem jövök, akkor nyugi, csak épp túl sok a dolgom.
2006.04.18 21:29
), kábé 18-19 éves koráig. Õ volt a mókamester a társaságban, be nem állt a szája, aztán egyszer csak, szinte egyik napról a másikra lenyugodott, mára már túlságosan is, ha feljönnek hozzánk a barátok (mára már ők is családos komoly férfiembörök
), ül szótlanul, csak az este végére jön bele a buliba, amikor felelevenítik nemtom hány éve ugyanazokat a sztorikat
. A sörözőket meg a hasonló helyeket messzire elkerüli, hosszas könyörgésemre iszik egy üveg sört évente, cigizni csak a Diákszigeten szoktunk már. Egyáltalán nem olyan már, mint régen. Most inkább már kirándulni, meccsre járni szeret, időnként egy-két koncertre elmegy, de már nem az első sorban tapossa a többi őrültet.

2006.04.18 22:24
De hogy valahová eljárjon szórakozni? Na azt nem, még a moziba se megy nélkülem
Ennek én örülök ugyan, de most is van egy lehetőség...
A többi meg persze szívta a vérét, de kit érdekelt?
Most már mindegyik haverjában végre tudatosult, hogy családos ember, merthogy még mindegyik facér, vagy csak kalandjaik vannak. Na persze a tágabb társaságból sokaknak van már családja, de ez a pár srác más, mert igazi kölyökbarátság, még a suliból. Na megyek még egyet fejni aztán szunya, most már... hehe, mindig ezt mondom
2006.04.18 23:13
), mosogatni, felmosni, rámolni - és sajnos utolsósorba került a babanet. 

)és Andrisnak (remélem nem maradt ki senkisenem...
) naggyon boldog szülinapot kívánunk!!!!

De télleg megérdemelte volna a fradi hogy győzzön...

), és elvinném csak sebtiben a pelust, mert télleg ki fogja nőni Bence... 

) hogy nem telik el ennyire sok idő, mire legközelebb tudok nektek írni. 

2006.04.19 07:32

30 évesen pedig elmerültem kultúra világába: egyfolytában alternatív színházakba jártunk, művészfilmeket néztünk, koncerteken tomboltunk, stb. kicsit ilyen kultúrsznob kékharisnya lettem 
aztán jött a párom és ő terelgetett a család irányába. szóval én elég későn érő típus vagyok
és még sokszor most is mennék, de hát sajnos Nagypetit kötéllel nem lehetne vontatni ilyen helyekre
2006.04.19 08:11
Nem jó így? Jucus, ugye ez így most nem gond? Ha nem tudnál jönni cserébe elhalmoznánk képekkel.

) Városliget, Margitsziget, Szt. István park. Hát hogy ezt hogyan döntsük el, nem tudom.2006.04.19 08:31
Ne haragudj!!!
2006.04.19 08:57
És ha van aki vigyázzon rá, menjetek a pároddal kettesben is!! 2006.04.19 10:52
2006.04.19 11:12
örülök, hogy sikerült felébreszteni!
Ilyen és hasonló dolgok azért idővel megedzik az embert, de azért felkészülni lehetetlen rájuk. Én nem is tudom mit tettem volna. 2006.04.19 11:22
Kép szopi közt
Nem panaszkodom, mert elég jól alszik a Törpe, és amikor éjjel felébred, akkor sem agresszívan bömböl, hanem aprókat nyivákol, mint egy rekedt kakadu
Meg kell zabálni!!! Most épp Mancsbá gyönyörködik benne, és a zenélő körforgóval együtt énekel neki
Hétfő este még vittük, akkor megkapta az utolsót, kivették a branült, és már nem kell őt vinni, még szirupot sem kell kapnia!

UTE tényleg mázlista volt...

Azt a kopaszt eddig sem csíptem nagyon (olyan agresszív feje van) ezután meg pláne nem. De azért nem volt rossz meccs. 
Egyből megismertelek ám!
2006.04.19 14:40

2006.04.19 14:43

Cuki pofa! És tök jó, hogy nincsen már semmi gond vele. Ezek szerint jól megy a szopi? Tejcsi van bőven? Puszi a kis kakadu fejecskéjére!
És nagyon aranyosak vagytok, a közös kórházos képen, nem semmi, hogy már 3 fiad van! Csak gratulálni lehet. Terveztek még? Egy kislányt?
Hogy fogják hívni? 

Beni is holnap már 23 hetes, adok majd magamnak még 1 vállveregetést.
Anyós ma látta pont a kajálását, mondta, hogy mások azért már rég feladták volna ezt így.
2006.04.19 15:16
Eddig nincs rá panasz

2006.04.19 15:36
Biztos klasszul fog kinézni bennük
Mi is küldünk
Remélem hamarosan személyesen is találkoznak a gyerkőcök

A torna biztos jót tesz majd Gergőnek!