A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Drága Macsek és Gábor!!!! Drága drága pici Mirka!!!! veletek vagyunk
osztozhattunk az örömötökben, és mind osztozunk a bánatban is
Ti csodálatosan erősek vagytok, engem ez "vígasztal"
csókolom a szíveteket
votiv
votiv

Jaj Istenem :cry: nagyon nehéz lehet hogy nem foghatják meg Öt :( :( :( :( ez emberfeletti
fibi

Szrek és Macs, köszönjük a híreket. Bár hihetetlen nehéz még olvasni is, de valahogy így mégis könnyebb, hogy kicsit részt vehetünk a történtekben mi is. Legalábbis nekem, hogy ne beszéljek folyton többesszámban.

Kép
Kép
tinu

Nem is tudom, merjem-e kérdezni... De tulajdonképpen miért nem foghatják meg?...

Kép
Kép
tinu

Tinu,
én ugyanezt kérdeztem, de azt mondta Macs, hogyha kivennék, egyből fuldokolna, ez a megoldás a leghumánusabb, ha lehet ezt mondani :cry:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek: köszi az infókat Macsekékról.

Orsi, Gábor, Füles, Mirka csak rátok tudok gondolni, nagyon erősek vagytok. Millió ölelés és +++++++++++.
Jaj, de jó, hogy Mirka nem szenved, legalábbis nagyon remélem, hogy tényleg nem. (már amennyire ez jó hir, bocsánat, ha valaki félreérti)

Deni: Fannival ma voltunk gigászaton, nem találtak semmi, voltunk röntgenen is. Minden negativ, igy mehetünk majd tovább tüdővizsgálatra, asztma, allergia és egyéb finomságokra, csak előtte vissza majd a saját dokihoz. De mivel kezdődik a lakásfelújitás, ez egy kicsit várat magára, mivel Fanni kedden megy nagyikhoz nyaralni. Most jelenleg semmi baj nincsen, nem is köhög.

Jaj dolgozni kőőőő, de nem megy.....

Kép
Kép
johanna1975

Draga Macs,
nagyon-nagyon sokat gondolok Rad es Mirkara!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ugy elszorul a szivem,ha rajuk gondolok...ezt nem lehet felfogni... :cry: :cry: :cry: :cry:

Atti alszik nappal is,szerencsere,csak most 2 napja rosszak az ejszakaink...remelem csak a frontok...mert most ejjel aludtam ugy 2-3 orat osszesen..es tegnap sem sokkal tobbet...
Keosn birtam elaltatni,majd ejjel sokszor fent volt,3-5ig meg aludni sem akart :(
Pedig eddig tok jok voltak az ejszakak...remelem visszaall...

Kép

Kép
arwen07

Szrek,koszi az infokat!!

Kép

Kép
arwen07

Kedves Anyatársak. :)
Biztos vagyok benne és nyugodtan kijelentem, hogy mindannyian ugyanarra gondolunk, ugyanúgy érzünk és ugyanúgy fájlaljuk a történteket. Mindenki máshogy fogalmaz és máshogy jönnek a szavak, pláne a leírtak, mint amik a fejünkben vannak, és bár néha tényleg olyan esetlen, amiket írunk, sztem senkinek nem kell bocsánatot kérnie, ha valaminek örül vagy épp az ellenkezőjét éli át. Mind tudjuk, hogy a lehető legjobbat kívánnánk ennek a drága családnak, és ha bárki kuszán fogalmaz vagy "félreérthetően" ír valamit, senki se fogja félreérteni, haragudni, semmi ilyesmit. Ugye egyetértünk? Már annyian szabadkoztatok, szabadkoztunk a hsz-eink miatt, ezért gondoltam, hogy ezt hozzáteszem.
Sziasztok
neet
neet

Neet! te aaaaaaanyira remek csaj vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Arwen! nem lehet, hogy annyira fel vagy zaklatva, hogy emiatt nem alszol jól, s a pici is :?:

Den! azóta sem volt átaludt éjszaka :mrgreen:

Fanninak+++++
gödibarbi

Odáig vagyok a páromért :lol: : az előbb mondta, hogy tegnap megpróbálta agykontrollal Mirkát gyógyítani! olyan szeretetteli egy pasas!!! :lol: s Mirka ezt is te teremtetted, merthogy lassan egy éve, hogy elvégezte a tanfolyást, s még sosem használta. KÖSZÖNÖM NEKED!
(azt hittem ma végre egy bőgésmentes nap lesz)

Macs! ha bááááááááármiben tudunk segíteni... ha nem is tudod miben, csak úgy érzed, kérlek hívj!!!
gödibarbi

Szrek, Rozi:
Köszönjük az infókat, amint van új, lécci írjatok!!!!!!

Drága Macsék!
kitartást és sok-sok-sok-sok ++++++++++++++++++++
Mirkának meg soksok távpuszi!

Most jöttünk haza uncsitesózásból, jól meg lett gyomrozva a gyerek, és kb 30 percig volt rajta a tapasz... /mert ugye azt nem írtam, hogy nagy neki és valahol mindig feljön, ott meg kikukucskál... :roll: / De rózsaszín alapon zöld virágos volt rajta :wink: :wink:

Fibi:
Boldog 2hót a kis-nagy fiadnak!
nukada

mennyi szeretetet hoz, hozott ez a kislány! hihetetlen

Kép

Kép

szrekuc

Barbi:
Az én pasim is a saját esetlen módján kérdezgeti, hogy mi van... Azt hiszem, nem tud mit kezdeni a szituval és csak annyit kérdezett reggel is, hogy van valami hír? De azt nem mondja ki, hogy a babával. De azért jól esik, hogy kérdezgeti...

nukada

Sziasztok!

Nekem is az a bajom, hogy még sután sem tudom leírni az érzéseimet, a bennem kavargó értetlenséget.

Én is már csak abban tudok reménykedni, hogy Mirka is érzi ezt a hihetetlen sok erőt, és nem fáj Neki semmi!

Orsiéknak meg nagyon sok energiát kívánok, ahhoz ami történik, és nagyon remélem, hogy valóban segíthetünk Nekik!

Pocak
pocakpacni

Neet: oké, oké... tök igazad van, csak néha tényleg olyan sületlenséget birok irni...nincsenek hosszú ékezeteim....

Barbi: jó fej pasid van...

Nuk: tényleg szörnyü, hogy nincs a zöld bodrihoz megfelelő tapasz.

Lányom dolgozik ezerrel a munkahelyemen, nem is akar hazajönni.

Kép
Kép
johanna1975

Johi:
Hát ha még pénzt is kapna érte... 8) :D

nukada

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Macs csalad!
Tovabbra is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon jo azt olvasni,hogy Mirka baba azert nem erzi rosszul magat...
Es az en Uramat ugy egyebkent nagyon nem hatja mega babanet,de tegnap,mikor hazajott a melobol,megkerezte,hogy hogy van a kislany.

Deni :)
Koszonjuk,jol vagyunk.
Akos most ugy 15 es 16 kg kozott van valahol es ugy 96 cm( tok durva,szerintem mire iskolas lesz,lehagy engem :shock: )
1,5 honapja nappalra szobatiszta,csak alvashoz kap pelust,de par napja mar szarazan ebred.
Nagyon szepen beszel,mar 4-5 szavas mondatokat mond,pl igy reggel: Apaaaaaaaaa gyejeeeeeeeeeee kesz a kajeeeeeeeee :)
Imadom!!

No hiv:Ajaaaaaaaa keeelll pisikeeeeeeee
bkrityo

Drága Macs,

lélekben veletek vagyunk! ++++++++++++++++++++
mikatta

és ez a szívizom mostmár igy utólag nem fejlődhet ki?? vagy ez orbitális butaság :oops: :roll:
MAcs én nagyon tisztellek Benneteket ezért a sziklaerősségért én sehol se lennék már...
továbbra is +++++++++++++++++++++

Deni: ma visszamentünk a dokihoz, mert a tegnap éj nagyon durva volt (majd 40 fokos láz, hidegrázás, és alig-alig moccantja meg neki a gyogyó) kúpot adok neki és nurofent felváltva. A kúp annyira segít csak, hogy szinten tart, de meg se moccantja a lázát.
Dokinőnk tanácstalanul áll az ügy előtt, mert az oltás után ez a 3. nap és nemigen szoktak ennyire lázadni a dedek :( most is van láza 38,5 hűtőfürdöztünk és kúpot kapott. Kedden megyünka Heim Pálba vérvételre, hátha abból kiderül valami. :roll:
Apát elzavartam a gazdagrétibe, hogy hozzon kivezetőt. Sose adtam még ilyet de most már mindent megpróbálok bevetni, mert egyszerűen kész vagyok, hogy a lányom egy hónapba megiszik egy üveg nurofent! :( Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy vérszegény...és most persze megint magamat ostorozom, hogy biztos én etetem rosszul és azért..mert mitől mástól?
és jön a hosszúhétvége és ha nem megy le a láza akkor megint mehetünk a kórházba és a tököm ki van má ezzel... :cry: :cry:

Lindi: írtad, hogy volt negatív pisitek, abban a fehérvérsejtszám az 0 volt?? mert nekünk mindig akad benne, most pl 8-10 :? oltás előtt meg 5-6 volt, de baci az mindig 0..nem is értem én ezt komolyan...
Tesódéknak nagy gratula és Bajni fogaihoz is!

Ja és hogyan kell beadni a dednek ezt a oltás kivezető cuccot???
VAlaki mondja meg PLÍZ!

Rylie
rylie

Rylie, szegények, nektek is +!
Ez a sok láz télleg nem hangzik vmi jól...
Mi is 2 hete folyton kűzdünk vmivel.
HPt meg üdvözlöm :evil: , nekünk is kéne menni, mert "elvesztették" a nagy nehezen begyűjtött pisinket :evil: . De most úgyis antibigyót a gyerek a köhögésre.
Kivezetéshez nem értek, még sosem csináltam.
rídonli#

Rylie!
Lányoknál szinte kizárt, hogy 0 legyen a fehérjeszám, Grétinek is mindig volt, de már nem emlékszem a számra, hogy meddig normális. Majd én is előkeresem a papírokat, de a 10 rémlik (márminthogy addig okés)

Milyen oltást kapott Kamilla?

Grétim még mindig nem kapta meg a 18 hósat :roll: Még csak 1 év csúszásban vagyunk :shock: de most már valamelyik nap sort kerítünk rá.

KépKép
KépKép
lindicita

mivel Macs szereti az életcsepp fotókat, küldtem neki mélen egyet. szerintem nagyon sok mindent jelképez ez a kép, amelyet egyik este készítettem a tengernél. sajnos a Babanet korlátai nem teszik lehetővé, hogy rendes méretben is ide tegyem.

Kép

ez pedig - mivel kértétek - Lencséről kettő. az egyik magáért beszél, a másik meg sajnos még inkább :) (egy egész doboz krémet kent szét a mosdón)

Kép Kép
ancsipancsi

Sziasztok lányok!

Nagyon szívesen mindent, bár Szrek jobban leírta Orsi szavait!
Én most szép csöndesen visszatérek abba a topikba, ahová eddig is írtam, de engedelmetekkel még azért sűrűn elolvaslak benneteket, hátha kicsit okosabb leszek! :)
Ha kell, akkor azért írok, de látom, tudtok mindent! Köszi hogy mellettük álltok!
Még azért azt hadd írjam le, hogy nem semmi ez a lány, és bizony újra rájöttem, az életszentség sokkal magasabb fokán áll, mint én! És talán pont ezért nagyon szeretem!
Sziasztok!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Lindi: köszi akkor ok...mert a kórházas doki szerint 30-40 db fehérvérsejt fölött van gáz, de a homeos dokink szerint a 10 is meg az 5 is gáz...amikor legutóbb 13 volt neki akkor volt tenyésztés és nem is találtak neki semmit benne. A vörös vérsejtje meg most 5-6 ami már határon van, de a dokink szerint ez most a sok és magas láz miatt ugrott meg :roll:

és igen ez a 18 hós oltás volt..
és a vicc az, hogy 1 éves kora alatt meg se kottyant neki egyik oltás se..nem is értem....

Ancsi: Életcsepp képed szééép
Lencse milyen nagylány már?! És igazi kis csibész ;)

R
rylie

[quote="siprozi"] írta:siprozinem semmi ez a lány, és bizony újra rájöttem, az életszentség sokkal magasabb fokán áll, mint én!

Rozika!
én is ezt próbáltam mostanában megfogalmazni. példaként állítottam már azt is magam elé, amilyen lazán veszi az életet, hogy soha nem panaszkodott teszem azt a mozgássérültek helyzetéért (pedig lenne miért), hogy mindenhez pozitívan áll hozzá, a nagy állatbarátság, az önzetlenség, hogy bármit kértünk, azonnal rohant, jaj és még sorolhatnám. klassz csaj a barátnőd.
ancsipancsi

Ancsi,
de gyönyörüüüü! van még ilyen tengeres életcsepp fotod? akkor tegyél fel pls, hadd viduljon a lelkünk!
Lencsi tündér édes szép kiscsaj :D kenöcs :lol:

Barbi,
tünemény a férjed! :)

Rylie, Ridonli,
+++++++++++ nektek is!

Nuk,
köszi :) szemtapaszhoz kitartáááás!!+++

Neet,
jol beszélsz megint! :D

Igen-igen, mindannyian szeretjük öket. aki sirosan, az sirosan, aki higgadtan, az higgadtan, aki bölcsen, az bölcsen. és fogadjuk el, szeressük EGYmást is!! mert mindannyian EGYek vagyunk, fogjunk össze EGYütt!!!!! tényleg hihetetlen ez a nagy energia, meg szeretet, amit megmozgatott Mirka :) én is köszönettel tartozom neki!!!! maradjon is meg ez az összetartás MINDIG!!!!!
fibi

Rylie!
nem akarok belevau, de a dokid nem említette, hogy lehet, hogy semmi összefüggés a láz és az oltás között? egyik oltás után mi is lebetegedtünk, psze nem hittem a dokinak, hogy nincs köze a láznak az oltáshoz, mígnem kiderült, hogy mást kapott el. szerencsétlen véletlen egybeesés.

ZUZMÓÉK MOST KÖLTÖZNEK. itt ülök a gép előtt, és perifériában látom a teherautónál szorgoskodó embereket.
ancsipancsi

Macs, drága! Ugye tudod, hogy áldott vagy? (Bár ez most nem hiszem, hogy vigasztal) Akinek ilyen barátai vannak, akit ennyien, ennyire szeretnek... Tündér Mirkáért továbbra is imádkozom. (és értetek is)

Ancsi, ez a kép, és pont ebben a pillanatban.... Óriási vagy!

Nuk, neked azt szeretném mondani, hogy légyszi ne legyél "lágyszívű": A babádnak NEM FÁJ a tapasz, maximum kellemetlen, szokatlan. DE: gondold meg, mennyit ártasz, ha nem használjátok, mikor kell. Nem köszönné meg felnőtt korában, ha akkor kellene műteni, vagy más problémát okozna. Ez az az tipikus eset, amikor igenis KEMÉNYNEK kell lenni. Senki nem mondta, hogy könnyű, de ne intézd el egy "sajnálom szegényt" mondattal. És remélem nem értettél félre, nem akartalak kioktatni, de szeretlek téged, és ezért keményen megmondom, hogy most ártasz azzal, ha nem embereled meg magad. Találj ki valamit, hogy fennmaradhasson az a tapasz! És a divatozás nagyon tetszik, csakúgy,mint drága kis kalózlányod. :)
zsugyu

Rájli: jaj ti szegények, ez a láz már igazán mehetne a búsba...
A kivezetőt az oltás előtti este adtam be és az oltás utáni este, de állítólag elég utána is beadni neki egyet. Gyors gyógyulást Kamillának. Kitartás Nektek.... és csúnya láz menj el...

Lindi: tesódéknak minden jókat igy ismeretlenül is.

Ancsi: Lencse nagyon helyes a képeken, különösen az első tetszik.

Lindi: mi is késtünk jócskán az oltással, engem már az antsz is üldözőbe ett. De végül is én nyertem, akkor adtam be amikor akartam.

Kép
Kép
johanna1975

Johi: de háy bogyót kell beadni neki igy 3 nappal az oltás után????

Ancsi: dehogy veszem belevaunak!! De egyelőre tutti, hogy a láz, mert semmi egyéb tünete nincs?!! Ma is megnézte a torkát a doki, a fogait is, a pisijét is és egyszerűen nincs már ok sajna erre a magas lázra...ezért is megyünk vérvételre, majd, hogy hátha abból kiderül valami okosság :roll:

Ebben a melegben fa@a lehet költözni 8) bár ha ezen múlna én 50 fokban is cipelném a dobozokat...

R
rylie

Rájli: hát igy három nappal utána, én mondjuk kezdeném ma egy bogyóval és holnap is adnék neki egyet, aztán annyi.
Pakolás és cuccolás nekünk is fincsi ebben a melegben, de ez legyen a legnagyobb bajunk és utána pedig gyönyörűséges lesz a lakás. Báááááááár még szinte semmit nem pakoltam el a hátsó szobákból.

Ancsi: tök jó, hogy Zuziékhoz ilyen közel lesztek. De tőlünk sem vagytok távol, egysző összebandázhatnánk. :-)

Zuziéknak jó költözést....

Kép
Kép
johanna1975

Rylie,
egy másik topikon írta egy lány, hogy neki gyerekkorától indokolatlanul magas láz jött időnként és semmi más tünete nem volt, mint vérszegénység, millió vizsgálat stb de semmi, csak a vas szívódik fel rosszul és vhogy ehhez kötötten jön a láz is

Kép

Kép

szrekuc

újabb életcseppek

Kép Kép

ez meg az élet szerte ágazó labirintusa
Kép
ancsipancsi

Sziasztok Lányok!

Nagyon gyakran olvasgatlak benneteket, de lépést tartani, pláne reagálni mindenkinek nem tudnék, így inkább nem is írogatok... de azért sűrűn benézek, mert érdekel, hogy kivel mi történt. Most viszont a Macsékkal történtek miatt állandóan a gépet lesem, hogy van-e valami új hír. Megható, hogy így össze tudott fogni ez a csapat, és ennyien imádkoznak, imádkozunk értük, és emberfeletti az a megpróbáltatás, amit ők most kiállnak.

Votiv kérte, hogy meséljek magunkról:
Botond lassan 4 hónapos, nagyon aranyos, nyugodt baba. Még csak szopizik, szerencsére anyatej van bőven. Az éjszakákat úgy alussza végig, hogy este 9-től reggel 7-8-ig egyhuzamban (Emma rossz alvása miatt ez nekem nagy különlegesség). Jó nagy baba, méreteket nem tudok, de már olyan ruhákat hord, amiket Emma 6-7 hónaposan.
Emma már nagyon nagylány, itthon meg az ismerősökkel rengeteget dumál, társaságban viszont elég visszahúzódó. Már jó ideje éjszakára sem kap pelust, csa a kakiláshoz. Botondot nagyon szereti, persze azért vannak nehéz percek, de nem vészes, és alapvetően jól elvannak együtt.
Kép

Kép

Kép
Kép
manoka11

Szrek: kösz..csak megint ez a hosszú hétvége jön..és mire kiderül, hogy mi a gond addig megőszülök...
megint 40,6 a láza a Csibimnek :( nagyon fosok, hogy megint a kórházba kötünk ki :(

Botond és Emma nagyon szépek!

Rylie
rylie

Ancsi: gyönyörűek a képek, de nekem a tüskésmicsoda tetszik a legjobban. Szimbolikusan is.

Manóka: egyszerűen szépségesek a gyerekeid! Elfogult lányos anyaként persze Emma kicsit jobban teccik. :oops:

Rylie: jaj, ti szegények! Én is már őrülten aggódnék. :roll: Hűsítő szeleket kívánok.

Kép
Kép
tinu

Rylie,
nagyon sok ++++++++++ Nektek! Ez a láz-dolog nagyon szarúl hangzik :( ne legyen semmi komoly! Drukkolok....

Ancsi,
Lencse írtó cuki. Igazi huncut ;)

Manóka,
Nagyon szép gyerekeid vannak :)

És, persze Macs!
Továbbra is sokat gondolok Rátok!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szia Lányok!

Megdöbbenéssel hallottam Manókától, hogy mi történt.

Drága Macs!
Borzasztóan sajnálom, hogy mindezen át kell esnetek és a sors (ami gyakran érthetetlen számomra) íly kegyetlen leckét adott a te kis családotoknak! Érthetetlen és felfoghatatlan!

Még ha nem is lehetsz bent Mirkánál (amit embertelennek tartok), biztos vagyok benne, hogy annyi szeretetet tankolt már a szíved alatt, hogy itt kint ebben a rideg világban is érzi vele vagytok/vagyunk. Ez a szeretet örök és nem múlik el. Ez adjon erőt arra az időre míg köztünk lehet és utána a túlélésre és feldolgozásra.

Persze tudom, ilyen helyzetben mindig azt mondják az embernek, hogy legyen erős, de kérdezem én hogyan lehet erősnek lenni, amikor ekkora fájdalom éri az embert??????

Lélekben családoddal vagyunk!
beetrix

Először is, Macs-család, rengeteget gondoltam és gondolok rátok, férjemmel együtt és sok-sok erőt kívánunk Nektek!

Tegnap írtam egy kisregény hsz-t, de leállt a babanet, és nem ment el, úgyhogy elmentettem, hogy majd ma talán felrakom. Közben olvastam amit neet ma írt, hogy ne szabadkozzon mindenki amiatt amit ír, akár rossz akár jó, hát pedig én is azt tettem. Na mindegy, most már bemásolom ide, nem variálok. Szóval innentől:

Lányok, sokat kínlódtam azon mit is írjak ide nektek. Nem akarok hülye aprócseprő gondokról meg cukorterhelésről meg a kismamalelkemről irogatni, amikor ennél sokkal gigantikusabb, szavakat nem elviselő dolgok vannak itt a levegőben.

Ugyanakkor valahogy mégis kikívánkozik belőlem, és remélem nem haragudtok meg, hogy kicsit írok az érzéseimről, meg a tegnapomról, azzal együtt, hogy tudom, ez most ezred, milliomodannyira sem fontos, mint más, sokkal szomorúbb dolgok és a szorítás Macsékért. Ha nem reagál senki, abszolút megértem.

Szóval tegnap délután engem is mint mindenkit teljesen kiütöttek a hírek Macsékról. 27 hetes terhesen az ember nem szívesen olvas akár egy besárgult babáról sem, nemhogy ilyen nagyon súlyos bajokról. Ahogy ti jobban öleltétek a meglévő babáitokat, én is a saját babámra gondoltam, csak én nem tudom még megölelni, és előttem ott van még a millió kérdőjel, amin alapjáraton is parázik minden kismama: egészséges-e, jól van-e, most miért mozog ennyit, most miért nem mozog ennyit, ugye nem ártottam neki ezzel meg azzal meg amazzal stb, stb, stb. Próbáltam hárítani magamtól az érzelmeket, és tárgyilagos maradni, hogy ez sajnos benne van mindenkinek a pakliban, de kicsi az esélye, stb, de ez az önámítás csak addig működött amíg meg nem kaptam én is az aznapi pofonomat: a reggel elvégzett cukorterhelésem 9,3 lett, innentől diéta.

Elsőre csak szenvedtem egy kicsit magamnak, hogy jaj, miért, ez olyan macera, meg minden, de estére teljesen összejött a két aznapi negatív input és az lett a vége, hogy két órát bőgtem az ágyban a férjemnek. Nem a cukor miatt, hanem mert rámült az aggódás a babámért, és a félelem a mindenféle rossztól ami leselkedhet ránk még.

Tulajdonképpen eddig egy kéthetes hasmenést meg a balesetemet leszámítva, ami meg tök szerencsésen alakult végülis, a terhességem mindenféle baj nélkül zajlott, a legnagyobb problémám az volt talán amikor az egyik lábgörcs után két napig fájt a vádlim. :oops: Most először kellett azzal szembesülnöm, hogy engem sem véd valami láthatatlan védőburok, és igenis velem és az én babámmal is történhet rossz dolog, és erre az érzésre most pont ráerősített Mirka-baba szomorú története.

Mondjuk a sírás segít, kellett a feszültséglevezetés, bár a sírástól borzasztóan befeszül a hasam, és alig tudok utána ellazulni, ami biztos nem jó a babának. :(

És sírás után is itt marad a sok kérdés. Pl hogy mi nem akarunk 4D Uh-ra menni, mert mozizni nem akarunk csak úgy a szórakozásunkra, és úgy a 18. hét körül úgy döntöttünk megbízunk a dokinéninkben, ha ő azt mondja a 2D UH-ja alapján, hogy minden OK, akkor biztos úgy is van. De egy ilyen nap után mi másra gondolhatok, mint hogy mégis el kellene menni, mert mi van ha pont egy valamiolyanizé nem látszik azon a vacak UHn, de esetleg látható lenne a másikon, de mi kihagytuk? És hogy lehet épésszel felfogni azt, hogy ilyen létezhet, és ki tudja hogy osztódhattak a lapok? És hogy őrizhető meg a hitem abban, hogy velünk minden rendben van és lesz, amikor olyan sok rossz történhet?

Na innentől nem sok értelmes jön ki belőlem, mert ez az a pont, ahol már nem értelmes kérdések vannak, hanem érzelmek és nagy kérdőjelek.

Bocsánat, hogy ezt így ideömlengtem, de attól, hogy nem írok róla még ilyenek járnak az eszemben ha olvasgatom a napokban a topicot, és úgy írni meg, hogy az érzéseimet nem osztom meg fura lenne.

Talán valakinek van hozzáfűznivalója, de ha nincs, azt is megértem, mert most nem ez a fontos. Egyáltalán nem fontos, csak úgy éreztem, ha már bejelentkeztem közétek, és írogatni kezdtem és olyan kedvesen fogadtatok, sokkal jobb ha itt vagyok és leírom én is mit érzek, mint hogy nem írok amikor baj van, csak ha homeopátiáról meg hordozókendőről tudunk társalogni.

Hú, de összevissza írok már, meg hosszú is, inkább elküldöm gyorsan.
kattix

Kattix: nem tudunk mást tenni várandósan, csak reménykedni. Menj el a 4D-sre, ha téged ez megnyugtat akár csak egy kicsit is, de nekem mindig eszembe jut, amit az egyik doki mondott a szentimrés felkészítőn, hogy hiába minden modern vizsgálóeljárás, meg UH, amíg meg nem születik a baba, nem lehet soha 100 %-osan megmondani, hogy egészséges-e vagy sem. Csak az optimizmus segít, mert annak meg nincs értelme, hogy állandóan arra készüljünk, valami baj történik. A baj akkor is megtörténhet, akár várjuk, akár nem. Akkor már inkább élvezd ki azokat a hónapokat, amíg a pocakodban van a babád. Mikor már kint lesz, teljesen más érzések jönnek, szóval tényleg megismételhetetlen az az időszak, kár elrontani szorongással. :wink:

Kép
Kép
tinu

Kattix! Én nagyon megértem, amit írsz, és én már nagyon örülök, hogy túl vagyok a 2x 9 hónapon, mert én is paráztam eleget, pedig akkoriban nem történt semmi ilyesmi. Írd ki nyugodtan ezeket a dolgokat, biztos mindenki fog egy-két bátorító szót írni. (pl. HAJRÁ :D ).
Kisün pedig majd ír a cukorral kapcsolatban, ő is diétázott mindkét terhessége alatt, betartva simán szinten lehet tartani.
Hát én több okosságot nem tudok írni, mert épp "játszanak" a gyerekek, ami azt jelenti, hogy Grétit (a 2,5 évest) most vettem le Bajni (a 6,5 hónapos) hátáról :roll:

KépKép
KépKép
lindicita

Rylie! Szerintem azonnal vidd el Kamillát az ügyeletre és azonnal csináljanak pisivizsgálatot és akármilyen vizsgálatot, míg ki nem derül mi a baj. Keddig még nagyon sok idő van. (én a Grétivel történt előzmények miatt biztos hogy nem várnék keddig, ez nem normális, hogy egy ilyen kicsi lánynak ilyen magas láza van, én a múltkor, pedig csak 38 fokos láza volt, azonnal kértem a háziorvostól beutalót a kórházba, ahol Grétit kezelték)
lindicita

Rájli,
jááááj, de sajnálom azt a pici Kamát! Valami csodaszer nagyon kéne már, hogy elmúljanak a panaszai! ++++++++++

Kattix,
abszolút megértem, amit írsz, még ha kusza is. :) Én nem is meséltem a történteket terhes barátnőimnek, terhesen különben is csak a jót szabad meghallani.
És igen, Kisün és cukor, de ő most 3 napig nyaral, kell a száma?
este leszek bővebben.
neet
neet

Sziasztok!

Beszéltem az imént Orsival. Óriási energiát kapott ma délelőtt, bent voltak Mirkánál, aki orrszonda nélkül fogadta Őket! Ennek örömére 2 órán keresztül foghatta, ölelhette kicsi babáját! És most azt mondta, hogy hegyeket tudna megmozgatni, olyan erősnek érzi magát :D

Kattix:
Pont ezt nem szeretné Macs, hogy mindenki szomorkodjon miattuk, hidd el hogy ez Nekik sem jó!

Csajok és Párjaik és Mindenki!
küldjük tovább az energiát és a szeretetet, hisz biztos, hogy sokat számít ez is!

Pusz: Pocak
pocakpacni

+

R
rylie

Pocak: jaj, de jó ez! Éljen, éljen az a kis együttlét! Végre valami kis vidító. :)

Kép
Kép
tinu

Drága Lányok!!!!

Hihetetlen változás történt tegnap óta!! Annyira ok +++-t kaptunk, hogy mikor délelőtt bementünk Mirkához, azt láttam, hogy orrszonda sehol.... a gyerekem magától veszi a levegőt és gy is 85-90% közt van.. Kérdeztem a doktornőt, aki azt mondta szintén értetlen arckifejezéssel, hogy igen-igen, de hirtelen olyan stabil lett a légzés, hogy levették a szondáról, azóta is így van. És mivel így van, ezért ma végre a karomba vehettem!!! és ott szundikált, meg beszélgetett babanyelven, meg ordított is egy sort, mikor megrakta a pelust, ezért megmasszíroztam a pociját, amit a nyelvét kinyújtva élvezett....
Annyira sok energiát nyertem ebből!!!! És igazi babamosolyt is kaptunk!!!!!
Ezért merek belinkelni egy mai, telefonos képet, mert anyira szép nekünk....

Nem ringatom magam hamis illúziókba, de ez, hogy kézbe vehetem, hogy végre összebújhatunk, ez fantasztikus nekem!!! Fizikai fájdalmat okozott szinte az ölelés hiánya...

akár mennyi időnk is van együtt, de ez mindent megér....

Itt egy mai kép, ahogy a karomban szunyál:

Kép

Továbbra is köszönök minden ránk gondolást!

Ezer ölelés nektek és sok boldog napot mindőtöknek!

csók

Macsek
macskanyu

Macs! Igaz a könnyeimtől alig látom, de gyönyörű ez a kislány! És örülök, hogy egy picit a kezedben tarthattad, biztos neki is nagyon sokat jelentett :D
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: