Bocsi csajok, hogy nem írtam napok óta senkinek, csak Macsnak, de teljesen kibuktam... én a fürdőszobába jártam bőgni, hogy mégse a gyerekek előtt, de így is érzik, hogy nincs rendben vmi... meg nem értik miért szorongatom őket magamhoz olyan erősen... Bálint ma elmegy a nagyival 2 napra, talán jobb is neki most így
Próbáltam kicsit visszaolvasgatni, és bocsi ha pár dolog már nem teljesen naprakész:
Rozi, Szrek

Köszi Macsról az infót, nagyon izgulunk mi is értük!
Indi

Dominó hogy van? köhög még?
Votiv

Lilikének gratula a kúszáshoz! nagyon ügyes csajszi! Isti ujja

bulást neki! tényleg le fog esni a körme? hogy viseli?
Nuk

Tapaszhoz +++ Rékának!! Kézlazításhoz gratula, cumisüveg-fogáshoz pláne!! apafej meg..

(őhozzá meg Neked +++ )
Kátya

Ti hogy vagytok? Mi van Emmával? Szopizás hogy megy?
Rylie

Szegény Kamillának sok ++++++, mielőbb menjen le a láza a csajodnak!!! Milyen lázcsillapítót adsz neki? vagy hogy hűtöd?
Lindi

Örülök a jó híreidnek!!
Rídonli

Boridnak is bulást és ++++ a foghoz!!
Vica

Gratula Máté 12. fogának csipkéihez!! hajrá a többi csücsöknek is!! Milyenek az éjszakák, sokszor keltek még?
Arwen

Szuper, hogy kezdtek egyenesbe jönni, Attila alszik szépen nappal is és nincs hasfájás sem!!
Curse

Akkor drukk, hogy Apa találjon mielőbb melót!! És ha Neked kellene visszamenni dolgozni, hova mennél? azt írtad, hogy arégi helyre már nem akarsz, van másik kiszemelt hely?
Johi

Mit mondott a doki Fannika köhögéséről? vagy csak beutalót adott? Neked pedig +++ a nőgyogyóhoz!!
Neet

Eszti-képek nagyon édesek!!
Zuzi

Költözéshez +++ Remélem, mielőbb jössz megint!!!
Pocak

Egyetértek a többiekkel: nagyon szuper csaj vagy, le a kalappal!
Barbi

Anginak gratula az átaludt éjszakához és az önfelfedezéshez!! Tényleg egy hőőős, hogy nem sírt a szurinál! Éjszakák milyenek? azóta is végigalussza?
Bkrityó

Te is ritkán írsz... Hogy vagytok? Ákos mekkora már?
Fibi

Szuper, hogy jól ment az esti altatás egyedül is, klassz vagy!! Babák közt dolgozásról nekem is pont ez jutott eszembe... (csak mert párom felvetette, hogy ha ennyire szeretem a babákat, akkor képezzem át magam vmi ilyen területre, de mondtam is neki, hogy én nem bírnám látni és megélni a tragédiákat...)
Kattix, Fürti

Üdv Nektek!! Jó, hogy Ti is csatlakoztatok a topikhoz! Jó pocakoskodást!