Látom azért mindenkinek eseménydúsan telt a hétvégéje!
Nekem is szuper volt, igaz most csak olvasgattam a köntösömben a nyugágyon, de jó volt, hogy legalább a párom élvezte a termál vizet, szaunákat, masszázst, stb. Mi nagyon sokat szoktunk jönni-menni és már ő is itthon velem lassan 5 hónapja, ugye nem mozdultunk ki, kifejezetten jól esett igy elmenni kicsit. Csavargogtunk egy nagyot a városba is, beültünk ebédelni, stb, úgyhogy tök jó volt minden.
Igaz az alvásom még mindig nem az igazi, oltári baromságokat álmodom amire mindig fel is kelek, de legalább vissza tudok aludni még.(tegnap például azt álmodtam, hogy csak álmodtam, hogy terhes vagyok és én meg bizonygattam, hogy az nem lehet, nem álmodhattam, mert már mindjárt 5 hónapos terhes vagyok, ilyen sokáig nem lehet álmodni....aztán nagyon rossz érzéssel, lelki fájdalommal riadtam fel, nagyon car volt-párom szerint biztos a félelmeim jönnek elő álmomba, szerintem is lehet benne valami, csak azt nem értem, hogy közben meg abszolút nem vagyok feszült vagy ideges, na mindegy)
melcsike
Húú, tök szupi, hogy már igy a véghajrába vagy, de kiváncsi vagyok már...
Jó, hogy ilyen jókat irsz a Jánosról, mert már kezdtem megijedni, mert én úgy hallottam, hogy nincs külön szoba meg ilyenek.
Azt nem értem, hogyha nem programozottan szülsz, hanem majd Marcika dönti el mikor akar előbújni, akkor hogy tudnak külön szobát biztositani? honnan tudják mikorra kell?
Mindenesetre gyere minnél többször, addig amig tudsz.
moncsika
Na örülök, hogy minden rendben volt, szerintem is nagyon jó élmény ez a genetikai uh. Ja és gratulálok a kisfiúhoz, hát igy már , nem bizom benne, hogy nálunk is látnak majd még kukit, ha nálatok is már most ennyire egyértelműen látszott. Mindegy én nagyon örülök a kislányoknak is.
De jó, hogy a párod is érzi már a babát, az enyém még nem érzi, pedig hétvégén is pont elkaptam a pillanatot, amikor én éreztem, hogy ficánkolnak és oda raktuk az ő kezét is, de tényleg még én sem éreztem kivülről se csak belülről lehetett érezni.
A medencénél mindig éreztem őket, szerintem lehet hallották a viz hullámzását, a csobogást és azért, nem? De minden nap várom, hogy érezzem őket.Neked mindig ugyanabban az időpontban mozognak, vagy össze-vissza-ja vagyis neked csak 1 mozog
na mindegy szóval érted.