Lucia!
A nemhotelszobáért kellett fizetnem!!!! 4000 a befekvés ténye, akárhány nap lesz is, erről már az első nap számlát kaptam, aztán a végén pedig ahány nap annyiszor 1000. Erről is számla. Ez a sima szoba, csak azért, mert nem tartozom oda.
Zuzmó!
Egyetértek Veled, egy nagy szemétség az egész. A gyerekem élete minden pénzt megér, úgyhogy nem fogok kockáztatni azzal, hogy kevésbé felszerelt kórházba menjek! Egyébként még az egy nagy szemétség, hogy nem volt erről szó, amikor terhesek lettünk, és kórházat-orvost választottunk. Persze, hogy nem mentem máshová azért, mert okt 1-jétől fizetni kell! És gondolom, akik 2007 ben szülnek, de már pár hónaposak, és megvan a doki meg a kórház, azok sem váltanak. Legalább azokkal lehettek volna toleránsak, akik már elkezdték az egész terhesgondozásra járást! Aki ezt kitalálta, annak nem volt még terhes a felesége???? Nem tudja, mekkora macera orvost találni? Aztán még váltani is?
Chesti!
Remélem, jól vagy már! Ügyes vagy hogy tudsz házimunkázni is! Nekem anyukám küld minden nap kaját...
Zsókuci!
Mi van a picurabb babussal? Nagyon drukkolok Neki! A nagy meg csak nőjön szépen! Eszel még túrót?
Többiek, bocsánat, hogy nem írok név szerint most, ügyesen növesszétek a babákat!
Tegnap olvastam az lll.hu lapon, hogy mért jó a babának, ha velünk alszik, és a szopiról is volt egy csomó jó infó. Verus néha nem akar aludni, eszik, aztán egy óra múlva megint... én meg fölkelek, etetem, leteszem, lefekszem, sír, fölkelek... és így tovább. Azt írták az lll.hu-n, hogy aludjak vele, akkor jobban alszik, mert hallja a szuszogásomat, és ha éhes, akkor magától megtalálja a kajaforrást és eszik. Ha bealszik, és nem nyel, csak cumiz, ne vegyem ki a szájából a mellem, majd kiköpi, ha akarja. Én meg közben tudok aludni. És tényleg!!!! Így csak kétszer ébredtem föl egy picit, mert miután kiköpte, én megfordultam, mert azért egy oldalamon nem tudok egész éjjel
Chesti, Ti hogy alszotok? Visszateszed a kiságyba éjjel minden szopi után? Hányszor eszik éjjel?
Na tényleg megyek, mindjárt fölébred Verus, és én meg éhes vagyok, eszem egyet előtte.
Szopi a kórházban, amikor besárgult, és szegénykének leragasztották a kis szemét...
puszi
Rozus