A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Rita, őt könnyű volt megismerni, ugye? :)
Nagoyn jó pihenést és feltöltődést neked, és persze minden szülésznőnek, aki majd valamikor szabihoz jut.

Dórinak küldök sok gratulát, ha valaki esteleg bent találkozna vele. Jube biztos meglátogatja :)

A nagy pocakosoknka kitartás a meleghez. Nehéz ez, főleg az utolsó hetekben.
Egybként lehet, hogy én is újra pocakosodok? Merthogy már 4 napja késik,és nem igazán szokott, bár a kánikula mindenre képes :)

mtunde

Sziasztok!

Dóri!!!

Nagy-nagy gratula kislányotokhoz! :lol:
Izgultunk ám értetek!!!

Jube!

Jelentkezz,hogy mi volt ctg-n!
Lehet,hogy még Dórival is lesz szerencséd összefutni?

Ritának nagyon jó nyaralást és pihenést kívánok!

Én már nem tudok aludni,olyan meleg a lakás. Ti hogy bírjátok?

Puszi: Eszti(39+4)
mano4

Sziasztok!

Tünde, lehet, hogy ismét kismama vagy?

Dóri, gratulálok a kislányodhoz.
Kép
andry

Csatlakozom a gratulálókhoz, jó egészséget minden újszülütt kisbabának és anyukájuknak, a finisben lévőknek kitartást ebben a nagy melegben!

Judit
gerbera

Sziasztok!

Szép kis kánikula van ma is. Alig lehet kimozdulni.

Eggyel kevesebb finiselőnk van, viszont eggyel több kisbabánk :D :D

Dórinak nagy gratuláció,nem is kellett olyan sokat várnia a kiírt naphoz képest.

Ritának jó pihenést!

Andry,mi van a srácokkal? ja, és képzeld a mlt héten nem híztam és ennek nagyon örülök. :D :D

üdv mindenkinek,durca
durca

Sziasztok!
Egy kis hűsítő tipp! Tavaly nyáron a melegben vizes törölközőt tettem a csuklómra, nyakamra. Nagoyn jó volt. Ma Bene szenved nagyon a melegtől. Sehogyan sem bírt elaludni, a sírástól még jobban melege volt. A vizet pohárból issza, legalább rá is csurog egy kicsi :) És így legalább iszik :)
Aztán eszembe jutott, őt is lehet vizes ruhával hűteni. Bevizeztem egy pelust, és a fejecskéjére tettem 1 PERC ALATT elaludt :)

Durca, gratulálok a nemhízáshoz :)

mtunde

Sziasztok!

Dóri, gratulálok kislányodhoz!

Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :)

Finiselők, kitartás a meleghez!!!

Rita, jó nyaralást és pihend ki magad!

Szép napot:

R+S
sampa

Sziasztok Lányok!

DÓRI!
Nagyon sok boldogságot kívánok pici lányodhoz..GRATULA!

Rita!
Kellemes pihenést és jó időt kívánok Neked!

Tündi!
Csak nem, csináltál tesztet vagy azért még vársz vele....de izgi :lol:

Lányok!
Segítsetek, 1 hétre majd v.mikor mostanság megyek Anyukámékhoz mert férjem a házunkat "építi" , az lenne a kérdésem, hogy úgye Zsombi lassan 5 hónapos lesz és hogy "idegen" helyen fog aludni és nem tudom mennyire fog ez neki menni....ti voltatok már ilyen "cipőben" el tudnak aludni a picurkák éjszaka is v. nagyon nehezen szokják meg az új helyet, mert akkor inkább itthon maradok vele....?

Jube, Mano!
KITARTÁS!

Na pusz Mindenkinek

Anita ( Zsombi 4,5 hónapos )
szsombi

Hali!
Anita, szerintem bárhol el fog tudni aludni Bene. Mi 7 hónapos korában költöztünk, de cseppet sem zavarta meg a dolog. Egy-két dolog otthonról már elég nekik.
Nem, nem csináltam tesztet, mert lehet, hogy csak a meleg viccel meg. Péntekig várok, az lesz az 1 hét késés. Majd meglátjuk. 2 hónapja még iszonyú kétségbe estem volna, de most nem érzem így :) Bár 18 hónap lenne közöttük, és nem így terveztük :) Inkább 36-ot :)

mtunde

Sziasztok!

Nem találkoztam Dórival.

A ctg pedig sokkal "nyugisabb" volt, mint a pénteki, az 2 fájást is mutatott, most egy kicsi hupli volt rajta. Panni persze szokásához hűen mocorgott, de más nem volt. Minden oké. A doki azt mondta, a pénteki ctg alapján azt hitte, megszülök a hétvégén, ahhoz képest ez most nagyon lapos lett... :) Persze ez nem jelenti azt, hogy nem jön még ma este.... mindenesetre nem bánom, most megint türelmesebb vagyok kicsit. De ha péntekig nem bújik ki, minden nap kell ctgre mennem, ami ebben a laza 30 fokban nem nagy öröm. no majd kiderül.

Vettem egy ventilátort, most itt legyez, dejóóóó... :)

szép napot,
Jube
39+3
jube

Sziasztok!!!
DÓRA!!!! Gratula a bébihez!!!! Nagyon szurkoltunk Nektek!!

RITA! Nektek meg jó pihizést, és jó szórakozást a nyaraláskor!! Remélem veletek megy a jó idő, ami egy nyaraláskor elengedhetetlen... én meg most elengedem..

Olivért nagyon megviseli a meleg, szinte egész nap cicin lenne- szerntem szomjas, adok is annyit neki, amennyit lehet, de én is kikészülök.. :( éjjel viszont végre 6 órát aludt egyben, aztán 3és felet.. rekord!!!

MOst megyek, mert a meleg ellenére ölben még alszik.. lesokkolódott az időtől.. szegény.. :(

Puszi!

satuk

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de nincs semmi különösebb oka, csak a két lurkó leköt. Sajnos a hozzászólásokat se győzöm végigolvasni. :(
Minden újdonsült anyukának és kis családjának nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok utólag is! :lol:
A finiselőknek pedig kitartást és könnyű és gyors szülést! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Rita jó kikapcsolódást, érezd nagyon jól Magad!

Ez a meleg teljesen kitikkaszt....most ébredtem fel háromkor. Fél tizenegykor dőltem le. Napi 8-10X zuhanyozom. Nem irigyellek Benneteket a napi CTG-re járás miatt:(:( Nekem két hét múlva kezdődik, de nem lesz egyszerű menet...nem a kórház mellett lakunk...

Kitartást Mindenkinek!!

Zsu 34+4
zsu11

Sziasztok Lányok!

Látom,nem csak én szenvedek a melegtől!

Jube!

Szóval a ctg semmit nem mutatott.
Én meg lehet ,hogy nem soká megyek Dóri mellé,ugyanis kb.dél óta görcsöl a derekam,és a pocakom.Hol rendszeresen,de egyre inkább rendszeres időközönként jönnek a keményedések. Bár 4-körül elaludtam,és akkor nem éreztem semmit,de most megint kezdi.Kíváncsi vagyok mi lesz .Persze lehet,hogy csak amolyan jósló fájások.
Tök röhely,harmadik gyerek,de fogalmam sincs hogyan indul be a szülés,-mármint fizikai tapasztalatom nincs-mert az előző kettő indított szülés volt.
Várok még egy kicsit ,de ha továbbra is így lesz,felhívom a szülésznőt,hogy mi tévő legyek.
Ha tudok jövök még.
Mindenkinek jó hűsölést kívánok!

Eszti
mano4

Szia Eszti!

Hű... irigykedek kicsit. :o

Én is mennék szívesen, olyan kíváncsi vagyok már Pannira. Nekem is fáj a hátam, és szétszórva vannak fájásaim is, de semmi rendszeresség. Ez lassan egy hete megy így.

sok szerencsét és problémamentes szülést kívánok Neked, és azért ki tudja - lehet hogy találkozunk odabent. :D

Jube
jube

Dóri!

Gratulálok a babához, jó egészséget! Várjuk a képet és a beszámolót, ha lesz hozzá erőd / időd!

Kép

Ildi és Márton
Vendég

Jube, nyugi, nemsokára mehetsz te is :) És mivel a szülés után még pár napig bent vannaka lányok, csak tallkoztok. Majd szólj, hogy hozzájuk tegyenek! :)
Manó, mi a helyzet? Írj, mielőtt elindulsz :)

mtunde

Anita! Biztos, hogy nem fogja megérezni Zsombi a helyváltoztatást, Ő elsősorban Hozzád / Hozzátok ragaszkodik. Mi 2 hónaposan hoztuk Marcit először ide Miskolcra Anyukámékhoz, és semmi gond nem volt. Most is itt vagyunk, nem volt gond az átállással! Persze hoztam a kedvenc játékait! :P

Tünde! Ez tényleg izgi ... Én nagyon irigyelnélek, ha terhes lennél ... Majd kiderül! :wink:

Ildi
Vendég

Jube, Tünde!

Egyenlőre semmi. A derekam továbbra is fáj,de keményedések egyenlőre nincsenek.
Kíváncsi vagyok,mi lesz belőle!
Elvileg reggel kellene mennem ctg-re,vajon manócska is vár addig?

Még jelentkezem! És szeretettel várlak a kórházban,ha úgy alakulna hogy ott kötnék ki mostanság.

Puszi: Eszti

De jó Dórinak,úgy irigylem!
mano4

Helló Lányok!

Látom sehol senki!
Megyek pihizni,egyenlőre úgy tűnik nem kell mennem a kórházba,de azért a derekam fájdogál. :wink:

Holnap ctg után jövök!

Mindenkinek jó éjt!
Eszti
mano4

Sziasztok!

Elnézést ha ismételek valakit a vízitatás kapcsán, csak most jut eszembe, hogy valaki kérdezte, hogy kell-e stb.
Szerintem se kell egy anyatejes babát itatni, mert elég a tej elején szopizott vizes tej ill. én is gyakrabban teszem most cicire, hátha szomjas. Viszont ha megyünk valahova, akkor viszek forralt vizet magammal. Eddig csak egyszer ivott belőle pár kortyot, de nagyon csúnyán nézett. A sírást viszont abbahagyta. (Kicsit olyan volt, mintha azt gondolta volna, hogy "inkább abbahagyom, csak ne tömd ezt a számba" :D ) sajnos nem tudom mindig előkapni a cicit ha kell. :lol:
Egyet viszont jó figyelni: ha a kutacs behorpadt, az kiszáradtságot jelent. Bár ezt gondolom Ti is tudjátok!

Nyugodalmas szép éjszakát! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Dóri, szívből gratulálok a kislányodhoz és minden jót kívánok! VÁrjuk a képet és a beszámolót!

mano, jube értetek is szorítunk nagyon!! MÉg semmi?

Vica és Réka
vica10

Tündi :D Csak neeeeeeeeeeem :?: :lol: :lol:
Juuuuj, de izgi!!!!!!!!!

Manocska kitartás!! Nemsokára Te is a karjaidban tarthatod a picibabád!! :D

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok,

nálunk még semmi. a szokásos hátfájás és a keményedések vannak, Panni viszont ma éjjel is úgy döntött, marad.

Eszti? mesélj majd a ctgről, ha bent lakik még a babád.

szép napot mindnekinek,
Jube
39+4
jube

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést!

Még egyben,bár fájdogál a derekam,de a ctg semmit nem mutatott.
Majd pénteken kell mennem,ha addig nem dönt úgy manócska,hogy előbújik.

Jube, Te mikor mész legközelebb ctg-re?

Törött karú anyukát nem láttam,pedig reménykedtem,hogy talán sikerül Dórival összefutni. Persze,Ő most biztosan elfoglalt,amit nagyon is meg tudok érteni.

Remélem mindenki jól van,szép napot Nektek!
Persze ha van valami akkor jelentkezem!

Puszi: Eszti(39+5)
mano4

Sziasztok!
Nem tudtok valamit Vidáról? Mert nem tudom utolérni..
A másik: mikor kell az oltásokat beadatni a bébinek?
Harmadik: mikorra lesz végleges a szeme színe?

Mondtam, hogy lesznek kérdéseim.. :) eszembe jutottak.

Ja, és ma vagyunk 5 hetesek.. pénteken megyünk csípőficam szűrésre ...

Puszi

satuk

Sziasztok,

Satuk,
Vida dr 1 hétig szabadságon van. Szombaton ment el, gondolom hétfőtől újra itt.
Nováky Rita,

Kedves Rita, remélem a szabi után megtalálod az üzenetem, csak azt szeretném megköszönni, hogy a munkád mellett még a lelkemre is szakítottál időt, és kérlek add át a többieknek is hálás köszönetemet mindenért!!!!!!
Kicsi csokikát hagytam nektek a nővérpultnál, remélem megkaptátok!
Üdv

Hurcia
PS:
Mindenkinek minden jót csak sír a Balázs hogy enne...
hurcia

Sziasztok!

Ki hogy bírja a meleget?Ez egy költői kérdés volt....
Csak ismételgetni tudom magam,hogy a célegyenesben lévőknek kitartás,kitartás..

Satuk! VAz első kérdésedre nem tudok válaszolni
:) :)

Az oltásokkal kapcsolatban pedig csak annyit,hogy elvileg a védőnő- aki nálunk hetente járt az első 6 hétben - kell,hogy mondja neked az oltások sorrendjét és időpontját.(meg,ha jól tudom a gyerek egészségügyi kiskönyvébe is benne vannak).De ha ez sem,akkor hívd fel a gyerekorvost és ő megmondja. Ha jól tudom 2,3,és 4 hónapos korban vannak a kötelező oltások,aztán a nem kötelező ,de adható oltásokról is ad felvilágosítást a védőnő vagy a gyerekorvos. Mostanság változott a rendszer,a lányomnál kétéve még másként volt,ezért nem tudom pontosan.

Az utosló kérdésre csak hallomásból tudok egy esetleges jó választ: ha félévesen alakul ki a maradandó szemszín.De lehet,hogy kapásból cáfolni tudnak a többiek. :)

Jó pihit mindenkinek!durca
durca

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok,

hű, de rövidül a kék lista! :) Persze még ketten tűkön ülünk, hogy még rövidebb legyen, igaz, Eszti? :wink:

Pénteken megyek én is ctgre, 10 felé. Összefutunk? Na persze ha a kismanók addig nem gondolják meg magukat....
Ha igen, küldök Hurciának smst, és ő szól, hogy ne várj feleslegesen, jó?

Kiscsillag,
rosszul mondtam, Hurcia Balázsa nem 4-én, hanem 5-én született, bocsi. :oops:

Jube
39+4
jube

Satuk,
Ha hamarabb nézem, tudtam volna válaszolni. :? Hétfőn lesz elérhető Vida doki. :wink:
Kiscsillag,
Be tudsz tenni a "kék" táblázatba? Előre is köszönöm. 28, Bp, Emma/Benedek, Dr. Vida, 07.01.31.
KÖSZÖNÖM. :D
vbea

Szia Jube!

Nekem pénteken fél 8-ra kell mennem! :(
Így nem igazán jön össze a tali Veled sem. Hogy ez nekem miért nem sikrül soh?! :cry:

Egyébként egyenlőre semmi,bár dél körül volt olyan fejfurka,hogy csillagokat láttam.

A babák hogy bírják a meleget? Nagyon nyűgik?

Mindenkinek puszi: Eszti
mano4

Sziasztok!

Satuk,
Ti hova mentek csípőficam szűrésre? Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy majd 3 hónapos kora körül kell vinni. Pedig én szeretném minnél hamarabb, mert állítólag a lányoknál hamarabb előfordul mint a fiúknál. (szerencsére a családban nem volt senkinek, de akkor is)
RÉka júl. 17-én kapja az oltást (2 hónaposan), de megne kérdezd, hogy melyiket, mert én már nem tudom követni.

Réka ma türhetően viselte ezt a meleget, elég sokat aludt, amin mondjuk nem csodálkozom, mert az elmúlt 3 napban nagyon nyűgős volt és szinte alig aludt és evetttt.

Nekem is lenne egy kérdésem:
- Mikortól látnak a babák?

Jube, Mano hogy bírjátok ezt a meleget?

Tünde,
Lehet már tudni, hogy terhes vagy-e? Bene biztos örülne egy kistesónak.

Vica és Réka
vica10

Sziasztok!
Vica! Én a Budai Gyereklinikához tartozom, és oda kell vinni Olivért csípőszűrésre.. 4 hetesen kellett volna, mert faros volt, és a hugom is csípőficamos volt. HA ide kellene jönnöd időben hívd őket, én 2 héttel korábban telefonáltam nekik, és így is az 5. hétre kaptunk időpontot... egyébként a 6. héten kell oda menni, a protokoll szerint.
A látással kapcs. tok jó oldalt találtat.. a pampers oldala, .. : http://www.pampers.hu/hu_HU/discover_102.php# , és itt a napról napra egyre többet látok a világból.. bemutatja, hogy láthatnak a kicsik, és a látás fejlődését..
Mi ma nyügik voltunk.. nem szereti Olivért ezt az időt, úgyhogy én, aki imádtam a meleget, most kifejezetten ellenségnek tekintem..
No megyek, mert megint sír a kicsi.. :( szegénykém...

satuk

Sziasztok!

Satuk, Vica! Mi 8 hetesen vittük Marcit csípőszűrésre, pedig Neki erősen ajánlott volt, mivel én Pavlik kengyeles voltam. Szerencsére semmi gond, tényleg azt mondják, hogy lányoknál gyakoribb ... Mi a Bethesdába mentünk, szinte rögtön kaptunk időpontot és nagyon kedvesek voltak. Legközelebb akkor kell mennünk, ha már önállóan jár a kis fickó.

A látás tényleg érdekes kérdés, észre lehet venni, amikor már hosszabban figyeli az arcodat, a közelében lévő tárgyakat, majd elkezd távolabb is érdeklődően nézni. Mi már szemészeten is voltunk (szintén családi anamnézis; a férjemnek is meg nekem is kontaktlencsénk van)! Soha nem gondoltam volna, hogy egy hét hónapos babáról meg tudják állapítani, hogy élesen ill. jól lát-e? Szerencsére ezzel sincs gond! A Budai Gyerekklinika Logodi utcai rendelőjében voltunk!

Marci elég jól bírja a hőséget, persze nagyon izzad! Talán egy kissé nehezebben alszik el, ez minden!

Mindenkinek jó éjszakát!

Ildi és Márton (7,5 hónap)
Vendég

Sziasztok Lányok!
Képzeljétek, ma strandolni voltunk. bene nagyon élvezte, végre nem kellett szenvednie a melegtől, hanem pancsolhatott. És én is élveztem.
Egyébként nem vagyok terhes :( :) Örülö is meg nem is. Jó lesz majd kistesó, de egyelőre nem gond, ha nem kell hányás közben etetnem Benét :) Jó lesz, ha nő még egy kicsit. Másrészt meg kezdtem beleélni is magam :) Furik vagyunk, mi nők, nem?

Lányok, nektek hogy megy ez a gyeses élet? Én tök jólérzem magam, csak néh arámtör a lelkiismeretfurdalás, hogy tulajodnképpen egész nap semmi produktívat nem csinálok. Minimális házimunka, sok net, vásárlás, programok, meg Bene, de nem az a mintaháziasszony-élet, hogy befőzés, stb, ha értitek. Na mindegy.

mtunde

Jó reggelt!

Eszti!!!

http://www.idojaras.hu/index.php ezt nézd meg, holnapra HIDEGFRONTOT írnak... de jó lenne, ha kijönnének tőle a Manócskák... rémes volt az éjszakám, majd szétment a derekam, de semmi... na de hátha ma éjjel...

ez a ctgs randi akkor nem megy, de szerintem találkozunk a kórházban! :) remélem legalábbis! majd keresek Eszti kismamát Rebeka kisasszonynal. :)

Satuk,

tökjó ez a Pamperses link, köszi!

szép napot,
Jube
39+5
jube

Jó reggelt Lányok!

Na mi újság a pocakos Mamáinkkal.....hidegfront megtette hatását?

Tündi!
Nagyon-nagyon egyetértek azzal amit írtál, v.hogy én is hasonló cipőben vagyok, egy kis takarítás, rendrakás, netezés, természetesen Zsombizás, séta, főzni egyenlőre nem főzök, mert egy futárcégtől rendelek ebédet (nem mintha nem tudnék főzni, de olyan sok időt elvesz, hogy egyenlőre ezt a megoldást választottam) szóval néha nekem is van egy kis lelkiism.furdalásom.
Bár Nektek azt is őszintén bevallom, hogy néha olyan egyedül érzem magam, hiányzik, hogy nincsennek körülöttem emberek ( jó jó tudom itt a picurkám, de értitek mire gondolok ugye ), mert valahogy errefelé "eltűntek" a kismamák v. ha vannak akkor ők már "ezeréve" ismerik egymást .... na mindegy nem panaszkodom, mert ettől függetlenül IMÁDOM a kis törpémet és olyan jó hogy van nekem!!!!!

Ildi, Tündi!
Nem is újságoltam, Zsombi nagyon szépen elkezdte enni az almapépet, úgy tűnik bejön neki, ma az őszibarackos-almával próbálkozunk :D

Mano!
Nekem Zsombi jól bírja a hőséget, mondjuk a lakásunkba jó idő van szerencsére, én azt vettem észre, hogy elég sokat alszik...
szóval kinek hogy :D

Ildi!
A Logodi utcában sokat kellett várni és be kellett előre jelentkezni, mert úgy néz ki sajnos nekünk is kell menni, mert Zsombinak nagyon sokat könnyezik a bal szeme és folyton dörzsöli, azt mondják lehet hogy át kell mosni a könncsatornáját....úúúúú
szörnyen hangzik :?

Na befejezem a kisregényemet, majd később folyt.köv.

Sziasztok:

Anita (Zsombi 5 hónapos )
szsombi

Eszti... ? lehet, hogy megvan a babád?? most beszéltem Gabikával, azt mondta, 8 szülés volt az éjjel a közelgő fronthatás miatt.

ééénis..... :cry:

Jube
39+5
jube

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:41-kor.
Vendég

Sziasztok!
Én csak nosztalgiázni járok ide, nem szoktam írni (régen Kriszta35 voltam, csak elfelejtettem a jelszavamat és újra regisztráltam), de úgy izgulok mindenkiért. Meg örülök Veletek együtt, amikor új babócák vannak.

Jube!
Nekem is Pannim van, csak ő most volt másfél éves. És Neked is mindjárt lesz, türelem :D . MOstanában lesznek frontok :D .

Többiek, akiknek van valami tapasztalatuk ezügyben, kérdezni szeretnék. Panka mostanában a levegőnemvevős hisztit adja elő, amitől mindenki frászt kap. Legutóbb tegnap. És ilyenkor elszédül a végére és eldől. Tök ijesztő. Ezt abba fogja hagyni valamikor? Mondjatok valami megnyugtatót.

Kriszta
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:42-kor.
Vendég

Lilluska

Hogy ráéreztél! Akkor még nem hagyja abba egy darabig? Jajjaj! Megoldás: Nem kell felidegesíteni a gyereket. :D :D :D

Kriszta
kriszta36

Sziasztok!

Nyolc szülés egy éjjel!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Jó nagy pörgés lehetett!
Jube kitartás, mostmár biztos Ti is sorrakerültök :)

Még egy nap és jön a lehűlés és az eső....alig várom!

zsu 34+6
zsu11

Helló Lányok!

8 szülés egy éjszaka alatt! Nem semmi! Volt forgalom rendesen!

Én még egyben,sőt most éjjszaka elég jól is tudtam aludni,tehát semmi jele annak,hogy ki akarna bújni a kis vakarcs.
Fronthatás: Hát kíváncsi vagyok,idáig nagyon neh reagált a szervezetem a frontokra. De most hátha.

Jube!

Szerintem mi megvárjuk amíg "lemegy" a nagy forgalom a kórházban,és amikor már nyugi lesz mi akkor fogunk szülni. Na mit szólsz hozzá?
Én is fogok majd felőled és Panna iránt érdeklődni ha bent leszek a kórházban. Hátha sikerül összefutnunk.
Már nem emlékszem,Te szeretnél alapítványi szobát?

Kitartás,hátha tényleg lesz valmi enyhülés!
Puszi: Ezti(39+6)
mano4

Jube!

Bocsi,de nem tudom a kersztneved,ha esetleg megadnád akkor könyebben megtalálnálak a kórházban. Persze csak ha nem gond.

Köszi: eszti
mano4

Sziasztok!

Eszti,
Judit a keresztnevem, és amint Dórinak írtam, alacsony vagyok, a hajam meg rövid, barna és fiús. Panni pedig hivatalosan Anna lesz.

Én nem kérek alapítványi szobát, mert minden infó jól fog jönni kisbaba ügyben.... :D no meg ott közelebb vagyok a "tűzhöz", gyakrabban jönnek dokik, nővérek.

Ha megvárjuk, hogy a ma éjjeli forgalom "lemenjen", az még 5 nap?? :shock: Engem már nagyon fűt a pocakom, és tegnap este ooolyan csúnyán megdagadt a jobb bokám, (a bal érdekes egyáltalán nem), hogy tisztára kétségbeestem... szeretnék inkább már babázni. :?

Zsu, nekem is kedvem lenne már kiállni az esőre.... :lol: kívánok Neked még hűs 5 hetet!!! lassan pikkelyek nőnek rajtam a sok zuhanyozástól...

Kriszta, éljenek a Pannik! :D A kismama magazinok néha foglalkoznak a dackorszak-hiszti témával, nem használhatóak az ott adott tippek? Figyelemelterelés, konzekvens-nem-adom-be-a-derekam , ilyesmik? Biztosan piszok nehéz egy hisztis kisgyerekkel.. kitartást kívánok!

Jube
39+5
jube

Sziasztok!

Nyolc szülés, nem semmi. Ezek szerint a szülésznők nem unatkoztak az éjjel.

Biztos hogy jön valami front, mert RÉka is nagyon nyűgi, semmi sem jó neki. Eddig 3 óránként evet, de mostmár lecsökkent 2 órára, de akkor sem a szokásos mennyiséget eszi, hanem sokkal kevesebbet. A doktor néni azt mondta, hogy probáljam meg két etetés között vízzel itatni, igen ám, csak RÉka sem a cumit sem pedig a cumis üveget nem fogadja el. Úgyhogy marad a kiskanál, de nem igazán jön be neki a víz. Ilyenkor mi van?

Jube, Mano kitartás. Ezek a lányok, nem igazán akarnak kibújni, nagyon jól érezhetik odabent magukat. Nem irigyellek benneteket ebben a melegben. HOgy bírjátok? Igazából a kórházi szobába is legalább 30 fok lesz. Mikor én szültem, akkor kint a szabadban kb. 20 - 22 fok volt, és így is majdnem megfulladtunk a szobába, olyan meleg volt. Ajtót nem tudtunk nyitni, mert akkor a babák húzatba lettek volna. Aztán utolsó két nap, már csak ketten voltunk a szobában (én 4 ágyasba feküdtem) és így az ágyakat kicsit átrendeztük és így betudtuk tollni magunk mellé a piciket.

Nyuszoka,
Hogy vagytok? Hogy viseli Szonja ezt a meleget?

Vica és Réka
vica10

Jube!
Az én kislányom Panna hivatalosan is, no meg Ágnes. A hiszti nem túl sűrű és mostanában kezdődött, viszont a "nem veszek levegőt" elég ijesztő. A figyelemelterelés jól működik egyébként, csak nem sikerül mindig észnél lenni időben és elterelni.

Kitartás, biztoshamarosan megérkeznek ezek a lányok. Egyik nap még pocak, aztán meg már ott van a karodban.

Nyolc szülés egy éjjel, az nem semmi. Amikor én szültem, akkor esett az első hó, és szerencsém volt, én voltam az első. De a két órát így is a műtő előterében töltöttük, mert kellett a hely a következőnek. Na, hóeséssel most nem bíztatlak Benneteket, de valami eső azért még lehet.

Kriszta
kriszta36

Szia Vica!

Nekünk a gyerekorvos ajánlotta a kömény-, ánizs- vagy kammillateát, hogy azzal nyugodtan lehet itatni a piciket, Zsombi issza is meg szereti is a kamillateát ( na nem úgy kell elképzelni hogy rengeteget iszik a teából csak pár kortyot), szóval esetleg próbáld ki v.melyiket.
Cumi, cumisüveggel kapcsolatban: lehet hogy nem tetszik Rékának a cumi formája és azért nem iszik belőle, mi a Chicco-ra esküszünk vagy a NUK-ra és persze nézd meg hogy milyen rajta a cumi tejes, vagy teás az sem mindegy ( bár gondolom ezeket tudod, csak hátha)
Na remélem tudtam segíteni :wink:

Pocakosok!
KITARTÁS!

Puszi Nektek:

Anita ( Zsombi 5 hónapos )
szsombi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: